Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χα xα χα!! :lol::lol::lol::lol: αργυρω! :lol::lol::lol:

πανω που ετοιμαζομαι να διορθωσω εκθεσεις κ μαλιστα του επαλ!πιστεψε με,αυτη που εβαλες..ειναι αριστη μπροστα σε αυτα που βλεπουν κ θα δουν τα ματακια μου! :o:o:o:o

μπορει το περιεχομενο να ειναι καπως..ακου εκει ο μ.αλεξανδρος ηταν παοκτσης! :o:o:lol::lol::lol::lol::lol: ,αλλα τουλ.εχει προτασεις με τελειες!και διαβαζεται κουτσα στραβα!

βρε βικυ,μη με λες καλε λουκια!ιουλια με λενε! :lol::lol::lol:

και ναι,το πρωτο ραντεβου διηρκεσε 1,5 ωρα!

καλε τα ροζ τί θα τα κανεις;μη μου πεις θα τα βαλεις στον μπεμπη! :o:o:o:o:lol::lol::lol:8-)8-)8-)8-)8-)

σας φιλω,ο χ. πηρε τον γιωργο βολτα κ εγω εχω ενα κατεβατο εκθεσεων να διορθωσω!

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ιουλία δεν ξέρω, εγώ πού ζω? :o:o:o:o:o

νόμιζα ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι μαθητές και επίσης νόμιζα ότι μόνο εδώ υπάρχουν αυτά τα μαργαρητάρια.....γιατί κατα καιρούς δείχνει στην τιβι συνεντεύξεις στο δρόμο, ερωτήσεις που αφορούν την πολιτική της χώρας π.χ. ποιός είναι ο Πρόεδρος της χώρας και το τι απαντούν ....... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: και εγώ νομίζω ότι οι απαντήσεις είναι πλαστές, αλλά δεν......

ρε συ μου κάνει πολύ εντύπωση :?

Αναστ. τι κάνει η φριτέζα σου? :lol::lol::lol::lol: τώρα το είδα!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

που εισαι ρε ανωμαλη??? αιμομικτρα?? :lol::lol::lol::lol:

ναι ιουλια σε εσενα μιλαω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εψαξες πολυ για να τον βρεις ε???? μαρεσει παντως που στο τελος σε ρωτησε κ ποιος στον συστησε!!! :lol::lol::lol::lol: αντε μια χαρα θα γινει ο γιωργακης

θου εισαι αρρωστη? επεραστικα

αναστασι κ αφρο σας εισα στον υπνο μου!!! οτι τσακωνοσασταν ποια θα παρει τη θεση της γραμματεως! :lol::lol::lol: πολυ μαλλιοτραβηγμα επεσε, χαλια εγινε η κωμη της αναστασιας

σημερα σχδον μετα απο μια βδομαδα εχεσε το παλικαρακι μου το μικρο! μιλαμε για πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σκατο! επαθα πλακα!! το κοιτουσα κ απορουσα απο που εβγαλε ολο αυτο το μικρο μου πλασματακι!

σας φιλω, χω κατι τελευταιες δουλιτσες!

Δημοσίευση

Ιουλια αφου σε βαφτησζουν ολες ειπα να το κανω και εγω!\

στειλε...διευθυνση να σου στελω και λαμπαδα! ;););)

Λενα ειδες που τελικα εκανε χωρις κλισμα?

επιτελους σημερα πηγαμε στη βαφτηστηρα...με κατι αρωστιες εκεινοι κατι εμεις δεν τα ειχαμε καταφερει!

ωραια περασαμε!

τα ροζ για την ωρα τα πηγα παλι υπογειο...θελω να παρω θηκες απο το ΙΚΕΑ να τα βαλω μεσα...μου ειπε η κουμπαρα οτι εκει κοντα εχει παραρτημα απο το χαμογελο του παιδιου!

και καποια θα τα παω στο ΜΗΤΕΡΑ,

μα και το τρενακι κανει πιο πολλα αγορια...!

Ο Π. νομιζει οτι θα κανουμε και 3ο...

βεβαια τι θα τα ταιζουμε δεν ξερουμε....

αλλα εγω του λεω οτι θα βαραει ασφερα...

χχαχχα

ακουω μια συνενετευξη του πατερ Ελπιδιου

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

κρύοοοοοοοο έξω, άνοιξα λίγο την πόρτα.... -3 έχουμε, σύμφωνα με το λαπτοπ!! δεν κοίταξα το θερμόμετρο έξω!!! :roll::roll::roll:

Λένα αυτό είχε συμβεί και στον Λ. για μία εβδ. τίποτα......είχα ρωτήσει και τον παιδιίατρο, μου είχε πει ότι στα αποκλειστικά θηλάζοντα μωρά μπορεί να συμβεί αυτό! ;) ......μετά τι να σου πω μέχρι τον λαιμό!!! :o:o:o:o:o δεν ήξερα τι να πρωτο καθαρίσω!!! :?

Βίκυ ναι δώσε τα αν δεν κάνετε και 3ο!!!! ;):lol::lol::lol::lol::lol:

εμείς του Λ. τα δίνουμε στον Ερυθρό Σταυρό - ξέρουμε ότι πάνε είτε σε φτωχές οικ., είτε στο εξωτερικό, Αφρική κ.λπ - και της Ρ. τα δίνω - όσα είναι σε καλή κατάσταση - στην αδελφή μου που το κοριτσάκι της είναι 1 χρόνο μικρότερη! ;)

Δημοσίευση

Καλημέρα σας! :D

Περάσαμε ένα πολύ γεμάτο ΣΚ αν και ο μπαμπάς μας είχε υπηρεσία

Την Κυριακή πήγαμε θέατρο τα τρία μας (εγώ και τα κορίτσια) και είδαμε την "Πεντάμορφη και το τέρας" :D

Τα κορίτσια μου "κυρίες". Οκ η Ιω πάει συχνά αλλά ήταν η πρώτη φορά της Φ και κατενθουσιάστηκε. Πιο πολύ της άρεσε το τέρας που είπε ότι μοιάζει με γατούλα :lol: Αυτό που μου την έδωσε λίγο ήταν ότι όλη η αίθουσα έτρωγε ποπ κορν, πατατάκια, γαριδάκια! :twisted: Μα έλεος ρε παιδιά. Δλδ 1 ώρα αν καθήσουν τα παιδάκια χωρίς αυτά τι θα πάθουν? Μου αρέσει που πολλοί γονείς πάνε τα παιδάκια τους θέατρο να ψυχαγωγηθούν :mrgreen: και από τα εισιτήρια ακόμη σπρώχνονται, σπρώχνουν τα παιδάκια τους..."έλα έλα πέρνα μπροστά..πήγαινε εσύ πρώτος..έλα...πέρασε από δω" :evil::evil::evil: Θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι ρε κορίτσια? Παρακολουθούσα το παραμύθι κι έβλεπα τον αγώνα του ηθοποιού να μας κάνει να γελάσουμε ή να μας περάσει το νόημα όσων έλεγε..να τον βλέπεις να ιδρώνει κι από κάτω να τρώμε σαν τα ζώα? Πολύ μου κακοφάνηκε. Τα δικά μου ήξεραν από το σπίτι ότι δεν τρώμε στα θέατρα 1. γιατί ακούγοντας το χρουτσου χρουτσου ο ηθοποιός μπορεί να ξεχάσει τα λόγια 2. άμα μας βλέπουν να τρώμε θα ζηλέψουν και θα θέλουν κι αυτοί :lol: Τέσπα Α μόλις κάτσαμε στις θέσεις λέει η Φ "μαμά να φέρουμε και το μπαμπά να δει την παραθταθη γιατί τώρα θα κλαίει μόνοθ του:cry"

Το απόγευμα πήγαμε σε μια συμμαθήτρια της Ι που κάνουμε παρείτσα και γυρίσμαε το βράδυ..Ωραία περάσαμε αν και μας έλειπε ο μπαμπά μας. Τον πήραμε όμως τηλ και του είπαμε όοοοοολη την ιστορία με την πεντάμορφη και το τέρας.. :lol:

Ρε Ιουλία ή σε γιατρούς αστέρια θα πέφτεις ή σε χαιβάνια :lol: Το να μην καταλαβαίνουν γνωστοί και φίλοι γιατί θηλάζεις ακόμη άιντε πάει και έρχεται λες είναι άσχετοι..αλλά να τα ακούς αυτά από γιατρούς??? Και μάλιστα ομοιοπαθητικό υποτίθεται? Δοκίμασε αλλού

Τι άλλο ήθελα να πω? Δε θυμάμαι... θα ξαναγράψω μόλις θυμηθώ

Δημοσίευση

Μαρία τι ωραία στο θέατρο :D:D:D:D

είχαμε πάει και εμείς, αλλά δεν θυμάμαι αν έτρωγαν κάτι τα παιδάκια ή όχι, εγώ πήρα στα παιδιά χυμό να πιούν και αυτό επειδή ζήλεψαν από τους άλλους......και ο Λ. έχει ένα συνήθειο, όπου και να πάμε, με το που θα φτάσουμε θα πει "δηψάω"!!! :o:o:o:o .....αυτό, όμως, με το σπρώξιμο κ.λπ, όχι δεν το είδα....εδώ είναι λίγο πιο υπομονετικοί οι άνθρωποι!!!! :roll::roll::roll:

την άλλη εβδ. θα πάει ο Λ. με το δημοτικό στο θέατρο!!! :D

στο σχολείο της Ρ. έχουν οστρακιά!!! :?

την προηγούμενη εβδ. είχαν στρεπτόκοκο :?

και στο γκρουπ της έχουν διάρροια :?

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

έξω τελικά έχουμε -5,5 βαθμούς :?

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!

Σας γράφω με τη Δ αγκαλιά! Η Ε κοιμάται ακόμη... ;););)

Μα τί κρύο είναι αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o:o:o:o

Βγήκα στο μπαλκόνι να τινάξω ένα τραπεζομάντηλο και τσουτσούριασε όλο το είναι μου!!! :mrgreen::mrgreen:

Η Δ βγάζει 3 δόντια μαζί και μέχει πηδήξει το βράδυ εδώ και μια εβδομάδα. Ξυπνάει κατά τις 2-3 και μετά αρχίζει το πάρτυ. Υποθέτω πως θα περάσει σύντομα!!!

Εμείς χθες δεν κάναμε τπτ. Ο Δ ήταν στη δουλειά και γω όλη μέρα δε βγήκα από το σπίτι. Έκανα ένα κεικ το βραδάκι και έχω φάει ΜΟΝΗ μου ήδη το μισό... :shock::shock::shock:

Μαρία αυτό ακριβώς έλεγε και ο Δ την πρώτη φορά που πήγε θέατρο με την Ε. Όλα μα όλα τα παιδάκια με ένα σακουλάκι στο χέρι. Μόνο αυτός και 2-3 άλλοι δεν είχαν πάρει τπτ στα παιδιά τους. Χαίρομαι που περάσατε καλά!!!!!!!!!!

Βίκυ από σήμερα ξεκινάει η άδεια;;;;; Άντε καλή αρχή!!!!

Ρε συ Ιουλία σε ποιον πήγες;;;;; Ουάου πάντως.

Γνώμη ου είναι πως η ομοιο βοηθάει πολύ. Απλά όπως και στην κλασική ιατρική υπάρχουν κομπογιανίτες έτσι και στην όμοιο. Ελπίζω να στρώσει πάντως ο Γ και να μην ταλαιπωρείται!!!

Αργυ γέλασα τόσο με την έκθεση. Μετά όμως είδα την ημερομηνία...

Όσο χρόνια και να περάσουν θα παραμένουν οι ίδιοι κάφροι!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μα παοκτσής ο Μ. Αλέξανδρος;;;;; Σαν το Michael Jackson!!!! :lol::lol::lol:

Λένα με κλίσμα χέστηκε ο μικρούλης;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Ξελάφρωσε το ζουζούνι!!!! Αλήθεια πως θα τον πείτε;;;;

Afro, Xρύσα, Νατασούλα καλημέρα!!!

Δημοσίευση

Νατάσα βγάζει δόντια σε αυτή την ηλικία? :o:o:o:o

εγώ νομόζω ότι η Ρ. έχει ένα παραπάνω από τον Λ.!!! :o:o:o:o:o

μάλλον έκανα λάθος στο μέτρημα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τώρα που το ανέφερες πρόσεξα την ημερομηνία και εγώ!!! :lol::lol::lol: , αλλά τι σχέση έχει το πότε γράφτηκε? δλδ τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα? :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

α ξέχασα να σας πω, πρώτα αφήνουμε τον Λ. στο σχολείο ακι μετά πάω την Ρ. στον παιδικό και πηγαίνοντας περνάμε από ένα διαμέρισμα και έχουν τα ρολά ανοιχτά, είναι ένα δωμάτιο (μάλλον το γραφείο τους) και έχουν αναμένη την τιβι και ποιός λέτε να παρακολουθεί τηλεόραση τέτοια ώρα?.......................................................................................................

.............................................................................................................

.............................................................................................................

.........................................................................................

2 σκυλιά :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κάθονται πάνω σε καρέκλα και παρακολουθούν!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: κάθε πρωί!!!!! :shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

ΚΑΛημερα!

ξυπνησαμε και εμεις!

Νατασα εχω ξεκινησει εδω και 1εβδ αδεια!

αυριο εχεις και εσυ γενεθλια?

με μισο κεικ θα το γιορτασεις?

τι κρυο ειναι αυτο!

ψαχνω τον πατερα μου να το στειλω σε μια δουλει ακαι ειναι αφαντος!

μα οταν τον θελουμε εξαφανιζεται...

του ειπα να μου βαλει ενα ραφι στο ασανσερ-αποθηκη και μου ειπε οτι δε θα ξαναφορεσε ρουχα δουλειας! :?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:

Μαρια τι ωραια στο θεατρο!

μπραβο στα κοριτσια σου!

και εμας ειναι πολυ καλη μονο τη πιανει να κανει ολες τις ερωτησεις εκεινη τν ωρα!

Συμπεθρα...ο Π. νομιζει οτι μια εγγυμοσυνη ειναι ολα οκ....

αλλα δεν τα περνα εκεινος...

εχω αναθεωρησει τα παντα απο οσα αελεγα...

καλυτερα κοντα κοντα...

αλλη η ηλικια μου αλλα τα κουραγια μου αλλες οι αντοχες μου...

αλλης εγκυμοσυνη...

εσεις ειστε κοριτσακια...το τρενακι εχει και πιο μεγαλοκοπελες( η κριση των προεορτιων με επιασε )

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!!!

τι κανετε;;;

εγω εδω γραφειο..ενας ψιλοχαμος γινετε...

θελλω τοσα να σχολιασω...και ακομα δεν βρηκα την ευκαιρια.

Βικυ ναι ναι επιτελους το βρηκα το μαξηλαρι..αφου εβριζα χτες τον Ο...

Θα επανελθω!!!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol:

Kαλημερα τρελλουλες!!!Ειμαι ευτυχισμενη!Η Αννυ εφαγε 1 αβγο για πρωινο!!!! :D:D:D Νομιζω πως τα αβγα που εχει φαει στη ζωη της μετριουνται στα δαχτυλα! :(

Μαρια τι ωραια που πρεπει να περνατε τωρα που εχει ξεπεταχτει κ η Φ!!!!

Παντως εγω στην αρχη οταν εβλεπα το κυλικειο στα θεατρα υπεθετα πως ειναι μονο για το διαλειμμα! :lol: Ομολογω ομως πως τηνν τελευταια φορα που πηγα σε παιδ.παρασταση και επειδη ηταν πρεμιερα καθυστερησαν σχεδον 1 ωρα,εστειλα τον θειο μου :oops: κ μου πηρε ποπκορν! :oops::lol: Ομως το εφαγα στην ωρα αναμονης! :D:D

Ελενακι ρε συ ξεχασα!Συγχαρητηρια κ φτερα στα ποδαρακια του/σου!!!! :lol::D

Βικυυυυυ!!!Μπορω να σου σιδερωσω οσα ρουχα θελεις καλη μου αλλα το γκομενακι δε στο δανειζω!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Ολα κ ολα!!!!!! :P:P:P

Βλεπω ο μπαμπας σου ειναι πολυυυυυυυ προθυμος! :(:(:(

Αργυρουλα και πηγαινουν κανονικα τα παιδακια σταθμο με ολες αυτες τις ασθενειες ανα βδ?>??? :o:o:o

Λενα νομιζω πως σιγα σιγα θα ενεργοποιηθει το συστημα του μπεμπη και θα τα κανει φυσιολογικα.Δεν ξερω τι σου ειπαν στην κουβεντα(μαλλον κατι εχω κανει γτ σπανια βλεπω δημοσιευση φιλου σε ομαδες) αλλα οσο δεν πολυζοριζεται αστον να "παλεψει" και να εκπαιδευσει το εντερακι του!Αν κ πιστευω πως αυτο κανεις ηδη...Αλλα στο λεω κ εγω η "τσουτσου"! :lol::lol::lol::lol: Επισης μηπως υποσυνειδητα θελεις να με δεις ξεμαλλιασμενη ή φαλακρη???!!! :lol::lol::lol: Τι σου'χω κανει,πεεεες τι σου'χω κανει???!!!!

Χρυσα περαστικα στον Χριστοφορο!(ολο ελεγα να σου πω κ ολο ξεχνουσα)Ειναι καλυτερα???

Κοριτσια αν το παιδι ειχε βηχα μονο θα το πηγαινατε στο γιατρο???Ξεκινησε απο μυξες αλλα νομιζω πως αλλαξε ηχο...Και εγω δεν ειμαι πολυ του γιατρου(αν και ειμαι λιγακι "του γιατρου" :P ),ο Α ομως μου εφαγε τα αφτια να την παω(υπονοωντας οτι ειμαι λιγακι απερισκεπτη μανα :twisted: )...Τι λετε?Εγω λεω να περιμενω 1-2 μερες να δω πως θα εξελιχθει...

Δημοσίευση

Επισης...Πιανω κατι στο μεμε μου...Και ειναι εδω κ 3 βδ(απο πριν την περιοδο)...Μηπως να αγχωθω γμτ???

Μου τη δινει 1)η αποσταση μεχρι τη γυναικολογο κ 2)το "κυρηγμα" περι θηλασμου που θα ακουσω...

Δημοσίευση

Αναστασία αν ο βήχας είναι διαφορετικός από άλλες φορές και αν βήχοντας το παιδί κάνει "κοκκοράκια" αν με πιάνεις 8-) καλό είναι να την ακροαστεί ο γιατρός. Κι εγώ για απλό βήχα δεν τις πάω αλλά αν δε μου αρέσει τις πάω.

Ναι τώρα που ξεπετάχτηκε η Φ περνάμε πολύ καλά :D

Έχουμε πλάκα γιατί όπου πάμε φοράμε και τις τσάντες μας και τα παλτό μας και το παίζουμε μοιραίες

μουχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε Βίκυ τι λες κι εμείς κοριτσάκια είμαστε :o:o:shock::shock::shock:

Δημοσίευση
εχω αναθεωρησει τα παντα απο οσα αελεγα...

καλυτερα κοντα κοντα...

αλλη η ηλικια μου αλλα τα κουραγια μου αλλες οι αντοχες μου...

αλλης εγκυμοσυνη...

είναι αλήθεια ότι όταν το 2ο έρχεται σε μεγαλύτερη ηλικία της μητέρας είναι λιγο πιο δύσκολο γιατί οι αντοχές δεν είναι ίδιες, αλλά διαφωνώ στο να είναι τα παιδιά κοντά κοντά γιατί τότε δεν ασχολείσαι με το κάθε παιδί όσο θα έπρεπε.....φαντάσου να έχεις ένα 1χρονο και ένα 2,5χρονο.....τώρα που η Μ-Ι είναι λίγο πιο μεγάλη, καταλαβαίνει πιο πολλά και έτσι θα είναι πιο εύκολα!!!! ;)

Δημοσίευση

Anaστασια αν ο βηχας αλλαζει ηχο να την πας...δηλ αν ακους κατι σα γατακια να την πας ..αν και οπως τα περιγραφεις δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο!

οσο για το μεμε σου ..τι εοναι αυτο που πιανεις , που και πως , τι μεγεθους το κοβεις να ειναι...

αν δεν μπορεις να απανατησεις να ρωτησω το 20Ρικο! :lol::lol::lol::lol:

οσο γι ατη γυναικολογο...ελαχισα γνωριζουν για το μαστο και δε οταν ειναι σε φαση που θηλαζει!

Μαρια...εσυ κοριτσακι εισαι...

εγω δεν...μεγαλωσα...η μαλλον μεγαλωνω...1 ακομα!

κλαψ...

Δημοσίευση

Αναστ. εγώ θα σου έλεγα να πας στην γυναικολόγο και άσε τα 2 πράγματα που σου την δίνουν, με την υγεία δεν παίζουμε!!! :!::!::!::!::!:

κοίτα τα παιδιά που είναι άρρωστα υποθέτω δεν είναι στο σχολείο, για να τα δεχθούν πίσω πρέπει να δώσεις χαρτί από τον παιδίατρο ότι είναι πάλι υγιή :!::!::!::!:

αυτό με την οστρακιά και τον στρεπτόκοκο δεν έλεγε σε ποιό γκρουπ είναι, δεν είναι στο δικό μας γιατί έξω από το γκρουπ δεν είχε ανακοίνωση!!! :!::!:

τώρα για τον βήχα που λες, εξαρτάται τον βήχα.....μια φορά που είχε η Ρ. περίμενα να δω, αλλά έβηχε κάθε 3δεύτερα, δεν μπορούσε να φάει, την πήγα.....δεν είχε τίποτα, έδωσε μόνο ένα σιροπάκι και σε μία μέρα ήταν καλύτερα!!! :)

Βίκυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: για τον 20άρη!!! :lol::lol::lol:

καλέ πόσο χρονών είσαι? αν δεν θες να το πεις εδώ πες το μου σε πμ!!!! ;);):idea::idea::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

η μια ακούει γατάκια :lol::lol: η άλλη κοκκοράκια :lol::lol::lol:

λοιπόν Αναστασία αν η Άννυ βήχει κάπως και ακούγεται σαν ένα ζωάκι όποιο και αν ειναι αυτό

να την πας στο γιατρό :lol::lol::lol:

Αργυρώ η εμπειρία μου λέει τα παιδιά είναι καλό να είναι κοντά ηλικιακά

Μακάρι να είχα και 3ο ήδη

Δημοσίευση

Αναστασια μερσι...

ειναι καλυτερα, πηγε παιδικο σημερα

Ο μικρος εχει ενα βηχα τον οποιον προβλεπω να εξεληχθει σε λαρυγγητιδα.

Εγω λεω ν ατην πας σε γιατρο, ενας βηχας μπορει να μη σημαινει τιποτα...η μπορει να σημαινει και κατι

εμεις παντως τον Ιωαννη θα τον παμε σημερα παιδιατρο καλου καλου

Οσο γι ατο στηθος να πας να σε δει...εχεια κανει μαστογραφια καθολου;;..πριν Αννυς εννοω...

και εγω πρεπει να κανω...αλλα να δω ποτε...τεσπα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...