Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!!!

Τικανετε;;;

Ελενα μα τι ωραια τουρτα!!!!!

Μου τρεχουν τα σαλια !!!

Πολυ χρυσοχερες εχουμε στο τρενακι!!!

Μαρακι εγω τα ψωνια μου τα εχω κανει ηδη ολα σχεδων.

Μιαβολτα απεναντη σε αντιντας καιπουμα θα παωκαι τελος

Δεν παω κοσμος με τετοιο χαλι..ψωνησα απο μαγαζιαστη γειτωνια μιση τιμη εως 70%..ας κανουν ορεξη με μονο 20-30

Το τσουρεκη του Τερκενλη αξιζει μονο εαν ειναι φρεσκοβ επι παραγγελια..η τοβ βγεμμυστι...αλλιως πλεων.

Αλλα εγω απο τοτε που εμαθα την πολιτικη του εν λογω καταστηματος απεναντη στους υπαλληλους του και δη απεναντη στις μητερες επαψα να ψωνιζω

Νατασα σηγα πη πηγενα...

παςκαλα...ο καημενοςπαραμιλουσε απο τον πηρετοκαι εγω θα χασκογελαγα..με την καμια.

Τωρα τη δευτερα θα χαζογελαν εκαι θα κουτσομπολευουν και θα ειμαι β λιγο εξω απο το κλιμα αλλα χεστηκα.

Με πληρωνουν για να κανω την δουλεια μου...την οποιαβ κατα γεννικη ομολογια κανωκαλα..απο κει και περα....

Ιουλια τι να πω ρε παιδι μου...καλα θα κανεις να πας στη ξανθακου...

Το συντομοτερο..εφοσων το θες παντα.

Οσο για τα κληρονομικα...τι να πεις,..

αςτους να τους τα φαει ο μπενι σε φορους..την υγεια σας να εχετε...

Θα σας πω τα δικα μου λειτερ

Φιλιαααα

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!! :D:D:D

Καλη Κυριακη να εχουμε!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα. :x:x

Χρυσα μου τι κανεις;;Και εγω να σου πω την αληθεια δεν θα πηγαινα..Ασε που τα βαριεμαι απιστευτα ολα αυτα.Προτιμω να βγω με καμια φιλη μου παρα με τους συναδελφους!!!!

ΛΕΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol: καλε Μαρια τη λενε τη Μαρια-Ιωαννα..Οχι Αννα -Μαρια... :lol::lol::lol:

Με ρωτησες για την δουλεια ε;;;Μια εβδομαδα που ειμαι εκει φτιαχνω το μητρωο των μαθητων(σε βιβλιο)..Βαρετο αλλα απλο.

ΒΙΚΥ αν τελικα βρεθουμε σπιτι σου μπορεις να μου στειλεις με πμ τη διευθυνση ,ποια μμμ ερχονται εκει για να μπορεσω να τα δω στο διαδικτυο;;;Ελπιχω την Τριτη βεβαια να μην εχει καμια απεργια.

Αφρο,Ιουλια ,Τονακι καλημερααααααααααααα :D:D:D Σας βλεπω μεσα!!!!

Παω να απλωσω κατι ρουχα αν και φαινεται οτι το παει για βροχη ρε γμτ.

Δημοσίευση

Nατασακι βουλαωμενο γραμμα διαβαζεις!!!!!

Χθες που του ελεγα οτι αυριο παμε Αθηνα με το μεγαλο αεροπλανο,περνει υφος και μου λεει "ΕΓΩ ομως θα οδηγησω το αεροπλανο!!!!!!!!" :shock: Παει, λεω ,τη γαμησαμε!!!! νουμερο θα γινουμε στο αεροπλανο!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλιακι ε υπαρχουν και καραγκιωζηδες ομοιοπαθητικοι οπως και κλασικοι γιατροι!!! ο ομοιοπαθητικος εδω πχ ,αν και μαλακας, ηταν υπερ να θηλαζει οσο θελει το παιδι!

Χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο Γιωργος!! :D:D:D

παω να ετοιμαστω κορες,τα ξαναλεμε απο Πεμπτη μερια!!! :D:D

Παναγιωτα δε θελω ΑΝ!!!!Σιγουρα θα ερθεις!!!!!! αλλιως...[smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif] !!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα!

Παναγιωτα εστειλα οδηγιες!

οτι απορια πες μου!

Γωγω που εισαι?

χαθηκες!

θα μας πεις νεα την τριτη?

ποια αλλη ειναι για καφε την τριτη?

αχ ελατε!

πειτε μου να στειλω μηνυμα με τηλ και οδηγιες?

Φραν?

Σισσιω?

Δημητρουλα?

Αφρο σε περιμενω στις 6:00 το πρωι χαχχαα

στγνωμη αν ξεχνω καποια αλλ...πειετε μου!

Δημοσίευση

Λενακι το τελεια τουρτα ρεεεεεεεεεε!!!Α πα πα..κολλαστηκα πρωι πρωι =p~=p~=p~=p~=p~=p~

Νατασααααααααααααααα..που εισαι βρε;;τι κανετε;;;

Α τωρα διαβασα τα σχολια σου... :lol::lol::lol: Καλε στο γαμο θα κοιτανε τη νυφη..εμενα την πατσουροσαβουρα θα κοιταζει ο κοσμος;;; :lol::lol::lol::lol:

Ιουλιαααααααα :o:o:o Καλε τι γιατρος;;; :shock::shock::shock: Παρ ολα αυτα εσυ του κανεις την θεραπεια ε;;;

Επισης ρε συ εγω ξερω οτι και το κακαο απογορευεται στην ομοιοπαθητικη..και το τσαι.. και διαφορα μπαχαρια+βασιλικος. Μονο ενα υποκαταστατο του καφε απο κριθαρι επιτρεπετε.

Γιατι να μην κανεις αποδοχη κληρονομιας;;; :?::?::?: Η γιαγια δεν ειχε διαθηκη;;;;

ΓΩΓΩωωω διαβασα κατι στα πεταχτα...οκ..μαλλον εχεις δικιο...απλως θελω να σε ρωτησω κατι..

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙς ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ-ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????

Εγω μιλαμε μονο με τα παιδια ασχολουμαι και νομιζω οτι θα λιποθυμησω απο την κουραση.Ουτε καν με τον Γ. δεν τσακωνομαι πια.... :?:?:?:?

Βύκι παω να μελετησω και επανερχομαι με αποριες...

Τελος να προσθεσω οτι ολες οι γυναικες οταν γινονται πεθερες (οσο καλες και να ειναι) γινονται μεγαλες κλωσσες!!!!!! :!::!::!::!: Ασχετο....

Δημοσίευση

Ιουλία και δεν θα ξαναπιείς καφέ καθόλη τη διάρκεια του θηλασμού??? :o:o:o:o

ναι και το κακάο έχει καφεϊνη και η αδελφή μου που έκανε ένα φεγγάρι ομοιοπαθητική, δεν έπινε καφέ.....αλλά να ξέρετε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει λίγη καφεϊνη!!!! :?

τι σημασία έχει αν είναι ομοιοπαθητικός ή όχι? αν δεν τύχεις σε καλό :roll::roll::roll:;);)

Νατάσα δεν είμαι ΝΔ ρε συ!!! :lol::lol::lol::lol::lol: το περιστέρι δεν είναι το σύμβολο της ελευθερίας? ;) τι σχέση τώρα έχει αυτό, τέλος πάντων :lol::lol::lol::lol:

δεν βρίσκω άλλη φωτό και βαριέμαι να ψάξω :?

ο κιμάς ήταν περυσινός? ε και δλδ λιγότερο από μήνα!!!! ;)

εμείς σήμερα έχουμε -2 έξω!!!

Λενάκι ωραία η τούρτα, ευχαριστώ για το κομμάτι!!! :D;):x

Παναγιώτα τι κάνει ο πατατούλης σου? πώς περνάει τώρα που λείπεις? και πώς περνάς εσύ τώρα που είστε χωριστά? :roll::!:

ανανεώθηκες? :!:

χθες δεν βγήκα καθόλου έξω και από ότι βλέπω ούτε σήμερα.....

έχουμε έναν καθρέφτη απέναντι από την πόρτα της τουαλέτας και κάθε φορά που η Ρ. κάνει κακά της, πριν σκουπιστεί, ανοίγει την πόρτα και κοιτάζει στον καθρέφτη τον πωπό της :o:o:o:o:o να δει αν έχει κακά!!! :shock::shock::shock::shock::roll::roll::roll: και καμμιά φορά βγαίνει και έξω από την τουαλ. !!!! :?

αυτά....

τι σου έλεγαν ρε Λένα στην συζήτηση στο FB? για πες... :roll::roll:

Δημοσίευση

Μόλις διάβασα αυτό:

""Βόρεια Κορέα: απαγορεύει τα παντελόνια στις γυναίκες

Μια από τις λιγότερο επισκέψιμες χώρες στον πλανήτη, η Βόρεια Κορέα, μπορεί να μη διαθέτει τουριστικές ατραξιόν, διαθέτει όμως κυβερνητικό νόμο σχετικά με το μάξιμουμ μήκος που πρέπει να έχει στα μαλλιά του ένας άντρας! Συγκεκριμένα, οι άντρες πρέπει να ψαλιδίζουν τα μαλλιά τους κάθε 15 ημέρες, με το νόμο να δείχνει επιείκεια μόνο στους ηλικιωμένους, στους οποίους επιτρέπεται να μακραίνουν αρκετά τα μαλλιά τους προκειμένου να καλύψουν σημεία στα οποία έχουν κάνει φαλάκρα. Σχετικά με το dress code των γυναικών, απαγορεύεται να κυκλοφορούν με παντελόνι, ενώ αν κάποια συλληφθεί να παραβιάζει το νόμο, τη στέλνουν για τιμωρία σε κάποιο στρατόπεδο εργασίας προκειμένου να τα ξεχάσει εντελώς.""

Φρανίτα που πας ρε συ? :o:o:o:o:shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Αργυρουλα τωρα μαλιστα!φωτο με νοημα! ;):D:D:D

ναι,για οσο θηλαζω,τερμα ο καφες! :roll::roll:

κακαο επιτρεπεται..παντως κ το κακαο μια χαρα με "κραταει"!απλα πρεπει να προσεχω..για παραδειγμα απαγορευεται η μεντα..κ δεν ειχα σκεφτει οτι απαγορευεται κ η οδοντοπαστα που χρησιμοποιω..θα μου πειτε δε την καταπινω κιολας..αλλα παλι..θα παω να παρω ομοιοπαθητικη..υπαρχει στα φαρμακεια..αρα για να υπαρχει,δεν κανει η κανονικη..

το παιδι ειναι πολυ καλυτερα,οι μυξες εξαφανιστηκαν,για αυτο βεβαια μπορει να ευθυνεται κ το οτι σταματησαμε παιδικο..ξαναβρηκε τον εαυτο του..αν εχει φυγει κ το υγρο απο τα αυτακια τοτε θα το αποδωσω στην ομοιοπαθητικη..ως τοτε..παραμενω σιωπηλα επιφυλακτικη,αλλα γεματη προσδοκιες..ο χρονος θα δειξει!

τονια καλο ταξιδι!!ευχομαι ο πιλοτος -αλεξ να σας προσγειωσει σε ελληνικο εδαφος! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φιλακια πανεμορφες!

Δημοσίευση

Ποιες ουσίες πρέπει να αποφεύγει ο ασθενής κατα την ομοιοπαθητική θεραπεία;

Εκτός άλλης οδηγίας του γιατρού, η λήψη του ομοιοπαθητικού φαρμάκου να γίνεται το πρωί 10 λεπτά πριν από το φαγητό.

Να αποφεύγεται η φύλαξη του ομοιοπαθητικού φαρμάκου σε σημεία εκτεθειμένα στον ήλιο, την υγρασία, στο ψυγείο ή σε έντονες οσμές.

Κατά τη διάρκεια της λήψης ομοιοπαθητικών φαρμάκων αλλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη θεραπεία να αποφεύγεται η χρησιμοποίηση κατά το δυνατόν:

α) Ισχυρών φαρμάκων ( αντιβιοτικά, κορτιζόνη, ορμόνες, μείζονα ηρεμιστικά κ.α. ).

β) Καμφοράς ( ναφθαλίνης, καμφορούχων αλοιφών και πολύ δυνατών οσμών ).

γ) Μέντας ( τσίχλες, καραμέλες με μέντα, οδοντόκρεμες επιτρέπονται οι οδοντόκρεμες που δεν έχουν μέντα, όπως οι παιδικές, όσες έχουν γλυκάνισο ή δυόσμο ).

δ) Καφέ ( επιτρέπονται και διατίθενται στα φαρμακεία υποκατάστατα του ελληνικού και του στιγμιαίου καφέ από κριθάρι, ρεβύθι, κιχώρι, σύκα κ.α. Ο καφές όπως και οι υπόλοιπες απαγορευμένες τροφές που αναφέρονται εδώ, αντιδοτούν την ομοιοπαθητική θεραπεία, δηλαδή αδρανοποιούν την θεραπευτική επίδραση των ομοιοπαθητικών φαρμάκων. Η αποφυγή της καφεϊνης είναι συνεχής κατά τη διάρκεια της ομοιοπαθητικής θεραπείας, και συνιστούμε στους ασθενείς να αποφεύγουν τον καφέ για περίπου τρία χρόνια μετά τη σταθεροποίηση της υγείας τους. Επιτρέπεται επίσης ο ντεκαφεϊνέ και το τσάϊ (εφόσον γίνεται μικρή κατανάλωση) και η σολοκάτα, καθώς ομοιοπαθητική θεραπεία δεν επηρεάζεται από αυτά.

ε) Coca-cola (αποφύγετέ την εντελώς ή περιορίστε την το πολύ σε ένα κουτάκι την ημέρα, αναλόγως της ευαισθησίας του ασθενούς και των οδηγιών του γιατρού σας).

στ) Γαρύφαλο ή ευγενόλη που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι ( καλά θα είναι πριν την έναρξη της ομοιοπαθητικής θεραπείας να τακτοποιούνται οι οδοντιατρικές εκκρεμότητες).

Οι πιο πάνω περιορισμοί αφορούν την λεπτοφυή κι ευαίσθητη σύσταση του ομοιοπαθητικού φαρμάκου και όχι σε κάποια επικινδυνότητα στη περίπτωση ταυτόχρονης λήψης τους.

πηγη:www.homeopathy.gr

Δημοσίευση

Γεια σας!!!

Ξεκουραση ειπα? :?:?:? Ξεσκονισα,σκουπισα,σφουγγαρισα,σιδερωσα,εβαλα 2 πλ.ρουχων+1 πιατων+1 στεγνωτηριο,αλλαξα σεντονια,μαγειρεψα,ταισα,κοιμισα,εφαγα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ιουλια εγω νομιζω δε θα αντεχα θυσια διατροφης στην παρουσα φαση!!!Θα επαιρνα τα μεμε μου κ οπου φυγει-φυγει! :lol::lol::P:P:oops:

Επανερχομαι!Αν ειναι καμια εδω γτ μονη μου βαριεμαι να γραφω! :)

Δημοσίευση

kαλε αναστασακι σιγα τη θυσια!για τον καφε;;;μια χαρα η σοκολατα κ το κακαο! ;)

για την οδοντοπαστα κ τις τσιχλες πρεπει κατι να σκεφτω κ ολα καλα! ;):D:D:D

το μανικι που τραβηξες εσυ κ η νατασα κ η λινα με τη διατροφη λογω αλλεργιας δε συγκρινεται! :shock::shock::shock::shock: εκεινο αμφιβαλλω αν θα το καταφερνα ποτε.. :roll::roll::roll:

τωρα που ειπα λινα..ειδα τα ευχαριστα στο φεις!θυμαμαι που μου τα ελεγε στα γενεθλια της αννυ!πολυ χαρηκα! :D:D:D

εδω θα ειμαι,γραφε! :lol::lol::lol::lol:

φιλακια!!

Δημοσίευση

Τι να πω βρε Τζουλια?Εγω ουτε θυμαμαι πως ηταν να απεχεις απο γαλακτοκομικα...Αλλωστε ηταν μονο ενος ετους!

Αλλα τωρα που πινω 3 καφεδες τη μερα...θα μου κακοφαινοταν!Δεν εχω κ αλλες αντοχες γενικα! ;)

Εγω αυτο με τη Λινα γτ δεν το ειδα? :?:?

Δημοσίευση

για το εξωτερικο λεω..το εγραφε στις ελληνιδες μαμαδες!

εγω παλι επειδη σας διαβαζα τοτε..μου φαινοταν βουνο..κ απαγορευονταν τοσα πολλα κ αγαπημενα...

τεσπα!καταλαβαινω τί θες να πεις!απλως εγω δεν ημουν κ πολυ του καφε,οσο του να πινω κατι,πιο πολυ η διαδικασια μου αρεσει..βεβαια αυτη την αηδια με κριθαρι κ ρεβυθι για ομοιοπαθητικο καφε τη δοκιμασα κ μου ηρθε να κανω εμετο..σα να ετρωγα φαγητο μυριζε! :shock::shock: εγω που ειμαι βολικη κ το εχυσα αμεσως!μπλιαξ!

Δημοσίευση

ιουλια εγω τους ομοιοπαθητικους δεν τους παω καθολου και δεν τους πιστευω ....απο ΟΛΟΥ τα ιδια ζητανε να κοψουν ...εχω εμπειρια και εγω πιο παλια ;)

Αναστασια τοσες δουλειες!!! :o

αργυρο ευχομαι να μη μου κακιωσες .....ξερεις τι λενε ,οτι οι καλοι φιλοι πρεπει να λενε παντα την αληθεια :-*

Δημοσίευση

αφρο εγω παλι την πιστευω την ομοιοπαθητικη..αλλα ειναι να πεσεις κ σε καλο γιατρο..

ολοι ζητουν να κοψεις τα ιδια,λογικο,αλλα στον καθενα δινουν διαφορετικο σκευασμα,ακομη κ για την ιδια παθηση σε διαφορετικα ατομα το ομοιο μπορει να ειναι διαφορετικο..τεσπα!ο χρονος θα δειξει..

ξερω παντως πολλες περιπτωσεις με μικρα παιδια που κυριολεκτικα σωθηκαν! :o:o

Δημοσίευση

ωραια εκθεση!

:D:D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα και η ομοιπαθητικη και η αποχη απο γαλακτοκομικα βουνο μου φαινεται!

αλλα τι να κανεις?

Λουκια....ειχα ακοσυει οτι η πρωτη επισκεψη στον ομοιοπαθητικο κρατ πανω απο 1 ωρα...ετσι εγινε?

εβγαλα τα βρεφικα απο το υπογειο...

χαχχαχα ελαχιστα λευκα και ουδετερα...

πολυ ροζ...και πολυ φουστανι...μα ποσα φορεματα της ειχα παρει...πολλα δεν θυμαμαι καν να τα φορεσε!

αφησα κανα 2 να φορα η Μ-Ι στη κουκλα της!

τα εστειλα στην πεθ να τα πλυνει!

Αναστασια...3 καφεδς την ημερα?

και πως κοιμασαι?

αν καποια μερα δεν εχεις τι να κανειςελα και απο εδω να σιδερωσεις!

μαζι με τον 20αρη σε παρακαλω...θα τον απασχολω να μη νοιωθει μοναξια!

Αφρο την τριτη θα πιουμε καφε στις 6:00?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...