Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερααααα!!! Τι κανετε τσουπρες?

Εμεις καλα, η μικρη στην γιαγια της απο το πρωι και μαλλον θα μεινει εκει το βραδυ. Σε λιγο λεμε να στησουμε το κρεβατι της. Σημερα ξεστολισα και το σπιτι, μενει μονο να μαζεψει ο Π. το δεντρο.

Αργυ χωρις παρεξηγηση η αληθεια ειναι πως και εγω στην αρχη που ειδα την φωτο σκιαχτικα. Ενοειται πω δεν φταιει η φατσα σου αλλα ο τροπος που ηταν τραβηγμενη η φωτο σε συνδιασμο με το εφε την εκανε καπως. Εχω και εγω κατι τετοιες πετυχημενες ουυυυυ!! :lol: Τωρα αυτην με το πουλι τι την θες? :lol: Βαλε τα παιδια να απολαυσουμε! ;)

Συμπεθερα ολα μαζι θα τα κανει η νυφη μου! Μπορει να φαινεται φετα αλλα ειναι μια γατα αυτη, ειμαι σιγουρη! ;) Η Ε. χθες πηρε ενα σπιρτο απο κατι χειροτεχνιες που κανει ο Π. και εκανε κινηση να καψει τον Γ. :o Της λεω: τι κανεις εκει? Μου λεει θελω να βαλω φωτια τον Γ.! :shock: Καταλαβες τι παιδι εχω!

Αφρο ποσο γελασα οταν σε διαβασα! :lol::lol: Κατι τετοια τα κανω και εγω μετα τα παιδια! Ευτυχως που την ειχες ακυρωσει τελικα την πιστωτικη.

Παω να ταισω το παιδι μου, τα λεμε αργοτερα. Φιλια!

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μόλις γυρίσαμε

[smilie=banghead.gif] κορίτσια πάταγος στο Κόσμος !! Χαμός! Καλά κάνατε και δεν ήρθατε γινόταν ένας πανικός. Ούτε να καθήσουμε δεν υπήρχε :o Ο κόσμος θα μας έπερνε σβάρνα. Μόλις φτάναμε είδα τόσο κόσμο ούτε πάρκινγκ δεν είχε και εκείνη την ώρα θυμήθηκα ότι σήμερα είναι η πρώτη επίσημη των εκπτώσεων :twisted: Και σιγά τις εκπτώσεις δλδ να είχε κιόλας ποιος το σκαζε. Αλλά 20-30% ε δεν είναι καλές εκπτώσεις σε τέτοιες εποχές :roll: Καλά περάσαμε βέβαια, δεν αγοράσαμε τίποτα. Εκτός από ένα τσουρέκι αποό τον Τερκενλή που πήρε ο Γ και με νευριάζει που το αγοράζει όταν πάμε γιατί το θεωρώ πολύ υπερεκτιμημένο. Το τσουρέκι μπαγιάτικο :evil: Όταν εδώ τρώμε τα τσουρέκια του Κωνσταντινίδη που είναι φρεσκότατα και λαστιχάρουν στο στόμα ;)

Δημοσίευση

γειααααααααα σας!

τι κανετε κοριτσια?

λενακι πολυ ωραια η τουρτα!! μπραβο σου!

τονια πως τα περνας?

αργυρουλα δεν πετυχα την φαντασμα-γορικη φωτο σου!

μαρακι δεν ηρθαμε τελικα.. πηγαμε για κατι μικροψωνια αλλα ο μικρος ειναι τιγκα στη μυξα κ δε θελαμε νακατσουμε πολυ εξω.. τα τσουρεκια του τερκεεχω ακουσει κ απο αλλους οτι τα εχει χαλασει τον τελευταιο χρονο.. 20-30% τιποτα δεν ειναι.

Δημοσίευση

Αφρο κατα τις 8μμ καπου κοντα στην Αγ.Μελετιου..η Σισσυ ειπε Φ.Νεγρη...ε τι λες;;;;;

Μαρακι ειναι οντως πολυ ακριβο αυτο το τσουρεκι!!! βεβαια εγω που εχω φαει και φρεσκο εχω ξετρελαθει,αλλα οκ πολλα λεφτα για 1 τσουρεκι!!! :?

Μαρη Λενα φαγωθηκες απο προχθες οτι ειμαι στην Αθηνα!!!!! :lol::lol::lol::lol: Αυριο παω λεμεεεεε!!!!! [smilie=director.gif] :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λενάκι πολύ καλά κάνατε! Σε σκέφτηκα και λέω πως να βγάλει τα παιδιά με τέτοιο κρύο και με τόσο κόσμο!!!

Στην αρχή έπαθα πανικό..δεν μπορώ τον κόσμο αγχώνομαι :o Μα ςφαντάστηκα μαζί να κυνηγάμε τα μικρά μέσα στον κόσμο από δω κι από κει! Απαπαπαπα!! :lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν και την προηγούμενη φορά μαπα ήταν το τσουρέκι και το λέει και ο ίδιος ο Γ..Τώρα γιατί παίρνει δεν ξέρω :twisted: Ο Κωνσταντινίδης το κόβει στη μέση εκείνη την ώρα που το αγοράζεις το στουπώνει σοκολάτα ή λευκή ή ότι θέλεις και μετά ρίχνει και άλλο από πάνω! Μιλάμε τέλειο! 10 ευρώ το έχει

Δημοσίευση

Λοιπόν......

Απολογισμός του βραδινού....

1 πιάτο μακαρόνια σκέτα.

3 μαργαρίτες ψωμάκια ζυμωμένες με τα ποδαράκια μου

10 ελιές και

2 κομμάτια κολοκυθόπιτα γλυκιά της πεθεράς (γωνίες)

Σε πόση ώρα λέτε να ακουστεί το μπαμ;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαλοου χαλοου χαλοου

Τί νέα;;; :D:D:D:D:D

Χάθηκα η γαιδούρα........

Είμαστε καλά! Αφου τρώμε του σκασμού δλδ μια χαρά το πάμε!!!!

Εσείς;;;;;;;

Έρηηηηηηηηηηη σου έχω ψαρογιουβαρλάκια με φωτο παρακαλώ!!!!!!!!! Κάπου σε διάβασα!!!! Επίσης εντόσθια βρίσκεις εκεί ή απαγορεύονται;;;;;;;;

Μαρία άνοιξα το μαμμυ το μεσημέρι και είδα το κινητό σου χωρίς να έχω διαβάσει τπτ. Λέω από μέσα μου' δεν παέι καλά αυτή, μου την πέφτει στεγνά' :lol::lol::lol: Είπα να σου στείλω κανένα μνμ με ερωτόλογα αλλά κόλλησα! Καλά κόσμος και Σαββατό ποτέ! Μόνο καμιά Δευτέρα ή Τρίτη πρωί...

Έλενα τί μου κάνεις γμτ;;;; Και μόλις έφαγα!!! Άσε που με τόση σοκολάτα (μετά από 1 χρόνο που έχω να την ακουμπήσω) θα φάω και το πιάτο!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Μέσα τί έχει;;; Είναι φουλ σοκολατίνα;;; Κάνένα φτουτάκι έβαλες;;;;;;;;;Ε ;Ε ;Ε; Μας πετάς στεγνά μόνο μια φωτο και εξαφανίζεσαι;;;;; Κάνε μια περιγραφή ρε αδερφέ.... Κατιτίς......... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επίσης συμφωνώ με το σχόλιο για τη φωτο της Αργυρούλας!!!!Πολύ γέλασα!!! Εμένα μου θυμίζει προεκλογική αφίσα της ΝΔ;

Αργυρούλα μήπως είσαι Νεοδημοκράτισσα;;; Να ξέρω να μη σου ξαναμιλήσω!!!! Ή μήπως εννοείς με τη φωτο πως απελευθερώθηκες από τα δεσμά των πεθερικών και τώρα πετάαααααααααααααας!!!!!!!!

Αντωνία αύριο η μεγάλη μέρα;;;;;; Με αεροπλάνο θα πας ε;;; Ε φαντάζεσαι να ρίξει 2 μέτρα χιόνι αύριο;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Να προσέχεις τον Άλεξ πάντως μην τρυπώσει στο πιλοτήριο και κάνει καμία αεροεπιρατεία! Για τα πάντα είναι ικανός!!!!!!!!

Μα τί ρέντα έχω η ρουφιάνα;;; Γράφω και γελάω μόνη μου!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θου ζείς;;;;;;;;;;;; Μωρή ένα μασαζ πήγες να κάνεις και ανέβασες 39 πυρεττό;;;;;;; Άρρωστο είναι το κορίτσι μας καλεεεεεεεε!!!! Περαστικά και αγύριστα! Και πού σαι.... Το σπίτι σε μένα να το γράψεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα εσύ δεν έκανες κανένα γλυκό να με κεράσεις που είναι όμορφη και φίλη σου;;;;;;Α..και πεινασμένη;;;;;

Περαστικά στον Αναστάση!!!!!

Νατσούλα περαστικά και στην Έλενα !

Χρύσα πήγες στο τραπέζι; Σιγά μη μενοιζε τί θα πουν αν είχα τα παιδιά άρρωστα και δεν πήγαινα. Βρε ουστ. Άσε που όλοι τους για το τσάμπα φαγητό θα πάνε. Και σιγά το φαγητό που έχει το Σαρκ. Μια μάπα είναι. Μόνο τα φυστίκια αξίζουν!!! :lol::lol::lol::lol:

Αφρο είσαι θεά χρυσή μου!!! Καλύτερη και από μένα!!!!! Μια φορά από την αφηρημάδα μου τί έκανα... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ταίζα τη μικρή στην πεθερά μου ενώ την κρατούσε αγκαλιά. Της δίνω μια κουταλιά , την τρώει και την επόμενη την έδωσα............ στην πεθερά!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Την τάισα και αυτήν!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν υπάρχω έ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Βίκυ τα βρήκες τα κλειδιά;;;;;;;

ΡΕ Γωγώ πας καλά;;;;;;;;;;;; Με τί ασχολείσαι μωρή;;;;;;; Και τί σε νοιάζει τι κάνει η τύπισσα;;;;;; Τώρα αστα αυτά και πες μας πως θα ρίξεις τον Γ για το όνομα!!! Ή τον έριξες ήδη;;;;;;;;;

Φρανίτα και γω θέλω πολύ να σε δω!!! Θα περιμένω νεότερα!!!

Αναστασίιιιιιιια!!! Ζεις;;;;; Όλα καλά;;;

Δεν πονάει το στομάχι σου;;;;

Ξέρεις είναι κάτι που δεν σου είπα..........

Ο κιμάς..........

Ήταν.....(ξέρεις)

από προπερσι στο ψυγείο!!! :lol::lol::lol::lol:

Χα καλό;;;;;;;;;; Μπαγιάτικος ήταν βρε!!!!

Μαζεύτε μεεεεεεεεεεεεε!!!!

Δημοσίευση

Δήμητρα πάλι αρρωστη;;;; Περαστικά...........

Εγώ μια γαστρεντερίτιδα τη γούσταρα τώρα γιατί φούσκωσε λίγο η κοιλία μου αυτές τις μέρες!!! :lol::lol::lol:

Ξέχασα την αγαπημένη μου παναγιώτα..... :oops::oops::oops:

Φίλη γιατί δεν κάνεις πλαστική;;;;;; Ντρέπεσαι;;;;;

Στο γάμο με αυτήν τη μύτη εγώ δε σε θέλω!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ακούς;;;;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πλάκα κάνω φυσικά! Να κάνεις ό,τι νομίζεις πως θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα!!!

Μαγδούλι! Οκ κανονίστηκε ! Το καλοκαίρι στο κάμπινγκ στο τροχόσπιτό μου!!! Κερ νάει όλη τη σεζόν η ψηλή για να ρθείτε μια εβδομάδα!!! Ε Αναστασία;;;;;;

Κάποια ξενάω πάλι..........

Νένη φιλιά!!!!

Πάω να αλλάξω τα τικερ μου!!!

Δημοσίευση
ΡΕ Γωγώ πας καλά;;;;;;;;;;;; Με τί ασχολείσαι μωρή;;;;;;; Και τί σε νοιάζει τι κάνει η τύπισσα;;;;;; Τώρα αστα αυτά και πες μας πως θα ρίξεις τον Γ για το όνομα!!! Ή τον έριξες ήδη;;;;;;;;;

κρύβε λόγια κρύβε λόγια :-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:)):)):)):))

Δημοσίευση

Σισσάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

Σε ξέχασα!!!!

Εσένα μονάκριβή μου!!! :lol::lol::lol::lol:

Πως πάει το διάβασμα;;;

Ελπίζω όχι όπως το δικό μου!!! :lol::lol::lol::lol:

Σκατά ε;;;; Κουράγιο!!! Ακόμη δεν άρχισες!!! :roll::roll::roll:

Ε δεν παλεύεστε!!!

Δημοσίευση

Ρε Νατασα πεθανα μιλαμε!!! =))=))=)) Τι ρεντα ειναι αυτη κοριτσαρα μου φτου φτου!!!

Που τα χωρεσες ολα αυτα μωρε? :o Εγω 8 τορτελινια εφαγα και τα νιωθω σαν πετρα στο στομαχι μου, μετα την γαστρεντεριτιδα χαλασε πολυ... Λοιπον η τουρτα εχει μεσα(ειχε μαλλον) :lol: μια στρωση κρεμα ζαχαροπλαστικης και μια σοκολατα. Απο πανω κρεμα γκανας και σχεδια με αμυγδαλοπαστα που την χρωματισα εγω. Α και σοκολατενιο παντεσπανι παντα! Τελεια εγινε και παρολο την γατρεντεριτιδα που ειχα δεν μπορουσα να αντισταθω και την τσακισα! :D Περπαταμε το ειδες? :D Απο χθες επισημα!!!

Θου σημερα ηταν το μασαζ? Μωρε τοσο πολυ σε ζορισε και ανεβασες πυρετο? Περαστικα σου!! :x:YMHUG:

Μαρακι ειπα στην Νατασα τι ειχε μεσα πιστευω να καλυφθηκες! :P Ειχα εμπνευση φετος :D και ημουν και στα μαυρα μου τα χαλια με την παλιογαστρεντεριτιδα. Ευτυχως δεν κολλησαν τα παιδια αλλα κολλησε η πεθερα :D

Ειπα να κατσω να κανω καμια ασκηση αλλα θα παω να διαβασω στην ομαδα. Ισως επανελθω μετα. φιλιααααααα!

Δημοσίευση

καλημερες πανεμορφες! :)

χαθηκα αλλα σας διαβαζα!

ποσο γελιο εριξα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρω εγω την πετυχα τη φωτο-φαντασμα! :lol::lol::lol:

η αληθεια ειναι οτι κ εγω σκιαχτηκα λιγο... :roll::roll::lol::lol::lol::lol:

φταινε τα εφε μωρε που ειχε..επισης συμφωνω,βγαλε τα πουλια κ βαλε τα παιδια! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λενα σα δε ντρεπεσαι να μην κανεις κλισμα στο βρεφος!φτου σου ακαρδη μανα,μα δεν μπορω να καταλαβω τί σκεφτεσαι..! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρια απο τον κωνσταντινιδη μας φερνει γαλακτομπουρεκο η θεια μου,μενει λαρισα,κ πραγματικα ειναι τελειο!θα της πω να μας φερει κ τσουρεκι! ;):D:D:D

Νατασα κ εγω εχω ταισει τη μαμα μου! :lol::lol::lol: επισης,ακομη οποτε τον ταιζω,ανοιγω το στομα μου σε καθε μπουκια του! :lol::lol:

Αναστασια..κ πολλα εγραψες..θα προσπαθησω να αλλαξω τα ωραρια απογευματινου υπνου για να σας δω απο κοντα απογευμα! ;):):):)

Ελενα χρονια πολλα στον γιωργη!να τον χαιρεσαι κ να ειναι παντα γερός κ ευτυχισμενος! :D:D

εμεις..ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!τί να σας λεω!

ξεκινησαμε ομοιοπαθητικη!

ο μικρος φαινεται καλυτερα..αλλα ο γιατρος δεν προκειται να με ξαναδει ουτε ζωγραφιστη!κ νομιζω οτι θα χαρει οσο κ εγω για αυτη την απουσια! :?:?:?

λοιπον..εν ολιγοις..σας γραφω τα high lights!

το οτι θηλαζω ακομη τον γιωργο ειναι καθαρη αιμομειξια! :shock::shock: γονεις που κοιμουνται ακομη με τα παιδια τους,κανουν μπανιο μαζι τους κ τα θηλαζουν..απαραδεκτα ψυχαναλυτικα πραγματα! :shock::shock::shock:

το οτι ταιζω εγω τον γιωργο...τον ταιζω στο στομα λεει..κ γελουσε ειρωνικα! :o:o:o:o:o

πρεπει να βαλω οτριβιν για ενηλικες στο παιδι! :shock::shock::shock: δεν ηξερε καν οτι υπαρχει παιδικο,οταν του το ειπα εμεινε εκπληκτος! :o:o:o:o:o

εγραψε 3 ομοιοπαθητικα για το παιδι,ενω κανονικα 1 ομοιοπαθητικο καθε φορα πρεπει..

εμαθα εκ των υστερων οτι εξασκει παραλληλα κ την κλασικη ιατρικη,κατι που απαγορευεται..

εγω ξεκινησα παντως τη θεραπεια στο παιδι,φαινεται καλυτερα,αλλα τον αλλο μηνα θα παω στη ξανθακου!ξανα λεφτα σε αυτον δε δινω..

α!κ μολις του ειπα για τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας που συνιστα θηλασμο ως τα 2 ετη κ μετα οσο επιθυμουν μητερα κ παιδι..μου απαντησε"ποιος σας συστησε σε εμενα";μαλλον καπου εκει καταλαβε οτι η χημεια μας δεν ταιριαζει :lol::lol::lol:

καταλαβα ποσο υποκειμενικα ειναι καποια πραγματα..μια κυρια που βγηκε πριν απο εμενα ελεγε"καταπληκτικος,υπεροχος,θα φερω κ την κορη μου"! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o

θου περαστικα! :( πώς τα καταφερνεις με 2 παιδια κ αρρωστη; :(:(:(

εμας ξεκινησαν τα οργανα με τα κληρονομικα της γιαγιας..σα δε ντρεπονται τα κορακια! :evil::evil::evil::evil::evil: το μεριδιο της περιουσιας που ηταν του μπαμπα θα το εγραφε ο μπαμπας σε εμενα κ συμφωνησα με τον χ. αν συνεχισουν τα παρατραγουδα απο το σοι να μην κανουμε αποδοχη..δε θα φαμε την ψυχη μας για τετοιους ανθρωπους..ας τα παρουν ολα να τα χαιρονται..μια χαρα ειμαστε κ ετσι! ;):evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

σας αφηνω να πιω το κακαο μου..ω ναι!επειδη απαγορευεται ο καφες στον γιωργο λογω ομοιοπαθητικης κ επειδη θηλαζει..ουτε κ εγω καφε! :evil::evil::evil::evil: την πατησα! :lol::lol::lol::lol:

φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!

Ααααχ!Κυριακή!!!Ξεκουραση! :P:P:P:lol::lol::lol:

Σκέφτομαι πως όταν βρω δουλειά θα είμαι χώμα στην αρχή! :ymdaydream::ymdaydream: \:D/

Είμαστε καλά(εγώ νομίζω πως θα αρρωστήσω)!Χθες κοπροσκυλιάσαμε ΟΛΗ μέρα!Τη μισή είμασταν στη Νατασοοικογένεια!(Παραληρείς λατρεμένη μου?! :lol::lol::lol::lol::lol: )Πήγαμε για ένα γρήγορο καφεδάκι κ τους φορτωθήκαμε για να φάμε κ τον περσινό κιμά τους!!!! :lol::lol::lol::lol: Γι'αυτό επέμενε ο Δ "Να σου βάλω κ άλλο Αναστασία???!!!" :lol::lol::lol:

Εγώ δε,έφαγα κ όλα τα φρούτα της,το ψωμί της...έκλεβα κ τις μπανάνες των μωρών! :P:P:P:lol::lol::lol: Γι'αυτό έχω τσιμπήσει 2 κιλάκια!Αφού τρώω σαν ζώο!

Ελενά η τούρτα σου φαίνεται κόλασηηηηηη!!!!! :D:D:D

Μαρία ελπίζω να τα καταφέρουμε κάααποια στιγμή! :D

Συμφωνώ για τον Τερκενλή απολύτως!Παλιά ήταν αλλιώς αλλα έχει πολλά χρόνια που είναι χάλια.

Αργυ τί φωτό έβαλες καλέ??? :lol::lol::lol: Στενοχωρήθηκες που σε είπαν φαντασματάκι????Τι να πει κ ο Κασπερ της Φρανίτας? :lol::lol::lol::lol::lol: Πλακίτσα,Φραγκίσκα μου!!!! :oops::oops::oops:

Η Γωγω ζει? :?

Ιουλιάκι μου γλυκο δε σε διάβασα ακόμη!!!!

Α ΝΑΙ!!!!Μ'αρεσε πολύ που θα πληρώσω όλη τη σεζόν για να μείνω 1 βδ Νατασα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Βλέπεις έχει καιρό να με χουφτώσει τοσο ΓΕΜΑΤΑ άνθρωπος!!!! =))=))=))=))=)) Επίσης θέλω 2 βδ!!!(αν δε δουλέυω!!!!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...