Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαρία, κι εγώ το είχα παρατηρήσει αυτό με τον καφέ, υπέθεσα ότι κάτι άλλο εννοούσες, αλλά φυσικά ξέχασα να ρωτήσω! :lol::oops:

Λοιπόν, χθες είχαμε εμβόλιο, οκ, όλα καλά, ΑΛΛΑ...

Ρε γμτ, τον τελευταίο μήνα δεν έβαλε ΚΑΘΟΛΟΥ βάρος!!! :o:?

Οκ, παίζει να αυξήθηκαν οι ανάγκες της, και η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν ιδιαίτερα επιμελής αυτό το μήνα σχετικά με τις στερεές. Βαριόμουν, τ' ομολογώ :oops: αλλά ήταν που την έβλεπα κιόλας ότι δεν ήταν καθόλου έτοιμη. Έφτιαχνα φρούτα και λαχανικά και όπως τα έφτιαχνα, έτσι τα πετούσα.

Τις τελευταίες μέρες έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, τρώει έστω το 1/3.

Η παιδίατρος μου είπε κάποια πράγματα με τα οποία διαφωνώ καθέτως και δεν σκοπεύω να εφαρμόσω... :roll: Εντάξει, έχει κάποιες γνώσεις περί θηλασμού, δεν κατατάσσεται σε όλους τους εξοργιστικά άσχετους, αλλά δεν είναι και εξπέρ!!! :roll: Αλλά μεταξύ αυτών μου είπε ότι το παιδί πρέπει να φάει και να της προσφέρω και γιαουρτάκι και κρέμα. :roll: Δεν θα αγχωνόμουν, αλλά καθόλου να μην πάρει βάρος; :o Είναι φυσιολογικό;

Φρούτα άρχισε να τρώει, οκ, έστω και λίγο.

Γιαουρτάκι δοκίμασα χθες και ενθουσιάστηκε!!! :o:shock: Από ποιά ηλικία τους δώσατε εσείς και ποιο; Ρωτώ, γιατί στη Β, λόγω αλλεργίας δεν έδωσα ποτέ.

Λαχανικά-κρέας... ούτε να τα φτύσει!!! :?

Γενικώς, προβληματίστηκα πολύ... Μα ΚΑΘΟΛΟΥ βάρος σ' ένα μήνα;;;;;;;;;;;; :?:?:?:(:(:(

Δημοσίευση

Δημητρουλα...γιατι στεναχωριεσαι για το βαρος?

αλλωστε οπως εχουμε ξαναπει τα παιδια που θηλαζουν δεν εντασονται στις καμπυλς του βιβλιαριου!

υπαρχουν αλλες καμπυλες!

επησις οταν αρχιζουν οι στερεες μειωνεται η προσληψη βαρους..!

επησις περασατε και ουκ ολιγες ιωσεις

αληθεια ποσο ειστε?

οσο για τις συμβουλες παιδιατρων....χμμμμ νομιζω ολες οι επιβατισες του τρενακιου κατα διαστηατα τις αγνοουμε

Δημοσίευση

Μιτσάκι μην αγχώνεσαι, όπως είπε και η συμπεθέρα μου, πέρασε και ίωση!!!

Γιαούρτι έδωσα μετά τον χρόνο!!!

Στην Ρ απλό και έβαζα μτ´σα φρουτάκια και στον Λ αυτόε τα φρούτα!!!

Στον Λ έδωσα και κρέμα μετά τον χρόνο για 2 μήνες!!!

Δημοσίευση

[smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

Θεσσαλονικιές αύριο ότι ώρα ξυπνήσουμε λέμε να ανέβουμε προς Θεσσαλονίκη

Θα είμαστε κόσμος και ντουνιάς. Εμείς, η αδερφή, η μαμά, η θεία, τα ξαδέρφια μας :D:D:D:D

Αν τυχόν βρεθεί καμία προς Κόσμος ας με πάρει τηλ

Θα στείλω στις Θεσσαλονικιές το τηλ μου με πμ

Θα προσπαθήσω να μην ξεχάσω καμία (είστε και πολλές) αλλά αν τυχόν και κάποια δεν δει το τηλ μου ας το πάρει από κάποια άλλη αν μπορείτε να βρεθούμε.

Αν δε μπορείτε νο προμπλεμ μην αγχωθείτε καθόλου εννοείται θα ανέβω και την άλλη Κυριακή και ξανά και πάει λέγοντας :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

μιτσακι μην αγχωνεσαι τοσο.. δε νομιζω να ειναι τιποτα

αννα μαρια εμεις λεγαμε αυριο με τον τολη κ τα μικρα να παμε μια βολτα προς κοσμος μερια κ στα ικεα, θελουμε να ριξουμε μια ματια

αν ερθουμε θα σε τηλ!

καλο βραδυ κοριτσια!!!

Δημοσίευση

Τσα! Τι κανετε?

Σας διαβασω αυτες τις μερες και πεθαινω στα γελια! Εισαστε σουργελαααααα! :lol::lol: Καθε μερα λεω θα κατσω να σας γραψω το βραδυ γιατι τελευταια πρωινα δεν προλαβαινω και το βραδυ εχω τοσα νευρα με την Ε. που δεν εχω ορεξη για τιποτα. Ετσι και σημερα...τρεμουν τα χερια μου και εχω ταχυκαρδιες, παιζει να χω και 18 πιεση! :P Ειπατε τοσα πολλα που δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα.

Τα νεα μας για οσες δεν το ειδατε στο φεις ειναι οτι περπατησαμεεεεεεεεεε!!! :D Απο χθες αρχισε εντατικα αλλα σημερα το τελειοποιησε! Μα δεν ξερετε ποσο χαρουμενη ειμαι και ποσο παραξενο μου φαινεται που τον βλεπω να περπαταει. Με εχει ψωφησει εν το μεταξυ γιατι ολο στο τραπεζι ανεβαινει και στο καναπε με αποτελεσμα σημερα να φαει μια γερη τουμπα απο τον καναπε. Εσκασε με το κεφαλι πανω στην βαση του επιδαπεδιου φωτιστικου και εκανε ενα καρουμπαλο και ενα σημαδι αλλο πραμα :cry: Ενα θα σας πω η βαση εκανε βαθουλωμα!

Αφρο αυτο ακριβως που ρωτησες την Αργυ για το κρεβατι ηθελα να την ρωτησω και εγω σημερα. Πριν ενα χρονο ειχαμε βρει μια προσφορα σε κουκετα αλλα με ενα κρεβατι μονο και το πηραμε για την Ε. Ε με αυτα που κανει καθε βραδυ αυριο θα το στησουμε να κοιμαται εκει. Θα της περνω και την σκαλα να δω πως θα κατεβαινει η κυρια μετα. Και εγω το φοβαμαι αυτο που λες αλλα ευτυχως η Ε. δεν σηκωνεται καθολου στον υπνο της αλλα βεβαια ποτε δεν ξερεις. Θα δοκιμασουμε και βλεπουμε.

Αργυ με ειχες ρωτησει τι δινω για σνακ στην Ε. Της βαζω ενα μεγαλουτσικο ταπερακι με διαφορα λαχανικα. Πιπεριες τριχρωμες, κορυφες απο καλαμποκι, αγγουρι, ντοματινια, κατσικισιο τυρακι και κασερακι, κολραμπι και γενικα καθε μερα κανω αλλαγες. Το αδειαζει παντα ολο. Η Ε. δεν τρωει σπιτικα γλυκακια, πιτες, πιτακια, κεικ και τετοια γιαυτο δεν βαζω. Αν ετρωγε θα ειχα πιο πολλες επιλογες.

Μιτσακι μου μην ανησυχεις για τα κιλα. Και εγω χθες ζυγισα μονη μου τον Γ. και ειδα οτι δεν πηρε καθολου σε ενα μηνα αλλα δεν ανησυχω. Αφου αρχισε να τρωει σιγα σιγα θα παρει τον αλλο μηνα. Γιαουρτακι εδωσα απο τον 8ο το απλο αγελαδινο και τρελενεται!

Μαρακι και εγω το διαβασα για τον καφε αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω! Τελεια ιδεα με το αφρογαλα!

Γωγουλα θα σου απαντησω καποια στιγμη στο πριβε. Σε απολαυσα αυτες τις μερες! :D

Νατασουλα περαστικα στην Ελενα. Την πηγες τελικα γιατρο?

Χρυσα μα ποσο λαλακες ειναι εκει στην δουλεια ρε? Ας κανουν παιδια και θα καταλαβουν για τα καλα την θεση σου. Εννοειται οτι και εγω με αρρωστο παιδι δεν θα πηγαινα.

Συμπεθερα ποτε πας Αθηνα ειπαμε?

Μα δεν αντεχω αλλο θα το ριμαξω μιλαμε αυτο το παιδι :twisted::twisted::twisted: θελω να παω για υπνο και αυτη ακομα ανεβοκατεβαινει :twisted:

Σας αφηνω γιατι ηδη σηκωθηκα 47587 φορες μεχρι να το γραψω..καλο βραδυ σε ολες!

Δημοσίευση

καλημερα .

χθες ειχαμε ενα περιεργο βραδυ ...ο Π ξυπνησε στις 11 , ειδα οτι δεν εψαχνε για στηθος και προσπαθησα να τον κοιμησω σε αγκαλια και χαδακια ....μου πηρε μιση ωρα αλλα τα καταφερα !!! :D μετα κοιμηθηκε πολυ καλα ...βαθια ...μεχρις στις 4 !!!οπου εκει πεινουσε ....και μετα ξυπνουσε πιο συχνα :twisted:

ειχα ομως και τον Μ που ξυπνουσε και ερχοταν για υπνο σε εμας ...στις 3 και στις 4 με 5 που θηλαζα τον μικρο :twisted: οταν ηρθε στις 3 τονπηγα πησω αλλα την δευτερη φορα δεν μπορουσα γιατι θηλαζα και ετσι κοιμηθηκαμε 4 ατομα στο ιδιο κρεβατι :twisted:

Δημοσίευση

γέλασα πριν γιατί διάβασα τα άλλα τα κρυφά!!!! :lol::lol::lol:

Λενάκι :ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause: καλά τρεχάματα τώρα :lol::lol::lol:

Αφρο και Λενάκι τα παιδιά μαθαίνουν βρε μην ανησυχείτε θα κατεβαίνουν μια χαρά την σκαλίτσα, αν θέλετε πάρτε και την τσουλήθρα που έχει για να κατεβαίνουν από εκεί ;);)

Μάγδα :D:D:x:x

Μαρία μοιράζεις τηλέφωνα? στείλε και από δω!!!! :roll::roll::roll:

καλά να περάσετε, θα ήθελα και εγώ να πήγαινα σε κανένα εμπορικό σήμερα, αλλά δεν..... :(

σας αφήνω, έχω δουλειές :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

καλε ξεχασα να σας πω για την πιστωτικη

πηρα τηλ για απωλεια και τι μου λενε .....την ειχα κανει απωλεια απο τον ιουλιο !!!! :shock::shock::shock::o:o:o:o:o τουε ειπα οτι δεν θυμαμαι τιποτα :oops: και τους ρωτησα γιατι δεν παρελαβα νεα και μου ειπαν δεν εκανα δηλωση να μου ερθει νεα !!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

εγω ακομα δεν θυμαμαι να εχω παρει τηλ για απωλεια !!!!!μιλησα και με τον Κ και ουτε και αυτος θυματε τιποτα (καλα υτος δεν θυματε αλλα και αλλα :roll::lol: ) και αυτο που ειπαμε με τν Κ ειναι ποσο μας εχουν κουρκουτιασει το μυαλο τα παιδια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εδω παω να σπασω αυγο και το σπαω και το ριχνω μεσα στα σκουπιδια !!!(5 φορες το επαθα) :o:o:o:lol::lol::lol:

παω να κανω τσαι και κανω καφε ....παω να παρω ποτηρι απο το μπανιο !!! :lol::lol::lol:

αλλα ακομα δεν θυμαμαι τιποτα :?:?:?

Δημοσίευση

Κακή, ψυχρή κι ανάποδη μέρα!!! :evil::evil::evil:

Όχι για σας (ελπίζω), για 'μένα!!

Ωραία το ξεκίνησα, ε; :roll: Μα τι ευχάριστη παρέα που είμαι!!! :))

Πέρασα όλη τη νύχτα αγκαλιά με τη λεκάνη!!! :ymsick::ymsick::ymsick: (συγγνώμη κιόλας!) :oops:

Εμετοί και διάρροιες, γαστρεντερίτιδα πάλι!!! :evil::evil::evil::evil:

Τι σκ@τ@ :?::?::?::|:|:|

Παίρνω την αναγούλα μου κι αποχωρώ, συγχωρέστε με, ήθελα να πω τον πόνο μου!!! :?:lol:

Δημοσίευση

Αφρο xaxxaxxaxax

Δημητρα....παλι?

περστικα!

να σας πω και εγω με τα κλειδια...

τα ειχε ξεχασει επανω στο αυτοκινητο , ενοειατι δεν ειχε κλειδωσει ,,τα ειδε το πρωι ο ανηψιο μου και τα πηρε η αδελφη μου ...η οποια ακομα με δουλευει!

Δημοσίευση

Βικυ!!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) και που να ερθει το 2ο!!!!!! θα ξεχασεις και το αυτοκινητο μαζι και θα κανεις μηνυσεις για κλοπη!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο εχεις καψει κι εσυ τα περισσοτερα εγκεφαλικα κυτταρα βλεπω!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μαρακι ακομα γελαω με το καφε της Ιωαννας!!!!! :lol::lol::lol: Το ειδα κι εγω χθες και σκεφτηκα "ορεξη εχει η τρελη λαρισαια"!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εννοειται οτι θελουμε το τηλ σου!!!! ;)

Μιτσακι παλι ρε συ;;;;;!!!!!!μα ελεος!!!!!! ρε μηπως τρωτε τιποτα και σας πειραζει;;;;; :roll:

Μεχρι τη Τριτη ομως θα ειστε καλα ε;;;;;; :roll:

Συμπεθερακι περπατησε το γαμπρουδακι μου;;;;;;;; :ymparty::ymparty::ymparty: \M/ \M/ \M/ \M/

Η νυφη σου παντως...φεεεεττααααααα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπον εγω τελικα δε θα εχω αυτοκινητο στην Αθηνα,αλλα τα ταξι να ναι καλα! ;)

Βικυ στειλε μου και το δικο σου τηλεφωνο να συνενοηθουμε για τη διευθυνση...α και τι ωρα λες να σου ερθουμε;;;

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

Μητσάκι περαστικά, ελπίζω αυριο να είσαι καλύτερα!

Ααα τωρα συνηλθα...ειχα hangover ουφ...βγήκα χτες και γύρισα σημερα το πρωι στις 11..αλλα το θεμα δεν ειναι τι ωρα γυρισα αλλα τι ηπια..Συνειδητοποιησα πως κατεβασα 2 λιτρα μπύρας+ σφηνακι (αυτο δεν το θυμαμαι πολυ καθαρα..)..

Ευτυχως, το χαμπουργκερ και η κοκα κολα κανουν θαυματα..μου εφτιαξε το στομαχι..τωρα εχω μονο πονοκεφαλι κ αναρρωνω...

Μπηκα να πω ενα γεια...πολυ αργο το τρενακι και σας προλαβαινω!!

Δημοσίευση

Αργυρούλα η Ταιλάνδη ειναι απλά ενας ενδιαμεσος σταθμος μέχρι να βγει η βιζα..μετα θα δουμε...θα ξερω σιγουρα μεχρι τελη του μηνα..Ταιλανδη παντως δεν θα μεινω..

Χα χα ναι στις 11..Το Σεμπινι με τους γονεις μου...που να γυρνουσα..ειχαμε πιει κιολας, καλυτερα που εκατσα εκει..τη ζαλαδα να μην ειχα..περασα πολυ καλα παντως!!! Ειδα ενα παλιο μου φιλο και συναδελφο που ειχαμε να τα πουμε καιρο..οποτε θελαμε χρονο να θυμηθουμε τα παλια :D:D ..

παω να φαω σαλιγκαρια...

σας φιλω!

Δημοσίευση

βρε χαζουλα μη λες για ασχημοφατσες ...απλα ηταν κοντινη ,απο κατω με καποιο εφε που στο τελιωμα απο τα μαλια ειχε πολυ φως ...ε και το φευγαλεο μου ματι οπως αβοιγε η σελιδα σε εκανε για φαντασμα :lol::lol::lol::lol::lol: αλλα το περιμενα οτι θα εβρησκα τον μπελα μου :P:P:P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...