Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανησυχία ......


sia_sia

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την παρέα..

Έχω παρατηρήσει εδώ και περίπου δέκα ημέρες κάτι στον ζουζούνο μου (2 ετών) που με ανησυχεί, συγκεκριμένα μερικές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας ανοιγοκλείνει τα ματάκια του κάτι σαν τικ το οποίο ίσως είναι ποιό έντονο όταν βλέπει τηλεόραση ή όταν κουράζεται,κάποιες ημέρες το κάνει ποιό έντονα κάποιες ημέρες ελάχιστα.Έχει καμία αντιμετωπίσει κάτι παρόμιο ή έχει ακούσει γιατί με έχει στεναχωρήσει πολύ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sia το παιδακι μου ειναι πιο μικρο αλλα επειδη μου εχει τυχη και σε μια γνωστη μου το πρωτο που εχει να κανεις ειναι να μη του το αναφερεις καθολου και κανενας αλλος,να μη δινεις σημασια δηλαδη.επισης να το πας σε εναν οφθαλμιατρο να τσεκαρει και θα σου πει τι θα κανεις.στη δικη μου περιπτωση ηταν απο αγχος και ξεπεραστη και γρηγορα χωρις να του το αναφερουν ποτε .τα παιδακια κανουν διαφορα μωρε δε πιστευω οτι ειναι κατι..θα το ξεχασει πιστευω αν δε δινει σημασια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό θα ήταν να επισκεφθείτε έναν αναπτυξιολόγο.

Είναι ο πλεόν αρμόδιος να σας συμβουλέψει σχετικά.

Μια επίσκεψη αρκεί για να ξεπεράσετε το άγχος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θα σου έλεγα να τον πας οφθαλμίατρο γιατί μπορεί να'ναι κάποιο θεματάκι όρασης. Εγώ είχα από πολύ μικρή μυωπία, αλλά μόλις στην πρώτη δημοτικού το πήραν χαμπάρι, γιατί έκανα έτσι με τα μάτια μου στον πίνακα και το πρόσεξε η δασκάλα και το είπε στη μαμά μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατί κάθεσαι και αγωνιάς ενώ μπορεί να μην είναι τίποτα σπουδαίο; Γράφεις για τηλεόραση, καλύτερα να μην το αφήνεις να βλέπει. Αν ένα τόσο μικρό παιδί κολλάει σε μια Τι βι που είναι ανοιχτή τις περισσότερες ώρες της μέρας, ε τα ματάκια θα κουραστούν.

Η μικρή μου είχε μυωπία αρκετή από μικρή αλλά την πήραμε χαμπάρι κατά την εγγραφή στα νήπια. Εκτοτε φοράει γυαλιά και είναι όλα ΟΚ. Ωστόσο είχε θέμα από πιο νωρίς. Στον οφθαλμίατρο αμέσως, χωρίς δράματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας....το πρώτο που θα κάνουμε είναι οφθαλμίατρος....και φυσικά αποφεύγουμε την τηλεόραση....αλλά να σας πώ και το ευχάριστο.....Έχει 2-3 ημέρες να το κάνει....τι να πω.....δεν ξέρω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα...μετά απο αρετό καιρό ξάνα ο ζουζούνος μου κάνει τα ματάκια του έτσι (σαν ματίες γρήγορες) κάποις στιγμές της ημέρας....παρατηρώ ότι το κάνει έντονα όταν βλέπει στον υπολογιστή και λιγότερο στην τηλεόραση....ακομά δεν τον πήγα σε οφθαλμίατρο επειδή είμαι σε νησί....καμμία κοπέλα την άποψη της....?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...