Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αντε ρε Χρυσα...και οτι θα σου ελεγα να βαλεις τον Γιαννακη να τον δουμε ρε!!! :x:x

Καρολινακι μου!!!!! :D:D:D Τι τελεια νεαααααααααααα ρε...με το καλο!!!!!

Αντε να δεις και εσυ τι γλυκα των αγοριων... :?:?:?:?

Νατασα-μονοφρυδη :P:P πως ειανι το κοριτσακι μου σημερα;;;Καλυτερα;;;Μα που την αρπαξε τη ιωση ρε γμτ;;;;

Λενακι για υπερκοπωση δε ξερω αν θα παθω..κοπωση ομως σιγουρα... :(:(

Κοριτσια εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος κοντα 3 χρονια..Ελεοοοοοοοοοοοοος!!!!

Αργυ δε ξερω για μαστογραφια.Πριν μεινω εγκυος(31) εκανα υπερηχο.Μετα εγκυμοσυνες-θηλασμοι κτλ..δεν αξιωθηκα.Τεστ παπ κανω καθε χρονο ομως.

Μαρια την εδωσες την εργασια;;;

Λεναρα τι κανεις μαναρι μου;;;ρε συ ο τολης τι γινετε απο δουλιτσα;;; :roll::roll:

Γωγω βαλε ρε αρθρα σου.Εμενα μου αρεσουν τα οικονομικα-επιχειρηματικα.Βασικα για οικονομολογος πηγαινα και απο σποντα βρεθηκα εκει που βρεθηκα...

σισσακι μη παραπονιεσαι μωρη!!!προτιμας να ξενυχτας και να νταντευεις 2 παιδια;;;; :evil::evil::evil:

σας φιλω ολες σας...παω να κανω καμια δουλιτσα....

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα

δε σας διαβασα ολες...

νατασα περαστικα ρε κοριτσακι... κ γρηγορα!

λενακι τοσο κουραση??? κουραγιο κοπελα μου

ερηηηηηηη τι τελεια η φωτο!!!!σα λουκουμακι φαινεται ο κωστας μπροστα του παντως1! :lol:

αργυρουλα εγω δεν εχω κανει ακομα μαστογραφια, δεν ξερω να σου πω

φρανιταα τεεεεεελεια θελω πολυ να σε γνωρισω!!

χρυσα απο που τις πηρες τις παπλωματοθηκες? κ ετγω θελω να παρω για τον ανασταση

αφρο κ εγω αυτο που λεει η χρυσα ξερω για την καταψυξη

θουλαρα μηπως να δοκιμαζες να μην του δινεις τοση σημασια? η οταν τον χτυπαει να του τραβας την προσοχη σε κατι τελειως ασχετο? ετσι βλεπει οτι σε απασχολει πολυ

παναγιωτα ΤΙΠΟΤΑ κοριτσαρα μου απο δουλεια, τιποτα ομως.. μεχρι κ για αποθηκαριος παιρνει τηλ αλλα μπαααααααα

Δημοσίευση

ααααα στολισαμε κ εμεις!!!

βεβαια ακομα μπουρδελο ειναι το σαλονι, μου εχουν μεινει κατι κορδελες διακοσμητικα βαζα κλπ αλλα κουραστηκα κ βαριεμαι να τα τελειωσωωωωωωω

Δημοσίευση

χρυσα ο μικρος ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μουτρο ειναι αυτο!!!!!!!

καλα ο χριστοφορος δεν το συζητω, εχει γινει ολοκληρο αντρακι!!!

να τα χαιρεσαι κοριτσι μου!! παντα γερα κ ευτυχισμενα να ειναι!

Δημοσίευση

Καλημερα και από μένα. Ω ναι! Μπαίνω δύο συνεχόμενες μερες. Αυτό και αν είναι ρεκόρ!

Μαρία έτσι γίνεται με τις εργασίες. Όταν τις ξαναπιάνεις μετά από μέρες όλο και κάτι θες να διορθώσεις. Οπότε στείλε την να ηρεμήσεις!!!!! :)

Φρανιτάκι που γιόρταζες, χρόνια σου πολλά! Αθήνα δεν θα είσαι καθόλου μπας και βρεθούμε;;;;;

Αφροδίτη τα λαχανικά τα έχω στο ψυγείο. Αλλά κάνουν καιρό να χαλάσουν, οπότε φαντάσου τι φάρμακα έχουν και πόσο αγνά είναι...

Κοριτσάκια που έχετε δεύτερο παιδάκι ένα θα σας πω: Φέεεεετα....

Είχα τρελαθεί με τις μικρές ώσπου καποια στιγμή έπαθα ένα κλικ και σταμάτησα να φωνάζω. Δεν ξέρω αν ειναι παροδικό αλλά τις αφήνω να τα βρούνε μόνες τους. Αλλιώς δεν παλευεται...

Φιλιά

Δημοσίευση

Γειαααα...Εχω δουλειά και δεν προλαβαίνω να γράψω.... :oops::oops::oops: Θέλω μόνο να σχολιάσω τις φωτος της Χρύσας.....

Μωρήηηηηηηη τι παιδιά είναι αυτά;;;;; :D:D:D Πανέμορφα!!!!!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

1ον)Ρε ο Γιαννάκης είναι τεράστιος.... :o:o:o:o Κούκλος!!!!!!!!!Πόσα κιλά είναι ρε;;;;;;; :roll::roll: Φαίνεται μεγαλύτερος από τη δικιά μου.....Μάλλον δε θα έχω καλό γάλα εγώ... :lol::lol::lol:

2ον)Μην ξαναφήσεις τα μαλλιά του Φόφου μακριά....Του πάνε τέεεεελειααα έτσι...Έπαθα πλάκα.... :x:x:x:x:x Πανέμορφος!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x:x:x

Επίσης, HELP!!!!

Πήγα το πρωί οδοντίατρο...Έκανα και πανοραμική... :?:?:?:?:? Είπα ότι θηλάζω και μου φόρεσαν μια ειδική ποδιά βαριά και ασήκωτη... :roll::roll: Για να μη με πιάνει η ακτινοβολία και καλά... :?:?:? Μου είπαν ότι δεν έχω πρόβλημα, αλλά για να είμαι σίγουρη να βγάλω το γάλα και να το πετάξω... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Όμως θα πάω το βράδυ σπίτι..Επομένως, δεν μπορώ να το βγάλω τώρα... :roll::roll: Και όταν πάω θα πρέπει να θηλάσω... :roll::roll::roll::roll: Αμα το βγάλω, μετά δε θα έχει η μπέμπα να πιει... :cry::cry::cry: Τι να κάνω;;;; :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

:D:D:D:D

Την εργασία ΔΕΝ την έστειλα :lol:

Το απόγευμα τη στέλνω από το σπίτι :D τελείωσε

Ρε κορίτσια αναπολώ πολύ τις εγκυμοσύνες μου τελευταία...

Αθηνά πόσο σε ζηλέυω...

Και όταν είδα τη μικρή σου στην τουαλέτα μου θυμίζει τόοοοοσο τη Φ :ymdaydream:

Η ώρα της τουαλέτας για μας είναι ώρα παιχνιδιού :lol:

Δημοσίευση

Αχ ρε Γωγώ δε ξέρω να σου πω

να σου πω την αλήθεια αν δεν ήταν κάτι επείγον στη θέση σου δεν θα ασχολιόμυν με οδοντίατρο και πανοραμικές αν δεν ήμουν σίγουρη... :?

Δεν θα προλάβει να ξαναγεμίσει το στήθος σου??

Αν δεν έχεις δωσε της το άλλο που ήπιε την άλλη φορά :roll:

Χρύσα είναι κουκλάκια τα μωρά σου :x:x (συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου ;) )

Κοιτούσα τον μικρό και μου θύμισε τόοοοσο την Ι μικρή! Τέτοια μαγουλού ήταν.

Δημοσίευση

θενκσ κουρτσουδια!!!!

ναι..θα με τρελανουν τα σκατιαρικα..ειδικα αυτον τον μικρο..θα τον φαω...ολη μερα τον φιλαω...ο φοφος δεν πολυκαθετε να τον χαιδεψω..μονο οταν θελει ο ιδιος...

Μαριο κανε παιδακι ΤΩΡΑ!!!!!

Επισης αμα θες τον συζυγο στον στελνω...χαχαχαχαχα....

πλακα κανω ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γωγω θα συμφωνισω με την Μαρια..αμα δενε ιναι σοβαρο...αστο για πιο μετα

Αθυηναααααααα

σε σκεφτομαι πολυ..καθε..μα καθε φορα ειδικα που ουρλιαζουν και τα δυο μαζι..λεω...υπομονηη..η Αθηνα εχει 3...και ακομα δεν τρελαθηκε...αρα...

Δημοσίευση

xrysa moy εγω θα σου πω κατι καινουργιο ...κουκλακια τα παιδια σου :lol::lol::lol::lol:

εδωσα στον μικρο σημερα πορτοκαλι ...για να δουμε αν θα βγαλει τιποτα ....

ο μανωλης εινε βγαλει κοκκινιλες τοτε .Εβαλα μπριαμ στον φουρνο χωρις μελιτζανα πατατα,κολοκ,καροτο και μετα θα βαλω και φετα .

Δημοσίευση

Αφρο ωραιο!!!

εγω θελω να παρω κατι που να εχει σχεση με κατασκευες...

για τον μικρο θα παρω τη Σοφι..με εχει πριξει που μασουλαει τα χερια του.,..

το δωρο της Αφρος του το δινω..και ο χαχας αντι να μασουλαει την πιπιλα..μασουλαει την ουρα του λιονταριου...

τοσο ΑΝΤΡΑ΅!!!!!

Μαρακι το δικο σας ειναι ονειρεμενο!!!!

Δημοσίευση

εγώ δεν ξέρω τι δώρο θα τους πάρω, θα κάνω μια επιδρομή στα μαγαζιά αφού αρχίσει τον παιδικό το μπουμπούκι και θα είμαι μόνη μου!!! ;) .....προσανατολίζομαι όμως σε κάτι που να παίζει το παιδί, για τον Λ. ίσως ένα επιτραπέζιο και πάλι δεν έχω ιδέα :?

Γωγώ δεν ξέρω να σου πω, κάπου το είχα διαβάσει πιο παλιά, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα, κάνε μια έρευνα στο νετ....θα το έκανα εγώ αλλά δεν έχω χρόνο, θέλω να ασχοληθώ με την εργασία του Λ. να βάλω να φάμε και μετά να φύγουμε!!! :| έχω και να σιδερώσω και να παχύνω :evil::evil::evil::evil:

Αθηνά μήπως έχεις πυρετό? :shock::shock::shock::shock: 2η συνεχόμενη μέρα? :o:o:o:o:o:roll::roll::roll:

Θούλη ήθελα να σου πω ότι το παιδάκι έχει βραδυνή ενούρηση και οι γονείς, αν το παιδί είναι 7 ετών, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν.....σημαίνει ότι του λείπει η ορμόνη που ευθύνεται για την κράτηση των ούρων το βράδυ (θα σου έβαζα το λινκ να διαβάσεις, αλλά δεν το ψάνχω τώρα) ....πρέπει να πάνε στον γιατρό για να τον βοηθήσουν, νομίζω ότι ενέσιμα μπορεί να του δώσει την ορμόνη :? αν θυμάμαι καλά!!! :!:

εν ολίγοις καμμιά σχέση με τον Ντόντο, μην ανησυχείς (για την ώρα τουλαχιστον)!!!

Μαρία αν είναι και για τις 2 το δώρο, οκ,....αλλά θα πρέπει να το βάλετε σε κοινό χώρο για να μην μαλώνουν :roll::roll::roll:

και τι δώρο να πάρω στον άντρα μου? έχει γενέθλια μέσα στον Δεκ και μετά τα Χριστ.!!!! :roll:

Δημοσίευση

εγω ειχα παρει στο κωνσταντινο το μαιο στη γιορτη του

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... lpplaysets

kati san ayto μεταξυ αυτου και playmobil αλλα φταιχνονται ολα ειναι 100 και κομματια ακομα και ηα φαρμα και δεν ηταν ακομα ετοιμος γι αυτο μιας και τα σκορπουσε η τα εφτιαχνε και τα χαλουσε...

εγω οπως ειπα θελω κατι τετοι να του παρω

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=863 αλλα δεν το βρισκω διαθεσιμο

θα βρω ομως καπου και για την ανηψια μου που ειναι 3 σκεφτομαι κατι τετοιο

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=11068αλλα δεν ξερω αν ειναι μεγαλη σε μεγεθος

Δημοσίευση

δε τα διαβασαα ολα..

φραν ερχεσαι?τελειαααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

επισης..μιση ωραπερπατημα???????????????????κ περπαταει??????? :o:o:o εμενα κανει 5-6 βηματα κ τελος..μετα καροτισι κτ α δυο :roll::roll::roll:

αργυ απο ποια ηλικια κανεις μαστογραφια..εγω νομιζω μετα τα 35 ε?

παναγιωτα δε γινετε να μη τα εχω κ μονα τους να παιζουν..δηλ αν ειναι στο δωματιο κ εγω πρεπει να κανω μια δουλεια ε παω ν τη κανω...

λεναρα πονακια εχουμε??????????????????????????

εκοψα κ εβαψα μαλλι..κουκλα εγινα η ρουφ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...