Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρυσα-Νατασα κυριακη πρωι ή απογευμα...Δλδ ή κατα τις 11 ή μετα τις 5!Διαλεεεχτε!!!Σε κανα παιδοτοπο,οπου βολευεστε...Ας πει κ η εγκυουλα Λενα!

Χρυσα παρε τα ωραια βαφτιστικα που βρηκες κ μην σκας με τα μου σου του της πεθερας!

Επισης γτ δεν παιρνεις μια βαλιτσουλα αντι για κουτι???Εγω δεν το μετανιωσα στιγμη!!! ;);)

Τα ρουχα που εχεις για δωσιμο..Αστην μωρε να διαλεξει ποιο θελει για την κορη της κ τα αλλα δωστα... :?

Ρε γωγουλα ξερεις τι ηθελα να σου πω αλλα ξεχασα?πρωτον εισαι μεγαλο λαμογιο κ σας χαρηκα με τον Γ που σε ξερει τοσο καλα!

@ον οταν σου ελεγα πως μια μαμα που δουλευει δεν κανει οσα εγω δεν εννοουσα τις δουλειες του σπιτιου!Εννοουσα πως δε γινεται να κανει οσα κανω εγω με το παιδι!Δεν το κοιμιζει,δεν το ταιζει(τις ωρες που λειπει) δεν μαγειρευει με ψευτικα κουζ,δεν κανει τις γατουλες 1 ωρα,δεν κανει τον ακροβατη με το 14 κιλο να ισορροπει στα ποδια της,δεν διαβαζει ξανα κ ξανα το ιδιο βιβλιο,δεν φτιαχνει 100φορες το ιδιο παζλ,δεν χορευει καθε φορα τον ποντικοχορο,δεν ακουει υστεριουλες 24 ωρες,παει στην παιδ χαρα συχνα κλπκλπ!!! :lol::lol::lol::lol: Τα εγραψα αναλυτικα για να καταλαβεις τι εννοω!!! :P

Εχω 2 σελ διαβασμα ακομη...

Τονια οταν ειδα το φωτο της ειπα αυθορμητα και φωναχτα!"βρε τι γλυκια σκατοφατσα"!!!!! :lol::lol::lol::lol: Μην παρεξηγεις το σκατοφατσα!Ετσι λεω κ την Αννυ!!!!! :lol: Και δυστυχως εγω(που σας ειδα απο κοντα) δε νομιχω πως σου μοιαζει η Α!...

Αργυρω να σε ρωτησω κατι?(ελπιζω να μου απαντησεις κ να μην με προσπερασεις παλι!!! :twisted::P )

Οταν εγραψες πως δεν ασχολεισαι μαζι τους παρα μονο για εργασια ή παζλ...Τι εννοεις?Αλλα παιχνιδια δεν παιζεις?

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Ο Μεγας οποτε παμε κανει πολυ λεπτομερη εξεταση στον Χριστοφορο. Του κανει ακουογραμμα- ειναι ανωδινο, βαζει ενα μαντζαφλερι στο αυτακι και δειχνει κατι κυματα στην οθωνη, του εξεταζει τον λαιμο αλλα του κοιταει και τη μυτη με καποιο φως περιεργου χρωματος.

Ιουλία μου και γω το Μέγα ήθελα να σου προτείνω. Αυτόν είχα στο μυαλό μου. Φαντάζομαι πως σου έδωσε η Χρύσα τα στοιχέια. Αλλά ρε συ σωληνάκια γιατί;;; Τόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα; Και προέκυψε στα καλά καθούμενα;;;; Όπως και να χει να πας και σ'άλλουν σίγουρα

Δημοσίευση

Σισσιω να ζησετε!!!!

εκλεισες 10 χρονια στον ιδιο εργοδοτη;;;..μπραβο ρε θυριο....

πες του οτι η παροχη που δικαιουσαι ειναι ενα δευτερο παιδακι... :lol::lol::lol::lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=))=)) Μωρε Χρυσα ειδες τι εγραψες???η εγω δεν καταλαβα καλα???? :lol::lol::lol::lol::lol: 10 χρονια σχεσης με τον αντρα της...οχι με τον εργοδοτη της!!!!! :lol::lol::lol::lol: Ε???Ή μπερδευτηκα???

Εν τω μεταξυ 1,5 σελκ γραφατε με την Αφρο περι μπομπονιερας κ τσατ!!!χαχαχαχα πολυ γελασα!!!!Ειδικα με την Αφρο που θελει να ψαχνει κ για σενα!!Ψαξε κ για μενα βρε κοπελια!!!Σε καμια 7-8 χρ θα βαφτισω το 2ο παιδι μου!!!!!!Τα ενδιαμεσα ειναι απλως λεπτομερειες!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασακι :lol::lol::lol::lol: Αφου το βρηκες το βιβλιο δωστο στη Θου πριν φυγει να το δωσει στην τρελλη κρητικομερκελ!!!!Ποτε φευγει η Θου???

Μαρη ποσο γουρουνα εισαι???χαχαχαχα Με τις υγειες σου δε λες τιποτα!!!!!!

Δημοσίευση
Αργυρω να σε ρωτησω κατι?(ελπιζω να μου απαντησεις κ να μην με προσπερασεις παλι!!! :twisted::P )

Οταν εγραψες πως δεν ασχολεισαι μαζι τους παρα μονο για εργασια ή παζλ...Τι εννοεις?Αλλα παιχνιδια δεν παιζεις?

γιατί πότε σε προσπέρασα? :P:wave::?

να σου πω όταν υπάρχουν 2 παιδιά στο σπίτι που μπορούν να συννενοηθούν, παίζουν μαζί άρα εσύ έχεις κάνεις άλλα πράγματα.....όταν έχεις μόνο ένα πρέπει να ασχολείσαι περισσότερο με εκείνο!!!! :!:

το πρωί που γυρίζουμε πίσω, τρώμε το πρωινό μας και μετά κάνουμε παζλ, όχι ένα, πολλά....ε μετά ήρθε η ώρα να φύγουμε πάλι, γυρίζουμε, έχω να μαγειρέψω, έχουμε την εργασία που δεν κρατάει πολύ (ευτυχώς) και μετά τα παιδιά παίζουν μαζί πάνω και μετά συναντιόμαστε και παίζουμε ένα παιχνίδι είτε είναι του Λ. είτε της Ρ.,.....μέσα σε όλα αυτά πρέπει να κάνω και τις δουλειές του σπιτιού!!! :!: ....επίσης η ώρα του φαγητού-μαρτυρίου κρατάει πολύ :?

Αναστ. η Χρύσα καλά το έγραψε, περί ενσήμων συζύγων κ.λπ ο λόγος ....... στις προηγούμενες σελίδες!!!!

Δημοσίευση

Τονακη ειναι τσιμπιμενεςκαι επειδη ξερω το σοι μου κανενα δε θα παρει μονο μια αλλα απο 2-3... :evil::evil::evil::evil:

Τα καραμελομενα μηλα ειναι ευκολο να τα βρεις τετοια εποχη τα παρεγγελνειςσε ζαχαροπλαστειο και ΟΚ

αλλα εγω στο χωνη ηθελα να βαλλω κατι καλουδιαπουθα εχω σε γιαλες κλπ

Αναστασι ναι καλε..ξερω εγωβτι γραφω..προκειτε γιατον "εργοδοτη" πουλεμε... :lol::lol::lol:

εγω λεω στις 11..να παμε στον γνωστο παιδοτοπο στην πλατεια..να ερθω με τα ποδια να φερω και το Σιντελακι μου

Νατασα μνιαμμμμμμμ

Δημοσίευση

καλησπερα..

εδω ειμαι με αδερφη κ σημερα φευγει :cry::cry::cry::cry::cry:

τρωω συνεχεια γλυκα :D:D:D:D:D

αργι εγω εκανα τα μαλλια στη βαφτιση αλλα δε με βγηκαν κ τελεια..να σαι καλα...

ρε τονια τι τεεεεεεεεεεεεεεεελεια φωτο..πανεμορφη αληθεια..ομορφαινει :oops::oops::lol::lol::lol::lol:

σας φιλω οοοοοοοοοοολες..παω να ξεβρωμισω :D

Δημοσίευση

Α Αργυρω τωωωρα καταλαβα!!! ;);)

Για εσενα κ τα παιδια...Για τη Χρυσα δεν καταλαβα!!!! :oops::P

Παντως...Χρονια σας πολλα Σισσιω!!!!Τρομαρα σου!!!! :P:P:P:P Χαιρεσαι ακομα στις επετειους???Ή η χαρα σου τελειωνει στις 5 εξτρα μερες αδειας???? :lol::lol:

Της κολλουσε ενσημα ο αντρας της????Αααααχ καταμπερδευτηκα!!!

μηπως κανετε καμια πλακιτσα που δεν πιανω ή κρυφοξανθια???μαλλον εε?!

Αααα μηπως...πχ εμενα ο Α ηταν "εργοδοτης μου" και της Σισσυς ο εργοδοτης ειναι οπως ο δικος μου "αντρας -εργοδοτης"??? :?

Δημοσίευση

καλησπερα!!

γωγω οκ οταν θα ανεβεις δεν θα ερθω... :evil::evil::evil::evil::evil:

σκατουλα!! :twisted::twisted::twisted::twisted::-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:ymtongue::ymtongue::-?:-?:-?:-?:-?

ρε συ αναστασια..εγω τα κανω ολα αυτα και γυρναω και κουρασμενη..

δηλ. γυρναω 4-5-6 το απογευμα και μετα εχω να ταισω 2 φορες να φαω εγω να παιξω να μαγειρεψω να συμμαζεψω

να κανω το ιδιο παζλ 3 φορες..να πω τα ιδια τραγουδια να παιξω κυνηγητο (ελεος πιαααααααααααααααα) να τρχω στην χανθ(θα την κοψω αυτο με μαρανε!! :lol::lol: )

και οοοοοολα αυτα αφου εχω γυρισει απο την δουλεια..

οκ βγαινω εξω αλλαζω παραστασεις αλλα δεν παραλειπονται ολα τα υπολοιπα.. :?

οκ ειναι σε μικροτερη ποσοτητα αλλα αλλο να εισαι ολη μερα και να κοιμασαι και το μεσημερακι και να εισια φρεσκια το απογευμα(λεμε τωρα :? ) και αλλο να πρεπει να τα κανεις εστω τα μισα αφου εισαι κουρελι απο την δουλεια.. :roll::roll::roll::cry::cry::cry::cry:

που λετε για καφε?

σισιω να ζησετε!!!!!! ελπιζω να πας νωρις να το γιορτασετε!! :):):):)

χρυσακι εχω ενα καταλογο χονδρικης..θα δω αν εχει τιποτα σχετικο να σου πω και αμα ειναι να σου παραγγειλω να τα φτιξεις εσυ(τις μπομπονιερες)

επισης ο κωστας με ρωτησε..σιγουρα θες ιδιο χωνακι με το προσκλητηριο ή μηπως φασον? γιατι το φασον θα ειναι μιση τιμη.. :roll:

αχ κοπελες εχω ενα κεφαλι καζανι απο την δουλεια σημερα///

σας φιλω τα λεμε αυριο!!!!! :)

Δημοσίευση

Γειαααααααααααα!!!

Νατασαααααααααααα εδω εισαι ρε???? :D:D:D

Τζουλιαααααααα :o:o:o 2 επεμβασεις για τις τρεις ωτιτιδες;;;Κατι δεν παει καλα νομιζω....

Αργυ το βιβλιο το εχω..βασικα η βασικη του ιδεα ειναι οτι ο γονιος δεν πρεπει να χανει ποτε τον ελεγχο και παντα να δειχνει οτι αυτος ειναι αρχηγος!!!Οχι με τη φασιστικη εννοια βεβαια..επισης μιλαει για τις ειλικρινης σχεσεις που χτιζονται απο πολυ μικρη ηλικια, για τον κοινωνικο περιγυρο και το ρολο του...δε θυμαμαι κατι αλλο...

Αφρο επειδη δεν ειδα τα λινκ τελικα τι μπομπο θα κάνεις;;;

Δημοσίευση
=))=))=))=))=))=))=))=))L-)L-)L-)L-)L-)L-):((:((:((:((:((:(( Κλαιωωωωω με την ηλιθιοτητα μου!!!!Λουουουουζεεεεεεεεεεεεερ!!!χαχαχαχαχαχα

Οκ το καταλαβα!!!Ξαναδιαβασα το ποστ της Σισσυς ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτη τη φορα!!!!! :oops::oops::oops::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοπελια μηπως θες καμια ασπρη ρομπουλα;;;Απο αυτες καλε που δενουν πίσω;;;ΝΑ σου δανεισω μια δικια μου αν ειναι;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σου Βενακι μου!!!Καλοπερνας βλέπω... :?:?:?

Ρε τσουπρες να σας ρωτησω κατι παντελως ασχετο???? :oops::oops::oops: ...

To youtube δεν εχει αντμιν;;;ΜΑ ειναι δυνατον σε καθε ειδος βιντεο...απο τσοντα μεχρι συνταγη μαγειρικης μεχρι τον Μαικ το Φασολακη να μπαινουν και να βγαζουν τα απωθημενα τους ολοι οι κομπλεξικοι;;;;; :roll::roll::roll:

και αφου ρωτησα την απορια της ξανθιας για σημερα αποχωρω...σας φιλω ολες ακτος απο τη Γωγω που γραφει μια κατεβατουρα και ποτε δε μου λεει γεια!!!!! :evil::evil::P:P:P

Αφρο..οκ μαναρι...φιλακιαααααααα

Δημοσίευση

Ντατσι λοιπον....!!!

Αναστασια ξαναεγινες μελαχροινη!!!!!

σε καλο σου!!!!!!

Βενη ναι...προτιμω ταφασον τοτε...απλα μαλλων θα χρειαστω 100-150 κομματια..θα ξερω σηγουρα μεσα στοΣΚ!!!

ανναι δες...και πες μου..τικαλαααα

μεχριστιγμηςτο πιο οικονομικοβπου βρηκαειναι 1,90

Επισης ατα τα κουφετα τι σας λενε;;;;

http://www.hatziyiannakis.gr/prod.php?idpr=286

Δημοσίευση

kαλησπερα κοριτσια!

σας ευχαριστω για τις απαντησεις..

να σας πω οτι κρεατακια ο γιωργος δεν εχει σιγουρα!δεν εχει κανενα συμπτωμα,δεν ροχαλιζει,δεν κοιμαται με ανοιχτο στομα,δεν εχει μεινει πισω στην αναπτυξη,ισα ισα ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα,δεν εχει μειωθει η ορεξη του,δεν εχει καθυστερηση στην ομιλια,απεναντιας μιλαει κανονικοτατα!

κ ο ωρυλα ειπε οτι δεν εχει,αλλα οτι"ολα τα παιδακια λιγο πολυ εχουν" :shock::shock: εκει,το εχασε το παιχνιδι για εμενα..απο εκει κ περα αρχισα να σκεφτομαι πως θα φυγω κ φοβομουν μη μου ζητησει κανενα 100ευρω για αυτη την επισκεψη..τεσπα..κ ο παιδιατρος αποκλειει τα κρεατακια..

τα σωληνακια μαλλον ειναι της μοδας..ξερω κ εγω..επειδη λεει ειναι συνεχεις οι ωτιτιδες..κ πως επειδη πηγαινουμε παιδικο μολις γινεται καλα θα υποτροπιαζει ξανα..

μα ειλικρινα,αν μου πουν με βεβαιοιτητα οτι αυτο ειναι το προβλημα,σταματαω το παιδι επι τοπου απο παιδικο..αλλα δε νομιζω..

στον βιταλ πηγα..τρομαρα του :evil::evil::evil: διευθυντης ωρυλα στο αχεπα.τεραστια πειρα..μ@λ@κιες :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

7.30 σημερα εχουμε ραντεβου στον αηδονη κ μετα θα κλεισω στον μεγα..

ευτυχως στο σχολειο μια συναδελφος γιατρος,διδασκει στο επαλ,μου ελεγε οτι κανει ομοιοπαθητικη στην κορη της κ κανει κ η ιδια κ τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα!ειδικα σε τετοια θεματα στα παιδια με συνεχεις φλεγμονες η επιτυχια ειναι μεγαλη..

θα ξεκινησω οπωσδηποτε..φαρμακο δεν ξαναδινω στο παιδι μου..ουτε σκατοκορτιζονες ποτε ξανα!εχω θυμωσει πολυ,εχω στεναχωρηθει πολυ,εχω κουραστει γενικα πολυ..κ εχω καταταλαιπωρησει το παιδακι μου..βλεπει πορτα ιατρειου κ ουρλιαζει :(:(

α!επισης να πω οτι σε αυτη την τελευταια ωτιτιδα ο γιωργος δεν εκανε πυρετο..

σας επρηξα..συγγνωμη..δε σχολιαζω αλλα γιατι το μυαλο μου δεν εχει χωρο για αλλα αυτες τις ημερες...

αλλα..αν πατε την κυριακη κ ειμαστε καλα,θα ερθουμε κ εμεις!

φιλακια πολλα!

Δημοσίευση

Ιουλια μου μιας και σε πετυχα ον λαιν....

η κορη της κουμπαρας μου πηγε πρωτη φορα παιδικο 1 ετους.Παθαινε συνεχεια ωτιτιδες και ρηξεις τυμπανου.

τους ειχαν πει για την επαμβαση με τα σωλινακια.

Δεν την κανανε και προτικμησε για ενα μεγαλο διαστημα να μην την παει σταθμο. (Ιανουαριο-Μαρτιο).

την προσεχε, της εβαζε συνεχεια ορους στη μυτη και το καλοκαιρι πολλα μπανια.

Τη δευτερη χρονια στο σταθμο αρρωστησε πολυ λιγοτερες φορες.

Φετος ειναι η 3η χρονια και δεν εχει αρρωστησει ουτε μια φορα.φτου φτου το παιδι.

οποτε να δεις και εσυ οτι υποτροπιαζει συνεχεια μπορεις να τον σταματησεις για λιγο.τουλαχιστον γενναρη -φλεβαρη που ειναι οι ιωσεις στο πικ τους.

Δημοσίευση

κοιτα νοστιμα θα ειναι σιγουρα ...

εμενα μου αρεσει η καφε σοκολατα .

απο χατζιγιαννακη θα παρω και εγω .

αναστασια ειμαι σε φαση "βαπτισης" καιθα σας πριξω :lol::lol::lol::lol:

πες μου τι θακανεις σε 7-8 χρονια αγορι η κοριτσι και θα σου τα εχω ολα ετοιμα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

=))=))=))=))=))=))=))=)) Μωρε Χρυσα ειδες τι εγραψες???η εγω δεν καταλαβα καλα???? :lol::lol::lol::lol::lol: 10 χρονια σχεσης με τον αντρα της...οχι με τον εργοδοτη της!!!!! :lol::lol::lol::lol: Ε???Ή μπερδευτηκα???

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) ΔΕ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! ΑΝΑΣΤΑΣΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δε διαβασα παρακατω γιατι δε μπορουσα απο τα γελια!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Α φιλεναδα αι λοβ γιου καργα για το βιβλιο!!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x

Αργοτερα θα διαβασω τα υπολοιπα....

Δημοσίευση

Καλησπερα απο το υπερπεραν..Τι εχω τραβηξει αυτες τις μερες...Δεν το πιστευω!! Ειδαμε 4 γιατρους κ τελικα χτες βραδυ καταληξαμε στο Νοσοκομειο..Φοβηθηκα μηπως εχει καμια προχωρημενη μορφη ελονοσιας (επειδη ανεβαζε πυρετο τη νυχτα κ δεν γινοταν καλα)..Τελικα του εκαναν ολα τα τεστ, εχει ιωση, ωτιτιδα που παει καλα ομως (ισως δεν χρειαζοταν την αντιβιωση αλλα μας ειπαν να την συνεχισουμε, μια μερα εμεινε), για το βηχα μας εδωσαν το σιροπι Αεριους κ εχει αφυδατωση..Μας ειπαν πως αν συνεχιστει αυτο θα του κανουν εισαγωγη για ενδοφλεβια υγρα...

Και μεσα σε αυτα εγω χαλια με γασρεντεριτιδα, βηχα, πονοκεφαλο... :o:o:o:o

Ααα δεν αντεχω! Τον κυνηγαω για να φαει κ του δινω σουπες με τη συριγγα...Τον απειλω, ουρλαζω, τον εκβιαζω, τον παιρνω με το καλο, τον δωροδοκω, ολα τα εκανα!! Σημερα απο τα νευρα μου ημουν ετοιμη να τον παρατησω κ να φυγω..Με εχει τρελλανει..φερεται κ ασχημα, σπαει πιατα, σκαρφαλωσε στο ραφι κ πηρε κατι χαπια και τα σκορπισε σε ΟΛΟ το σπιτι...Γενικα πολυ αντιδραση..

Εφαγε ομως, εφαγε ολο το κρεας απο την κρεατοσουπα κ αρκετη σουπιτσα, εφαγε κ μισο μηλο, λιγο ρυζι, πινει κ νερο, τον κυνηγαω κ εγω με τη συρριγγα κ του χωνω νερο με ηλεκτρολυτες κ οση σουπα δεν τρωει..Σημερα εκανε διαρροια μονο 2 φορες ενω χτες ειχε κανει 7..κ δεν εχει κ πυρετο...Εχει ομως βηχα.

Νομιζω παει καλυτερα αλλα εγω οχι.. Μου εχει σπασει τα νευρα κ δεν αντεχω αλλο ..

Απα πα πα..ειλικρινα θα τον κοψω απο τον παιδικο..δεν εχω καμια διαθεση να περασω χριστουγεννα στη Δανια με γιατρους κ φαρμακα...

Δημοσίευση

Πήρε ο άντρας μου τα παιδιά και πήγαν Σμ και έτσι απόλαυσα καφεδάκι μόνη με ησυχία :D

το φαγητό τελικά το φάγαμε οι γονείς, τα παιδιά μισό!!! :?

Φρανίτα περαστικά :x και υπομονή τα γοράκια όταν αρρωσταίνουν είναι σαν τους ..... άντρες, και ο Λ. γίνεται πολύ δύσκολος όταν αρρωσταίνει.....μόνο υπομονή μέχρι να περάσει :x

και εγώ θα ήθελά το βιβλίο αλλά προηγείται η εκ των έσω :lol::lol::lol:

Ιουλία ναι όντως καί εμένα αυτό μου φάνηκε πολύ κουφό :? ....όλοι οι άνθρωποι έχουν κρεατάκια :?

πήγαινε στον ομοιοπηθητικό καλύτερα.....θα το προτείνω και στην αδελφή μου, αν ακι εκείνη έχει να αντιμετωπίσει και την δυσπιστία του άντρα της, που συνήθως ακούει την μαμά του!!! :o:o:o:o:?:?:?

Κουφέτα εγώ δεν τρώω, δεν μου αρέσουν :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick: γάμους, βαφτίσια, συνήθως τα πετάω!!!! :roll::roll::roll:

σας φιλώ :x

στεναχωρήθηκα λίγο και με το άλλο ποστ....επειδή ξέρω τι θα τραβήξει ή τραβάει η κοπέλα :(:(:(:( από την μαμά μου.....!!!!

Δημοσίευση

ΔΙΑΒΑΖΑ ποση ωρα!

ωραιες οι μπομπο....και τα κουφετα...να ειχα και εγω λιγα!

Αφρο τα λαγουδακια μπλιαχ ...πολυ μπλιαχ...

Οσο για τις ωτιτιδες....τα περισοτερα παδακια εχουν...

η φιλη μου οταν ο γιος της πηγαινε παιδικο...παθαινε 3-4 φορες το χρονο...τον σταματησε για μια σχολικη χρονια και δεν εμφανισε...

τωρα ...10 ετων...κανιε 1 στο τοσο ...!

τωρα ο ΩΡΛ...πολυ γρηγορη λυση το χειρουργειο...

να δεις κι αλλους και μετα ομοιοπαθητηκη

Κουμπαρα....εγραα και κοιτουσε ο Π.

μου λεει ποια ειναι η κουμπαρα?

ειπα τοσο φυσικα "η νονα Χρυσα"

που μου ειπε να σταματησω απο την δουλεια..γιατι δεν παω καλα

Σισσιω....ν ατα εκατοστησετε

Αφρο αυριο επιστρεφετε?

μου εστειλαν ενα σαιτ που βρισκεις ποσο θα ειναι ο μισθος με το νεο μισθολογιο...

χαχχαχχα εχει πολυ γελιο...

θα ξεκινησω τις βιζιτες...

ακουσα οτι εχουν περαση οι εγγυες...ισα που προλαβαινω

οσο για το 15 % ...δυστηχως δεν ελεγχεται...

οπως και πολλα αλλα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...