Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τόνια τι ωραία ζωγραφιά :o:o:D και εγώ θέλω, αλλά ως γνωστόν, δεν μπορώ!!! :?

τώρα με αφορμή την ερώτηση της Μιτσάκη και την απάντηση της Τόνιας, εγώ αναρρωτιέμαι γιατί για το αυτονόητο θα πρέπει να επιστρατεύουμε κάαααθε μέσο για να πείσουμε ΄τον γονέα να ασχοληθεί με το παιδί του πιο αποτελεσματικά!!!! :?

δλδ μια συζήτηση στο τραπέζι που θα ρίξουμε όλη την πραγματικότητα και τα στοιχεία :lol::lol::lol: δεν αρκεί? δλδ πρέπει να του εξυψώσω κάποιου τον ανδρισμό του για να αναταποκριθεί?

δεν το καταλαβαίνω :?

Μιτσάκη εμένα αν μου έλεγε ο άντρας μου "δεν πλένει τα χέρια της, ή δεν ... δεν...." θα έλεγα οκ και γιατί μου το λες? άστην ....βρες τρόπο μόνος σου να το πετύχεις και μετά μόνοι μας θα του εξέθετα τις απόψεις μου!!!!

πάμε να πλύνουμε δόντια και να φύγουμε και μετά θα σας πω τα της Ρ.!!! :roll::roll::roll:

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα,

σας διαβάζω αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω

χθες όλη μέρα μάλωνα με τον παιδικό για τα κολωδρομολόγια :evil::evil::evil::evil::evil::evil: και το ντέρμπυ θα συνεχιστεί και σήμερα........

Ιουλία να πάρεις οπωσδήποτε κι άλλες γνώμες, σε καταλαβαίνω γιατί τα πέρασα με τον Μιχάλη, ομοιοπαθητική κάναμε 1,5χρόνο μέχρι να γίνει 4 για να κάνει την επέμβαση και είχαμε δει κάποια βελτίωση.

Πάρε με όποτε θέλεις τηλ να τα πούμε

Μπορώ να σου δώδω και το τηλ του ΩΡΛ που κάναμε την επέμβαση αλλά έχει πολύ μεγάλη αναμονή γύρω στον 1 μήνα

Χειροτεχνίες και συναφή ούτε εγώ κάνω με τα παιδιά διότι αφενός δεν προλαβαίνω και αφετέρου δεν πιάνουν και τα χέρια μου :oops::oops::oops: πιο πολύ τραγούδια και παιχνιδάκια

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Ιουλια..παρε και αλλες γνωμες..και κοιτα καιν αλλους γιατρους;;;

Στον Μαλτα πηγες;;;;

Ο Μεγας οποτε παμε κανει πολυ λεπτομερη εξεταση στον Χριστοφορο. Του κανει ακουογραμμα- ειναι ανωδινο, βαζει ενα μαντζαφλερι στο αυτακι και δειχνει κατι κυματα στην οθωνη, του εξεταζει τον λαιμο αλλα του κοιταει και τη μυτη με καποιο φως περιεργου χρωματος.

Πιστευω πως ολα θα πανε καλα..καλη επιτυχια

Ηθελα να πω και αλλα αλλα νυσταζω..

Θου μη μασας θα σου παρω αλλο δωρο..αφου παει η αυγοθυκη και το μπολακι..

εγω του Χριστιοφορου του πηρα ενα σετακι απο μπολακια ακροπαλ τα οποια δεν σπανε ευκολα..ειναι 6 μπολακια..με καταβολεψαν

Θα επανελθω...παω να κανω εναν καφε να ξυπνισω

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελιες! :D

Ξεχειλωσε το μαμμυ... :twisted:

Ιουλια μου εχεις σαλταρει ελαφρως εε? :(:(:( Εγω λεω να πας απο τωρα σε ομοιοπαθητικο κ ταυτοχρονα πηγαινε κ σε αλλο γιατρο να νιωθεις μεγαλυτερη ασφαλεια!Γιατι να μην πας τωρα σε ομοιπαθ.αφου ετσι κ αλλιως δεν εχεις σκοπο να δωσεις φαρμακα... :roll::roll::roll:

Λενα σε ποια μαθηματα δηλωσες για κοπερτι???Ωραια θα ειναι να ειμαστε σε κανενα κ οι 4(με θου κ Νατ) :D:D:D

Νατασουλα ποτε θα πιουμε καφε βρε???Καιρο εχω να σε δω!!!Τι εγινε με τα δρομολογια???

Νατασακι μου ωραια περασατε κ χαιρομαι αλλα ειμαι σιγουρη πως η Αννυ δε θα γουσταρε κ θα επαιζει με κανα κουκλοσπιτο αντι να παιζει με τις σκιες!!! :lol::lol::lol: Αυτη γουσταρει μουσικες κ τραγουδια...Η τσαχπινα!!!! :lol:

Αλλαξα μερικα μαθηματα...Εβγαλα,εβαλα...!

Αργυρω καταλαβαινω τον τροπο που σκεφτεσαι και κατα βασιν συμφωνω...Δλδ θα τους σπρωχνουμε μια ζωη για να φερθουν σαν μπαμπαδες? :twisted: Αλλα καμια φορα(τελικα!) αν δε βαλεις διπλωματια κ ψεμματακια καθεσαι κ τσακωνεσαι χωρις αποτελεσμα...Τετοια θελουν δυστυχως....Οτι σιχαινομαι δλδ! :roll:

Τονια ποσο μεγαλωσαν τα ζουζουνια βρε!!!Καλα τη μικρη στην μπουκα την εχεις???Ολο βαζεις φωτο που την αδικουν! :lol::lol::lol::lol: Με τρομαγμενο βλεμμα...Αν κ φανταζομαι πως δεν υπαρχει φωτο διπλα στον αγγελο Αλεξ που να μην ειναι τρομαγμενο το βλεμμα της!!!! :lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα πολυ ευχαριστως να μιλαμε για καφε μαζι!!!Αφου για σεξ δεν παιζει να μιλησουμε! :lol::P

Θουλακι ποτε φευγεις?Η αδερφη σου???

Θα κανω παστιτσιο σημερα!!!Μμμμμμμ!!!!Εντω μεταξυ οπως σας ειχα πει το μπροστινο τζαμι του φουρνου εχει σπασει και ακομα(κοντευει μηνας) δεν μας εχουν φερει αλλο! :o Στην αρχη δεν εψηνα αλλα μετα μου ειπε η νατασα πως ειναι οκ...το ειπε κ ο Α...και αρχισα αραια κ που!Δυσκολο χωρις φουρνο! :P

Η Αννυ τρωει!!!Σας το ειπα κ το ξαναλεω γτ χαιρομαι τοοοσο πολυ!!!!!Τρωει το μωρο μου!!!Σαν παιδακι!!!!!! :D:D:D:D:D Τι ηταν αυτο το μαρτυριο??Οσο θυμαμαι το συνεχες σφιξιμο στο λαιμο καθε φορα που προσπαθουσα να της δωσω κατι :(:(:( ...Φακες,φασολακια μεχρι κ κρεατακι μοσχαρισιο εχει φαει(σαν μαστιχα το ειδε! :lol: )...ΟΥΦ κοριτσια!!!! :D:D:D

Χρυσα γεμιζουμε(λεμε τωρα :P ) το μπωλ που μας εφερες κ το τσακιζουμε!!! :D:D:D:D (κ εγω πινω καφε στην κουπα χαχαχα)

Δημοσίευση

Ναι τον ξερω...

απο δω και περα μαλλων σε αυτον θα πηγαινουμε γιατι εχει ιατρειο στους Αμπελοκηπους ενω ο Μεγας ειν αι κεντρο...

και εγω εχω ακουσει τα καλυτερα γι'αυτο ρωτησα εαν εχει παει

Τσουπρες θελετε να κανωνησουμε Κυριακη καφε στα Δυτικα;;;;

να ερθει και η λενιω πρωτου γεννησει;;;;

Α παιδια αυτα τα σετακια εχουν πολυ σουξε, τωρα εμεινε να παρω στη λενα για τον Αναστασι και στη νατασουλα..της Ιουλιας ειναι στο αμαξι.....και εννωειτε και στον Παντελακι και στην δαναη..ο καθενας με το δικο του σετακι...χιχιχιχι

Ρε συ μπραβο στην Αννυ!!! εμας ακομα με το μεσιμεριανο τσιναει...μου ειπαν πωβς με το ζωρι το τυρωει και τους ΞΑΝΑειπα να μην τον πιεζουν και να φαει οσο θελει..εαν στις 4 παρα που παμε σπιτι και ειναι παλη ωρα του να φαει πειναει..θα ξαναφαει φαγητο

Τονια εμας ο Χιτλερ σε καποια θεματα ειναι ο μπαμπας..αλλα ναι και εμενα μου λεει...ο γιος σου δεν κανει αυτο..η κανει εκεινο..ε και εγω του απανταω,...και τιο θες να κανω;;;;..βρες εναν τροπο..εγω πως βρισκω;;;

Καριλ χαλαρωσε...

να τρως μελι να ξεκουραζεσε και γεννικα να τρως καλα!!!!

Βικυυυ τρελοκομειο..καθαριζω εγω..τι σοι Νονα ειμαι;;;;;;

Παιδια χτες πηγα με την πεθερα μου να δω κατι βαφτιστηκα..θα σας πω λεπτομεριες στο επομενο ποστ...εγινε ο καφες και παω να βαλω να προλαβω να τον πιω ζεστο

Δημοσίευση

και συνεχίζω.....

Λένα ρε συ μήπως εσύ βαρέθηκες και όχι ο Αναστάσης? :lol::lol::lol::lol: το λέω διότι και στον παιδικό να πάει μία ρουτίνα θ ατην έχουν, άλλωστε στα παιδάκια δεν αρέσουν τέτοιου είδους δραστηριότητες? μήπως σας άκουσε να λέτε ότι είναι βαρετά? :roll::roll::roll::roll:

Καρόλ, όπως είπε και η Χρύσα, φάε μια κουταλιά μέλι κάνει πολύ καλό στον βήχα, εγώ δίνω στα παιδιά όταν έχουν λίγο για να μην εξελιχθεί σε πολύ!!!! :roll::roll::roll::roll:

χθες τα δικά μου με έσκασαν πάλι στο φαγητό, οπότε τους μαζεύω τα πιάτα και λέω τέλος με το φαγητό σας αύριο πάλι!!! :P , πάνε πάνω, παίζουν και μετά από 2 ώρες έρχονται κάτω "πεινάω", λέω λυπάμει δεν έχει φαγητό, όταν το έβαλα, δεν φάγατε, τώρα δεν έχει.....πάνε πάλι πάνω, μετά πάλι το ίδιο....λέω φρούτο, τρώνε μανταρίνι, μετά μήλο, μετά μπανάνα και κατά τις 19.30 και αφού μόλις είχε φάει ο Λ. μπανάνα έρχεται, κάθεται δίπλα μου και μου λέει "μαμά πεινάω, σε παρακαλώ" :o:o:o ε τελικά τους ζέσατνα το φαγητό τους και τους το έδωσα......μου λέει ο άντρας μου "τελικά μαλάκωσες ε?"....εκεί είναι η διαφορά μητέρας-πατέρα!!!! :roll::roll::roll::roll::roll: ....μου είπε να μην τους έδινα για μία μέρα για να καταλάβουν ότι τρώμε το φαγητό όταν το βάζουμε στο τραπέζι....ε και τι να του έδινα? το τοστ που ήθελε? καλύτερα το φαγητό.....δλδ να μου λέει "σε παρακαλώ πεινάω" και εγώ θα το παίξω σκληρή? δεν μπορώ!!!

μετά η Ρ. ζητάει γιαουρτάκι και κάνω το ΜΕΓΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ να ανοίξω εγώ το γιαούρτι......ε για ένα 15λεπτο έκλαιγε και χτυπιόταν στο πάτωμα, μ΄πεχρι που την πήρα και με συνοπτικές διαδικασίες την ετοίμασα για ύπνο, εκείνη να κλαίει και εγώ τελείως ατάραχη και να μην μιλώ να την ντύνω, φεύγω, ξαπλώνω στο κερβάτι μου, εκείνη: ανάβει το φως, ανοίγει το ρολό, βγάζει τα ρούχα της, κατεβαίνει κάτω να με βρει, δεν με βλέπει, της λέει ο άντρας μου έλα σε μένα, δεν πάει, ώσπου εμφανίζομαι :lol::lol::lol::lol::lol: την παίρνω αγκαλιά....ήθελε να ξαναβάλει το βρακάκι, το κολάν, την μπλούζα και να αρχ΄σιουμε από την αρχή την διαδικασία ύπνου :o:o:o:o:o:roll::roll::roll::roll: ε όχι.....΄την παίρνω αγκαλιά και καθόμαστε στην πολυθρόνα και αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου :x:x:x:x:x

πάντως ό,τι και να της κάνω, όσο δύσκολη και να κάνω την ζωή της, πάντα μα πάντα θα έρθει σε μένα...για εκείνη - πιστεύω - είμαι το πιο σημαντικό πρόσωπο.....στον μπαμπά της δεν θα πάει!!!! :?:?:?:?

αυτά.....

Θούλη μου άρεσαν πολύ τα μαλλιά σου στην βάφτιση :D:D

Νατασούλα γιατί πάλι πρόβλημα με τα δρομολόγια? νόμιζα ότι όλα ήταν εντάξει.... :?

Δημοσίευση

Αχ πότε ρε Αναστασία.........πολύ δύσκολη χρονιά η φετινή, έλεγα θα σας δώ στην βάπτιση του Παντελή αλλά όνειρα απατηλά............

Με τα δρομολόγια στο παιδικό πονεμένη ιστορία, ακολουθούν δισδρομή από κεντρικούς μόνο δρόομους και πρέπει να παραδίσεις και να παραλαμβάνεις το παιδί από εκεί. Αρχικά μας είχαν πεί ότι όταν έρθουν τα δικά τους λεωφορεία που είναι μικρά αυτό θα αλλάξει και θα περνανε όσο πιο καντά από το σπίτι γίνεται αλλά τώρα λένε ότι δεν τους βολεύει και άλλες τέτοιες π@π@ριές και με εξοργίζουν απίστευτα :evil::evil::evil::evil: , Το θέμα είναι ότι σε κάποιους κάνουν εξυπηρετήσεις και σε άλλους όχι και εκεί τρελένομαι.

Το πρωϊ που την πηγαίνω εγώ δεν με πειράζει γιατί έτσι κι αλλιώς με το αυτοκίνητο την πηγαίνω αλλά το μεσημέρι που την παίρνουν οι δικοί μου θέλω να την πηγαίνουν στο σπίτι τους. Ο πατέρας μου τα έχει πάρει ακόμα περισσότερο και σήμερα θα πάει στον παιδικό, του λέω ότι μάλλον θα κάνει χειρότερα τα πράγματα αλλά δεν με ακούει :?:?:?:?

Μπράβι στην Άννυ που τρώει :D:D με τα νυχτερινά ξυπνήματα πως τα πάτε?

Παναγιώτα σε έιδα στον ύπνο μου (κόλλησα από την Λένα) :lol::lol::lol::lol: , ήσουν μελαχρινή, πανύψηλη και είχες 3 παιδιά, 2 αγόρια και 1 κορίτσι, είσασταν διακοπές και ήρθατε για καφεδάκι και εγώ είχα ένα σπίτι άνω κάτω και σκεφτόμουν τι εντύπωση θα σου κάνω :o:o:o:o:o

Δημοσίευση

Πωπω Αργυρω μπραβο που αντεξες!Κ εγω θα εδινα στο τελος το φαγητο..Ε οχι να παρακαλαει το παιδι κ να μην δινω!Αλλωστε το καταλαβε το "μαθημα" του ο Λ! ;)

Με την πανα δεν κανω τιποτα...Φοραει κανονικα :(:( Πλεον ομως αρχισε να μην σπαραζει στο κλαμμα οταν τη βαζω στην τουαλετα!Ετσι αντιδρουσε..καθε φορα που την πηγαινα εκεινη τεντωνε σαν τοξο το σωμα κ φωναζε οχι... :(:( Τωρα την βαζω καθε φορα που αλλαζουμε πανα(3-5 φορες τη μερα) και κανει τσισακια αλλα οχι πολλα,αφου δεν τα κραταει ωστε να μαζευονται...Οκ..το παρααναλυσα!Α!Οταν βλεπει μικρες τουαλετες(στο κοπερτι ή σε παιδοτοπο) παντα μου ζηταει τσισα! :D

Α ναι!!!Φαση ηταν (1,5 χρονου :P ) και περασε! :lol::lol::lol::lol:

Νατασουλα κυριακη που λεει η Χρυσα μπορεις?

Πολυ μακρια την αφηνουν?Δλδ δεν ειναι αποσταση λιγων λεπτων με τα ποδια? :roll:

Το βραδυ αυτες τις μερες ξυπναει αρκετα αλλα ειναι λογω δοντιων..Οταν ξυπνησει την παιρνω στο κρεβατι μου γτ κανει πολυυυυ κρυο για να κατσω ορθια κ να προσπαθησω να την κοιμισω στην κουνια της..(καηκε ΚΑΙ ο λεβητας :lol::lol::lol: )

Χρυσα για πες!!!!

Δημοσίευση

Κυριακή μπορώ κι εγώ για καφεδάκι,

άντε πες ώρα και μέρος να κανονίσουμε

Βίκυ το υπόλοιπο 15% δεν μπορεί να ελεγχθεί?

Αργυρώ ψώνισες ρούχα για ητν Ρέα?

Αναστασία όχι δεν την αφήνουν πολύ μακρυά γύρω στα 400 μέτρα αλλά ο πατέρας μου δεν το δέχεται γιατί το άλλο παιδάκι (που αρχικά τα παραλαμβάνε μαζί) τώρα το πηγαίνουν στο σπίτι του οπότε απαιτεί να φέρνουν και την Έλενα........... τέσπα είμαι στην μέση και μαλώνω και με τους 2 :(:(:(

Δημοσίευση

η μαμα μου εβαλε καυστηρα που δουλεει με ρευμα (ηλεκτροκαυστηρα) εδω και μια ευδομαδα τον εχουμε και ζεστενει πολυ καλα :D δεν θα δωσουν μια περιουσια για πετρελαιο !!

1,5 χιλιαρικο υποθεση ηταν και η καταναλωση ειναι καλη δεν καιει τα κερατιατικα του .

μακαρι να βαζαμε και εμεις στην Αθηνα :(

Οσο σκευτομαι τα μπαλκονια στο σπιτι οτι θα ειναι μεσα στο χωμα δεν θελω να παω ....και τα λολλουδια μου θα ειναι για πεταμα :(:(:(:(:(

ο μικρος μου μοιαζει με την μεσογ.φωκια στο προσωπο :lol::lol::lol::lol::lol: το φωκακι μου :x:x:x:x

post-2681-13873938105914_thumb.gif

Δημοσίευση

Τελειο τον εκανα τον Γαλλικο η ατιμη!!!!

Νατασουλα σοβαρα;;;..ρε συ δυσκολα ετσι...δεν ηρθαν τα δικα τους λεοφορεια;;;;

Οι γονεις σου μενουν σ επολυ απομακρισμενο σημειο;;;;

θα σου πω για τον παιδικο σας τουλαχιστων για τον παλιο που ειναι στον Ευοσμο οταν η παιδιατρος μας ηταν στην υηειονομικη επιτροπη της νομαρχιας ηταν στο σφαιρα ελεγχου της και μου λεει ειναι πολυ καθαρος..

Εχει και κρυο τωρα ρε γμτ...που να περπατανε;ς;;

Λοιπον παιδια μου ειπε η πεθερα οτι στην Επταλοφο εχει κατι μαγαζια με προσφορες στα βαφτηστηκα...ε ειπα να μη της χαλασω χατιρι-αυτο με μαρανε..το να μη χαλαω χατιρι..και να παμε..

ντιθηκαμε και πηγαμε με τα ποδια...

παμε στο μαγαζι..ενα μαγαζι με ειδη δωρων ειναι που εκλεινε..πακετο βαφτισης 300 ευρω ..λεω να δω τα ρουχα..μου λεει δενε χω εδω σε καταλογο...ε λεω να δω του καταλογου αν ειναι αυτο που θελω γιατι αν δεν ειναι να μη πηγαινω τζαμπα...τα ειδα..τα κλασσικα αθλια ποιοτηκος ρουχα κλασσικα αμπιγιε κοστουμακια ..λεω οχι ευχαριστω δεν θελω κατι τετοιο..

παμε παρακατω σε ενα μαγαζι με νυφικα βαφτυστηκα σε κεντρικο σημειο- γνωστο και διαφυμισμενο- εχει στη βιτρινα βαφτιση απο 350 ευρω....ε λεω να δουμε..

μας βγαζει ρουχα νεονατο..τα οποια ειναι βρομικα..και οταν λεω βρομικα τα μανικια ειναι γκρι, καποια ασπρα ειναι λιιιιγο κιτρινισμενα...λεω αυτο το σετακι θα μας δωσετε η αυτα ειναι δειγματα και θα παρω αλλο..μου λεει αυτο..μα ειναι βρομικο της λεω ετσι θα το φορεσω στο παιδι ..μου χαμογελαει λεει..ε..λιγη σκονη ειναι τι θα παθει;;;; :o:o:o:shock::shock::shock::shock:

Φευγουμε

Παμε παρακαω σε αλλο μαγαζι...επισης γνωστο...ωραια επωνυμα ρουχα..ιδια με αυτα που ειχα δει και διαλεξει... το σετακι της lapin με το μαλλινο παντελονακι και το καρο πουκαμισακι συν μπουφαν...μονο τα ρουχα 240 ευρω :!::!::!: ενω εγω ειχα δει ολο το σετ αν θυμαστε 350 με παπουτσακι babywalkerюю

Τι να πεις...μαγαζι με παιδικα ρουχα ηταν το αλλο..με πανακριβα και επωνυμα ρουχα..τετοια διαφορα ομως στις τιμες;;;;;

Νατασουλα σορυ αλλα με τετοια αντιμετωπιση θεορω οτι ο μπαμπας σου εχει εν μερη δικιο...

φανταζομαι οτι θα υπαρχει καποιος λογος που αφινουν το αλλο παιδιακι σπιτι του τον οποιον βεβεια δεν ξερουμε, μπορφει να ειναι απολυτα λογικος ΑΛΛΑ τετοιες διακρισεις δε μου αρεσουν ουτε εμενα

Τελεια για καφεδακι..αντε ωραια τι ωρα σας βολευειςςςςς

Αφρο σε νιοθω..εμενα το μπαλκονι μου ηταν 2 ευδομαδς απλητο και με τις βροχες εγινε χαλια...ενιωθα οτι ολο το σπιτι ειναι βρομικο επειδη ηταν το μπαλκονι ετσι

Δημοσίευση

Νατασούλα όχι δεν έχω ψωνίσει ακόμη :roll::roll::roll: σκέφτομαι να πάω αύριο που ο Λ. θα σχολάσει μία ώρα αγρότερα, θα φύγουμε με την Ρ. κατά της 9 και πρέπει να είμαστε πίσω στις 12.30, δλδ μόνο για ψώνια θα πάμε όχι για καφέ που συνηθίζαμε να πηγαίνουμε!!! :roll::roll::roll::roll:

Αναστ. πλέον δεν φωνάζω, δεν δίνω στον πωπό εκτός και είναι κάτι πολύυυυυ μεγάλο, έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα ;)

400μ δεν είναι πολλά, μήπως το άλλο παιδάκι ήταν πιο μακρυά? :? δεν ξέρω τι να πω!!!

Αφρο :lol::lol::lol::lol: η μία με την ανάποδη κουκουβάγια, η άλλη με τον Αυλωνίτη και η άλλη με την φώκια :lol::lol::lol::lol: πού τα βρίσκετε!!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση
τώρα με αφορμή την ερώτηση της Μιτσάκη και την απάντηση της Τόνιας, εγώ αναρρωτιέμαι γιατί για το αυτονόητο θα πρέπει να επιστρατεύουμε κάαααθε μέσο για να πείσουμε ΄τον γονέα να ασχοληθεί με το παιδί του πιο αποτελεσματικά!!!! :?

δλδ μια συζήτηση στο τραπέζι που θα ρίξουμε όλη την πραγματικότητα και τα στοιχεία :lol::lol::lol: δεν αρκεί? δλδ πρέπει να του εξυψώσω κάποιου τον ανδρισμό του για να αναταποκριθεί?

δεν το καταλαβαίνω :?

Γιατι Αργυ μου ως γνωστον οι αντρες ειναι σε προηγουμενο σταδιο εξελιξης εκ γενετης και δουλευουν με μονοπυρηνο σκληρο!!!!! επισης πραγματικα αυτοι λειτουργουν πιο πολυ βαση ενστικτων παρα λογικης οπως εμεις!!!! :P

Καλα εκανες ρε και εδωσες του Λουκα φαγητο το βραδυ!!! τοσες ωρες το πηρε το μαθημα του! ;)

Ο δικος αντρας μαλλον ειναι στο αλλο ακρο...εμενα και της Δημητρας λαπαδες και ο δικος σου Χιτλερ!!! :lol::lol:

Αναστασι μπραβο ρε για την Αννυ!!!!!! :-bd:-bd:-bd πολυ χαρηκα αληθεια!!!! :D:D

την αδικω λες τη μπουμπου μου ε;;; αλα θα βαλω μια φωτο που γελαει(χωρις τον Αλεξ εννοειται! :lol::lol::lol: )

Νατασουλα 400 μετρα ειναι πολλα!!! και μη το βλεπεις οτι σου κανουν χαρη,υποχρεωση τους ειναι!!! :twisted::twisted:

Ιουλιακι συμφωνω με τις προλαλησασες!!! αν ημουν στη θεση σου κι εγω θα το πηγαινα στανταρ σε ομοιοπαθητικο και θα επαιρνα κι αλλες γνωμες! ;)

Αφρο μα φωκια;;;;;;!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ελιωσα μιλαμε!!! :lol::lol::lol::lol:

Ειναι τοσο κουκλακι ο κερατας!!!!!!! :x:x

PA270534.JPG[/attachment:1jzjldzb]

post-5565-13873938106056_thumb.jpg

Δημοσίευση

Χρύσα εγώ μπορώ και πρωϊ και απόγευμα δεν έχω πρόβλημα

400 μέτρα για μένα δεν είναι πολλά αλλά για τους γονείς μου είναι και επιπλέον επειδή είναι υποχρέωσή τους να το κάνουν γιαυτό και τα έχω πάρει :evil::evil::evil:

Τόνια τι κουκλιτσα είναι αυτή........ όλες οι προηγούμενες φωτο την αδικούσαν πολύ

Δημοσίευση

Τόνια κούκλα κούκλα φτου, και δεν μοιάζει στον Άλεξ, είναι πιο σκούρα :x

η Ρ. με έχει τρελάνει, έχει ένα λαπτοπ που έχει μουσική (μια χαζή) και μαθαίνει τον κύκλο, ρόμβο, τετράγωνο, αστέρι .....και με ζάλησε!!!! :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

α ναι ξέχασα να πω ότι χθες επειδή δεν έτρωγαν πήτα τηλέφωνο τον Άη Βασίλη (μπροστά τους) και του είπα να μην φέρει κανένα δώρο στα παιδιά γιατί δεν τρώνε και δεν κάθονται καλά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: , αυτό φόβισε λίγο τον Λ. και άρχισε να τρώει, αλλά μου είπε ότι θα γράψει γράμμα στο Αη Βασίλη και θα του φέρει δώρο!!!! :lol::lol::lol::lol:

μετά επειδή πεινούσαν μου ζήτησαν σοκολάτα, αλλά L-)[-x[-x[-x[-x[-x , ούτε σήμερα θα πάρουν.....!!!!

Δημοσίευση

Kαλημερούδια!!!

Πρέπει να ξύπνησα... περίπου 100000 φορές απόψε! (-|

Και φυσικά, σας γράφω με το μικρόβιο αγκαλιά!

Αυτά που κυρίως θυμάμαι και μετά -αν προλάβω- τα υπόλοιπα...

Ιουλία μου, ακριβώς στο ίδιο δίλημμα, βρέθηκε ο αδερφός μου και η νύφη μου με τη μικρή τους την κορούλα, πριν λίγες μέρες...

Πήγαν σ' έναν παιδο-ωρλ και τους είπε ότι πρέπει να γίνει άμεσα επέμβαση και μετά θα δουν ΑΛΛΟ παιδί, από άποψη ανάπτυξης... Η μικρή είναι 25 μηνών, συνέχεια άρρωστη και μονίμως ανόρεχτη... Επιπλέον είχαν τρομερό πρόβλημα με το φαγητό της, τον τελευταίο χρόνο δεν έτρωγε παρά ελάχιστα, μόνο θήλαζε, κάτι σαν κι αυτό που περιέγραφε η Αναστασία για την Άννυ, με τη ζωτική διαφορά, ότι η δική μας όχι απλά δεν είχε τα μπουτάκια της Άννυς, αλλά ήταν (και είναι δηλαδή) απ' τα κόκκαλα βγαλμένη, των Ελλήνων τα ιερά... :?

Ο συγκεκριμένος ωρλ (υποτίθεται πολύ καλός) τους υποσχέθηκε ότι μετά την επέμβαση θα δουν "άλλο" παιδί σε σωματική ανάπτυξη, αλλά και ασθένειες... :roll:

Δεν ξέρω τι θα έκανα, στη θέση σου και τους, σίγουρα θα το έψαχνα πολύ. Θα έπαιρνα ΠΟΛΛΕΣ γνώμες... ;) Τα αδέρφια μου πάντως αποφάσισαν να τη κάνουν την επέμβαση.

Σχετικά με τους μπαμπάδες...

Αναστασί, είσαι πολύ μεγάλο νούμερο, στο έχω ξαναπεί, έτσι; :P

Σιγά να μη τα κάνουμε αυτά, "τύπου χαριτωμενιές-οικογενειακές" μαρή!!! :shock: Είπαμε, αγαπημένοι είμαστε, όχι σαχλοί!!!!! :P:lol:

Αργυρούλα μου, καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, και συμφωνώ απολύτως. Αλλά ο δικός μου προβληματισμός δεν είναι αυτός... :P

Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι χρειάζεται να τον "σπρώξω", θα πέσει φωτιά να με κάψει αν πω ότι δεν ασχολείται με τα παιδιά... :^o Με το που μπαίνει στο σπίτι, αναλαμβάνει, και το βάρος μοιράζεται, δεν έχω παράπονο. Λείπει αρκετές ώρες, αλλά όταν είναι εδώ, τα ταϊζει, τα κάνει μπάνιο, τα κοιμήζει, παίζει μαζί τους.

Το πρόβλημά μου είναι αυτό ακριβώς που είπα...

Όσο και να το συζητάμε, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί ΠΟΥ κάνει λάθος... :roll: Πόσες φορές πρέπει να εξηγήσω ότι ΔΕΝ ρωτάμε το παιδί ΑΝ θα φορέσει αυτό το ρούχο, ΑΝ θα πλύνει τα χέρια του, ΑΝ θα πάει για ύπνο!!!!!!!!!!!!!! :evil: Μόνο καλό δεν της κάνουμε έτσι, χωρίς όρια καθορισμένα, πως θα ξέρει τι πρέπει να κάνει, πως θα νιώσει ασφαλής;;;;;;;; :|

Έχει λίγο χάσει τη μπάλα με τη Β και την πειθαρχία της...

Από τότε που ήρθε το μωρό, η Β έχει διάφορα "ξεσπάσματα" καθαρά για "αρνητική πρόκληση της προσοχής". Η "ζήλεια" της εκτονώνεται πάνω μας (ευτυχώς όχι στο μωρό) και εφευρίσκοντας 1000μύριους τρόπους να μας κάνει να την προσέξουμε... Αυτό εντείνεται αν κλειστεί μια μέρα μέσα στο σπίτι (τις μέρες που λείπει απ' το σχολείο) γιατί είναι φανερό ότι βαριέται αφάνταστα!!!

Θεωρώ ότι είμαι σαφώς πιο αυστηρή μαζί της (απ' ότι ο πατέρας της) γι' αυτό και ξέρει ότι σε μένα, απλά... δεν τη παίρνει!!! ;)

Αυτό που προσπαθώ να βρω, είναι να βρω έναν τρόπο, να του εξηγήσω ότι πρέπει να αντιστρέψει το κλίμα, για να τον υπακούει περ/ρο. Στο μυαλό του, σ' εμένα δεν τα κάνει το παιδί αυτά τα κουφά, γιατί απλά "είμαι η μαμά", έτσι λέει. :shock: Ντόινγκ! :lol:

Γενικώς εφαρμόζω αυτό που ανέφερε η Χρύσα, το "και τι μου το λες, βρες μόνος σου τον τρόπο να την πείσεις", ;) αλλά το θέμα είναι λίγο πιο βαθύ, γιατί έχει εδραιωθεί στο μυαλό της, ότι την "παίρνει"... ;)

Τον τρόπο της Τόνιας, δεν τον βρίσκω και τόσο παράδοξο, εφ'όσον έπιασε, θα συμφωνήσω ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!!! ;) Ούτε πιστεύω ότι κατατάσσεται στις π@@τ@νιες, τις οποίες κι εγώ -γενικώς- δεν γουστάρω!

Όχι βέβαια, για ένα φουστάνι, όπως η Γωγώ, το λαμόγιο! :lol::lol::lol: Εκεί, ναι, χρειάζεται και δεν το βρίσκω και διόλου αθέμιτο... O:-):-bd

Σκάω, ειλικρινά, το υπόσχομαι, γιατί αφενός το μικρόβιο με ζάλισε, αφετέρου εγώ σας ζάλισα και δεν ξέρω κι αν βγαίνει νόημα απ' αυτά που έγραψα. :roll:

Δημοσίευση

Μιτσάκη κατάλαβα τι εννοείς, γιατί δεν του αγοράζεις ένα βιβλίο, που να αναφέρει όλα αυτά? :?:

εγώ θέλω να αγοράσω το "τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο, γονείς θέλουν", είναι πολύ καλό!! :!:

αυτό είναι:

Δημοσίευση

Σισσιώ ευτυχισμένη επέτειο :x και πάντα ερωτευμένοι να είστε :D

ο δικός μου ο άντρας δεν θα με ακούσει αν του πω κάτι, αλλά αν κάποιος άλλος του πει το ίδιο με μένα θα τον ακούσει :evil::evil::evil::evil: πολύ αντιδραστικός :evil::evil::evil: και του απέδειξα πολλές φορές ότι έχω δίκαιο!!! ;)

Δημοσίευση

Μωρε δε νομιζω οτι μου μοιαζει...οι περισσοτεροι λενε οτι μοιαζει πιο πολυ του Μακη..να και μια φωτο με το μπαμπα της να δειτε! :P

PA020523.JPG[/attachment:kk3jx26m]

Αργυ αυτο με τον Αγιο Β. το κανω κι εγω!!!τον ερμο το Βασιλακη τον εχω ταραξει!!!! :lol::lol::lol:

Μιτσακι μου ακριβως το ιδιο θεμα εχω κι εγω..κι εμενα θα πεσει φωτια να με καψει αν πω οτι οταν ειναι εδω ο ΜΑκης δεν ασχολειται με τα παιδια!!!αντιθετως!!!! αλλα κι εμενα οπως ο δικος σου γινεται χαλι να τον πατησουν και στα δυσκολα πρεπει η μαμα να βγαζει το φιδι απο τη τρυπα!!!! :evil:

Χρυσα ετσι σου ειπε ρε η γκαβη;;;;τι θα παθει με λιγη σκονη;;;;; :o:twisted::twisted: ναι μωρε ας τους τα βαλουμε και σκατωμενα τι θα παθουν;;!!!! :twisted::twisted::twisted:

post-5565-13873938106339_thumb.jpg

Δημοσίευση

Τονια η μικρη ειναι κουκλα!!!!

και μη ξανακουσω να λες Αυλωνυτη..ειναι ζουζουνα !!!!

Ε μα ρε συ...ρε παιδια..ηταν πραγματικα βρομικα..ειλικρινα..και κριμα γιατι ειναι καλα ρουχα..τεσπα

εγω θα παω να κλεισω εκεινα που ειπαμε τα lapin με απλα σκετα λευκα λαδοπανα και ενα σκετο λευκο κουτι το οποιο θα στολισω μονη μου, χαρτονενιο θα ειναι το κουτι δεν θελω και αλλα μπαουλα σπιτι μου.

εντωμεταξη μου την εδωσε και η πεθερα σημερα..

ετοιμασα 2 σακουλες με ρουχα για να τα δοσω σε μια γνωστη μου και μου λεει γιατι τα δινεις..και αρχησε να ψαχνει τις σακουλες για να δει τι δινω..και μου λεει να αυτο το παντελονακι γιατι το δινεις;;;..

της λεω πως δεν προκειτε να τα φορεσω στον μικρο επειδη εχω πολλα και επειδη δεν ζουμε στην Σιβιρια δεν χρειαζομαι τετοιο παντελονο...μα μου λεει θα κανει παιδια και η ...(κουνιαδα μου)..θα κανει και ο αδελφος σου...

της λεω ας κανουν αυτοι πρωτα παιδια και θα τους δοσω εγω ενα σωρο ρουχα..στραβομουτσουνιασε..

πολυ νευριασα..καταρχας γφιατι τα περισσοτερα ρουχα μου τα εχει δωσει ειτε η κουμπαρα μου ειτε μια καλη μου φιλη και ειναι ηδη φορεμενα απο 3 παιδια συν ο Χριστοφορος 4...και ειναι κυριως ρουχα που του τα φορουσα μεσα στο σπιτι...βαλε πως οτι νορμαλ ρουχο ειχε ο Χριστοφορος φροντησε να το αποτελειοωσει η ιδια με το να του το φοραει και να τρωει χωρις σαλιαρα..ηρθε και εδεσε..

ποσα πια ρουχα σπιτιου θα εχει αυτο το ερμο το δευτερο;;;;;

Και σηγα μην φιλαω στο υπογειο σακουλες με ρουχα..αμα τα θελουν να τα φυλαξουν στα δικα τους υπγεια..

αη στο καλο...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...