Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!! Τι κανετε?

Εμεις καλα, σημερα εχω την Ε. σπιτι. Οι δασκαλες τις εχουν σεμιναριο και ειναι κλειστος ο παιδικος. Ο μικρος χθες μου εκανε 2 φορες διαρροια και σηκωθηκε 27387 φορες το βραδυ, σημερα το πρωι ειδα και το τεταρτο δοντακι που εσκασε! :D Ο Π. ηρθε 6.30 το πρωι και κοιμαται.

Μιλησα με το συμπεθερακι μου χθες οπως σας ειπε!!! :D Μα ποσο χαρηκα δεν λεγεται!! Ειναι επισης πολυ γλυκια και φοβερο ατομο! :YMHUG::YMHUG::x:x Να μου φιλησεις την Θου και τα παιδια σημερα! :)

Μιτσακι και εγω σαν και εσενα γκαντεμο ειμαι αλλα πο την χαρα μου δεν κρατιεμαι και αποκαλυπτω συνηθως τα σχεδια μου. Ευχομαι να σας κατσει το ταξιδακι και να ξελαμπικαρετε λιγο!!

Αργυ μα μονο μιση ωρα την πρωτη μερα? Πολυ λιγο δεν ειναι? Μεχρι να ξεντυθει θα φυγει κιολας :roll: Εγω θα της εδινα ενα γαλα απο το σπιτι και κατι για μαζι της σε περιπτωση που οντος φαει εκει. Τι λες να της βαζεις για πρωινο και για σνακ? Εγω παντως τσουτσου δεν ειδα στην φωτο :D Η Ρ. στην φωτο ειναι μια γλυκα και επιμενω οτι οσο μεγαλωνει γινεται ιδια εσυ! :)

Καρολινακι παραπονιαρικο ειναι λογικο να ξεχναμε καμια...ειμαστε τοσες πολλες! Γιατι δεν περνεις και καμια δευτερη γνωμη? Πολλες μερες με βηχα μωρε...φανταζομαι πως νιωθεις. Περαστικα και παλι.

Χρυσακι περαστικα και σε σενα, Πως εισαι σημερα?

Φρανιτακι της ειδα τις φωτο και δεν εχω λογια...σε διαβαζω οταν μενει χρονος.

Ιουλια θα συμφωνησω με την συμπεθερα σε αυτα που σου ειπε για τα καλλιτεχνικα και τον θηλασμο.

Αφρο και εμενα ακομα ο δικος μου να μου φερει το δεντρο απο κατω και μερικα στολιδια που εχω ακομα στην παλια την αποθηκη. Βεβαια μου μενουν ακομα μερικες δουλειες να κανω στο σπιτι και μετα να στολισω. Ανυπομονω ομως!!

Σισσακι ολα καλα εδω στον Βορειο πολο! :D Εχουμε παγωνια με ηλιο σημερα! Εηω ολα ειναι ασπρα αλλα απο την παγωνια :( !

Προχθες αγορασα Λωτους να δινω στα παιδια. Μα τι νοστιμοι που ειναι! Δεν ειχα ξαναφαει! Παω γιατι ξυπνησε ο μικρος. Φιλακιααα!!

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kαλημέρα φιλεναδίτσες μου γλυκές....Τι κάνετε;;;Μου λείψατε... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: Εγώ καλά, τρέχω με τη δουλειά και δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω από την Παρασκευή... :cry::cry::cry::cry:

Ο Γιώργος Βρυξέλλες, οι μικρές καλά κι εγώ τρέχω σαν τον Βέγγο... :roll::roll::roll:

Δεν πιστεύω να γέννησε η συμπεθερούλα μου η Λένα και να μην το πήρα χαμπάρι;;;;; :?:?:?

Χθες πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο μπέμπας.... :roll::roll::roll: Ρε κορίτσια αδύνατη μου φαίνεται... :?:?:? 7700 και 70 πόντους... :roll::roll: Αν δείτε όλα τα ρούχα, καινούρια και παλιά, της είναι κοντά και τεράστια στη μέση... :?:?:? Καλή είναι;;;;Πριν 40 μέρες ήταν 7400...

Α, αρχίζουμε γιαουρτάκι... :D:D:D:D:D:D:D

Τον άλλο μήνα ξεκινάμε κρόκο αβγού....

Πορτοκάλι όχι ακόμα είπε... :?:?:?

Περιμένω νέα σας από εδώ και πέρα.... :D:D:D:D

Δημοσίευση

Καλημέρααααααααααα!!!! :D:D:D

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Μα πόσο γέλιο εριξα με τα γραφομενά σας!!!!!!ΘΕΟΜΟΥΡΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

σας αγαπω πολυ ομως!!!! :x:x:x

Και ναι εχετε δίκιο.....Control Freak εντελως ομως...ΑΛΛΑ L-)L-)L-)L-)L-)

1) αν δεν τα κανω με προγραμμα δεν θα κανω τπτ γιατι ολο θα χαζολογαω

2)Αν δεν τα κανω ολα το πρωι μετα δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι και βαριεμαι αλλα και γιατι εχω τον Νικολα που δεν μπορω να τον αφηνω μονο με το μωρο γιατι το κακοποιει... :roll::roll::roll:

Γωγουλαααααααααα...πω πω κοριτσακι μου μονη σου εισαι ε;;;Καταλαβαααα..μετα τη δουλεια ασχολεισαι με τις εξωτερικες δουλειες και τα παιδια...που χρονος;;;

Οχι η Λεναρα δε γεννησε ακομη...περιμενει... :x:x:x Ο συμπεθερος σου εχει καποιο θεμα με το εντερο του παλι αλλα οχι τοσο σοβαρο οσο τις προηγουμενες φορες.

Τονιααααααααα :lol::lol::lol::lol: Τζ τζτζτζτζτζτζτζτζτζτζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι οταν κανω δουλειες ειμαι σαν το γυφτο... :oops::oops:

Εχω και το θεμα πως αν δεν κανω μπανιο δε μπορω να βαλω τα ρουχα μου... Ναι θελω ψυχιατρο...:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Αργυρωωωωωωωω :lol::lol::lol: ΚΑλε ο κουρος τι δουλεια εχει στο σαλονι;;;;Να υποθεσω οτι ειναι φωτο απο το πατρικο του συζυξ ε;;;

Μητσακι μου....καλε θα πας Σαλλονικα..μην ακουω χαζα...ΑΑααα να μου πεις και μενα πως ειναι το χοτελι μπας και κλεισω εκει!!!! ;)

Φραν και εγω σε διαβαζω..οσο προλαβαινω τουλαχιστον...αλλα ψιλοντρεπομαι να αφησω σχολια...να αφηνω;;;

Καλε τι τελειο και ομορφο παιδακι...στη φωτο.

Λενακι με γεια το δοντακι σας.Πολλα φιλακια.

Α Μαρια και Χρυσα..τα ρεβυθια σε κατσαρολα ή σε χυτρα τα φτιαχνετε;;;Γιατι αν τα βραζετε σε κατσαρολα θα πρεπει να περιμενετε μια αιωνιοτητα και μια μερα....

Δημοσίευση

Κορίτσια τρέχω και δε φτάνω!!! :twisted::twisted::twisted:

Παναγιώτα ξέρω που μένεις! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγώ κανόνισε μωρή απο το τρέξιμο να γίνεις μοντέλο και να σε κοιτάμε με μισό μάτι μετά και σένα όπως το Μιτσάκι! :P:mrgreen::geek::lol:

Γεια σου ρε Μαρία με τα ρεβύθια σου!! Πάντως αν ποτέ μου κάνεις το τραπέζι, ΜΗ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΡΕΒΥΘΙΑ! :D:lol:

Αααααχ και ήθελα η ρουφιάνα να γράψω τα νέα μας!

Στολίσαμε δέντρα!! Το δικό μας και της μάνας μου! Με πήρε και ο φωτογράφος να μου θυμήσει να του πώ ποιες φωτος θέλω να μου εκτυπώσει από το γαμο! :oops:

Δημοσίευση

Σισσακιιιιιιιι ;;);;);;):YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Μαρια παρε παιδι μου χυτρα να σωθεις!!!!!

Κοριτσια και ΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ πειτε μου τι να μαγειρεψω για τραπεζι σε φιλους...

Θα φτιαξω τα λαζανια με κιμα (της Ερης) για τα παιδια ...για εμας ομως;;;

Πειτε κανα ευκολο κρεατικο....

Σκεφτομαι αρνακι με πατατες αλλα δεν εχω ξανακανει... :oops::oops::oops: Ειναι ευκολο να γινει;;;

Δημοσίευση
Με πήρε και ο φωτογράφος να μου θυμήσει να του πώ ποιες φωτος θέλω να μου εκτυπώσει από το γαμο! :oops:

:lol::lol::lol: Απο το καλοκαιριιιιιιιιιιιιιι;;;

ιιιιιιιιιιιιιι βαλτο στο προγραμμα αμεσως... :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κουμπαροσυμπεθερα μου!!!!!! ειμαι τρε ζολι για τα νεα..γιατι το ξενοδοχειο αυτο ειναι ΑΠΕΝΑΝΤΗ απο το σπιτι μου,..,.

καλα καλα..σχεδων απενταντη..το Grand δεν ειναι;;;;

και λκοιπαμε αλλα εκει που ειναι απεχει μακραν απο το κεντρο της πολης...ειναι ομως πολυ ευκολα προσβασημο το κεντρο και με συγκηνονια.

Επισης ειναι τελειο μεσα και εξω εκει δε ειχαμε κλεισει για την πρωτη νυχτα του γαμου μας μια τζουνιορ σουιτα...χλιδα..μας κανανε δωρο ενα μπουκαλι σαμπανια φραουλες φρουτα μελι και καρυδια...ΑΧ!!!!

Τονια η συνταγη σου μου αρεσε!!!

μαρι τρελεςαμα ερχεστε σε μεναθα σας κερναω σασλικ...καρυδακια..μεντοκ..ξερετε εσεις

Δημοσίευση

:evil: χα χα Μιτσακι εγω σου εχω λυση για ολα! Θα τον βαλουμε στο αεροπλανο παρεα με τον π. Αντωνιο οποιος ερχεται 2 φορες τον χρονο Ελλαδα!!

Βρε κοριτσια φυσικα χαιρομαι να διαβαζω σχολια, αλλα δεν εχει σημασια αυτο για τη λειτουργια του μπλογκ..Εμενα μου αρεσει να συζηταω τα κειμενα, να λυνω αποριες, να δωσω καμια πληροφορια παραπανω, καμια διευκρινιση, ακομα κ να διαφωνησει καποιος μαζι μου..

Βρε Παναγιωτα τι ντρεπεσαι???? :shock::shock: σοβαρολογεις?? Γραφε οτι θελεις κ αν θελεις..ΕΓω ουτε καν ελεγχο σχολιων δεν εχω βαλει, ολοι γραφουν οτι και οπως και αν θελουν :P

Τι αλλα νεα?? Εγω κανονιζω την επομενη επισκεψη μου στο χωριο...Εχω δυο επιλογες...Πρωτον να προσλαβω οδηγο και ηδη ειμαι στο ψαξιμο, δευτερη επιλογη να προσλαβω τον οδηγο του ΟΗΕ ο οποιος ομως εχει ελονοσια και τυφο και τον λυπαται η ψυχη μου, μολις αναρρωνει που να τρεχει και τριτον να παρω τον γκρινιαρογατο..Ο Γκρινιαρογατος ειναι ο Κασπερ... :evil::evil::mrgreen:

Οταν παω στα χωρια δεν τον παιρνω ΠΟΤΕ μαζι...Διοτι αρχιζει μια γκρινια..απα πα πα..και την τελευταια φορα χαθηκε κιολας στο χωριο και βρεθηκε στη μεση του πουθενα κ με επαιρνε τηλεφωνα τον βρω..:shock::shock: Και που να τον εβρισκα ρε κοριτσια?? Του λεω που εισαι, μου λεει με νευρα δεν ξερω!! Τελικα τον ειδε ενας ντοπιος απο το χωριο κ του λεει θελεις να πας στους λευκους πισω, λεει ο Κ ΝΑΙ, και μας τον εφερε μετα απο κανα τεταρτο..Μα που ειχε παει!!

Χμμ του ειπα αν ερθει μαζι θα παρει το Σεμπινι και θα πανε να ψωνισουν η θα πανε βαρκαδα στον Νειλο και εγω θα ξαναακουσω τη φωνη του 8 ωρες αργοτερα...δεν θελω να τους δω για ενα 8ωρο..να δουμε

Δημοσίευση

Αργυρούλα! ;;) Έχω κι άλλα, έχω κι άλλα, αλλά αν αρχίσω τις γκαντεμοπεριγραφές μου, θα φουλάρει το τρενάκι!!! :lol:

Γλύκα η τσαντούλα σας, καλή αρχή!!! :D:D

Σισσάκι!!! :)):P Άι μαρή!!! :P

Να με πας παρακαλώ στη Δεσφίνα, γιατί γουστάρω τρελά κοντοσούβλια και κοψίδια!!! =p~

Κι ας μη μου φαίνεται! :P

Γωγούλα, βάστα γερά!!! :YMHUG:

Πότε γυρνάει ο Γιώργος; Κάνε κουράγιο, με δωράκι θα σου γυρίσει σίγουρα!! 8-)

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::ymparty::ymparty::ymparty:

Είμαι τόοοοοοοοοοοσο χαρούμενη!!!

Εσένα λοιπόν σ' έκλεισα!!! Έτσι ή αλλιώς, θα σε δω σίγουρα!!! :D:D:D

Ναι, αυτό είναι το ξενοδοχείο!!! Φαίνεται τόσο ωραίο :ymdaydream: Και με το κουπόνι έχω και δωρεάν μασαζάκι!!! Τι καλάααααααααα!!!!!!!

Ξέχασα να σου πω... Τις προάλλες σε είδα στον ύπνο μου!!! Με κολλήσατε με τα όνειρα!! :lol: Δεν θυμάμαι πως, αλλά θυμάμαι ότι ξύπνησα πολύ χαρούμενη που σε είδα από κοντά!! :lol: Θα γίνει πραγματικότητα!!! Yabadabadoooooooooooo!!! [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Παναγιωτοσυμπεθερούλα μου..... [smilie=icon_joker.gif] [smilie=icon_joker.gif] [smilie=icon_joker.gif] Του γιατρού κι εσύ, ε; :o):o):o)=))=))=)) Άκου δε φοράς τα ρούχα σου!!! :shock::lol:

Λενάκι μου! :YMHUG::YMHUG::YMHUG: Μπράβο για το δοντάκι!! Εύχομαι τα επόμενα βράδια να είναι πιο ήσυχα!!!

Μαρία!!! Δε μου τη δίνεις εμένα τη χύτρα, που όλο λέω ν' αγοράσω κι όλο το σκέφτομαι; :D Κάνει και μια περιουσία!!

Φράνι, τέλεια!!! :evil::lol: Βρες μου και κάποιον να μου κρατήσει τα παιδιά, για να μη λαλήσω κι εγώ πίσω μόνη μου :P και μένει μόνο να τακτοποιήσει το θέμα της άδειας!

Σοβαρά τώρα, είναι πολλές οι δυσκολίες στη παρούσα φάση, αλλά είναι ιδανική περίπτωση γι' αυτό που σκεφτόμουν... Το έχουμε συζητήσει, να το κάνουμε (δοκιμαστικά, για ένα μικρό διάστημα καταρχήν) αλλά όχι ακόμα, σε λίγα χρόνια, που θα μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά πίσω.

Το κακό μ' εσένα είναι ότι είσαι σα τον άνεμο και αποκλείεται να είσαι εκεί σε λίγα χρόνια :P αλλά ο π.Αντώνιος θα είναι σίγουρα... ;)

Ψόφησα στο γέλιο με τον Κ!!! :)):)):)):)) Ούτε εγώ θα τον ήθελα μαζί μου! :P Να πάρετε μαζί το Σεμπίνι, καλή ιδέα, να προσέχει τον πατέρα του!!! :lol:

Δημοσίευση

Μιτσακι θες να σου στειλω με πμ το κινητο του π. ΑΝτωνιου?? ειναι στην Αθηνα κ θα ειναι μεχρι 20 δεκεμβριου (την κυριακη μαλιστα του ειχαν και τραπεζι οι γονεις μου).

Σιγουρα εκει θα ειναι και σε λιγα χρονια (να τον εχει ο θεος καλα τον ανθρωπο βεβαια!!).. Αυτο με τους εθελοντες το σκεφτηκα υστερα απο οσα συζητουσαμε με τους αυστραλους και του το ειπα το πρωι στο τηλεφωνο κ χαρηκε..

Οποτε ειδες εγω σου βρισκω λυσεις!!

Τον Ιουνιο παντως σκεφτομαι να αφησω το σεμπινι στον πατερα του στη Δανια κ να παω με την αδερφη μου να μεινουμε 15 μερες στο σχολειο να κανουμε καμια πρακτικη δουλεια...

Δημοσίευση

Αργυρωωωωωωωω :lol::lol::lol: ΚΑλε ο κουρος τι δουλεια εχει στο σαλονι;;;;Να υποθεσω οτι ειναι φωτο απο το πατρικο του συζυξ ε;;;....

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

πας καλά καλέ? δεν είναι δικιά μας η φωτό!!! είναι κάποιου (άγνωστου σε μας) που αποφάσισε να πουλήσει το τραπέζι του!!! :?

Φρανίτα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: πολύ γέλιο έχει ο Δανός σου!!!! :lol::lol::lol:

μην νομίζεις όμως οι περισσότεροι άντρες είναι έτσι....του δικού μου του λέω "αν πας στη θάλασσα νερό δεν θα βρεις" :roll::roll::roll::roll:

Γωγώ έλα ρε αφού δεν είσαι μόνη είναι και η πεθερά εκεί :roll::roll::roll: γιατί δεν φωνάζεις και τον πεθερούλη σου? :mrgreen:

Λενάκι ξέρω η μισή ώρα είναι λίγο, μέχρι να καθήσει να κάνει κάτι, πρέπει να φύγει....σκέφτομαι να πάω όμως στο 40λεπτο!!!! :roll::roll::roll::roll:

γιατί αν της αρέσει δεν θα αναρρωτηθεί γιατί θέλει να φύγει? :?

αν τρώει πρωινό σπίτι, μετά για σνακ θα της βάζω ψωμάκι με τυράκι ή τυροπιτάκια και θα πρέπει να βρω και κάτι άλλο....τι δεν ξέρω ακόμη :?

με το καλό και τα άλλα δοντάκια :D

ευτυχώς θα προλάβει τον Αγ. Νικόλαο που πάει στα σχολεία και δίνει σοκολάτες! :)

σκέφτομαι να κάνω γίγαντες αυτές τις μέρες, δεν έχω κάνει ποτέ εδώ και δνε ξέρω αν τα δύσκολα άτομα της οικογένειάς μου θα τους φάνε!!! :?

Δημοσίευση

χα χα!! Αργυρω τον μπελα σου βρηκες με τη φωτογραφια!!! Εγω παντως τον ειδα αμεσως τον τυπο στον καθρεφτη!!

Οι αντρες ολοι ιδιοι ειναι τελικα!! χα χα..παντως να σας πω την αληθεiα γελουσα κρυφα οταν χαθηκε..αφου η φιλη μου που ηταν μαζι κρυφογελουσε..Το σεμπινι το ειχα εγω και οταν του ειπα πως χαθηκε ο Κ μου λεει oh noooooo...why?????????

και οταν τον βρηκαμε ενα τεταρτο μετα του ελεγε daddy why??? :lol::lol::lol: ο Κ δεν μιλουσε, εκει ειχε υφος και λεει μμμ, θα εβρισκα τον δρομο μου..Το πιο αστειο ειναι πως καθως προχωρουσαμε πριν τον βρουμε, ενας αλλος ντοπιος μας λεει, ο λευκος που ειναι εκει (και εδειχνε μεσα στους θαμνους) δικος σας ειναι???? :shock::shock: Του λεω ναι, και γελαγε ρε κοριτσια και αυτος!!

Δημοσίευση

Μιτσακι εννωεται!!!

αχ...τι καλα..πολυ χαιρομαι..

δεν το ξανασυζηταμε εως τοτε μη το γκαντεμιασουμε!!

Θα χαρει και ο Ο...που θα γνωρησει τον σμπεθερο....θα πει επιτελους κανεις σωστες παρεες,,,χαχαχαχ

Φρανητακη μουυυυυ

αντρες παιδι μου..αλλαειχα ξεραθει στα γελια

να προσλαβεις οδηγο..

Δημοσίευση

πωπω όντως μα όλοι οι άντρες είναι ίδιοι ε??

και μετά φυσικά δεν παραδέχονται τίποτα..

αν ήταν ο δικός μου θα έλεγε ότι φυσικά και δεν χάθηκε και απλώς απολάμβανε το τοπίο

και μας έβλεπε που είμασταν και θα ερχόταν σε λίγο και μπλα μπλα μπλα [smilie=violent1.gif]

Δημοσίευση

ασε Μαρια εχε χαρη που ειχα τα απελπισμενα τηλεφωνηματα του να παω να τον βρω διοτι μετα το επαιζε υπερανω κ ελεγε πως αυτος δεν χανεται ποτε..20 χρονια τωρα σε τετοια μερη τριγυριζει, και μπλα μπλα μπλα...

Χρυσα και εγω οδηγο θελω να προσλαβω..δεν τον θελω ρε παιδια μαζι ασε καλυτερα! Μην αποφασισει να ερθει κ στο χωριο κ ξαναχαθει κ μετα δεν τον βρουμε καθολου!! :?:?

Δημοσίευση

μέχρι και το Σεμπίνι τον πήρε είδηση!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

άσε καλύτερα πάρε κανέναν άλλον οδηγό, αλλιώς μας βλέπω όλες μας να ερχόμαστε εκεί για να σας βρούμε!!!! :lol::lol::lol::lol:

όντως η φωτό :lol::lol::lol::lol: νομίζω ότι η Αναστ. το ξεκίνησε :-?:-?:-?:-?:-?

πάω να ελέγξω την εργασία του Λ.!! και τι καταστροφές έκανε η Ρ. , πάει και του μουτζουρώνει τα χαρτιά :o:o:o:o και αυτός δνε λέει τίποτα :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

την έβγαλε την φωτό, δνε ήξερα και μου την έδειξε χθες και μου άρεσε πολύ, είναι παλιά :x

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Εδω λες για τη φωτο της Ρεας και εγω νομιζω οτι λες για τη φωτο με το τραπεζακι... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φρανιτααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol: γελαω ακομη ρε με τον Κ.

Πω πω φαντοζομαι το υφος του μετα οτι και καλα δεν τρεχει τπτ και εχω λιωσει :lol::lol::lol::lol:

Παω να φαμε με τον Νικολα.Φιλακιαααααααααα

Δημοσίευση

:lol::lol::lol: Απο το καλοκαιριιιιιιιιιιιιιι;;;

ιιιιιιιιιιιιιι βαλτο στο προγραμμα αμεσως... :lol::lol::lol::lol::lol:

Ποιό πρόγραμμα καλέ;;; :shock::shock::shock::shock::shock: Είσαι τρελή;!;! :shock::shock::shock: Δεν έχω πια προγραμμα χρυσή μου! Είμαι φύλλο στον άνεμο! Όπου φυσάει ο άνεμος πάω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φραγκίσκα το χειρότερο μου είναι οτι οι άνδρες δεν παραδέχονται οτι χάνονται! :twisted:

Επίσης σκεφτόμουν οτι την Βένη και την Λουκία ποτέ δεν τις πετυχαίνω ον λάιν... :roll::roll::roll:

Πολλά φιλιά κορίτσια! :D

Έρη και σένα έχω να σε δω καιρό...! :x:x:x

Επίσης θυμήθηκα οτι μου έκανε εντύπωση η ποσότητα των δώρων της μικρής Σαυρογιωτίνι! :o:D Να τα χαρεί το κοριτσάκι σου! :x

Τέλος χαιρετισμούς και στα κοριτσάκια που δεν μπαίνουν και τόσο συχνά! Νένη, Κατερίνα ;)

Κορίτσια πάει δεν έχω μυαλό... προσπαθώ να γραψω αυτό το μνμ την τελευταία ώρα! Και ολο με διακόπτουν! :twisted::twisted::twisted:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παναγιώτα δεν παίζεσαι!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Εδω λες για τη φωτο της Ρεας και εγω νομιζω οτι λες για τη φωτο με το τραπεζακι... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φρανιτααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol: γελαω ακομη ρε με τον Κ.

Πω πω φαντοζομαι το υφος του μετα οτι και καλα δεν τρεχει τπτ και εχω λιωσει :lol::lol::lol::lol:

Παω να φαμε με τον Νικολα.Φιλακιαααααααααα

Να προσθεσω οτι πραγματικα νομιζα οτι ο γυμνος κυριος ειναι αγλαμα και δη κουρος, λογω της καταγωγης της Αργυρως!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Παντως γι'αυτο που λες εγω θα ηθελα..

επειδη ποτε δεν ηθελα να παντρευτω, παντα ελεγα πως θα ζησω οσα ειναι να ζησω στον λΠολιτισμενο κοσμο, αλα παντα ηθελα να κανω εθελοντικη εργασια καπου οπου θα μπορουσα να προσφαιρω...

στην πορεις παντρευτηκα και τα ονειρα μου αυτα εξανεμιστηκαν

Διλαδη παλια που δε με κρατουσε κατι τετοιο...χαλαρα θα σου ερχομουν για 2 ευδομαδες τουλαχιστων

Αν μη τη αλλω θα επιαναν τοπο καποιες γνωσεις που εχω

Σισσιω..να σου το κορυφαιο;;;;...8/3 κλεινω 4...ναι ναι ΤΕΣΣΕΡΑ χρονια γαμου...και το αλμπουμ ΔΕΝ το εχωφτιαξει ΑΚΟΜΑ!!!!

και το εχω πληρομενοοοοοοο!!!!!!!!!

Παναγιωτα ε δεν παιζεσαι με την καμια ομως!!!!!!

Δημοσίευση

Ρε παιδια...μ'αρεσει που το παιζουν και εξυπνοι οι γερμανοι...

αντε εμεις θα βγουμε απο το Ευρω...

να δω μετα ποιοςθα αγωραζει τα Γερμανικα προιοντα...που ειμαστε οι καλτεροι πελατες τους :evil::evil::evil::evil::evil:

τρομαρα τους...

αμα ξαναγορασω Αριελ και Παμπερσ...να μου κοπει το χερι ..θαπαιρνω μπειμπιλινο και Αρκαδι

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...