Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααα!!!!! :D:D:D:D:D

Καλη εβδομαδα!!!

Πω πω ειχα να μπω 3 μερες και πραγματικα μου λειψατε ρε κοριτσαρες!!! :x:x:x

Με την Αφρο σημερα μιλουσαμε μιση ωρα στο τηλ...

Η Λεναρα δε γεννησε ε;;;

Λοιπον το επομενο τρενακι να ειναι δικο της..Οκ;;;; :mrgreen::mrgreen:

Αχ..τι ομορφη που ειναι η ΡεΑ ρε Αργυρω!!!Κουκλα..και ποσο χαρουμενη παντα...Ρε συ σαν τη φραουλιτσα απο το παιδικο καρτουν ειναι.

Χρυσαααααααααα...ρε παρε οποτε θες...

Ιουλια εγω στην παρουσα φαση θα αρχιζα τον εξαψαλμο για τον τροπο που βλεπουνε τα καλιτεχνικα σαν μαθημα και για το πως εκφραζονται για εναν ανθρωπο χωρις να τον ξερουν..Τον θηλασμο ουτε καν θα τον ακουμπουσα σαν θεμα...

Ρε συ εδω μεσα (στο φορουμ) που ειμαστε ολοκληρες γαϊδαρες και δεν εχουμε βγαλει ακρη και ολο "τσακωνομαστε"... σκεψου οι εφηβοι :roll::roll::roll:

Θουλιτσα καλα να περασεις ρε...να ανανεωθεις..Πολλα φιλια στην Τονιααααααααααα!!!

Και η Γωγω και η Σισσιω χαθηκαν ε;;;;

Οι αλλες εγκυουλες τι κανουν;;;

Φραν ποτε ερχεσαι Ελλαδα;;;αθηνα ;;;

Σημερα εχω αυτοκτονησει με ζαχαρη... :oops::oops::oops: εχω φαει μεχρι τωρα 5 γλυκα...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Νατασα μου και Νατασουλα ολο λεω να σας τηλ. και ολο κατι γινεται και το αναβαλω.... :oops::oops:

Μαρια δε θα αναβετε καλοριφερ ρε;;;Ουτε μια ωριτσα να σπασει το κρυο;;;

Μητσακι μου πως ειστε ρε σεις;;;

Λενακι το ιπποφαες κανει για θηλαζουσες;;;Εγω ειχα δει αυτο εδω...

http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView. ... 691&cat=23

Παω να συνεχισω το μαγειρεμα μου ...φιλακια πολλα πολλα.

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

http://www.pharmacy4u.gr/weleda-m-94.ht ... mp;sort=2a

Επισης για τιμες τσεκαρετε εδω!!!!

ειναι πιο το πιο φτηνο που βρηκα

μαρακι εγω ξερω γιατι τον κινηγας να το σβησει ;);););)

εισαι μια εσυ!!!!

Α!! Σαυρογιωτινι περαστηκα...

δε σε βλπεω on line για να σε παρω..

που εισαι καλε..τωρα που ειμαι χαλαρα να κουτσομπολεψουμε!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα τσούπρες!

Χρύσα... :lol::lol::lol: Το παίζω διπόρος (και όχι "οδοιπόρος") και θεωρώ ότι "αμαρτία ουκ έχω"! :lol::P Αλλά είδες; Τη πάτησα, γιατί το κοντοσούβλι δεν το έφαγα γιατί το χρειάζομαι πραγματικά!!! :lol:;)

Υποθέτω ότι ήταν χαλασμένο το κρέας.

Παρεπιπτόντως, δεν ξανατρώω στο συγκεκριμένο μαγαζί, εκνευρίστηκα! :evil: Και ότι λέγαμε να πάμε για ρακόμελα, Σισσάκι και λοιπές!!! ;) Στο Χαλάνδρι!

Περί αγελαδογαλάκτων, συμφωνώ Χρυσουλάκι μου, αλλά αυτό αποδεικνύει για μία ακόμα φορά, το ΠΟΣΟ καλή δουλειά έκαναν οι γαλακτοβιομηχανίες, τόσες δεκαετίες! ;) Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να "διορθωθεί" αυτό, είναι εγώ κι εσύ να ενημερωθούμε σωστά, να θηλάσουμε τα παιδιά μας και στη συνέχεια (όταν έρθει η ώρα, αν έρθει) να τα ενημερώσουμε ώστε να θηλάσουν τα δικά τους παιδιά. ;) Κατά τ'άλλα, άντε να μπορέσουμε να ενημερώσουμε και καμιά αδερφή ή κολλητή που να μας έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και θα ΘΕΛΕΙ ν'ακούσει (αμφίβολο...) :roll: ΕΤΣΙ μόνο ίσως ανατραπεί η τόσο καλά εδραιωμένη αντίληψή μας περί βρεφικής (και όχι μόνο) διατροφής. Τα υπόλοιπα; Χαμένος χρόνος... ;)

Φευγώ! Τα υπόλοιπα αργότερα! :-*

Δημοσίευση

ΑΑΑ!!!!!!

Οκ...

θα την παρω αυριο...πριν τις 12..χιχιχι..θα την παρω απο τις 8:30...να τους ξυπνισω!!!

πειναω σημερα...και δεν ξερω τι εχω πρεξη να φαω..

για μεσιμερη εχω την χτεσινη φαβα εκανα και βραστη σαλατα...

Αφρο για πες;;;πως τα παει σημερα με την πανα ο Μ;;;;

Δημοσίευση

μια χαρα μεχρι τωρα ,κοιμηθηκεμε πανα την βγαλαμε το πρωι και μεχρι τωρα παμε τουαλετα .

χρυσα ...εβαλε και τον γκαμι μπερ να κανει τσισα μαζι του :lol::lol::lol::lol::lol: ναι ναι ζει ακομα αλλα δεν τραγουδαει :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

χαχαχαχ

χαχαχαχ

ο δικος μας εχει υποστει την δευτερη εγχειρηση του..κοινως τον κοψαμε, αλλαξαμε μπαταριες και τον ξαναραψαμε 2 φορες...οσωνουπω τον βλεπω να ξαναεγχειριζετε!!!!

Μια χαρα ρε συ..πολυ καλο τελειος ο Μ!!! φτου φτου

Μιτσακι μου μακια!!! ελπιζω να εισαι καλητερα ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσια..

δεν θελω να γκρινιαζω αλλα εχω στεναχωρηθει πολυ... :(:(:( βλεπω οτι γραφω γραφω και πολλες φορες δεν με θυμαται σχεδον καμμια..και σπανια με ψαχνει καποια.. :oops::oops: σαν ρυζακι βραζω στο ζουμι μου :lol::lol::lol: θα με κανετε λαπα λεμε...αφου σκεφτομαι ωρες ωρες να μην ξαναμπω στο μαμμυ..αλλα και παλι εδω ειμαι...προς το παρον... :roll::roll:

ειμαι σπιτι με τραχειοβροχιτιδα αυτη τη φορα μιας και ο βηχας δεν σταματαγε με τιποτα :twisted::twisted: ξανακαλεσα τον γιατρο..τον καλό όχι τον παπαρα..!!!!!!που ειχε ερθει την πρωτη φορα...μου δωσε παλι αμοξιλ και σιροπι...το μπισολβον...ελπίζω να περασει γιατι κλεινω την τεταρτη βδομαδα με βηχααααααααα και ειπε ο γιατρος και οτι κανονικα επρεπε να χω γινει καλα... :roll::roll:

α και τι αλλο μου ειπε..!!!!!!!!!!μου πε όσο μπορω να μην μιλαω :evil::evil::cry::cry::cry: ε μα γινεται σε ενα πολυλογουδικο τοξοτακι να κοψεις αυτο το ιδιαιτερο προικισμα που χει απο τη φυση του :lol::lol::lol::lol: να ζαλιζει τους αλλους...στην προσπαθεια ειμαι ...δε λεω..

αργυρω ειναι μια σκετη γλυκα η κορη σου..δεν εισαι κουκουβαγια..

μακια σε ολες...σας κραταω μουτρακια :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Καρολ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα σου ειπε τετοιο πραγμα;;;;

ειναι σαν να σου ειπε να μην αναπνεεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τρελη!!!!!!!

φιλακια πολλα και περαστηκα

ακριβως χρυσα μου...ο απιστευτος γιατρος μου πε όσο μπορω να μην μιλαω... :lol::lol::lol: σου λεω καταβαλλω μεγαλη προσπαθεια...αλλα νοιωθω σαν ψαρι εξω απο το νερο του... :lol::lol: τα ζουζουνια σου καλα? θα σου λεγα να με παρεις αλλα υποτιθεται δεν πολυμιλαω... ;);) πηρα αδεια μεχρι την πεμπτη...στελνω και την μικρη σχολειο οποτε ψιλοχαλαρωνω..

αφρο μου αγαπημενη μου συμπεθερουλαααααααα :x:x αυτο ακριβως κανω... ;););)

αλλα κουραστηκα ρε συ ξερεις ποσα βραδια εχω να κοιμηθω καλα? :roll::roll: απο το βηχα κοιμαμαι πολυ λιγες ωρες...ελπίζω να μην πουν τιποτα στη δουλεια γιατι ελειψα μια βδομαδα ..πηγα αυτη που μας περασε ..και τωρα παλι λειπω.. :oops: αλλα με ειδαν ολοι οτι ημουν χαλια...

ευτυχως το μωρακι μου ειναι καλαααααααααααα!!!!!!!!! και αυτο με νοιαζει πιο πολυ... :D:D:D πως περασε βρε κοριτσια ετσι ο καιρος...ηδη μπηκα στην 13 βδομαδα..μαιο γενναω...

α καλα δεν σα ς ειπα τι εκανα απο τη νυστα σημερα.. :oops::oops::lol::lol:

ξυπναμε κατα τις 8.30 ετοιμαζω την μικρη..πινουμε και οι δυο το γαλα μας :D:D:D και αυτη και εγω χωρις γαλα δεν παμε πουθενα ;););) και μετα βαζω τα κλειδια στην πορτα απο μεσα :!::!::!: και απλα κλεινω ανετα την πορτα... :lol::lol::lol: η οποια ειναι ασφαλειας... :roll: και συνειδητοποιω οτι γυριζοντας απο το σχολειο...πως θα μπω μεσα οεο????????για καλη μου τυχη...τοξοτακι γαρ..ειχα αφησει ανοιχτα τα παραθυρα..γι ανα αερισω το σπιτι..

οποτε ηρθε ο σουπερ-παπενιομπαμπας μας!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: σκαρφαλωσε απο καπου και μπηκε μεσα και ανοιξε... :D:D:D

Δημοσίευση
χρυσα ...στις 12 βαζει τον μικρο για υπνο και μετα παει για μπανιο...δεν μπορει να το σικωσει :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αφρο θυμάσαι το πρόγραμμά της? :o:o:o:lol::lol::lol:

Χρύσα νομίζω ότι στις 8.30 καθαρίζει :lol::lol::lol::lol:

Παναγιώταααα :x:x:x:x

Καρολ περαστικά, άντε να σου μιλήσουμε είναι και το τρενάκι σου άλλωστε, στο επόμενο θα δούμε αν θα σου μιλάμε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο βήχας όντως είναι δύσκολος :?

δίνω στον Λ. το πρωί μια μπλούζα-πουλόβερ να φορέσει και μου λέει "είναι μωβ, είναι για κορίτσια δεν την φοράω" :o:o:o:o:o

λέω ποιός σου το είπε ότι είναι για κορίτσια, μου λέει "ο Άρτουρ" ο διπλανός του!!!! :shock::shock::shock::shock:

η μπλούζα είναι μωβ-λιλά από πίσω και μπροστά έχει μωβ και μαύρους ρόμβους!!! την αγόρασε πέρυσι η πεθερά από τον ΖΑΡΑ.......

Δημοσίευση

η παναγιωτα ειναι κοντρολ φρικ :lol::lol::lol::lol: ολα με προγραμμα τα κανει :lol::lol::lol::lol:

οταν μιλαμε στο τηλ σκεσκονιζει παραλληλα . :lol::lol::lol::lol:

παναγιωτα σε εδωσα κανονικα :P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καρολ ζω σε ενα τρελοκομειο ,ο μικρος γκρινιαζει γιατι θελει παιχνιδια του Μ ,ο Μ δεν του δεινει και πηγενοερχομαστε τουαλετα παραλληλα τρωει και πατατες ....και μολις αλλαξα τον μικρο και ειδα οτι χθες εφαγε μια ετικετα !!! :o:o:o το μονο που βλεπω πανω σε αυτην ειναι κατι νουμερα ...δεν ξερω τι ειναι και απο που :?:o

στα γραφω αυτα γιατι ηθελα να σου πω γεια στο τσατ αλλα δεν τα καταφερα μεχρι τωρα που εκατσα για πολυ λιγο .

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

πφφφφφ ολο πονακια εχω.. ειναι πολυ εκνευριστικο...

ξυπναω κ το βραδυ απο τα πονακια ολη μερα δε μπορω να κατσω..

αλλα ειναι ακανονιστα κ πολυ ανεκτα κ μου τη δινουν!

αναστασια ειναι οριστικο???? ευχομαι ολα να πανε καλα για ολους σας... κ τα καλυτερα για την καινουρια σου ζωη

ιουλια καλε τι συγχιζεσαι? τι αποψη περιμενες να εχουν για το δημοσιο θηλασμο????

εδω γυναικες με παιδια λενε τα ιδια κ χειροτερα οχι ανηλικα που δεν ξερουν που τους παν τα 4..

προσωπικα δε θα εκανα καν κουβεντα για το θεμα.. πιο ενοχλητικο βρισκω το οτι θεωρουν τα καλλιτεχνια την ωρα του παιδιου.. αλλα κ παλι δε φταινε αυτα :?

χρυσααααααα περαστικα ρε συ!!!! ελπιζω να ειναι κ γρηγορα!

αφρο καλη αρχη με το μανωλακη!!! νατα πατε σουπερ!!

παναγιωταααααααα οχι δε γεννησα ακομα!! :mrgreen: δεν εχω προετοιμαστει ακομα ψυχολογικα :lol::lol::lol: καλεεεεεεεε κ εγω θελω το τηλ σου να σε παιρνω!!

καρολ περαστικα!!!!!

η θου δεν εχω ιδεα τι ωρα φτανει... κ ηθελα να την παρω τηλ

η νατασα τι κανει? την ειδα στον υπνο μου

φιλακιαααααααα

Δημοσίευση

ερχεται σε λιγο το καμαρι μου..το λυδιακι μου.. οποτε παει η αφωνια για λιγο :lol::lol::lol: παπαπαπα...

αρτζι για πες...??????? :roll:

συμπεθερουλα μου το ξερω ματια μου οτι τρεχεις με δυο παιδια.. ;);) δεν σε παρεξηγω και ας μην μου απαντας στο τσατ..ξερω οτι μ αγαπας... :x:-*

λενακι μου υπομονη κοριτσακι μου..αντε σε λιγακι θα γεννησεις ...ευχομαι να μην εχεις πολλα πονακια μεχρι να ρθει εκεινη η ωρα...

εσκασα παλι απο το φαι... :oops::oops:

αχ ρε κοριτσια θα αλλαξει η ζωη μου τελειως με τον ερχομο του δευτερου...και δεν νοιωθω ακομη ετοιμη...ας το χαρω λοιπον μεχρι να γεννησω ε? :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καρόλ [-x[-x[-x πρέπει όλες να απαντήσουν και όποια το βρει......έχει καραμέλα!!! :lol::lol::lol:

Λένα θα πας στον γιατρό σου? ο πόνος μπορεί να είναι και αρχή διαστολής, π.χ. 2εκ. και να σου κρατήσει για 1 εβδομάδα!!! συμβαίνει αυτό στο 2ο.....εγώ π.χ. είχα διαστολή 2 για μία εβδ. :o:o:o:o

Δημοσίευση

καλησπερα!!

και εγω χαλιαειμαι με ενα βηχα χαλι μαυρο!

ειχα υγρο βηχα πηρα bisolvon και εγω καρολινα και τωρα μου εχει γινει πνιχτος και επιμονος και μου κοβεται η ανασα..ουφφφφ καθιε μερα χειροτερα μαλλον θελω γιατρο.. :?:?:?

δεν προλαβαινω να σας σχολιασω αλλα διαβασα οοοοολα αυτα που γραψατε απο την πεμπτη που ειχα να μπω.. :? οποτε χρονος τελος!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αργυρω το βρηκααααααααααααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

υπαρχουν και καθρεπετες κυριοιιιιι προσοχη!!!! που πας και βρισκεις καλε που?????? :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

geiaaaaaaaaaaaaaaaaaa\\

τι κανετε?ειμαι ΚΡΗΤΗ

ειχαμε μια σουπερ πτηση..ο θοδωρης δε φοβηθηκε καθολου...οπτε επιστροφη που θα μαι μονη δε αγχωνομαι\

δε σχολιαζω..κανω διακοπεσ :lol::lol::lol::lol:

να δωσω μονο ενα φιλακι στη ετοιμογενη μας

σμουτςςςςςςς :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να με παρεις τηλ ε?η μαλλον περιμενε μη γεννησεις

καλε τι εμορφο τραπεζιιιιιιι

δε παει η ασπρη ριγα με το τοιχο?γιαυτο?

καλα βενι μαρη που το παρατηρησες?????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φιλια κ περαστικα σε ολους :mrgreen:

Δημοσίευση

καλησπέρα!!Αναστασία η μαμα μου της πήρε ξύλινη κουζίνα απο τα ιματζινάριουμ ,επίσης της πήρε η γιαγια μου κ ηθεια μου από μια μπαρμπι με άμαξα κ άλογα ,κατι τέτοιο , εγώ σήμερα πήγα κ της πήρα ένα κουκλόσπιτο της πλέυμομπιλ ,σαν σπιτάκι κλείνει κ το μετακινείς , της πήρα τον ελεφαντούλη και ένα λάπτοπ ,θα γεμίσει δώρα γύρω γύρω απο το δέντρο ,θα τρελαθεί το κορίτσι μου!!!επίσης της παρείγγειλα έναν ουρανό γ το κρεβάτι της ,αυτόν : http://www.mytoys.de/WORLDS-APART-Disne ... 25/2203929

Χρύσα περαστικά γτ ? καλα ειμαστε ,αν κ λίγο κουρασμένη καθότι μόνη με τη μικρή

Φραν αμα ειναι ετσι οι χοντροι .... μου τη δίνει όταν λένε οτι είναι χοντρές και οι αδύνατες!!! :evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δήμητρα περαστικά ,καλύτερα το στομάχι? Μαρία Ιωάννα δεν συμφωνω οτι είναι ακριβό άθλημα το σκι ,τουλάχιστον για εμάς που κάνουμε/κάναμε μάλλον συχνά ,δεν μας φαίνεται ακριβό ,μια φορά αγοράζεις εξοπλισμό και τέλος ,άσε που τα ρούχα (ναπαπίρι και κολούμπια) τα φοράμε κ σε καθημερινή βάση!!

Άργι πραγματικά κουκλίτσα η μπουμπούκα σου!!!

Καρολ λες βλακείες!!ακου δεν σε σκεφτομαστε!!!! :Ρ

Ιουλία σε θαυμάζω ,δεν θα μπορούσα να την κάνω αυτή τη δουλειά ,εμένα τα καλλιτεχνικά μου αρέσουν ,ηθελα να πάω στη Σχολη Καλων Τεχνών , ήθελα...

Χρύσα αμα δεν φας τη ζαχαρίτσα με την κρεμούλα να γίνεις τούρμπο!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

η μικρή πνίγεται στο βήχα,έχει κ μύξες και δεν με αφήνει να της βάλω φυσιομέρ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...