Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

τι κανετε;;;;

τα φιλια μου...ειμαι χαλια..παιρνω αντιβιωση..τα παιδια ευτυχως οχιακομα...βαζουμε ορο με τη σεσουλα..αρωστησε και ο Ο

σας διαβασα..θα επανελθω

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερααααααααα

τι κανετε?

εγω εχω βηχα βηχα βηχα δεν σταματαει με τιποτα..και ειδικα το βραδυ τα βλεπω ολα :evil::evil::evil: εχω κουραστει πολυ...μου λεει ο αντωνης να μην παρω σιροπι και να κανω υπομονη..αλλωστε ειδα και που μου δωσε ο αλλος το σιροπι...που ταν λαθος...δεν εμπιστευομαι καποιον ιδιαιτερα..απλα χθες απο τον πολυ βηχα εκανα εμετ.. :oops::cry: και ο λαιμος μετα ηταν χαλια..

ζεστα πινω αλλα τιποτα...κουραστηκα η παπιομαναααααααααααααααα :(

χρυσα μου περαστικα κοριτσακι μου..ελπίζω να μην κολλησαν και τα μικρουλια σου...

συμπεθερα τι εγινε με τον γαμπρουλη μου και τα τσισακια του? :roll: πως πηγε?πολυ χαρηκα παντως για τον μανωλιο μας!!!!!!!!!!α ρε λυδια τι ωριμο αντρα σου δινουμε...όχι παιζουμε :lol::lol::lol::lol:

νατασουλα μου σεκαμαρωνω!!!!! πρωι πρωι και παστιτσιο και καθαριοτητα μπραβο κοριτσαρα μου...

lovie μου διαβασα αυτο που πες για την κυρια και βουρκωσα.. :cry: ειδικα τωρα που μαι εγκυουλα ...λιγο και οι ορμονες..ειμαι πολυ ευσιγκινητη...ειδικα στο θεμα του παιδιου...θυμηθηκα αυτο που πε και η αρτζι..και η φραν...αλλα παιδακια δεν εχουν να φανε... :cry: και αλλα εχουν τα παντα...πολυ στεναχωριεμαι...

η μικρουλα σου γιατι εκανε εμε...?περαστικουλια..

γιωτακι μου τι κανεις?η μπαλαρινα σου?

δεν το ξερα οτι εχεις λευκη :oops: αλλα δεν φαινεται ομως καθολου...απλα ξερω απο μια φιλη μου οτι κανει κακο η στεναχωρια...οποτε οσο μπορεις να σαι ετσι :D:D:D και ασε να πεφτει και κατι κατω..ποια μιλαει θα μου πεις που σκαω με το παραμικρο.. :lol::lol:

οι υπολοιπες τι κανετε?

μιτσακι μου,σισσακυ μου,παναγιωτα μου,λενακι...θουλαρααααααααααα,αναστασακι μου ?που ειστε τσουπρες?

ακουστε κατι που ειπε χθες η μικρη και μειναμε μαλ.. :lol::lol:

της μιλαει ο αντωνης χθες καπως κοριτσιστικα για πλακα..και τι του απανταει η λυδια ????? :o:o:o

μπαμπα γιατι κανεις την γατουλααααααααααα???????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι απιστευτα τα ζουζουνια μας!!!!!!

Δημοσίευση

afrodith τελεια απο τη στιγμη που λεει μονος του εγω τον παρακαλω για τουαλετα αλλα τιποτα κ οταν καθομαστε καθεται και 40 λεπτα χωρις να κανει τιποτα...παλιοτερα μου ελεγε και κακα αφου τα εκανε τωρα τιποτα τα κανει κ κουβεντα με το ζορι τον αλλαζω κ θα ηθελα να καθαρισει για να τον στειλω παιδικο αχ...

Δημοσίευση

Καλό μεσημέρι :x

εδώ στο βόρειο στρουμφοχωριό (Σισσιώ σου έκλεψα την έκφραση :o:o δεν σε περιάζει όμως ε? μου αρέσει :D ) σχεδόν καλά, του άντρα μου τον έπιασε η μέση του (τι ήλίθια έκφραση αυτή :o:o δλδ η μέση έπιασε τον άντρα μου!!!!) τέλος πάντων εννοώ ότι του πονάει, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμ εκαι τίποτα, έξω κάνει ψιλοκρύο, σε λίγο θα στολίσουμε το δέντρο :|

Γιώτα άνοιξα την πόρτα το βράδυ και βγήκα έξω και ήταν σκοτεινά και βλέπει ο άντρας μου την πόρτα ανοιχτή και ένα άνθρωπο έξω (δεν είδε ότι ήμουν εγώ) και ήταν έτοιμος να επιτεθεί!!! :o:o:o:o:o:o:lol::lol::lol: την γλύτωσα παρά τρίχα!!!! :roll::roll::roll::roll:

Νατασούλα, αυτοί που ζητιανεύουν είναι πιο πλούσιοι από σένα :!:

Μανωλιός :D:D μπράβοοοοοοοο!!!!

Δημοσίευση

Ηρθα κι εγω , και θα ξαναφυγω :lol:

Χρυσουλα , αρρωστουλα , περαστικα, ελπιζω να τη γλυτωσουν τα παιδια..

Καρολ, περαστικα και σε σενα, μεγαλη ταλαιπωρια ο βηχας και ειδικα στην κατασταση σου..

Αφρο , μπραβο στο Μ για την πανα, ανυπομονω να δω και το δικο μου να την κοβει, νωρις ειναι ακομα , αλλα δεν πειραζει να ονειρευομαι :lol:

Θου , ετοιμες οι βαλιτσες;Αυριο φευγεις;

Αργυ, Σαυρο, Ιφι, Λενακι, Φραν, Σισσυ και ολες τις υπολοιπες που εχω καιρο να σας δω, Γωγω που εισαι καλε, θα ρθεις να κανεις Χριστουγεννα με πεθερο;; :lol: φιλακια σε ολες :x:x

Δημοσίευση

εδω και εμεις!

Χρυσα περαστικα!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!

Αφρο τι ευχαριστο ειναι αυτο με τοΝ Μ.

δεν πειραζει για τ αατυχηματα!

θα σου ελεγα να ξυπνας να το βαζεις για τσισα...μισοκοιμισμενο!

τελικα χθες δεν πηγαμε θεατρο!

θα παμε σημερα...εκπιζω να γυρισει ο μπαμπας μας...απο τον καφε του!

Νατασα κριμα για τη μαμα και το παιδακι!

Νατασουλα βαρεθηκε απο τωρα τους παιδοτοπους ο Μ?

Δημοσίευση

....και συνεχίζω, Χρύσα περαστικά σε όλη την οικογένεια :x ελπίζω τα πιτσιρίκια να μην αρρωστήσουν γιατί είναι δύσκολο να έχει τόοοοοοσους άνδρες στο σπίτι άρρωστους!! :!:

Φρανίτα θα έρθει και η στιγμή για τον Σεμπ και την πάνα, μην ανησυχείς....όλα στην ώρα τους :)

Συμπεθέρα Βίκυ καλά να περάσετε στο θέατρο, έχω ρωτήσιες 1000 φορές σε ποιό θα πάτε και με "γράφεις" :evil::evil:

Λενάκι το ποδήλατο θα το παίρνω τα πρωινά που θα είναι τα παιδιά στο σχολείο και θα πηγαίνω στο δάσος, για να το κάνω τώρα θέλει συννενόηση με τον άντρα μου και γ@@@@έ τα!!! :evil:

Γιώτα το Αννόβερο έχει ποτάμι, ήθελα να σου το γράψω χθες και το ξέχασα!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

καλα οΜ καθε μερα με αφηνει αναυδη !

μεχρι χθες τον εβαζα για υπνοκαι δεν ηθελε να φυγω μεχρι να κοιμηθει και σημερα αφου θηλασε μου ειπαι να φυγω να παω στο μωρο που κλαψουριζε !!! :o:o:o:o

παω εξω και το μωρο ειχε κοιμηθει παλι στο χαλι κανω να παω στον Μ και λεω "γιατι αφου δεν με θελει " ...τωρα ειμαι μονη !!!! :?:roll:

ξεχασα να πω ,μου ζητησε πανα για να κανει κακα ,αν και προσπαθησε στην τουαλετα τελικα την ηθελε .Την βαλαμε εκανε και βαλαμε παλυ βρακακι .

Δημοσίευση

καλησπερα πανεμορφες!!

ολο το σκ σας διαβαζω..αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω..κ εχω να πω πολλα :roll::roll:

θα σας πω πρωτα ενα περιστετικο που συνεβη παρασκευη στο λυκειο..

κανω μαθημα στη γ λυκειου..κ ξαφνικα το θεμα ερχεται στα καλλιτεχνικα..κ αρχιζουν να μου λενε παραπονα απο την καθηγητρια των καλλιτεχνικων..την εχω γνωρισει..

ειναι απο την πολωνια,πολυ ψαγμενη κ πολυ ενδιαφερουσα..απλα,επειδη εκει το μαθημα της θεωρειται σπουδαιο,το αντιμετωπιζει αναλογα κ εδω,με αποτελεσμα να βαζει κατω απο τη βαση στα παιδια στο σχεδιο..τα οποια το θεωρουν"την ωρα του παιδιου"..

τεσπα,δν ειναι αυτο το θεμα!εκει λοιπον που τους εξηγω οτι ειναι ενας καταπληκτικος ανθρωπος κ δεν πρεπει να κρινουν αβιαστα,γυρναει ενας μαθητης κ μου λεει εν ψυρω"κυρια δεν ειναι μονο αυτα!ειναι τοσο τρελη που να φανταστειτε,το καλοκαιρι θηλαζε μεσα στο εστιατοριο μπροστα σε ολους το παιδι της!κ ηταν κ 2,5 χρονων"!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κοριτσια..παγωσα!οτι θα εκανα συζητηση για θηλασμο στο σχολειο.. :roll::roll::roll::roll:

κ ελεγα,ελεγα...κ αυτα να επιμενουν οτι ειναι προσβλητικος ο δημοσιος θηλασμος! :shock::shock::shock::shock::shock:

νομιζω οτι ψιλομαλωσαμε τελικα..γιατι στο τελος τους ειπα οτι θα επρεπε να ντρεπονται,γιατι αυτα υποτιθεται οτι ειναι μορφωμενα παιδια..κ οτι ειναι κριμα γιατι αν εβλεπαν μια μανα να χωνει στο στομα σε ενα μωρο ενα μπιμπερο με γαλα σκονη που ειναι δηλητηριο,το ειπα κ αυτο :oops::oops: ,δε θα ελεγαν τιποτα,ενω τωρα..

δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι η σκονη ειναι δηλητηριο,αλλα ειχα νευριασει τοσο..

κ τοτε ηρθε το τελειωτικο χτυπημα..

μου λει ενας μαθητης"μα κυρια μονο με θηλασμο δε χορταινει το παιδι,πώς να το κανουμε"! :shock::shock::shock::shock::shock:

κ με ακουω να του λεω πως τοτε απο θαυμα ζει κ βασιλευει το δικο μου το παιδι που δεν ηπιε ποτε ξενο γαλα! :oops::oops::oops::oops::oops:

σουρεαλιστικες καταστασεις..μα μεσα στην ταξη;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

νατασα εγω στεναχωρεθηκα για το κοριτσακι επειδη πεινουσε κ απλωσε τα χερακια στην μπανανα :(:(:(

κατα τα αλλα τους ζητιανους δε τους λυπαμαι :oops::oops: κ νευριαζω που εκθετουν μικρα παιδια σε κρυο,πολυσυχναστους δρομους,βρωμια,ταλαιπωρια..

γαλα εγω δινω στον γιωργο..αλλα δε το θεωρω αναγκαιο..απλα,επειδη αν δε του δωσω να πιει το πρωι ,στον παιδικο μπορει να φαει ενα καρο βλακειες,προτιμω να πινει ενα ποτηρι που τον κραταει αρκετα κ εκει να φαει για πρωινο μετρημενα..

σημερα π.χ. το πρωι δε του εδωσα γαλα,εφαγε το αυγο του,μια κρεπα αλμυρη που εκανα μετα απο λιγο..κ συνεχισε κανονικα..αλλα ημουν σπιτι..τις καθημερινες δε γινεται..

το βραδυ πριν κοιμηθει το ζηταει ο ιδιος να πιει..μερικες φορες θηλαζει κιολας αλλα αμεσως μετα ζηταει κ το"αλλο γαλα" :roll::roll:

αφρο συγχαρητηρια στον μανωλακη! :D:D:D:D

εμεις αργουμε ακομη να το παρουμε αποφαση..θα το προσπαθησω συστηματικα το καλοκαιρι,αν δεν κανει καμια κινηση νωριτερα,επειδη απο σεπτεμβρη θελω να τον στειλω σε δημοσιο παιδικο..δευτερη χρονια ιδιωτικο δε νομιζω να αντεξουμε οικονομικα.. :?:?

στολισαμε! :D:D:D:D:D:D

βεβαια ο γιωργος επιμενει να αλλαζει τη διαταξη στις μπαλες ολη μερα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχω προβληματισμο σοβαρο!τελικα ο ορος στη μυτη με συριγγα μπορει να προκαλεσει ωτιτιδα;διαβασα διαφορα,αντικρουομενα σχολια! :shock::shock::shock::shock::roll::roll::roll::roll:

μπορει απο τη μυτη να περασει υγρο στα αυτια εσωτερικα;

καθιστο του βαζω τη συριγγα κ βγαινουν πρασινες μυξες...στα υατια,εξωτερικα,δεν μπαινει νερο..αλλα εσωτερικα μπορει να περναει;

σας φιλω ολες!

Δημοσίευση

Ιουλία δεν ξέρω να σου απαντήσω στην ερώτησή σου :roll: δεν είχαμε ποτέ ωτίτιδες και γενικά δεν έχω βάλει τίποτα στην μυτούλα τους! :roll::roll::roll:

όσο για την συζήτηση στο σχολείο νομίζω ότι τα παιδιά λένε αυτά που ακούν από τους γονείς τους και το οικείο του περιβάλλον, άρα δείχνει ότι ο θηλασμός στην Ελλάδα είναι ακόμη στα αρχικά στάδια :!:

δεν τους είπες όταν έρθει η ώρα να γίνουν εκείνοι γονείς να το ψάξουν λίγο περισσότερο το θέμα!!! :!:

δείτε εδώ μια απλή συνταγή για χριστ. κουλουράκια Γερμ., από πάνω μετά μπορείτε να βάλετε και σοκολάτα

(me κανέλα)
Δημοσίευση

AX OLH μερα μαζευω κατουριμενα ,μαγηρευω πλενω πιατα ,ταιζω και παω τουαλετα :o:o:o:o:o:o:o εκαψα και το φαι του μικρου και το ξανα εκανα .ο Μ κατουρισε το κρεβατι του μετα τον μεσ υπνο μετα στοκαπακι ξανα κατουρισε πανω του ....εχεσε και το βρακακι πριν λιγο ...τωρα ζητησε πανα για να κανει κακα και ειπαι οτι θα κοιμηθει με πανα ....δεν επιμενω οπως θελει αυτος .

ιουλια δεν ξερω κατα ποσο αυτα που τους ειπες πεσανε κατω η θα τα εχουν στο μυαλο τους ....θα επρεπε να τους πεις οτι χιλιαδες χρονια ο ανθρωπος θηλαζε ...τα τελευταια 50 χρονια δεινει σκονη ;)

Δημοσίευση

Ιουλια ηταν να μουσου αναψωφυτιλι ε;;;

γεννικα πρεπει να βαζεις ορο ακομα και οταν δεν ειναι αρωστος..αλλα με το μαλακο...

Οσο για το αλλο..αυτα ξερουν τα παιδια αυτα τους εχουν εμπεδωθει στο μυαλο..αυτα σου λενε...

πριν 2 ευδομαδεςπηγαμε ΣΜ εγω ο Χριστοφορος ο αδελφος μου και η κοπελα του...και περναμε απο τον διαδρομο με τα γαλατα- κρεμες και λεει η κοπελα στον αδελφο μου δειχνοντας τα γαλατα και τις κρεμες..να κοιτα ποσο κανουν και αυτα ειναι καθημερινα απαραιτητα....ποσα λεφτα θες για ναμεγαλωσεις

και της λεω ...αυτα ΔΕΝ ειναι απαραιτητα..αμα θες δινεις και λιγη κρεμα..

πως μουλεει..δεν τρωνε καθε μερα τετοια κρεμα;;;...λεω οχι βεβεια...τα παιδια μεχρι 6 μηνων θηλαζουν..και μετα ξεκινανε φρουτα λαχανικα κλπ..η κρεμα ειναι κατι σαν επιδορπιο..αμα θες δινεις..αμα δε θες δεν δινεις..

μα λεει τα παιδια μεγαλωνουν σωστα με κρεμες...

ε απο κει και περα επαψα να μιλαω

παντου προβαλετε το γαλα σκονη...παντου το μπιμπερο..και μαλιστα σεμερικους εχει αποτυπωθει σαν "ευκολη λυση" εγω προσωπικα μονο ευκολη λυση δεν το θεορω

Δημοσίευση

Ναι..ειπαμε...μεγαλωνει γερα παιδια...

και συνεχιζω το ιατρικο δελτιο

Την παρασκευη ο φοφος στον παιδικο εκανε εμετοκαι το προινο και το μεσιμεριανο απο τον βηχα, του εφτιαξε κρεμα η δασκαλα του για να φαει κατι..εννωειτε την χλαπακιασε εγλειψε και το πιατο, ολα τα ρουχα του τα βρομησε-2 αλλαξιες-του φορεσαν ξενα ρουχα.

Εγω απο χτες ειμαι με αντιβιωση λαιμος χαλια..θμηθηκα τα παιδικα μου χρονια

ο Ο εχει εναν ηληθιο ασθματικο βηχα, ο μικρος βηχα και πολυυυ μηξακαι ο μονος που πάει καλυτερα ειναι Χριστοφορος...

ευχομαι να περασουμε ελεφρα την ολη φαση

Δημοσίευση

Καλησπέρα αγαπημένες! :x

Χάλια, χάλια, χάλια!! :?

Χθες πέρασα τη νύχτα του Αγ.Βαρθολομαίου, βγήκα με το μικροβιάκι μου για φαγητό, μας κέρασε η κουμπάρα μου, έφαγα ένα κομματάκι σκ@τοκοντοσούβλι και με τάραξε!!! :evil: Δεν θα μπω σε περιγραφές, αλλά... :ymsick::ymsick::ymsick: Πίκρα, ξινή μας βγήκε η βόλτα!! :evil:

Είμαι πολύ κουρασμένη και το στομάχι μου χάλια όλη μέρα! :? Φρυγανιές και λαπά ΜΟΝΟ, κι ακόμα να συνέλθω!

Πολύ γρήγορα, τα τελευταία που θυμάμαι...

Αφροδίτη... :ymparty: Πολλά μπράβο στο Μανωλάκη, αισθάνθηκε έτοιμο το καμάρι σου!!! :D Η καλύτερη μετάβαση! ;)

Ιουλία μου, όντως σου άναψαν φυτίλι, ε; :lol: Κι εγώ το ίδιο νομίζω θα πάθαινα!! :roll: Αλλά η αλήθεια είναι ότι για έναν άνθρωπο που δε τον αφορά (άμεσα) και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ, δεν μου κάνει καμία εντύπωση! Κι εγώ, πριν γίνω μαμά, αυτή την "αίσθηση" είχα... Ότι τα μωρά μοσχομυρίζουν φαρίν λακτέ!!! :lol: Η καλύτερη απάντηση νομίζω σε αυτούς τους ανθρώπους, που δεν θα ασχοληθούν με το θέμα στο άμεσο μέλλον, είναι αυτή που είπε η Αργυρώ, σε συνδυασμό με αυτό που είπε η Άφρο... Όταν γίνεις γονιός, ψάξ'το λίγο περ/ρο, γιατί οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια τώρα, έζησαν μόνο με το θηλασμό... ;););) Αυτό, ΙΣΩΣ όταν έρθει η ώρα, το ανακαλέσουν στη μνήμη τους και τους φανεί χρήσιμο... ;)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ....... :!: Η δική μου παιδίατρος μου έχει πει το εξής...

Πρέπει να τον βάζουμε πολύ προσεκτικά, με τον ένα απ' τους δύο τρόπους...

1) Τον στάζεις σιγά-σιγά ανάσκελα και ρουφάς με το ρουφηχτήρι (εφ'όσον δε μπορεί να φυσήξει),

2) Με πίεση, ΜΟΝΟ στο πλάι (να γέρνει το κεφάλι) και ρίχνεις στο ρουθούνι που βρίσκεται από πάνω!

Αυτά, μου εξήγησε, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, για να μη στο γυρίσει σε ωτίτιδα!!! :!::!::!:

Τέλος, ξύπνησε, όχι που θα κοιμόταν από τώρα το μικρόβιο! :roll::evil::(

Αύριο τα υπόλοιπα, σας φιλώ γλυκά! :-*

Χρυσουλάκι, δεν σε διάβασα, πολλά πολλά περαστικά σας! :x

Δημοσίευση

συμπεθερουλα μου δεν σε γραφω...το μεσημερι ειχα κι αλλα να γραψω αλλα ηρθε ο Π.να φυγουμε

ειδαμε αυτο http://www.inout.gr/showthread.php?t=29587

μετα πηγαμε για καφε και γκουντις...φαγαμε χαζομαρες...επιστρεψαμε...τωρα ειμαι κομματια..

η Μ-Ι ντουρασελ

καλο....απλο..κατανοητο και οικονομικο!

και ειχε πολυ κοσμο φυσικα!

θα παμε και σε αυτο...http://www.allforwinter.com/articles_de ... ews_id=655

σαν σκεψη μου ηρθε μετα το συμβαν που ανεφερε η Νατασα....

Αφρο ...θα πιουμε καφε?

η Παναγιωτα που ειναι?

Δημοσίευση

αυτο που λενε "μυριζει μωρουδιλα" ακομα δεν το καταλαβαινω ....εμενα δεν μου μυριζουν τα μωρα...εκτος και αν χεστηκαν :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βικη θα πιουμε ...απο τεταρτη και μετα ,μεχρι τεταρτη ο Κ ειναι πνηγμενος .αν θες φυσικα κατεβα εγω εδω ειμαι θα σε περιμενω :D

ο Μ εχει εδω και κανα 3ωρα + πανα και δεν θελει να παμε τουαλετα .παμε για τσισα μολις μου το ειπαι !!!

η πανα ηταν στεγνη !!! :D:D:D και εκανε τσισα :D:D:D:D αλλα θα βαλουμεπανα για το βραδυ

Δημοσίευση

καλησπερα!!!

Βικυ τι κανεις??

ΜΙ σε βλεπω και σενα μεσα!!

Ιουλια πολλα δεν τους ειπες για το θηλασμο?? Τωρα να σου πω την αληθεια σε 17 χρονων παιδια (τοσο δεν ειναι) δεν θα ελεγα ολα αυτα..Θα εστιαζα πιο πολυ στο οτι δεν ειναι σωστο να κρινουν τις επιλογες των αλλων ανθρωπων...

Η Αναστασια τι εγινε?? την πηρε τη δουλεια??

Ρε κοριτσια δεν ξερω αν ειδατε το κομματι απο το βιντεο (αυτα ειναι οσα κοψαμε) αλλα φαινομαι χοντρη κ δεν ειμαι ρε γμτ..Οκ ειχα φαει ενα πιατο μουσακα κ ειχα πιει κ μπυρα πριν κ πρηστικα αλλα αυτο το πραγμα!! δεν εχω τετοιο στομαχι, ελεος!!

Αφρο εμενα τα μωρα μου μυριζουν αναλογα με το τι σαμπουαν πλενονται κ πως μυριζουν τα ρουχα του...η αδερφη μου εβαζε κ παιδικες κολονιες στον γιο της να μοσχομυριζει..αυτο το θυμαμαι..

Αχ δε νυσταζω παλι...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...