Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!!

χρυσα καλο κουραγιο κ με τα δυο!!

αναστασια κ παλι καλη επιτυχια! ολα να σου πανε οπως τα θελεις! :D

κ να παρεις το πιο σουπερ δεντρο!!

αργυρουλα δεν το 3επιτρεπουν εκει αυτο το τσιγαρο? δεν το ηξερα

βικυ :lol::lol::lol:

πως εισαι?

αφροοο πως εισαστε??

φιλακια σε ολες

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

http://www.mytoys.de/Eichhorn-Grosses-P ... 08/2246329

afro ego tha tis paro afto 62,5 me ta metaforika

καλησπέρα!τι κάνετε? μα πως την παλεύετε με 2 !!σας θαυμάζω!!! ρε Αναστασία γτ όλο λες οταν χωρίσω? δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρείτε?δεν ήξερα οτι είχατε τόσα προβλήματα ,σόρυ που γίνομαι αδιάκριτη!!! και εγώ όλο λέω θα τον χωρίσω αλλά δεν μου έχει κανει τόσο χοντρό το βλαμένο ,και καταβάθως τον αγαπάω τον ηλίθιο!!! :lol::lol: τον έχω στολίσει με κοσμικά επίθετα ε? μωρέ καλό παιδί ειναι ,απορώ πως με αντέχει!!!εσείς που με ξέρετε ,ξέρετε!!!

Λενα μου κιντερ εκπληξη όπως βλεπεις καρβουνιάρης αυτο το τρενο ,το επόμενο είναι δικό σου,εριμένουμε να γεννήσεις ,και αμα γεννήσεις πριν τις 100 σελ. εμεις θα το ανοίξουμε όπως και να εχει!!! μωρε λες να γεννηθεί του Αγ.Νικολάου που σου έλεγα? :lol::lol::lol::lol:

Αφρο γουτσου γουτσου στην ηλικία σας ? ντροπής!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Βίκυ η κόρη σου είναι άλλο πράμα ,αλί σαυτόν που θα την πάρει ,τι στόμα θεέ μου!!!! :lol::lol:

Αργι θελω Λεμπ κουχεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και Βαιναχτ φεστ!!!!!!!τώρα!!!

εχθες έβλεπα μια ταινια γερμανική ,soul kitchen ,τουρκος σκηνοθέτης ,σεναριο εγραψε ο πρωταγωνιστής μαζί με τον σκηνοθέτη ,Έλληνας ο πρωταγωνιστής και ήρωας της ταινίας!!!για το Αμβούργο εμοιαζε ,ίσως κανω λάθος ,το Ανοβερο εχει θαλασσα?

Δημοσίευση

Πριν λίγο διάβαζα το άρθρο της Φρα για το AIDS, την μητέρα που έχει καθώς και το 3χρονο παιδάκι της, που θα έκανε τα παάντα για να το βοηθήσει, αλλά απλά περιμένουν αβοήθητοι πότε θα πεθάνουν :(:( και πάω λίγο πιο κάτω στο φέεις και διαβάζω για ένα παιδάκι που είχε γενέθλια και τι λιχουδιές του ετοίμασε η μαμά του....τι ειρωνία.....! :?

μετά μπαίνω εδώ και διαβάζω για τα κουκλόσπιτά σας και γενικά τα δωράκια των χριστ. :? σκέφτομαι εκείνα τα παιδάκια, σκέφτομαι και τα δικά μας....... :(:(

τέλος πάντων.....για το φως και τον καρκίνο: το βραδυνό φως την ώρα του ύπνου είναι υπεύθυνο για την έξτρα παραγωγή μελανίνης, η οποία έίναι κακή για τον οργανισμό με αποτέλεσμα την εμφάνιση καρκίνου.....η μελανίνη που παράγεται από το φως στην ώρα του ύπνου και όχι μέσω του ήλιου!!! :!:

και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν χημικές ουσίες που δεν κάνουν καλό στον οργανισμό!! :!:

Δημοσίευση

καλησπερα κουκλιτσες μου...τι μου κανετε?

εμεις πηγαμε το καφεδακο μας στον πειραια...ψωνισαμε και παπά :D:D:D για μενα ενα ζευγαρι μποτες..και για τον αντουαν αλλλο ενα..και μολις φαγαμε και την αραζω λιγακι...σε λιγο θα ξυπνησει το μωρο μου..ειναι αρρωστουλι μωλε..χθες σηκωσε 38.5 πυρετο με ντεπον ευτυχως της επεσε..που σημαινει οτι δεν θα ναι κατι σοβαρο... αλλα εχει βηχα και συναχακι παλι... :(

φιλια σε ολες ..μανουλες και μωρουλινια...να χετε ενα ομορφο σαββατοκυριακο... :x:x

Δημοσίευση

ηρθε ο τεχνικος για το αιρκοντισιον...χαχχα πιθανον εχει χαλασει η βαλβιδα που δινει εντολη για ζεστο κρυο!

αρα δεν παιζει να το φταιξουμε τωρα!

βασικα δεν ξερωποτε και αν θα το φτιαξουμε!

Ηρθε η φιλη μου και ηπιαμε καφε...επαιξαν οι κορες μας!

ωραια ηταν!

εφτιαξα καρμποναρα!

σημερα παω νωρις για δουλεια!

θα σχολασω και νωρις υποθετω!!

θελω να παω σε μποτε να κανω ρεκτιφιε απο πανω ως κατω!

ερωτηση...στη εγγυμοσυνη κανατε κερι στο μπικινι?

για λειζερ δεν παιζει και δεν βγαινω....

πολλα τα λεφτα....

ασε που εχω ακαμ να αποτελειωσω με τις τριχες σε μουστακι -πιγουνι...

ατιμες....βγαινουν οπου δεν πρεπει!

Δημοσίευση

Ηρθαμε απο την κεραμεικη...

Οπως ειπα το πρωι, σας διαβασα , αλλα δε θυμαμαι τοσα που γραψατε μονο κατι λιγα..

Χρυσα, βρηκες σταυρο τοσο οικονομικο;;Επαθα πλακα :shock: Του μπιμπι ο σταυρος κοστιζε 1500ε, το ξερω γιατι τον βαφτισε ο γαμπρος μου.. Πολυ ομορφος ειναι, με το καλο να τον φορεσει ομικρουλης!!

Βικυ, αποτριχωση εκανα σ ολη την εγκυμοσυνη, και οταν ηταν να γεννησω, κανονικα...

Αργυ δουλευα στον ιδιωτικο τομεα αλλα με παιδι δε με συμφερε τοτε καθολου και τα παρατησα..Τωρα που ζορισαν τα πραγματα, δεν προσλαμβανει κανεις, κι οχι απαραιτητα νηπιοβρεφοκομος.....

Δημοσίευση

1500 ενας σταυρος ? σορυ μα δεν τα εδινα χιλια χρονια!!!! εμενα της βαπτιστικιας μου έκανε 190 ευρω!!! λευκόχρυσος ,μαζί με την αλυσίδα από γνωστό! Αργυρώ ανοιξε την πόρτα κ βγες βρε θηρίο ,πάρε λίγο ακθαρό αερα!

Δημοσίευση

O m μου ζητησε να βαλει βρακακι και να κανει τσισα στην τουαλετα !!! :o:o:o:shock::shock::shock:

εκανε!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: τα καναμε και μπαι μπαι να πανε ταξιδι !!!

δεν ηθελε πανα και ηθελε βρακακι!!!του εβαλα .

μου ειπαι οτι θα μου λεει ποτε θα εχει τσισα ...φοβαμαι ...θα δουμε :roll:

αποψε νανι με βρακακι ,πανα δεν θελει ....

Δημοσίευση

του εβαλα κατι μεγαλα σελτεδακια που εχω για την κουνια

αχ απο την μια χαρικα και απο την αλλη φοβαμαι ....

καλα σαββατοβραδο σημερα κανενα τους δεν θελει υπνο ....ουτε τομικρο ακοματο ματι γαριδα !!!

Δημοσίευση

Άφρο καλή επιτυχία, μακάρι να ξεμπερδέψετε εύκολα και γρήγορα με την πάνα

Σήμερα ξυπνήσαμε από τις 6, έκανα παστίτσιο, σιδέρωσα καθάρισα τζάμια και μπάνιο και κοιμήθηκα και 2 ώρες το μεσημέρι :D:D

Πήγα με τον Μιχάλη παιδότοπο και στην μισή ώρα βαρέθηκε και ζήτησε να φύγουμε :?:? δεν βρίσκει πλέον κανένα ενδιαφέρον...........

Ο Η είναι στην δουλειά η Έ στην γιαγιά της ο Μ βλέπει ταινία κι εγώ βαριέμαι............

θέλω να φάω καμιά βλακεία και δεν έχω τίποτα...........

Λένα πως είσαι? έχεις πάλι πονάκια?

Αργυρώ τι τέλεια φώτο :D:D:D

εμένα κάθονται ήσυχα και παίζουν μαζί μόνο playmobile

Λενάκι σπιρουλίνα μπορείς να παίρνεις και για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχα ξεκινήσει κι εγώ κάποτε αλλό μου βρωμούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να την πιώ........

Μακάρι να σε βοηθήσει και να πάρεις τα πάνω σου

Θούλη η κουκέτα που έβαλες και οι περισσότερες που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πιο χαμηλές από την δικιά μου. Δεν έχει σχεδόν καθόλου κενό μεταξύ των 2 κρεβατιών, δεν χωράει ούτε το μαξιλάρι, αυτός ήταν ένας λόγος που έκανα σε μαραγκό

Αποφάσισες τελικά τι θα κάνεις?

Χρύσα περαστικά

Πάω να χαζέψω λίγο TV...... καλό βράδυ

Δημοσίευση

Άφρο όπως σου είπε ο Μανωλάκης.

Άστον χωρίς πάνα αφού στο ζήτησε. Και τα ατυχήματα μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Φτιάξαμε μπισκότα χρισυπυγεννιάτικα με κουπ πατ με την Ιωάννα :D

Ακόμη πιο νόστιμα από την προηγούμενη φορά

Θα τα φτιάξω άλλη μια και θα αποφασίσω τι και αν θα κεράσουμε στο σχολείο της στη γιορτή της :D

Δημοσίευση

Hello κοπελιές!!!

Κοιμούνται οι ζουζούνες και είπα να μπω και να σας γράψω.

Έχω μέρες να το κάνω.

Τελικά η Δ είχε το αιφνίδιο εξάνθημα. Έβγαλε την Τετάρτη τα σπιράκια και χθες εξαφανίστηκαν. Τώρα είναι μια χαρά! Η Ε τώρα το βράδυ έφαγε ένα γιαούρτι και στην τελευταία κουταλιά έκανε έναν σούπερ ουάου εμετό. Γέμισε απο πάνω μέχρι κάτω γιαούρτια, πασάλειψε το καρεκλάκι της και φυσικά το πάτωμα έγινε Κ@#λος....

Να μαι καλά να καθαρίζω αλλά τον εμετό δεεεεεεεεεεεεεν τον μπορώ. Αναγουλιάζω. Είναι το χειρότερό μου!

Επίσης πήγαμε θέατρο σήμερα! Θυμάστε αυτό που σας έλεγα με τα κουπόνια. Ήταν για πιο μεγάλα παιδάκια αλλά της Ε της άρεσε το όλο σκηνικό,10 λεπτά πριν το τέλος φύγαμε!

Κάτι ακόμη ήθελα να πω αλλά το ξεχνάω...

Αφρο να μη του βάλεις πάνα. Αφού σου το είπε μόνος του...

Κοπελιές μόνο εγώ δεν δίνω γάλα στην Ε; Όλες οι άλλες δίνετε δλδ;

ααααα να το θυμήθηκα. Για τη σπιρουλίνα που λέγατε έχω τις αμφιβολίες μου... :?:?:? Το ιπποφαές το θεωρώ καλύτερο.

Νατάσα μεγάλωσε ρε συ! Σε καμιά δραστηριότητα τον στέλνεις;;;

Μαρία σουπερ κέρασμα είναι! ΠΟλύ μαρέσει η ιδέα!

Δημοσίευση

Δεν είπα το σημαντικότερο. Το απόγευμα έκανα μια βόλτα στο κέντρο και πέρασα μπροστά από μια μαμά που ζητιάνευε. Καθόταν πάνω σε ένα σκαλί αγκαλιά με το κοριτσάκι της (να ταν 5 χρονών) και περίμενε μήπως και της δώσουν κάτι. Δε ήταν μαυριδερή (σαν τους κλασικούς κουτσούς στα φανάρια), ήταν ανοιχτόχρωμη και εντελώς διαφορετική. Πέρασα από μπροστά της και σε 1 λεπτό επέστρεψα, της έδωσα κάτι ψιλά μου είχα και μια μπανάνα που ήταν μέσα στην τσάντα μου για να ταίσω την Ε. Τη ρώτησα αν θέλει φαγητό και το κοριτσάκι της μόλις είδε της μπανάνα άπλωσε αμέσως το χέρι να της φαεί. Ρε παιδιά ούτε γεια δεν μπόρεσα να της πω γιατί έβαλα τα κλάματα. Ήταν τόσο έντονο όλο αυτό. Περπατούσα μόνη μου και έκλαιγα σαν τη χαζή. :?:?:?

Μπορεί τελικά να ήταν μια ψεύτρα που να μην είχε ανάγκη τπτ αλλά εγώ δεν άντεξα να τη βλέπω έτσι. Ουφφφφφφφφ μάυρισα πάλι....

Δημοσίευση

απο εκεινη την ωρα μεχρι τωρα πηγαμε 4 φορες για τσισα !!!την μια με δικη μου παροτρυνση και τις αλλες 3 μου ειπαι αυτος !!! κοιμηθηκε χωρις πανα φυσικα αφου δεν την θελει

και εγω θα εκλαιγα νατασα ... :(

γαλα δινω οταν μου το ζηταει και η αληθεια ειναι επειδη δεν το ζηταει και καθε πρωι και βραδυ του εχω εβαπορε ,ετσι και αλλιως πιστευω οτι το γαλαδεν προσφερει τιποτα :roll:

Δημοσίευση

ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που εφτασε η στιγμη που μου το ζητησε ο Μανωλης να βαλει βρακακι ,δεν με νοιαζουν τα ατυχηματα ,χαιρομαι που εχει μια καλη μεταβαση απο την πανα στο βρακακι χωρις να τον πιεσω και το εκανε οταν ενιωσε ετοιμος αυτος να το κανει :D:D:D:D:D:D

μακαρι να κανει μονος του την μεταβαση και απο το στηθος στο οχι στηθος :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τι κανετε τσουπρες μου? Εμεις καλα, τα ιδια...

Αφρο χαρηκα τοσο πολυ για τον Μ. σαν να ηταν δικο μου παιδι!!! :D Ενιωσε ετοιμος και στο ειπε!! Ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα!

Γιωτα αχ και να ησουνα εδω! Ολη μερα στο Weihnachtsmarkt θα γυρνουσαμε! :D Εχεις λευκη ρε συ? Δεν το ξερα :oops: Πολυ γελασα με τα επιθετα του Γ.! :lol: Ειδες και εσυ το Soul Kitchen? Το πετυχα ενα πρωινο πριν λιγες μερες στο Νοβα σινεμα και το ειδα. Κλασσικοι Ελληνες! Οπου να και πανε σκατα τα κανουνε :lol:

Νατασακι γιατι ετσι εμετο στα ξαφνικα? Και εγω της δινω γαλα αλλα ποτε δεν πινει ολο το ποτηρι. Πριν φυγει για τον παιδικο πινει γαλα και μετα τρωει εκει πρωινο που της δινω εγω απο το σπιτι και το βραδακι παλι ενα ποτηρι σχεδον. Καμια φορα της κανω και τραχανα η κουσκουσακι που τρελενεται. Εσυ τι δινεις για πρωινο-βραδινο? Αχ και εγω θα εκλαιγα με την κοπελα...δεν μπορω να βλεπω τετοια πραγματα :(

Νατασουλα καλη ειναι και η ησυχια...χρειαζεται καμια φορα.

Μαρακι τελεια ιδεα ια κερασματα! Ποια συνταγη κανεις? Κουλουρακια βουτυρου ειναι?

Αργυ γιατι δεν πηρες το ποδηλατο να πας μια βολτα? Εγω ειπα τον Π. να μου φερει το δικο μου απο την πεθερα μου για να ξεσκαω που και που.

Θουυυ ετοιμαζεις βαλιτσες? Σε ζηλευωωωωωω το ξερεις! :D

Παω να την πεσω..Καλη Κυριακη σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημερα

Κυριακη και πρωι πρωι, μονη μου στο μαμμυ!!

Νατασα γιατι εκανε εμετο η Δαναη? δεν τη αρεσε το γιαουρτι??

Γαλα εμενα ο μικρος δεν πινει..βασικα εγω του δινω οποτε το ζητησει, οποτε καμια φορα ζηταει το πρωι ενα ποτηρι αλλα δεν τρελλαινεται κιολας.Κατα καιρους τρωει γιαουρτια..Πλεον τρωει τα παντα μονος του, απο σουπα κ γιαουρτι μεχρι κρεας..Εγω δεν τον ταιζω πια ποτε...

Νατασα μου εγω προσωπικα δεν κλαιω αλλα δινω φαγητο..Χρηματα δεν δινω ποτε σε κανεναν (το εχω αρχη) διοτι 9 στις 10 περιπτωσεις υπαρχει κυκλωμα απο πισω που τα παιρνει.Αλλα δινω φαγητο παντα..Εδω πχ κυκλοφορω με κατι μαζι ωστε να δινω στα παιδια των δρομων..

Αφρο μπραβο για την πανα!! Αχ μακαρι κ ο δικος μου να το κανει αυτο! Ρε κοριτσια ντυνεται μονος του, τρωει μονος του, ολα τα καταφερνει αλλα την πανα ακομα δεν την βγαζει..Μαλιστα μου το λεει κιολας, δεν θελει να παει στη λεκανη!! :shock::shock:

Λενακι, Αργυ, Λενα, Βικυ καλημερα!! η Παναγιωτα που ειναι??

Εγω χτες πηγα σε μια αλλη πολη και μετα πηγαμε στα χωρια..ΚΑλα οταν λεω χωριο φανταστειτε χωματινες καλυβες μεσα στους θαμνους, λασπη, πολλα παιιδα ημιγυμνα κ βρωμικα κ ενηλικες να περπατανε γυρω...Πηγα στην μαια, να δω που γεννανε οι γυναικες..Μια ψαθα και δυο λαμαρινες γυρω γυρω..Να σας εξομολογηθω κατι..Και εγω υποστηριζω τον φυσιολογικο τοκετο (χωρις να με καιει ιδιαιτερα) αλλα οταν διαβαζω επιχειρηματα του τυπου γιατι στην Αφρικη πως γενναεν οι γυναικες φυσιολογικα κλπ κλπ γελαω..Μαλλον δε εχει δει κανεις που κ πως γεννανε αυτες οι γυναικες και ποσες πεθαινουν μετα...

τεσπα γυρισα το χωριο, δυστυχως ειχα και το σεμπινι μαζι οποτε δεν καταφερα να κατσω ολη μερα..δεν ειχα που να τον αφησω γμτ και τον πηρα μαζι στα χωρια..καλα ο μικρος κοιτουσε και δεν εβγαζ κιχ..σε καποια στιγμη του ειπα να τον παω στο αυτοκινητο και να κατσει εκει με μια φιλη μου αλλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...Ηθελε να δει τα χωρια...

Επρεπε να κανω ενα βιντεο για την οργανωση, το εκανε, μετα επισκεφθηκαμε τα σπιτια (οταην λεω σπιτι φανταστειτε χωματινες καλυβες, υγρες και σκοτεινες), τα παιδια μας ακολουθουσαν, οι μεγαλοι κοιτουσαν..Θα ξαναπαω χωρις τον Σεμπ την αλλη εβδομαδα..Διοτι ηθελα να κατσω κ εφυγα στις 5.30 το απογευμα επειδη θα νυχτωνε κ εχει πολλα κουνουπια ελονοσιας εκει..

Αυτα τα νεα μου...

Σας βαζω και την τελευταια αναρτηση του μπλογκ επειδη πλησιαζει η 1η Δεκεμβριου

http://franmeg.blogspot.com/2011/11/blog-post_25.html

Δημοσίευση

καλημερα .

ειχαμε ατυχημα τωρα το πρωι στο κρεβατι αλλα δεν με πειραζει .

μαλλον επρεπε να τον παω τουαλετα στις 4 που επεσε απο το κρεβατι του ....η να τον ξυπναω πιο νωρις :roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...