Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τόνια δεν έχω αδεια,απλα 23 πεφτει Παρασκευη ,δεν δουλευω το ΣΚ οπότε θαεκανα Χριστουγεννα με τη μανούλα κ θα γυρνούσα το πρωϊ ,ήτει συμαίνει Χριστουγεννα ανευ συζύγου ,αλλα αυτό δεν με πειράζει και τόσο ,να ανησυχήσω μήπως? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: η κόρη μου αναδιοργανώνει τα στολίδια ,ειλικρινά αμα συνεχίσει θα το μαζέψω το δέντρο,Σισσυ αυτό που κάνει 180 ευρω λες? παντως με μια ερευνα που εκανα ,όλα τα επώνυμα κ καλα παιχνίδια είναι πανάκριβα!!! :?:?:?:? εχει ενα υπέροχο κουκλοσπιτο η πλεϋμομπιλ ρε παιδια κ κανει 130 ευρω ,χωρις τα έπιπλα ,που σημαίνει καθε δωματιο αλλα 25 ευρω,ε οχι ρε παιδιά!!και εγώ βιβλίο θα της πάρω!!! Σίσσυ εγώ τη βαπτιστικιά θα της στείλω ένα παιχνίδι μεσω http://www.toys-shop.gr ... Biky μα δεν φοβηθηκε η γιατρος?

Αργυρώ κουκλιά!!!

Δημοσίευση

συμπεθερα μετα μου λες οτι δεν υπαρχει ηρεμια στο σπιτι σας!

καλε θελω και εγω τετοια παιδια!

οσο για την πουτιγκα....περιμενουμε αποτελεσματα....

οχι πειτε μου...ποια απο εδω μεσα το εχει ζησει αυτο στη φωτογραφια?

Γιωτα :(:(:(:(:(:( ουτε σε λιστα μπηκες?

ααααα νομιζω η γιατρος δεν φοβηθηκε γιατι στο κτηριο υπαρχουν και 2 αντρες γυναικολογοι...η ηταν κλειδωμενη μεσα...

αλλα και παλι ειχε δικιο...προηγειται το βρεφακι...!

αααα ηρθε και το χαρατσι στο χωριο....

χρεωση *3,00 ευρω....

εκει οπου αν βρεχει η φυσα πολυ δυνατα δεν εχουμε καν ηλεκτρικο!

αυριο θα παω τη Μ-Ι θεατρο!

ελπιζω να ειναι ησυχη!

Δημοσίευση

Συμπεθέρα Βίκυ είμαι σίγουρη ότι και τα παιδάκια της Νατασούλας έτσι είναι!!! :x

εν τω μεταξύ πριν καθήσουν στον καναπέ να διαβάσουν ήταν πάνω και παίζανε :) πλήρης ηρεμία :roll::roll::roll:

Καλά να περάσετε στο θέατρο, παιδικό εννοείς ε? :D μια χαρά θα καθήσει :)

Σας καληνυχτώ :x

Δημοσίευση
οχι πειτε μου...ποια απο εδω μεσα το εχει ζησει αυτο στη φωτογραφια?

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-x:ymalien:8-}8-}8-}

Ε να μη πω κι εγω καμια μαλακια να περασει η ωρα;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπερααααα!!! Τι κανετε?

Εμεις καλα! Εσκασε επιτελους και το 3 δοντι του Γ.! Πανω δεξια! Ειναι ετοιμο και το αλλο.

Συμπεθερα πανω που θα ρωτουσα που χαθηκες παλι! Τι ειπε παλι ο Αλεξ!! Παναγια μου ειναι να τον φοβαται το ματι σου με αυτα που λεει! Κουνια μεχρι τα 10! :lol: Τι κανει η νυφουλα μου? Τυχερουλα απο Δευτερα θα εχεις παρεουλααααααα! Ετσι μου ερχεται να παρω ενα αεροπλανο και να ερθω και εγω εκει!

Αργυ τι καλα παιδακια μωρε! Ανυπομονω να μεγαλωσουν και τα δικα μου να παιζουν και να καθοντε τοσο ησυχα! Και εμας Κυριακη ολοι μερα εξω μας βλεπω. Ανοιχτη η αγορα και εδω. Μα καλα οτι λενε τα ρεπορταζ τα κανεις? Δεν φοβηθηκες μην παθεις τιποτα με την πουτιγκα? απαπαπα δεν το κανω με τιποτα! Περιμενουμε αυριο νεα!

Βικυ πολυ σωστη η γιατρος. Να πας θεατρο θα αρεσει στην Μ-Ι.

Σισσιω την βλεπω πολυ σταθερη στα θελω της την Χαριλινα :lol: Με γεια τα ψωνια σας! Πηγατε για το βαφτιστηκο τελικα?

Αφρο τον πηρε ο υπνος στο χαλι? :x Ψυχουλα μου!

Κατερινακι χρονια σου πολλα!!!! Να χαιρεσαι το ονοματακι σου!

Θου τι τελεια φωτο!! Φαινονται τοσο αγαπημενα! :lol:

Γιωτα κριμα ρε για τον καυγα τετοια μερα... :( Και για τα εισητηρια επισης! Αν σε παρηγορει εχω να κανω Χριστουγεννα με τους δικους μου 10 χρονια. Καθε χρονια με τα πεθερικα τα ιδια και τα ιδια...

Χθες παρηγγειλα σπιρουλινα, ιπποφαες για εμας και μουρουνελαιο για τα παιδια. Αλογα θα μας κανω :lol::lol:

Δημοσίευση

καλησπερα ομορφες!

ευχαριστω όλες όσες με θυμήθηκαν..να στε καλααααα...

ειμαι ακομη αρρωστη με βηχα που χειροτερευει απο το απογευμα και μετα :( και μπουκωμα και δεν ειμαι και στα καλυτερα μου...τριτη βδομαδα ειναι ρε κοριτσια.. :twisted::twisted: αλλα δεν θα γκρινιαξω αλλο..

απλα θα σα ςπω πως περασαμε χθες...γυρισα απο τον ορθοδοντικο...τα δοντακια ηδη αρχισαν και ισιωνουν!!!! σε λιγο θα μαι ολο ετσι :D:D:lol::lol::lol: και ημουν στεναχωρημενη γαιτι ελεγα στον αντωνη..ουτε η αδελφη μου ουτε ο μπαμπας μου με θυμηθηκαν για χρονια πολλα...παω να ξεβαφτω και μου λεει περιμενε..να βγαλουμε καμμια φωτο με τη μικρη ;) και παω στο μπανιο για πιπι και ξαφνικα ακουω φωνες :o:o:o να ζησεις καρολινα και χρονια πολλαααααααα... :D:D:D:D μου καναν εκπληξη οι αδελφες μου και μετα ο μπαμπας μου...χαρηκα τόοοοοοοοοοοοσο πολύυυυυυυυυυυυυυ :D:D:D:D περασαμε ομορφα..ησυχα με σπιτικα γλυκα και πιτσα απέξω...

κατερινα..χρονια πολλα χιλιοχρονη..

μακια σε όοοοοοολες...

Δημοσίευση

γειαααααααααα σας!!!

τονια κοριτσαρα μου αγχωνομαι γιατι αοκμα δεν το εχω παρει αποφαση οτι θα εχω δευτερο παιδι :lol:

μπορει να βγει μετα την πητ??? :lol::lol::lol::lol:

αχ λενακιιιιιιιι τελειααααααααααααααααααα

αχ ποσες φορες εχουμε πει οτι θα κανουμε στη γερμανια χριστουγεννα... εχουμε κατι πολυ καλους φιλους στο ανοβερο.. κ ολο κατι παει στραβα κ ακομα δεν εχουμε παει..

πρεπει να ειναι ονειρικα..

πως εισαι?

καλεεε τη δευτερα θα ερθουν να μας βαλουν το φυσικο αεριο!!

θα εχουμε θερμανσηηηηηη :D:D:D:D:D

σημερα ο αναστασακος θα κοιμηθει παλι στη γιαγια :mrgreen:

τρωμε βρωμικα, μετα εχει μιλφειγ κ ταινια! :mrgreen:

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου γλυκές τι κάνετε??

Ηρθε ο βραδυνός σας επισκέπτης και πάλι, σας διάβασα πεταχτά να ξέρετε, έχετε και τον ατελείωτο ρε παιδάκι μου..

Πηραμε δέντρο σήμερα! :D Το πήραμε απο το ΙΚΕΑ 20 δολάρια και σου δίνουν και μια δωροεπιταγή πίσω 20 δολάρια να ψωνίσεις απο το ΙΚΕΑ ως το τέλος Φεβρουαρίου.. Το κάνουν κάτω αυτο? Εγώ δεν το ήξερα.. anyway θα στολίσω αυριο! [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif]

Κατερινάκι χρονια πολλά, Καρολινάκι και σε σένα! @};-@};-@};-

Λενάκι πολύ ωραία η αγορά σας στολισμένη. Θυμάμαι και στην Φρανκφούρτη που πήγα Χριστουγεννα αλλά και στην Πράγα περίπου έτσι ήταν. Μεγια το δοντάκι!

Αναστασία καλή τύχη κοπελάρα μου!

Λενάκι ηρέμησες με τις δουλειές σου? Πως εισαι?

Καλέ τι ειναι το ΣΟφη? Μπράβο Ιφι που κοιμήθηκε η μικρή σου σερι! :D

Συμπεθέρα τι ωραία που κάθονται τα παιδιά με τα παραμυθάκια! :x:x

Ρε σεις μεχει πιάσει άγχος με τα γεννέθλια του Κωστα, που θα είμαστε μόνοι μας.. Εντωμεταξύ στο δωμάτιο του έχω φωτογραφίες απο πέρσι και με εσάς τον Μανώλη της Αφροδίτης :YMHUG: , την Χαριλίνα της Σισσυς :YMHUG: και μου τις δείχνει ο μικρός και μου λέει "Μαμά εκεί θα πάμε να σβήσω τούρτα??" :?:(:(:(

Γαμωτοφελεκιμ

Home is fillded with toys gray yellow black.jpg[/attachment:1n646b02]

Φιλάκια πολλά σε όλες! Καλό Σαββατοκύριακο!

post-4408-13873938212802_thumb.jpg

Δημοσίευση

Meraaa

Σημερα η μερα θαβ ειναι κολαση..

μονη σπιτι με τα δυο...πεθερα πεθερος ακυροι λογω της χτεσινης εξετασης- εκπεμουν ραδιενεργεια-..εγω εχω πηρετο..ο Χριστοφορος βηχει.λ.ο μικρος εχει μηξες..και το σπιτι μπουρδελο....

Θουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Δημοσίευση

καλημερα σημερα στολιζω δεντροοοοοοοοοοοοοοοο..ελπιζω με τον μεγαλο μου να το κανουμε παρεα και οχι χαμος του εδειχνα απο χθες σε φωτο δεντρα και γυαλιζαν τα ματια απο χαρα φωναζε δεντροοοοοοοοοοο....χθες πηγαμε για ψωνια και εβλεπε στα μαγαζια λαμπακια κ μου ελεγε μαμα ουαουυυυυυυυυυυυυυυ..πολυ γελιο...

aman σες μου πως την πατησατε παλι οικογενειακως?περαστηκα

λενακι γερμανια?τελειαοσο ηταν ο αντρας μου πηγα 2 φορες αλλα φεβρουαριο και καλοκαιρι γιορτες δεν ετυχε θα ειναι το στοιχειο μου τοτε μιας και μου αρεσουν πολυ.. απο το 2004 που γυρισε δεν μπορεσαμε να παμε μια η δουλεια του μια τα οικονομικα μια ο γαμος οι γεννες οι βαφτισεις τωρα παλι τα οικονομικα μας βλεπω του αγ.κουκου να πηγαινουμε και το κουφο ειναι οτι για ναμεινουμε και που δεν εχω ξαδερφια θειοι φιλοι και παει λεγοντας...σχεδον τα εισητηρια τα εχω δωρεαν απο ποντους που εχω στη πιστωτικη αλλα να αν πας να πας για 15 μερες σιγουρα να φας και κανα χιλιαρικο σε ψωνια βολτες ε?και χωρις παιδια να εισαι ανετη.......αχ..πονεμενη ιστορια επρεπε να παω για μηνα του μελιτος πηγα στη κω τοτε λογο οτι δεν ειχα πολυ αδεια εγω...τον αλλο μηνα παντρευοταν ο αδερφος μου....

ελευθερια οταν εννοεις μονοι?που θα ειστε?

Δημοσίευση

Καλημέρα κούκλες!!!Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για τη δουλειά!!!

Παρεμπιπτόντως θα ήθελα αυτή τη δουλειά με δεδομένο το οτι όταν χωρίσω θα μένω θεσσαλονίκη ;) .Αλλιώς είναι παρα πολύ μακριά..

Χρόνια πολλά στη μαμά της Σίσσυς,στη μαμά της Μαρίας και στην Κατερίνα μας!!!!

Επίσης σε όποια Στέλλα ή Στέλιο! :D

Χρύσα θα με έχεις υπόψιν σου όταν ΣΕ κάνεις ανμαβάθμιση και χρειαστείς γραμματέα??? :lol:

Για Τρίτη δεν ξέρω ακόμα...

Πέραστικα και στα αρρωστούλια!Και στην Κάρολ!

σας αφήνω βιαστικά.Θέλω να ξυπνήσω τον Α και να φύγουμε!Θα παει για καφέ με τη μικρή κ εγώ θα πάω στο μακρο να ρίξω μια ματιά για δέντρο...

Σας φιλώ!!!

Χρύσα κουράγιοοοοοο!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Τόνια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::x

πάω να ετοιμάσω το πρωινό, κλασικά δλδ :?

Αναστ. καλή αγορά δέντρου, τι ωραία που θα πας μόνη :) και καλό στολισμό :D

Χρύσα υπομονή μια μέρα είναι, θα περάσει....δεν λες στην Θούλη να έρθει μια βόλτα? :lol::lol::lol::roll::roll::roll: χαμός και με τα 4!!!! :roll::roll::roll:

Αφρο όλα καλά με μένα :D

τα προιόντα μπορείς να τα ελέγξεις αν έχουν χαλάσει ή όχι, άλλωστε η ημερ. λήξεως που αναγράφεται είναι ενδεικτική....το γάλα π.χ. το καταλαβαίνεις αν έχει χαλάσει ή όχι και από την μυρωδιά του και από την υφή του........γενικώς τα ληγμένα προιόντα (και όχι μόνο) αν η μυρωδιά τους είναι αλοιωμένη και η υφή τους επίσης τα πετάς.......το ρεπορτάζ έγινε με αφορμή τα ΣΜ που πετάνε χιλιάδες τρόφιμα με το που λήγουν........τα πήραν λοιπόν τα έλεγξαν και είδαν ότι μπορούσαν να καταναλωθούν! :!: .....άνοιξαν μια κονσέρβα που την είχε κάποιος από το ΄40 :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock: ακόμη και αυτή μπορούσε να καταναλωθεί!!!!! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol:

Λενάκι δεν κάνω ό,τι λένε τα ρεπορτάζ, αν ένα ρεπορτάζ ιατρικό έχει ήδη δημοσιευτεί στο ιατρικό περιοδικό σημαίνει ότι έχει γίνει μεγάλη έρευνα και σαφώς θα το πιστέψω...........όπως π.χ. η Φρανίτα κάνει την έρευνά της βασιζόμενη σε κάποια στοιχεία, και έπειτα γράψει το άρθρο της, θα την πιστέψω......όταν εκφέρεται προσωπική άποψη, έχω την δική μου.......δεν τα πιστεύω όλα...... :|

αυτά σας αφήνω....καλό Σάββατο :x

η Παναγιώτα πού είναι? τόσο δύσκολα περνάει?

Αφρο δώσε της τα χαιρετίσματά μου και τα φιλιά μου :x

Συμπεθέρα Καναδή καλό στόλισμα :x μην ανησυχείς ε΄ξήγησε στον γαμπρούλη μου και θα καταλάβει! :x

καλά η Γωγώ δεν γράφει ΣΚ, απολαμβάνει σύζυγο και παιδιά! :x

Δημοσίευση

καληεμρα .

Αργυ καλα ε ? χαιρομαι :-*:-*:-*:-*

η παναγιωτα μαλον δεν προλαναινει να μπει ο μικρος ειχε ωτιτιδα :( ε τωρα σαββατοκυριακο δεν μπαινει

ο μικρος μου ξυπνησε 2 φορες μονο !!! αλλα ξυπνησε και ο Μ εκει που δεν ξυπνουσε :twisted: πανω που θα καναμε γουτσου γουτσου ,πηγε ο Κ να τον βαλει για νανι και τον εβαλε ο Μ να κοιμηθει διπλα του :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες!

Αργυρούλα... :x:x:x Σ' ευχαριστώ που με αναζήτησες! Ευτυχώς όχι, δεν κατέρρευσα! :D:roll: Απλά χθες δεν πρόλαβα καθόλου να μπω, γιατί πήρα τα κορίτσια μου και κάναμε όλες τις εξωτερικές δουλειές! Τράπεζες κλπ! Ήμουν στο τρέξιμο όλη μέρα, αλλά το ευχαριστήθηκα, γιατί λάλησα μέσα στο σπίτι τόσες μέρες! ;)

Σας διάβασα, αλλά ήταν τόσα πολλά, που δεν θυμάμαι τίποτα σχεδόν! :oops:

Αναστασί, καλή επιτυχία με τη δουλειά! Εύχομαι, αν είναι για καλό, να σε πάρουν! ;)

Μαρία, καλά αποτελέσματα με την εργασία! :-B

Χρυσουλάκι μου, περαστικά κι υπομονή! Μια μέρα είναι, θα περάσει! :|

Θουλάκι μου, επειδή με είχες ρωτήσει, η Β όχι, δεν σηκώνει χέρι στη μικρή. Καναδυό φορές πήγε να την σφίξει απ' τη χαρά της (μπορεί κι απ' την έντασή της) :roll: της εξήγησα ότι είναι μικρουλάκι, δε την κάνουμε έτσι, γιατί πονάει και το κατάλαβε.

Εμ, αγόρια μου ήθελες!!! :P Κάνε κανά κοριτσόπουλο να βρεις την υγειά σου!! :lol::P Πέρα απ' τη πλάκα, πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο, στο θέμα του ξύλου, το φύλο. Τ' αγόρια ανέκαθεν πλακώνονταν και ΘΑ πλακώνονται. Δεν λέω ότι είναι ο κανόνας, αλλά νομίζω ότι έτσι συμβαίνει συνήθως. Το βλέπω και στα ανήψια μου, δεν είσαι η μόνη! ;) Απλά σε λίγο καιρό που θα "παίζουν" με ίσους όρους, δε θα σε νοιάζει και τόσο. :lol:;)

Οκ, σε γενικές γραμμές, προσπαθώ να τους μεταδώσω ότι το να σηκώνουμε χέρι, απαγορεύεται... :!: Όσες φορές με έχει κάνει "ντα" η Β, την έχω μαλώσει πολύ αυστηρά, με το επιχείρημα ότι εγώ δεν σηκώνω χέρι πάνω σου, έτσι κι εσύ απαγορεύεται να σηκώνεις χέρι πάνω μου. Είναι κάτι σαν "κανόνας" της φαμίλιας!! :lol:

Αλλά επαναλαμβάνω, εγώ έχω κορίτσια κι έχουν και λίγο μεγαλύτερη διαφορά απ' τα δικά σου! ΟΛΑ παίζουν ρόλο! ;)

Στεναχωριέμαι που νιώθω ότι απελπίζεσαι ρε φιλεναδάκι... :( Είναι μωρά, κι εσύ είσαι κουρασμένη. Δικαιολόγεισαι λίγο κι εκείνα, αλλά κι εσένα. ;) Και θυμήσου ότι η ένταση ανακυκλώνεται μέσα στο σπίτι! ;)

Πολλά είπα πάλι :oops: κι έχω ένα σωρό δουλειές. Σας φιλώ ΟΛΕΣ!! :YMHUG::-*

Περαστικά σε όλα τα αρρωστάκια!

Δημοσίευση

Καλημερα!! Τι κανετε;

Παρατησα τα μικρα στον Δ και πινω καφε..

Βαριεμαι σημερα, θα χαζεψω για καμια ωριτσα και μετα δουλειες.....

Θελω επειγοντως δουλεια...

Παω να σας διαβασω , φιλακια....

Δημοσίευση

καλημερα!

εγω ειμαι στον υπολογιστη και η Μ-Ι πλενει τα δοντια της!

στο μπανιο επικρατει πανικος...

λεει:

"εγω μαζευω και εσυ πλαι γεμιζεις νερα?"

"δεν αθ σε παω θεατρο αν δεν ατ μαζεψεις"

¨οφειλουμε να τακτοποιουμε αυτα που χαλαμε¨

"μα δεν μπορω να σε παρω αγκαλια να σε ανεβασω"

Δημοσίευση

Μιτσάκη :x:x:x χαίρομαι που δεν κατέρρευσες!!! :D άλλωστε στην ηλικία σου δεν δικαιολογείται η κατάρρευσις!!!! :roll::roll::roll::roll:

Σισσιώ μεγειά τα ρούχα της Χ. καλοφόρετα....αλήθεια τι πήρες? μήπως πήραμε τα ίδια για την Ρ.!!! :roll::roll::roll:

Αφρο κρίμα ρε, γούτσου γούτσου σήμερα, μίλησε στον Μ. να καθήσει φρόνιμα :lol::lol::lol::lol:

Ελένη καλημέρα :) δεν έχεις δουλειά? γιατί? την έχασες? :?

ο Λ. πήγε με τον μπαμπά του να κουρέψουν τα μαλλιά τους και ήθελε και η Ρ. να πάει για κούρεμα :roll::roll::roll:

ρε κορίτσια οι γυναίκες γεννιούνται με την επιθυμία να αγοράζουν πράγματα? :?:

ερωτώ διότι προχθές που είαμσταν κέντρο, περνάμε από ένα μαγαζί και με ρωτά ο άντρας μου αν θέλω να αγοράσω το μπουφάν που ήταν στην βιτρίνα (ένα πορτοκαλί), λέω όχι και λέει η Ρ. "να το πάρουμε για μένα το μπουφάν"!!! :o:o:o:o:o:o

και μετά πήγαινε και κοίταζε τις βιτρίνες και μου έλεγε "θα το αγοράσουμε για μένα?" :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::? σημείωση: δεν πάμε συχνά στις βιτρίνες εμείς!!! το μειώσαμε :?

χθες ο άντρας μου ήταν στο μετρό (μέσα στο τρένο) και κάποιος άναψε ηλεκτρονικό τσιγάρο και επειδή παντού υπάρχουν κάμερες, το είδε ο οδηγός και κάλεσε την αστυνομία.....κανείς επιβάτης δεν μύρισε τον καπνό-υδρατμό !!!!! :? .....είναι τα καινούργια τσιγάρα που κυκλοφορούν και οι μαγαζάτορες σκέφτονται να τα επιτρέψουν στα μαγαζιά!!! :?

Βίκυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ό,τι ακούει ε? :lol::lol::lol::lol:

καλά να περάσετε στο θέατρο! :D:x

Δημοσίευση

συμπεθέρα Καναδή καλό αυτό που μας έβαλες, αλλά αν βλέπω και τον εαυτό μου τελείως απεριποίητο, ΄"πέφτω" ψυχολογικά κάτι που σίγουρα θα έχει επίδραση στα παιδιά :!: , όπως και να βλέπω μια γενική ακαταστασία που θα διαρκέσει τόοοοοοσα χρόνια.....νομίζω ότι μια ισορροπία χρειάζεται σε όλα!!! :!::!:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...