Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

http://www.elc.co.uk/Big-City-Ready-To- ... lt,pd.html

me ayto o thodoris tha pathei paniko..εχει τρελα..

κ αυτο ειναι γαματοοοοο

http://www.elc.co.uk/Big-City-Carry-Alo ... lt,pd.html

κ εχει μονο 40??????????????

εσεις που ξερετε κ αγοραζετε..με πιστωτικη μπορω να το παρω??

επισης.εχει κ μεταφορικα?

Δημοσίευση

πωπωωωωωωωωωω μου βγηκαν τα ματια!!!

απο το πρωι διααζω με διακοπες!!!

αναστασια καταρχας να σου ευχηθω πολυ καλη επιτυχια!!!!!

κ ο μισθος ο βασικος εκει ειναι.. στα 700 ευρω κ σκεφτονται να τον κατεβασουν κιολας..

αλλα αν συνεχισεις να μενεις εκει δεν υπαρχει περιπτωση να σου φτανουν

νατασουλα κριμα μωρε για τα λεωφορεια...

θου θα του παρουμε οτι θελουμε εμεις αλλα με βαση αυτα που ξερουμε οτι του αρεσουν.. σιγα μην τον ρωτησω απο τωρα τι θελει! :lol: δεν ειμαι κ τοοοοοσο δημοκρατικη!! :lol:

κατερινακι χρονια πολλα!!

σισσιω να χαιρεσαι τη μανουλα σου!!!

ουφ εχω πονακια παλι... εχω αρχισει κ αγχωνομαι :?

πφφφφφφ αυτη τη σοφι δε μπορω να τη βλεπω, δε μαρεσει καθολου

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: γελαω με τις χΗ-ΕΙρες!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Θουλακιιιιιιιι ερχεσαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!! :D:D:D:D

Διαβασα μονο τις 4 τελευταιες σελιδες γιατι δε παιζει να προλαβω τις υπολοιπες με τοσα που ειπατε γαλιαντρες παλι!!! :P

Αναστασι ΠΟΛΥ εξυπνες οι απαντησεις σου στη συνεντευξη!!!!!! :-bd:-bd:-bd Κι εγω νομιζω οτι εχεις πολλες πιθανοτητες!!! τα μονα μειων το οτι δεν εχεις πειρα και μενεις τοσο μακρια που φανταζομαι μετρανε γι αυτους...

Τωρα για το ποια δουλεια θα σε ικανοποιουσε,μη το σκεφτεσαι ετσι...μπορει να εβρισκες τη δουλεια των ονειρων σου,αλλα να ηταν χαλια το περιβαλλον και οι συνεργατες σου και να γινοταν τελικα ενας εφιαλτης! ενω μπορει να βρεις μια δουλεια που δε την εχεις και πολυ σε εκτιμηση κι ομως να υπαρχει τοσο καλο κλιμα που να περνας πολυ καλα!!! ;)

Με τα εμφιαλωμενα νερα ασχολειστε;;; εχω ακουσει κι εγω παρα πολλα δυστυχως...εμεις εχουμε βαλει φιλτρο(ολοκληρο μηχανημα) γιατι απο τη μια δε θελαμε τα εμφιαλωμενα κι απο την αλλη δε πινεται το νερο του Ηρακλειου...

Κατερινακι χρονια πολλα βρε!!!!Να σε χαιρονται και παντα ευτυχισμενη!!! :D

Κι εμεις δε ξερουμε τι θα του παρουμε ακομη του Αλεξ...οταν τον ρωταω λεει μαρκαδορους(λες και ζωγραφιζει..), καραμελες και τετοια κουλα...στη μπεμπα δε θα περναμε τιποτα,αλλα τωρα θα παρω καμια μαλακιουλα να βαλω κατω απο το δεντρο γιατι δε γινεται ο Α.Β να φερει μονο στον Αλεξ! ;)

Με του ψυχολογους συμφωνω με αυτα που λετε...στη θεωρια ειναι ολα ευκολα! Κι εγω πριν κανω παιδια ηξερα να λεω..τωρα;;;;σκατα στα μουτρα μου!!!!! Κι αν αυτη τη στιγμη πηγαινα σε παιδοψυχολογο θα διαλεγα ενα που εχει παιδια και τα χει δει και στη πραξη!

Α Αναστασι απορω πως κρατηθηκες με το μωρο και το τσιγαρο!!!Εσυ ειδικα νομιζα οτι θα της μουντερνες!!!! :roll::lol::lol: εγω που ειμαι και φαν του καπνισματος στανταρ θα της ελεγα κατι!!!! με ομορφο τροπο,αλλα θα της ελεγα..

Και τις προαλλες την ωρα που εφτανα στο παιδικο με τον Αλεξ, εφτανε και μια μαμα που ειχε τη κορη της στο μπροστινο καθισμα και ειχε το καθισματακι πισω..της ειπα πολυ ευγενικα ¨συγνωμη για το θαρρος,αλλα οσο δυσκολο κι αν σας ειναι μη ξαναβαλεται ποτε τη μικρη στο αυτοκινητο χωρις καθισματακι..το παιδι ενος γνωστου μας(δεν ηταν γνωστος μας αλλα τελος παντων) σκοτωθηκε ετσι μεσα στη πολη!"

Η γυναικα ντραπηκε βεβαια,αλλα δε θυμωσε μου ειπε δικιο εχετε...

Γενικα οταν βλεπω πολυ κουλα πραγματα μιλαω,γιατι λεω οτι ακομη κι αν δε το καταλαβουν ισως απο ντροπη μη τους τη ξαναπουν δε θα το ξανακανουν..εστω δημοσια...κερδος ειναι κι αυτο..

Σισσακι και Μαρια να χαιρεστε τις μανουλες σας!!!

Ιφιγενεια ειδες τελικα φαση περνουσε η μπεμπουλα σου!!! φτου φτου μη τη ματιασουμε!!! :P

Α Καρολινακι παπενιος τελικα ε;;;;;; :D:D:D πολλα αγορακια στο τρενακι μας φετος βρε παιδια!!!! :lol::lol:

Γωγω και Μιτσακι μονο εμεις καναμε τσουπρακια... στα οπα οπα θα μας τις εχουν τοσοι αντρες!!!! :lol::lol:

Ο Αλεξ μου ξαναειπε να του βοηθησω το κωλι του να κανει κακα και του λεω "πως να το βοηθησω βρε το κωλι σου;;;" και τι μου λεει ο μουτζαχεντιν ρε παιδια;;;;; "να παρεις ενα ψαλιδι να το κοψουμε το κωλι να βγουν τα κακα"!!!!!! :shock::shock::shock::shock:

Ρε σεις τον φοβαμαι σας λεω με αυτα που σκεφτεται!!!!! :lol::lol::lol: και μετα μου λετε να τον βαλω σε κανονικο κρεβατι...βρε πριτς!!!!να φοβαμαι για τη σωματικη μου ακεραιοτητα;;;;; [-x[-x[-x:lol::lol:

Τα κερατα σας ειπατε παλι μεχρι να ποσταρω!!!! :twisted::P

Καλε γιατι τοση πρεμουρα με αυτη τη Σοφη;;;; :roll:

Και ναι Αφρο παλι Κρητη θα ερθει γιατιιιιιιι;;;;;;;υπαρχει κανενα προβλημααααα;;;;; :P:lol::lol::lol::lol:

Λενακι γιατι αγχωνεσαι με τα πονακια τωρα πια;;;;αντε να ερθει να ξεφουσκωσεις κι εσυ! :lol:

Δημοσίευση

διαβαζω τοση ωρα για αυτη τη σοφη και δεν ξερω τι και ποια ειναι!

τωρα την ειδα....

ευχαριστω Αφρο...

καλυψα το κενο μου!

Χρονια πολλα κατερινα!

εφαγα 2 πιατα φακες και κοντευω να σκασω!

φουσκωσα!

πριν κανα 3 μηνο ειχα κλεισει ραντεβου με το ΙΚΑ να ανω ενβολιο στη μικρη...

οταν ηταν το ραντεβου...ειχαν απεργεια τα φαρμακεια!

σημερα που πξγα παλι...δεν βρηκα στα φαρμακεια τ εμβολιο.!

τελιακ δεν βλεοω να γλιτωνω τα 40 της επισκεψης!

ααααααα στην αναμονη ηταν ενα ζευγαρι...δεν θα σχολιασω εθνικοτητα....ο μπαμπας με πολυ επιθετηκοτητα

καποια στιγμη ερχετεαι ενα βρεφακι...οτι ειχε σαραντησει...ισως και οχι ακομα!!

βγαινει η παιδιατρος και λεει να περασει πρωτο....λογικοτατο!

αρχισε να φωναζει ο πατερας οτι ειναι ωρα του ραντεβου του κλπ πολλα

με τα εβριζε την παιδιατρο στη γλωσσα του!

χτυπουσε τις πορτες...

η παιδιατρος αδιαφορπυσε σε οσα ελεγε- εκανε!

τουλαχιστον ετσι νομιζαμε ολοι..

καθως σηκωθηκα να μαζεψω τη Μ-Ι ειδε η νοσηλευτρια οι ειμαι εγγυος και ειπε να περασω πρωτη να μην περιμενω με τοσα παιδακια εκει!

δεν φανταζεστε τι ειπε...

φωναζε τοσο πολυ...που τα παιδακια σταματησαν να παιζουν και πηγαν στην αγκαλια της μαμας τους!

τελικα περασα...αφου και ειχα πιο νωρις ραντεβου απο εκεινον...αλλα δεν ειχα και το εμβολιο!

βγαινοντας ειχε ερθει η ομαδα ΔΙΑΣ...την ειχε καλεσει η παιδιατρος...!

Αναστασια...χμμμμ δε4ν ξερω αν θελουν τοσο ετοιμολογους εργαζομενους οι εταιριες...αλλλα συγχαρητηρια για τις απαντησεις σου

οντως τι χαζη ερωτηση ειναι αυτη σε σχεση με το μισθο...

εγω οταν επεφτα σε τετοιες ερωτησεις....απαντουσα

"αναλογα τις υπηρεσιες ου θα προσφερω....."

Τονια....μη σου πω να βαλεις και πανω απο την κουνια καγκελα!

ετοιμες απαντησεις ο μικρος!

....εχει δυσκοιλιοτητα?

Θου καλα να περασεις!

οσο για του ψυχολογους...

οι περισοτεροι εχουν φοβερο κομπλεξ....διοτι ο κοσμος πλεον γνωριζει και ξεχωριζει οτι δεν εινια γιατροι...το ζω στην δουλεια...εχουν αποψη σε σχεση με τις φαρμ. αγωγες!

Δημοσίευση

http://www.mytoys.de/KidKraft-Muttis-K% ... 11/2281454

αυτή την κουζίνα πηρε η μαμα μου γ τη μικρη ,μονο που την πηρε 119 ευρω απο τα ιματζιναριουμ,να και κατι φθηνοτερο απο το εξωτερικο!!παω να σας διαβασω,καλησπερα!

Μαρια δες και αυτό.. http://www.mytoys.de/KidKraft-Puppenhau ... 12/2105748

Θου δεν νομίζω να στελνουν Ελλαδα ,κοιταξε το γτ εχει κ εδω ιελσι,ειναι της μαδερκερ...μονο που εδω λογικα θα ειναι πολυ πιο ακριβο!!

Αναστασία καλή επιτυχία .

Χρύσα οτι λες για τα νερα οπως και για όλα τα εμπορευματα είναι αλήθεια , φορτηγα ντανιαρισμενα στο λιμάνι να περιμενουν να μπουν στο καραβι.... :?:?:?:?:? κατω απο ήλιο ,κ γενικα ολων των ειδών καιρικές συνθήκες...

Στολίσαμε ,με ομηρικό καυγά,τελικά μήπως ενα διαζ'υγιο θα μου δώσει την ψυχική μου ηρεμία ?

Τόνια οντως επικινδυνα πραγματα σκεφτεται ο γιοκας σου!!! :lol::lol::lol: σεναριογραφο τον κοβω στο Χολυγουντ!!!

με εχει πιασει μελαγχολια ,παλι Χριστουγεννα μονοι θα κανουμε ,ειδα γ εισητηρια στις 23 και να γυρισουμε 26 ,και δεν εχει θέσεις!!!ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

γιατι βρε γιωτα στολισατε με καυγα ?κριμα :(

εγω παντς δεν θελω ουτε την μαμα μου ,υτε την πεθερα μου ,κανεναν ....την ησυχια μου θελω :lol::lol::lol:

παω να διαβασω της τονιας γιατι ηταν κατεβατο ...

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αργυρούλα και Θουλάρα να' στε καλά! :lol::lol::lol::lol:

Η μαμα μου είναι χήρα γιατί πέθανε ο μπαμπας μου, δηλαδη ο άντρας της, πριν τρία χρόνια. :(

Πάντως πολύ γέλασα! Να σαι καλά!! :lol::lol::lol:

Τόνια κλαίω!! Και με τα κουλά που σου λέει ο γιος σου ο ανταρτης, αλλά και με τις αντιδράσεις σου!!! :lol::lol::lol::lol:

Γιώτα μη μασάς! ;) Κρίμ α που δεν βρήκες εισιτήρια ρε γμτ... Μα καλά όλοι περαστικοί είναι απ' αυτό το νησί και την κάνουν με την πρώτη ευκαιρία;;

Αναστασί καλη επιτυχιά με την δουλειά ευχομαι τόσο πολύ να σε πάρουν! Μακάρι!!

Πήγα και ψώνισα στην μικρή ρουχαλάκια, ήθελα να της τα πάρω όλα, αλλά... ναι...

Τώρα κοιμάται με τον μπαμπά της θα πάω να τους ξυπνήσω μήπως και πάμε να ψωνίσουμε για το βαφτιστήρι, αν και δεν το βλέπω... σιγά μη σηκώσει τον κωλο του ο Π.

Τι άλλο; Αυτά! :P

Δημοσίευση

Εμείς θα της πάρουμε το σπιτι της Μπάρμπι μάλλον, αυτό ζήτησε... βέβαια προχτες ζητησε ένα πατινι και ένα μπαλονι και παραπροχτες ζήτησε μια τηλεοραση και ένα τηλεκοντρολ και παραπροχτες ένα καθρέφτη.... :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

συμπεθερα..τη εχω δει αυτη τη λιστα...

αλλα ...χμμ νιμιζω δεν θα γινει και κατι!

μεσα στη λιστα ειναι η τεχνικη εταιρεα ανω λιοσιων καθως και η δημοτικη επιχειρηση....ειναι ενα θεμα που το εχω ψαξει πολυ...ακομα δεν εχουν κυνηγησει κανεναν...!

δυστηχως!

Σισσιω....εεεε παρε τα ολα αυτα που ζητα!

και ο Π. κοιμαται...πολυ κουραση!

εξακολουθω να ειμαι φουσκωμενη!

ατιμες φακες!

τωρα εχω και πονοκεφαλο!

Δημοσίευση

Σόφη η καμηλοπάρδαλη :lol::lol::lol: φοβερό δώρο!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

λοιπόν προτιμώ το βιβλίο της Αφρος!!! ;)

Βίκυ τι εθνικότητας ήταν ο μπαμπάς? :P

Θούληηηηη μας δουλέυεις ρε? άκου εκεί ο Ντόντος χτυπά τον Παντελάκο, δες καλά στην φωτό που έβαλες, τι αγαπημένα αδελφάκια που είναι!!! :x:x

Βίκυ οι ψυχολόγοι δεν είναι γιατροί και νομίζω το ξέρουν! :?

Ιουλία, μια και το θυμήθηκα, η παιδ.ψυχ. σου είπε ότι ο Γ. έχει ηγετικό χαρακτήρα και αποφασίζει εκείνος για τους φίλους του κ.λπ, εγώ γιατί δεν βλέπω κανένα κακό σε αυτό? :? εμένα θα μου άρεσε κιόλας! :)

Γιώτα ηρεμία και αναπνοές που λέει και η Έρη :!::!: και να χαρείτε το δεντράκι σας! :x

το Μιτσάκη είπε ότι αν δεν δώσει παρόν μια μέρα σημαίνει ότι θα έχει καταρρεύσει :o:o:o:o

και σήμερα δεν μας είπε καλημέρα....... :?

εμείς θα στολίσουμε μάλλον την Κυριακή, σαν να μπαίνω σιγά σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων :D

την Κυριακή τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, είναι και η χριστ. αγορά,χαμός θα γίνεται στο κέντρο και πόσο μου αρέσειιιιιιιι και ξέρω κάποιον που δεν του αρέσει!!! :D:lol::lol:

εγώ ρωτώ τα παιδιά τι θα ήθελαν να τους φέρει ο Αη Βασίλης και γράφουμε γράμμα, αλλά λέω στα παιδιά ότι υπάρχει περίπτωση ο Αη Βασίλης να μην βρει αυτό που ζητάνε και να φέρει κάτι άλλο, δεν υπάρχει πρόβλημα ε? και μου λένε όχι!!! :D

Δημοσίευση

ρε συς και ο δικος μου Π κοιματε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πηγα να του αλεσω το φαι και τον βρηκα στο χαλι να κοιματε ,το πουλακι μου πριν λιγο παιζαμε

ο Μ ειναι με τον μπαμπα του βολτα στο πλιο !!!

Δημοσίευση
Σισσιώ πάρε της μία μπάρμπι πάνω σε πατίνι να κρατά ένα μπαλόνι και ένα τηλεχειριστήριο βλέποντας τιβι και παράλληλα κοιτώντας στον καθρέφτη :lol::lol::lol::lol::lol:

και ολα αυτα να συμβαινουν μεσα σε ενα κουκλοσπιτο!

Δημοσίευση

η πουτίγμα δεν είναι σαν το γάλα, μπορείς να την φας και μετά από μήνα, σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ που είχα δει!!! :lol::lol::lol::lol:

α και ένα άλλο έλεγε ότι δεν πρέπει να κοιμόμαστε με αναμμένο φως διότι προκαλεί καρκίνο!!! :o:o:o:o:o:?:?

Δημοσίευση

Σεναριογραφο;;;;;; :lol::lol::lol: μακαρι...εγω φοβαμαι μη τον δω...στης φυλακης τα σιδερα το λαμογιο μου!!!!!! :lol::lol::lol:

Βικυ οχι δεν ειναι δυσκοιλιος,απλως καμια φορα ζοριζεται λιγο παραπανω...

Θουλακι τι τελεια φωτο!!!!!!τα αντρακια μου!!!!!!θα τα δω ομως πολυ συντομα!!! :YMHUG::YMHUG::x:x

Βικυ σωστη η παιδιατρος!!!! \M/ \M/ \M/ Τι ζωα υπαρχουν(ανεξαρτητου εθνικοτητας)::!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Γιωτα πιο πριν ή πιο μετα δεν εχει θεσεις;;;

Βικυ :lol::lol::lol: για το κουκλοσπιτο!!!

Σισσακι οτι να ναι θελει και η δικια σου!!!! :lol::lol::lol:

Α το Π της θουλης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κοιμαται παντως!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Α επισης θα συμφωνησω ταμαλα με την Αφρο οτι θελω μονο την ησυχια μου!!!!! :roll:

Αλλο παλι και τουτο με το φως και το καρκινο!!!!! :o:o:o:o και που βασιζεται αυτο;;;;; [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Δημοσίευση

Τόνια δεν θυμάμαι να σου πω, έκαναν έρευνα και σε όσους είχαν δουλειές με βάρδιες....ανεξαρτήτου φωτός δλδ κίτρινο, μπλε, κόκκινο κ.λπ :? πρέπει να ρωτήσω τον άντρα μου....

καλέ τον Άλεξ και σε κλουβί να τον βάλεις θα βγει!!! :roll::roll::roll:

κράτησέ τον σε κούνια μέχρι τα 5 και βλέπεις μετά!!!! :roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...