Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,

η Έλενα έχει 2 βράδυα που κάνει πολύ ανήσυχο ύπνο, κλαίει συνέχεια στον ύπνο της...... χθες κατουρήθηκε κιόλας.

Στον παιδικό χθες ήταν πολύ ωραία στην συνάντηση, μας μίλησε ένας ψυχολόγος Κύπριος για το πρόγραμμα που ακολουθούν. Λέγεται "ΑΡΕΤΗ" και ασχολείται με τις ανθρώπινες αξίες. Παλύ ωραία τα έλεγε αλλά στην πράξη δύσκολα εφαρμόζονται........

Με τα λεωφορεία δυστυχώς δεν βγάλαμε άκρη :(:(:(:(

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερααα

Αργη δεν ξερω τι γινετε στο Βορειο στρουμφοχωριο..αλλα εδω τα αυτοκινητα κυκλοφορουν κατω απο τον ηλιο...μεσα στην μολισμενη πολη...τα αυτοκινητα - φπορτηγα που τα μεταφερουν....

εξω απο το σουπερμαρκετ μπορει να κατσουν κατω απο τον ηλιο και κανενα τριωρο..οποτε

Νατασουλα κριμα!!!

κατερινακιιι...χρονια πολλα!!!!

Δημοσίευση

Γωγώ για αυτό που ρώτησες:

"aglaia

--------------------------------------------------------------------------------

Παράθεση:

Στο μεταξύ θυμήθηκα ότι έχω φίλο ακτινολόγο και τον ρώτησα και μου είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μόνο αν κάνει κανείς σπινθηρογράφημα. Σε αυτή την περίπτωση πετάς το γάλα για 24 ώρες και επίσης δεν πλησιάζεις και το παιδί γιατί ακτινοβολείς. Αχρείαστη να είναι η πληροφορία αυτή!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απάντηση:

Είναι ακριβώς έτσι. Φυσικά και μπορείς να κάνεις ακτινογραφία.

Στο σπινθιρογράφημα το πρόβλημα είναι το ραδιενεργό ισότοπο που παίρνεις.

IBCLC

International Board Certified Lactation Consultant"

http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=24634

από το parents το δανείστηκα για να το δεις!, οπότε κανένα πρόβλημα, συνέχισε :);)

Δημοσίευση

καλημερα .

π Μ εχει φαει μεγαλο κολλημα εδω και 4 μερες με τον Λουκι-Λουκ :evil::evil::evil::evil: ειναι και οι περες περιεργες γιατι κανω πολλες δουλειες στο σπιτι και εχω και το μωρο που πρεπει να ταισω -αλλαξω κτλ ,χθες ημουν χαλια και δεν μπορουσα διαμαχες ...ξεφυγε το θεμα και βλεπει παρα πολυ Λουκι -Λουκ !!!

εγω δεν πολυ καταλαβα ακομα τι λετε για τα νερα ...δεν ανοιξα το λινκ της φραν να το διαβασω λογου χρονου ....

νατασουλα και ο Μ εχει δυο βραδια που βλεπει εφιαλτες ...αποψε εψαχνε τον μπαμπα του (ειχε βαρδια) :?

εμεις για να στολισουμε πρεπει να βρει χρονο ο Κ να κατεβει στην αποθ που μας την κανανε μπαχαλο να την φτιαξει και να βρει και το δεντρο ....θελω και το παρκοκρεβατο αλλα ...

α ! ξεχασα αποψε ο μπουμπουκος μου ξυπνησε μια φορα στις 2 (απο τις 9+) και θηλασε μετα ξυπνησε λιγο στις 4 δεν τον σηκωσα αλλα του εβαλαπιπιλα και νανι :D στο τελος ξυπνησε 7 τον πηρα στο κρεβατι εφαγε και ξυπνησαμε σστις 9 :D:D:D:D:D ξεχασα να πω οτι κοιματε με υπνοσακο !!!και χθες εβαλα λιγο το αιρ κοντισιον !!

Δημοσίευση

Αφρο μπραβο στον Πανουλι!!

ρε συ μηπως ο Μ β γαζει κανενα δοντι;;;...ο Χριστοφορος την τελευταια ευδομαδα μας εβγαλε την ψυχη αλλα χτες ειχα οτι ξεμυτησε και ο αριστερος τραπεζιτης...

τωρα μας εμειναν αλλα δυο δοντακια..οι δυο κατω

Αχ παιδια ο πεθερος μου σημερα θα κανει σπινθηρογραφημα..οποτε ο μικρος ειναι στη μαμα μου- πηρε αδεια.

Ο Ο προχτες ηρθε στις μετα τις 9...χτες ηρθε 9 παρα κατι ψιλα...αυριο δουλευει....

Δημοσίευση

Νατασούλα κρίμα με τα λεωφορεία, πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή οι δικοί σου τελικά!!! :!:

κάτι θα την απασχολεί μάλλον ε ? ρώτησες στον παιδικό μήπως έγινε κάτι? :?:

μωρέ καλά τα λένε οι ψυχολόγοι, στην θεωρία όλα είναι εύκολα.....στην πράξη όμως.....

σας έχω πει ότι ο άντρας μου έχει έναν παιδικό φίλο που είναι παιδοψυχολόγος και μας έλεγε ότι η δυσκολότερη ηλικία για τον ίδιο ήταν αυτή της εφηβείας........ και δεν μπορούσε να τους διαχειριστεί!!!! :shock::shock::shock::shock: άυτός που είναι ειδικός, φανταστείτε εμείς!!! :?

άρα δύσκολα χρόνια μας περιμένουν!!!! ας μην παραπονιόμαστε για τα μικράκια μας ;) ας τα απολαύσουμε τώρα που είναι στην "εύκολη" ηλικία :roll::roll::roll:

Καρτερίνα χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς, υγεία και ευτυχία :x

Χρύσα ούτε 10 λεπτά δεν είναι η απόσταση από την αγορά ποτών στο σπίτι μας με το αυτοκίνητο!!!! :roll::roll::roll: εδώ στο βόρειο στρουμφοχωριό :roll::roll::roll: και γιατί μένουν τα φορτηγά έξω από το ΣΜ 3 ώρες μέχρι να ξεφορτώσουν? :?

Γιώτα λέμε και εμείς να βάλουμε τέτοιο γι ανα μαζεύουμε το βρόχινο νερό, να ποτίζουμε γρασίδι και λουλούδια :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!Τι κάνετε???

Νατάσα κάνε ρε συ στην άκρη να δω λίγο το δέντρο σου! :P:P:P:P (στη φωτό λέω! :lol: )

Πήγα που λέτε χθες για τη δουλειά...Θέση γραμματέα σε μια φαρμακευτική εταιρεία.Θέλουν πολύ καλά αγγλικά,γρήγορη δακτυλογράφηση και γενικως γνώσεις Η/υ...Οκ...Έχω λιγο απ'όλα αλλα αντικειμενικά σίγουρα υπάρχουν καλύτερες απο εμένα!Πόσο γρήγορα να γράφεις μονο απο "εξασκηση" σε φορουμ? :lol::lol::lol:

Βέβαια τέτοια τσαχπινιά αποκλείεται να βρουν! =))=))=))=))

Στο τέλος της μινι συνεντευξης με ρώτησε ο κυριούλης με τι μισθό θα ημουν ευχαριστημένη! :roll:

Είπα πως αυτό είναι καθάρα επιλογή δική τους...Επέμενε!Του απάντησα λοιπόν πως ο μισθός για μένα έχει να κάνει με 2 θέματα.1ον την επιβίωση και 2ον την επιβράβευση ενός αφέντικου προς την υπάλληλο του.

Με ρώτησε αν θα μου αρκούσε ο βασικός μισθος!Ρώτησα τι θεωρείται βασικός μισθός στη σημερινή εποχή!Γέλασε και μου είπε πως δεν ξέρει ούτε ο ίδιος!"Έστω οτι είναι 700ε" ειπε.."χρειάζομαι δουλειά και γι'αυτο μου αρκούν αλλα δε θα πετούσα και στα σύννεφα"ειπα! :lol::lol::lol::lol: Το παράκανα? :lol::lol::lol: Ξέρω πως αυτές είναι τυπικές ερωτήσεις αλλά μου κάνει εντύπωση...Νομίζω πως ξεφτυλλίζεις το άτομο που έχεις απέναντι σου οταν ρώτας αν αρκούν 700ε...και μάλιστα αφού είχα αναφέρει σε γένικές γραμμες την κατάσταση στη ζωή μου...(επειδή η εταιρεια είναι 40χμ μακριά απο το σπίτι που μένω προς το παρόν)

Σύνεχίζω να φλυαρώ προσπαθώντας ταυτόχρονα να βάζω τόνους για...εξάσκηση!!!! :lol::lol::lol:

Που λέτε,πάνω στο τραπέζι(που περιμενα για τη μίνι συνεντευξη μετά απο καποια "τεστ" ικανοτήτων) είχε τα βιογραφικά.Διαβάζω λοιπόν για μια κοπελίτσα γεννημένη το 88' :o:o:o που της "αρκούσαν" τα 700-800ε...Οπ'οτε λεω...Που πας ρε καραμήτρο???ή αλλη είναι ελέυθερη,πιτσιρίκα που θα ζει-μαλλον- μια χαρά με αυτα τα λεφτά,χωρίς υποχρεώσεις,πιθανές ασθένειες παιδιού κλπ...έμενε και στα 5χμ... :roll::roll:

Και αναρωτιόμουν....Για ποιά δουλειά θα είμαι η κατάλληλη???Και ποιά δουλειά θα με γέμιζε πραγματικά???Πως τα κατάφερα έτσι? :?:?:? Σας έπρηξα? :P:oops:

Θέλω να διαβάσω αυτο το άρθρο της Φραν για το νερό αλλα δεν πρόλαβα...Εμείς πινουμε εμφιαλωμένο... :?:?:? Ο Α με κόλλησε και τώρα το βρύσης μου βρωμάει... :?:?:?

Αφρο είσαι οκ σήμερα?Ληγμένο ήταν το γάλα?Τελικα έλαβε τέλος η αναζήτηση παιχνιδιού?Κέρδισε ο μακουιν? :lol:

Αργυρω ενθουσιάστηκα με τη χριστ.αγορά!Σε κάτι παρόμοιο είχα παει οταν πήγα νεα υόρκη αλλα έκανε παγωνιά κ δεν το ευχαριστήθηκα...

Θεανω σιγά σιγά και με υπομονή θα δεις βελτίωση! ;) Εγώ πάντως μέσα σε 5-6 μήνες είδα διαφορά τώρα που το σκέφτομαι...Οκ υπάρχουν ακόμα σκαμπανεβάσματα αλλα...είναι καλύτερα... :?

Ρε κορίτσια λετε να φταίνε και τα λίγα δόντια της?14!Ετοιμάζονται οι 2 επόμενοι κυνόδοντες... :?

Θουλακι να σου πω κάτι?1ον είσαι πολύ γαμάτο ατομο και με συγκινείς πραγματικα που νοιάζεσαι για μένα! :x:-*:-*:-* 2ον τα νευρα και η γκρίνια ανακυκλώνονται σε εσένα και τα μωρά.Εσύ θα ήθελες να κοιμούνται παραπάνω,να παιζουν όμορφα,να μην έχουν τρελλα ξεσπασματα(οτι θέλουμε ολες δλδ),εκείνα κάνουν κάτι διαφορέτικο και εσύ τρελαίνεσαι γτ δεν βρίσκεις χώρο να αναπνεύσεις...και στην τελική δεν αρκείσαι και με όσα "καταφέρνουν" γτ το μυαλό σου (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ-δεν σε κρινω απλα σε καταλαβαινω απολυτα)έχει κολλησει σε 1-2 θεματάκια...Είναι όλα λογικά!Μην ψάχνεις τον εαυτό σου απλά κάνε υπομονή μέχρι να τον ξανασυναντήσεις(αλλαγμενο αρκετά) στην πορεία.Οτι δεν μπορείς να αποφύγεις,απλά απόλαυσέ το!Καταλαβαίνεις τι εννοώ?Τα λέω για να τα ακούω κ εγώ! ;););)

Παναγιώτα πιστεύω πως το να εξηγήσεις στο παιδί τον λογο πχ που πρέπει να βάλει μπουφάν ή ζώνη στο αυτοκίνητο πρέπει να γίνει κάποια άλλη στιγμή και με ήρεμια και οχι την ώρα που πρέπει πχ να ξεκινήσεις το αυτοκίνητο...Ας πούμε μια φόρα που δε θα διαμαρτύρεται,τότε καθως ντύνεις-δένεις κλπ μιλας κιόλα!

Πωπω έχω κάνει κάτσε καλά εξάσκηση αλλα μην περιμένετε και τελειότητα! :lol::P

Ιουλία μου αν δεν σκέφτοσουν έστω και το ένα αρνητικό τότε θα έμενες στάσιμη σαν μαμα!Για μενα το να καταλάβεις οτι κάπου κάνεις λάθος είναι ή μισή λυση του προβλήματος!

Αληθεια τι γνώμη έχετε για μια μαμά με βρεφάκι 10-11 μηνών που το είχε στον έξω χώρο παιδότοπου οπου ητάν σαν τεκές απο την τσιγαρίλα και η ίδια της με το 1 χέρι κάπνιζε και με το άλλο το ταιζε τοστ?Καταπιέστηκα παρα πολύ για να κρατήσω το στόμα μου κλειστο...Το μωρό έβηχε(εδώ εγώ έβηχα απο την καπνίλα) και εκεινη του έδινε νερό...

Γωγω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: με τρέλανε το ποστ περι σκουπίσματος vs πλυσίματος κώλου!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Α!!!!Κ έγω πηγα οδοντίατρο την Τρίτη και μου έβγαλε ακτίνες.Ειχα ρωτησει περσυ και μου ειχαν πει πως με αυτή την ποδιά είναι οκ!Είναι ετσι κ αλλιώς χαμηλή ακτινοβολία :?

Δεν ξέρω πόση έκταση έχει αυτό που έγραψα αλλά βοήθηστε με να εξασκηθώ χωρις μα με σφυροκήσετε!!! :lol::lol::lol::lol: (Θου :D:D )

Δημοσίευση

Αυτό είναι το πρόγραμμα "ΑΡΕΤΗ"

http://www.nechainstitute.org/index.php ... &Itemid=69

για τα λεωφορεία δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εξάντλησα όλα τα περιθώρια, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αλλάξω παιδικό αλλά δεν θέλω μάρέσει πολύ η δουλεία που γίνεται εκεί. Τώρα μαθαίνουν τραγούδια του συνθέτη Λίνου Κόκοτου και στις 11/12 θα κάνουν εκδήλωση προς τιμήν του που θα παρευρίσκεται και ο ίδιος και θα ερμηνεύσουν μαζί του τραγούδια του.

Ούτε εγώ θα στολίσω αυτό το ΣΚ γιατί ο Η θα δουλεύει...... ελπίζω το επόμενο

Αναστασία :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εγώ νομίζω ότι έχεις πολλές πιθανότητες να σε πάρουν με αυτά που τους είπες :D:D:D

Δημοσίευση

Τασιααααααα!!!!

μαρι...700-800 ευρω θεωρειται βασιλικος μυσθος τη σημερον ημερα!!!!!!!

Ασχετα αν με τη δεδομενη κατασταση δε θα σου φτανει ΟΥΤΕ για βενζινη

Εμεις παντως εαν χρειαζομασταν γραμματεα θα σε προσλαμβαναμε..

ενοω να ασχοληθω εγω με το αντικειμενο μου- λογηστηριο- και εσυ να κανεις τη δικη μου δουλεια!!!

Σου εγγυομαι πως θα υπαρχουν μερε ςπου θα παιρνει φωτια ο στιλατος πισινος σου αλλα δε θα προλαβαινεις να σκεφτεις ουτε τα προβληματα σου, ουτε τιποτα!!!!

ουτε γαι κατρουρημα θα προλαβαινεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Α!!! εγω τις προαλες "σφαχτηκα" με ενα τυπο....

αφορμη ηταν ενα τρακαρησμα που ειδα εξω απο το σχολειο του φοφο..σας ειπα πως η διασταυρωση αυτη ειναι καπως επικινδυνη γι'αυτο και την αποφευγω και κανω κυκλο...

μα με ποση ταχητητα πηγε αυτος εκει που ολη η μουρη μπηκε μεσα και ανοιξαν και οι αεροσακοι..

τεσπα...σε μια αλλη διασταυρωση που βγαινει ενα δρομακι απο δεξια που εχει μια στοπαρα ΝΑΑΑΑΑ με το συμοπαθειο..ε βλεπω εναν με ενα βολβο να χωνετε να χωνετε...κοντεψε να με τρακαρη..

στο πισω καθησμα η ¨κυρια" με ενα παιδακι 1-1,5 χρονω αγκαλια κολημενο στο τζαμι μεσα στην ευτυχια..η κυρια...

τα πηρα αγρια...γιατι μου την ειπε που δεν τον αφισα να περασει...

ποιος ειδε τη χρυσα και δεν τη φοβηθηκε..

τεσπα...

Επισης θα ερθεις καλε την Τριτη σπιτι μου για καφε;;;;;

μετα τις 11 θα ειμαι φρι...θα παρω και γλυκα..προσεξε μονο κακομοιρα μου μην αρωστησει παλη κανενας...δεν αντεχω να τα ξαναφαω ολα μονη μου

Δημοσίευση

αναστασια και χρυσα δεν σας διαβασα ...

χρυσα να σου απατησω στο δοντι ...οχι τα εχει βγαλει και τα 20 :D

και τα φορτιγα δεν μενουν τοσο στα σουπερ μαρκτ ,οσο λιγοτερο μπορουνε μενουν ,ξεφορτωνουν και φευγουν σαν αστραπη .

αναστασια ειδα το κομματι το δικο μου :D ,το γαλα εληγε εκεινη την μερα :? ,η αναζητηση παιχνιου ελαβε τελος εκανα λιστα και θα την δουμε με τον Κ :D ναι ο μακουιν κερδισε :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημέρα σας!!

κι εμείς χτες είχαμε μια ψυχολόγο υγείας στο σχολείο να μας μιλήσει για τις διατροφικές συνήθειεσ των παιδιών μας. Από αυτά που αμς έλεγε στην αρχή κατάλαβα ότι εγώ τα κάνω όλα λάθος. Όταν τελειώσαμε φεύγοντας που μείναμε μόνες μου είπε ότι τα πάω μια χαρά, :oops: είμαι ευρηματική όσον αφορά το φαγητό, να μην αλλάξω τίποτα από αυτά που κάνω και όλα θα πάνε μια χαρά ;)

Ακούσαμε όμορφα πράγματα. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκα ότι για τα πάντα πρέπει να μπαίνουμε στα παππουτσια των παιδιών μας και να σκεφτόμαστε πώς νιώθαμε εμείς όταν είμαστε παιδιά και αντιμετωπίζαμε παρόμοιες καταστάσεις. Το συμπέρασμα είναι ένα λοιπόν...χαλαρά :mrgreen:

Αναστασία νομίζω τα πήγες πολύ καλά στη συνέντευξη αλλά αν είναι 40 χλμ μακρυά από κει που μένεις σκέψου τα έξοδα στις βενζίνες που είναι αρκετά. Πάντως οι μισθοί εκεί κυμαίνονται δυστυχώς. Είναι δύσκολα :( Σίγουρα θα βρεις κάτι . Καλή επιτυχία

Θου ότι σου είπε η Αναστασία. Όσες φορές βγήκα εκτός ελέγχου τα πράγματα γίναν χειρότερα.

Η αϋπνία και η κούραση δημιουργούν υπερένταση και νεύρα στις μαμάδες. Όταν είμαι έτσι μου φταίνε όλα και ξεσπάω στα κορίτσια μερικές φορές :oops: Μετά αυτοχατουκίζομαι και συνέρχομαι σχετικά γρήγορα αλλά τι να το κάνεις...

Νατασούλα ακόμη να βρείτε άκρη με τα λεωφορεία :?

Λοιπόν ενώ είπαμε χτες οτι η Φ είναι καλά χτες το βραδάκι είχε τσίμπλες στο ένα ματάκι και μύξα πάααααλι και έκανε πυρετό 38,5 που έπεσε αμέσως με ντεπόν. Φοβάμαι μην έχουμε πάαααλι καμιά ωτίτιδα και χρειαστεί αντιβίωση :( Πήρα τηλ το γιατρό μου είπε ότι φεύγει η ίωση και εφόσον ο πυρετός αραίωσε τόσο πολύ είναι καλό. Θα μιλήσουμε πάλι σήμερα και ίσως την δει. Η τσίμπλα στο μάτι δεν μου αρέσει :roll:

Δημοσίευση

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτούν τι μισθό θέλετε :o:o:o:o τι ηλίθια ερώτηση είναι αυτή? :o:o:o

θα ήθελα 3000ε μπορείς να μου τα δώσεις? τι ηλιθιότητες!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

Εγώ αντίθετα με την Νατασούλα πιστεύω ότι η Αναστ. δεν έχει πιθανότητες πρόσληψης και αυτό διότι οι απαντήσεις της ήταν πολύ έξυπνες για αυτή την θέση, τα αφεντικά θέλουν και χρειάζονται κάποιον που να είναι ή να το παίζει χαζός, να μην απαντά και να κάνει την δουλειά του.........όταν βλέπουν απαντήσεις σαν της Αναστ. θα σκεφτούν ότι αργότερα ίσως και να προκαλέσει εξέγερση στο προσωπικό!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::? ....οπότε Αναστ., εύχομαι να σε πάρουν, αλλά......

αυτό με την μαμά να καπνίζει κ.λπ, δεν έχει νόημα να πεις κάτι γιατί πολύ απλά δεν θα το καταλάβει, αν το καταλάβαινε δεν θα το έκανε!!!! :|

επίσης Αναστ. τι γρήγορη δακτυλογράφηση? ακόμη εκεί έμεινε? δεν του είπες ότι θα τα ηχογραφείς όλα? :?::roll::roll::roll: με την σημερινή τεχνολογία σιγά μην σου ζήτησε και στενογραφία!!!! :lol::lol::lol:

Αφρο μια χαρά ο Πανούλης, μπράβο του έτσι να συνεχίσει :x:x:x

Δημοσίευση

Νατασούλα μου άρεσε αυτό που βρήκα στην σελ. του Δρ.

"Αν υπάρχει φως στην ψυχή,

θα υπάρχει ομορφιά στον άνθρωπο.

Αν υπάρχει ομορφιά στον άνθρωπο,

θα υπάρχει αρμονία στο σπίτι.

Αν υπάρχει αρμονία στο σπίτι,

θα υπάρχει τάξη στο έθνος.

Αν υπάρχει τάξη στο έθνος,

θα υπάρχει ειρήνη στον κόσμο."

Κινέζικη παροιμία

τι ακριβώς κάνουν στο πρόγραμμα αυτό? γιατί δεν λέει ακριβώς! :?

Δημοσίευση

Ρε παιδια..μαλων δεν σα ςτο εξηγησα καλα...

το φορτηγο κανει ολη μερα βολτες στην πολη με τα νερα μεσα τα οποια εχει να μοιρασει σε διαφορε τοποθεσιες. Βαση στανταρ τα μπουκαλα απο ΡΕΤ ειναι υποχρεομενα να "αναπνεουν"..

παρα μα παρα πολλα φορτηγα κυκλοφορουν με ανοιχτες τις κουκουλες δεν τα εχετε παρατηρησει ποτε;;;;;

επισης ηρθε το φορτηγο ξεφορτωσε..τα μπουκαλια δεν μπαινουν κατευθειαν στην αποθηκη η στο ραφι αλλα "περιμενουν" εξω απο το ΣΜ αρκετη ωρα γιατι το προσωπικο θα δωσει προτεραιοτητα σε πιο ευπαθη προιοντα τα οποια θα πρεπει να μπουν ψυγειο. Για σκεφτειτε εξω τα εχει 40 βαθμους;;;;;

Περναω απο 5-6 ΣΜ και μονο τα μεγαλα εχουν χωρο στο οποιον "κουμπωνουν" τα φορτηγα και τα βαζουν στην αποθηκη τους.

Διλαδη το ολο συστημα Logistics συμβαλει κατα καποιον τροπο στο να αλοιωνετε η ποιοτητα του νερου που φτανει τελικα στο ποτυρι μας.

Αυτο το νερο ειναι καλυτερο μονο εαν το νερο της βροσης ειναι πραγματηκα μολισμενο αλλα εκεινο το νερο δεν κανει ουτε για μπανιο

Τα γιαλυνα μπουκαλια ειναι ελαφρως καλυτερα γιατι δεν επιρρεαζονται τοσο απο τις καιρικες συνθηκες

χαχα..μ'αρεσε που ο μακουιν κερδισε...

εγω ακομα γιοκ...

οθυτε για τα βαφτηστηρια ειδα...στα δυο δικα μου θα στειλω λεφτα..ο ενας ειναι μεγαλος και ο αλλος μακρια..και με τα δικαστηρια που εχει μπλεξει η κουμπαρα μου χλωμο το βλεπω να ερχετε εστω για μια μερα...

Δημοσίευση

Αργυρω εξαρταται απο τη θεση...και την εταιρια...

στη δικη μας δουλεια πχ, η γραμματεας πρεπει να ειναι ετοιμολογη και ευρηματικη..ΠΡΕΠΕΙ να ειναι εξυπνη και να ειναι μεσα σε ολα γιατι οι απαιτησεις της δουλειας ειναι τετοιες.

Εμας μια τασια θα μας εκανε μια χαρα στη δουλεια

Επισης σε μεγαλες εταιριες ενας λογιστης ΠΡΕΠΕΙ να ειναι καπατσος..αλλιως καηκε η εταιρια

μαρακι αυτο που λες το να μπαινουμε στα παπουτσια..ειναι μια μεγαλη αληθεια..

απλα εμεις οι γονεις ξεχναμε πολλες φορες οτι ειμασταν και εμεις παιδια και οτι και εμεις τρωγαμε ενα βαζακι μερεντα στη καθησια μας, οτι μας αρεσε να τρρεχουμε ξυπολητα, να βρομιζουμε και δεν καταλαβαιναμε για ποιον λογο η μαμα δεν θελει να παιζει μαζι μας αλλα προτιμαει να ξαπλωσει η γιατι φωναζει επειδη ερηξα κατω το φαγητο μολις σφουγγαρησε.

Θου..θα σου πω ενα πραγμα...ασε και κατι να πεσει κατω...στο λεω απο προσωπικη πειρα..

θυμαστε που σας ελεγα οτι ο Χριστοφορος τσιροκοπαει και ΑΠΑΙΤΕΙ να τον ανεβοκατεβαζω αγκαλια 2 οροφους..

ε εδω και μια ευδομαδα ο Χριστοφορς με χαρα ανεβοκατεβαινει τις σκαλες..

τιες πρωτες μερε ςτου ελεγα- αφου τον εβαζα μεσα στην καγκελοπορτα πως η μαμα ανεβαινει πανω..εσυ αν θελεις να κατσεις εδω και να κλαις κατσε και κλαψε..

και ανεβαινα..

τις προτες μερες ανεβαινε με τα χερια κλαιγοντα ...ε πλεων με κραταει απο το χερακι και ανεβαινουμε μαζι χαρουμενα και μολις μπανουμε σπιτι και βγαλει μπουφαν κανουμε μια μεγγγαααλη αγκαλιτσα..λεμε μπραβο στον Χριστοφορο το μεγαλο αγορι που ειναι που ανεβαινει μονος του

Γενικα παρατηρησα πως οταν απλα τον αφινω να ξεσπασει οταν φορτωνει και επιβραβεβω με πρισσοτερη αγαπη και επαφη - αγκαλιες φιλια- την ηρεμη συμπεριφορα βελτιωβνετε αισθητα

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κοριτσάκια μου!!!

Μπήκα να σας διαβάσω μέχρι να πιω τον καφέ μου και με συγκινήσατε!!!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω γιατί πρέπει να ετοιμαστώ να φύγουμε!!Πάμε πατρίδα οεο!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αργυρώ λεπτομέρειες για το πώς δουλεύεται στα σχολεία δεν ξέρω.

Αυτό που μας είπαν είναι ότι βασίζεται στις αξίες (έχουν διαλέξει 12 και τις έχουν χωρίσει σε 2 κατηγορίες) και προσπαθούν να διαμορφώσουν το χαρακτήρα του παιδιού έτσι ώστε να χτιστεί πάνω στις αξίες.

Η συζήτηση χθες έγινε για τους γονείς και για το πώς πρέπει εμείς να φερόμαστε στα παιδιά και γενικά μέσα στην οικογένεια και πόσο ρόλο παίζει αυτό στην διαμόρφωση του χαρακτήρα, η βασική ιδέα είναι ότι το παιδί μιμείται και κάνει αυτά που βλέπει από εμάς και γενικά από το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει.

Γιαυτό έγραψα πολύ ωραία όλα στην θεωρία αλλά στην πράξη δύσκολα γίνονται.

Πολύ αξιόλογος πάντως ο κος Χαραλάμπους, αυτός ήταν ομιλητής χθες

Κατερίνα καλά να περάσετε

Δημοσίευση

Χρύσα έχω μείνει στο παλιό "είδος" γραμματέα εγώ!!! :lol::lol::lol::lol: μην μου δίνεις σημασία, προϊστορία :roll::roll::roll:

εδώ δεν έχω δει ούτε ένα φορτηγό με κουκούλα :? όλα όσα μεταφέρουν τρόφιμα ή ποτά έχουν πόρτες, η αποθήκη είναι από πίσω και ξεφορτώνουν αμέσως μέσα!!!!

Κατερίνα καλό ταξίδι :D

αχ και ο Λ. κάτι σε μακουίν θέλει!!!! :roll::roll::roll:

Κατάλαβα Νατασούλα :|

Δημοσίευση

Τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ.

Ειδικα σε θεσεις executive secretary οπως ημουν εγω στο προηγουμενο γραφιο- γιατι τωρα κανω λιγο απ'ολα. :lol::lol::lol: χειρηζομουν θεματα που αφορουσαν διαχειρηση του γραφειου, προμυθιες, θεματα Human Resources, ταξιδια.

Επρεπει διλαδη να ειμα σχετικη με διαπραγματευσεις, διαλακτηκη, ψυχρεμη, ετοιμολογη, λιγο Bitch, λιγο διπλοματης..πχ να λεω στο μεγαλο αφεντικο οτι το μικρο αφεντηκο ειναι καθ'οδον για το γραφειο και οπου να ναι θα φτασει..ενω το μικρο αφεντηκο μολις ειχε ξεκινησει απο το σπιτι του...

να απανταω σε καθε πικραμενη γιαγουλα που επαιρνε..ναι τεβε εκει..οχι κυρια μου λαθος κανετε...οχι δεν κανω λαθος εγω...εσυ κανεις λαθος αν νομιζεις οτι δε μα με αφισειςε να μιλησω με την κα Ταδε..προισταμεη

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμενα η μικρη μου κοιμηθηκε αλλο ενα βραδυ 12,30 με 6,30(ειχε φαει 11,30)τελειαααααααααααααααααααααααααα...σουυυυυυυυυυυυυς ναμην την ματιασω....

αχ οι μισθοι των 700 για ιδωτικο θα ελεγα ειναι ιδανικοι...χθες ελεγαν αποφοιτιοι αει πρωτη εργασια θελουν να κανουν το μισθο γυρω στα 650 ελεος....

εγω παλι με τον δικο μου ποτε του κανω χατηρια ποτε μαλωνω αυστηρα τις πιο πολλες φορες ομως μας βοηθαει η τιμωρια....γινεται αρνακι...και επισης πλεον τον βαζω να με βοηθαει σε δουλειες ολη μερα μολις με βλεπει να κανω κατι βοηθησωωωωωωωωωωωω και ειναι τοσο ευτυχισμενος που το κανει και καποιες φορες δινβω στο κωλο καμια γιατι και εμεις μανες ειμαστε και τα νευρα πανε τσιτα....μετανιωνω αλλα...ο δικος μου οταν κανει τρελλες θελει συνηθως προσοχη θελει να ειναι το επικεντρο....σκεφτομαι τωρα πρεπει να παιξουμε μαζι τους μετα ουτε που θα μας δινουν σημασια..θα μου πεις που χρονος αλλα μια ωρα την ημερα αν παιξεις μαζι του φτανει με το παραπανω..εγω βεβαια ειμαι σε φαση να κσνω μπανιο ολοκληρη και αυτοπεριποιηθω απο πανω ως κατω μεγαλη πολυτελεια τα κανω σπαστα..μωρομανα....στεναχωριεμαι αλλα υπομονη θα ξεπεταχτει κ η μικρη αφου σκεφτομαι θα ξεκινησει κρεμουλες κ λεω τελεια θα εχω χρονο καθε γευμα μας κραταει 40-50διαρκεια θηλασμου τουλαχιστον θα εχω 2-3 γευματα που θα μπορει να την αναλαβει αλλος και να βγω εξω με ηρεμια καο οχι αγχος ποτε θα φαει

θελω να αντιγραψω αυτο και να το βλεπω καθεμερα

ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ . ΓΙΝΕΣΑΙ !

Η τέχνη του γονιού δεν κληρονομείται. Μαθαίνεται! Όλοι μπορούν να γίνουν καλύτεροι αν προσπαθήσουν. Χρειάζεται εκπαίδευση για να αξιοποιήσουμε το ταλέντο και τα προσόντα μας.

Και αν διδαχτήκαμε την τέχνη του γονιού από τους δικούς μας γονείς, τώρα θα χρειαστούμε μετεκπαίδευση. Γιατί οι ανάγκες άλλαξαν κι ετούτο είναι άλλο παιδί και θέλει άλλους γονείς. Εμάς.

Για να μεγαλώσει ένα παιδί δεν χρειάζεται μόνο τροφή.

Χρειάζεται Εκτίμηση, Αναγνώριση, Ενθάρρυνση.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΚΑΛΑ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ :

ΝΑ ΛΕΤΕ :

Τίποτα σωστό δε μπορείς να κάνεις !

Μπράβο !

Ας ήταν να 'μοιαζες του Γιάννη !

Δεν πειράζει που δεν τα κατάφερες αυτή τη φορά.

Σε σιχαίνομαι !

Είμαστε περήφανοι για σένα !

Δε θα τα καταφέρεις ποτέ !

Αρκεί που προσπάθησες.

Είσαι άχρηστο, ηλίθιο, ανίκανο !

Θα τα καταφέρεις !

Δεν είσαι παιδί μου εσύ !

Είσαι σπουδαίο παιδί.

Φτυστό ο παππούς σου, ο άχρηστος !

Κανένας δεν είναι τέλειος.

Μ' αρρώστησες ! Θα με πεθάνεις !

Είσαι μοναδικό.