Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα πανεμορφες!

τί κανετε;

σημαρε συγκινηθηκα!καθως επιστρεφαμε απο σταυρό,μας σταματησαν στα διοδια να μας ενημερωσουν οτι απο αυριο τιθενται σε λειτουργια! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

κ ελεγα πού να επενδυσω τα χρηματα που μου περισσευαν.. :lol::lol::lol::lol::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: !!

ειμαι χαρουμενη με τον παιδικο του γιωργου..στον παιδικο του ειναι 2 τμηματα,1 για βρεφακια-2 ετων κ ενα,που ειναι ο γιωργος,2-3 ετων..

τα μεγαλυτερα 3-4,5 ειναι σε αλλο κτιριο σε αλλη περιοχη..κ εδω κ λιγες μερες αποφασιστηκε κ πριν το μεσημεριανο ερχονται με το σχολικο κ τα μεγαλα παιδακια στου γιωργου!κ η δασκαλα του μου ειπε οτι ο γιωργος εχει βρει τη χαρα του κ παιζει με τα μεγαλυτερα! :D:D:D:D

μαρια..κοιτα..ο γιωργος δεν εχει κρεατακια,εξακριβωμενο,παρολο που ο πρωτος ωρυλα ηθελε να τα εγχειρησουμε :evil::evil::evil:

εσυ ομως πηγες σε γνωστο σας λες,αρα θα εχει δικιο..

ομως,στη θεση σου,πριν αποφασισω την εγχειρηση θα εκανα σιγουρα ομοιπαθητικη..δεν εχεις να χασεις κατι..στη χειροτερη περιπτωση,θα κερδισεις χρονο για την εγχειρηση..κ η νατασουλα εκανε στον μιχαλη μεχρι να μεγαλωσει κ να κανει την εγχειρηση..νατασα πες!

εγω θα τον παω,αλλα περιμενω λιγι να συνελθει απο το σοκ με τοσους γιατρους..εχει παθει φοβια νομιζω :roll::roll::roll:

επισης..γιατι αγοραζετε αμπουλες φυσιολογικου ορου κ σπρει;εγω με τη συριγγα κ ορο σε μπουκαλι καθαριζω..κ κανει μονο 1,45 το 1λιτρο!οχι 7 ευρω που εδινα για το απρει,που ειχε μονο 115 μλ μεσα κ ετρεχε κ λιγο!δεν καθαριζε καθολου καλα!τωρα η μυτη ειναι γυαλι!πεντακαθαρη!

παναγιωτα,ναι να εξηγουμε,αλλα οταν παλι δε δεχεται,ε τοτε..απλα δε ρωταμε!

αργυρω εχεις δικιο..απο εχθες,αλλαξα μαλλον αποτομα συμπεριφορα κ ενα σοκ το επαθε! :shock::shock::shock:

νατασα μπηκα στο σαιτ που λες,αλλα μουρουνελαιο για παιδια εχει μονο σε μικρες καψουλες..δε γινεται λεει σε υγρη μορφη γιατι δεν μπορει να διατηρηθει κ να μεταφερθει..ο γιωργος δεν υπαρχει περιπτωση να καταπιει ρε συ τις καψουλες..

να μην παρω σκευασματα απο εδω φαρμακειο λες; :?:?:?

καλα πεθανα με την αγορα του μπιντε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω δεν πλενομαι μετα απο καθε..αφοδευση! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: μαντηλακια..

ο χ. κανει ντουζ!

κ τωρα που ξεβρακωθηκαμε οικογενειακως συνεχιζω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασια να σκισεις στη συνεντευξη!θα τους εντυπωσιασεις σιγουρα!να πεις λεπτομερειες,ε!

γαμωτο..σου συμβαινουν φοβερες αλλαγες κ δεν εχω κατορθωσει να σε δω.. :(:(:(:(:(:(:(:(

ευχαριστω για τα καλα σου λογια..αλλα με ξερεις..100 θετικα κ ενα αρνητικο..στο αρνητικο θα σταθω! :roll::roll::roll::roll:

θενω καλωσηρθες!ο γιωργος αρχισε να κοιμαται σερι 23 μηνων!

κανε υπομονη..δε νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι να αλλαξεις τα ωραρια του..εκτος αν δοκιμασεις ακπαιδευση υπνου..σιγα σιγα..ελαττωνοντας σταδιακα τις φορες που θηλαζεις..αν αντεχεις ομως τα ξενυχτια κ τα κλαμματα το βραδυ..

ιφιγενεια καλωσηρθεςκ εσυ! :D:D:D

αθηνα τελειο το βιντεο με τη μικρη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ποια ειναι καλε αυτη που μαζευει τα απλυτα στο βαθος; :geek::geek::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσα ο φοφος ειναι υπεροχος με κοντο μαλλι!να μη του το ξαναμακρυνεις!ειναι 100 φορες πιο κουκλος ετσι!κ ο γιαννακης..μπισκοτολουκουμακι!

νατασα στις φωτο λαμπετε!φτου φτου!

να περασετε τελεια στο θεατρο!μπηκα κ εγω στον πειρασμο να παρω εισιτηρια..αλλα δεν ξερω αν θα καθοταν ο γιωργος.. :?:?:?

α!χρυσα κ ο γιωργος τετοιο σταυρο εχει!μα καλα ολες τον ιδιο εχουμε;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

σαββατο στολιζουμε κ εμεις! :D:D:D:D:D

σας φιλω ολες!παω να συμμαζεψω λιγακι!

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ιουλια σε παιδια με χρονια ωτιτιδα καλυτερα ΟΧΙ συριγκα..

και εγω νασαλιν εβαζα..αλλα μου τα εχωσε ο Μεγασ και συνηλθα

Παναγιωτα μου τα φιλια μου

εμεις τελικα τουβ φοφο δωρο απο τον αη βασιλη θα παρουμε αυτο

http://www.unicef.gr/shop_products.php?cat=231

το σετ γιατρου

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: λοιπόν βλέπω το βιντεάκι που έβαλε η Παναγιώτα, πέθανα στο γέλιο και μετά καπάκι διαβάζω αυτό της Αφρος:

θου ο Κ το κανει μετα απο καθε φορα ;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ε τι να φανταστώ η γυναίκα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μετά, διαβάζοντας πιο πέρα, κατάλαβα τι εννοούσε η Αφρο!!!! :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα και εγώπαλιά την είχα αγοράσει στον Λ. την ίδια τσάντα ακριβώς μόνο που είναι κόκκινη και παίζαμε, ε τώρα έχει ψιλοχαλάσει, μερικά εργαλεία λείπουν ..... :roll::roll::roll::roll:

ο άντρας μου που θέλει να βάλει και πισουάρ!!!! :o:o:o:o:o:o ε όχι.....

Δημοσίευση

Θούλη ηρέμησε καλή μου, ε εντάξει δεν κοιμήθηκαν, δεν πειράζει πάρε και τα δύο καθήστε στο πάτωμα και παίξτε!!! ;) , μην θυμώνεις τι να κάνουν τα παιδιά, αν δεν θέλουν να κοιμηθούν? σε καταλαβαίνω, απλά εκείνη την ώρα που πας να θυμώσεις και να εκτονωθείς, εκείνη ακριβώς την ώρα σκέψου ότι θα ήταν καλύτερα αν ..... ηρεμούσες, χαλάρωνες, δεν έδινες σημασία :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Τρέχω και δεν προλαβαίνω να γράψω... :twisted::twisted::twisted::cry::cry::cry::cry:

Μια απορία έχω......

Υπάρχει όντως άνθρωπος που πλένει τον κωλο του μετα από χέσιμο;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο ο Γιώργος και η οικογένειά του ήταν.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Κακούργα Νατάσα μου κατέρριψες το μύθο-άντρα που παντρεύτηκα.... =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Εγώ δεν πλένομαι... :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick: Σκουπίζομαι με χαρτί και μετά με μωρομάντηλα... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::oops::oops::oops::oops:

Μα καλα πιστεύετε ότι με σκέτο νερό καθαρίζει το σκατό;;;;; :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

έλεος!!!!!!!!! :-t:-t:-t:-t:-t:-t

Έχω ρίξει ΤΟΥΣ καβγάδες με τον Γ. για αυτό το θέμα.... :twisted::twisted::twisted: Πλέον χρησιμοποιεί κι αυτός μωρομάντηλα, αλλά που και που πλένεται κιόλας... :twisted::twisted:

Μα που το έχετε δει αυτό το έργο;;;;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

επίσης ξέχασα να πω ότι εμείς πίνουμε εμφιαλωμένο, όταν ήρθα εδώ ρώτησα γιατί το νερό τςη βρύσης δεν είναι καλό? και μου απαντά ο άντρας μου ότι είναι καλό, αλλά αγοράζουμε......και πιστεύω ότι το 100% του πληθυσμού της χώρας αγοράζει εμφιαλωμένο!!! :?

όμως να πω ότι θυμάμαι παλιά στην Λάρισα (Μαρία δεν θυμάμαι χρονιά) άνοιγες την βρύση και έβγαζε καφέ, ε λοιπόν πώς θα πιω από την βρύση? δεν ξέρω αν το έκαναν επίτηδες ή όχι....πάντως δεν θέλω να ρισκάρω και την υγεία μου ή των παιδιών μου...εδώ τα νερά τα ελέγχουν και πολλά μπουκάλια έχουν και το Νο1 στην έγκριση .... και το πιστεύω....!!!! :? μέχρι αποδείξεως του εναντίου.....

και σταματώ διότι βλέπω την φάτσα μου 3 φορές συνεχόμενα.... :?:o:o:o

Δημοσίευση

Καλε γωγω..τα πεθερηκα και η κουνιαδα...

λατρεις..

εμειςεχουμε..μας εμεινε αμανατι να πιανει χωρο στο μπανιο..

το χρισημοποιησα σε δυο φασεις..να πλενω τον κωλο του Χριστοφορου...και μετα του Γιαννακη :lol::lol::lol::lol:

Θου χρειαζεσαι μαθηματα ηρεμιας..

την τριτη καθομαι, ελα για καφε

Τασιαααααααααααααα

που εισαι καλεεεεε

πες μας τι εγινε;;;;Αργη εαν αγοραζετε αμφυαλομενα, να αγοραζετε σε γιαλυνα μπουκαλια οχι σεπλαστηκα

Δημοσίευση

νομίζω τα πλαστικά είναι πιο φθηνά :lol::lol::lol::lol: και πιο ελαφριά!!!! :roll::roll::roll:

τα πλαστικά τα πετάμε στο μηχάνημα, τα παίρνει και τα ανακυκλώνει και κάθε μπουκάλι μας δίνει 0.25λεπτά πίσω ή 0.15!!!

Δημοσίευση

Χρύσα με παρέσυρες, άλλο ήθελα να γράψω: ότι αύριο θα δημοσιεύσουν την λίστα όλων όσων χρωστούν στην εφορία και δεν πληρώσουν μέχρι σήμερα και πήρε τηλέφωνο σε ραδ. στ. ένας Έλληνας επιχειρηματίας που ζει Γερμ και Βέλγ. και έχει επιχείρηση στην Ελλάδα και λέει "όχι δεν θα πληρώσω τον φόρο, αφού ζω στο εξωτερικό, είναι αρκετό που παρέχω εργασία, γιατί να πληρώσω?" :o:o:o:o:o

μα καλά δεν ξέρει ότι όταν έχει επιχείρηση κάπου πληρώνει τον φόρο της χώρας στην οποία την έχει?

αυτό τον ρώτησε και ο δημοσ. και εκείνος απάντησε "όχι δεν πληρώνω και θα πάω την χώρα στα δικαστήρια!!! και το πολύ πολύ να κελίσω την επιχείρησή μου και να υπάρχουν 100 ακόμη άνεργοι" :?

βγάλε άκρη....

Δημοσίευση

Kαλησπερα!!! Τι κανετε?

Ο μικρος μς αφησε και εκανα παστιτσιο με την ησυχια μου! Πρωτη φορα στους 10 μηνες! Η Ε. τελεια με τον παιδικο. Σημερα λεω να κανω πρωτη φορα μαφινς. Πηρα προχθες φορμα, μισα σκετα μαλλον με λιγο καρυδι μεσα που αρεσει στον Π. και στα αλλα θα πειραματιστω. Για να δουμε...

Δωρο για την Ε. δεν ξερουμε ακομα τι θα παρουμε γιατι δεν παιζει με τιποτα αυτο το παιδι. Καθε φορα πονοκεφαλιαζουμε με αυτο το θεμα και οτι και να παρουμε δεν το παιζει ακομα και αν το εχει διαλεξει η ιδια. Φετος θα την βαλουμε παλι να διαλεξει κατι για τα Χριστουγεννα και για τον Α. Βασιλη θα δουμε. Στον μικρο θα παρω κανενα μαλακο βιβλιο.

Αφρο οντως το θρανιο ειναι για μεγαλυτερα παιδακια. Αυτος δεν ενδιαφερεται για κατι? Πως την πατησες απο το γαλα? Λιγμενο ηταν?

Αργυ τελεια η αγορα σας! Και εμας ανοιξε την Τριτη αλλα επισημα θα ανοιξει την Κυριακη που θα γινει μεγαλη γιορτη και θα παμε. Εμεις εχουμε παγωνια εδω, μονο σημερα ειχαμε λιγο ηλιο.

Νατασουλα τι ομορφα που ειναι τα κρεβατακια αλλα ακομα πιο ομορφα ειναι τα κουκλια σου! Ειδικα η Ελενα ειναι τρελα με αυτα τα μαλλακια! :x

Φρανιτακι χρονια σου πολλα αν και καθυστερημενα, δεν προλαβα να σου ευχηθω! :oops: Ευχομαι να μην ξανακολλησει τιποτα ο μικρος μεχρι το τελος της χρονιας.

Ιφιγενεια καλως ηρθες. Σε θυμαμαι απο παλια ;) Φαση θα περναει η μικρουλα σου, ευχομαι να στρωσει γρηγορα.

Θου ρε σαν να βλεπω εμενα στις αντιδρασεις σου :roll: Αν βγω και φωναξω θα ακουστω μεχρι εκει στανταρ :lol::lol: Πρεπει να χαλαρωσουμε φιλεναδα, αν βρεις τροπο πες τον και σε μενα :lol: , εγω σκεφτομαι μεχρι και να αρχισω να χαπακονωμαι :?:oops:

Χρυσα ο σταυρος πολυ μου αρεσε! Καλε ολες τον ιδιο πηρατε? :lol:

Αθηνα τελειο το βιντεακι! :lol: Μεγαλωσαν τα σκατουλια μωρε!

Συμπεθερα πως ειναι σημερα ο Αλεξ? Εσυ την παλευεις?

Νατασα μουρουνελαιο κανει να δωσω και στον μικρο? Βρηκα ενα που ειναι για ολη την οικογενεια, ακομα και για νεογεννητα αρα λογικα κανει ε? Πεθανα με το μπιντε! Χωρις πλακα ειναι καλη ιδεα για αυτους που δεν εχουν, για να το σκεφτω και εγω!

Ερωτηση: Ποιο ειναι πιο καλο η σπιρουλινα η το ιπποαφαες? Ξερετε κατι? Η μανα μου λεει ιπποφαες ειναι ανωτερο αλλα δεν ξερω. Θελω κατι να με τονωσει.

Παω να σφουγγαρισω πριν ξυπνησει και ο μικρος και να κανω μαφινς. Τα λεμε το βραδακι ελπιζω.

Δημοσίευση

Αργρω επειδη τετοια νοοτροπια εχουν πολλοιεπιχειρηματιες, ειναι ετσι η κατασταση...

για νατο κανει αυτο στη γερμανια..να δω ποιος θα παει ποιονβστα δηκαστηρια

Λενακη και τα δυο ειναι καλα..η μαμα μου παιρνει μια το ενα μια το αλλο

Δημοσίευση
πιο συνεργάσιμα? :lol::lol::lol: η δικιά μου σταμάτησε να ξυπνά το βράδυ όταν ήταν 19 μηνών!!! τέτοια συνεργασία μιλάμε!!!! :roll::roll::roll::roll:

εξαρτάται από το παιδί και όχι από το φύλο!!!....ο γιος μου 6 μηνών σταμάτησε το βραδυνό ξύπνημα!!!

ΟΚ...ανακαλώ πάραυτα!!!

Τελικα μαλλον εχει να κανει με το παιδι. Απλα μεσα μου παντα θεωρουσα τα αγορια πιο τζαναμπετικα!

Παναγιωτα φυσικα και σε θυμαμαι. Περασε κιολας ενας χρονος...το πιστευεις? Πως την παλευεις με τα αγορια σου? Κοντευει ο καιρος να επιστρεψεις σχολειο σωστα?

Δημοσίευση

Λενάκι και τα 2 καλά είναι, η σπιρουλίνα σου δίνει σίδηρο και το ιπποφαές σε κάνει τούρμπο :lol::lol::lol::lol: έπαιρνε η αδελφή μου για ένα διάστημα και παρά την κούρασή της όλη την ημέρα το ιπποφαές την έκανε τούρμπο και συνέχιζε

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως είναι για λίγο διάστημα όχι για πολύ! :!::!::!::!::!::!:

Δημοσίευση

θου γιατ να παραιτηθεις?

δεν μπορεις να μπεις ταμειο ανεργειας?

πηγαμε ρυθμικη...

για πρωτη φορα φτασαμε πρωτες...

συνηθως παμε καθηστερημενα!

εμεις μαλλον για δωρο θα της παρπυμε κανα σπιι της μπαρμπι

Συμπεθερα...αναφερομουν σχετικα με την υπομονη να φανε -πιουνε...νομιζω τι στο σπιτι σας επικρατει πανατ ησυχια και πως ποτε δεν νευριαζεις!

στολισατε?

αν ναι βαλτε καμια φωτο να δουμε και εμεις!

Δημοσίευση

Καλησπερα βαριεμαι!!

Βρεχει απο χτες τη νυχτα χωρις κανενα διαλειμμα!! Μ'αρεσει που η εποχη των βροχων εχει τελιωσει υποτιθεται!!

Παραγγειλαμε εναν χειροποιητηο ξυλινο καναπε και δυο πολυθρονες..ειναι απο ξυλο κ ειναι παραδοσιακη τεχνη εδω...Τα πηραμε απο ντοπιους ..πολυ ωραια..Δωσαμε μονο 300 δολλαρια κ ειλικρινα σας λεω στην Ευρωπη θα κοστιζαν 3000...

Αργυρουλα για το νερο που λες..Το θεμα ειναι πως ακομα και πιστοποιηση 1 να εχουν οι ερευνες εχουν δειξει πως στην ουσια ειναι ακριβως ιδια με το νερο της βρυσης..Οποτε αγοραζες τροποποιημενο νερο βρυσης...

Εγω δεν αγοραζω εμφιαλωμενο πουθενα παρα μονο οταν ειμαι σε χωρα του τριτου κοσμου..Πχ εδω ή οταν ημουν Λαος κ Βιρμανια επινα μονο εμφιαλωμενο, αν πιω το νερο της βρυσης, θα συναντησω τον δημιουργο μου :shock::shock::shock:

Στην Ουγκαντα δεν υπαρχει ανακυκλωση Ιχα χα) αλλα μαζευουν οι ντοπιοι τα πλαστικα μπουκαλια και τα πουλανε στα μικρα εστιατορια ή σε πλανοδιους πωλητες χυμων..Βασικα αυτο ειναι προβλημα διοτι δεν τα πλενουν οποτε φανταστειτε τωρα πινουν χυμο σ επλαστικο μπουκαλι απο τα σκουπιδια..Ασε που εδω αγοραζω νερο σφραγισμενο με πλαστικο γυρω απο το μπουκαλι διοτι μπορει να τα εχουνη γεμισει με νερο βρυσης...

ΣΤην Ιορδανια παλι αγοραζα επεξεργασμενο νερο απο τον Ιορδανη ποταμο..Ο οποιος ναι μεν ειναι βρωμικος αλλα το νερο το καθαριζε και ανηκε στο δημοσιο δικτυο της Ιορδανιας..Οποτε κ επαιρνα δημοσιο νερο κ μου γεμιζαν συνεχως το ιδιο τεραστιο δοχειο κα γλυτωνα ολα αυτα τα πλαστικα μπουκαλια..

Στην Συρια ηπια το νερο τςη βρυσης -κατα λαθος- αυτο που επαθα δεν θα το ξεχασω ποτε..

Επρεπε να γυρισω Ιορδανια που ηταν μια μερα ταξιδι με λεωφορειο κ κοινο ταξι..Ε ολη την ημερα μεσα στο λεοφωριο κ το ταξι εμετος κ διαρροια..Φανταστειτε πως ημουν..Οταν εφτασα Ιορδανια λιποθυμησα απο την αφυδατωση..ημουν μονη κ επεσα σε κατι βρωμονερα...ξυπνησα κανα δεκαλεπτο μετα κ καποιος με πηγε σπιτι..Εκει τα ιδια για 2 μερες..ουφ..πεθανα...

ΑΥτα περι νερου!!!

ΣΑς ζαλισα ολιγον μου φαινεται... :?:?

Δημοσίευση

Ιουλια δεν κανει γιατι το νερο πιεζι το τυμπανο, Οταν εχει ωτιτιδα μονοορο σε μονοδοση, η καλυτερα τα σπρει

Οταν δεν εχει ωτιτιδα κανε ανετα την συριγκα σου.

Περα απο αυτα που λεει η Φρανι, το νερο στε πλαστηκο μπουκαλι βιονει sevear weather conditions...διλαδη...απο τη ζεστη του αυτοκινητου στο κρυο της αποθηκης κλπ κλπ..μπορει να περναει ωρες λιαζομενο...και στο καπακι στο ψυγειο

επισης τα μπουκαλια..ΚΑΙ οι μπουκαλες πρεπει υποχρεωτηκα να "αναπνεουν"...οποτε φαντασου..γρνανε ολη την πολη με τα καυσαερια...και "παιρνουν" μυρωδιες απο οπου αποθηκευονται

Κουμπαρα εγω ακομα δεν στολισα....

Δημοσίευση

εμεις βαζουμε τον ορο σιγα σιγα και το καταπινει...την επομενη βλεπυμε τις μυξες στα κακα!

ποτε με πιεση!

βεβαια τωρα για να τςη κανουμε ορο την κραταμε και οι 2!

εχω δει μια πολυ ωραι τσαντα...

αλλα ρε γμτ δυσκολοι καιροι!

http://www.axelaccessories.com/product_ ... &offset=75

Δημοσίευση

καλησπέρα!!για νερό λέτε?εδώ το νερό έχει υδράργυρο σε μεγαλύτερη ποσότητα απο οτι ειναι ανεκτο γ τον οργανισμό ,καρκίνο δεν βιάζομαι να πάθω οπότε εμφιαλωμένο!!οι ντόπιοι παίρνουν απο τις πηγές,μέγα λάθος ,κ εκει ειναι αυξημένα τα επιπεδα υδραργύρου,πολλοί δεν το πίνουν μα μαγειρευουν με αυτο,μα το ίδιο δεν είναι?κ με το βρασμό δεν φεύγουν τα βαρέα μέταλλα.. μια συνάδελφος έχει φοντάνα ,μαζέυει το βρόχινο νερό κ με αυτό πλένει πιάτα ,ποτίζει,πολύ πρακτικό!!! δεν σας διάβασα,ηρθαν τα βιβλία μου ,η σειρά hoyse of night και διαβάζω ένα την ημέρα ,μου μένουν αλλα 4 !!! μεταξύ βιβλίου κ ιντερνετ προτιμώ το πρωτο!!

Μαρία Ιωαννα το κουκλόσπιτο το έχει κ το toys.de ,έχει κ άλλα ,και εγώ θατης πάρω μα αργότερα ,εσένα που είναι κ 2 ,τέλειο δώρο!! παω να διαβάσω λίγο τα νεα σας..

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου!!!!

Κοντεύω να το χάσω αυτό το τρενάκι :(:(:(

Δεν προλαβαινα ούτε να σας διαβάσω τις τελευταίες μέρες.

Δούλευα στην πλευρά του καζίνο και είμασταν τίγκα στην κάμερα......που να μπεις ιντερνετ...

Στο σπίτι δεν....εννοείται :lol::lol:

Τώρα όμως σταμάτησα απ τη δουλειά και θα είμαι εδώ ;)εαν με θέλετε φυσικά..

Αύριο πάω στην μανούλα μου!!!Έχουμε τα εξάμηνα της γιαγιάς μου και θα κάτσω καμιά εβδομάδα.

Να θυμηθώ να πάρω το λαπιτόπι μου!!!

Σας καληνυχτώ κουτουλάω!!!!!

Δημοσίευση

Τι κάνετε κοριτσάρες μου, εγώ τρέχω λίγο, θέλω να γυαλίσω το σπίτι και να στολίσω το ΣΚ..

Απλά ήθελα να σας δείξω αυτη την πιπίλα.. χαχαχαχα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

195695546277712347_8Xcw02ah_c.jpg[/attachment:1pq22hvn]

post-4408-13873938194977_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

κανένα νέο από το βόρειο στρουμφοχωριό (που λέιε και η Σισσιώ), πίνω καφεδάκι με την ησυχία μου, σε λίγα λεπτά θα πάω να ξυπνήσω τον Λ. :|

Έρη τι ωραία πιπίλα :lol::lol::lol::lol::lol: πολύ φαντασία είχε αυτός που την έβγαλε!!! :lol::lol::lol: το μωρό όμως γλύκα!!! :)

καλό γυάλισμα :|

την άλλη Πέμπτη το κοριτσάκι μου πάει παιδικό :? για μισή ώρα, την Παρ για 1 ώρα κ.ο.κ

μου είπε ο άντρας μου ότι πρόσεξε ότι, όταν πήγαμε η δασκάλα, όταν έσκυψε κάτω στο επίπεδό της να της συστηθεί, την έπιασε και στον πωπό, μάλλον για να δει αν έχει πάνα!!! :?

Συμπεθερα...αναφερομουν σχετικα με την υπομονη να φανε -πιουνε...νομιζω τι στο σπιτι σας επικρατει παντα ησυχια και πως ποτε δεν νευριαζεις!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ησυχία στο σπίτι μας? :o:o:o:o:o τι είναι αυτό? βέβαια οι φωνές είναι των παιδιών και σπάνια των γονιών........ νευριάζω καμμιά φορά....... όταν πρόκειτε για το φαγητό, όπου γίνεται το έλα να δεις από την πλευρά των παιδιών, τους λέω "δεν έχει εκείνο, δεν έχει το άλλο", έπαψα να φωνάζω γιατί είδα ότι δεν αλλάζει η κατάσταση ;)

θα συναντησω τον δημιουργο μου :shock: :shock: :shock:

αυτή η έκφραση μου άρεσε πάρα πολύ! :):lol::lol::lol::lol:

μεγειά τα έπιπλα, αν κατάλαβα το στυλ, μου αρέσει πολύ :D

εμείς έχουμε ένα μπαούλο (να το πω έτσι) από την Αφρική, πολύ ωραίο χειροποίητο και πολύ βαρύ!!! :roll: και ένα μπωλ από την Αφρική......τα είχε φέρει ο άντρας μου όταν ήταν εκεί οι γονείς του!

Γιώτα καλή μελέτη των βιβλίων! ;)

η Ρ. όταν πάμε σε ένα μαγαζί στο υπόγειο που έχει και τα παιδικά παιχνίδια τρέχει εκεί που είναι οι κούκλες και λέει "πάω να δω την κούκλα μου"!!! :lol::lol::lol: να μου την πάρετε για τα Χριστούγεννα :o:o:o:o:shock::shock::shock::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Χρύσα ποιός ήλιος? τα εμφιαλωμένα νερά αν τα αγοράζεις από ΣΜ είναι σκοτεινά, δεν έχει παράθυρα....και εδώ υπαρχουν μαγαζιά (σαν ΣΜ) που πουλούν μόνο νερά, ποτά και εκεί δεν έχει παράθυρα.....κανένα ποτό δεν εκτίθενται στον ήλιο....επίσης το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου είναι κρύο :?

σε γυάλινα μπουκάλια - νομίζω - κυκλοφορεί μόνο το νερό με ανθρακικό (δεν είναι ανθρακικό, αλλά δεν θυμάμαι πώς λέγεται)!

γενικώς παντού υπάρχει κερδοσκοπία......

πάω να ετοιμάσω το μπουμπούκι τώρα......

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...