Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Ζητω προκαταβολικα συγνωμη που κανω καταχρηση ιδιωτικου χωρου αλλα πιστευω οτι μονο εσεις μπορειτε να με βοηθησετε καθως οι περισσοτερες εχετε θηλασει τουλαχιστον ενα παιδι για τουλαχιστον ενα χρονο!

Ο μικρος μου ειναι 11+ μηνων και θηλαζει. Το προβλημα μου ειναι οτι θελει συνεχως να βρισκεται στο στηθος σα νεογεννητο!!! Τα γευματα του τα κανει κανονικα. Πρωι φρουτα, μεσημερι και απογευμα φαγητο. Μπιμπερο, πιπιλα, ξενο γαλα ουτε να τα δουμε!

Το μεγαλο μαρτυριο ομως ειναι ο βραδυνος υπνος καθως ξυπναει τουλαχιστον 20 φορες μεσα στη νυχτα (χωρις υπερβολη) και για να ξανακοιμηθει θελει τη βυζοπιπιλα. Για το λογο αυτο κοιμομαστε μαζι τη νυχτα. Την κουνια την εχουμε διακοσμητικη!! :lol:

Πειτε μου τι μπορω να κανω μηπως και αρχισει να κοιμαται λιιιιγο περισσοτερο γιατι 11 μηνες τωρα ειμαι αυπνη. Το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορουμε να τον αφησουμε ουτε για δυο ωρες να βγουμε μια βολτα με το συζυγο γιατι αν ξυπνησει και δεν ειμαι διπλα του παθαινει υστερια... :oops: Οσες φορες το επιχειρησαμε μας επαιρναν τηλ και επιστρεφαμε αρον αρον.

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσίευση

Θεανο μου λοιπαμαι που θα σε απογοητευσω ΑΛΛΑ...ο δικοςμου ξυπναει ακομα που και που παρολοβ που κοντευει ενα χρονο που εχει αποθηλασει...

τι να σου πω..καθε παιδι ξυπναει για αλλον λογο...διαφορετικο...και ικανοποιειται με διαφορετηκα πραγματα...

Μπορειφανταζομαι η καθε μια μας να σου πει για τον εαυτοβ της και να δεις τι σου ταιριαζει..

πχ...εγω τον αφινα στη γιαγια του αμαειχαμε να παμε καποι και η γιαγια του εφτιαχνε τοετερο αγαπημενοτου ροφημα...χαμομιλι με μελι...το επινε, τον χαιδευε και ξανακοιμοταν..αλλα εχει δεθει και μετις δυο γιαγιαδεσ...

Παντως ναξερεις οτι σε ατη την ηλικια τα παιδια εχουν εντονη την αναγκη των γονιων,...

εγω περιμενω να παει και ο μικρος μας 2,5-3 χρονων για να επιχειρισω μια εκδρομουλα με τον καλο μου μπας και κοιμηθουμε καιξεκουραστουμε τα κορμια μας... :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Θεανω γιατι συγνωμη καλε και ποιος ιδιωτικος χωρος;;; εδω μια παρεουλα ειμαστε κι ολοι οι καλοι χωρανε! ;)

Εγω δε θηλασα κανονικα(αρμεγομουν) οποτε δε μπορω να σε βοηθησω...αλλα 20 φορες;;;; με πιανει τρελα και μονο στη σκεψη!!! :o:o

Α δεν ειμαι τοσο δημοκρατικος τυπος εγω...Εδω να φανταστεις με λενε Μερκελ και φραου τονια!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σιγα μη σηκωνομουν 20 φορες επειδη θα ηθελε βυζοπιπιλα!!! [-x[-x

Χρυσακι εδω οσο κι αν ψαξεις τετοιο σταυρο σε τετοια τιμη δε παιζει με τιποτα!!!! :roll: καλα το λενε οτι στο Ηρακλειο και γενικα στη Κρητη ειναι πολυ ακριβα τα κοσμηματα...

Δημοσίευση

Ωχ τωρα ειδα οτι αυτα που εγραψα στο Μιτσακι δεν ειναι πουθενα!!! παλι μαλακια εκανα στανταρ!!!

Μιτσακι μου γλυκο ζεις ακομη ε;;;;; :lol::lol::lol:

Βρε εμενα ο Μακης οταν ειναι εδω βοηθαει πολυ,αλλα το θεμα ειναι οτι σπανια ειναι εδω!!! δουλευει παρα πολυ ακομη και τα Σ/Κ... :(

Δημοσίευση

καλα ολες το ιδιο σταυρο εχουμε :lol::lol::lol::lol::lol:

μιτσακι εσεν αδε τη βαραει τη μπουμπου σας? :roll::roll::roll:

κ γιατι δε με λετε οτι κ γω ειμαι ηρεμος ανθρωπος? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol:

θεανω υπομονη..τιποτε αλλο..δε πα να του δωσει κ καμια τηγανια στο κεφαλι :lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops: αν ειναι ν αξυπνησει θα ξυπνησει :P:P:P:P:P

τονια μη ε ενοχλεις στο τσατ :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:-bd:-bd:-bd την έστειλα!!!! :D:D:D

το απόγευμα βγήκαμε με την αδερφή, τον μπάμπά μου και την Ι και πήγαμε να δούμε για ραπτομηχανή για τη μαμά που αύριο έχει γενέθλια :D Πριν λίγο με πήρε η μαμά μου (η Ι είναι εκεί) και μου είπε ότι είπε στην Ιωάννα ότι αύριο έχει γενέθλια! και η Ι της απαντάει "ξέρεις να φτιάχνεις φορέματα, παντελόνια, φούστες?? αύριο θα έχεις ραπτομηχανή" :o Της μαρτύρησε την έκπληξη :lol::lol::lol::lol:

Έκανα την αγορά της χρονιάς σήμερα. Πήγαμε Hondos με τη φίλη μου και πήραμε κρέμα ενυδατική + μαντηλάκια καθαρισμού 5,5 ευρώ 8-)

Ο Γ λέει μόνο μη ξυπνήσω αύριο με μαλλιά ναέχουν φυτρώσει στο πρόσωπο :mrgreen:

Δημοσίευση

Έκανα την αγορά της χρονιάς σήμερα. Πήγαμε Hondos με τη φίλη μου και πήραμε κρέμα ενυδατική + μαντηλάκια καθαρισμού 5,5 ευρώ 8-)

Ο Γ λέει μόνο μη ξυπνήσω αύριο με μαλλιά ναέχουν φυτρώσει στο πρόσωπο :mrgreen:

Xαααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θεός ο άντρας σου!!!!

Δημοσίευση

Θουλακι ναι καλε η προσωποποιηση της ηρεμιας εισαι κι εσυ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μαρακι σας εδωσε στεγνα το ρουφιανακι;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρη κρεμα προσωπου με 5 ευρω;;;; καλα σου λεει ο Γ,προσεξε μη ξυνησεις σα το λυκανθρωπο!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Cesilia και tonia ευχαριστω για τις απαντησεις.

Το θεμα ειναι οτι δεν πιανει ο μικρος κανενος ειδους μπιμπερο ή ποτηρακι εκπαιδευτικο οποτε δεν πινει κανενος ειδους υγρο (νερο κ αυτο ελαχιστο με το κουταλι ή τη συριγγα :oops: ).

Οσο για το κλαμα μπορει να παθει αμοκ και να κλαιει μεχρι σκασμου οποτε να τον αφησω να ουρλιαζει μεσα στη νυχτα δεν πολυπαιζει γιατι θα ξεσηκωσει τον τοπο ολο... :roll:

Τωρα τελευταια πριν κοιμηθει του δινω κατι να φαει (γιαουρτακι, λιγο τραχανα) μηπως και χορτασει και κοιμηθει καλυτερα (γιατι ολοι επιμενουν οτι το παιδι πειναει και ξυπναει συνεχεια) αλλα και παλι τζιφος.

Δημοσίευση

μαρια πεθανα στο γελιο κ με τη κορη κ με το αντρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε ο φοφος ειναι ιδιος χρυσα

αλλα ο μικρος δε βρηκα ομοιοτητα..γυαλια θελετε :roll::roll::roll:

επισης απο σημερα μεχρι 6 του μηνα εχει στο μαρινοπουλο μειον 20%τα παμπερς κ μειον 45 τα μπειμπιλινο

τη μικρη τη συσκευασια τη εχει 4 ε

κ τη μεγαλη 9,51 ;)

Δημοσίευση

=))=))=))=))=))=))

έχει στο χοντος ρε παιδιά έγινε χαμός! αυτή που πήρα εγώ ήταν μαζί με μαντηλάκια

είχε για άλλο τύπο δέρματος με λοσιόν και διάφορα άλλα σε συσκευασία δώρου.'

Την πήρε η φιλενάδα μου στην Αθήνα και επειδή έγινα μεγάλος σκρούντζ :mrgreen: πήγα και την πήρα μόλις τελείωσε αυτή που είχα. Τέλειωσαν τα μεγαλεία που είχα κάποτε :lol: Δε βαριέστε περιττά είναι αυτά

Δημοσίευση

Γεια σας κοπελιές!!!!

Τί κάνετε; Η Δ 39 είχε πριν λίγο που την κοίμησα αλλά ανέβηκε από το πρωί στις 9. Μάλλον περνάει. Πάντως είναι καλύτερα. Είναι γενικά κεφάτη και πιο ανεβασμένη!

Και γω έκανα την αγορά του αιώνα σήμερα. Πήρα από το groupon κουπόνι για εισητήρια θεάτρου. 2 είσητήρια για παιδική παράσταση στην αστρονομική τιμή των 10 ευρώ!!!!!!!! Ουάου!!!!!!!! Αφήστε που από κείνη την ώρα έχω εκστασιαστεί και ψάχνω για προσφορές! Λέω να πάρω και αυτό εδώ!!!http://www.prolaveto.com/39e-gia-ecosmart-bidet

Το σκέφτομαι εδώ και καιρό και το πέτυχα σε καλή τιμή. (μη γελάτε, μου φαίνεται καλή περίπτωση γιατί δεν έχω μπιντε και η μπανιέρα μου είναι στο χιλιόμετρο από τη λεκάνη, για να πλυθώ κάνω το Χουντίνι!!!) :lol::lol::lol:

Θου ευχαριστώ ρε συ!!!!

Τόνια ρε συ η μικρή πως τα πάει;;; Με τη γκρίνια εννοώ. Ο άλεξ είναι καλύτερα;;;

Χρύσα πολύ ωραίος ο σταυρός!

Η σακούλα για τι πράγμα είναι;;; Δε θα σου πω ψέμματα αλλά δε μ'άρεσε. Τη θεωρώ παραφορτωμένη... :?:?:?

Θεανώ είναι πολύ δύσκολη η ηλικία του. Αν και να σου πω την αλήθεια εδώ μέσα δύσκολα θα βρεις παιδάκι που δεν ξυπνάει το βράδυ. Ίσως κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει λίγο ακόμη ο ζουζούνος να νιώσεις περισσότερη σιγουριά και να προσπαθήσεις να του κάνει ένα είδος νυχτερινού αποθηλασμού. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Αθηνά εγώ γιατί δεν μπο΄ρω να δω το βίντεο; Δεν το βρίσκω καν.......

Δήμητρα πως είναι η Β;

Ιουλία δεν τις κάνω ομοιπαθητική γιατί δεν χρειάστηκε να πάρουν ποτέ φάρμακα. Παρόλαυτα θα το κάνω σίγουρα και μάλιστα σύντομα για να αποφύγουμε έστω και το ντεπόν για να πέσει ο πυρεττός. Η γιατρός πολύ καλά σου είπε. Η εχινάκεια τονώνει το ανοσοποιητικό, μόλις δεις πως πηγαίνεις να αρρωστήσεις αρχίζεις να την παίρνεις για λίγες μέρες και έπειτα την σταματάς. Δε την παίρνουμε χωρίς λόγο. Τώρα για το μουρουνέλαιο που λες το θεωρώ πραγματικά ό,τι καλύτερο για τα παιδιά. Απλά επειδή στη Ελλάδα τα περισσότερα σκευάσματα είναι φουλ στα συντηρητικά και στη ζάχαρη καλύτερα να παραγγέλνεις από το ίντερνετ. μπες στο http://products.mercola.com πατα krill oil και θα σου βγάλει πολλά προιόντα. Έχει και ειδικά για παιδάκια. Αυτές τις μέρες έχει και free shipping οπότε συμφέρει πάρα πολυ! Σκέψου το πάντως!

Συγνώμη που δεν σχολιάζω άλλα ομως δε θυμάμαι και πολλά!

Έχω ενθουσιαστεί με το μπιντέ μου!!!χαχαχαχααχαχα

Αναστασία εμφανήσου καλέ!

Δημοσίευση

Απαπαπα δεν μπορω χωρις εσας! :D Ζω ακομα ναι! :D

Σημερα τα πηρα και τα 2 και τα πηγα παιδιατρο με το λεωφορειο! Βηχα και μυξες και οι 2. Ο μικρος δεν εχει τιποτα, μαλλον απο την θερμοκασια του σπιτιου ειναι η εχω πολυ ξηρη ατμοσφαιρα και η Ε. εχει φλεμματα αλλα οχι ακροαστικα. Της εδωσε Προσπαν σιροπακι. Χθες φευγω το πρωι να παω την Ε. παιδικο και ειχα ξεχασει τα κλειδια μου στην τσαντα του Π. που τη ειχε μαζι του στην δουλεια :twisted: Αναγκαστικα πηρα τον μικρο και πηγαμε βολτα με 1 βαθμο και ομιχλη. Μιλαμε ολα στραβα πανε τις τελευταιες μερες. :twisted:

Μιτσακι μου καλο εμενα και εδω να ειναι δεν βοηθαει σχεδον καθολου. Η βοηθεια του ειναι να παιξει με τα παιδια μιση ωρα το πολυ και να βαλει την μικρη να κατουρησει μια στις τοσες. Ακομα και τα σκουπιδια του να φανταστεις πανω στον παγκο τα αφηνει ενω ο κουβας ειναι διπλα :twisted: Οσο και να μιλαω δεν...γιαυτο ειμαι τοσο χαλια τελευταια. Δουλα κανονικα καταντισα....

Συμπεθερακι 1000€ ο σταυρος :shock::o Καλα τοσο ακριβα πια? Η Ε. εχει 4 μερες που παει με χαρα και δεν κλαιει καθολου πια. Την εχει ερωτευτει μαλλον ενα μεγαλυτερο της αγορακι και ειναι συνεχεια μαζι της και την προσεχει! :D Εκανε και μια φιλεναδα και περναει καλα!! 7 δοντακια η νυφη μου?? !!!!!! Τελειααααααα!! Εμεις ακομα 2!

Αθηνα καλως ηρθες και παλι! Μας ελειψες. Το βιντεο θα το δω σε λιγο. Καλε εμεις γιατι δεν μιλαμε στο τηλ τοσο καιρο? :roll:

Αφρο τελειο το κουκλοσπιτο!! Τα λατρευω αυτα τα αρνακια! Τα αλλα δεν τα ειδα ακομα.

Χρυσα τι φοβερο μουτρακι ειναι ο μικρος!!! Και εγω δεν βλεπω ομοιοτητα με εσενα :oops: Ποιο πολυ τα χρωματα του μπαμπα του εχει ε? Επαθα πλακα ομως με τον κουρεμενο Φοφο!! Ειναι πανεμορφος και του πανε ετσι καλυτερα τα μαλλια!! Να τους χαιρεσαι!!

Λενακι εχουμε πονακια? Αχ κοντευεις!!

Αργυ για την κουραση που ρωτας να σου πω απλα πως η πρωτη σκεψη μου το πρωι που ξυπναω ειναι ποτε θα ερθει το μεσημερι να ξανακοιμηθω, οτι πηγαινω τουαλετα και με περνει ο υπνος, οτι ξαπλωνω στο πατωμα να παιξω με τα παιδια και οταν δεν ειναι πανω μου αποκοιμιεμαι χωρις να το καταλαβω σε δευτερολεπτα :oops: θελει και αλλα?

Θου τετοιο τερας ηρεμιας ειμαι και εγω και εγω τα ιδια κανω με σενα αλλα μαλλον πρεπει να αλλαξουμε τακτικη. Αυτο που λενε τα κοριτσια κανει η Ε. Πχ. την δινω μια στο χερι και μετα μολις δεν βλεπω ξαναχτυπαει τον μικρο.

Μαρια πεθανα με την Ι. :lol::lol::lol: Βρε την μαρτυριαρα!

Θεανο και ο δικος μου ειναι 10 μηνων και ξυνπαει συχνα τα βριαδια για βιζοπιπιλα. Υπομονη μονο τι αλλο, αν τον αφησω και εγω θα σκασει στο κλαμα και δεν το κανω. Καποια στιγμη θα το κοψουνε..

Φραν με καλυψες απολυτα στο θεμα με τις μαρκες.

Δεν θυμαμαι αλλα...σορρυ :oops: . Αυριο λεω να κανω παστιτσιο, για να δω θα μπορεσω?

Καλο βραδυ σε ολες!!!

Δημοσίευση

καλε κουραστηκα

ανοιξα φυλλοοοοοοοοοοοοοοο κ εκανα λουκανικοπιτες!!!

σε λιγο θα ψησω το φυλλο να κανω μιλφειγ!! κ μια απο αυτες τις μερες θελω να κανω κ κουραμπιεδες, πριν γεννησω παντως γιατι τους λιμπιζομαι καιρο!

τονια οχιιιιιιιιιι δεν την παλευω!!!!!! ολη μερα μα ολη μερα ψαχνω με ποιον θα τσακωθω!!! :lol::lol:

σημερα την πληρωσε οαδερφος μου απο το τηλ!!

κ γιατι θα ορκιστει 5-12 που δε με βολευει :lol::lol::lol: καταλαβαινετε την κατασταση μου! ειναι τραγικη!

αθηνουλααααα μωρε κλεβε λιγο χρονο να μπαινεις πιο συχνα!

θου εμεις για τα χριστουγεννα δεν τουπ αιρνουμε τιποτα, δωρο του φερνει μονο ο αη!

ιουλια κ εγω συμφωνω με την παιδοψυχολογο, εχουν μεγαλωσει τωρα, ειναι πλεον πανω απο 2 κ ουτε εγω του αφηνω γενικα επιλογες σε καποια πραγματα.. ο τολης πχ τον ρωταει σε ποιο πιατο να σου βαλω να φας?? :lol::lol::lol: ε ελεος! κ μετα αν ειναι το πορτοκαλι το πιατο στα απλυτα ουρλιαζει

ιφιγενεια καλως ηρθες! ειμαι η λενα απο τη θεσσαλονικη εχω τον χουλιγκαν ανασταση 2.5 κ κατι κ τωρα περιμενω τον δευτερο..

βικυ εννοειται φυσιολογικοτατα ;)

στον ανασταση το νινι θα του φερει δωρο εναν πατατα (αυτο που αλλαζεις ματια χερια ποδια κλπ) αλλα για τις γιορτες δεν εχουμε αποφασισει ακομα.. θα δουμε

θεανω εμενα μεχρι 1.5 χρονων ξυπνουσε συνεχεια.. συνεχεια ομως!! κ κοιμομασταν εννοειτια ολοι μαζι στο ιδιο κρεβατι. ακομα κ τωρα ακομα σηκωνεται τα βραδια καποια στιγμη κ ερχεται κ κοιμαται μαζι μας

νατασα περαστικααααααααα

Δημοσίευση

Σας απαγορεύω να ξαναγράψετε τόσες σελίδες όταν δεν είμαι παρούσα!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα ενταξει δεν συζητώ καν το ποση κούραση νιώθω! :| Συνεχίζω όμως, έχω τόσο πείσμα να τα καταφέρω... έχρι να αποτύχω στην πρωτη εξεταστική! Μετά θα μου περάσει! 8-):mrgreen::|

Τα παιχνίδια δεν τα είδα τις φωτος χρυσακι τις είδα σε μικρα εικονιδια, αλλά θα δω όλο το υλικό αύριο με την ησυχία μου.

Θου συμφωνω με Τόνια Παναγιώτα και Άργυ. Στα είχα πει και γω, αλλα με έιχες αρπάξει... θυμάσαι μώρή κακούργα;;; :evil::lol::lol::x

Μητσάκι μου κάνε κουράγια τα δύσκολα πέρασαν! Άλλες αρρώστιες να μη σας έβρουν! :x

Νατασακι τα αυτό επιθυμώ και δι υμάς! Περαστικούλια στην Δ. :x όσο για τον μπιντε τι να σου πω μαρη τρελή!!! :lol::lol:

Φράου Τονάκι 1000 € :shock::o:o:o Ο Χριστός και η μάνα του!!! Με γεια τα δοντάκια σας! ;)

Νατασσούλα πολύ όμορφη η κουκέτα! Με γεια σας!

Μαράκι στείλε την εργασία και μην την πολυπαιδεύεις! Και αν θες οπωςδηποτε να ασχολείσαι με μιαεργασία πολύ ευχαρίστως να σου στείλω την δική μου! :mrgreen:

Παναγιωτα να δεις που θα κάνω κι αλλο παιδι και μετά θα παραπονιέμαι για όλα μαζι!! :) :) :)

Μαϊμου καλα Χριστούγεννα! :) Και μεις θα στολισουμε την Κυριακή! ;)

Θυμαμαι και άλλα να γράψω, αλλα θα κοιμηθώ στο λαπ τοπ επάνω. Συγχωρείστε με!

Σας φιλω και σας καληνυχτώ! :x:x:x:mrgreen:

Δημοσίευση

τονια τωρα μενω ορστιαδα ειναι ο αντρας μου στρατιωτικος και ειμαστε με μεταθεση εγω ειμαι απο καστορια και πηγα φοιτητρια θεσ/νικη εμεινα εκει και εφυγα το 2005 για ορεστιαδα λογο της δουλειας οπως ειπα κ ο αντρας μου ειναι απο σερρες\

μαιμουδακι καλως σας βρηκα εγω εχω τον μεγαλο μου κωνσταντινο σχεδον 2,5 και τη μικρη μου γεωργια 4,5 μηνων με το καλο να γεννησεις

θεανω πιστευω οτι ειναι στο παιδι και λιγο πως το μαθεις -ζορισεις ο μεγαλος μου πολυ ζωηρος αλλα καλοβολος σε ολες τις αλλαγες και τον θηλαζα (1χρονο)και τη πιπιλα πιπιλα και το μπιμπερο μπιμπερο αλλα το βραδυνο ξυπνημα μου το σταματησε απο 3μηνων η μικρη μου τωραμου ξυπναει συνηθως μια φορα τη νυχτα μπορει να τυχει 2 μπορει και καμια τα παντα δοκιμασα και ομως εκει..ειναι στο παιδι απλα κοιταζω να μην τη βαζω στο στηθος πριν τις 5 για να μην μαθαινει τη λεγομενη βυζοπιπιλα (τωρα αν πια κλαει και δεν μπορω να την ηρεμησω οκ)και πιπιλα με το ζορι παιρνει ευτχως μπιμπερο οκ...

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

εμείς καλά, τα ίδια δλδ :?

χθες πήγαμε στην Χριστ. αγορά και τα παιδιά τι καλά που παιδάκια που ήταν :roll::roll::roll::x η Ρ. κρατούσε το χέρι μου και ο Λ. του μπαμπά του και δεν μας ενόχλησαν καθόλου :x ....ίσως η Ρ. να ασιθάνθηκε φόβο, δεν ξέρω, φόβο μην χαθεί στο πλήθος και σου λέει ας κρατήσω το χέρι καλύτερα :lol::lol::lol:

ανέβηκαν και στο καρουσέλ 5 φορές ο καθένας :roll::roll:

αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο καιρός, μιλάμε ζέστη, ούτε γκλιουβάιν δεν ήπια :o:o:o:o:o , τα παιδιά ούτε σκουφάκια και μπορούσες άνετα να είσαι και με ανοιχτό μπουφάν!!!! :o:o:o:o

άλλες φορές έτρεμες από το κρύο και τα πόδια σου πάγος!!!! :?

δεν μου κάνει καθόλου για Χριστούγεννα :|

ελπίζω να μην το γρουσουζέψω!!!! :roll::roll::roll:

πάω να ξυπνήσω τα παιδιά, θα διαβάσω μετά τα νέα σας! :)

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!

νατασακι περαστηκα!!!

η σακουλα ρε παιδια ειναι αυτη στην οποια εβαλαν το κουτι με τον σταυρο, ετσι τις στολιζουν εκει επι τοπου τα αυτοκολητα ξεκολανε και μενα αμα θες τα κανακολας καπου, οταν βαφτησε ο αδελφος μου το κοριτσακι της φιλης μου ηταν πιο ωραια στολισμενα και το μπρελοκ με τις χαντρες το κρατησαν και τα αυτοκολητα- ειχε πεταλουδες και νεραιδες φουξ-ροζ εννωειται- τις κολλησαν στο δοματιο της

δεν χρισημευει σε τιποτα αλλο

Θεανω θα σου πω το εξης, ο δικος μου αρχησε να στρωνει θεαματηκα στο θεμα υπνος οταν ηταν περιπουτ 20-22 μηνων και ειδικα οταν φτιαξαμε το δοματι του και τον βαλαμε εκει, ειχε μετα παλη μια παληνδρομιση λογω μπεμπη αλλα τωρα παλη ξυπναει τη νυχτα και ζηταει οτιδηποτε μονο αμα ειναι αρωστος τις περισσοτερες φορες κοιμαται σερι απο τις 10 μεχρι τις 6-7.

Οταν αγορασαμε το νεο του κραβατι- μονο- βαψαμε το δοματιο και συμμετειχερ στην ολη ιστοριας- μεχρι και να βαψει τοιχο τον αφισαμε- ηταν καταενθουσιασμενος, και με εξαιρεση την πρωτη ευδομαδα δεκα μερες περιπου που ξυπνουσε ΑΛΛΑ δεν ερχοταν σε μας ηθελε να πξηγαινουμε εμεις εκει, εστρωσε πολυ, ειδικα το διαστημα που βγηκα σε αδεια κυοφοριας και ημουν ολη μερα μαζι του σπιτι ηταν τελεια..κοιμοταν τις περισσοτερες φορες και οταν ξυπναγε απλα ερχοταν στο δοματιο μου με εκανε αγκαλιτσα και ξανακοιμομασταν..

Δεν ξερω ειλικρινα τι να σου πω..απλα να κανεις υπομονη...οσο κοινοτυπο και να ειναι..θα στρωσουν τα πραγματα!!!!

Λενακι που με ειχες ρωτησει το καταστημα που τα εχει ολα μιση τιμη ειναι το Παλασκα και ειναι στο κορδελιο, ειναι αναμεσα στο τμημα συνοριοφιλακης και εκ κεντρου του ΛΑΟΣ απεναντη απο τον Μασουτη, θα στριψειςε στην διασταυρωση τη μεγαλη μετα τον Ναο Αγ. γεωργιου αν ερχεσε απο μοναστηριου

εχει γεννικα πολλες προσφορες αλλα οχι πλεων τοση ποικιλια

Παω να κανω καφεδακι!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα σας!!!!

Τι κανετε?Περαστικα σε οσα ειναι αρρωστα!

Δε θυμαμαι κ πολλα..Σορρυ!

Η Αννυ εχει μυξες κ 2η νυχτα με πεθανε...Αλλα τι να κανουμε?! :D

Εχω αγχος σημερα...θα παω σε μια συνεντευξη για δουλεια...Δεν εχω πολλες ελπιδες για αυτη τη θεση γτ νομιζω πως θα μου δωσουν κατευθειαν μια ανωτερη,διευθυντικη ας πουμε! :lol::P:P:P:P Γελας Νατασα???χαχαχαχα

Που θελεις και μπιντε!!!! :lol::lol::lol::lol: Ας μην ανοιξουμε καλυτερα κουβεντα για το ποιες πλενουν τον πωπο μετα το χεσ*** :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγω παντως οχι! =))=))=))=))=)):ymsick::ymsick::ymsick: Προτιμω μαντηλακια!

Ιουλια πολυ ωραια τα λεει η ψυχολογος!Και εσυ δεν εχεις κανει πολλα λαθη!Δλδ ο Γ ειναι εξυπνος,δραστηριος,ηγετικος και αυτα ειναι ..τι???Γονιδια????Δεν εχεις κανει εσυ τιποτα????Φυσικα και εχεις σημαντικο ρολο σε ολα! ;);) Ειναι μεγαλη κουβεντα ομως κ εγω εχω αγχος τωρα....

ΘΕΑΝΩ εχεις κουραγιο να ξενυχτησεις ακομα παραπανω???Εγω(αν δεν αντεχα αλλο πραγματικα) θα εκανα το εξης:Θα εβαζα μικρους στοχους πχ στην 3η φορα(απο τις 20) δε θα θηλαζω κατευθειαν...Θα προσπαθησω να μην πεσω ξερη απο τη νυστα και να βρω αλλο τροπο(βολτες,τραγουδι,χαδι) για να τον νανουρισω.Ας πουμε θα εβαζα χρονο που θα το προσπαθω αυτο.Μιση ωρα.Επειτα στην 8η φορα το ιδιο κλπ...Θα θελει τεραστια υπομονη και αντοχη αλλα σιγααααΑΑΑ σιγααααα ισως οι 20 φορες γινουν 10 κ.ο.κ!Καλο κουραγιο!Κ εγω ακομα ξυπναω τουλαχιστον 2-3 φορες...Προχθες ξυπνησα 8 ή 9! :roll:#-o Μολις 27μην η καλη μου! :P

Χρυσα δεν ειμαι το καταλληλοτερο ατομο για να "κρινω' εναν σταυρο αλλα μ'αρεσει το λιτο κ απεριττο! ;)

Αργυρω τι ειναι αυτη η Χριστ.αγορα ακριβως?Βαλε μας στο κλιμα με λεπτομερειες! :D

Τονια 1000ε???? :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Δε θα'θελα να ειμαι νονα σας!! :lol::lol::lol: Μαρη που θα πηγαινες με τον Αλεξ ταξιδια??? :lol::lol::lol: Ασε τον Α απο το πλανο του ονειρου σου,τσακωσε την μικρη και εφυγες! :P:P

Απο τωρα σκεφτεστε για δωρα εε???Ευτυχως εχω εσας να δινετε ιδεες! :-*

Θου μη νομιζεις παντως οτι κ εγω δεν ξεσπαω αλλα βαριεμαι να τα γραφω εδω...Γιατι στην ουσια ξερουμε ποιο ειναι το σωστο κ ποιο το ανεπιτρεπτο...Και ολες λιγο πολυ προσπαθουμε να καταφερουμε να συγκρατηθουμε...!

Σας αφηνω κουκλες...Υποσχομαι πως οταν με προσλαβουν σαν διευθυντρια θα καθομαι τουλαχιστον 2 ωρες(απο τις 4 συνολικα που θα δουλευω :P:P:P ) και θα σας γραφω σεντονακια! :D:D:D (ναι,κανε ονειρα!)

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!

Το κορίτσι μου δεν έχι πυρεττό ακόμη! Ελπίζω να μην ξανανέβει!

Χρύσα τα ήξερα ρε αλλά δεν είχα ψωνίσει ποτέ. Αλλά χθες το τσάκωσα το εισητήριο! Ρε συ ήθελα να στο πω, στο vbac group ρωτάνε για εμπειρίες που κατέληξαν σε καισαρική. Μπορείςνα γράψεις 2-3 πράγματα α[πό τη δική σου;;;; :D:D:D

Αργι εγώ περιμένω πως και πως τις γιορτές για κάνουμε τη γνωστή βόλτα στην αγορα΄!

Σισσάκι εκτος από το διάβασμα ξεκίνα να ετοιμάζεις και τα σκονάκια!!!χαχαχαχα

Φοιτήτρια χωρίς σκονάκια στην τσέπη δε νοείται!!! :lol::lol::lol:

Λένα πως είσαι ρε; Έχεις συσπάσεις; Δε βαριέσαι να ανόιγει φύλλα με την κοιλιά να;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λενάκι κοριτσάκι σε διαβάζω και στεναχωριέμαι. Κρίμα να μη σε βοηθάει λίγο ο άντρας σου; Πρόσεχε μανούλα να μην καταρεύσεις!

Μαρία οι τρίχες βγήκαν;;;;

:lol::lol::lol:

Καλημέρα σας!!!

Ιφιγέια στη Θεσ/νίκη σπούδασες; Τι ακριβώς;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...