Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

φραγκισκα μου εχω μεινει αφωνη! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν ξερω ομως ποιος θα μπορουσε να κινητοποιηθει για να σταματησει αυτη η εκμεταλλευση της ανθρωπινης ζωης..μονο αν οι ιδιοι οι ανθρωποι ενημερωνονταν κ αρνουνταν τη συμμετοχη..αλλα ειναι αυτο εφικτο;; :roll::roll::roll::(:(:(:(:(

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αργυρο ο Μ να σου πω ποσο κοιματε ? απο τις 10 μεχρι τις 8 το πρωι και μετα απο τις 2 μεχρι τις 6 .

δεν κοιματε με το ζορι του λεω να παμε και ερχετε μονος του .

πρεπει κατι νακανεις να κοιματε η ΡΕΑ και το μεσημερι ,ισς τωρα που θα παει παιδικο να ερχετε πιοκουρασμενη και να κοιματε ;)

ιουλια τωρα θα σε διαβασω και εσενα :oops:

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Ενός κακού μύρια έπονται, έτσι δε λένε... :!::evil:

Η Β με ίωση, χθες έφτασε ο πυρετός 38,4, πήγαμε στην παιδίατρο, μου είπε ότι απ' την εικόνα της, φαίνεται να είναι άλλη ίωση, όχι συνέχεια αυτής του προηγούμενου σ/κ!! Τη τρέλα μου!!

Έχει πρησμένους αδένες και κυκλοφορεί τέτοιου είδους ίωση. Προς το παρόν, τίποτα, μόνο παρακολούθηση και αλατόνερο στη μύτη, γιατί είναι βουλωμένη. (κεφαλοκλείδωμα της κάνω, γιατί ουρλιάζει!) :(

ΚΑΙ....

Ο άντρας μου τέζα, λόγω μέσης. Πιο τέζα δεν γίνεται!!! Δεν μπορεί να κουνηθεί από χθες το βράδυ!!! :?

Το βράδυ μας πίκρα.... Πρέπει να σηκώθηκα και 300 φορές!!! :shock:

Θα σας διαβάσω αργότερα! Με 3 μωρά στο σπίτι, τρέχω και δε φτάνω! :|

Δημοσίευση

καλημερα!

τι κανετε?

χαχχα πολυ ωραι φωτο με τη Γωγω μικρη...!

τωρα απλα χονευουμε τις μειωσεις μας!

ποοσο κατω θα παει?

αν και σε εμας κατι ακουστηκε για αλλα 60 ευρω!

χθες ηταν πολυ ωραια...τελικα το χαβαλε τον κανιυμε 2-3 ατομα...οι υπολοιπες απλα συμετεχουν χαμογελωντας!

το μαγαζι πολυ ωραιο...

διπλα μας καθονταν μια παρεα απο πολιτικο γαμο...

η αλλοδαπη νυφη.....ζητημα να ηταν 1,50 και φορουσε φορεμα- νυφικο στη αρχαιας Ελληνιδα...με εσωρουχο λευκο 3/4 ...ασε που οταν χορευε ο γαμπρος δεν σηκωνοταν -χειροκροτουσε αλλα οταν σηκωνοταν ο κουμπαρος εκανε σαν παλαβη!

μου γδαρθηκε το τακουνι απο την κοκκινη γοβα μου...αραγε φτιαχνεται?

γυρισα 2:30....

την επομενη θα παμε σε στριπτιτζαδικο..

Δημοσίευση

γεια σας!!

αργυρουλα η ρεα δεν κοιμαται το μεσημερι καθολου ε?

ισως οπως λεει κ η αφρο τωρα με τον παιδικιο να κουραζεται κ να κοιμαται

κ ο αναστασης εκοψε τον μεσημεριανο υπνο.. κοιμαται νωρις κ σηκωνεται αργα το πρωι, καλυτερα ετσι.. απλα πρεπει να κανω πολυυυυυυυυυ υπομονη το μεσημερι :lol::lol:

μιτσακι περαστικα σας!

ιουλακι το σκεφτομαστε για τον μικρο... αλλα απο τη νεα χρονια.. να χαλαρωσουμε λιγο απο τα πολλα εξοδα, γεννα, γυναικολογο κλπ

αφου θα κανεις εσυ ερευνα δε φοβαμαι, θα με κατατοπισεις αψογα!! :D

τελικα ο καφες για αυριο ισχυει?? αν κ δεν ξερω αν θα τα καταφερω.. σημερα ειμαι λιγο καλυτερα βεβαια

φιλιαααααα

βικυ τωρα σε ειδα

αχ κ εγω ακουσα κ για αλλες μειωσεις.. τι σκατα...

Δημοσίευση

αχ το ιδα βικυ μου το ειδα...

ειμαι πολυ αγχωμενη (τι περιεργο!)

απο τη μια θελω να γεννησω να δω το μουτρακι του, να ξεκουραστει λιγο το σωμα μου, να μου φυγουν τα πολλα τα νευρα απο τηναλλη δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα με δυο!!!

εσυ πως εισαι? εχεις ακομα συσπασεις?

Δημοσίευση
Γωγω θεα!η μαμα μου θα ηταν πολυ υπερηφανη αν σε ειχε κορη!ολο με μαλωνει κ με τσιγκλαει να προσεχω,να ντυνομαι,να βαφομαι,να φτιαχνω μαλλια.....

το ίδιο μας έλεγε και η μαμά μας! :x:x

Δημοσίευση

αφου καλε ολη την ωρα του ελεγα"μα ποσο σας συμπαθω γιατρε μου"! :shock::shock::o:o:o:o

πρεπει να το ειπα τουλ. 3 φορες κ στο τελος γυρναει ο χ. κ του λεει"μη την παρεξηγειται τη γυναικα μου γιατρε,εχει ταλαιπωρηθει αρκετα με αυτη την ιστορια με τον μικρο"! :shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εισαι θεααααααααααααααα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) εχω πεθανει στο γελιοοοοοοο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα σε φανταζομαι κιολας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops:

ερη σου στελνω πμ σε λιγο..κισσσ

νατασα γραψε μου το σιντι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :oops::oops: ευχαριστω για τα αυγα-γιαουρτια...μμμμμμ

βικυ εχεις ακομα συσπασεις//?

ρε αργι..γιατο σου λεω..βαζε τα 12 για υπνο :lol::lol::lol::lol::lol: πλακιτσα..εμενα κοιμαται συνολο 10,30 -11 ωρες ο θοδωρης :?:?:? καλα ανννν κοψει το μεσιμεριανο υπνο θα λαλησω..τονια που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αχ αναστασια 28 φευγω ρε κατω :oops: το ξεχνω να στο πωβ

αχ λενακι λες ναερθεις/>?????????????

αν ερθεις θα ψησω το αντρα μου να παμ εστη βαφτισιμια του κ ετσι να σας δω κιολας :D:D:D

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες απο εδώ,

Λενάκι μουυυυ μπηκες στον μήνα σου βρε πωπω πως περνάει ο καιρός απίστευτο μου φαινεται!!! :ymparty::ymparty:

Σας έστειλα σε όλες όσες μου είπατε, θα σας έρθει σε κάποια φάση η πρόσκληση.

Συμπεθέρα μπορεις να μπαινεις και τώρα ναι, αλλά αν έχεις λογαριασμό, φτιάχνεις τους δικούς σου πίνακες με τα πράγματα που ενδιαφέρουν εσένα και τα διαβάζεις όταν έχεις χρόνο.. :-*

Ιουλία τι εγχείρηση? Δεν κατάλαβα.. 8-|8-|

Βικάκι μπράβο που περάσατε καλά καλή φάση..

Χθες πηγα και πήρα τα κουτιά για να στείλω τα μπισκότα.. τελικά πήρα της Martha Stewart, λίγο ψωνίστικο λέτε? Ειχαν καλή τιμή, ειναι 6 κουτιά με πολύ όμορφο σχεδιάκι και μέσα έχει και τις κορδέλες και αυτοκόλητα.. Σκέφτομαι να εκτυπώσω και απο μια κάρτα της Σαντορίνης αλλά λίγο καλλιτεχνική και να την βάλω απο πάνω.. 8-|8-|

Για τον υπνο που λέτε και ο Κώστας τον είχε κόψει τον μεσημεριανό τον ύπνο και το απόγευμα ηταν μέσα στην γκρίνια και κουρασμένος.. Ετσι τον ξαναξεκινήσαμε.. Τωρα κοιμάται πάλι το μεσημέρι 2 ωρίτσες και ειναι οκ το απόγευμα.. ;;);;)

Εχει τέλεια μέρα εδώ σήμερα.. :ymdaydream::ymdaydream:

Δημοσίευση

καλησπερα τι κανετε κουκλιτσες?

εμεις σημερα πηγαμε τζαμπο..πηραμε λιγα πραγματακια για τη λυδια...ευτυχως πηγαμε και με τον μπαμπα μας γιατι εγω ολο κατι ηθελα και τον ειχα να με συγκρατει.. :lol::lol::lol::lol: και μετα ηπιαμε καφεδακι στον πειραια..η μικρη ηταν σχετικα ηρεμη..αφου πηραμε και την καινουργια μπανιερα με το μωρο μαζι μας :lol::lol::lol::lol: και αφου τσιμπησε μπανανα στο δρομο το μισο τοστ που ειχα παρει για μενα :D:Dστην καφετερια... λιγο κεικ...λιγο μπισκοτο ..και στο δρομο να λεει πειναω :shock::shock: τσακισε μακαρονια με κιμα...και τωρα ζητησε παλι τοστακι..πολυ ψωμου μας βγηκε η κορακλα μου..παντως απορω που τα βαζει ωρες ωρες... :roll: αλλα λες και καθεται στον κ@@@ καθολου..

αααααα δεν σας ειπα...βαλαμε και τα καινουργια μας υδροκολλητα.. :D:D:D με μινυ ...μικυ...και κατι νεραιδες πανω απο το κρεβατι της...πολυ ωραιο εγινε...η μικρη ξετρελαθηκε...αλλαξε τόοοοοοσο πολυ ρε κοριτσια το παλιο παιδικο μου δωματιο...και ομως οταν μπαινω μεσα μου γεννα τοσες αναμνησεις...λες και δεν περασε μι αμερα..δεν ξερω αν με καταλαβαινετε... :roll::roll: αφου ξαπλωσα και θα ηθελα μια μερα να κοιμηθω εγω εκει... :lol::lol:

δευτερα το ρυζακι εχει να παει στη δουλειαααα..καλομαθα σπιτι ;);) με το παπι μου και τωρα μου καθεται καπως...ποιος αντικρυζει τις υπεροχες :evil::evil::evil: φατσες τους....αντε να παει 7 μηνας εγκυμοσυνης και θα την ξαπλαρω στο σπιτακι μου....αφου θα χω το θεματακι που σας εχω πει...αν θυμαστε...

σας φιλω όοοοοοολες..

δημητρουλα περαστικα αγαπη μου στην βασιλικουλα σου... και στο μεγαλο σου μωρο... :lol::lol:

θουλακιιιιιιι μου τα φιλια μου στα δυο σου αντρακια... :D:D με τα υπεροχα ματοκλαδα..

σισσακυ μου μα δεν χτυπαει το τηλεφωνοοοοοοοοοο :lol::lol::lol::lol: με πνιγει το παραπονο... :D:D

αφρο μου ,παναγιωτα μου που ειστε μωλε αγαπες μου..

αντε να κανονισουμε καμμια μερα όοολες οι αθηναιοφιλεναδες μου να τα πουμε απο κοντα... :D:D:D:D

γωγωωωωωωωω τι εγινε με το σεξυ φορεμα??οι μπεμπουλες σου καλα?

αναστασια μου που εισαι εσυ κοριτσαρα μου? η αννιω μας ?

βενι,ιουλια,lovie,χρυσουλινι,νατασουλα,ερακι,λενακιιιιιιιι,μαιμουδακοοοοοοοο,αρτζι και οποια αλλη ξεχνω τα φιλια μου...

Δημοσίευση

Καλε που ειστε ολες?

σαββατο κι χαλαρωνετε ολες η μηως κανετε αλλα...?

πηγαμε σουπερ μαρκετ...μου εβγαλε την ψυχη!

νοιωθω κομματια!

μετα ηπιαμε ζεστη σοκολατα και λουκουμαδες με μερεντα και μελι στη χασια...διπλα σε τζακι...

αχ γιατι να μην εχω και εγω σπιτι τζακι?

ποσο μου αρεσει!

εσεις εχετε?

τηλεφψνησα στο γιατρο...θα παω στις 29....

του ειπα για τα πανακια και τις συσπασεις...μου ειπε πολυ ξεκουραση και οσο μπορω να ξαπλωνω...ααα και τα τροφοκαρτ 6 την ημερα!

μου αυξησε και το ασβεστιο

στο σιδηρο γιατην ωρα ειμαστε σταθεροι...

θα του παω γενικες και θα δουμε!

βασικα δεν πολυπαιρνω!

η μαλλον παιρνω οτα θυμαμαι!

Ο Π. καλυτερα!

Καρολ...ολο βολτες εισαι...

πως εισαι με τον βηχα?

ειδες που τρωει η κουκλα....

7 του μηνα θα σταματησεις η στον 7ο?

Αφρο γυρισεςς???

οι λοιπες ομορφες θεσσαλονικιες που ειστε?

Μητσακι πς ειναι τα μωρα σου?

μικρα και μεγαλα...!

Δημοσίευση

καρολ μια χαρα τα ψωνια σας!!

θελω κ εγω τζαμποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο να σηκωσω ολα τα χχριστουγεννιατικα!!!!

δευτερα μαλλον θα στολισουμε!! μας εχει πρηξει ο αναστασης...

βικυ κατι για λουκουμαδες μερεντες μελια βλεπω........

τα σαλια μου!!!! μιαμ μιαμ μιαμ μιαμμμμμμμ1!!!!

αχ ξεκουραση κοριτσακι, ξεκουραση.. οσο μπορεις κ εσυ βεβαια...

Δημοσίευση

Κορίτσια πολύ διάβασμα! Βάλθηκα να γίνω πανεπιστήμονας σε μια μέρα!

Αλλά και σας δε σας είδα πολύ ενεργές σήμερα...

Ερη εμενα μου εστειλές;;;

Πάω για ύπνο έχουμε να πάμε στον παπουτσωμένο γάτο αύριο το πρωί! :D

Δημοσίευση

Καλημερα!! Κοιμαστε ολες;

Εγραφα ολο το βραδυ στο πριβε για τα νευρα μου, πατησα εναρξη συζητησης και με πεταξε εξω :evil::evil:

Αν ξαναγραψω , θα ειναι η περιληψη, αν δε με ξαναπεταξει.. Μπορει να κανω κατι λαθος , γιατι και την αλλη φορα που εγραψα για τους παιδικους με ξαναπεταξε...

Σας διαβασα , αλλα 30 σελ δεν μπορω να σχολιασω. Μνο τις φωτο απο τη βαφτιση της Θου, που ηταν τελεια και που ο μικρος ειναι σαν ζωγραφια!!

Χρυσα, ειχες βαλει φωτο απο βαφτιση;Δεν ειδα..

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Βαμβακούλα γύρισε σπίτι? :lol::lol::lol::lol::lol:

εμείς καλά, αγοράσαμε τελικά γραφείο για τον Λ. από το ΙΚΕΑ χθες και το έφτιαξε ο άντρας μου το βράδυ στις 23.00 και σήμερα το πρωί το βάλαμε στο δωμάτιο του Λ. και η Ρ. πήρε το παλιό του και δεν το θέλει μας είπε ότι "δεν μου αρέσει, θέλω καινούργιο" :shock::shock::lol::lol::lol:

και λέμε να της πάρουμε ΄΄αλλο από το ΙΚΕΑ πάλι :roll::roll::roll: η καημένη όλο τα δεύτερα λαμβάνει :roll::roll::roll:

πάω να κάνω το πρωινό, πάλι.....

Δημοσίευση

Το άρθρο της Φρα με τα εμβόλια το λιγότερο που θα έλεγα είναι ότι η κατάσταση είναι τραγική και δυστυχ'ως όσο υπάρχει κέρδος, είτε από φαρμακευτικές εταιρείες, είτε από εταιρείς κατασκευής όπλων, άνθρωποι θα χάνονται άδικα.......αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Αφρική αλλά και στις αναπτυγμένες χώρες, θυμάστε όταν βγήκε το εμβόλιο κατά της γρίππης......όλοι οι γιατροί έσπευσαν να πείσουν τον πληθυσμό να το κάνει, πολλοί είναι αυτοί που έχασαν την ζωή τους, όμως όταν πας στον γιατρό σου και σε συμβουλευει να το κάνεις, θα το κάνεις....τό ίδιο και στην Αφρική, οι άνθρωποι πάνε στον γιατρό, τους συμβουλεύει να σημφωνήσουν για να αποκτήσουν καλύτερη ζωή, δέχονται μην μπορώντας, όντας αναλφάβητοι, να ψάξουν και λίγο πιο πέρα και να τα τραγικά αποτελέσματα :(

και δεν πρόκειτε να αλλάξει τίποτα, δυστυχώς κάθε χρόνο και χειρότερα....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...