Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αφρο για καντο πιο λιανα αυτο...

διλαη αν πχ παω εγω σε ενα μαγαζι και αγορασω μια φορμα....και η φορμα ξεβαψει στο πρωτο πλυσημο μπορω να την επιστρεψω;;;;

και εαν μου πει οτι αυτη δε μου εδωσε καμια εγγυηση γι'αυτο;;;

Μιτσακη μου και ο Χριστοφορος ηταν πιστο αντιγραφο του μικροβιου...ηρεμησε εκει κοντα στο χρονο...

τα καλοκαιρια διλαδη καναμε τρελα ταξιδια

Παντως στο τρενο μπορεις να διαλεξεις και τη θεση που θα κατσεις, εαν κοιταει κατα την φορα της αμαξοστοιχιας το βαγονι κλπ κλπ..

ειναι χλιδα καλεεεεε

Δημοσίευση

απο την στιγμη που το προιον βγηκε ελλατωματικο (τα ρουχα δεν πρεπει να ξεβαφουν ,τα αγοαραζεις για το χρωμα που ειναι και για την ποιοτητα τους ) μπορεις να της πεις οτι επαναχωρεις της συμβασης που εκανες μαζι της το προιον ειναι ελλατωματικο και δεν ικανοποιει τα κριτιρια αγορας (δεν σου ειπαι οτι θα αλλαξει χρωμα και δεν το αγορασες για να αλλαξει χρωμα) και θελεις τα λεφτα σου πισω ,αν δεν σε ικανοποιησει εχεις καθε δικεομανα της κανεις καταγκελεια ;) αυτα θα της πεις .οταν χρησιμοποιεις ακριβος το τι λεει ο νομος πιθανοτατα ο εμπορος να καταλαβει οτι ξερεις πολυ καλα τα δικαιωματα σου και να σε εξυπηρετισει 8-)

ο Κ ακομα και στα τζαμπο που εχω ακουσει διαφορα δεν βρηκε ποτε αντισταση και στο πλαισιο που ειχαμε παρει ποντικη και τηλεφωνο ελαφρος μεταχειρισμενα (απο αυτους) και δεν μας εκαναν την δουλεια μας (το ποντικι δεν επιανε στο ενα μετρο και το τηλ αποφορτ στην μια μερα ) τα πηγε πισω και πηρε αλλα .

Δημοσίευση

Υπερβάλω; ΥΠΕΡΒΑΛΩ;;;;; :-t:-t:-t[smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif]

Αυτό το άτιμο πλάσμα, που χαμογελάει και φωτίζεται ο κόσμος όλος :x8-} είναι ΠΟΛΥΥΥΥ τσαούσικο σας λέω!! :ymdevil:

Άφρο, Θεός ο Κ!!! :lol: Καλά έκανες και το έβαλες, προς γνώση και συμμόρφωση! ;)

Σε Ζαρα, Η&Μ και ΙΚΕΑ πάντως, δεν χρειάζεται να το απαιτήσεις, σου επιστρέφουν τα λεφτά σου, αν δε θέλεις να κάνεις αλλαγή!

Xρυσουλάκι μου, αυτό βλέπω, ότι μεγαλώνοντας, σιγάαααα-σιγά ηρεμεί, οπότε ελπίζω ότι θα στρώσει στην πορεία! :ympray: Προς το παρόν, μας βγάζει την πίστη!!! :lol:

Στο τρένο δεν θα 'χω πρόβλημα, μπορείς να σηκωθείς, να την κρατάς αγκαλιά, να τη θηλάσω άνετα, αλλά έχει άλλα πρακτικά προβλήματα... Κουβάλα τα μπαγκάζια και τα παιδιά, πήγαινε στο σταθμό, νοίκιασε αμάξι κλπ! :roll:

Σισσάκι, μωρό μου! :YMHUG:

Πολύ καλά έκανες και μου το θύμισες, γιατί το 'χω και καμμένο, ως γνωστόν!!! @-)

Να το κανονίσουμε άμεσα, πριν μας ξαναχτυπήσει κι άλλη ίωση!!! :-ss

*-:)*-:)*-:) Σήμερα το απόγευμα τι λέτε;;;;;;;;; ;;) (Αθηναίες! Ισχύει για όλες εννοείται!) B-)

Σ' έστειλα; :lol: Στη βράση κολλάει το σίδερο! ;)

Δεν θα 'χω προλάβει να ετοιμάσω τίποτα, και το σπίτι είναι ψιλομπάχαλο, ΑΛΛΑ... θα πάω να πάρω cupcakes oreo!!!!!!!!!!! =p~

Δημοσίευση

Μητσάκι :lol::lol::lol::ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton: Νομίζεις οτι θα κόλωνα αν δεν είχα Εκκλησιαστική ιστορία μέχρι τις 6 μ.μ.;;;; [-x[-x[-x Προηγείται η μάθηση όμως! :lol::ymsmug:

Έχω κανονήσει να δω την Ολίβια σήμερα μετά τη σχολή και το βραδάκι θα έρθει η αδερφη μου στο σπίτι.

Γεμάτη μέρα σήμερα! :D

Χρύσα :)):)):)) Πες του... το εσυ! :ymdevil::)):))

Το ΣΚ μπορείς Μητσάκιιιιι;;;;; ;;);;);;)

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααα!!!! :D:D:D

Καλε γιατι ολες στο φεις μετακομιζουν;;;Λενακι εσυ γιατι θα πας στο Παρισι;;;; :?::?::?:

Μητσακο μου...σημερα ε;;;Ειναι η μερα του σουπερ μαρκετ!!!!Αν μαζευτειτε ομως καλα να περασετε. :x:x:x

Αχ μωρε θελω και εγω να σας δω παρα πολυ.Μου λειψατε... :oops::oops:

Με την Εφουλα κανε υπομονη μεχρι να χρονησει και να τη γυρισεις μπροστα.Τοτε συνηθως ολα τα παιδακια ηρεμουν.

Αφρο ποιος νομος ειναι αυτος;;δηλαδη αριθμος/χρονολογια;;;;Απλα για να λεω συμφωνα με τον ταδε νομο... B-)B-)

Αργυ μαγειρεψε λαχανικα.Αλλωστε Παρασκευη σημερα...μερα νηστειας.Εχουμε και σαρακοστη. :!::!:

Νατασουλα εγω μελαχροινη και ψηλη;;; =))=))=))=))=)) Ντεμι ξανθια πια και κοντοχοντρη!!!!

Επισης ρε δεν ειμαι καμια κολλημενη με την ταξη.Σε σπιτι που υπαρχουν παιδακια σιγουρα θα ειναι στο πατωμα διαφιορα πραγματακια σκορπισμενα.Ειναι οκ!!!!!!

Σισσιω πολυ γουσταρω το προτζεκτ ρακομελα!!!Αλλα μωρε οχι μεσα στις γιορτες που ολες ολο και καπου θα πρεπει να παμε ή να φιλοξενησουμε.

Χρυσα εφτιαξες καφε στην νεα εσσπρεσιερα;;;;

Αργυρουλα εμενα παλι μου τη δινουν οι χαζοΕλληνες στα ασανσερ!!! :evil::evil::evil: Ειναι στον 2ο και θελουν να πανε στον 5ο.Πατανε και τα 2 κουμπια και για πανω και για κατω. :evil::evil::evil::evil:

σταματαει το ασανσερ που ειναι να παει κατω..μπαινουν σαν να μην τρεχει τπτ...και εσυ που εισαι στον 1ο και θες να πας στο 3ο υπογειο στριμωχνεσαι ή δεν χωρας να μπεις... :evil::evil::evil:

Α και μετα αναρωτιουναι "Μα γιατι πηγα κατω????" :-\ :-\ ~x(~x(~x( [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

Δημοσίευση

Γι' αυτό μ'αρέσεις, γιατί είσαι ευέλικτη και τρελάρα!!! \M/

:(

Εντάξει λοιπόν, θα το δεχτώ! Προηγείται η μάθηση! :-B Φυτό! :P

Φιλιά στην Ολίβια! Δεν με ξέρει, αλλά εγώ την "ξέρω"! :D:lol:

Λοιπόν, σ/κ είναι μάλλον λίγο φορτωμένο, αλλά μπορώ σίγουρα αύριο για πρωινό καφεδάκι!

Ξύπνα, μη πιεις καφέ, πάρε το αγγελούδι σου κι έλα να πάρουμε πρωινό μαζί!!!

Ε; Ε; :D:D:D [smilie=glasses9.gif]

Συμπεθερούλα!!!!!!!! :YMHUG:

Πολύ γέλασα με την ημέρα σούπερ-μάρκετ! :lol: Εσύ κι η συνυφάδα μου! :P

ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ???????????? ;;);;);;)

Δημοσίευση

Μιτσακι ετσι και ο Γιωργος στο αμαξι. Ποτε δεν το γουσταρε το καθησματακι του. Οταν δε γυρνουσαμε απο Γαλλια αντι να φτασουμε 10 το βραδυ φτασαμε 2! Ειχε ριξει ΤΟ κλαμμα και ειχαμε κανει ΤΙΣ εξτρα στασης στην διαδρομη. Την μιση και παραπανω διαδρομη την εβγαλα πισω στριμωγμενη στην κυριολεξια αναμεσα στα καθησματακια τους και παλι εκλαιγε! :twisted: Τωρα οταν ειναι να παμε καπου και δεν εχουμε την Ε. μαζι τον βαζω στο δικο της καθησματακι που κοιταει μπροστα και ολα οκ! Ουτε κιχ δεν βγαζει! Ειναι ωρα να του παρουμε και εκεινου καινουριο και ο Π. κανει τον κινεζο :twisted: Εγω ειμαι μεσα για καφε! :lol:

Παναγιωτουλα μου ειναι απο αυτα τα χαζοπαιχνιδια μεταξυ γυναικων και καλα για την καταπολεμηση του καρκινου του στηθους και ετσι. Θα σου στειλω να δεις σε λιγο. Τα μικρα πως ειναι?

Σισσιω μου καλα να περασεις σημερα!!!

Αργυ κανε καμια σουπερ μακαροναδα. Εχω εχω φασολαδα απο χθες.

Δημοσίευση

Νατασουλα εγω μελαχροινη και ψηλη;;; =))=))=))=))=)) Ντεμι ξανθια πια και κοντοχοντρη!!!!

Τώρα το είδα αυτό!! :evil::evil::evil:

Μη την ακούτε ρε, σας παραμυθιάζει!!! :^o:^o:^o

ΚΟΥΚΛΑΡΑ είναι!!!!!!

Και ψηλή και καθόλου χοντρή και μ' ένα χαμόγελο γλυκύτατο κι αφοπλιστικό!!!! :x:x:x

Πολύ γέλασα με τα ασανσέρ!!! :))

Σ' αυτό ελπίζω. Όταν θα γυρίσει μπροστά, να μας βλέπει, γιατί ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!! :?

Κι αυτό το στρίμωγμα ανάμεσα στα καθίσματα........ :-t Και ΠΑΛΙ να μην ηρεμεί!!! ~x( Κι ανακατεύομαι κιόλας πίσω!!! :ymsick:

Λενάκι μου, ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσες να έρθεις!!! :YMHUG:

Πολύ συχνά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν, και πόσο πιο εύκολη η ζωή μας, αν μπορούσαμε να διακτινιζόμαστε........... :ymdaydream: Του γιατρού κι εγώ, ε; :lol::-j

Δημοσίευση

Παναγιωτα ναι εφτιαξα..

τωρα εφτιαξα και εναν decaffeinato Lungo..το οποιο απολαυσα με ενα σοκολατακι πραλινα...

μνιαμμμ

Πειναω...και σημερα εχω κριθαρακι με κοτοπουλο το οποιο δεν πολυτρελαινομαι να φαω...

λετε να κανω την υπερβαση και να παραγειλω κανεναν πητογυρο..εχω να φαω κατι χρονιααααα

συνηθως παιρνω με σουβλακι...

αλλα τωρα το λοιμπιστηκα

Δημοσίευση
Καλημεραααααααααα!!!! :D:D:D

Σισσιω πολυ γουσταρω το προτζεκτ ρακομελα!!!Αλλα μωρε οχι μεσα στις γιορτες που ολες ολο και καπου θα πρεπει να παμε ή να φιλοξενησουμε.

Βρε τρελόγγα και πότε θα προλάβω αν δεν είναι μέσα στις γιορτές;; Εντάξει δε λέω να το κάνουμε την εβδομάδα αναμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αλλα υπάρχει και η εβδομάδα μεταξύ Πρωτοχρονιάς και Φώτων... Αααααα το βρήκα!!! :idea::idea::idea: Θα ερθουμε στο σπίτι σου να μας κεράσεις ρακόμελα για την γιορτή του Φώτη! :mrgreen::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Η εχετε αλλη επιλογη...να παρετε τα ειστηρια των 9 ευρω- 18 ευρουλακια θα σας κοστησει το πανε ελα..και θα ερθετε οοολλλεεεςςς μαζι στη βαφτιση του Γιαννακη..

και μια ςκαι δεν θα εχουμε τραπεζι μετα...θα παμε οοοολλλλεεεςςςς μαζι σε μια σουβλεκι να σ;ας κερασω καυκασιανες λιχουδιες!!!!!!!

Δημοσίευση
Γι' αυτό μ'αρέσεις, γιατί είσαι ευέλικτη και τρελάρα!!! \M/

:(

Λοιπόν, σ/κ είναι μάλλον λίγο φορτωμένο, αλλά μπορώ σίγουρα αύριο για πρωινό καφεδάκι!

Ξύπνα, μη πιεις καφέ, πάρε το αγγελούδι σου κι έλα να πάρουμε πρωινό μαζί!!!

Ε; Ε; :D:D:D [smilie=glasses9.gif]

Και επειδή είμαι γαμάτη... ναι θα έρθω αύριο για πρωινό!!! :ymparty::ymparty::ymparty::)):)):)):))

Τρωω πολύ και θα έρθω με τις πυτζάμες μου!! Άντε καλά... θα έρθω με τις φόρμες μου! :mrgreen::mrgreen:

Θα σε παρω τηλ το απογευματάκι για να κανονίσουμε τις Ντιτέιλς! Το μονο που σε παρακαλώ είνα να μου στείλεις δ/νση σπιτιού στο κινητό μου, για τί ξεχνάω η δόλια ή ηλικιωμένη! :-B

Λανάκι μου σε ευχαριστώ! :x

Δημοσίευση

Yabadabadoooooooooooooooo!!! [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Γουστάρω pyjama-breakfast party!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Θα σας φτιάξω καφέδες, σοκολάτες, caramel macchiato, κρέπες γλυκές, αλμυρές, τοστ και πάω να πάρω cupcaaaaaaakes!!!!!!!!!!!!! Γιουχουχου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Είσαι πολύ γαμάτη, σε πάω με χίλια!!!

Τι ώρα ψήνεσαι; Τι ώρα ξυπνάτε;

Θα σου στείλω λεπτομέρειες στο κινητό, don't worry!!!

Συμπεθερούλα!!!!!!!!!!!!!!!! :D Ψήσου!!!!!!!!! :D

Λοιπές Αθηναίες, το αυτό ισχύει και δια εσάς!!! :D

Άφρο, γύρνα μια μέρα νωρίτερα!! :P

Δημοσίευση

Γειά σας και αντίο σας

πνίγομαι σήμερα........

Θεσσαλονικιές εκείνο το καφεδάκι θα γίνει τελικά την Κυριακή?

Αν ναι ας με πάρει κάποια τηλ γιατί δεν ξέρω αν προλάβω να ξαναμπώ

Παναγιώτα τα 3 παιδιά δεν τα σχολίασες????? πως να το εκλάβω :lol::lol::lol::lol:

Σίσσάκι μου ξέχασα να σου ευχηθώ, είμαι πολύ γαϊδούρα

Να ζήσετε και με το καλό κι ένα 2ο παιδάκι:x:x:x:x:x

Σας φιλώ

Δημοσίευση

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Αχ ενθουσιάστηκα πάρα πολύ τώρα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλέ μην φτιάξεις τόοοοοοσα πράγματα!! Αφου θα έχεις καπκέικς καλύφθηκα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κατα τις 8:30-9:00 ξυπνάμε, θα ετοιμαστούμε και θα έρθουμε! Λογικά κατα τις 10:00. Είναι καλά;; Αργοτερα;;; νωρίτερα;;; Πες μου να το φιξάρουμε! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αργυρουλα εμενα παλι μου τη δινουν οι χαζοΕλληνες στα ασανσερ!!! :evil::evil::evil: Ειναι στον 2ο και θελουν να πανε στον 5ο.Πατανε και τα 2 κουμπια και για πανω και για κατω. :evil::evil::evil::evil:

σταματαει το ασανσερ που ειναι να παει κατω..μπαινουν σαν να μην τρεχει τπτ...και εσυ που εισαι στον 1ο και θες να πας στο 3ο υπογειο στριμωχνεσαι ή δεν χωρας να μπεις... :evil::evil::evil:

Α και μετα αναρωτιουναι "Μα γιατι πηγα κατω????" :-\ :-\ ~x(~x(~x( [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ακόμη και το μπουμπούκι ξέρει ποιό κουμπί θα πατήσει!!! ;):roll::roll::roll:

αυτοί είναι οι εντελώς άσχετοι, θεωρώ ότι δεν ξέρουν :?

πάω να διαβάσω και τι άλλο γράψατε.....λαχανικά? ποιός θα τα φάει?

έκανα ψάρι τελικά :|

Δημοσίευση

Καλε Μητσακι_συμπεθερουλα ειναι να μην παρεις φορα ε;;; :lol::lol::lol:

Καλε ποιος θα τα φαει ολα αυτα τα καλουδια;;; =p~=p~=p~

δυστυχως Σαββατο πρωι δεν εχω μεταφορικο γιατι ο προφ κανει μαθημα στην ανηψια του στο Αιγαλεω :(:(:(

Κοινως δε μπορω να σας ερθω... :(:( Και το θελω τοσο πολυ...

Σισσακι ουτως η αλλως θελω καποια στιγμηνα ερθετε ολες σπιτι μου γιατι εχω γιορτη Νικολα,γενεθλια και γιορτη Φωτη.Απλα θελω να ειμαστε μονο απο το μαμυ 1ον για να χωραμε στο πετιτ σαλονακι μου και 2ον να τα πουμε με την ησυχια μας!!!!!

Νατασουλα τπτ δεν αποκλειεται αε αυτη τη ζωη.. ;)

Μιλαμε εκανα κατι φασολακια :ymsick::ymsick::ymsick: Τιγκα στο αλατι και μου αρπαξαν και λιγο... :oops::oops:

Αργυρουλα δεν ειναι ασχετοι..ειναι παντελως αδιαφοροι για τον συνανθρωπο τους!!! :evil::evil:

Δημοσίευση

Θυμήθηκα τι ήθελα να ρωτήσω:

τα παιχνίδια των παιδιών σας που δεν είναι για την ηλικία τους πια, τι τα κάνετε?

έκαναν μια επιδρομή στο δωμάτιό του και μάζεψα μια μεγάλη τσάντα με παιχνίδια "ακατάλληλα" για εκείνα ακόμη και κουδουνίστρες :oops::oops::oops::oops::lol::lol: και τα έβαλα στο υπόγειο, τι να τα κάνω τώρα?

ν ατα δώσω στον Ερυθρό Σταυρό σαν τα ρούχα? :?::?

Δημοσίευση

Νατασσούλα ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα! :x

Τελικα βρήκατε λύση με το σχολικο; Δεν παρακολούθησα... :oops:

Παναγιώτα έχεις δίπλωμα;; Αν όχι ΒΓΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ!! :lol::lol::lol:

Θα σου έλεγα να έρθω να σε πάρω, αλλά θα μας παει ο Π και μετά θα γυρίσω με ταξί ή με συγκοινωνία.

Πλακα θα είχαν τρια καθισματακια στις πίσω θέσεις! :lol:

Αληθεια χωράνε στο φιεστάκι;;; :roll::lol::lol:

Αργυρούλα εγω τα έχω όλα μεσα στη μέση, ούτε που μπηκα ακόμα στη διαδικασία να τα ξεχωρίσω. Καλα κατι γυμναστηριάκια και πολύ μωρουδίστικα τα έχω φυλάξει.

Δημοσίευση

να μαστε και εμεις!

καφε διαβαζω...που?

μας θελετε?

Παναγιωτα....αν εχεις να αφησεις κανπου τον μικρο....βγαζω καθισμα απο το μεγαλο αμαξι....το βαζω στο μικρομεγαλο αμαξι...χιιχιιχ.... μου συναντιωμαστε και παμε μαζι!

αλλα που παμε?

πως παμε?

ξυπνησαμε το πρωι και πηγαμε βολτα στο παρκο και κουνιες...μετα ηπιαμε καφε σε μια φιλη με 2 κοριτσακια...ειχα και τον ανηψιο μου μαζι!

ο Π. ειναι παλι χαλια απο τις αμυγδαλες του...εεεε λογικο αφου εκοψε την αντιβιωση...τωρα ξεκινησε αλλη!

σημερα θα βγω...θα παω σε μουσικομεζεδοπωλειο!

τι να φορεσω?

βασικα κρυωνω...αλλα το ημιπαλτο δεν κουμπωνει με την κοιλαρα που εχω!

κουμπαρα καλη ιδεα το ταξιδακι για τη βαφτηση!

ερωτηση...η αποστολη δεματων ειναι ιδια οπως ηταν?

θελω στειλω κατι...!

Δημοσίευση

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Σκ@τ@, σκ@τ@ κι απόσκ@τ@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(

Άκυρο το καφεδάκι, μόλις έβαλα θερμόμετρο στη Β... 37,9!!!! :(:(:(

Και γιατί πάλι ρε γαμώτο;;;;;;;;;;; :?

Θα πάρω την παιδίατρο, να πάω να την δει!!!

Συμπεθερούλα... σε όλα, έτσι ακριβώς είμαι!! Είναι να μη πάρω φόρα!!! :lol:

Βίκυ μου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και σε θέλουμε, στο σπίτι μου θα ερχόσασταν, αλλά........ :(:(:(

Σισσάκι, σου στειλα μηνυματάκι στο κινητάκι!!! :(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...