Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καρολ εχω μινειβ :o:o:o:o:o:o:o:o:o

ελεος την αχριστια τους μεσα!!!!!!

ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα!!

Κουμπαρα :x:x:x

Γιωτα επισης!!!!!

Ρε παιδια...διαβαζω τις προτασεις του Ραιχενμπαχ ..ειναι δυνατων...στοχευειστηναναμορφωση του φορολογικου-ειπρακτηκου μιχανησμου..

ελεος!!!!!!!!!!!!!!

Στοχευσε στην αναπτυξη....

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ναι ρε χρυσα μου...και μετα μιλαμε για ορκο ιπποκρατη..μη χιεσω..που παιρνουν καποιοι το χαρτι και στην πραξη..αστο καλυτερα δεν θα εκφραστω κοσμια..και το 70€ μια χαρουλα του πεσε :evil::evil::evil::evil::evil: μαλλον και πολλα του δωσα...φανταζεσαι να υπηρχε νομος που θα λεγε οτι αν κανει καποιος επιπολαια διαγνωση πανω απο χ..φορες μπορει ο ασθενης να ζητησει το ποσο πισω??????εκει θα πεφτε πολυ γελιο :lol::lol::lol::lol: και σιγουρα καποιοι σαν καυτον θα κοιταζαν πιο προσεχτικα...τον ασθενη και οχι απλα το περιεχομενο της τσεπης μας... ;);)

Δημοσίευση

Καρολινάκι... :evil::evil::evil: (Για τον γιατρο!) Χαίρομαι που είσαι καλύτερα! :D

Αργυρώ και Βίκυ... :evil::evil::evil::evil::evil: (Για την διαστροφή του κόσμου!) :(:(:(:(:(:(

Χρυσουλάκι... :evil::evil::evil: (Για τον σημερινό καραγκιοζο-μ@λ@κ@!!!)

Τι θεϊκό ήταν αυτό με τα 9 και τα 19 ευρώ;;;; :shock: Φτιάχνω βαλίτσες και σας έρχομαι!!!

ΣΙΣΣΑΚΙ!!!!!!!!! :D:D:D Πάμε παρέα!!!!!!!! 8-)

Έριξα μια ματιά όμως και μόνο οι πολύ κοντινές ημερομηνίες είναι στα 19.

Το πρόβλημά μου είναι ότι με τα 2 παιδιά δεν διανοούμασταν να ΜΗΝ πάρουμε αυτοκίνητο (πως να κουβαλήσεις καρότσια, μπαγκάζια κλπ;):? Απ' την άλλη, αν επιχειρήσουμε με αμάξι, το μικρόβιο θα μας βγάλει την πίστη στο δρόμο :? και θα βλαστημήσουμε την ώρα και τη στιγμή που ξεκινήσαμε...

Οπότε εν ολίγοις, έβλεπα το όνειρο Θεσσαλονίκη να σβήνει... :((:((:((

ΑΛΛΑ!!! :!: Αν βρούμε εισιτήρια με 19 ευρώ, μπορεί και να παλεύεται συνολικά... :-?:-?:-?

Τα παιδιά κάτω των 4 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, καλά κατάλαβα;;;;

Καλά, μη σε πρήζω, θα το ψάξω! ;):D

Αναστασί μου, γενικώς, μάλλον τελικά συμφωνούμε. Είπα όμως ότι ψιλοδιαφωνώ, γιατί μου άφησες την εντύπωση ότι εννοούσες ότι μία μη-εργαζόμενη μητέρα είναι συνολικά πιο κουρασμένη από μία εργαζόμενη. Αυτό κατάλαβα από όσα είπες στην αρχή της κουβέντας.

Αν είναι έτσι, εξακολουθώ να διαφωνώ. Αν κατάλαβα λάθος, γράψε λάθος! ;)

Άτιμο, τσαούσικο μικρόβιο, τα πήρε στη κράνα κι ας την κρατάω αγκαλιά!!! :shock:

Δημοσίευση

ερωτηση...

ποναει η κοιλια μου...κανει συνεχως συσπασεις και νοιωθω κλωτσιες-μπουνιες -κεφαλιες?

χαμηλα εσωτερικα...

αχ δεν θμαμαι αν τα ειχα ολα αυτα στη Μ-Ι...νομιζω πως οχι...

εχω αγχος!

Δημοσίευση

Ωρέ που εξαφανιστήκατε όλες; :shock::(

Βικάκι, για τις συσπάσεις δεν ξέρω. Μήπως θα ήταν καλό να ενημερώσεις τον γιατρό σου, αν είναι όντως συσπασούλες. Αλλά για τα λοιπά, μπουνιές, κλωτσιές και συναφή, μην ανησυχείς καθόλου. Ούτε εγώ τα είχα στη Β, αλλά στην Ε ουκ ολίγα! Απ' όσο ξέρω είναι απόλυτα φυσιολογικό και πολύ συνηθισμένο, μιας και το σώμα μας στη 2η εγκυμοσύνη είναι πιο "μαλακό", όπως και η μήτρα μας, έτσι μου είχε πει η μαία μου! SMILE dear, όλα καλά!!! :D:D:D

Δημοσίευση

κοριτσια τι μου κανετε ?

εγω καλα περιμενω πως και πως το σαββατο να ερθει ο Κ .

να σας ρωτησω βρε κοριτσια ...τι εχετε πει εσεις στα παιδια σας για τα χριστουγγενα ,την εκκλησια κτλ

δεν ξερω πς να του τα εξηγησω :roll: μεχρι τωρα δεν εχει καμοια επαφη με αυτα τα θεματα :oops:

ο μικρος μου κοιματε χωρις θηλασμο!!! :D τον κραταω αγκαλιτσα και τον κουναω λιγο του μιλαω τον χαιδευω και σιγα σιγα κλεινει τα ματακια και κοιματε αγκαλια μου στο κρεβατι ξαπλωμενοι :D:D:D:D το κανουμε εδω και 3 μερες και σημερα ηταν τοσο γλυκια η διαδικασια που δεν ηθελα να τελιωσει .

μακαρι να τον βαζω ετσι για υπνο .

Δημοσίευση

γειααααααα σας!!

βενι μουυυυυυυυυυυυ καλα μωρη τοσες μερες ακομα εκει το ειχες το περιτυλιγμα?? :lol::lol:

παλι καλα που δεν το πεταξες δηλ!!

πω πω χρυσα ελεος ο τυπος!! σε διαβαζα κ μου ανεβαινε η πιεση!

παναγιωτα μου μου ειπε οτι λογικα μεχρι τελη του μηνα το πολυ θα εχω γεννησει.. ουφ!

βικυ αληθεια?? καλε ειναι δυαντον?????????????????????????

κ αργυρουλα ελεος!! μα τι ανωμαλια κυκλοφορει παιδι μου :shock::shock::shock:

γιωτα πως της ηρθε να σου πει να θηλασεις ητν κουκλα της??????????

κ μετα ηθελε κ αυτη?

αφρο φιλακιαααααααααα

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Κάρολλλλλλ μην κάνεις ακτινογραφία, απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και κυρίως στην αρχή της!!! :!::!::!: όλοι το ξέρουν αυτό!!!.....περαστικά :x

Λέναααααα φτάνεις στο καρπουζάκι, τώρα το είδα :D με το καλό :x

Βίκυ για τις συσπάσεις και εγώ δεν ξέρω να σου πω, ίσως να πρέπει να ξεκουραστείς λίγο, αλλά για τις κλωτσιές μην το σκέφτεσαι καθόλου, ο Λ. όλη την ημέρα, και αυτό που λένε ότι μόνο όταν ηρεμεί η μάνα κλωτσάει το παιδί είναι μπαρούφες, ο δικός μου όλη την ημέρα ανεξαρτήτου δραστηριότητάς μου!!! :o:o:o:o η Ρ. με "ενοχλούσε" διαφορετικά, πήγαινε όλο δεξιά ή αριστερά και καθόταν εκεί, όσο πιο άκρη γινόταν, αφού νόμιζα ότι θα πήγαινε στην μέση :o:o:o:o και κυρίως όταν ήμουν σε αυτοκίνητο, με ενοχλούσε πολύ!!! :?

Μιτσάκη δεν έχετε αυτοκίνητο? γιατί λες ότι το μκρόβιο δεν θα σας αφήσει σε ηρεμία καθόλου? το δικιμάσατε?

τα παιδιά συνήθως στο αμάξι κοιμούνται :| εμείς κάναμε ταξίδι 6 ωρών (600χλμ) και κανένα πρόβλημα, ύπνος και πάλι ύπνος!! :)

χθες αγόρασα ρουχαλάκια για την Ρ. από τα H&M τελικά, είχε τόοοοοοοσο ωραία αυτή την φορά για κοριτσάκια αυτής της ηλικίας :D , μου ερχόταν να πάρω ένα από κάθε :D τελικά συγκρατήθηκα και της πήρα.......και ένα παντελόνι όχι ροζ (λέω ας πάρω και εγώ ότι και οι άλλες, όχι ρόζ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ) αλλά είναι σκούρο σαν ποντικί!!! :shock::shock::shock::shock: , αλλά της πήρα μια φοστίτσα με τιράντες ροζ, και κάτι μπλουζάκια, και φορμίτσες και κάλτσες-παπούτσια για την γυμναστική και θα της αγοράσω και άλλα όταν αρχίσει τον παιδικό, που θα είμαι μόνη μου και θα πάω μόνη μου!!! :D

τώρα μου έμεινε το αδιάβροχο παντελόνι, το οποίο θα αγοράσουμε μέσω νετ, γιατί δεν βρήκα σε κανένα μαγαζί :o:o:o:o:o και γαλότσες και τσάντα......είδα μία με την μίνι από έξω κόκκινη, καλή είναι :?

αυτά.....πάω να ξυπνήσω τον Λ. :|

Δημοσίευση

καλημερα .

Αργυρο .....αααα.....θελω και εγω να παω στα H&M να κανω σοπιν θεραπι !!!

Δημητρα εμενα και τα δυο στο αυτοκινητο κοιμουντε ...ο Μ οχι πια σηνεχεια αλλασαν μωρο κοιμωταν ,το μωρο ιδικα οταν πηγαμε Καβαλα (8 ωρες καναμε και ηταν 2,5 μηνων!!!) δεν εβγαλε κιχ αλλα και τωρα μια χαρα παλι.Αν φοβασε και δεν το βαζεις στο αυτοκινητο δεν θα μαθει ποτε ;)

Λενα κοντευεις καλε ...πω πω πως περασε ο καιρος Τοξοτακι θα σου βγει ? :D

Δημοσίευση

Αφρο μου την δίνει να πηγαίνω σε αυτό το μαγαζί διότι:

1ον. κάνεις 5 ή 10 λεπτά να διαλέξεις τι θέλεις και μισή ώρα στέκεσαι στο ταμείο για να πληρώσεις :o:o:o:o:evil::evil::evil::evil: ,

2ον. έχουν μόνο έναν ανελκυστήρα μικρό και χρησιμοποιείται και από το προσωπικό και όταν έχεις καρότσι μπορεί να περιμένεις και 15 λεπτά για να μπεις μέσα :evil::evil::evil::evil::evil: ..... όταν έχω καρότσι ανεβαίνω από τις κυλιόμενες αλλά στο κατέβασμα δεν μπορώ, αν και βλέπω γυναίκες που κατεβαίνουν έτσι και

3ον. αν πρόκειτε να αγοράσω δικά μου ρούχα και θέλω να τα δοκιμάσω, τα δοκιμαστήρια είναι πάντα γεμάτα και εκεί περιμένεις κανένα 15λεπτο :o:o:o:o:o ....μια φορά αγόρασα κάτι και δεν το δοκίμασα, το έφερα σπίτι, το δοκίμασα....αν δεν μου έκανε θα το γύριζα πίσω και θα επαιρνα άλλο νούμερο!!!....μπορείς να το κάνεις εδώ, όπως επίσης σου δίνουν και τα χρήματα πίσω αν δεν το θέλεις!!! ;)

η Ρ. με το που θ αμπει στο αμάξι λέει στον Λ. "αν πάμε στην άουτομπαν (εθνική οδός) θα κοιμηθώ :lol::lol::lol::lol::lol: και όντως ακόμη και αν η απόσταση είναι μικρή κοιμάται!!!! :roll::roll::roll:

ο Λ. πλέον όχι!!!

Δημοσίευση

και εδω μια απο τα ιδια με αλλα το ανσανσερ ερχετε ;) καιλε και στην ελλαδα αν θελεις να κανεις επιστροφη κατι κανεισ (παντου) και αν θεσ τα λεφτα σου πισω τα εχεις ...αρκει να πεις τις καταλληλες λεξεις ;)

ο Κ εχει μαθει τον νομο απεξω και τον λεει κατα γραμμα ;):lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Στα περισσοτερα καταστηματα τυπου Η&Μ ΖΑΡΑ κλπ ισχυει ουτως η αλλως αυτο...το να παιρνεις διλαδη ατ χρηματα σου πισω και το λεει και στην πισω μερια της αποδειξης

Σε ολα τα υπολοιπα καταστηματα μπορεις να κανεις αλλαγη εντοσ συγκεκριμενων ημερων

Μου ειπε ο δικηγορος μας οτι για το χτεσηνο περιστατηκο εκανε αναφορα στον συγκεκριμενο υπαλληλο στην Εισαγγελια της Θεσσαλονικης, και πως επειδη εχουν γινει ηδη 4 αναφορες φετος θα κανουν ΕΔΕ

Δημοσίευση

Χρύσα σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι σύστροπος!!! αν έχει τόσες καταγγελίες :?

εδώ στον ΖΑΡΑ δεν γίνεται ο χαμός μόνο στα ΗΜ και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έκαναν και ασανσέρ μόνο για το προσωπικό!!! :?

εδώ έχουμε ένα ΗΜ για όλους, ένα μόνο για άνδρες και ένα μόνο για γυναίκες!!! :|

Δημοσίευση

ναιιιιι..αννωειτε οτι εκανα...

εκανα εναν καπουτσινο σημερα με ποικιλια Volluto, αν και η συσταση τους ειναι να κανεις τον καπουτσινο με πιο δυνατες ποικιλιες..αλλα δε με νοιαζει..

ειναι τελειος!!!! και οντως το αφρογαλα ειναι σκετη κρεμα!!!!

θα κανω και εναν φρεντο καπουτσινο καποια στιγμη....

λεω δε να παρω και σηροπη καραμελας...

Ειναι οντως τελειος...και εγω που εχω τρελα με τσαγια ΚΑι καφεδες..ολη μερα μουγγριζω

Χτες εφτιαξα και ενα ρολο με κρεμα και το απολαυσα δεοντως...

ο κορμος εγινε ΟΚ αν και επειδη ξυπνησ εο μικρος το παντεσπανη ξεφουσκωσε και εγινε λιιιγο σκληρουτσικο, οπως και επειδη εβαλα περισσοτερη σοκολατα στυν κρεμα και δεν ειχα σαντιγη να το "αφρατεψω" εγινε και αυτη πιο σφυχτη..

αλλα ηταν πολυ ωραιος με τον καφε...

Δημοσίευση

Καλημερα!!! :D

Γυρισα απο τον παιδικο και τρωω το πρωινο μου. Ο Γ. κοιμαται. Μα ρε κοριτσια τι ζηλιαρης που ειναι :oΚαθε πρωι μεχρι να ετοιμασω την Ε. κλαιει και χωνεται αναμεσα μας συνεχεια! Ποσο με αγχωνει αυτο το πραγμα δεν λεγεται :twisted: Ακομα και αν τον εχω αγκαλια και δινω το γαλα στην Ε. κλαιει. Απαιτει να ασχολουμε μονο μαζι του. Ε οχι δεν γινεται, τον αφηνω και κλαιει... :roll: Σημερα εχουμε την γιορτη της λατερνας στον παιδικο. Τους ρωτησα πριν λιγες μερες αν θελουν να παω κατι και μου ειπανε λουκανικα!! Αμαν πια με αυτα τα λουκανικα. Τους πηγα γαλοπουλας.

Αργυ με γεια τα ρουχαλακια σας!!! Εδω μονο στα δοκιμαστηρια γινεται χαμος η κασα παλευεται. Θελω και εγω να παω, χθες μου ηρθε ο καινουριος καταλογος και μπανισα 3-4 ρουχαλακια.

Βικυ εμεινα μακακας με την ηλιθια! Μα ειναι δυνατον να κανει μια μανα τετοια πραγματα στο παιδι της? :shock: Πηρες τον γιατρο για τις συσπασεις?

Ρυζακι ο γιατρος σου απαραδεκτος!! Τζαμπα ταλαιπωρηθηκες. Πως εισαι σημερα?

Χρυσακι και εγω θελω τετοιο καπουτσινο! Λατρευω τον καφε!!

Αφρο τι λεξεις πρεπει να πεις δηλαδη για να παρεις τα λεφτα σου πισω? Αλλιως δεν τα περνεις?

Την καλημερα μου σε ολες!

Δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα χθες βραδυ...τον εχω καψει τον δισκο :oops:

Δημοσίευση

Καλημερα! :D

Σας γράφω τώρα πριν αρχίσω το νέο μου πόνημα και δεν προλάβω!

Χρυσάκι αν πεισεις εσυ τον Π να βάλει τον κωλο του σε μεταφορικό μεσο πέραν του αυτοκινήτου μας, ξεχναω τα οικονομικά έρχομαι και με αεροπλάνο!! :mrgreen:

Θέλω πολύ πάντως... :roll:

Μητσάκι μου πολύ θα ήθελα να κάνουμε μια εκδρομούλα μαζι! :D Με τα παιδάκια μας εννοείται! ;) Μπορούμε να περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο η μικρή σουσουράδα σου και να την κάνουμε τότε! :)

Σου χρωστάω μια επίσκεψη. Να τηλεφωνηθούμε να το δρομολογήσουμε ναι; :x

Γωγώ;;; Το πήρες το φόρεμα τελικά μαρή;; Όσο για τα ρακόμελα, θα πρέπει να περιμένουν λίγο... τι θα λεγατε να κανονίζαμε τίποτα μέσα στις γιορτες;; :D

Αχ έχω κεφια σήμερα!

Παναγιώτα με είχες ρωτήσει για τα μαγαζια στο Ψυρρή! Η Ψείρα και τα Σερμπέτια είναι σίγουρα ανοιχτα! ή ήταν τουλάχιστον πέρσι, φέτος δεν ξέρω... :roll:

Σαυρογιωτάκι μου σε υπουργείο δουλεύω. Λεπτομέρειες σε π.μ. ;)

Βίκυ καθόλου δε θυμάμαι από συσπάσεις. Πήρες τον γιατρό;

Αργυρούλα με γεια στη Ρ! Καλοφόρετα!

Μαϊμουδολενάκι πώς αισθάνεσαι;

Κάρολ να τον διασύρεις τον μ@λακα!!! :twisted::twisted:

Σας αφήνωγιζτί δουλεύω παράλληλα! Μην κάνω καμιά βλακεία και μετά ποιος με ξεπλένει απο το στόμα της Γωγως την δόλια Δημ. Υπάλληλο!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αρζτ το διαβασα...

και ρωτησα κατι την Φρανη...

στεναχωριεμαι πολύ οταν διαβαζω τετοια αρθρα...αλλα με κανουν αν εκτιμω περισσοτερο αυτα που εχω

Ευχομαι να βρω εναν τροπο να κανω και τα δικα μου παιδια να εκτημισουν αυτο που εχουν- κυριως την υγεια τους και το γεγονος οτι θα καταβαλω καθε προσπαθεια να ζησουν την παιδικη του ςηλικια σαν παιδια και οχι προετοιμαζοντας τα για εναν κοσμο μεγαλων

λενακη παρε το αεροπλανο και ελα..κερναω!!!!!

Σισσιω πες του οτι στα τρενα εχουν Νοβα....χαχαχα

Δημοσίευση

Ο νόμος αυτός εφαρμόζεται στις συμβάσεις πώλησης καταναλωτικών αγαθών που συνάπτονται με καταναλωτές και εγγυάται την καλή λειτουργία των προϊόντων για τουλάχιστον 2 χρόνια, είτε έχει δοθεί εγγύηση από τον πωλητή είτε όχι.

Κάθε αγαθό καλύπτεται με «εγγύηση», η οποία σημαίνει ότι ο πωλητής έχει υποχρέωση έναντι του καταναλωτή- όταν το προϊόν το οποίο έχει πωλήσει δεν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στη δήλωση της εγγύησης ή στη σχετική διαφήμιση ή περιγραφή με βάση την οποία ο καταναλωτής αποκτά το αγαθό, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση- να επισκευάσει, να αντικαταστήσει ή να επιστρέψει στο ποσό που έχει καταβληθεί για απόκτηση του.

Ο πωλητής έχει υποχρέωση να παραδίδει στον καταναλωτή αγαθά που είναι σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης πώλησης, δηλαδή:

(α) Ανταποκρίνονται στην περιγραφή που έχει γίνει από τον πωλητή και έχουν τις ιδιότητες του αγαθού εκείνου που ο πωλητής είχε παρουσιάσει στον καταναλωτή ως δείγμα ή υπόδειγμα.

(β) είναι κατάλληλα για κάθε ειδική χρήση την οποία επιζητεί ο καταναλωτής και την οποία γνωστοποίησε στον πωλητή κατά τη στιγμή της σύναψης της σύμβασης και ο πωλητής την αποδέχθηκε,

(γ) είναι κατάλληλα για τις χρήσεις για τις οποίες προορίζονται συνήθως τα αγαθά του ιδίου τύπου,

(δ) έχουν τη συνήθη ποιότητα και τις επιδόσεις ενός αγαθού του ιδίου τύπου τις οποίες εύλογα αναμένει ο καταναλωτής, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση του αγαθού και τις δημόσιες δηλώσεις του πωλητή, του παραγωγού ή του αντιπροσώπου του για τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των αγαθών, ιδίως στο πλαίσιο της διαφήμισης ή της επισήμανσης.

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα, όταν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση πώλησης του:

α) να απαιτήσει από τον πωλητή τη δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση του αγαθού (η επισκευή ή αντικατάσταση πρέπει να πραγματοποιούνται μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα χωρίς σημαντική ενόχληση του καταναλωτή σε σχέση με την φύση του αγαθού),

β) μείωση του τιμήματος, ή

γ) υπαναχώρηση από την σύμβαση και επιστροφής των χρημάτων του.

Δημοσίευση

Kαλημέρα κοριτσάρες μου! :x

Δεν καταλάβατε, δεν καταλάβατε!!! [-x

Το μικρόβιο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!

Δεν έχω κανένα φόβο να την βάλω στο αμάξι, το καλοκαίρι κάναμε ένα σωρό ταξίδια με το αυτοκίνητο, μέχρι τη Λευκάδα φτάσαμε και στην επιστροφή το ταξίδι ήταν 7 ώρες, γιατί πέσαμε και σε περίπτωση!! :? (είχαν κλείσει το δρόμο λόγω πυρκαγιάς)

ΑΛΛΑ... μας έβγαλε τη πίστη!!!!!! :-t

Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι περίπτωση μιλάμε!!!! Άτιμο πλάσμα!!! :P Μιλάμε ότι σε κάθε ταξίδι, κάνουμε περίπου... 1000 στάσεις!!!!!!!! ~x(

Και η Β ακριβώς σαν τα δικά σας... Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις παιδί στο αυτοκίνητο!! Ή που θα κοιμάται, ή που θα χαζεύει έξω απ' το παράθυρο!! Εκτός απ' τα ταξίδια οικογενειακώς, την έπαιρνα μόνη μου και πηγαίναμε ΠΑΝΤΟΥ μαζί, δεν είχα κανένα πρόβλημα!!! :x

Με το μικρόβιο πάλι...... τρέμει η ψυχή μου!!! [smilie=dontknow.gif] Για να καταλάβετε, πριν από λίγες μέρες, πήγα μόνη μου ένα πρωινό σε μια φίλη για καφέ. Απόσταση 15 λεπτών! ΛΥΣΣΑΞΕ!!! :shock: Σπάραξε στο κλάμα κι εγώ να μη βρίσκω πάρκινγκ και να σιχτιρίζω την ώρα και τη στιγμή που ξεκίνησα!!! ~x(~x(

Η ΜΟΝΗ μας σωτηρία είναι τελευταίως η πιπίλα!!!!!!!!!!! ΣΩΤΗΡΙΑ!!! Με το που τη βάζεις στο κάθισμα κι αρχίζει να λαλεί, της δίνεις την πιπίλα, κι αν είσαι ΠΟΛΥ τυχερός ηρεμεί και ΙΣΩΣ κοιμηθεί!!! :roll:

Περί Θεσσαλονίκης λοιπόν, αν και είναι και οικονομικοί οι λόγοι που το σκεφτόμαστε, εκτός αυτού, ΣΙΓΟΥΡΑ θα μαρτυρήσουμε...!!! :? Αν είχα μόνο τη Β, δε θα το σκεφτόμουν καν, είναι βέβαιο ότι στη μισή διαδρομή θα κοιμάται και στην άλλη μισή θα αγναντεύει το πουλάκι μου!!! :ymdaydream::x

Δεν με πιστεύετε όταν σας λέω ότι το μικρόβιο είναι άτιμο και τσαούσικο!!! [smilie=director.gif] :))

Επανέρχομαι!

Δημοσίευση

τι να μαγειρέψω σήμερα πάλι? βαρέθηκα :evil::evil::evil::evil::evil:

η γλυκιά μου χαίρεται πολύ για τα ρούχα της, όλο λέει "τα ρουχαλάκια μου, τα ρουχαλάκια μου, να τα πλύνουμε!" :roll::roll::x:x:x

και εγώ θέλω ταξιδάκι :(

Σισσιώ δούλεψε και λίγο :lol::lol:

Αφρο όλα αυτά τους λέει? :o:o:o:o ή μόνο την τελευταία παράγραφο? 8-)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...