Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

εγω εχω κ την μεγαλη οποτε πρεπει πρωτα να βαλουμετην μπεμπα για υπνο κ μετα την μεγαλη...με την σειρα ;);) να ηρεμουμε κ εμεις λιγο απο τις φωνες ;);) η αληθεια ειναι οτι το απογευμα δεν περνανε οι ωρες με τιποτα αν εισαι μονη σου...το πρωι θα κανεις τις δουλειες,το φαγητο...τσουκου τσουκου ηρθε μεσημερι...αλλα το απογευα ειναι πολλες ωρες...κ εγω το βλεπω αν τυχει κ λειπει ο αντρας μου το απογευμα βαριεμαι απιστευτα...ευτυχως παω λιγο στην μαμα μου ή ανεβαινω πανω στην πεθερα μου κ περναει ο καιρος...γιατι φοβασαι βρε?δεν την βαζεις στο μπροστινο καθισμα με το πορτ μπεμπε?η αληθεια ειναι οτι εγω δυο φορες ετυχε να κατεβω μονη μου στην αγορα...κ ηταν καλα...οταν την βαζουμε στο αμαξι παντα κοιμαται οποτε εχεις ησυχια...για την ωρα....για μετα το πασχα λεμε να βαλουμε το καθισματακι που ειναι για πισω...ασε που ισα ισα χωραει πια πορτ μπεμπε...αλλα για την ωρα βολευομαστε...μετα θα καθεται κ στον κωλο της,θα ειναι κ η μεγαλη μου πισω κ θα εινα καλα...αλλα κ την μεγαλη την εβγαζα μονη μου με το αμαξι...σιγα σιγα θα σου φυγει ο φοβος...η αρχη ειναι δυσκολη.

ρε νικολ τι ειναι αυτο το πραγμα...κ με τον παλιο κ με τον καινουργιο χρονο παλι αρρωστοι ειστε?περαστικα κ αγυριστα...τουλαχιστον να μην κολλησει ομικρος....

εμενα κοιμουνται κ τα δυο...η μικρη τεζα απο τις 9 παρα κ η μεγαλη πριν λιγο...απο αυριο σχολειο...εχουμε κ εμβολια την μικρη αυριο...αντε να δουμε τι καναμε....

αντε να αρραξουμε λιγο γιατι αυριο εχουμε πρωινο ξυπνημα....τι καλα τοσες μερες κοιμομασταν κατιτις παραπανω...απο αυριο κ παλι νωρις νωρις στο ποδι...καλο βραδυ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ασε παρασκευη κ η δικια μου εδω κ δυο μερες τρωει συνεχεια τα χερια της...κ πολλα σαλια κ λιγη γκρινιτσα την εχουμε...αυριο θα του πω να μας δει κ τα ουλα μηπως κ καταλαβει τι γινεται...

εδω και εγω..καλυτερα με τη μαστιτιδα αλλα ακομα πινω αντιβιωση φυσικα...Πιπιτσα εγω το καταλαβα απο τον πονο...φραγμενος πορος δεν ξερω πως ειναι αλλα αυτο πωπω ξυπνησα με πονο ειχα ολη τη νυχτα πονο και νομιζα οτι δεν ταισα απο εκει και ξανα ταιζα...τελικα το πρωι ουτε το χερι μου δεν μπορουσα να σηκωσω και λεω αυτο ειναι πηρα τη γιατρο μου ειπε τι να παρω και μεχρι να δρασει το φαρμακο εκανα και πυρετο μεχρο 39 μιλαμε κουραση χαλια ημουνα...πολυ χαλια..απο ψυχολογικα βλεπω οοολες τελεια ετσι...

αχχ εγω κοριτσια ειμαι χαλια δεν μπορω και δεν ειναι οτι δεν βγαινω γιατι παω και σε συγγενεις και στο μαγαζι..ειναι η κατασταση η ολη δεν μπορω ουτε ειδησεις να βλεπω πια..τι να σας λεω..οταν θα ειμαι καλα θα σας πω...φιλια και κατερινακι περαστικα στο μωρακι

Καλησπέρα σας!!!!!

Πώς είσαστε μανούλες????? Όλα καλά???? Όλη μέρα κρυάδες είχα να πάρει….. αναμμένα τα καλοριφέρ με ζακέτα & καλτσάκια και κρυώνω!!!!!! Ελπίζω να μην με περιτριγυρίζει τίποτε….. εεεε….

Σήμερα ο μπόμπος μου την τσάκισε την φρουτόκρεμα!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κι επειδή το έφαγε όόόόόλο….. ήπιε λιγότερο γαλατάκι….. αλήθεια βρε κορίτσια πόσο γαλατάκι δίνετε στα μωρά σας σε κάθε γεύμα??? Εγώ του δίνω 150μλ…… μήπως όμως είναι λίγο???? Στο κουτί με τις δοσολογίες λέει 210μλ. (5-6 μηνών) είναι δυνατόν να χορταίνει??? Γι’ αυτό πίνει και μετά την κρέμα….. δεν του φτάνει μάλλον……. εεεεε……

Τι έγινε Μιχαέλα μου??? Ήρθε μουσαφίρισσα??? Ελπίζω να μην πονάς πολύύύύ….. εεεε….. ξεστόλισες??? Εγώ ακόμη…… το βαριέέέέμαι….. καλό ξεκίνημα στο σχολείο αύριο…..

Σοφίτσα μου….. έβαλα χθες σίδερο όπως έλεγα στο τραπέζι της κουζίνας & μου κακοφάνηκεεεεεεεε…… πού η άπλα της σιδερώστρας??? Τι να κάνουμε όμως….. καλά να είμαστε θα συνηθίσω….. η θετική του πλευρά είναι πως θα μπορώ παράλληλα να μαγειρεύω….. ο μικρός στο καρότσι θα του μιλάω συνέχεια….. μα χαρά…..

Nikol μου εγώ δεν κουβαλάω τσάντα πιαααα…… οπότε ούτε σερβιέτες….. αλλά δεν αγχώνομαι κιόλας γιατί πιστεύω θα το καταλάβωωωωωω……. καλάάά ο μικρός σου τι φοβερό χαμόγελο!!!!! Κι εσείς πάλι???? Όλο αρρωσταίνετε???? Βρε παιδιά……..γιατί γμτ????

Τελικά την είδατε την ταινιούλα Μιχαέλα μου με την κοράκλα ή μπαααααααα??? Εγώ που προσπάθησα να κοιμίσω τον μικρούλη μου το μεσημέρι αλλά με κοίμισε εκείνος???? Καλόόόόό εεεεε???? Μας βάζει για ύπνο κανονικότατα!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νίκη μου…. πάρε τη μπούμπα σου με το καρότσι κι άρχισε τις βόλτες!!!!! Κι εγώ ήμουν πολύ διστακτική στην αρχή…. έλεγα δεν κάνει θα μου πουντιάσει…… χειρότερα όμως είναι μέσα!!!!! Καλό ντύσιμο κι όλο βολτίτσες!!!! Και στις δυό σας θα κάνει πολύύύ καλό να μου το θυμηθείς!!!!! Μην αφήνεις τις ορμόνες να σε παιδεύουν!!!!!! Εγώ δυστυχώς την πάτησα με το καρότσι που διάλεξα…… κι είμαι εγκλωβισμένη…… καλά που πάμε βολτίτσες απογευματινές με τον καλό μου…… εμείς ακόμη δεν έχουμε μπει σε πρόγραμμα… αλλά πρέπει σιγά-σιγά…… το μπανάκι μας πάντως κοιτάμε να το κάνουμε ως τις 8-9 το αργότερο…..

Αχ βρε Κατερίνα μου….. έχω καταστενοχωρηθεί με την περίπτωση σας!!!!! Τι είναι αυτό το πράμα πιαααα…… καλά λέω εγώ κάποιος σας έχει μουτζώσει!!!!!!! Περαστικά ακόμη μία φορά!!!!!!! Και στο καλό πια…… και μικρόβια κι αντιβιώσεις και όλααααααα!!!!!! Όσο για το ΙΑΣΩ…… τι να πω τελικά???? Το πλέον “ξενοδοχείο” σε τιμές κι όμως….. τόση απροσεξία κι ανευθυνότητα??? Καλή δύναμη βρε κορίτσι μου!!!!! Πάρα πολύ στενοχωριέμαι…..

Παρασκευή μου αρχίσανε οι ενοχλήσεις στα ουλάκια???? Υπομονή!!!!! Και πολύύύύύύ αγκαλίτσα!!!! Φάση είναι θα περάσει!!!!! Εμείς εδώ και δυό μήνες έχουμε ουλάκια φουσκωμένα αλλά δοντάκι ακόμη…… γιοκ…..

Τι είπες Εύη μου??? Ειδήσεις??? Τι είναι αυτόόόόό??? Δε θυμάμαι πότε είδα ειδήσεις τελευταία φορά!!!! Τι να δω??? Κρίση??? Φόνους??? Δυστυχία??? Άσε καλύτερα….. ας μην ξέρουμε τι μας περιμένει!!!!! Κλαίω και με το παραμικρό….. οπότε…..

Βρε κορίτσια….. να σας πω……

Μία φίλη μου απ’ το ΜΑΜΜΥ κάνει την Πέμπτη τα Γενέθλια της μικρής της (χρονίζει) και μας έχει καλέσει. Θα είναι περίπου 8 παιδάκια & καμμιά 12αριά οι μεγάλοι πάνω-κάτω 20 άτομα δλδ. το σκέφτομαι ρε γμτ να πάω!!!!! Απ’ τη μία η Παιδίατρος μας έχει πει όχι πολλά-πολλά με άλλα παιδάκια σε κλειστούς χώρους….. απ’ την άλλη θέλω να δω τη φίλη μου (που μένει μονίμως Τουρκία κι είναι εδώ για λίγες μέρες!!!) τι να κάνω??? Θα είναι κι άλλες μανούλες του ΜΑΜΜΥ και θέλω να τις δω!!!!! Συγκεκριμένα είναι απ’ τις Μαγιάτικες γκαστρούλες του 2010!!!! Τι να κάνω??? Αν κάποιος βήχει??? Ή μου πιάσει το νινί με βρώμικα χέρια??? Εσείς θα πηγαίνατε??? Ή είμαι υπερβολική που φοβάμαι??? Να ρωτούσα και την Παιδίατρο??? Τι λέτε??? Θέλω τόόόόόσο πολύ να πάμε!!!!!! Τη συμπαθεί κι ο καλός μου πολύ……. μιλάμε συνέχεια στο φατσομπούκι!!!!!

καλημερες......λοιπον τα νεακια μας απο τον γιατρο...καναμε δυο εμβολια...το πρεβεναρ το 2ο κ της μινιγγιτιδας...ειμαστε 5940 κ 63 ποντους...για δυο μηνες οι ποντοι μας ειναι πολυ καλοι αν σκεφετειτε οτι πριν απο δυο μηνες ειμασταν 58...τα κιλακια μας κανονικα...στις καμπυλες ειμαστε πανω απο το κανονικο για το υψος κ στα μεσα για τα κιλα μας...μας ειπε οτι αν θελουμε μπορουμε να ξεκινησουμε λιγο λιγο το ρυζαλευρο...δεν το θεωρει απαραιτητο ειδικα για εμας που θηλαζουμε αλλα να θελουμε να της μαθουμε σιγα σιγα μπορουμε...ειδικα αν χρειαστει να λειψουμε κ να της δωσουν ενα γευμα...μας ειπε επισης οτι μπορουμε να της δινουμε φρουτο να το πιπιλαει κ σε ενα μηνα να ξεκινησουμε κανονικα φρουτοκρεμα...γενικα ειναι της αποψης απο τωρα να του δινουμε γευσεις ωστε σιγα σιγα να γινεται αναγνωριση κ εξικοιωση...αυτο που μου εκανε μονο εντυπωση ειναι οτι μας ειπε ακομα κ το ζουμακι απο τα φαγητα να του δινουμε να τα δοκιμαζει...μια κουταλιτσα απλα για γευση...αυτο για να πω την αληθεια μου ηρθε καπως...ειδικα απο τοσο νωρις...λεω να το αφησω για τον αλλο μηνα που θα αρχισουμε κανονικα τα φρουτα...γενικα ο δικο μας παιδιατρος ειναι αλλης σχολης κ σε πολλα θεματα οχι τοσο αυστηρος...αυτο βεβαια δεν ξερω αν ειναι κ καλο...για να πω την αληθεια θα ακολουθησω το δικο μου ενστικτο....αααα επισης μας ειπε για την αποστειρωση οτι πλεον δεν εχει νοημα εφοσον τα βαζει ολα στο στομα....οποτε στοπ κ η αποστειρωση...αυτααααα...αν θυμηθω τιποτις αλλο τα ξαναλεμε...παμε να φαμε τωρα μεμε!!!!

ααααααα θυμηθηκα...μας εδωσε κ σιδηρο...το hemafer, 1μλ την ημερα...για ενισχυση,οπως επισης κ σταγονες βιταμινη d...τις σταγονες μας τις ειχε πει κ οταν γεννησα να τις περνω κ εγω που θηλαζω ωστε να περνανε στο μωρο...λογω ελλειψη ηλιου αυτους τους μηνες δεν περνουν βιταμινη D γιαυτο κ τους δινουμε σταγονιτσες...την βιταμινη d την περνουν ολους τους μηνες που εχουν το γραμμα ρ...ολοι δηλ εκτος απο τον μαιο εως κ τον αυγουστο,τους μηνους δηλ που εχουμε αφθονο ηλιο κ τα μωρα βγαινουν εξω κ μαζευουν την βιταμινη ;);) βεβαια αυτες οι σταγονιτσες που τις πηρα κανα δυο φορες καινε απιστευτα την γλωσσα :?:?:? ε κ δεν τις εδωσα στο μωρο...τωρα μου εδωσε καποιες αλλες.

αν θυμαμαι καλα κ καποια αλλη κοπελα τις ειχε δωσει το σιδηρο....αλλα δεν θυμαμαι καλα...νομιζω της παρασκευης ή της νικολ....αυτα....

μολις κοιμηθηκαμε...ελπιζω να μην κανουμε πυρετο...την προυγουμενη φορα μονο κατα το απογευματακ εκανε ενα 37,8 κ με λιγο νταπονακι ηταν μια χαρα...κ απο γκρινιτσα οχι πολλα πολλα...με πηραν κ τηλ να ερθουν σημερα για επισκεψη αλλα ειπα οχι γιατι δεν ξερω πως θα ειναι το μικρο...

αυριο θα παμε εμεις επισκεψη στην κοπελα που σας ειχα πει για την δουλεια...για να μιλησουμε να δουμε τι προοπτικη υπαρχει...μακαρι να πανε ολα καλα....γιατι δεν μας βλεπω εμας καλα....

απο φαγητο ειμαι ενταξει...γεμιστα της μαμας...οποτε λεω να ριξω σιδερο γιατι παλι μαζευτηκαν ενα σωρο ρουχα....

ΠΙΠΙΤΣΑΑΑΑΑ εγω θα σου ελεγα να πας την βολτα σου...αν δεις οτι ειναι πολυς ο κοσμος κ ασφυκτικος ο χωρος...καθεσαι λιγο κ φευγεις...καλο ειναι να μην ειμαστε κ τοσο υπερβολικοι κ τα παιδακια καλο ειναι να εκτιθινται στα μικροβια αλλιως ο οργανισμος δεν αποκαταει αμυνες κ αντισωματα...κ η κλεισουρα δεν ειναι καλη...αλλωστε τωρα εχει εμβολιαστει,δεν ειναι οπως το πρωτο 2μηνο που μς ελεγαν οι γιατροι μακρυα απο παιδια κ μεγαλους....εεε δεν θα ειστε κ συνεχεια κλεισμενοι μεσα....εγω θα την πηγαινα....οπως κ εχουμε βρεθει σε χωρους με πολλα ατομα....την πρωτοχρονια φαγαμε στην κουνιαδα μου κ ειμασταν 16 μεγαλοι κ 4 παιδακια....μια χαρα θα ειναι ο μπομπος σου...θα το ευχαριστηθει κιολας ;)

αχ κοριτσακια μου δεν είμαι καλά...ήρθα για δουλεια κ άφησα το μικρό μου στη μάνα μου για να μη το κολήσω....... ναι η αλήθεια είναι ότι τους τελευταιαους μήνες όλο αρωσταίνουμε..κολάει ο ένας τον άλλο μάλλον.....γιαυτο παλευω με τον θηλασμο ακόμα ...για να είναι οσο το δυνατό πιο γερό το μωράκι μου.........αλλα μου εχει μειωθεί αισθητα...δεν με βλεπω για πολύ ακόμα......

πιπιτσακι ...κ εγω αποφευγω όσο μπορω να έρχεται το μωρακι με πολύ κόσμο....αλλα αν τελικά πας ..έχε απλά το νου σου.....μη στο πολυπιάνουν...όσο το δυνατό....τα χερακια δηλ....αν κ ξέρω όλοι εκει τα πιάνουν..................

σισακι και παρασκευουλα τα φιλία μου.....

(ευη εγω θα σου ελεγα να πας την βολτα σου...αν δεις οτι ειναι πολυς ο κοσμος κ ασφυκτικος ο χωρος...καθεσαι λιγο κ φευγεις...καλο ειναι να μην ειμαστε κ τοσο υπερβολικοι κ τα παιδακια καλο ειναι να εκτιθινται στα μικροβια αλλιως ο οργανισμος δεν αποκαταει αμυνες κ αντισωματα...κ η κλεισουρα δεν ειναι καλη...αλλωστε τωρα εχει εμβολιαστει,δεν ειναι οπως το πρωτο 2μηνο που μς ελεγαν οι γιατροι μακρυα απο παιδια κ μεγαλους....εεε δεν θα ειστε κ συνεχεια κλεισμενοι μεσα....εγω θα την πηγαινα....οπως κ εχουμε βρεθει σε χωρους με πολλα ατομα....την πρωτοχρονια φαγαμε στην κουνιαδα μου κ ειμασταν 16 μεγαλοι κ 4 παιδακια....μια χαρα θα ειναι ο μπομπος σου...θα το ευχαριστηθει κιολας)

Μιχαέλα μου μάλλον σε εμένα αναφέρεσαι εεεεε....

Κι εγώ αυτό λέω.... πάμε για λίγο αν είναι για να κόψουνε την τουρτίτσα & αν γίνεται χαμός πολύς κόσμος κτλ. φεύγουμε νωρίς-νωρίς!!!!! Και πάλι όμως..... ας πάρω το ΟΚ της Παιδιάτρου πρώτα.....

καλε ναι πιπιτσα σε εσενα τα ελεγα :lol::lol::lol: μαλλον με μελετουσε η ευη εξου κ η προσφωνηση :lol::lol::lol:

το διορθωσα ;););) παντως κ παλι σου λεω να το σκεφτεις...ειναι καλη ιδεα να βγειτε κ λιγο εξω....

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά να έχουμε!!!!!!

επέστρεψα στη δουλειά είχα 2 εβδομάδες άδεια για αυτό και ξαναχάθηκα!!!!

Είχαμε βαφτίσεις?? Μαράκι και Χρύσα να σας ζήσουν ο Στεφανάκος και ο Γιαννάκης επίσημα πια!!!Να είναι καλότυχα και φωτισμένα στη ζωή τους!!

Κατερινάκι μου ελπίζω όλα να πάνε καλά και γρήγορα περαστικά!!!να είναι η τελευταία ταλαιπωρία του μικρούλη!!! κουράγιο μανούλα!!!

Εύη μου περαστικούλια!ελπίζω να περάσει σύντομα ο πόνος... υπομονή!

Πιπίτσα μου εγώ θα πήγαινα!! απλά θα ήμουν προσεκτική!!φαντάζομαι ότι δεν θα πάει κανένα άρρωστο παιδάκι σε παιδικό πάρτυ!!εάν δεις κάτι ύποπτο σηκώνεσαι και φεύγεις!

Μιχαέλα μου μπράβο σας!!!μεγαλώσατε!!

Νικόλ μου περαστικά σας!!κι ελπίζω να είναι η τελευταία σας φορά αρρωστούληδες!

Νίκη μου πάρε την μικρή και βγες λίγο έξω.. μην φοβάσαι!η πρώτη φορά είναι δύσκολη!Θα αλλάξει και η διάθεση και όλα!!

Κρυσταλένη μου περαστικά στον αδερφούλη σου!!

Σοφάκι μου μεγάλωσαν οι μικρούλες σου!!! φοβερές είναι!!!

Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα... γιατί κάνω και δουλειά παράλληλα!!

Τα νέα μας τώρα... περάσαμε πολύ ωραία οικογενειακά.. χόρτασα τα παιδάκια μου και τον άντρα μου αυτές τις μέρες.. ήσυχα και όμορφα...

23/12 πήγαμε παιδίατρο.. είμαστε 8350 σε κιλά (μπορείτε να φανταστείτε δίπλες ε??? ;);) ) 65 68 πόντους ύψος!!βγάλαμε και δύο δοντάκια!!τα κάτω!!είχαμε γκρίνια αλλά ηρεμήσαμε τώρα!

καθόμαστε μόνοι μας (αυτό προπολλού βέναια..) τώρα μπουσουλάμε και στεκόμαστε όρθιες εάν πιαστούμε από κάπου μόνες μας!!αλλάζουμε και βηματάκια!!

Ξεκινήσαμε φρουτάκια και ρυζάλευρο.. αχλάδι πορτοκάλι και μήλο για αρχή και βλέπουμε.. δεν πολυσυμπαθούμε το πορτοκάλι αλλά το ψιλοπαλεύουμε... γενικά μας αρέσει πολύ η καινούρια κατάσταση!!

Ο Νικόλας μου είναι μια χαρά... μεγαλώνει και λέει τα απίστευτα.. τώρα έχει αναλάβει τον ρόλο του δάσκαλου της μπουμπούς και χαίρεται που την μαθαίνει να κάνει καινούρια πράγματα...Αυτά εν τάχει τα νέα μας...

Ένα θα σας πω... από τις 12 ξεκίνησα να γράφω.. τώρα τα καταφερα να τελειωσω... θα προσπαθώ να συμμετέχω... ουφ πάλι τηλέφωνο χτυπάει..!:roll::roll::shock:

Φιλάκια σε όλες!!

Γεια σας κούκλες!! Τι κάνετε? Εγώ χάθηκα γιατί περνάμε άλμα ανάπτυξης (29η-30η εβδ. άγχος αποχωρισμού, προσκόλληση) και με έχει ξεκάνει!! θέλει όοοοολη μερα αγκαλιάαα ακόμα και όταν κοιμάται τη μέρα αγκαλιά θέλει... μόνο το βράδυ ξεκολλάμεεε!!! γκρινιάααα μάλλον βγάζει και δοντάκι... Ο θεός βοηθός... Οπότε και εγώ μπαίνω πιο πολύ στο φεις που είναι πιο "εύκολο" και μπορώ να μπώ και απο το κινητό!!!! Απο εβδομάδα που θα τελειώει το αλματάκι μας θα μπαίνω πιο τακτικά!!

Συγχωρέστε με που δεν σχολιάζω αλλά γράφω με το ένα χέρι και με το άλλο κρατάω τον μικρό που προσπαθεί να πληκτρολογήσει και αυτός!! :lol::lol::lol:

Νικόλ μου εσύ δεν έχεις φεις?΄Έκανε η Εύη ομαδούλα και εκεί...

Μαράκι και Χρύσα να σας ζήσουν τα αγόρια σας!

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια και μανούλες!

Χρυσταλλενη μου περαστικά στον αδερφό σου!

Συμπεθέρα έλα και στην ομάδα στο φεις!

Αυτάααααα πάω να πατήσω υποβολή πρίν πατήσει τίποτα ο μικρός και μου τα σβήσει όλααα!!!

Σας φιλώωωω όοοοοοολες!!

γεια σας βρε κοριτσια!

δεν μπαινω αυτες τις μερες γιατι ομικρος ειναι μεσα στη γκρινια.Καναμε πριν 5 μερες το εμβολιο της Μηνιγγιτιδας και απο τοτε ειναι γκρινιαρης.Πυρετο δεν εκανε ευτυχως.

Παω να σας διαβασω οσο προλαβω τωρα που κοιμηθηκε λιγο.

ωχ τονια κ εμεις σημερα το καναμε οπως κ την δευτερη δοση πρεβεναρ....στο πρωτο δε μου εκανε τιποτα το ιδιαιτερο αλλα λες να μου κανει κ εμενα γκρινιτσα με της μινιγγιτιδας :?:?:? παντως απο το πρωι που γυρισαμε θελει να κοιμαται...της εβαλα κ θερμομετρο κ ειχε 37,1...ακομα δεν της εδωσα ντεπον...προς το βραδακι θα της ξαναβαλω κ ισως τησ δωσω αν εχει γλρινιτσα....εσυ δοκιμασες να του δωσεις ντεπονακι μηπως κ ηρεμησει?

Τόνια μου υπομονή... μετά από τόσες μέρες κι έχει γκρίνια? Η δική μου είναι λες και δεν κάνουμε εμβολια ρε κορίτσια.. ούτε πυρετό ούτε τίποτα.. καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της...δεν καταλαβαίνει τίποτα :roll::roll:

ελπίζω να του περάσει του μικρούλη γρήγορα...

Γιελήζ κι εμένα η μικρή το έχει αυτό τις τελευταίες μέρες.. είμαστε ένα!!αυτοκόλλητες!θέλει συνέχεια αγκαλιά και μόνο πάνω μου.. εάν την αφήσω ή την πάρει ο πατέρας της γίνεται χαμός!!εχτές για παράδειγμα έφτιαχνα γιουβαρλάκια και την είχε ο άντρας μου δίπλα μου και την στήριζε πάνω του κι αυτή έφευγε και πιανόταν από πάνω μου οπότε μαγειρέψαμε μαζί και οι τρεις... :lol::lol::lol: η μπέμπα με τραβολόγαγε και ο άντρας μου με ακολουθούσε από πίσω :lol:

Ευγενία μου είναι στις ίδιες εβδομάδες τα δικά μας... περνάνε αλματάκι!!! Και εμείς τις ίδιες καταστάσεις ζούμε στο σπίτι! Ο καημένος ο άντρας μου το έχει πάρει κατάκαρδα... :lol::lol: όποτε του τον αφήνω βάζει τα κλάμματα και μόλις με δεί αρχίζει και χοροπηδάει!! Που θα πάει θα περάσει και αυτό... κουράγιο!

Και εμείς μέχρι σήμερα μετά απο εμβόλιο δεν είχαμε κανένα πρόβλημα... μόνο λίγο παραπάνω ύπνο και τέλος. Ελπίζω και αυτή τη φορά να το περάσουμε έτσι... θα κάνουμε και 2 σήμερα! ΑΑχ!!

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;

Να μας ζησει ο Στεφανακος και ο Γιαννακης!

Ευη εισαι καλυτερα σημερα;

Πιπιτσα εγω θα πηγαινα στο παρτυ.Αλλωστε την πηρα την μικρουλα μου σε παιδικο παρτυ τον προηγουμενο μηνα και ειχε και πολλα παιδακια.Απλα προσεχα να μην της πιανουν τα χερια και της τα καθαριζα με ενα πανακι.Την εδινα ομως να την παρουν αγκαλιτσα οι φιλοι μας.Τιποτα δεν επαθε!Ισα ισα που χαρηκε πολυ!Μην ρωτας την γιατρο,ακολουθησε το ενστικτο σου. ;)

Νικολ περαστικα!Ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα!

Μιχαελα να σου πω την αληθεια εγω διαφωνω με τις τροφες.Ειναι πολυ μικρη ακομα.Στον 6ο αρχιζουν οι στερεες για την αποφυγη αλλεργιων,ποσο μαλλον να δοκιμαζει δικα σας φαγητα...Ουτε ρυζαλευρο θα εδινα.Και για τις βιταμινες διαφωνω... :lol: Αν το παιδι δεν εχει προβλημα γιατι να παρει σιδηρο;Βιταμινη D δεν χρειαζονται τα παιδακια στη Ελλαδα,αρκει να βγαινουν στον ηλιο,που τον εχουμε αφθονο ακομα και τον χειμωνα.Ετσι τουλαχιστον μου ειπε ο παδιατρος...

Ευχομαι να περασετε ανωδυνα το εμβολιο...Μια χαρα μεγαλωσε η μπεμπα!

Τι εννοεις οταν λες οτι την εχεις στο πορτ μπεμπε;Μηπως εννοεις το καθισματακι αυτοκινητου για 0 μηνων;Γιατι εγω εκει την βαζω,στο καθισματακι αλλα στο πισω καθισμα παντα.Γι'αυτο φοβαμαι να την παω βολτα,γιατι θα ειναι μονη της πισω...Στο πορτ μπεμπε δεν χωραμε πια,την ειχα μεχρι 3ων μηνων εκει κοιμοταν.Δεν ξερω αν λεμε το ιδιο...Παντως δεν εχει βαση για το αμαξι το δικο μας,ειναι σαν κρεβατακι...

Γιελιζ,τι κανει ο Κερεμ;

Τονια ακομα και στην γκρινια μαζι παμε!αι εμενα γκρινια εχει αλλα χωρις λογο...

Εμεις εχουμε εμβολιο την Παρασκευη αλλα δεν μου εχει κανει ποτε πυρετο,μονο λιγο υπνο παραπανω...

Ευγενια μου τι κανεις;Μεγαλωσατε και εσεις και τρωτε κρεμουλες και σουπιτσες,μπραβο!

νικη το πορτ μπεμπε λεω το καλαθι που ειναι για νεογγενητο...βεβαια λεει οτι ειναι μεχρι 9 κιλα αλλα φυσικα δεν προκειται να μας κανει σε υψος :lol::lol::lol: δεν εχει βαση αυτοκινητου αλλα δενεται με την ζωνη κ γιαυτο την εχω μπροστα...το αλλο καθισματακι που εγω ειναι κανονικο για μωρακι παιδακια μεχρι 18 κιλα αλλα για αργοτερα οταν θα καθεται στο κωλο της....για τις βιταμινες μου ειπε χαρακτηριστικα...τους μηνες που εχουν ρ τα μωα δεν τα πολυ βγαζουμε εξω λογο καιρου...γιαυτο κ προτινει τις βιταμηνες...αντιθετα απο τον μαιο εως κ τον αυγουστο ειμαστε συνεχεια εξω οποτε κ περνουν....για τις τροφες κ εγω δεν θα δωσω ακομα....οσο για το ζουμι εννοειται οχι απο τα δικα μας απευθειας...πριν προσθεσω το αλατι να βγαζω λιγο κ να της δινω...δυο τρεις κουταλιες μονο για γευση...δεν θα το καν ομως...το ρυζαλευρο ηδη το δοκιμασαμε κ μας αρεσε πολυ...αν κρινω σε σχεση με την μεγαλη που διναμε καθημερινα μαχη...σκεφτομαι να της το δινω μερα παρα μερα....

για την ωρα δεν καναμε πυρετο παρα μονο υπνο...πολυ υπνο...

ευγενια τι καλα που επεστρεψες...βγαλατε κιολας δοντακι?..αντε να τα λεμε πιο συχνα......κουραγιο κ εσυ κ η γιεληζ....εχεις φεις?ειδες που καναμε ομαδουλα εκει?αντε ελα να τα λεμε.....

ΤΕΛΕΙΟΣ ο τιτλος της χριστινας....... :lol::lol::lol:

Α,το ιδιο λεμε τοτε!Πως δενεις την μικρη πανω στο πορτ μπεμπε;Εχει ζωνες;Εμενα οχι...Πρεπει να τις αγορασεις εξτρα και δεν νομιζω και να δενει στο καθισμα...Τεσπα,την βαζω στο καθισματακι απο την αρχη,εχει κλιση δεν ειναι καθιστο.Τωρα θελω να παρω καινουργιο γιατι ουτε εκει χωραει πια...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...