Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

ευη απο το να το εχεις το καημενο να τυρανιεται κ να γκρινιαζει...δεν πειραζει που εφαγε κ τα 40 ξενο....ρωτα την γιατρο για τα χαπακια μπυρας να δουμε τι θα σου πει....εγω ειδα μια μικρη διαφορα...δεν ξερω αν ειναι απο τα χαπακια ή απλως μου εκανε αυξηση τις προυγουμενες μερες μπεμπα ή κ τα δυο μαζι....αλλα χθες κ σημερα τρωει πιο ηρεμα,με την μια καθε γευμα κ οχι με διαλλειματα οπως παλιοτερα κ κοιμαται πανω απο ωρα τις περισσοτερες φορες.....πρωτα στα 50 λεπτα ξυπνουσε κ ετρωγε τα χερια της....ειμαστε σιγουρα καλυτερα δυο μερες τωρα...ισως κ τυχαιο...ισως κ απο τα χαπακια...παντως ρωτα την

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας κορτσούδες!!!!!!!!!

Τι κάνετε καλέέέέ μανούλες???

Πώς τα πάτε με τα μωράκια σας???

Εμείς έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε μία σειρά σιγά-σιγά με το μπόμπο μας…… κάνουμε 5 γεύματα την ημέρα ανά 4ωρο….. γουλιές & ρουκέτες δεν κάνουμε πια…… είμαστε στα 150μλ. μητρικό γάλα & 130μλ. ξένο (υπάρχουνε μέρες που δεν πίνει καθόλου ξένο αφού υπάρχει πολύύύύ απόθεμα δικό μου!!!!!) κι επιπλέον δείχνει πια μια προτίμηση στο γάλα της μανούλας….. το εξαφανίζει ώσπου να πεις κύμινο!!!!! Κι ενώ θα περίμενε κανείς να μου κοπεί αφού έχω σχεδόν παραιτηθεί πια της προσπάθειας να τον θηλάσω απευθείας…… κάθε πρωί ξυπνάω τούμπανο!!!!! Κάνω 4-5 αντλήσεις ημερησίως & υπερκαλύπτω τα γεύματά μας!!!!!

Ξεκινήσαμε χθες κρεμούλααααα….. ρυζάλευρο-βανίλια βιολογική της Frezylac. Ήταν λιγάκι παίδεμα όμως…… απ’ τη μία επειδή κοιμότανε έφαγε μετά το 4ωρο κι είχε ξελιγωθεί…… απ’ την άλλη….. απ’ τη θηλή του μπιμπερό στο κουταλάκι…… έφαγε όλη τη μεζούρα αλλά με παρηγοριά αφού έκλαιγε λόγω πείνας!!!! Σήμερα φάγαμε στο 4ωρο παρά κάτι…. με πολύύύύ παιχνίδι & γελάκια!!!! Δεν το έφαγε όλο άφησε μια κουταλιά για τη μαμά!!!!! Όταν η κρέμα αντικαταστήσει τελείως το γάλα στο συγκεκριμένο γεύμα θα ξεκινήσουμε νεράκι…… αποστειρωμένο & χλιαρό!!!!!

Μετά τις Γιορτές ξεκινάμε φρουτόκρεμα (αρχίζουμε με αχλαδάκι) κι ένα μήνα μετά σουπίτσες!!!! Είμαστε ήδη 4,5 μηνών κι 6,5 κιλάκια!!!!!! Έχουμε κάνει μπουτάάάρες!!!!! Οι ενοχλησούλες απ’ τα δοντάκια καλά κρατάνε….. σάάάάλιαααααα πολλάάάάάά…… και κατακόκκινα μαγουλάκια…… πιστεύω πριν αλλάξει ο χρόνος να μας έρθει το 1ο δοντάκι…..

Επίσης…… έχουμε στρώσει πολύύύύ στο θέμα ύπνος!!!!! Είναι βραδιές που θα πιει δικό μου γαλατάκι κατά τις 9,30-10….. και θα ξεραθεί στον ύπνο ως τις 4-5 το πρωί!!!! Μπορεί κι αργότερα βέβαια να ξυπνήσει….. έχουμε σχέσεις λατρείας με τον ύπνο!!!!

Εμείς σαν ζευγάρι προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας τις ισορροπίες μας…… ο μικρός είναι πολύύύύ καλός μπέμπης αλλά θέλει την αποκλειστικότητα!!!!!!! Είναι φορές που δεν προλαβαίνουμε να φάμε!!!!!! Ευτυχώς έρχονται γιορτινές μέρες….. ευελπιστώ ναααααα…… ξαναγίνουμε ζευγάρι……. θα το ξεχάσουμε κι αυτό όπως πάει……

Χαιρετώ!!!!!!

Κλείνουνε τα μάτια μου αλλά…… υπάρχει δουλειά στην ΠΕΠΟΝ-ΑΡΜΕ!!!!! Έτσι με λέει ο άντρας μου……. χιχιχιχι…….

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…… ΟΛΕΣ ΦΟΥΣΚΟΥΛΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!!

KALHMERA KORITSAKIA MOU!!!!!!!!!!!!!

XATHIKAME LIGO ALLA LOGO TON EWRTON EIMASTE LIGO APO EDW KAI APO EKEI!!!!!!!!!!!!!!

EIMASTE OMWS KALA KAI O MPEMPOULIS MES STHN TRELLH XARA!!!!!!ME EXEI TRELANEI ME TA GELAKIA TOU!!!!!!!!!!

STIS 29 THA PAME GIA TA EMVOLIA TA EPANALIPTIKA!!!!!!!AS ELPISOUME NA MHN MOU SHKWSEI PYRETO PRWTOXRONIATIKA!!!!!!!!!!!!!KAI NA MHN PONESEI POLY TO MANARAKI MOY!!!!!!!!!!

XRONIA POLLA SE OLES KAI KALA XRISTOUGENNA NA EXOUME!!!!!!!!!!!!!!!!

NA XAIROMASTE TA YPEROXA THAYMATAKIA MAS!!!!!!!!!!

καλημερα φιλεναδες...δυσκολη νυχτα ειχα..μετα απο τοοσους μηνες ειναι λιγο περιεργο...χτες εφαγε το βραδυ καπου 10 και 30 που πηρε και 40γρ ξενο...στις 1 ξανα ξυπνησε και θηλασε κοιμηθικε και ξυπνησε στις 4 την κρατησα οσο μπορουσα αλλα 5 παρα την θηλασα δεν γινοτανε ξανα ξυπνησε στις 8 θηλασε και ξανα θηλασε στις 9...εχω τελαθει .....ουφ...περιμενω με αγωνια την Τριτη..να της πω για τα χαπακια καινα τη ρωτησω για τις κρεμες μου ειχε πει αμα θηλαζω να ξεκινησουμε στον 6ο αλλα αμα πηγαινει ετσι το θεμα ελεγα να τη ρωτησω μηπως τελικα στον 5ο να ξεκινησουμε...απο οτ να δινω συμπληρωμα μηπως καλυτερα να τρωει κρεμουλα...δεν ξερω..μαλιστα οταν θηλαζει μετα στον υπνο το θελει στο στομα να πιπιλαει και την αφηνω και ας μην χωραμε στο κρεβατι(εε κοιμαται και ο χριστοφορος μαζι μας φανταζεστε πως ειμαστε..)για να αυξησει την παραγωγη...και πλεον οι χυμοι και οι σουπες που τρωω μαλλον δεν κανουν τιποτα...τι να πωω εκει που ειχα ησυχασει απο αυτο το αγχος αν τρωει και χορταινει ξανα μανααα...Γιελιζζζ που εισαι βρε κοπελια να μας φωτησειςςς παω να γραψω και στο ποστ με το θηλασμο ειναι εκει η Κλαιρη και η Σιλια που ξερουν σας φιλωωω

Kαλημερα και του χρονου!!!!

Ειμαστε αρρωστοι! :(:(:(:(:(

Μπολικη μυξα (ευτυχως μονο).Κλειστηκαμε ομως μεσα γιατι που να τον βγαλω με τετοια υγρασια.Το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καλα,γιατι δεν μπορουσε να αναπνευσει και επιπλεον εχει να μου κανει κακα μια εβδομαδα.Του εβαλα εχθες υποθετο και δεν εκανε τιποτα,εαν δεν κανει εως αυριο θα του κανω υποκλισμο.

Χριστινακι οντως χαθηκες.Βγαλαμε κι εμεις φωτο.Το βραδυ θα του φορεσω και χριστουγεννιατικο πιτζαμακι.Θα σχολασει το πρωι ο μπαμπας του απο την υπηρεσια και θα παθει πλακα οταν τον δει.

Για φανταστειτε ρε κοριτσια τα πρωτα Χριστουγεννα με τα νινακια μας!!!!

PC171033.JPG[/attachment:3iw25z5h]

post-15089-1387393841578_thumb.jpg

Γεια σας κούκλες!!!

Έχει κάνει κατάληψη ο άντρας μου στον υπολογιστή!!! :cry::cry::cry:

Μπήκα στα γρήγορα να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!! Να περάσετε όλες τέλεια τα πρώτα Χριστούγεννα με τα νινάκια σας!!! Υγεία αγάπη και ευτυχία στις οικογένειες σας!!

Τόνια και Χριστίνα τα μωράκια σας είναι κουκλάκια!!!!! Τα πιο τέλεια αγιοβασιλάκια!!!!!

Εύη μου αυτό που περιγράφεις μου φαίνεται για αύξηση παραγωγής... αλλά και πάλι δεν ξέρω... εσύ το στήθος σου δεν το νιώθεις γεμάτο?? Εμένα συνήθως γίνεται τούμπανο! Ρώτα και κάποια πιο έμπειρη καλύτερα.

Μην ξεχάσω να ευχηθώ περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια!!!!!

Εμείς ξεκινήσαμε φρουτάκια! Μήλο προς το παρόν... και το καταβροχθίζουμε... και μας αρέσει πολύυ!!!

Σε μερικές μέρες θα προσθέσουμε και αχλαδάκι!

Συμπεθέρα μπανάνα μας είπε όχι ακόμα γιατί μπορεί να προκαλέσει αλλεργία.

Εμείς ούτε ρυζάλευρο θα τρώμε... όταν ξεκινήσουμε και το απογευματινό πάλι φρουτάκια θα τρώμε.

Αυτά...δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω... πάω να μαγειρέψω.

Και πάλι... ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Πολλά φιλιά στα ζουζουνάκια σας!!

καλα Χριστινιωω ξεχασα να σχολιασω πριν τι Αγιο Βασιλακι ειναι αυτοοο Τονιααα ο μπεμπαρος θεος με το κοκκινο σκουφοο χιχιχ...ηθελα και εγω να της παρω στολη...αλλα ηταν μεγαλη για την κινεζουλα και δεν ειδα στο λιντλ κανα φορμακι οπως περισυ εκτος και αν δεν προλαβα η δεν εφεραν ακομα...Γιελιζ μου ετσι σκεφτηκα και εγω μην ειναι κανα αλμα αλλα τοσο πολυ πια τρελαθηκα δεν το εχω ξανα παθει...παντως για μεσημερι εφαγε καλα απο το 1 στηθος και εβγαζε και απο το πλαι γαλα..οταν εχω πολυ το παθαινει αυτο και πνηγοταν κιολας..καλο σημαδι λεω..μου ειπαν καποιες κοπελες να μην ξαναδωσω ξενω θα μειωσω την παραγωγη και ετσι..το καταλαβαινω πως το λενε αλλα το να βλεπεις το παιδι σου να πειναει δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα στο κοσμο..δεν ειναι και καμια μπαμπατσα η δικια μου και ειναι κριμα..εφτασα στο οριο οπως καταλαβαινετε..για να δουμε πως θα παει και την υπολοιπη μερα

καλησπερα........ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!σημερα χορτασαμε βολτες..πηγαμε για τα καλαντα σε γιαγιαδες,νονο κ θειους κ μετα βολτα στην αγορα.......η αληθεια ειχε αρκετο κρυο σε σχεση με χθες....εμεις ξυλιασαμε....ανεβηκα κ στο καρουζελ με την κορη μου :D:D τρομαρα μου :lol::lol::lol: περασαμε ωραια...η μικρη οταν την βγαλαμε απο το καροτσι ηταν ζεστη σαν τσουρεκακι οποτε πιστευω να μην κρυωνε....με την μεγαλη δεν ειχα βγει χειμωνα τοσο μπεμπε που ηταν κ το εχω ενα αγχος αν κρυωνει....κ επειδη ολη μερα το καημενο δεν τα καταφερε να κοιμηθει κ πολυ...εχει εδω κ 2,5 ωρες που κοιμαται κ ακομα δεν ξυπνησε :shock::shock: κομματια η μπεπα!!!!

καλε τι ομορφα αγιοβασιλακια εχουμε....φτου σας μωρα μου!!!!

πιπιτσα μπραβο σας για τους ρυθμους σας....κ εφοσον το γαλα καλα κρατει μην φοβασαι τιποτα....νομιζω πως μετα την μις κλαρα την γιεληζ εισαι το Νο 2 :lol::lol::lol: τι καλα να ειχαμε κ εμεις τοσο που ν κανουμε κ αντλησεις....ευη ακουςςςςςς....κ εσεις ταλαιπωρια χθες?

κ εμενα η δικια μου χθες τ το ηθελα κ το μελετουσα......ξυπνησε στις 3 κ μεχρι της 4.30 παιδευοταν να κοιμηθει....ακπου στο ενδιαμεσο την θηλασα κ στις 6 το πρωι ανοιξε παλι τα ματια κ ψαχνοταν αλλα της εδωσα πιπιλα....ευτυχως κοιμηθηκε μεχρι της 8.30.προσπαθησα να βγαλω με το θηλαστρο για να δωσω το βραδυ μπιμπερο αλλα επειδ απο το πρωι το αδειασα το δεξι δεν εβγαλα παρα μονο κατι σταγονες.... :(:(

τονια περαστικα σας....για αλλη μια φορα....μα τι ειναι αυτο βρε παιδι μου κ παλι αρρωστο....σας ευχομαι να την περασετε ελαφρια κ να μην ταλαιπωρειθηται τετοιες μερες.....

που εισαι βρε γιεληζ.....θα πρεπει να ειχατε αρκετα χιονακια εκει...απο εδω τα βλεπω τα βουνα σας ασπρα....καλε εσεις παραμεγαλωσατε κ τρωτε αρκετα....καλο μαμ :lol::lol:

ευη σε πιο ποστ μπαινεις για το θηλασμο?

σας αφηνω γιατι βλεπω κινηση διπλα μου :lol::lol::lol: αν δεν σας ξαναδω......ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ

αστα Μιχαελα αστα σημερα ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα και ετρωγε μετα το πρωινο καθε2μιση 3 ωρες μονο που κατα τις 10.30 κοιμηθικε για βραδυ και μολις ξυπνησε και παιζει με τα παιχνιδια και εκει που λεω οκ θα κοιμηθω και εγω που τα εχω παιξει και εχω ενα σωρο να ετοιμασω και αυριο...μπαα δεν με θελει...παντως μαλλον για αυξηση το εκανε βλεπω διαφορα τρωει και γεμιζει γαλα οχι οπως τις προηγουμενες μερε που δεν εβλεπα καν το στηθος υγρο..αχ..βλεπω και Σερφελη και μολις ειδα να κανει τη γρια με τα βυζια στο πατωμα σκεφτηκα παναγια μου ετσι θα γινω...δεν ξερω για εσας αλλα μια πτωση την βλεπω..βεβαια και στο μεγαλο ειχαν παρει την κατω βολτα αλλα εστρωσαν μετα..μονο που δεν θηλασα τοσο πολυ...οκ να κανω καλο στο παιδι μου αλλα να μην κανω μασταρια που λεει και ο γιος μου...

χαχαχα κ εγω το ειδα....τον καραγκιοζη....μπερδεψε τους γιατρους κ αντι να παει στο φουστανο πηγε στον κρεμαστινο......χοχοχο!!!!εεε δεν θα γινουμε βρε κ ετσι...ισα ισα εγω νομιζω οτι θα ειναι πιο στητα....τουλαχιστον για την ωρα ετσι τα βλεπω :lol::lol::lol:

βρε την μιλα θελει παιχνιδακια....η δικια μου για την ωρα ξερη...εμεις αυριο τρωμε στην μαμα μου γιαυτο κ ειμαι αραχτη σημερα

χαχα γελασα πολυ ρε συ με τη γριαα η περουκα μεγαλη επιτυχιαα εμενα δεν μπορω να πω οτι ειναι στητα πλεον βλεπω οτι εχουν κατηφορισει..πρεπει να παρω τα βαρακια και να κανω καμια ασκηση..ποποο πανε οι εποχες που λογω γυμναστικης που δουλευα στο ξενοδοχειο δεν ειχα καν στηθος...χαχα το 0 φοραγα...ανυπαρκτα καλε πως γιαν ετσι...χιχι..εγω εκανα ενα σωρο ετοιμασιες και αρρωστησε ο αντρας μου και δεν μπορουσε να φαει και μεινανε ολα τα φαγητα τουλαχιστον δεν θα μαγειρεψω για αυριο

Φιλεναδιτσες μου αγαπημενες καλησπερα!!δε διαβασα τιποτα απολυτως (συγνωμη)!Μπηκα στα γρηγορα να σας ευχηθω..

Χιλια χρονια γλυκα κ ονειρεμενα σε ολες σας!Ευχομαι ο,τι καλυτερο σε σας κ την οικογενεια σας,να χαιρεστε τα αγγελουδια σας κ να τα λεμε για πολυ πολυ καιρο ακομη ;);) Σας φιλω ολες κ τα ζουζουνια σας κ θα τα ξαναπουμε συντομα κ αναλυτικοτερα!!

Koρίτσια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Ελπίζω να περάσατε καλά σήμερα. Εμείς λόγω της γιορτής μου κάναμε τραπέζι σπίτι και το απόγευμα ήρθαν 2 ζευγάρια κουμπάροι να μας ευχηθούν.Απ την Παρασκευή κάθε βράδυ εχουμε τραπέζια. Ολο τρώμε :lol: και άυριο πάλι οικογενειακό τραπέζι. Την Τρίτη θα πάμε στο βουνό με φίλους και θα αφήσω το μικρό. Η παρέα θα μείνει δύο νύκτες εμείς μια. Θα πεθυμήσω το μικρό και είπα να το αρχίσουμε σιγά σιγά.

Είμαι κουρασμένη και πολύ πρησμένη απ το φαγητό :lol::lol::lol:

φιλια πολλά

Κοριτσακια μου μπαινω βιαστικά, απλά για να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω από ολα, πολλή αγάπη κ οτι καλύτερο για την καθεμια σας ξεχωριστα.

Εμεις ειμαστε αρρωστοι. Ο μικρος χειροτερεψε κ επαθε βρογχιτιδα.Εχει πυρετο,αναπνέει σαν τρακτερ κ μπολικο βηχα. Πηγαμε παιδιατρο εκτακτως κ μας εφοδιασε με αντιβιωση κ σιροπι με κορτιζονι.Θα μας ξαναδει την Τριτη. Δεν μας φτανουν ολα τα αλλα συγκαηκε κ επαθε κατι σαν μυκητες κ οταν του αλλάζω παννα γινεται χαμος...κλαιμε κ οι δυο μαζι :(:(:(:( Ειμαι πολύ στεναχωρημενη..ταα πρωτα μας Χριστουγεννα κ ειμαστε χαλια.

Σας φιλώ όλες!

Χρυσταλλενη μου χρονια πολλα κοριτσαρα μου και οτι επιθυμεις με υγεια...

Ωρε Μαρια μπας να πας να κανεις κανα ευχελαιο ελεος πια ο κακομοιρης ο Στεφανακος εχει 1000ταλαιπωρηθει...πωπωω περαστικουλια του

Να σαι καλά Κίσκα μου και εσύ και η οικογένεια σου.

Αχ ρε Μαριγάκι μου, φέρτε κανένα παπά να κάνετε κανένα αγιασμό. Χαράς το κακό. Περαστικά σας. Ελπίζω σύντομα να ναι καλύτερα ο Στεφανούλης σας Περαστικά σας και ότι επιθυμείτε. Ξέρω ότι στεναχωριέσαι Μαράκι μου αλλά θα περάσει και έχετε πολλές ακόμα μερούλες να χαρείτε τις γιορτές.

φιλια πολλά

Χρονια πολλα!!!!

Τι κανετε;Πως περασατε;

Εμεις πολυ ησυχα αλλα καλυτερα γιατι ο μικρος μου ειχει το συναχακι του,δεν μπορουσε μεχρι εχθες να αναπνευσει καλα.Να φανταστειτε οτι στο Χριστουγεννιατικο τραπεζι ειμασταν εγω ο αντρας μου και η μαμα μου,που αλλες χρονιες γινοτανε......Σημερα εινια σχεδον καλα.Ευτυχως δεν ειχε ουτε βηχα ουτε πυρετο.

Μαρακι μου,περαστικα στο Στεφανακο.Ποτε θα ηρεμησετε γαμωτο!Να τον χαιρεσαι και να ναι παντα γερος και δυνατος!!!

Χρυσταλλενη και του χρονου κοριτσακι μου,να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!

καλημερα κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.......

χρονια πολλα στις εορταζουσες......μαρακι κ παλι περεστικα...τελικα δεν την γλητωσε ο μικρος...ευχομαι ο καινουργιος χρονος να σας βρει καλα...μην στεναχωριεσαι θα εχετε πολλες πολλες γιορτες για να χαρειτε ολοι μαζι....

εμεις χθες βγηκαμε μετα απο πολλλλλλλυ πολυυυυυυυυ καιρο...μην φανταστειτε κατι τρελο...σε σπιτι φιλων που γιορταζαν πηγαμε κ σημερα δεν ανοιγουν τα ματια μου....γυρισαμε στις 2.30 κ στις 5 παρα ξυπνησε η μπεμπα για φαι....κοιμηθηκαμε 6.30 κ στις 7.30 ξαναξυπνησε κ κοιμηθηκε για αλλη μια ωριτσα...τα ματια μου τσουζουν κ απο την αυπνια κ απο τον καπνο....πωπω ειχα ξεχασει πως ειναι....περασαμε ομως πολυ ωραια,το χρειαζομουν....δεν βλεπω την ωρα να κοιμηθει η μπεμπα για να ξεκλεψω καμια ωριτσα......αρχισαμε τις γκρινιτσες....τα ξαναλεμε!!!

kalhmera χρονια πολλα ελπιζω να περασΑΤΕ ωραια τα χριστουγεννα καλες γιορτες να εχουμε με υγεια και να χαιρομαστε τις οικογενειες μας περαστικα στα αρρωστα μωρακια..

κοριτσια απο εδω και περα και μεχρι να ξεπεταχτουν τα παιδακια μας ετσι θα ειναι οι γιορτες μας ησυχες....εγω τοπ 2μερο κουραστικα ν α μαγειρευω και να πλενω και χωρις βοηθεια απο μαμαδες τιποτα μακρυα τελειως..

για τα στηθη που λετε δεν θα ειναι ακριβως οπως πριν μεινετε εγκυες για αυτες που εχουν πρωτο μωρο αλλα το 80%θα επανελθει στο κανονικο του κ εγω δεν το περιμενα μετα απο ενα χρονο θηλασμο αλλα μικρυναν και πηραν κ τα πανω τους....

εγω παλι πολλες φορες απο ανασφαλεια κανω ξενο αλλα η μικρη ανενδοτη ειναι χορτασμενη ...σημασια εχει το μωρο να ειναι ηρεμο κ μετα κ η μαμα τι λεμε τωρα...αυτα τα για την ωρα καλο απογευμα

καλησπερουδιααααααα......σημερα τελικα δεν αντεξα κ μπηκα στο πειρασμο κ εδωσα κ εγω μπουκαλι....σημερα ολη μερα ηταν λιγο γκρινιτσα,δεν καλοκοιμοταν κ ολο ετρωγε...ρουφουσε κ τραβιοταν κ εκλαιγε...κ τα χειλακια της δεν φαινοταν να ειναι υγρα...με τα πολλα την ημερα την βγαλαμε αλλα τωρα που την εβαλα για υπνο ειπαμε με τον αντρα μου να πειραματιστουμε....τις εδωσα 150ξενο...το καθαρισε κ τις εδωσα κ στηθος....κ εννοειται οτι πριν την κανω μπανιο την ξαναθηλασα....κ ολα αυτα στο μισαωρο....ειμαι περιεργη να δω αν θα ξυπνησει την νυχτα....δεν ξερω τι γινεται :?:?:? ειναι δυνατον δυο τρεις μερες να τρωει καλα κ μετα τις επομενες δυο τρεις να φαινεται οτι δεν χορταινει?τι σοι αυξηση παραγωγης ειναι αυτη ανα τρεις μερες....καταμπερδευτηκα...ειπαμε να το κανουμε δυο τρεις μερες ετσι για ναδουμε πως θα παει την νυχτα....αντε την μερα κουτσα στραβα θα την παλεψω,αλλα το βραδυ?πανω που ειπαμε οτι στρωσαμε φτου κ απο την αρχη....σκεφτομαι πως αν παει καλα την νυχτα να το συνεχισω ετσι...το τελευταιο γευμα ξενο....θελω να πιστευω οτι δεν θα μειιωθει το γαλα μου με ενα γευμα την ημερα ξενο :?:? κ εκανα πολλες προσπαθειες να μην υποκειψω....αντε υπομονη κανενα μηνα ακομη να ξεκινησουμε κρεμες...ειδωμεν........παω για μπανακι κ υπνο....τα ματια μου ακομα καινε απο χθες βραδυ...αλλο παλι κ τουτο....καλο βραδυ!!!

χρονια πολλα κοριτσια!!!

χριστινακι και χρυσα οτι επιθυμειτε!παντα με υγεια!!

μιχαελα δυσκολη φαση περνατε μωρε!νομιζω πως αν συνεχισεις να της δινεις για βραδινο ξενο θα μειωθει το γαλα σου εκεινη την ωρα και θα συνηθισει και το στηθος σου να μην παραγει το βραδυ.εσυ ξερεις καλυτερα τις αναγκες σου και της μικρουλας!μην σταναχωριεσαι κανεις οτι καλυτερο ουτως η αλλως.

μαρακι περαστικα μωρε στον στεφανακο,τι ηταν και αυτο παλι!σας ματιαξανε γιορτινες μερες!υπομονη γιατι ερχονται καλυτερες!

εμεις ειμασταν απο σπιτι σε σπιτι καλεσμενοι,δεν ετοιμασα τιποτα,την γλιτωσα για φετος!!το κοριτσακι μου ηταν παρα πολυ καλη με ολους και δεν μου γκρινιαξε καθολου!την καταχαρηκα!!!

σημερα γιορταζει ο αντρας μου,μανωλης.του καναμε και εκπληξη με την μικρη,ειχε πολυ πλακα!ειμασταν στην πεθερα μου και τωρα σπιτι μας ξεκουραζομαστε!τι φαη εριξα απο χθες δεν λεγεται,νηστευα κιολας απολα και μου κατσανε ολα πολυ βαρια.

πηραμε πολλα δωρακια αλλα πηγαν ολα για αλλαγη,ειναι μικρουλικα για την μπεμπα!ρε κοριτσια μου φαινεται οτι τα φορμακια απο τα τζαμπο ειναι μικρα.τωρα της πηρα για 12 μηνων και της ειναι ακριβως στα μετρα της.μαλλον τα βγαζουν σε μικροτερα καλουπια.

ευχομαι να περασατε ολες τελεια!!!φιλια σε ολες!

Καλημερα κουκλιτσες μου!!!

Χρονια πολλα στις εορταζουσες και τους εορταζοντες, Υγεια ευχομαι σε ολες μας..μανουλες και παιδιακια, να εχουμε τις δουλιες μας οσοι

Πως περασατε;;;

Μαρακι μου κριμα τον καημενουλι..ταλαιπωρια…

Για να σας εδωσε σολεσαντιλ θα ειστα χαλια…καημενουλικο

Παρασκευη να χαιρεσαι τον αντρα σου..πολυχρονος!!

ΕΡμεις περασαμε ετσι και ετσι…

Το σαββατο επαθα γαστρεντεριτηδα και ημουν ολη μερα αγκαλια με την τουαλετα..Ευτυχως ανευηκε η κουνιαδ αμου και με βοηθησε με το τραπεζι, καναμε ρεβεγιον στος πιτι μας ειχαμε ένα σωρο πραγματα μαγειρεμενα αλλα ΟΚ δεν φαγαμε πολύ- εγω σχεδων τιποτα.

Ο μικρος ηταν μεσα στην τρελη χαρα..ενω ο μεγαλος ξεραθηκε πανω στο τραπεζι από τις 9- δεν κοιμηθηκε το μεσιμερι-ο μικρος τιποτα..υπερενταση..χαμογελα τσιριδες παιχνιδια…τελικα κοιμηθηκε στα χερια μου κατά τις 12, την Κυριακη πηγαμε στη μαμα μου, εμεις και εμεις ειμασταν ισυχα περασαμε..χτες ο Χριστοφορος πηγε με τονα ντρα μου και τα πεθερικα μου στον Λαγκαδα εκει το πουλακι μου ξεσαλλωνει…λιγο πριν φυγουν τον δαγκωσε το σκυλι στο μαγουλο..οταν μου το ειπε ο Ο κοντεψα να λιποθυμισω..ευτυχως δεν είναι τιποτα, εχει ένα πολύ μικρο σημαδακι στο μαγουλο και δεν θα μινει ουλι, δεν τρομαξε καν το σκατιαρινο…τον πηγανε στο λοιμοδον οπου εκανε ανω κατω ολο το νοσοκομαιο- ηθελε να παιξει. Αργα το απογευμα ηρθε η ξαδελφη μου με τον αντρα της να παιξουν λιγο με το μωρο- δυστιχως δεν μπορουν να κανουν παιδια και δεν παιρνουν την αποφαση για αξοσωματικη- κακως για μενα. Μιλησαμε λιγακη ειπαμε χαζα, ηπιαμε κρασακι χαλαρωσαμε..ο Χριστοφορος παλη κοιμηθηκε από τις 7 στοπ τραπεζι γιατι ουτε χτες κοιμηθηκε το μεσιμερι και καθησαμε μεχρι αργα.

Αντε και του χρονου με υγεια

Κοριτσάκια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ απο εμένα και τον μπέμπη......

Ο μπεμπάκος μου εχει βράσιμο στο στήθος ευτυχώς όχι ακροαστικά!!!!!!!! 6 μέρες τώρα...μάλλον κρύωμα.......είχαμε κ γκρίνια...αλλα ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα................ :D:D

Μαρακι μου περαστικά στο μωράκι σου..και εμεις σα τρακτερ ανασαίνουμε...........τι τραβανε μωρέ....καλα όταν παώ να του βαλω στη μύτη φισιομέρ ....δεν κρατιέται με τίποτα 3 τον κραταγαμε χθες κ δεν μπορούσαμε.....................

Χρυσταλλενη μου χρονια πολλα και καλά.........

Cesiliaκι δεν υπάρχει χειρότερο απο τη γαστρεντερίτιδα..........τωρα ολα καλα........ευχομαι ποτε ξανα........

όσο για το ζευγαρι μπορούν νακανουν εξωσωματική χωρίς φάρμακα αν αυτο φοβούνται....κρίμα είναι ...κ εγω ...κ η αδελφή μου ....κ ο κουνιάδος μου δεν θα είχαμε μωράκια τώρα...........η αδελφή μου στην κοιλια βέβαια..... κ εκατομμύρια κόσμος

παρασκευη μου να χαίρεσαι τον αντρα σου κ το μωρακι σου φυσικά......

Νικολ μου ειχε περασει προσφατα μια σοβαρη περιπετεις με την υγεια της. Το θεμα ειναι πως δεν ξερει τι προβπημα υπαρχει και ποιος..και κατ ατην ταπεινη μου αποψη δεν παει σε σωστο για την περιπτωση της γιατρο.

Ισως μεσα της να μην εχει οριμασει η ιδεα της εξωσωματικης..δεν ξερω..μπορει να μη χρειαζετε καν...

της ειπα παντως να παρει και μια δευτερη ..και τριτη γνωμη..

μακαρη..της αξιζει να γινει μανουλα.

Ασε για το φισιομερ...και ο δικος μου μια απο τα ιδια...

δεν επινε και την αντιβιωση...χαλιαααααα...την εφτυνε τη μιση ο σκατουλης...

θυμαμαι ο μεγαλος μου την καταπηνε και ξερογλυφοραν γιατι ηθελε και αλλο...ο μικρος ειναι περιπτωση

Περατσηκα σας ρε συ..ταλαιπωρουνται πολυ τα καημενα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...