Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου..εκατσα σπίτι σήμερα κ δεν ξέρω τι να πρωτο μαζεψω.....κ απο μαγειρική επειδή δεν μπορω να παω για ψώνια ...λέω τονομακαρονάδα..πάλι............

Με το μπεμπάκο ετρεχα στο νοσοκομείο χθες βράδυ....έβηχε κ έβραζε το στήθος του...ευτυχως δεν είχε ακροαστικά ....ήταν απο τις μυξούλες που δεν είχαν βγει.......μου ειπε η γιατρός να μη του πειράζω τη μύτη αλλα εγω μου φαίνεται το παράκανα.......... :cry: το ταλαιπώρησα το παιδάκι μου..........το λυπάμαι κ όλας να του βάζω ορο...χθες πετάχτηκε...αλλα πρέπει.....εσεις κορίτσια καθε πότε την καθαρήζετε τη μυτούλα......όταν βλέπετε κάτι μόνο?

Σας φιλώ εσας και τα μωρά σας στα μπούτια που εχω μανία........... :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

περαστικα σας βρε νικολ.........η αληθεια ειναι οτι μονο στις αρχες της την καθαριζα τακτικα.....τωρα μονο οταν βλεπω λιγες ξεραμενες μιξουλες,συνηθως τα πρωινα.....ή οταν φτερνιζετε συνεχεια.....κατα τα αλλα δεν της βαζω συχνα....κ εδω που τα λεμε εχω καιρο να της βλαω....εχω χτρησιμοποιω αυτο που ειναι σε σπρει,φσιτ το οτρισαλιν...ειναι πιο ευκολο κ γρηγορα για τα μωρακια απο της αμπουλες....κ μετο ρουφηχτιρι τις ρουφαω ή με μπατονετα οταν ειναι εξω εξω....

Kαλησπερα κοριτσακια μου!Τι κανετε;Χαθηκα αυτες τις μερες!Η μικρη θελει ολο και πιο πολυ την προσοχη μου!Και επρεπε να τακτοποιησω και το σπιτι να ειναι καθαρο για τις γιορτες.

Το προηγουμενο Σαββατο πηγαμε στο πρωτο μας παιδικο παρτυ!Ειχε γενεθλια ο ξαδελφος της Εβελινας μου,της κουνιαδας μου ο μικρος.αναμε θραυση!Ολοι ηθελαν να την δουν και να την παρουν αγκαλια και μου ελεγαν ποσο ομορφη ειναι. :D Εγω δεν ημουν και τοσο καλα...Ο γατουλης μου που τον εχουμε 10 χρονια ειναι πολυ βαρια αρρωστος...Με ογκο στον πνευμονα. :( Ολη την εβδομαδα τον τρεχαμε στον κτηνιατρο...Η κατασταση του ειναι σταθερη αλλα σοβαρη...

Σημερα πηγα οαεδ και κατεθεσα επιτελους τα χαρτια μου για το 6μηνο επιδομα.Θα παρω ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ!!!

Σχολιαζω οτι θυμαμαι γιατι γραψατε και πολλα... :oops:

Χρυσα μου περαστικα στον μικρουλη σου.Τι κριμα που ταλαιπωρειται!

Αδελφη ψυχη μεγεια η καφετερα!Και εγω εχω την Τασσιμο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!Κανει τελεια ροφηματα!Και εγω απο το ιντερνετ τα παιρνω!Και η ντολτσε εχω ακουσει πως ειναι καλη.

Γιελιζ,να κανονισουμε να ξαναμεινουμε μαζι εγκυες! :lol:

Σοφουλα εστρωσαν τα κοριτσακια σου;

Κατεριναι μεγαλωσε ο μπεμπακος!

Παρασκευη,Κρυσταλλενη τι κανετε;

Ευη μεγεια το μαχαιρι!

Νικολ περαστικα στον μπεμπακο!

Μιχαελα κερδισες,τι καλααα!!!

Ιφιγενεια ακομα ξενυχτατε;Υπομονη....

Η συμπεθερα μου που ειναι;Ο Στεφανακος ειναι καλα;

Εμεις βαλαμε και εμβολιο στις 13 δεν ξερω αν σας το ειπα.Η μικρη μου ειναι 5970 και 60 ποντους.Ειναι λιγο μικροσωμη αλλα δεν πειραζει.Εγω εχω αρχισει σιγα σιγα να τρωω και πραγματα που περιεχουν γαλα και η μικρη μου ειναι μια χαρα!Να δειτε που τελικα δεν ηταν αλλεργια!

Ρωτησα τον γιατρο για κρεμες και του ειπα πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ να δωσω ρυζαλευρο,αφου δεν προσφερει τιποτα εκτος απο θερμιδες.Μου ειπε να ξεκινησουμε στον 6ο με φρουτα.Και μετα με λαχανικα..

Καποια κοπελα ρωτησε γισα το κουακερ.Ειναι τελειο!Εγω το φτιαχνω με γαλα και λιγη ζαχαρη και βαζω κανελα απο πανω και το τρωω!

Χρυσα θα σε χρειαστω,θελω και εγω συνταγες για σπιτικες κρεμουλες!Το φαγοπυρο και το κεχρι τι ειναι;;;Που τα βρισκουμε;Για πες...Οι βιολογικες κρεμες ειναι καλες;

φιλεναδες εδω και εγωωω...ηταν και εμεις να παμε για εμβολιο σημερα αλλα εκανε λιγο διαροια η μικρη και ειπαμε απο τριτη...για να δουμε ποσα κιλακια ειναι..

Μιχαελα μου μου εστειλε μηνυμα η κοπελα και μου λεει καλεε μπορεις να την ειδοποιησεις...καλυτερα παντως που κερδισες και δεν το αγορασες...θα σου στειλω πριβε....

Οσο για το καροτσι ροζζζ καλεεε να το ευχαριστηθεις ενα καροτσι ειναι και τριτο να κανεις εε ενα καροτσι το παιρνειςςς εγω εχω ακομα του χριστοφορου της Μιλας πηρα ροζ να ευχαριστηθω τωρα αμα ξανακανω αγορι κατι θα γινει σιγα...

Νικηηη χαθικε κοπελιααα καλε το Εβελινα ειναι απο το ευαγγελιαα οπως λενε εμενα για αυτο το ξερω αλλα και μια φιλη μου που τη λενε εβελινα το εχει βγαλει απο το ευαγγελια ελενη μια χαρα ονοματακι...οσο για το μαχαιρι θεικο κοριτσια θεικοοοο μεχρι και το ξυλο κοβει που βαζω επανω τα λαχανικα για να κοψω ...εχω και γυαλι αλλα φοβαμαι να κοψω εκει μην το σπασει...

εγω ορο στη μυτη της βαζω οταν δω οτι δεν μπορει να αναπνευσει και γουρουνιζει αμα εχει μυξουλες μπατονετα...αυταα

Καλησπερα κορες!!!

Κοριτσια την πατησα με τις καψουλες που πηρα μεσω ιντερνετ απο τη ιδια την νεστλε.ειχαν 4,88 το κουτι και εχθες τις βρηκα στον βεροπουλο 4,63.Μολις εφτιαξα ενα εσπρεσο ντεκαφεινε και ειναι πολυ ωραιος!

Ο Μιχαηλ ειναι μες την γκρινια 2 μερες τωρα και κοντευει να φαει τα χερια του........

Δεν θυμαμαι να σχολιασω τιποτα,sorry.

Καλο βραδυ!!!!

Ευη μου το Εβελινα ειναι ενα ονομα απο μονο του.Δεν βγαινει απο πουθενα. ;) Τωρα αν καποιες το εβγαλαν απο αλλο ονομα,αυτο ειναι αλλο θεμα...Το εχω ψαξει και μαλιστα σημαινει "ευχαριστια",προερχεται απο καποια Γερμανικη λεξη. ;)

Δεν το ηξερα εμενα μου το ειχαν πει οταν πηγαινα Γαλλικα πως με λενε ετσι χαχα πριν 100 χρονια βεβαια...ρε Μιχαελα αμα δεις διαφορα με τα χαπακια για πες μου και εμενα γιατι κανα 2 μερες τρωει και απο τα 2 και δεν χορταινει και ξανατρωει απο το αλλο και ξανα και γκρινιαζει και τελικα ηρεμει μεν αλλα τρωει στο 2ωρο...μπορει και σε 1 ωρα...τωρα να αυξησει θελει λιγοστευει...δεν εχω ιδεα

Κι εμενα βρε κοριτσια αν α2ωρο τρωει το σκατουλι μου.Με εχει ξεκανει...Ευτυχως κοιμαται το βραδυ,με λιγη δυσκολια βεβαια αλλα οταν κοιμηθει μας παει μεχρι το πρωι.

Τελειο το Εβελινα Νικη μου.

και εμενα το ιδιο....με εχει ξεκανει....και το βραδυ οπως λες κοιμαται...μεχρι στιγμης εχει φαει 8 γευματα ...κανονικα τρωει 7 οποτε μεχρι τις 11 θα φαει αλλα 2

Eμενα βρε κοριτσια κανει 5 γευματα...Δεν ξερω,φοβαμαι μην μου μειωθει το γαλα.Εδω και 2 μερες τρωει ανα 2-3 ωρες ενω κανονικα τρωει καθε 4-5.Την νυχτα πια δεν ξυπναει.Τρωει στις 10 και μετα παλι στις 7-8.

Τονια μου γενικα εχω τρελα με τα αρχαια ελληνικα ονοματα,αλλα του αντρα μου δεν του πολυαρεσουν οποτε καταληξαμε στο Εβελινα-Χριστινα(το Χριστινα ειναι απο του μπαμπα μου).Και επειδη εχω κολλημα με την ετυμολογια των ονοματων,το εψαξα. ;)Δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι οντως Γερμανικο,αυτο θελω να το ξανακοιταξω.Παντως στην ετυμολογια εγραφε "ευχαριστια".

Τωρα ολα τα παιδακια εχουν και απο ενα αρχαιο ονομα,εχει καταντησει λιγο αηδια.Το Νεφελη εχει γινει οπως παλια το Μαρια,το ακους παντου...Οποτε καλυτερα το Εβελινα,που εδω στην Ροδο δεν ειναι και συνηθισμενο. :)

ααααα και γω το ιδιο επαθα μιχαελα!εγραψα ενα κατεβατο και μολις πατησα υποβολη μου γραψε να συνδεθω,τα νευρα μου!

τι να σχολιασω τωρα?οτι θυμηθω!

ευη σουπερ η επιχειρηση σας και η μικρη ειναι μια κουκλα!!!τυχερα τα παιδακια σου με τετοια μαμα!!μεγια κ το μαχαιρι και τη σοφη!και η δικια μου την εχει ξεκανει!!!

νικη μου ειναι μια γλυκα το δωματιο της μπεμπουλας σου!κιτι παντου!!!πολυ ωραιο το οναμα της!!

εμεις θα την πουμε κωνσταντια!

αχ μωρε εχω ενα χαζοκολλημα με τις φωτο,φοβαμαι να βαζω στο ιντερνετ γενικα.ετσι μου ρχεται να σας στειλω ολες πμ με φωτο μας για να μη νομιζεται οτι κρυβομαι κιολας χχχ!! :D:D

η μικρη μου εχει 2-3 μερες που θελει συνεχεια αγκαλια,ε και γω την βαζω στο σλινγκ και τα κανουμε ολα αγκαλιτσα!!!ελπιζω να μην συνηθισει αλλα κ να συνηθισει δεν με νοιαζει ποτε δεν εβλαψε η αγκαλια!σημερα βαλαμε κ πρωτη φορα το τζελ στα ουλα,γλειφοταν η ψυχουλα μου,πολυ πλακα!και επιτελους επιτελους αλλαξε γελιο και ξεκαρδιζεται!λιωνω!!!ααα και κλαμα αλλαξε,ειναι πολυ αστειο!!

χθες κλεισαμε κ φωτογραφο για γαμοβαφτηση,1350 ευρω,καλα δεν ειναι?και μου αρεσει πολυ η δουλεια του!

αυτα βρε κοριτσακια μου!δεν θυμαμαι τι αλλο ειχα γραψει σορυ!

σας φιλω ολες και τα μωρακια μας!

κ παλι φτου κ απο την αρχη.........ευη τα χαπακια τα περνω απο δευτερα απογευμα,3 απο τρεις φορες την ημερα...βεβαι καπου διαβασα κ κατι τρελα νουμερα οπως 3χ7 αλλα δεν το επιχειρω....τοσες μερες επειδη εβγαζα γαλα στο 12ωρο απο το δεξι που παντα εχω περισσοτερο γιατι θα ελειπα...η μικρη δεν χορτενε σε καθε γευμα μονο απο το αριστερο...ετσι λοιπον ηταν γρινιαρουλα κ δεν καλο κοιμοταν....σημερα που θηλασαμε κανονικα,ενα παρα ενα την φορα κ καμια φορα κ απο τα δυο μαζι ηταν πιο ηρεμη κ κοιμοταν 2ωρα συνεχομενα....αν ειναι απο τα χαπια θα δειξει τις επομενες μερες....

αυριο θα μου φερουν κ τα υλικα που παρειγγηλα για τις μπομπο...αν προλαβω φα φτιαξω δυο σχεδιακια να μου πειτε γνωμες..

σας βαζω κ φωτο το καροτσι μας....ηθελα κατι ελαφτυ κ το ειχα δοκιμασει το καλοκαιρι σε μια φιλη που το εχει κ μου αρεσε γιατι απο την ανοιξη που θα το χρειασουμε για πλατεια μια χαρα θα μας ειναι μια αθανασια με ενα ποδηλατο κ μια μπεμπα με καροτσι,σιγουρα ηθελα κατι ελαφρυ :lol::lol: ....της κικο το λαιτ γουει μοντελο...το ειχε προσφορα απο 140Ε..100Ε.εχει κ τον σακο που απο μεσα ειναι ολο φλισ ζεστο κ το αδιβροχο απο πανω...οποτε κ τωρα για το χειμωνα ανετα βγαινουμε εξω αν χρειαστει...

εβελινα συμφωνω με τα ονοματα...εχουν γινει πολυ της μοδος....τι μου θυμισες τωρα....το δικο μου ονομα δεν το λες κ συνιθυσμενο κ ειδικα εδω στα μερη μας εγω τοσα χρονια δεν συναντισα καμια με αυτο ονομα...ε πριν καμια 10ρια χρονια ειχαμε παει στην μυτηλινη διακοπες....εκει που ειμασταν αραχτοι στις ξαπλωστρες ακουω να φωναζουν το ονομα μου...σηκωνομαι κ εγω η χαζη κ ψαχνω κ φωναζω ναι.ναι εδω ειμαι...κ τελικα ηταν μια μαμα που φωναζε το κοτιτσακι της :lol::lol::lol: κ το βραδυ σε μια ταβερνα το ιδιο πραγμα :lol::lol::lol: οσα χρονια δεν ειχα ακουσει το ονομα μου σε αλλη κοπελα το ακουγα συνεχεια τις 10 μερες που μειναμε στο νησι...ως γνωστον ο ταξιαρχης ειναι ο πολυουχος τους κ προστατης κ ολο το στρατης κ το μιχαλης ακους στο νησι ;););)

τονια σε παδευει ο συνονοματουλης μου?τουλαχιστον κοιμαται τα βραδυα....ε μετα απο τοση κομαρα κ γρινια ολη την ημερα τι θα κανει? ξερος ;););)

καλο βραδυ...........μα τι αερας ειναι αυτος :?:?:? θα μας παρει κ θα μας σηκωσει :?:?:?

post-13071-13873938411692_thumb.jpg

post-13071-13873938413249_thumb.jpg

φαινεται παρασκευη κοανουργιο τερτιπι ειναι παλι αυτο :evil::evil::evil:

κ για τα δυο καλα μου ακουγεται...πειλαμβανει τα ψηφιακα τα αλμουμ?εμεις κλεισαμε με για την βαφτιση με 600Ε....αυτος μας εκανε κ το γαμο κ την βαφτιση της κορης μου....βεβαια στην κορη μου το αλμπουμ ηταν ζωγραφισμενο στο χερι.το ειχαμε κανει για πιο οικονομικα γιατι τοτε...πριν 4 χρονια κοστιζε αρκετα...τωα πια μας ειπε οτι η κοπελα που ρα φτιαχνει θελει 200Ε :shock::shock::shock: οποτε βγαινει στα ιδια λεφτα με το ψηφιακο....κ μας δινει κ ενα μικρο για την νονα κ καποιες φωτο στο χερι....δεν θυμαμαι ακριβως νουμερο...κ για τα δυο νομιζω πως βρηκατε καλη τιμη γιατι εδω σε εμας ακους κ 1500μονο για γαμο...οποτε καλα ειδτε.

Μιχαελαααα το ιδιο καροτσι εχουμεεε μιλαμε το εχω καταβολευτει ειναι πολυ ελαφρη και χωραει στο αμαξι ανετααα και ο σακος οοολα τα λευτα εγω εχω βαλει απο μεσα και σεντονακι και κουβερτουλα αλλα και η κουκουλα βροχης πολυ καλη...το πηρες τοσο γιατι θεωρητε και καλα καλοκαιρινο καροτσι αλλα πραγματικα ειναι σουπερ εγω το πηρα 130 απο το Λητω το καλοκαιρι..και βγαινει και σε πολλα χρωματα οποτε αν στο επομενο κανω αγορι και θελησω να παρω αλλο παλι κατι τετοιο θα παρω και φτηνο και ωραιο...

Παρασκευη ευχαριστω για τα καλα σου λογια,μπορεις να βαλεις φωτο στο face και να ειναι κλειδωμενες και να τις δουν μονο μερικοι φιλοι...αυτααα..αχχχ ποναει η πλατη μου μιλαμε,,,την Τριτη θα παω παιδιατρο και θα δω για τα χαπακια..μολις ξυπνησε και θα φαει το 10γευμα...μιλαμε εχω λαλλησειιι...θα μιλησω μαζι της να δω τι προτεινει..γιατι μου ελεγε απο τον 6ο να ξεκινησουμε φαγητα αλλα αμα πειναει να δω μηπως δωσουμε απο τον 5ο..ειναι και αδυνατουλα εμενα

Τι κάνετε κοριτσια μου? Χάθηκα ε?Τρέχω με τις προετοιμασίες της βάφτισης και με κάτι τελευταιες λεπτομέρειες,ΕΙμαι πολύ κουρασμένη και δεν προλαβαινω τίποτα.

Ο Στεφανάκος μου ηρεμέσης 2-3 μέρες απο το βήχα και σπημερα πάλι απο την αρχή΄...ουφ! Τον πονάνει τα δοντια και εχει απιστευτη γκρινια αλλα οκ.Καταβροχθιζει τις κρεμούλες και οταν τρωμε εμεις κάνει σαν τρελλος, εστω κι αν εχει φάει πριν απο λίγο!!!

Σας διαβασα αλλα κλεινουν τα ματια μου απο την κούραση και δεν μπορώ να σχολιασω...Σας φιλώ όλες....

φαγανουλης ο στεφανακος μαρακι ε?μπραβο το πουλακι μου...αυτο με τον βηχα μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι το τελευταιο πραγμα που φευγει σε μια ιωση ειναι ο βηχαε....εκει που το παιδι ειναι καλα δυο μερες...τσουπ εμφανιζει βηχα....τον ονομαζει μεταλημωδη βηχα κ μπορει να κρατησει κ πολλες μερες ακομα κ αν το παιδι ειναι καλα...

ευη αληθεια το ιδιο εχουμε...αχαχα...η αληθεια το ειχε σε πορτοκαλι κ κοκκινο αλλα αυτο ειναι πανεμορφο χρωμα,ουτε ροζουλι χτυπητο...πολυ ομορφο....κ το γαλαζιο που εχει η φιλη μου ειναι φανταστικο....κ οντως πολυ ελαφρυ...το κουβαλισα με ενα χερι απο το μαγαζι στο αυτοκινητο :lol::lol: κ αθανασια το κανει βολτες μεσα στο σπιτι συνεχεια...προπονειται για τις καλοκαιρινες μας βολτες....κ για τον σακο κ εγω σκεφτηκα να βαλω πανα για να μην ιδρωνει κ να την βαζω στην ολοσωμη την φορμα εξοδου.....λες να σκασει;

Γεια σας κορίτσια

Τρελή κούραση, ο μικρός έκανε το μπάνιο του απ τις 8 και κοιμήθηκε 10.30. Τον έβαλα στο κρεβατι του και ύστερα από 5 λεπτά τον βρήκα κεφάτο να παίζει στο κρεβάτι του, να χει πετάξει όλα τα σκεπάσματα από πάνω και να χει βρεθεί σε άλλη πλευρά. Τώρα το πάιρνει βόλτα με τήν αμαξού μέσα στο σπίτι μπας και κοιμηθεία αλλά δεν...

Ηρθε η πεθερά μου και μου φερε μελομακάρονα, christmas cake, μπισκότα, κουραμπιέδες, όλα απ τα χεράκια της, άρα όπως καταλαβαίνετε δεν θα κάνω κάτι εγώ :D

Εμας το πρόγραμμα των γιορτών έχει αρχίσει και γεμίζει. Παράδειγμα. 23, 24, 25, 26 οικογενειακά τραπέζια 27,28 νοικιάσαμε σπιτάκι στο βουνο. :lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, πάω για μπανάκι και έχω και μαλλάκι να κάνω να στεγνώσω :?

φιλια καληνύχτα και τα λέμε αύριο.

Μιχαελα μου εγω εβαλα οπως ειπα ενα σεντονακι απο κατω και απο πανω αα και μαξιλαρακι..οταν τη βγαζω βολτα της φοραω ενα ζακετακι και αμα εχει πολυ κρυο βαζω την κουκουλα βροχης και πραγματικα κανει πολυ ζεστη εκει μεσα οποτε νομιζω η φορμα εξοδου ειναι πολυ..το δοκιμαζεις και βλεπεις...ναι σου λεω και εγω εχω τρελαθει...πρωτα τρελαθηκα με το χρωμα και με την τιμη η αληθεια ειναι...εντωμεταξυ και να κοιμηθει το παιδι το βγαζεις με τον σακο γιατι δεν ειναι ποδοσακος σαν αλλα καροτσια αλλα σαν υπνοσακος...και το καλο ειναι οτι στην τεντα που εχει για τον ηλιο εχει φερμουαρ εκει πισω και το ανοιγω για να βλεπω τη μικρη...μεγαλη ευκολια σου λεω ακομα και σκαλες να ανεβεις το κουβαλας ανετα...

ααα να σου πω για τη μεγαλη..επειδη εχουμε και οι 2 θεμα με το φαι...τελευταια οταν μαγειρευω τον παιρνω και καλα να βοηθαει για να βλεπει τι βαζω μεσα...δεν του αρεσουν ολα αλλα πχ...ολο κεικ τρωει πιτσα που φτιαχνω εγω και γενικα σε οτι βοηθησει θελει μετα να το δοκιμασει...λεω μηπως πιασει και σε εσενα

Καλημέρα κοριτσια. Τι κάνετε?

Μιχαελλα μου οντως ο βηχας ειναι ο τελευταίος που φεύγει.

Χρυσταλλένη μου πολύ ωραιο το προγραμμα σας.

Ευη μου εγω αν φοραει φορμακι του βαζω κ φορμα εξοδου.Αν φοραει φορμούλες, το σακάκι του.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

καλημερα καλημερα να σχολιασω για το καροτσι εγω αυτο πηρα σαν πρωτο(αφου η πλατη ξαπλωνει μεχρι κατω) στο μεγαλο μου κ το εχω 2,5χρονια κ ειμαι καταυχαριστημενη το εχω σε πορτοκαλι μπλε ειναι τελειο παναλαφρο με ενα χερι κουβαλιετε ευκολο στη μετακινηση κ αποθηκευση και εχει και μεσα ολα οπως λετε το ειχα παρει 130 ευρω για εμενα ηταν απο τις καλυτερες αγορες για παιδι και ετσι μετα πηρα ενα σπαστο με 20 υερω το οποιο χρησιομοιω στο μεγαλο μου οταν χρειαστει....

για τα γευματα που λετε εμενα σχεδον απο την αρχη εκανε 5 γευματα βαρια 6 οατν ηταν μωρακι γενικα ετρωγε κ τρωει στο 3-4ωρο και βαρος ικανοποιητικοτατο απλα τωρα με τις κρεμες τις δινω μονο 3 και οατν ξυπναει τη νυχτα ας πουμε χθες με ξυπνησε 2 φορες ελεος τι να πω ποτε θα στρωσουμε αλλα χθες δεν εφερα καμια αντισταση μιας καιμε πονουσε πολυ το δεξι στηθος ηκωθηκα 4 παρα και το εβγαζα στο νεροχυτι μιλαμε πολυ γαλα μετα εφαγε 40 λεπτα η μικρη στις 4 ξανα πηγα και εβγαλα γαλα και ξαπλωσαπαλι με πονο οχι τοσο με ξυπνησε στις 7 παλι και ξαναεφαγε και ετσι λιγο καλμαρε αλλα τωρα που θα ξυπνησει δεν θα την κανω κρεμα θα την δωσω παλι γαλα να μου φυγει τελειως ο πονος...ως συνηθως ξυπναει μια φορα τη νυχτα σημερα 2 και τη δευτερη δεν κοιμοταν ηταν απο τις 7,30 ξυπνοια μεχρι τις 8,30 με 9 σιγουρα γιατι δεν κοιμαται?να μην χορταινει αποκλειεται γιατι την εχω δοκιμασει ξενο αλλα δεν κι υπαρχουν βραδυα που κοιμαται σερι αλλα τωρα το εχει παρει συνηθειο και δεν....

κανετε βλεπω ετοιμασιες για γαμους και βαπτισεις με το καλο....ευτυχως εχω τελειωσει με αυτα και εχω το κεφαλι μου ησυχο...θεωρω οσο πιο μικρα τοσο καλυτερα κ τα 2 μου παιδια ακριβως 3 μηνω τα βαφτισα

Καλημερα κουκλες!!!!

Τι κανετε;;;

Συμπεθερα μερσι για το κομπλιμαν…όχι καλε ειδικη…σιγα..απλα λιιιιγο ιστερικη με το θεμα φαη των παιδιων./…πλαστηκα..κλπ κλπ…

Ειδηκη δε με λες με τιποτα…όχι ότι δεν θα φαει μεγαλονωντας σκουπιδια η ότι δενε χει φαει ηδη διαφορες χαζομαρουλες απλα οσο είναι μικρο θελω να μαθαινει καθαρες γευσεις…αμα μεγαλωσει τωρα/…ο Θεος βοηθος

Τελειο το καροτσι σας!!!

Εμενα το Μιχαελλα το εχω συνηθησει…ειχα δυο συμμαθητριες με αυτό το ονομα..αλλα είναι ωραιο.

Παντως εάν εκανα κοριτσι ουτε Ιουλια θα το εβγαζα, ουτε Σιμελα..

Βεβεια η μαμα μου είναι βαφτησμενη Σεραφειμα αλλα παντου το γραφει – ακομα και στην ταυτοτητα- σκετο ΣΙΜΑ οποτε…

Νικη μου κεχρι φαγοπυρο κεντελ τα βρισκεις συνηθως σε μαγαζια με βιολογικα η με μαγαζια που πουλανε ειδη διατροφης η στα καλα ντελικατεσεν, καποια από αυτά τα βρισκεις και σε μεγαλα ΣΜ. Δυστιχως δενε ιναι ευρεως διαδεδομενα οποτε δεν τα βρισκουμε.

Λοιτα εγω προσωπικα δεν τις συμπαθω τις κρεμες..τις σε σκονη…βιολογικες ξεβιολογικες, ειμαι υπερ της αποψης να δινουμε στα παιδια μας οσο το δυνατων λιγοτερο επεξεργασμενες τροφες επειδη από καποια στιγμη και μετα θα τρωνε ουτων\ς η αλλως βλακιε ςοταν δεν θα μπορεις να τα ελεγξεις.

Το εάν είναι βιολογικο κατι δεν σημαινει ότι είναι και καλο…πχ εγω δυσκολευομαι αφανταστα να βρω αποξηραμενα φρουτα κυριως σταφιδες χωρις προσθετα λαδια..ακομα και σε καταστηματα με βιολογικα

Ότι θελετε παντως- αν και δεν θεορω τον εαυτο μου ειδικο επι του θεματις- ρωτιστε. Αυτά που τους φτιαχω ειαι ευκολα και νοστημα- τουλαχιστον ο Χριστοφορος τα καταβροχθηζε.

Παντως Ευακη το να τρωει και να μη χορταινει είναι ότι προσπαθει να αυξησει την παραγογη…συντομα θα επανελθουν στα ωραρια τους…και ο δικος μου ειχε ένα τετοιο

Παρασκευη και εγω εχω ένα θεμα με τις φωτο. Αν θελετε να ανοιξουμε μια ομαδα πριβε για να βαζουμε κει τις φωτο μας και να είναι μελη μονο τα κοριτσια το τοπικ μας.

Μια χαρα τιμη είναι για γαμοβαφτιση..τι περιλαμβανει μεσα;;;;;

Εμας για βαφτηση τωρα που θα κανουμε μαε ειπε 600 αλλα εχει ένα σωρο μεσα και θα μας δωσει και το dvd με τις φωτογραφιες αν και γι’αυτό θα του βαλει ο αντρας μου μια καμερα στο μαγαζι του αλλιως δεν το δινουν

Εμεις πηγαμε χτες πηραμε τα ρουχαλακια και το κουτι της βαφτησης..παρηγειλα και από την ξαδελφη μου τελικα μπομπονιερες.

Εχει μαγαζι με ειδη δωρων και της παρηγειλα γουρια θα μου βγει τελικη τιμη 2 ευρω αλλα μου τα πουλαει χοντρικη διλαδη δεν βγαζει καθολου κερδος…αλλιως 4 ευρω Λιανικη κανει μονο το γουρι χωρις κουφετα τουλια κλπ..

Επισης θα εχω για τα παιδιακια χωνια στα οποια θα βαλω ένα σοκολατακι χιονανθρωπο κουφετα σμαρτις γλυφιτζουρι και μαρσμαλο

Αχ πλισιαζει και η μερα που το μαγουλακι μου θα βαφτηστει..

μιλαμε εχω φρικαρει :evil::evil::evil::evil: παλι τα χθεσινα μου εκανε με την υποβολη....ενα καρο εγραψα κ ολα χαθηκαν.......παω να βαλβ την μεγαλη για υπνο κ επανερχομαι :evil::evil::evil::evil:

μα καλα τι καινουργια π@πα@ρι@ ειναι αυτη παλι...μολις πρωτομπαινω κ παταω υποβολη μου ζηταει συνδεση...ενω ειναι συνδεδεμενη :evil::evil::evil::evil::evil:

σημερα ειχαμε μια καλη μερα οπως εκεινες τις πρωτες τις παλιες :D:D:D φαι κ υπνο...οσο μεγαλωνει μας τρελαινει με τις φωνουλες κ τα γελακια.....μας εφερε το απογευμα η γιαγια μας κ τα δωρα μας...στην μικρη ενα γυμναστηριο κ στη μεγαλη εναν υπολογιστη.....απο της 5.30 μας εκανε ενα κεφαλι....πονοκεφαλος με επιασε με αυτην την εκνευριστικη φωνη του υπολογ....ευτυχως τελος για σημερα...αφου του βαλαμε ταινια για να μην ακουγεται δυνατα κ τιποτα....η μικρη δε φαινεται οτι της αρεσε το γυμναστηριο,το κοιτουσε κ επιανε τα παιχνιδια κ εβγαζε ολο φωνουλες....

αυριο θα παμε στην παραμυθουπολη....φετος λογω κρισης ανοιξε μολις χθες....λεω την μικρη τελικα να της βαλω παντελονακι κ μπλουζα κ να την βαλω μεσα στην ολοσωμη την φορμα κ μετα μεσα στο σακο του καροτσιου...οποτε αν χρειαστει να την βγαλω να μην κρυωσει...παρολα τα χιονια που ειχαμε στα βουνα δεν ειχαμε κ πολυ κρυο σημερα...οποτε αν ειναι ετσι θα ειμασε καλα για βολτες στο τρενακι κ στο καρουζελ :D:D:D μετα λεμε να παμε να φαμε κ κατι...θα δειξει.

κρυσταλενη μμμμμμμμμμμ μου μυρισαν.....εγω φετος δεν αξιωθηκα να κανω τιποτα ακομα...ουτε καν μελομακαρονα...μου εφεραν η μαμα μου κ η πεθερα μου...οποτε κατι εχω...λεω απο βδομαδα να κανω τα περιβοητα μπισκοτα...θα δειξει.

ευη στην δικια μου δεν πιανουν αυτα...οποτε με ρωταει να με βοηθησει κ θελει να μαθαινει τα υλικα...κανει ολο μπλιαξ,χωρις να τα δοκιμασει καν...οποτε που να τα φαει....αχ θα με σκασει αυτο το παιδι με το φαγητο...ευτυχως για την ωρα η μικρη φαινεται να τρωει...

συμπεθερα μου αρεσουν πολυ οι ιδεες σου κ πρωτα ο θεος θα τις εφαρμοσω στην νυφη σου....εεεε η νυφη στην πεθερα θα μοιαξει :lol::lol::lol: ετσι δεν λεει η παροιμια.....ο παιδιατρος μας ειναι της δικιας σου μεθοδου....εχει δουλεψει χρονια στην σουηδια κ ειναι αλλης σχολης...μου ελεγε κατι τρελα για την μεγαλη μου να της δινω...πραγματα φυσικα που ποτε δεν δοκιμασε καν....οποτε τωρα ελπιζω να τα εφαρμοσω στην μικρη....το εχω απωθημενο ;););) αντε πλησιαζει η μεγαλη μερα για τον ιωαννη σας....αληθεια ετσι θα τον φωναζετε ή γιαννη?

ιφηγενεια εχεις τοσο γαλα που το βγαζεις κιολας?τι καλα?εγω ποτε δεν ενοιωσα να γεμιζει κ να ποναει...στο 12ωρο κ αν...στις αρχες κατι γινοταν αλλα τωρα το νοιωθω βαρυ αλλα ευυχως δεν ποναει....

παω να βαλω τον μπεμπη να φαει :D:D:D ,να κανω μπανιο κ να αραξω......ισως τα ξαναπουμε....

Μιχαελα μου το εχω παθει πολλες φορες και ετσι πλεον παταω αντιγραφη πριν να το στειλω...

Σε καταλαβαινω μωρε με τη μικρη τα εχω περασει μιλαμε ακομα και τωρα μολις παει να φαει κανει εμετο και πλεον του λεω πως αμα ξανακανει θα το φαει μαζι με τον εμετο και παρ'ολα αυτα δεν βγαζει μεν εμετο αλλα κανει θορυβο σαν ρεψιμο-εμετο ελεος πια εχω βαρεθει το θεμα φαγητο...

κοριτσια σημερα στη μικρη εδωσα 40γρ ξενο δεν γινοτανε με τιποτα τρωει συνεχεια τοσο που δεν γεμιζω εφαγε λοιπον το βραδυ και απο το ενα δεν ειχα καν απο το αλλο εφαγε αλλα πειναγε και δεν γινοτανε να κανω τιποτε αλλο και τις εδωσα 40γρ ξενο 90 εφτιαξα αλλα 40 ηθελε..στεναχωρεθικα ρε γαμωτο πειναει το παιδι μα καλα τοσο γαλα πινει απο εμενα και αντι να αυξανει μειωνεται...αφου εχω δει πως δεν πεταγεται σαν βρυση οταν αφηνει το στηθος...την Τριτη θα παω και στη γιατρο να δω τι θα μου πει να κανουμε..πηγα να σκασω..μου λεει ο αντρας μου σιγα 4 μηνες δινεις δικο σου δεν πειραζει να παρει λιγο συμπληρωμα αλλα θελω την αποκλειστικοτητα πως να το κανουμε...οκ ολη μερα δικο μου τρωει αλλα πολυ πιο συντομα μπορει και ανα 1 ωρα να πειναει...δεν εχω γεμισει ομως..εχω αλλα οχι τοσο ωστε να χορτασει καλα..και τωρα το βραδυ εκλαιγε..την λυπηθικα τι να εκανα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...