Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

καλημερουδιααααααααα........ιφηγενεια η αληθεια ειναι οτι τα ειχα διαβασει εν ταχυ γιατι τοτε δεν με απασχολουσε κ πολυ το θεμα....τωρα ομως ηρθε κ η σειραμ ου....η φαρμακοποιος που τις παρρηγειλα μου ειπε οτι πρεπει να περνω δυο τουλαχστον πρωι μεσημερι βραδυ.....στην αρχη μου ειπε τρια αλλα θα ξεκινησω με δυο κ βλεπουμε.....το μεσημερι στο σχολασμα θα μας μιλησει μια λογοθεραπευτης για τα προβληματα που τυχον εχουν τα παιδια της προσχολικης ηλικιας.....αρχισα απο το σαββατο να βγαζω για σημερα.....φετος η νηπιαγωγος μας ειναι απαιχτη....οργανωνει πολλα τετοια για τους γονεις....ευτυχως γιατι εμεις εδω στα χωρια δεν εχουμε την ενημερωση κ καλο ειναι που η δασκαλα μας οργανωνεται....αλλιως πρεπει να τρεχουμε σε καβαλα μερια κ δεν ειναι ευκολο για ολες τις μαμαδες.

εμενα ξυπνησε χθες κατα της 4 κ την πεδευα μια ωρα με την πιπιλα...δεν φαινοταν να πιναει απλα μολις πηγαινε να την παρει ο υπνος ξυπνουσε κ ψαχνοταν....κατα τις 6.30 ξυπνησε,η ωρα μας για γαλα...κ μετα κοιμηθηκε μεχρι της 10 :shock::shock::shock: πρωτη φορα τετοια ωρα.......τωρα κοιμαται κ μαλλον θα χρειαστει να την ταισει ο αντρας μου,δεν θα την προλαβαω μεχρι να φυγω.

κ μενα καπως ετσι ειναι η πεθερα μου...οπως κ της συμπεθερας....δεν χωνεται,ευτυχως, αλλα καποια πραγματα επειδη τα εκανε στην ανηψια μου θελει να τα κανει κ στο μωρο τωρα....εγω βεβαια δεν συμφωνω με πολλα απο αυτα κ με το τροπο μου της το δειχνω...ολα τα μωρα δεν ειναι το ιδιο κ κυριως η καθα μανα θεωρει αλλο πιο ειναι το σωστο για το παιδι της....εεεε αυτο λιγο ζοριζετε απο οτι βλεπω να το καταλαβει....ελπιζω να μην εχουμε θεμα στο μελλον γιατι εχω δει πολλα κουλα στην ανηψια μου κ δεν τα θελω στο δικο μου παιδι.......το απογευμα μαλλον θα τηςπαμε κ το δωρακι της!!!

καλημερουδιααααα σε ολες....τα ξαναλεμε....παω να ετοιμαστω...φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα αγαπημενες μου μανουλες!Τι κανετε?Εμεις ειμαστε καλα,ηρεμησαμε κ ξαναβρηκαμε επιτελους τους ρυθμους μας κ τα ωραρια μας.ευελπιστω να μην ειναι για καμια εβδομαδα παλι κ ξανααρρωστησουμε!!!τις εχει φοβηθει το ματι μου :o:o Απο φαγητο τρωμε τα παντα πια κ αρκετα καλα,δε με ζοριζουν κ ιδιαιτερα.Η μεγαλη εχει ενα μικρο θεμα με τη φρουτοκρεμα αλλα το παλευει η καλη μου.Η μικρη παλι τα βλεπει οοοολα παιχνιδι κ μας παιρνει λιγο παραπανω χρονο να φαει αλλα δεν πειραζει ;)

Για πεθερες μαλλον το Κατερινακι αποτελει τη μοναδικη εξαιρεση...ολες εχουμε κατι να πουμε.Υπομονη κ παλι υπομονη!Βεβαια οχι τοση ωστε να μαζευονται μεσα μας κ να μας πνιγουν γιατι καποια στιγμη θα γινει το μπαμ κ ξεσπαμε ασχημα...ή τουλαχιστον ετσι συνεβει με μενα,εκανα υπομονη,μαζευα μεσα μου δε μιλουσα μεχρι που πριν κανενα μηνα της τα ειπα μαζεμενα κ με ασχημο ολιγον τροπο κ μετα αισθανομουν καπως...Βεβαια ειναι χοντροπετση κ αφου μαζευτηκε για λιγο καιρο αρχισε παλι τα ιδια αλλα τελοσπαντων...

καλημέρα κούκλες.........μια χαρα τα λέτε...απο μαλια εχω 2-3 μήνες που μου φεγουν τούφες....όλο σκούπα κ εγω....

Ιφιγένεια απο αυπνία μαζί ε? ....τον εχω μαθει να θηλάζει κ να κοιμαται ....κ όλο αυτο για να μην μου κοπεί το γάλα....κοιμόμαστε κ μαζί...ξέρω ότι πρεπει να αλλαξω τακτική...για να δούμε ....αν αρχίσουν κρέμες κ μου μειωθεί το γάλα...θα δω τι θα κάνω....

και εμένα κοριτσια η πεθερούλα νορμάλ είναι.......ενταξει θυμώσω με καμα χαζομαρα κ με τη μανα μου έχει τύχει.....αλλα προσπαθώ να είμαι δίκαιη όσο το δυνατο.......

φιλακια στα μωράκια

Kαλημερα παιδακια!!!

Το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε πολυ καλα σημερα.Κοιμηθηκε στις 1 και ξυπνησε το καημενο μου στις 4.30 εβγαλε μια γερη γουλια,εφαγε αππο το στηθος και ξανακοιμηθηκε ευτυχως ξερος μεχρι τις 9.30.Συμβαινει καμια φορα να κοιμηθει σερι,αλλα καμια σχεση με αυτα που περασαμε τους πρωτους 3μηνες.

Η πεθερα μου μπορει να λεει διαφορα και να με εκνευριζει πολυ ωρες ωρες,αλλα με αγαπαει πολυ χωρις αμφισβητηση και πιο πολυ αγαπαει το παιδι μου.Θα παρει βλεπεις και το ονομα του συγχωρεμενου του αντρα της.Ειναι περιεργη γυναικα,γενικως δεν την συμπαθει ευκολα καποιος,αλλα πολυ καλυτερη απο αλλες που ακουω.Απλα παλιοτερα μου εχει πει καποιες βαριες κουβεντες,την εποχη που ειχαμε μονο δεσμο με τον αντρα μου και δεν μπορω να τα ξεχασω,ηταν απαραδεχτα και πολυ προσβλητικα.

Το παιδι μου μολις ξυπνησε και τα κανει....................!!!!Απο τον ηχο καταλαβαινω οτι προκειται για σκατοπλυμμηρα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρακι μου πολυ στεναχωριεμαι με τον Στεφανακο σου.2-3 μερες εβηχε ο Μιχαηλ και εσκασα...Ο δικος ταλαιπωρειται μερες γαμωτο.....

Κοριτσια κι εγω μαδαω πολυ,καμια σχεση με προηγουμενες χρονιες που παλι νομιζα οτι μαδουσα πολυ.Εχει να κανει με το οτι μετα το τελος της εγκυμοσυνης πεφτουν αποτομα τα οιστρογονα , τα αποια ενισχυουν την τριχα και δεν την αφηνουν να πεσει.Γι'αυτο στην εγκυμοσυνη εχουμε ομορφα μαλλια,επειδη ειναι αυξημενα τα οιστρογονα σε αντιθεση με τα ανδρογονα στα οποια οφειλεται η τριχοπτωση.

Επαιδη λοιπον δεν πεφτουν τα μαλλια μας αυτη την περιοδο ,απλα πεφτουν μετα μαζεμενα.

Γεια σας μανούλες!

Χάθηκα αυτές τις μέρες... το είχαμε ρίξει στις βόλτες και στα έργα...

Παρασκευή είδα το έργο που έλεγες... καλούτσικο ήταν. Τώρα κατέβασα το Drive και Το κορίτσι με το τατουάζ (είχα διαβάσει το βιβλίο και μου είχε αρέσει πολύ!) θα τα δούμε αύριο αν προλάβουμε...

Δεν θυμάμαι τι γράψατε σας διάβαζα απο το κινητό...

Θυμάμαι που έλεγα να πώ στη Μαρία και τη Νίκη που είπαν ότι σκέφτονται για 2ο μετά απο 3 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) ότι και εγώ μετά από τρία χρόνια λέω για 2ο... οπότε αν είναι να κανονίσουμε να είμαστε πάλι στο ίδιο ποστ!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τόνια μου τέλεια η φωτό του προφίλ σου!!!!

Για τις πεθερές δεν σχολιάζω γιατί θα γράφω μέχρι το πρωί!! :lol::lol::lol::lol:

Μιχαέλα μπράβο τη δασκάλα σας!!! Γιατί θα πάρεις χάπια μπύρας?? Δεν έχεις αρκετό γάλα? (Αν το έγραψες και δεν το θυμάμαι.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: ) Να τρώς αποξηραμένα φρούτα και ταχίνι... βοηθάνε πολύ (έτσι τουλάχιστον λέει η γιαγιά μου που θήλασε 6 παιδιά)

Κατερινάκι μπράβο που γυρίσατε σπιτάκι σας!! Καλορίζικα όσα φτιάξατε!

Συμπεθέρα φιλιά πολλάαααα!!!

Μαράκι να μου φιλήσεις τον Στεφανάκο! Εύχομαι να είναι πολύ καλύτερα!

Για τις σελίδες με τις φωτό... όντως είναι πολύ καλές... σκέφτομαι να φτιάξω ένα ημερολόγιο 2012 με φωτό του Κερεμ... κάνει 11 και κάτι λίρες νομίζω...

Εμείς μιλήσαμε και με τον 2ο γιατρό που έχουμε για τα φρούτα και μας είπε ΟΧΙ μπανάνα!! Μπορεί να προκαλέσει αλλεργία... οπότε ξεκινάμε με μήλο... και μετά προσθέτουμε και αχλάδι. Ρυζάλευρο δεν θα φάμε γιατί λέει ότι παχαίνει... Επίσης μου είπε να μην βιάζομαι τόσο πολύ να ξεκινήσω τις κρέμες (εγώ έλεγα να δώσω σήμερα που κλείσαμε τον 6ο) ας περιμένω μερικές μερούλες ακόμα...

Αυτά τα νέα μας...

Πάω να την πέσω και εγώ... τα αγόρια μου κοιμούνται απο τις 11!

Σας φιλώ όλες! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε??

εμεις καλα,ξυπνησαμε και τραγουδαμε!!

και μενα μου πεφτουν τα μαλλια παρα πολυ,ειναι τρομακτικο ποσες τουφες φευγουν ετσι απλα!ελπιζω να αναπληρωθουν αυτα που χανουμε!

γιελιζ ενταξει θα ξετρελαθεις με την τριλογια,ειναι εκπληκτικες και οι 3 ταινιες με το κοριτσι και το τατουαζ.σπανια βγαινουν τοσο καλες!

αν δειτε καποια τρελη που σας εκανε add στο facebook ειμαι εγω!!!

παω να παιξω!φιλια σε ολες!!

Καλημερα κουκλες!!!!

τι κανετε;;;

εμεις χτες πηγαμε ΩΡΛ...διστυχως το αριστετο αυτι εξακολουθει να ειναι χαλια..ακομα 5 μερες αντιβιωση συν σταγονες στο αυτι...

το καημενο

Cesiliaκι μου περαστικα στο μωράκι σου.....αντε ν απερασουν οι μέρες να ηρεμήσετε......

diosaki Μου εγω ανυπομονωωωωωωω για κρεμες......μάλλον απο καινούριο χρόνο ξεκινάμε....

Σαν να εχει ηρεμήσει λίγο ο μπέμπης μου αυτες τις μέρες......ξυπνάει τη νύχτα αλλα τη μέρα είναι πιο καλός.............δεν κλαίει όπως παλιά....

Φιλάκια κοριτσαρες μου...

Ωχ μωρε Χρυσα μου περαστικα στο μικρουλι...απο κρεμες εμεις ξεκιναμε στον 6ο πρωτα ο θεος αμα συνεχιζω το θηλασμο δηλαδη συνεχιζω αλλα λεω μηπως κοπει αποτομα..λεμε τωρα αλλιως απο τον 5ο για το ρυζαλευρο θυμαμαι στο Χριστοφορο μας το ειχε δωσει στην αρχη για πολυυυυυ λιγο γιατι παχαινει και δεν χρειαζοτανε να παχυνει για την μικρη δεν ξερω ακομα ειναι και σπιρτουλα δεν ειναι παχια καθολου...σαν μακαρονι ειναι το πουλακι μου χαχαχ.σημερα ηρθε και η Σοφη και την εχει ξεκανει την τρωει με μανια δεν το περιμενα τοοοσο πια να της αρεσει καλε μυριζει σαν ουζο..χαχαχ...

κοριτσια βρικα ενα φοβερο σαιτ με πραγματακια για να φτιαξεις γλυκα αν σας αρεσεουν τοσο οσο και εμενα που τρελαινομαιιι...

http://www.yummy-yummysugarshop.gr/inde ... t&Itemid=1

Πηγαμε και στη γιορτη εχτες εριξα κλαααμα με το παιδακι μου τελειος ηταν χαχαχα και σημερα ηρθε και για εμενα ο Αγιος Βασιλης επιτελους πηρα το μαχαιρι του J.Oliver το φερανε δηλαδη επιτελουςςς ανυπομονω να το χρησιμοποιησωωω

Καλησπερα !!!!

Χρυσα περαστικα σας!Ευχομαι να γινεται γρηγορα καλα ,μερες που ειναι......

Ευη με γεια το μαχαιρι!Την Σοφι εμενα τωρα αρχισε να την πιανει πιο καλα.Πεφτει πιπιλισμα.......!!!!!!

Μολις εβαλα 2η φουρνια μελομακαρομα.Μαλλον κουρκουμπινια,οπως τα λεμε στη Χιο.Ειναι ιδια συνταγη αλλα χωρις μελι.Θα μελωσω και μερικα για τον αντρα μου που του αρεσουν και τα υπολοιπα θα τα αφησω σαν μπισκοτα.Ειναι τελεια μνε τον καφε.

Δεν σας ειπα οτι μου πηρε η μαμα μου δωρο την καφετιερα την dolce gusto και ειναι παρα πολυ ωραια.Παραγγειλα απο το ιντερνετ διαφορα ειδη καφε και φλυτζανια για καπουτσινο και εσπρεσο.Φοφερο μηχανημα,αλλα ακριβες οι καψουλες του καφε.

Οσες ξεκινησατε κρεμες,ποιες περνετε;Τι γνωμη εχετε για τις βιολογικες της Hole;Οι κρεμες της Freziderm;Ειναι νοστιμη αραγε η βρωμη,τα κουακερ και το κεχρι;

Γεια σαςε ςκουκλιτσες τι κανετε?Εμεις μια χαρα ειμαστε!!!Σημερα πηγαμε παιδιατρο!!!Ειμαστε 8100 κ 67εκ!!!!!Πηρε ενα κιλο κ 3 εκ σε ενα μηνα!!!

Ηα να ξεκινησουμε ρυζαλευρο σε 4 μερες αλλα δεν...δεν το χεαναγκη ακομη...

σε 2 βδομαδες θα ξεκινησουμε φρουτα αρχιζοντας με μηλο μετα αχλαδι μετα μπανανα κ τελος πορτοκαλι κ μετα ολα μαζι..μου πε να μην βαζω παντα την ιδια ποσοτητα απο ολα να παιζουμε με την γευση..

μετα κ λιγο ρυζαλευρο..

μολις κλεισουμε τον 6ο θα ξεκινησουμε και χορτοσουπα!!!

Μας ειπε να τον παμε για διαφημιση κρεμας :D:D:D:D με τετοιο χαμογελο κ μαγουληθρες που χει κανει!!!!

Σημερα εκανα γενικη στην κουζινα..αδειασμαολα τα ντουλαπια κ πλυσιμο τα παντα..τα παιξα!!!Πηγα να φαω κ χυμα απο τον παγκο της κουζινας που ημουν ανεβασμενη..ευτυχως τη γλυτωσα!!!

Αυτα σημερις!!!!!!!!!

Θα σχολιασω αυριο..

Χρυσα μου περαστικα στο μπεμπακι σας!!Κοιταξε το θεμα αν του κανει η συγκεκριμενη αντιβιωση..εμενα η αδερφη μου τραβιοταν 3 χρονια κ μολις πηρε την αντιβιωση που της εκανε δενξαναρωστησε!!

Α στολισαμε επιτελους!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααα

Καλημερα κουκλες!!!

Ευη το ειδα το αστερι σου..πανεμοργος ηταν!!! Αντε και του χρονου με υγεια!!!

Μεγεια το Μαχαιρι..και καλα μαγειρεματα!!

Σας ευχαριστω για τα περαστηκα κοριτσια…μακαρη να μην εχουμε τιποτα χρονιαρες μερες και από τα δυο καμαρια μου

Τονια μου τα εμενα τη Σοφι ουτε να τη φτυσει…όταν γυρηζει μπρουμητα πασχιζει να τη φτασει και τη μασουλαει λιγο αλλα μεχρι εκει..κανενας ενθουσιασμος

Μεγεια τη καφεμιχανη..περιμενουμε κερασμα..χαχαχα..

Ποσο παει η καψουλα γι’αυτην…

Εμεις στο γραφειο εχουμε νεσπρεσο…και τετοια θελω να παρω σπιτι βγαινει γυρω στα 40 λεπτα η καψουλα, φτιαχνει παντως τελειο καφε και εσπρεσο και καπουτσινο

Εμενα ο Χριστοφορος κρεμες δεν ετρωγε…δεν μου πολυαρεσουν ουτε εμενα και από τι στιγμη που τσινισε να τις φαει δεν επεμενα..εμενα ετρωγε χηλο βρωμης και κεχρι και φαγοπυρο , βρωμη και κουακερ είναι το ιδιο πραγμα να ξερεις . Του Χριστοφορου του αρεσαν ποπλυ. Εγω επισης του εδινα βρασμενη και πολτοποιημενη κολοκυθα κιτρινη και γλυκοπατατα.

Κατςερινα μεγεια την πεντακαθρη κουζινα..αχ και εγω πρεπει να καθαρισω..και βαριεμαι

Καναμε αντιβιογραμα στην πρωτη φορα που τον πηγαμε στο γιατρο στο ωτικο εκκρημα και μας εδειξε μια περιεργη της οποιας το ονομα δεν θυμαμαι σεφιξιμ…σεφτοραλ…κατι τετοιο απλα η ωτιτιδα ηταν πολύ βαθεια και το ένα αυτι ηταν χαλι μαυρο..

Τωρα τελειωνουμ εκαι τις 2 αντιβιωσεις την Πακασευη γιατι κανουμε και σταγονες ντρολλ στο αυτι..και την Τριτη παλη γιατρο…παλη εξετασεις αιματος κλπ…

Kαλημέρα κοπέλες. Σήμερα είναι η προτελευταία μέρα στη δουλειά. Ανυπομονώ να κάτσω να χορτάσω το μωράκι μου. Όσο αφορά τις πεθερές εγώ είμαι η πρώτη και μοναδική νύφη μέχρι στιγμής. Στα αδερφια του άντρα μου τους λέει να βρουν μια σαν τη Χρυσταλλένη. χεχε. Θα μου μαγειρέψει ότι φαγητό θέλω, τον εγγονό της τον υπερλατρεύει μου μιλάει με τον καλύτερο τρόπο. Εμάς είναι άλλα τα θέματα που μας «χωρίζουν». Ο άντρας μου είναι ο μεγαλύτερος και όλοι καταφεύγουν σ αυτόν για όλα τα θέματα καθώς είναι ο πιο ώριμος με χιλιόμετρα διαφορά απ τους άλλους δύο. Θα σας τα αναλύσω άλλη φορά.

Σεσίλια μου πως είναι το μωράκι σου; Καλύτερα; Περαστικά σας

Διόσα μου όχι μπανάνα; Εμάς έτσι και αλλιώς όλα τα φρούτα μ εξαίρεση λίγο το μανταρίνι όλα τα αντιπαθεί!

Τόνια με γεια η καφετιέρα, θέλει και ο άνδρας μου την ίδια. Πόσα κάνει περίπου;

Κατερίνα μου μεγαλώσατε πάρα πολύ. Άτε με το καλό να ξεκινήσετε τα φρουτάκια σας και το ρυζάλευρο.

Σήμερα θα πάει να πάρει κάτι εξετάσεις που έκανε η μαμά μου και έχω αγωνία γιατί την στείλανε να κάνει πιο εξειδικευμένες και ελπίζω να μην είναι κάτι κακό.

Φιλιά και θα τα πούμε μετά.

Καλημερα!!!

Ο Μιχαηλ κοιμαται οποτε βρηκα ευκαιρια να μπω για λιγο.

Η καφετιερα φτιαχνει πολυ ωραιο καφε μακαρι να μπορουσαμε να μαζευτουμε να σας κερασω.Το κουτι με τις καψουλες κοστιζει 4,88.Το κουτι του καπουτσινο εχει 8 ροφηματα (8 καψουλες γαλα και 8 καφε) και του εσπρεσο εχει 16 ροφηματα.Αρα βγαινει 0.61 το φλυτζανι ο καπουτινο και 0,305 το φλ. εσπρεσο.Νομιζω ειναι ακριβα.Η καφετιερα κοστισε 89Ε.Ειναι ο dolce gusto piccolo.

Mε τις κρεμες θα δω κι εγω τι θα κανω.Εξαρταται απο το τι θα του αρεσει.Χρυσα αν χρειαστει θα σου ζητησω συνταγες.

Χρυσταλλενη μπραβο..η πεθερα σου πετυχε λαχειο!!!

Τονια οτι θες ρωτα...φτιαχνονται ευκολα.

Εγω ολα αυτα τωρα πρεπει να οδηγω για να τα παρω..απλια ειχα ενα μαγαζι με βιολογηκα κοντα και ψωνιζα οτι ηθελα..τωρα βρηκα ενα αλλα ειναι μακρια.

Να φανταστεςι εψαχνα σταφιδες για το μουσλι του μεγαλου και δεν εβρισκα πουθενα καποιες χωρις προσθετα..ευτυχως μετα βρηκα.

Ειναι λιγο τσιμπιμενες οι τιμες για τις καψουλες..αλλα τουλαχιστων εχεις ποικιλια...δεν μπορεις να παραγγειλεις μεσω ιντερνετ;;;;

και καλα που μου το θυμησες παω να φτιαξω εναν καπουτσινο..το αφρογαλα που φτιαχνει η δικη μας μηχανη ειναι ονειρο!!!

οι τιμες αυτες ειναι απο το ιντερνετ.εκανα την παραγγελια πριν 2 μερες και λογικα σημερα θα τα παραλαβω.Μακαρι γιατι απο το βραδυ θα εχουμε απαγορευτικο και θα ερθουν μετα τα Χριστουγεννα.

Παραγγειλα και φλυτζανια για καπουτσινο και εσπρεσο.

Εγω εχω μαγαζι με βιολογικα σχετικα κοντα μου.Κουακερ,φαγοπυρο κλπ απο ποτε μπορω να του τα δινω;ποιες κρεμες αντικαθιστουν;γενικα οι παιδιατροι τι αποψη εχουν για ολα αυτα;

Καλημερα κοριτσακια μου!πως ειστε?

Τονια μου μεγεια η καφετερια!τι καλα να μεναμε ολες κοντα να μας κερνουσες ενα καφεδακι ;)

Κατερινακι μια χαρα ο μπεμπακος,μεγαλωσε πολυ!!Καλες γιορτες φιλεναδιτσα στο στολισμενο σας σπιτακι!Κι εγω ψιλοστολισα,δεντρο δεν εκανα αλλα εβαλα κερια,γιρλαντες κ φωτακια,κατι ειναι κι αυτο... απο καθαριοτητα να δω ποτε θα βρω χρονο να κανω λεπτομερειες,προς το παρον μονο βασικα,σκουπα,ξεσκονισμα,σφουγγαρισμα.Κι αυτα με δυσκολια..

Χρυσα μου ακομη ταλαιπωρειστε?Ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μη χρειαστειτε αλλη αντιβιωση..

Γιελιζακι σας ειπε οχι μπανανα?Εμεις βαζουμε μηλο μπανανα αχλαδι κ το απογευμα φαριν λακτε.ρυζαλευρο για 3 εβδομαδες δωσαμε.Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι καθε παιδιατρος εχει το συστημα του.π.χ χορτοσουπα εμας μας ειπε να ξεκινησουμε πριν κλεισουν τον εκτο κ σχεδον αμεσως κρεατοχορτοσουπα.Κ εμενα καπως νωρις μου φανηκε,τι να πεις...

Δε θυμαμαι τι αλλο διαβασα :oops::oops::oops: Σας αφηνω,παω να ξυπνησω τα κοριτσακια μου γιτι μαλλον πολυ κοιμηθηκαν κ θελω να κοιμηθουν κ το μεσημερι ;);) Φιλακια!!

Αντε μακαρη...ωραια..

αχ ναι αυτο με το απαγορευτηκο αποπλου..δυσκολο να μενεις σε νιση!!!

Για τα φαγητα μπορεις να βρεις πληροφοριες εδω

http://wholesomebabyfood.momtastic.com/

Οι γνωμες των παιδιατρων δηιστανται..εξατραται ποιας σχολης ειναι ο παιδιατρος .

Η δικη μου με αφισε να κανω οτι θελω στο θεμα διατροφη..ηξερε βεβαια τι αγυριστο κεφαλι ειμαι..χιχιχιχι

Σοφακι φιλια στις κουκλες σου..ειναι ζουζουνες πραγματι!!!

καλημέρα κοριτσαρες μου...

Κατερινάκι μου μπράβο για την ανάπτυξή σας......τσίμπατο μία για μένα..... :D

αχ σας αφήνω γιατι πρέπει κάποια στιγμή να γραψω την 2η εργασία......αχ κ βαριέμαιιιιιιιιιιιιι.....

Γεια σας μανουλες!!!Τι κανετε?Ερημιες βλεπω σημερα ε??

Εμεις μια χαρα το καθημερινο προγραμμα του ..ευτυχως ησυχος χωρις γκρινια,,μαμ κ νανι!!

Νικολ μου καθε μερα τον φιλαω τον τσιμπαω,τον δαγκωνω απαλα απαλα!!Μα ειναι για φγωμα με τατοια μπουτια κ μαγουλα!!!!!!!!!

Χρυσα μου..εμενα η ανηψια μου παρολιγο να χασει την ακοη της,,εκανεμι αμικρη επεμβαση στο τυμπανο..δεν θυμαμαι ακριβως..εκ τοτε της εδιναν ζιναντολ..μετον παραμικρο πυρετο παιδων κ πατα ηταν το αυτι της..μεχρι περυσι που επαθε ρηξη τυμπανου..ευτυχως ελαφρια κ δεν πηρεαστηκε η ακοη της..κ πηγαν στο παιδων πεντελης σε αλλο γιατρο της εδωσε αντιβιωση σεκλορ νομιζω για αρκετο διαστημα 20 μερες..εκ τοτε τοπαιδδεν ξαναρρωστησε..

Φαντασου οτι απο τους 12 μηνες του 6+ το παιδι επινε συνεχως αντιβιωση!!Χρειαστκε να περασουν 3 χρονια για να ηρεμησει..

ευχομαι να χετε βρει την καταλληλη αντιβιωση για το μωρο κ ν μην ταλαιπωρειτε!!

Για την κρεμα τωρα..κανονικα θα ξεκιναγαμε την Κυριακη που θ αναι 5 μηνων κ μι βδομαδα..αλλα λογω ικανοποιητικου κ με το παραπανω βαρος δεν...θα γινει χοντρος..δεν το χει αναγκη..ετσι θα ξεκινησουμε με φρουτακια 5μιση μηνων!!

Ναι ο καθε παιδιατρος εχε τα δικα του απλα εμεις ακολουθουμε!!

Τονια μου καλους καφεδες..θελουμεκ μεις να την παρουμε στην πεθερα μου τωρα για τα Χριστουγεννα..

Σοφακι μου γλυκο χαιρομαι που ηρεμησατε επιτελους!!!!!Μακαρι ναμην ξαναταλαιπωρειθειτε !!!

Αυτα κοριτσαρες!!Φιλακια πολλα!!!

Καλημερα γλυκες μου!Τι κανετε?Εμεις ησυχα κ ολα καλα!Η μικρη μου εχει λιγο γκρινια αλλα υποψιαζομαι δοντακι αυτη τη φορα,για να δουμε...Πολυ κρυο εχουμε σημερα,μακαρι να χιονισει να κανουμε λευκα Χριστουγεννα :D:D

Κι εγω στα γρηγορα μπηκα μιας κ μαγειρευω για τα κοριτσακια μου κ εχω κ γενικο συμμαζεμα :(:(:(

Σας φιλω προς το παρον!

μια καλημερα και απο εμενα εμεις τα ιδια ψιλογκρινια και ξενυχτι λεμεεεεεεεεεεεε...να δουμε ποτε θα στρωσουμε δοξα το θεο κρεμουλες τρωμε μια χαρα παντως εμενα η μικρη μου ηταν 7 κιλα πριν 15 μερες κ 65εκ και μου φαινεται παχουλουλα βεβαια εχει κ σκαρι διαφοερτικο απο του μεγαλου μου κ ο μεγαλος τοσο ηταν 69 εκ και 6900 5 μηνων αλλα ηταν πιο τσιλιβιθρονι τι να πω....

να μαι παλι..........καλα ευη α δεν εβλεπα το μηνυμα σου χαμπαρι δεν θα επερνα.........καλε κερδισααααααααα [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] εχω να μπω δυο μερες κ ουτε που το ειδα.....μπαινει ο αντρας μου κ παιζει παιχνιδια αλλα δεν βλεπει τις ενημερωσεις μου.....σημερα ειπε η κοπελα θα μου τα στειλει.....διαλεξα μια πιπιλα κ ενα κλιπ.....πολυ γλαμουρια η μπεμπα :lol::lol::lol: πολυ χαρηκα οχι τοσο για το δωρο σαν υλικο (που ειναι πανεμορφα)...οσο γιατι κερδισα :D:D:D

σημερα ειχαμε την γιορτουλα μας....περασαμε πολυ ομορφα.........παρολι την βροχη κ τον αερα....μα τι ειναι αυτο ρε παιδι μου.....

την τριτη πηγαμε κ με την νονα μας κ πηραμε κ το καροτσι της μπεμπας....αυτην την φορα ΡΟΖ....εγω εβλεπα το κοκκινο κ το πορτοκαλι....κ μου λεει εχεις σκοπο να κανεις κ τριτο κ κοιτας τα ουδετερα?παρε εκει ενα ροζ να το χαρει η ψυχη σου :lol::lol::lol: κ ετσι κ το πηραμε...αν το βρω θα σας βαλω το λινκ αλλιως φωτο...

την τριτη λοιπον η μπεμπα εμεινε με το μπαμπα..την ταιζα απο της 4.30 μεχρι κ της 5.30 που φυγαμε...με διαλληματα παντα...ειχα βγαλει κ γαλα γιατι λεω θα κοιμηθει κ ισως δεν προλαβουμε να γυρισουμε....στις 6.30 με παιρνει ο αντρας μου κ μου λεει εκλαιγε κ δεν κοιμοταν....της εδωσα 250γρ. κ τα εξαφανισε :shock::shock::shock: κ φυσικα ξεραθηε στο δευτερολεπτο :D:D:D μετα δεν ξυπνουσε.....

εδω κ μια εβδομαδα περιπου νομιζω πως εχει στρωσει πια για τα καλα....κοιμαται 9,30 κ ξυπναει 6,30 με 7παρα....σημερα δε ξυπνησε 7.15.....μετα εχει παρλα για κανενα μισαωρο κ ξανακοιμαται μεχρι της 9.30 περιπου......μακαρι να παραμινουμε ετσι....αρχισα κ τα χαπακια μπυρας γιατι θελω να αποθηκευω γαλα να της το δινω με το μπιμπερο που κ που....ειδικα το βραδυνο για να χορταινει καλα....τρεις μερες τα παιρνω....θα φανει η διαφορα σε λιγο καιρο......

ιδ\φηγενεια κ παλι ξενυχτισα γαμ@το.......η μικρη σας βγηκε ζωηρουλα ε?

σοφακι καλημερα....κ εγω εβαλα στο φουρνο κεφτεδακια με πατατουλες κ σε λιγο τρωμε....πριν ξυπνησει κ η δικια μου....εμεις εδω πολυ βροχη αλλα παγωμενη...τσικ τσικ ακουγεται....για χιονι μονο στο βουνο το κοβω....θα δειξει το βραδυ........παω να σας ξαναδιαβασω κ να σχολιασω γιατι τα ξεχασα ;););)

συμπεθερα περαστικα σας κ τουλαχιστον να τα περασετε ηρεμα τετοιες μερες παρολες τις αρρωστειες...χωρις γκρινιες κ τρεχαματα.....επειδη εσυ εισαι η ειδικη στα θεματα διατροφης...οταν ερθει η σειρα μας θα σε συμβουλευτω....σε θυμαμαι κ απο την ομαδα με τις συνταγες....εχεις πολυ ωραιες κ θρεπτικες ιδεες....κ αυτη την φορα ελπιζω να μου φανουνε χρησιμες γιατι στην μεγαλη δεν....ως γνωστο δεν ετρωγε τιποτα...ελπιζω η νυφη σου να ειναι τοσο φαγανη οσο ειναι κ τωρα...να κανουνε τρελο σετακι με τον μικρο σου :lol::lol::lol::lol:

για τις καφετιερες που λετε εγω δοκιμασα σε ενα σπιτι σοκολατα κ ηταν φοβερη........ειδα σε διαφιμηση οτι ο κοτροβολος κ τωρα κ η ηλεκτρονικη τις εχουν σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν θυμαμαι μοντελα...της τασιμο νομιζω γυρο στα 60 ευρω....

παω να δω το φαγητο γιατι βλεπω να το καιω..........ξαναεπιστρεφω :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...