Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επιτελους βαλαμε ιντερνετ στο σπιτι..!!!!!!!!!!!!!Και οπως βλεπετε κατευθειαν μπηκα να δω πως ειστε!!!

Εμεις μεγαλωνουμε...ειμαστε 3,5 μινων θηλαζουμε αποκλειστικα και ειμαστε ακομα μεγαλα παιδακια..χιχιχχι!!!!

Ειναι πολυ καλο παιδακι...ολη μερα ειμαστε μαζι αγκαλιτσες φιλακια κτλ!!!Πεθαινω για το χαμπγελο του!!

Ειμαι τρελαμενη...Μπορω να πω οτι ακομα μοιαζει τον μπαμπα του...αν και κατι εχει και απο εμενα!!!!Ετσι λενε..:P

Κατα τα αλλα ολα καλα...κοιμωμαστε πλεον ολη τη νυχτα..στο δωματιο του στο κρεβατακι του!!!!

Εσεις τα νεα σας...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τονια να τα εκατοστισεις και οτι επιθυμεις!!!!!!!!!!!

Μαρακι μου!!!!Καλησπερα...και περαστηκα σου!!!!Ολα καλα???Θελω και εγω να βαλω καινουριο ποστ..στειλε μου πως!!!Οπως εχεις εσυ για τον στεφανουλη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τονια μου χρονια πολλααα πολυχρονηηη

Καλα Χρυσταλλενη μου και εγω απο πονο σαν παρθενα αισθανομαι...αχχχ...και δεν ηθελα να το ξαναπερασω αυτοοο εχει χαραχτει στη μνημη μου για παντααα καλυτερα να γενναω παρα αυτοοοο αχχχχ...εμενα για τεστ Παπ μου ειπε μετα την πρωτη περιοδο οποτε ερθει οποτε εχουμε νομιζω ακομα...

Η κινεζουλα μου ωομιζω περναει κανα αλμα αναπτυξης..εδω και 2 μερες τρωει καθε 2 ωρες αρχιζοτνας το πρωτο γευμα στις 3 τη νυχτα μεχρι τις 11 το βραδυ μιλαμεεεε με εχει ξεζουμισειιιι...

και εμενα ολα τα χρωματιστα της αρεσουν αα της αρεσει ενα λουτρινο στο μαγαζι που ειναι αλογακι με ενα αρκουδακι και παιζει μουσικουλα ειναι για νεογεννητα το τι γελιο κανει καλα με τα μπαλονια να δειτε τα κοιταει για ωρες...πολυ γελιο...

καλα εχτες ο Χριστοφορος μου ειπε το κορυφαιο...μαμα πινει η Μιλα γαλαα??Λεω ναι..μου λεει το κατεβαζεις??Λεω ναι οπως η αγελαδα(δοαβασε προσφατα ενα παραμυθι με μια αγελαδα που κατεβαζει γαλα απο τα μασταρια)λεω οπως η αγελαδα ετσι και εγω λεει οοοχι ρε μαμα η αγελαδα εχει μασταρια λεω ναι αλλα και εγω κατεβαζω γαλα πως αλλιως να φαει η Μιλα ..λεει ναι αλλα εσυ δεν εχεις μασταρια..λεω τι εχω (για να δω τι θα πει...)λεει αυτα(δειχνει το στηθος)λεω τι ειναι αυτο....και τι λεει χαχαχαχα.....ΕΛΙΕΣ χαχαχαχαχαχαχα....λεω ρε δεν ειναι ελιες στηθος ειναι...χαχα και κανει τοτε με χαρα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....φανταζομαι τι λενε στο σχολειο οποτε τωρα που ξερει και τη λεξη θα παει να ενημερωσει...χαχα ακου ελιες χαχα

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε??΅Εμεις ακομη ανω κατω ενα σπιτι σκετο γιαπι...ευελπιστω μεχρι την Κυριακη να επιστρεψουμε σπιτι μας..τωρα μενουμε στην πεθερα μου μια βδομαδα..αλλα οσο κ καλα να ειναι σαν το σπιτι μας τιποτα καλυτερο...Τωρα εχω ερθει σπιτι απο το πρωι κ ειναι η κοπελα κ θα φυγω παλι Χαλανδρι κ αυριο ξανα τα ιδια μεχρι να καθαριστει τελειως κ να μπορεσει να ρθει το μωρο!!!!

Πολυυυυ σκονη ομως παρα παρα παρα πολυ!!!!

Ο μικρουλης μου ειναι μια χαρα κ ξεκαρδιζεται συνεχεια στα γελια!!!Ολο βιντεακια κ φωτο βγαζω..

Την Τριτη εχουμε παιδιατρο κ σε λιγες μερες ξειναμε κ μεις κρεμουλα!!

Γιελιζακι κ μεις την ιδια καρεκλα απο το αμαζον πηραμε..

κ γω πλεον μονο απο ιντερνετ ψωνιζω..παραγγειλα κ πανες κ τις περιμενω..

Ευγενια μου καωσορισες κ παλι!!!!Τα μπουμπουκια σουειναι κουκλια!!Οπως ολα αλλωστε..

Για εγκυμοσυνη εμεις σκεφτομαστε μολις κλεισει χρονο ο μικρος να προσπαθησουμε μονοιμας κανα εξαμηνο κ αν δεν..μετα αλλη μα προσπαθεια το πολυ δυο..

Μαρακι μου περαστικα στο Στεφανακο σας!!Ευαισθητουλης μωρε κ αυτος..κ μενα το ιδιο..

Τονιαμου πολυ χρονη!!!!!!!!!!

Περιοδος εμενα μου ηρθε ακριβως στους δυο μηνες αφοτου γεννησα κ ερχεταικανονια ενα μηνα 18 τον αλλο 17!!

Δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα!!

Πολλα φιλακια σε ολες κ τα μπεμπακια σας!!!!

Εύη μου κορυφαίος ο Χριστόφορος σου...καλά τα μικρά δεν φαντάζεσαι τι συζητήσεις κάνουν! :D

Μαρία μου καλώς μας ήρθες πίσω!!!Μας έλειψες!!! Για το τικεράκι λες???Δεν θυμάμαι ακριβώς πως το κάνεις.Πρεπει να πας σε μια απο τις ιστοσελίδες που έχει τικεράκια το κάνεις και μετά νομίζω πηγαινεις στο προφιλ σου στην υπογραφή και βάζεις τον κωδικό.Τα κοριτσια θα σε κατατοπισουν καλύτερα.

Κατερίνα μου ανοιξατε δουλειές μες στις γιορτές ε??Αντε να τελειώσετε και να επιστρέψετε σπιτάκι σας...

Εγώ θα είμαι μοναχούλα σήμερα, ο αντρας μου θα βγει για φαγητο με φίλους.Βαριέμαι πολύ...κι εγώ θελω να βγω εξω...η αληθεια μου έλειψε να παω κάπου με μουσικούλα αλλά πού να αφησω τον μικρο...τεσπα...Με πονάει και το δόντι μου... :evil:

νικολ μου μην σκας δεν εισαι η μονη οπως ειπα στη βδομαδα κανα 2μερες κοιμαται συνεχομενα και τις υπολοιπες ειναι δραμα να σου περιγραψω το χθεσινο μας βραδυ εφαγε και κοιμηθηκε γυρω στις 11,30 απο τις 1,30 εως τις 4,30 σηκωθηκα και 15 φορες για πιπιλα στις 4,30 την πηρα διπλα μου δεν αντεξε ξυπνησε κ ο μεγαλος και ηρθε και αυτοε στο κρεββατι απο τις 4,30 μεχρι τις 6 ξυπνια κ τα δυο ασε ενδιαμεσα εφαγε η μικρη κ στις 6 κοιμηθηκαμε σηκωθηκαμε 9,30 οπου φυσικα η μικρη ξαναειχε φαει παλι ασε και για μεσημερι που την εβαλα κοιμηθηκε καμια ωρα το πολυ και εγω μιση ωρα με το ζορι βεβαια ενδιαμεσα τον πηρε απο τις 12 εως τις 1 οποτε υπομονη κ εγω δραμα κοιμαμαι βεβαια ευτυχως κοπηκε η γκρινια κατι ειναι κ αυτο

οσο για τις κρεμες τη φρουτοκρεμα την τρωμε γυρω στα 120γρ απο αυριο θα τις τα αυξησω το ρυζαλευρο παλευουμε κανα 100 με το ζορι την αναγουλιαζει ουτε του μεγαλου του αρεσε ενα μηνα με ειχε σκαασει ετσι κ η μικρη τον επομενο θα μπορω να δωσω φαριν λακτε

καλησπεεεεεεεεερες..........σας γραφω εν ταχυ γιατι ετοιμαζομαστε για υπνο...σημερα παρασκευη κ το καθηστερουμε λιγο ;););) ηρθε το απογευμα ο νονος μας κ μας εφερε το δωρο κ αντε να ξεκολλησουμε για να παμε για υπνο....το πρωι πηγαμε τζαμπο για τα καθιερωμενα δωρα του αη βασιλη κ τα υπολιπα δωρακια....εδω κ 4 μερες ολα τα πρωινα λειπουμε κ το σπιτι ειναι....αστα να πανε....αυριο εχει φασινα

η μπεμπα μας εδω κ τεσσερα πεντε βραδυα,αν δεν κανω λαθος απο την κυριακη....ξυπναει 6.30 με 7.00 το πρωι κ μετα απο κανενα μισαωρο τραγουδιου ξανακοιμαται.........ευχομαι να μην ειναι αναλαμπη κ να κρατησει.......χθες το απογευμα που λειπαμε με την μεγαλη,της εδωσε ο αντρας μου 200μλ,δικο μου που ειχα βγαλει κ το καθαρισε σε χρονο dt....μα ποσο πινει :?:?:? φτου φτου το πουλακι μου....στις 9/1 εχουμε ραντεβου κ ανυπομονω να μαθω ποσο εχει παει........στον μηνα πανω την μετρησα στην δικια μας κ ειχε βαλει περιπου 800γρ.........νομιζω πως ειναι αρκετα καλα.......οσο για μποι νομιζω κ απο οτι μου λενε κ οσοι την βλεπουν ειναι ψηλη........ηδη εδω κ ενα μηνα φοραμε ρουχα για 6μηνων :shock::shock::shock: μερικα ειναι λιγο μεγαλουτσικα αλλα τα πιο πολλα ειναι κουτι πανω μας.....

παμε για υπνο κ επιστρεφω να σας διαβασω...........αν δεν κανει καταληψη το μεγαλο μωρο :lol::lol::lol::lol:

Ιφιγένεια εγώ του βάζω 4 κουταλιές ρυζάλευρο και το αναλογο νερό.Χθες την έφαγε όλη. Σημερα αφησε λιγο γιατι γκρινιαζε που νυσταζε.Αλλα μετά θέλει και γάλα, οποτε μάλλον δεν χορταίνει ακόμα.Σιγά σιγά λογικα θα το αυξήσουμε.

Εχω μια απορία βρε κοριτσια.Οταν θα τρωει και φρουτο θα χορταίνει μονο με αυτο ή δινουμε μετά και γάλα??? :roll:

Μιχαέλα μου μοντελάκι η μπεμπα!!! :D

ηρθααααααααα κ παλι..........τονια πολυχρονη κ οτι επιθυμεις.........συμπεθερα τις ευχες μας στο συμπεθερο :D:D:D:D μα καλα ποσα γραψατε.......μαλλον την ωρα που θα κοιμηζω την μπεμπα θα μπαινω απο το κινητο να ενημερωνομαι ;);) ...χανω επεισοδια :lol::lol::lol:

μαρουλιτα καλως ορισες....κ εμεις 3.5 ειμαστε περιπου με αποκλιστικο θηλασμο........αν κ ωρες ωρες μπαινω στον πειρασμο να δωσω ξενο....σημερα ηταν η πρωτη η μερα μετα απο τις πολλες που ειμασταν κρεμασμενοι στο στηθος...ελπιζω να εγινε η ρημαδα η αυξηση γιατι σημερα τρωει νορμαλ κ κοιμαται οπως παλια....ειδωμεν.....

την κυριακη ειχαμε κανονισει να παμε ονειρουπολη με την νονα μας,ολοι μαζι οικογενειακως....αλλα σημερα ακυρο :(:(:( τους βγηκε δουλεια στο εργοστασιο...κ μαλλον κ ο καιρος λεει βροχες κ κρυο....οποτε γεροι να ειμαστε να παμε του χρονου.

μαρακι αν δεις πως δεν εχει χορτασει μπορεις να του δωσεις γαλα,φυσικα....αλλωστε τι ειναι το φρουτο?

παλι ξεχασα.....τι αλλο γραψατε? α για το θεμα περι σεξ.......εγω ακομα δεν το απολαμβανω κ οχι τοσο γιατι εχω ενοχλησεις,αυτο ηταν στις αρχες.........εχω ενα αγχος οτι θα ξυπνησει η μεγαλη κ θα μας πιασει...δεν ξερω πως μου εχει κολλησει αυτο...αν κ το παιδι ποτε δεν ξυπναει κ αν ξυπνησει φωναζει....τι να πω...αγχονομαι κ δεν λειτουργω...χθες το πρωι που ελειπε η μικρη σχολειο κ καπου μεταξυ του υπνου της μπεμπας...εδωσα ρεσιταλ :lol::lol::lol::lol: τελικα το πρωινο μου καθεται καλυτερα κ χωρις αγχος....να δω μου λεει ο αντρας μου τωρα που θα κλεισουν τα σχολεια τι θα κανουμε :lol::lol::lol: δεχομαι προτασεις κ ιδεες :lol::lol::lol::lol:

παω να σας ξαναδιαβασω........

Καλά Μιχαέλα μου πολύ γέλασα με αυτ'α που έγραψες περι σεξ!!! Κι εγώ έχω το άγχος από τώρα για όταν θα μεγαλώσει ο μικρός!!! :lol::lol::lol::lol: Εγω πονούσα τις πρωτες φορες λογω και των ραφων αλλά τωρα μια χαρά, ειδικά μετά την 1η περίοδο.

ασε μαρακι τι να κανω η καψερη.........ψαχνω να βρω τροπους....αλλα τωρα στις γιορτες τι θα κανω? :lol::lol::lol::lol: νηστειαααααααα :lol::lol::lol:

ιφηγενεια μολις ειδα το υπεροχο βιντεο.....τρει μικρες σταλιτσες.......κ μου εκανε εντυπωση η τεραστια κοιλια της μαμας :o:o:o τρια μωρακια θα μου πειτε ειναι αυτα!!!!

παω να δω τον μπεζο..........τα λεμε

γεια σας μανουλες!!!!

τονια μου χρονια πολλα,οτι επιθυμεις!!!να σαι γερη και ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!

μιχαελα χαχα!!!ωραια τα λες!!που να βρεις χρονο για σεξ ε??αφου σε βολεψε το πρωινο κατι ειναι και αυτο!!

μιλατε για δωρακια!!!φανταζομαι τι γινετε τωρα στα τζαμπο ε?ενας χαμος!!!και μεις θα παμε απο βδομαδα!!

τελικα πηγα στην εκθεση ηταν τελεια!!!πολυ χαρουμενο κλιμα και η αδελφη μου με την φιλη μου τα πηγαν σουπερ!!!

σημερα καναμε εμβολιο,δεν καταλαβε τιποτα η μικρη!γιναμε 7.800 και 68.5 ποντους!!800 γραμμαρια και 1,5 ποντο βαλαμε αυτο τον μηνα.την ρωτησα για κρεμουλες και μου ειπε θα τις αρχισουμε τον 6 μηνα.1,5 μηνα ακομη!ανυπομονω.επισης της ειπα οτι η μικρη θελει να καθεται και γκρινιαζει οταν ειναι ξαπλα και μου ειπε να μην την βαζω με μαξιλαρια παρα μονο στην αγκαλια μου με κλιση προς τα πισω,τον αλλο μηνα ειπε θα εκτιμησει την σπονδυλικη της στηλη και θα δουμε.εντομεταξυ η μικρη εχει 2 μερες που πιεζει τους αγκωνες στο ριλαξ και πιεζει να σηκωθει,που να την κρατησω ενα μηνα ακομη ξαπλα,θα με φαειιιιιιιιι!!!

πολυ βιαζεται η μικρη σου παρασκευη ε :lol::lol::lol: εμενα εδω κ λιγες μερες οταν καθεται στο ριλαξ κ αρχιζει τις ζουζουνιες κ τα γελακια μου κανει το εξης....με την πλατη κ τα ποδια σπρωχνει μεχρι που κατεβαινει εντελως κατω στο ριλαξ κ τα ποδια της κρεμονται εξω :o:o:o την εχω πετυχει παρα πολλες φορες ετσι κ σκεφτομαι πλεον οταν την αφηνω μονη να κατεβαζω το ριλαξ κατω στο πατωμα γιατι βλεπω να μου κανει βουτια απο το καναπε.........

να σε ρωτησω κατι....κ χωρις παραεξηγηση φυσικα..........η φωτο που εχεις στο προφιλ ειναι αληθινη,δικια σου?κ τι δειχνει ακριβως?καταλαβαινω οτι ειναι ποδαρακι αλλα καπως μου φαινεται....κ παλι χωρις παρεξηγηση....εδω κ μερες που εβλεπα την φωτο ηθελα να ρωτησω.

MARAKI οπως και στο ρυζαλευερο οταν θα φτασουν τα 180 με 200γρ κρεμα δεν θα χρειαζεται να δινεις γαλα ως τοτε θα δινεις συμπληρωμα.αχ κοριτσια οπως ειπα η αυπνοι παει συννεφο κ στεναχωριεμαι γιατι ειναι 5 και δεν λεει να στρωσει τωρα εχω μια ωρα την παιδευω να κοιμηθει ετωμεταξυ ετοιμη τη μαλωσα κιολας κ τσατιστηκε εμ κοιμηθηκε ξυπνησε μετα απο 10 λεπτα και μετα δυσκολα τη παινρει ο υπνος θελει το στηθος για να κοιμηθει με εχει κουραση αυτη η κατσταση χθες 2 φορες μεσα στη νυχτα θηλασα ελεος αντι να μειωσουμε αυξαναουμε.αληθεια ποση ωρα θηλαζουν πλεον τα μικρα σας?γιατι εμενα η μικρη τα 40λεπτα τα κανει το λιγοτερο μιση ωρα

μιχαελα μου εννοειται βρε δεν παρεξηγω.φαινεται περιεργη ε?καλα εκανες και ρωτησες γιατι οντως φαινονται καπως.θα την ανανεωσω την φωτο μας σημερα αυριο.ε βεβαια αφου οταν προσπαθω να της βγαλω φωτο τα ποδαρακια τα μαζευει μεχρι και τωρα δεν εχω καμια καλη και φαινονται ολες σαν να μην εχει δαχτυλακια.δοξα το θεο εχουμε 10 δαχτυλακια πανω και 10 κατω. :D:D:D:D

Καλημερα κοριτσια και του χρονου!!!

Μια εβδομαδα για τα Χριστουγεννα.Τι καλα!!!

Που χαθηκατε καλε ολες;

Καταρχας να σας ευχαριστησω ολες για τις ευχες σας! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Εχθες ειχα λιγο κοσμο στο σπιτι,για να κοψω μια τουρτιτσα για το καλο.Ο καημενος ο Μιχαηλ δεν ειχε ξαναδει τοσο κοσμο μαζεμενο και τα ειχε χαμενα.Καλα ηταν,αν εξαιρεσουμε τις εξυπναδες της πεθερας μου που νομιζει η καημενη οτι τα ξερει ολα και ειδικα οτι αφορα το παιδι μου.Για παραδειγμα μπορει να πω "το μωρο ρευεται ευτυχως αμεσως και πολλες φορες" και εκεινη θα πει αντε καλε δεν ρευεται ,πολυ μια φορα μονο.Κι αυτο επειδη τον κρατησε μια φορα και δεν της ρευοταν.Ααααααχ!!!Υπομονη Τονιαααα!!!

ποσο σε καταλαβαινω τονια μου!!!

αυτο το κανει ο πεθερος μου,πχ γκρινιαζει η μικρη την σηκωνει πανω και λεει:να βολτα ηθελε το παιδι να κανει ενω του εχω πει πριν οτι ειναι απο τα δοντακια της,εντωματαξυ τιγκα στα σαλια η μικρη με τα χερια στο στομα αλλα παρολα αυτα ηθελε βολτα.και του λεω μια μερα αυτο ειναι η ευκολη λυση και ολοι μπορουν να την ηρεμησουν κανοντας την βολτα και οτι δεν σας μαλωνω γιατι την βλεπετε πολυ λιγο, αν ησασταν κοντα σιγουρα θαχαμε τα θεματακια μας.

τι να κανεις βρε τονια μου αυτα θα υπαρχουν και καλο ειναι να ειμαστε ηρεμες γιατι μονο εμεις ξερουμε καλα τα παιδια μας και οτι και να λενε οι αλλοι στο βαθος ξερουν οτι η μανα παντα εχει δικιο οποτε δεν ασχολουμε και εχω το κεφαλι μου ησυχο.ισα ισα γελαω μαζι τους που ξαφνικα ξερουν τι θελει το παιδι μου!

Παρασκευη κι εγω αυτο κανω,γελαω!Τι να κανω,να τσακωθω;Δεν ειναι και λογος να τσακωθω βεβαια,αν και λεει πολλα που με ενοχλουν.Μακρια κι αγαπημενοι.Ερχεται μια φορα στις 10 μερες τον βλεπει κανα 2ωρο και μετα στο σπιτι του ο καθενας.Φυσικα αν την αφηναμε θα ερχοταν καθε μερα αλλα ευτυχως απο την αρχη τα ξεκαθαρισαμε αυτα.Να δω τι θα κανω ομως οταν θα επιστρεψω στην δουλεια..... :(:(:(

Αν δεν παει στον παιδικο ο Μιχαηλ θα πρεπει και εκεινη να τον κραταει και τοτε να δεις τι εχει να γινει....

Τι κανεις εσυ κατα τ'αλλα;

καλησπερα κοτσουδιααααααααα.......περασαμε ενα ησυχο σαβ/κο.....κ απο αυριο κ παλι τα καθημερινα.την πεμπτη εχουμε την γιορτουλα στο νηπιαγωγειο....φετος η δασκαλα μας ειναι πολυ προχω :lol::lol::lol: κ δεν θα εχουμε το κλασσικο θεατρακι με αστερακια,χριστουλι κ παναγιτσες.το θεμα ειναι μια γιαγια που μενει μονη στο δασος κ την επισκεπτονται τα παραμυθια για τα χριστουγεννα να της κανουν παρεα :D:D:D η δικια μου ειναι η κοκκινοσκουφιτσα :D:D:D δεν της πολυ αρεσε...προτιμουσε να ειναι ο πητερ παν :lol::lol::lol: τι θα κανω με αυτο το κοριτσι....ολα τα αγοριστικα προτιμαει :?:?:?

παρασκευη κ εγω καπως ετσι τα εβλεπα γιαυτο κ ρωτησα με ολο τα θαρρος :D:D:D

ιφηγενεια πεδευεστε ακομα?η αληθεια ειναι οτι κ εμενα δεν τρωει μια κ εξω........μπορει να τρωει 10 λεπτα μετα να παιζει κ μετα αντε ξανα φαι........ισως κουραζεται κ γιαυτο σταματαει...τι να πω........χθες μιλησα με το παιδιατρο για το γαλα μου κ μου ειπε να παρω καποια χαπια...τα λενε σιλροτον κ τα δινουν για την ναυτια κ τους εμετους.......εχουν λεει απιστευτα αποτελεσματα στην παραγωγη γαλατος.......τα πηρα κ εγω αλλα οταν διαβασα στις οδηγιες λεει οτι μπορει δοση του φαρμακου να περναει στο γαλα κ γιαυτο δεν συνισταται σε γυναικες που θηλαζουν να τα περνουν........ετσι κ εγω κομπλαρα κ δεν πηρα :?:?:? τι να κανω?μιλησα κ με την κουμπαρα μου που θηλασε14 μηνες την μικρη κ μου ειπε οτι η ιδια επερνε τα τα χαπακια μαγιας κ ηταν πολυ ευχαριστημενη.....λεω αυριο να τα δοκιμασω.......αλλα κ ο παιδιατρος γιατι μου ειπε γιαυτα?μου ανεφερε κ καποια με τριγωνελα....δεν ξερω αν το λεω κ καλα.θα δειξει

ααα καλα τονια απο τετοια να φανε κ οι κοτες.......τα λενε αυτα με την μια φορα που το κρατανε....δηλ αν το ειχαν καθημερινα τι θα γινοταν?θα μας καναν κ υποδειξεις για το μεγαλωμα....δεν δινω σημασια κ οπου νομιζω απανταω.

παω για μπανιο κ να αραξω λιγο.........καλο βραδυ!!!!

Γεια σας κοριτσια μου.ΤΙ κάνετε?Εμεις καλά...Πώς περασε το Σ/Κ ουτε που κατάλαβα.ΟΧι πως ξεκουράστηκα καθόλου αλλά οκ.Ο Στεφανάκος μου συνεχίζει με το βήχα, αλλα οχι τόσο πολύ όσο πριν, Βελτιωνεται.Τον πονάνε ομως πολύ τα ούλα και κλαίει προσπαθώντας να βάλει όλη την πιπίλα στο στόμα!!!!Αχ να βγει το δοντάκι να ηρεμήσουμε!!!

Απο οτι είδα όλες καλά είστε...Για πεθερικά ολες νομιζω εχουμε να πούμε κάτι...ας μην αρχισω κι εγώ!!! :lol::lol:

Φιλιά σε όλες!!!!!Καλό βραδυ!

φιλεναδες εδω και εγωωω...καλα εσεις λετε για πεθερικα εδω εγω στο σχολειο παω με τη μικρη να παρω ο Χριστοφορο και αρχιζουν ολοι το μακρυ τους και το κοντο τους λες και δεν εχω αλλο παιδι δεν ξερω αλλα και να μην ηξερα αααι παρατα μας...ελεος...εμεις κλασικη γιορτη ο γιος μου ειναι αστερακι...περισυ ηταν δεντρο μα δεν ηταν παλι το ιδιο που εχω και τη στολη επρεπε να φτιαξω αλλη για το αστερι και ειμαι και ασχετη..3 μερες εκανα...ουφφ σημερα παραγγειλα και τη Σοφη μια για την κορη μου και μια για το βαπτιστηρι μου ..αυτο που με νευριαζει ειναι οταν ψωνιζεις δεν φτανει που πληρωνεις τα μεταφορικα πληρωνει και αλλα 2 ευρω για την αντικαταβολη ελεος..αλλα υπολογιζεις και αλλα σου βγαινουν 15 ευρω η μια και εγω θελω 2...και τελικα πρεπει να πληρωσω 36 ευρω..τι να πεις..σημερα εκανα face painting στο Χριστοφορο και στη Μιλα...μιλαμε τρελαθηκε ο κοσμος...χαχα μια σταλια σκατο με λουλουδακια στο προσωπο...ε τι ..την εκανα τρεντυ

Καλημερα μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλα Χριστουγεννα να χουμε!!!!!!!!!Τι κανετε?

Εμεις επιτελους σπιτι μας!!!!!Κ ειμαστε μια χαρα!!!!!!!ο μικρουλης μας χτες εγινε 5 μηνων!!!πως περασε ο καιρος..αυριο εχουμε παιδιατρο κ σε λιγες μερες ξεκιναμε κρεμουλα!!!!!!!!

Τωρα ακομη κοιμαται..προσπαθω ν α τον ξυπνησω

απο τις 8 παρα για να φαει κ αυτος τιποτα στραβωνει αλλα κοιμαται!!!Τον σηκωσα απο την κουνια τα ιδια..τον εβαλα διπλα στον μπαμπα του κ περιμενω..

Σημερα θα στολισουμε κ μεις το δεντρακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για πεθερες που λετε..εγω ειμαι απο τις τυχερες..η πεθερα μου δεν υπαρχει σαν ανθρωπος..ειναι καταπληκτικη,ευχαριστη,γελαστη,διακριτικη,προσφερεται παντα να βοηθησει,δεν πεταει καρφια,δεν σχολιαζει κ μας βοηθαει συνεχεια!!!!!!!

Φτου φτου φτου!!!!!!!!!

Μαρακι μου δυστυχως ο παιδικος αυτα εχει...παντα ομως την πρωτη χρονια...εμενα περυσι η ανηψια μου πρωτη φορα σχολειο ηταν συνεχως αρρωστη..καποιες μερες καθε μηνα..φετος ευτυχως τιποτα ακομη..μακαρι να ναι η τελευταια φορα που ταλαιπωρειτε ο Στεφανακος σας!!

Αρχισε να χασμουριεται το φατσονι μου..τον ακουω..μιας κ χασμουριεται με ηχο ααααουουου!!!! :D:D:D:D:D:D εχει πολυ γελιο!!!!

Τονια μου μην δινεις σημασια..η αδιαφορια ειναι το καλυτερο..

Ρε κοριτσακια σας πεφτουν τα μαλλια?εγω εχω τρελλη τριχοπτωση..

Η αδερφη μου αυριο θακανει αυχενικη!!!Ειχα να την δω 2 βδομαδες κ εχει φουσκωσει η κοιλιτσα της αρκετα!!Εγω ετσι ημουν στον 5ο σχεδον...αλλα καπως ετσι ειναι στο 2ο..απ οτι εχω παρατηρησει απο γνωστες..

Αυτα τα νεακια μας!!Θα τα λεμε πιο συχνα τωρα...φιλια σε ολες κ στα μπουμπουκια σας!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοπέλες

Τόνια μου να ζήσεις για τα γενέθλια σου.

Κατερίνα μου είσαι τυχερή σε θέμα πεθεράς, πάρα πολύ τυχερή.

Μαράκι μου εμείς τρώμε ρυζάλευρο βανίλια της νεστλε. Τρώει 12 κουταλάκια έτσι γράφει το κουτί από 6 μηνών και πάνω και το τρώμε όλο. Συνεχίζει όμως και τα 4 γεύματα των 200ml γάλα και τρώμε και λίγη χορτόσουπα. Από εβδομάδας θα του βάλω και το κοτόπουλο. Περαστικά στο Στεφανούλη, όλο και καλύτερα.

Εμέις περάσαμε ένα πολύ κουραστικό σαββατοκύριακο. Το σάββατο γυρίζαμε για δώρα. Την κυριακή ο άνδρας μου δούλευε στις δημοτικές εκλογές και οι γονείς μου θα πήγαιναν Πάφο, λίγο περισσότερο από μιαμιση ώρα απ το σπίτι μας. Θα γινόταν μια θεία του παπά μου 100 χρονών και θα της κάνανε πάρτυ και θα μαζεύοταν όλο το σόι. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω σπίτι με το μωρό αλλά ο παπάς μου ζήτησε να οδηγήσω εγω γιατί ήταν κουρασμένος και δεν λέω ποτέ όχι του παπά μου - μεγάλη αγαπή - και τους πήρα και τους έφερα αυθημερόν. Περάσαμε πολύ ωραία. Ο μικρός κοιμόταν στο πηγαινε έλα αλλά στο εστιατόριο ήταν αψογος, χαμογελούσε όλου του κόσμου και έκανε ναζάκια δεν παραπονέθηκε καθόλου.

φιλιά σ όλες

Καλημερα!!!

Συμπεθερα ευχαριστω για τις ευχες!!!!

Σουπερ μοντελακι η νυφουλα μου…

Πολύ ωραιο το θεατρι8κος ας καλε..μπραβο τη Δασκαλα..η κουνιαδα μου λεειθ ότι προσπαθει να φτιαξει ένα Θεατρικο με την ταξη της…αλλα δενε χει συμμετοχη..λεει κάθε χρονο και σε χειροτερη τμημα εριναι..το καλυτερο που ειχε ηταν προπερσι που ηταν σε ένα σχολειο στην Καβαλα!

Εμας στο δικο μας θεατρικο στον παιδικο ο Χριστοφορος θα παριστανει τη νυφαδα..κοινως πρεπει να τον ντισω στα ασπρα και τελος…και αυτό γιατι δεν γουσταρει ουτε να περπατησει ουτε να χωρεψει ουτε να τραγουδισει ουτε φυσικα να λεει λογακια..ακομα και οι ταρανδου χορωπηδανε..αυτος θα στεκετε εκει και θα χαμογελαει- ελπιζω

Ολο λεω θα βαλω φωτο του μπεμπη..και ολο ξεχναω η καψερη…

Παρασκευη κουκλιτσα και η δικη σου. Και ο δικος μου θελει να καθετε, ανασηκωνετε στο ριλαξ και μολις τον ξαπλωσεις γυρηζει αμεσως μπρουμητα και κανει «καμψεις» και κανει κινησεις σαν να προσπαθει να μπουσουλισει… δεν τον βαζω να κατσει αλλα τον κραταω σε ημικαθηστη σταση…

Παντως ο μεγαλο ςμου εκανε βαρελακι πολύ πιο μεγαλος αν θυμαμαι καλα

Αχ Τονια αυτές οι πεθερες..τι να πεις..αραγε και εμεις τετοιες πεθερες θα γινουμε;;;…θα ξεκουτιανουμε μεχρι εκεινη την ηλικια;;; Ελπιζω όχι !!!!

Η δικη μου μενει από κατω..αυτη φροντιζει τον μικρουλι και ειχε και τον Χριστοφορο περισυ..

Εγω κανω σε πολλα πραγματα τα στραβα ματια γιατι ότι κανει δεν το κανει από κακια…ΟΚ ανακατευετε που και που αλλα όχι με δολο η από κακια..απλα είναι τετοιος ανθρωπος , δε λεω αλλα ποτε δε μου εδωσαν την εντυπωση ότι δε με θελουν και ποτε δεν εκανε πραγματα για να μας ανακατεψει σαν ζευγαρι η να μας διμηουργησει προβληματα σε προσωπικο επιπεδο ισα ισα μπορω να πω.

Καλα κατερινα εσυ εχεις την ιδανικη..φτου φτου…ετσι να ειστα παντα..Ειδες τελικα υπαρχουν και φυσιολογες πεθερες..μακαρη να παραδειγματιζονται και μερικες θανασημες

Για μαλλια…αχ..ασε..καθε μερα ηλεκτρικη..εχω μερικα αδεια σημεια στο κεφαλι –α υτη τη φορα πεσανε πολύ περισσοτερες τριχες – μαδαω συνεχεια, αλλα ευτυχως φυτρωνουν και άλλες παο κατω..αφου στη βαφτηση δεν ξερω τι χτενισμα να κανω αφου δεν εχω μαλλια σχεδων καθολου από ογκο…μονο μηκος, Με το καλο η αχυενικη

Καλημέρα κουκλίτσες μου!! Είμαι στη δουλειά και μόλις επανήλθε το internet!! κάποιο πρόβλημα έχουν τα δίκτυα και μία έχουμε μία όχι... τι κάνετε???? Καλή εβδμάδα να έχουμε!!! Εγώ σέρνομαι.. είμαι ξύπνια από τις 4... μία ο Νικόλας και μετά η μπουμπού η οποία ξανακοιμήθηκε στις 7 παρά 5...7 υποτίθεται σηκώνομαι... :(:(:( Νυστάζω.. κι έχω πάρα πολύ δουλειά.. ήδη πίνω τον δεύτερο καφέ μπας και ανοίξει το μάτι.. αλλά δεν... δεν πρόλαβα να σας διαβάσω!!επιστρέφω στη δουλειά και επανέρχομαι.. ;)

καλημερα καλημερα τι μου κανετε?

για τα μαλλια εγω μαδησα πολυ μεταξυ σεπτεμβριο οκτωμβριο ειναι η εποχη που μαδαμε ηταν κ απο τις γεννες για τουφες αλλα εχω πολυ μαλλι κ οκ τωρα ειναι νορμαλ πλεον...να παρετε καμια βιταμινη οσες βλεπετε να αραιωνετε..

μαλλον δεν διαβαζετε ολα εδω μεσα που γραφουμε σε παλιοτερα αρθρα ειχα εξηγηση την πιπιτσα για την μπυρα μαγειας πως βοηθαει και την δοσολογια και ειχα βαλει αρθρα απο γιατρους καλυτερα να παρεις μπυρα μαγειας τα σιλροτον ειναι για το στομαχα καλα γιατι σου ειπε να τα παρεις?ελεος...

απλα στη μαγεια μια βδομαδα παιρνςις μια αποχη ψαξε για αρθρα για να μαθεις τη δοσολογια δεν παιρνεις κουτουρου και βρωμανε πολυ υποψιν...εγω τα ειχα αγορασει κι δεν τα πηρα κ μου αρεσει που ειχα παρει τη μεγαλη συσκευασια 250χαπια...τα πεταξα στο τελος γιατι ληαξνε

τωρα για τη κοιλια χθες ημασταν παρες κ η μια κοπελα ειναι εγκυος 3,5 μηνων ετσι ημουνα εγω 5 και στο 2 πιστευω ειναι η εγκυμοσυνη διαφοερτιθκη λενε στο 2 φαινεται πιο γρηγορα αλλα εγω ημουνα πολυ πιο συμμαζεμενη τωρα σε σχεση με το πρωτο βλεπω τον ευατο μου ειχα πρηστει παντου δηλ ειχα βαλει 15 κιλα και ειχαν παει παντου ενω αυτη τη φορα ειχα κοιλια μονο αφου στα τζιν μου ειχα μπει μετα απο 11 μηνες ενω τωρα στους 4 μηνες μπηκα παρολο που εβαλα 13 κιλα τωρα

αχ νυσταζω ενα εχω να πω 3 φορες την ψιλοταισα και 3-4 σηκωθηκα για πιπιλα που δεμν κραταει πανω απο 1 λεπτο...οσο για το αν χορταινει σε αυτο δεν υπαρχει αμφιβολια απλα ετσι ξυπναει και τσατιζεται κλαει η απλα ξυπναει εχω δοκιμασει πολλες φορες κ εδωσα ξενο με το ζορι επιπλεον δεν το επινε αλλα εγω εκει ε παλι ξυπναει 1 με 2 φορες....ποτε θα στρωσει..ποτε θα μαθει τη πιπιλα κ οχι το στηθος γιατι για να κοιμηθουμε αυτο θελουμε το90%μονο ομως για υπνο κ οχι κατα τη διαρκεια της ημερας οσο για τη διαρκεια που ειπα 40 λεπτα παλι το 90% τρωει 30 λεπτα ασταματητα δηλ τρωμε δεν πιπιλαμε...

εντωμεταξυ προχθες κοιμηθηκε η μικρη σερι απο τις 12 παρα μεχρι της 8 παρα ε εκεινο το βραδυ ξυπνουσα απ τις 6 γιατι με πονουσα τα στηθη μου ειχαν γεμισει και ελεγα μηπως ξυπνησει και ξαναξαπλωνα και ξαναξυπνουσα μια φορα να συγχρονιστουμε...οσο για τις κρεμουλες τρωεμς φρουτοκρεμα γυρω στα 150γρ και ρυζαλευρεο το παλευουμε μιας κ την αναγουλιαζει οπως τον μεγαλο μου

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...