Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

καλησπερουδιααααααα κ παλι........ευη προσεχε γιατι δεν ξερεις απο που θα σου ρθει :lol::lol::lol::lol: κ εγω νομιζω πως οσες φορες κ αν μεινω εγκυος ετσι θα ειμαι....θα ξερνοβολαω ολιμερις κ ολυνυχτις........3 φορες το εζησα κ νομιζω πως το εχω εμπεδωσει για τα καλα.......η αληθεια κεγω παντα ηθελα 3 παιδια...εαν μεχρι την επομενη 5ετια στρωσουν τα πραγματα...οικονομικως εννοω...θα το σκεφτουμε πολυ σοβαρα...αλλιως περνανε κ τα χρονια κ μετα δεν....κ δεν σκεφτομαι την κουραση με δυο παιδια κ εκγυος οσο αυτους τους καταραμενους εμετους :evil::evil::evil: ειδωμεν........

η μικρη μου σημερα με ξεζουμισε........ολη την ωρα στο βυζι κ φαινοταν να μην χορτενε....ετρωγε,κοιμοταν 40 με 50 λεπτα κ ξυπνουσε πινασμενη....το βραδυ της εδωσα μονο στηθος γιατι οσο εβγαλα το κραταω για αυριο πρωι που θα λειψω λιγο....βλπω να ξυπναει νωρις νωρις την νυχτα...τι γινεται ρε κοριτσια....μου αυξανει την παραγωγη,λιγοστευει το γαλα ή δεν χορταινει?το 2ο ξερω πως δεν παιζει...ή μηπως παιζει? :?:?:? η αληθεια ειναι οτι σημερα μετα βιας ολη μερα εβγαλα 100μλ...τι γινεται...κ καποια στιγμη ρουφουσε ρουφουσε κ το εβγαζε κ γκρινιαζε...σαν κ καλα να μην ειχε αλλο γαλα.......

παω για μπανιο κ υπνο......καλο βραδυ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλησπερα!Τι κανετε;Εμεις καναμε εμβολια σημερα μιας και γιναμε 4ων μηνων.Δεν εκλαψε πολυ ευτυχως.Αλλα εχει γκρινια και την επιασαν τα λαματα πριν και δεν μπορουσα να την ηρεμησω!Ταλαιπωρηθηκε πολυ.Αφου ουτε μπανακι δεν την εκανα,θα φαει σε λιγο και μετα υπνο.

Κατα τ'αλλα πηρε 420γρ.ειπε ο γιατρος ειναι πολυ καλα.Και ειναι 60 ποντους υψος.

Δεν σας διαβασα,ειμαι και εγω ταλαιπωρημενη απο την γκρινια της...

Παρηγγειλα πανες απο το Αμαζον.Τελικα αυτο που χρεωνουν ειναι φοροι.Αλλα και παλι συμφερει πααααρα πολυ!!!Υπολογισα πως γλιτωνω 120 ευρω!!!!Παρηγγειλα 2 κουτες,δλδ 400 πανες!

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια!Συμπεθερα ο Στεφανακος ειναι καλυτερα;

Σας καληνυχτιζω...Ευχομαι να ειστε ολες καλα!Θα επανελθω αυριο να σας διαβασω!Φιλακια!!!

μαλλον αυξανει την παραγωγη σου γιατι κ εμενα 2 μερες ετσι ηταν τωρα μια χαρα καμια φορα κιολας τα ηρεμει το στηθος..οσο για την περιοδο ειναι οργανικο και στη καθε γυαναικα αλλες θηλαζουν κ εχεουν περιοδο εχω στο μεγαλο θηλαζα και 4 μηνες δεν ειχα μετα στο 5 μηνα τσουπ εμφανιστηκε να δουμε στη μικρη τωρα...οσο για 3 παιδι δεν λεω οχι αλλα δεν λεω και ναι δηλ δεν εχω παρει αποφαση αν μπορω οικονομικα κ αν περασει μια 3 ετια ισως γιατι τοσο κοντα δεν λεει βεβαια τοτε θα ειμαι σχεδιν 33 αλλα βλεπουμε ως τοτε για την ωρα οχι κ οχι δεν μου ελειψε τιποτα απο την εγκυμοσυνη μου ασχετα που και στις 2 δοξα το θεο δεν ειχα εμετους μονο στη μικρη αναγουλες για 1,5 μηνα καταλλα ηταν ολα καλα και καλες γεννες αλλα η κοιλια μου ηταν κουραστικη κ στις 2 πετχτες κ μυτερες..οχι και παλι οχι δεν μου λειπει οτανν κανω δουλειες χαιρομαι που τις τελειωνω σε 2-3ωρες ενω τοτε ουτε να σκυψω δεν μπορουσα

Μαρακι εμεις που ειχαμε ρωτησει καποιον ηταν 100 ευρω για 2 ωρες στις οποιες ειναι 2 ατομα, ενας κλοουν- ταχυδακτηλουργος που κανει διαφορα και η γυναικα του η οποια κανει ζωγραφικη προσωπου αλλα οπως σου ειπα με τη διαθεση στο νταουν και αφου δεν θα κανουμε τραπεζι δεν το εψαξα παραπανω

Εμενα παλη την Κυριακη προτη φορα μου ηρθε περιοδος..ετσι εξηγηθηκε η απιστευτη λυσσα που ειχα για γλυκακι..σνιφ σνιφ..

τι καλα που ηταν χωρις αυτην την κιουρια....

νωρις...και στον Χριστοφορο νωρις ηρθε

Καλημερα χρυσα!

Κι εγω αδιαθετησα εχθες για 2η φορα και με μεγαλη καθυστερηση απο την προηγουμενη.Αφου εκανα μεχρι και τεστ εγκυμοσυνης γιατι χεστηκα πανω μου.Οταν εχθες χαλασα την διαιτα κι εφαγα μια ολοκληρη παστα μπισκοτο,καταλαβα οτι θα μου ερθει περιοδο και τσουπ να την το βραδυ.

Αχ περσι τετοιες μερες ημουν στο κρεβατι με αποκολληση.Τι περιπετεια κι αυτη!

Τι θα φατε σημερα;

KALHMERA KORITSIAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

TONIA MOU KAI EMENA MOU EIXE ERTHEI TON PROHGOUMENO MHNA STIS 3 KAI AYTON TON MHNA STIS 10 KAI EGW XESTIKA LIGO..XAXAXA :lol::lol::lol: ALLA AEFOSON PROSEXOUME LEW MPA......OUTOS H ALLOS TO ENIOTHA KIOLAS PWS THA MOU ERTHEI!!!!!!!!

PANTWS EXW POLY AIMA....DEN XERW GIA ESAS....SHMERA MOU TELEIWSE EPITELOUS!!!!!!!

Καλημερα Τονια, Καλημερα Χριστινιω..

εγω σημερα θα φαω μακαροναδα με λευκη σαλτσα μανηταρια .

Εντωμεταξη με την αδιαθεσηα μειωθηκε το γαλα που μπορω να αντλησω και ο μικρος εχει αυξησει τις αναγκες του...γκρρρ...1,5 μηνας εμεινε για αποκλειστηκο θηλασμο

καλημερα εγω σημερα θα φαω κινεζικο με τον αντρα μου κρεας χοιρινο με ρυζι μπαμπου και πιπεριες που και που το κανουμε κ σπρινγ ρολσ..

αχ με την περιοδο ειναι καπως το γαλα θυμαμαι ο μεγαλος μου γενικα δυσανασχετουσε εκεινες τις μερες...

σες μου θα πας μεχρι 6 μηνες χωρις κρεμα ε?

παντως αρχισα να αγχωνομαι για το θεμα περιοδος λεω αν μου ερθει ενω ειμαι εξω?θα μου πεις γιατι ποτε βγαινω αλλα λεμε..πριν μεινω εγκυος πρωτη φορα ειχα σημαδια και πονους...μετα που γεννησα και μου ηρθε δεν καταλαβαινα μονο την εβλεπα...τωρα δεν ξερω τι θα γινει οταν θα ερθει παντως κ εμενα σεν μου λειπει να πω την αληθεια...

γεια σας κοριτσια μου!!!

εμενα η περιοδος μου ηρθε 1,5 μηνα μετα που γεννησα και απο αιμα χαμος,παρα πολυ και συνεχιζει ετσι.και ναι ιφιγενεια και εμενα εκει που τελειωνε στις 7 μερες τωρα στις 4 και γω!!πολυ χαιρομαι!!

σημερα εγω αν ειναι καλα η μικρη μου θα παω κατω στο λιμανι,εχει μια εκθεση αν το ξερετε το pillbox με νεους καλλιτεχνες και περνει μερος και η αδελφη μου με την φιλη μου και θα πω να δω τι φτιαξανε,φορεματα κανουν.εκανα μπριζολες με πατατες στο φουρνο για τον αντρα μου και γω θα φαω κατι απο εξω.ηρθε και η πεθερα μου να την κρατησει.

βρε ιφιγενεια σημερα η μικρη μου 2 φορες πλανταξε στο κλαμα πρωτη φορα ετσι,με λιγμους,λεω μπας και ειναι ωττιτιδα εκανα το κολπακι αλλα δεν καταλαβα κατι.μετα λεω μηπως ναναι πονακια,την εβαλα μπρουμητα της πατησα την κοιλιτσα και της εφερνα τα ποδια στο στηθος μπας και ηθελε να αεριστει και ηρεμουσε.θα την παρακολουθω αν συνεχιστει,τωρα κοιμαται απο τις 12.μηπως απο την νυστα της ναεκλαιγε?τι να πω μωρε στεναχωρηθηκα παρα πολυ :(:( θερμοκρασια πολυ καλη 36.6.θα δειξει!

αυτα μωρε,σας φιλωωωω!

Εγω ειχα περιοδο στις 30 Οκτωβριου και τωρα μου ηρθε 13 Δεκεμβριου,οποτε καταλαβαινετε πανικο.Δεν θα ειχα κανενα προβλημα να ημουν εγκυο,εαν δεν ειχα κανει καισαρικη,αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα για εγκυμοσυνη.Ας κλεισουμε με το καλο χρονο και βλεπουμε.Θελω οπωσδηποτε 2ο νινι.

Γεια σου Παρασκευη μου.Κι εμενα ωρες ωρες σπαραζει στο κλαμμα και δεν ηρεμει και το κανει πιο πολυ οταν δεν τον περνω αγκαλια.Μαλλον εχει να κανει με το αισθημα αποχωρισμου που νιωουν τα μωρα σε αυτη την ηλικια.Δεν ξερω......

καλησπερουδιαααααααα.....εγω απο περιοδο ακομα δεν.....συμπεθερα κ εγω θελω να την θηλασω τουλαχιστον μεχρι 6 μηνων αποκλειστικα...τωρα αν βρω δουλεια κ δεν προλαβαινω τα γευματα της θα της δωσω κ ξενο.......χθες βραδυ απο της 7 μεχρι κ της 8 που την εκανα μπανιο τρωγαμε ασταματητα κ μετα το μπανιο της ξαναεδωσα φυσικα.....ακομα κ οταν την εβαλα στο κρεβατι φαινοταν οτι πινουσε...ετρωγε με μανια τα χερια...δεν γκρινιαζε ομως γιαυτο κ δεν της εδωσα αλλο...με ρουφηξε κανονικα.......ετσι οπως παει λεω θα σηκωθει σιγουρα μεσα στην νυχτα....αλλα ευτυχως το πηρε σερι κ ξυπνησε στις 6.30...τυχαιο παλι?μετα για κανενα μισαωρο ειχε τραγουδια,δεν την εβγαλα απο το κρεβατι κ κοιμηθηκε ξανα μεχρι της 9....αντε ναδουμε μπας κ στρωνει.....

αυτο με την περιοδο κ το γαλα σεν το ηξερα....δεηλ τι γινεται με το γαλα?λιγοστευει?

παω να κανω καμια δουλιτσα γιατι με τα μπισκοτακια σημερα τιποτα δεν εκανα........cu!!!!

το πρωι πηγα στο σχολειο (σημερα βολεψε τελικα) κ καναμε τα κουλουρακια....περασαμε πολυ ομορφα....βεβαια τα κουλουρακια θα πρεπει να ειχαν κ καποια λαφηρα μεσα :?:?:? (του τυπου τριχουλες)...εγω μια φορα τις προιδοποιησα τις μανουλες οτι τα παιδακια τα εκαναν τα κουλουρακια κ οχι εγω...μην εκπλαγουν αν βρουν καμια εκπληξη :lol::lol::lol:

μετα το μεσημερι οταν πηγα να παρω την μεγαλη για να μην σεργιαναω κ το μωρο...το ανεβασα στην πεθερα μου...κ της λεω εχει φαει,ειναι ετοιμη για υπνο...αν δεις κ γκρινιαζει κουνα την θα κοιμηθει...ποσο ελειψα?δεκα λεπτα?αντε ενα τεταρτο.....οταν ανεβαινα να την παρω το ακουγα να τσιροβολαει κ να πλανταζει στο κλαμα....τρομαξα....το καημενο το πηρα αγκαλια κ εκλαιγε με αναφιλιτα...πραγμα σπανιο....να δεν ξερω τι επαθε,αρχισε να κλαιει κ να μην ηρεμει :evil::evil::evil: εγω φουντωσα....αφου της λεω οτι νυσταζει,μην την περνετε αγκαλια θα νευριασει.....ποιος τα λεει κ ποιος τα ακουει :evil::evil::evil: δεν προλαβαμε να κατεβουμε στο σπιτι το πουλακι μου ειχε ξεραθει.....

Αχ ρε κορίτσια μέσα στο μυαλό μου είστε. Και εγώ σκεφτόμουνα για δεύτερο αλλά δεν ξέρω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Εμεινα αμέσως έγκυος στον Ανδρέα μου αλλά το δα και απ τις κουμέρες μου που κάνανε ευκολα το πρώτο και δυσκολεύτηκαν στο δεύτερο. Σήμερα γέννησε η μιά απ τις δύο. Εκλεισε τις 40 εβδομάδες και της έβαλε ορό ο γιατρός για να ξεκινήσουν οι πόνοι. ολα πηγαν καλά

Που λέτε, έλεγα όταν κλεισει ο Ανδρέας μου 2 χρονών να μαι έγκυος αλλά δεν ξέρω ίσως και νωρίτερα. Το σίγουρο είναι ότι προσέχουμε. Δύο φορές που έμεινα έγκυος ήταν απ το πρώτο μήνα και ο γιατρός μου το τόνισε ιδιαίτερα να προσέχω αν δεν θέλω εκπληξούλες.χεχε. Αν και θα ναι ευχάριστη εκπληξούλα.

Ευγενία μου καλωσόρισες. Σε πεθυμήσαμε.

O Ανδρεας μου κοιμάται και περιμένω να ξυπνήσει να κάνει μπανάκι. Αργήσαμε σήμερα.

φιλιά και καλό βραδάκι

Τι κάνετε κοριτσάκια μυο?Τα μπεμπάκια σας?? Εμεις καλά είμαστε, ο Στεφανάκος μου ταλαιπωρείται ακόμα με πολύ ΄βηχα.Αντε να περάσει συντομα γιατι δεν μπορώ να τον ακούω και να μην μπορώ να τον βοηθησω. Σήμερα έφαγε όλη την κρεμούλα του, πριν απο λίγο ήπιε και 150 μλ γάλα και κοιμηθηκε.Ειναι φορές που το βράδυ πινει περισσοτερο κι αλλες που απο τη νυστα δεν μπορει να το πιει όλο. :roll:

Μιχαέλα μου έκλαιγε η μικρούλα ε??Πολύ εκνευριζομαι οταν τους λες κατι για τα μωρά και κάνουν του κεφαλιού τους. Φαντάζομαι πως θα ειναι τα μπισκοτάκια :lol: θα κάνω και εγώ με τα παιδιά μου της ειδικής μοναδας σοκολατάκια την Παρασκευή..Βα δω τι θα κάνουμε!!!! :lol:

Παρασκευή μου ισως να νυσταζε η μικρή ή να πονούσε κάπου.Μην αγχώνεσαι αφου δεν γινεται συνέχεια.

Χρυσταλλένη μου σκέφτεσαι ήδη το δέυτερο ε??Εγώ λεω να μονιμοποιηθώ και μετά, δηλαδή (ευχομαι) σε 3 χρόνια περίπου...

Τονια μου νομιζω πως αρχικα καπως ετσι θα ειναι η περίοδος μας, μεχρι να βρει τους ρυθμους της πάλι! :D Εμενα μετά την πρωτη φορά μου ηρθε στις 24 μερες και μετά στις 28 και εχω αρκετό αίμα... :roll:

Χριστινάκι τι κάνει το κουκλάκι σου?

Κοριτσια για το κλοουν που λέγαμε, ρωτησα ακομα 2 κοπέλες κι ειναι ιδιες οι χρεώσεις.Στην Κύπρο ειναι τσιμπημένα τα πράγματα.

Ευχομαι να ειστε όλες καλά...Παω να γραψω μια ανακοινωση για το σχολείο και ύπνο!!!! Πολλά φιλιά και καλόμας βράδυ!

κοριτσακια μου σας εχασα...Μαρακι μου περαστικά στο Στεφανάκο σου...

Διαβαζα για περιοδο που γραφετε.....κ εγω ακόμα δεν εχω κορίτσια κ ποναω στην επαφη.....μου το ειχε πει ο γιατρός οτι θα στρωσουν τα πραγματα μόλις αδιαθετήσω,.......για να δούμε ακόμα το παλευω με το θηλασμό...

Οσο για εγκυμοσύνη θα ηθελα πολυ ενα 2ο αλλα δεν πρεπει ακόμα....μετα τους 9 μηνες μου εχει πει...

ειμαι κ 35....γαμωτο...............

Αλλα δεν θελω να μεινω φυσιολογικα!!!!!!!!!!!!!! :shock: εχω αλλα 6 μωρακια στην καταψυξη που αν δεν τα χρειαστω θα τα δωσω ......αρα καταλαβαινετε τη ψυχολογία μου.......κ με μια ωοθηκη πλεον δεν ξερω αν θα ειναι ευκολο..εδω με 2 κ δεν μπορούσα...θα το αφήσω στη τυχη του..κ οτι αποφασίσει ο Θεούλης...αν μετα απο κανα χρονο δεν γινει μπορει να παω να βαλω τουλάχιστον 2.............

Βρε κοριτσακια οσες εχετε στην καταψυξη εμβρυα τι εχετε αποφασίσει να τα κανετε?

Χρυσταλλενη εγω ξερω το αντιθετο...

οτι μετα το πρωτο μενεις ευκολα εγγυος...

Δεν ξερω αν αυτο με την περιοδο ειναι κανονας...παντως και στον Χριστοφορο ειχα το ιδιο πραγμα..τεσπα..δεν πειραζει..

θ

Ax Ιφιγένεια μου άνοιξες την όρεξη για τρίδυμα........... :D

Μωρε αν δεν χρειαζόταν να δουλευω....με χίλια.............

καλημέρα κοριτσάρες ...εγω κλασικά αυπνη αφου ο μπεμπάκος ξυπνα καθε λιγο για να του βαζω το στήθος στο στόμα...............

Καλημερα αγαπημενες μου!!Καλα βρε,ακομη δε γεννησαμε συζητατε για εγκυμοσυνες?? :o:o:o:o

Εγω με τιποτα δεν κανω τριτο,ακομη δεν εχω συνηθισει καλα καλα την ιδεα των 2!Καλως ή κακως ηθελα παντα ενα οποτε ως εδω ειμαι καλα,ως μανα εκλεισα!!!

Νικολ μου εγω τα εμβρυακια που ειχα στην καταψυξει πηγα προ μηνος κ τα κατεστρεψα μιας κ ημουν σιγουρη οτι δεν θα κανουμε αλλο.Ασε που αν δεν πηγαινα θελανε 600 ευρω για καθε χρονο καταψυξης!!

Απο περιοδο παλι,εχω κανονικοτατα απο τον τριτο μηνα που γεννησα κ ειχα αιμοραγιες,μεχρι νοσοκομειο πηγα.Τωρα εστρωσε..

Μαρακι ελπιζω ο Στεφανακος σου να ειναι καλυτερα!

Παρασκευη καταφερατε τελικα να πατε στην εκθεση που ελεγες??

Δε θυμαμαι τι αλλο γραψατε :oops::oops::oops:

Ιφιγενεια το βιντεο με τα τριδυμακια τελειο κ συγκινητικο πολυ!Η αληθεια βεβαια ειναι οτι το εβλεπα κ σκεφτομουν πως να τα εβγαζε περα αυτη η κοπελα...

Γεια σας μανούλες!!

Χρύσα μου τώρα είδα για την ξαδέλφη και τον πεθερό... περαστικά εύχομαι και στους 2...

Μαράκι πώς είναι ο Στεφανάκος? Εύχομαι καλύτερα...

Μιχαέλα έχεις δίκιο που θυμώνεις! Για το δικό τους κέφι ταλαιπωρούν το μωρό... το κάνουν και οι δικοί μου καμιά φορά και τα παίρνω!!

Συμπεθέρα δεν το σκέφτεσαι για 3ο ε? Εγώ όταν είχα δίδυμα έλεγα ότι θα ήθελα να κάνω και τρίτο... αλλά τώρα βλέπω ότι δεν με παίρνει...μιάς και για 2ο μου είπε ο γιατρός να περιμένω 3 χρόνια... θα έχω πάει 36-37.. και αν όλα πάνε καλά και κάνω το 2ο θα είναι η 3η καισαρική... οπότε το ξεχνάω το 3ο... :roll::roll::roll::roll: Ας είναι καλά τα μωράκια μας και ας μην κάνουμε 3ο... :lol::lol::lol:

Νικόλ συνεχίζει να είναι βυζάκιας ο μικρός ε??? :lol::lol: Το μανάρι μου!!! Και ο Κερεμ εδώ και 2 μέρες θέλει συνέχεια βυζί...μάλλον κάνει αύξηση...(πόσο γάλα θα παράγω πιάαα) ευτυχώς δεν ξυπνάει τη νύχτα!

Ήρθε και το καρεκλάκι φαγητού που είχα παραγγείλει απο Αμαζον, το άφησαν στο μαγαζί.. ανυπομονώ να έρθει ο άντρας μου και να το φέρει!! Δευτέρα ξεκινάμε φρουτάκιααααα!!!

Νίκη πολύ καλά έκανες και παρήγγειλες παμπερς, συμφέρουν πολύ!! Εγώ πήρα 6 κούτες δηλαδή 816 πάνες με 129 λίρες!! Τώρα βλέπω ότι κατέβασαν κι άλλο τις τιμές...

Τι άλλο γράψατε δεν θυμάμαι...έχω τον Κερεμ αγκαλιά που προσπαθεί να κάνει ακροβατικά!!!

γι αυτο εβαλα το βιντεο γιατι συγκινηθηκα να πωτην αληθεια αν και θεωρω ενα απο τα μεγαλυτερα αν οχι το μεγαλυτερο θαυμα την εγκυμοσυνη [πως απο μια πινεζα γινεται ενα ολοκληρο ανθρωπακι

Όντως πολύ ωραίο το βίντεο Ιφιγένεια...

Για περίοδο που λέγατε, εμένα δεν μου ήρθε ακόμα...Ούτε και μου λείπει ιδιαίτερα. :lol::lol::lol:

Η ξαδέλφη μου που η κόρη της είναι 2 ετών και τη θηλάζει ακόμα έχει κανονικά περίοδο κάθε μήνα, απο την αρχή είχε.

Γιελιζ αυτη τη φωτο του Κερεμ με τη γλωσσιτσα απο'εξω να την κανεις μεγαλο πορτερετο..ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Γιατι καλε να μη κανετε και αλλο παιδιακι..η ξαδελφη μου εκανε την Τριτη της κορη στα 38..η κουνιαδα μου ειναι 36 και ακομα δεν εχει αποφασισει ποτε θα κανει παιδι...

Υγεια να υπαρχει και καλη διαθεση, ολα γινονται!!!

Ειναι τελικά στο σώμα της καθε γυναίκας...δεν είναι μόνο ο θηλασμός.....

ναι Διοσακι μου πολυ βυζάκιας .....αν κ αυτο το μήνα του δίνω λίγο παραπάνω ξένο γιατι φρίκαρα τον προηγούμενο μήνα που πήρε μόνο 250gr. Και εγω εχω 2 καισαρικές και σε 2ο παιδακι θα είναι η 3η......περίπου δηλ. γιατι με κόψανε αλλα όχι κ τη μήτρα στη 1η........

Sofaki Μου το σκέφτομαι κ εγω τι να κάνω......θέλω κ άλλο παιδάκι ....αλλα αν μείνουν 4-5 έμβρυα δεν ξέρω τι να κάνω....δεν θέλω να τα καταστρέψω απο τη μία ..θα ήθελα να τα πάρει μια γυναικα που δεν μπορεί..(χωρίς να πληρώσει)---αποκλείεται αυτο!!!!!! :cry: απο την άλλη σκέφτομαι τις επιπτώσεις να έχει κάπου αδελφάκια ο μπέμπης μου κ να μη το ξέρουμε.................θα δω τι θα κάνω μέχρι τότε.........με πονοκεφαλιάζει η σκέψη κ μόνο...............πάντω εχω υπογραψει να δωθούν αν εγω δεν τα χρειαστω μεσα σε 5 χρόνια.......καλα αλλαζει αυτο.!!!!!!!!

ενα 3ο με τίποτα ε? :lol: πήραμε φόρα................

Cesiliaκι φιλια..........

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...