Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου..Τι κάνετε??Από ότι διάβασα όλες καλά... Εμεις μια χαρά. Το πρωί κάναμε βόλτες στο εμπορικό και πήραμε δωράκια για τα Χριστούγεννα για τα βαφτιστήρια και τις ανηψιές μου. Πήραμε κι ένα σωρό ρούχα στο Στεφανάκο μας...Βασικά ο μπαμπάς μας τρελλαθηκε κι οτι έβλεπε το ήθελε για το γιο του!!!! :lol::lol: Μετά πήγαμε για φαγητο και μετά σπιτι..Δοκιμάσαμε και κρεμούλα ρυζαλευρο για πρώτη φορά και ξετρελλάθηκε!!! Ενώ ο γιατρος μου είπε 2-3 κουταλιές να του δώσω για αρχή δεν με άφηνε να πάρω το κουτάλι μακρυά του και νευρίαζε..ειχε πολύ γέλιο, έσπρωχνε το κουτάλι στο στόμα του. :lol: Εφαγε γύρω στις 10 κουταλιές και μετά ήπιε και 120μλ γάλα!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Πάντως στις βόλτες μας ήταν κύριος,ουτε κιχ δεν έβγαλε και μοιραζε χαμόγελα σε όλους!!!! :D Από εμένα το πήρε αυτό. :lol::lol::lol::lol:

Αυριο θα πάμε στο πάρτυ γενεθλίων που κάνει η βαφτιστήρα μμου και μετά βολτίτσα!

Σοφάκι μυο γλυκό ταλαιπωρείστε πολύ αλλά χαλάλι των μικρών σου...πάντως είναι κούκλες και οι δυο.ΚΑι δεν ειναι οι ιδιες,οποτε τις ξεχωριζεις ευκολα!!! :lol:

Παρασκευή κι εσύ διδυμούλα ε???Αρα εχεις γονιδια για διδυμα....αντε στην επόμενη εγκυμοσύνη!! :D

Γιελιζ ειδες ε??ΤΑ αντράκια μας πάνε πακέτο!!!! :lol:

Κατερινάκι σου κάνει ναζάκια ο μικρός σου???Φάση είναι και θα περάσει...μου το έκανε κι εμένα για κάποιο διάστημα!

Μιχαέλα ειχες δουλίτσες σήμερα ε??Καλή ξεκούραση...

Δεν θυμάμαι τι άλλο είπατε...πάω για ύπνο...ΦΙλιά σε όλες!!!!!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι κάνετε μωρέ μανουλίτσες μου??? Τα μπεμπόνια σας??? Εξαφανίστηκα η μουλάρα!!!!!! Απλώς…. δεν προφταίνω…… την ώρα που αρμέγομαι μπαίνω στο φατσομπούκι και κολλάωωωωω……..

Πώς τα πάνε τα νινάκια σας μανούλες??? Κρεμούλες αρχίσατε??? Εμείς ξεκινάμε (λογικά) με τη νέα χρονιά!!!! Aύριο έχουμε πάλι εμβολιάκια στο ΙΚΑ (ωωωωωωωχχχχ αμάάάν!!!!) και μέσα στην εβδομάδα την τυπική μας επίσκεψη στην Παιδίατρό μας…..

Τις προάλλες είχαμε περιπετειούλες με τον μπόμπο μου…… μου έκανε ρουκέτες!!!!! Η Παιδίατρος μου είπε πως του έκανα πολύ συχνά γεύματα & δεν προλάβαινε να χωνέψει!!!!!! Τώρα προσπαθούμε να τρώμε στις 3-4 ώρες ποτέ πριν το 3ωρο αν κι είναι λιχούδος και πεινάει από πολύ νωρίς!!!!! Σε ποσότητα είμαστε στα 150μλ. δικό μου και 130μλ. ξένο που είναι πιο βαρύ….. ένα ξένο πίνουμε στάνταρ το μεσημέρι γιατί μας βοηθάει να κάνουμε κακάκια!!!!! Το 2ο ξένο του 24ώρου πολλές φορές δεν το πίνει….. κοιμάται….. μας είπε τουλάχιστον 5 γεύματα την ημέρα πάντως…… αλλάάάά δεν τα κάνουμε πάντα!!!! Άμα κοιμάται….. μου είπε να μην τον ξυπνάω ποτέ…….

Κάνουμε πλέον γλύκες….. ναζάκια πολλά….. λέμε λογάκια…….. αγκού…… μπππππππππ…….. αγμπππππ…….. λαααααααα……… ββββββ…….. κι άλλααααααααα……. σκέτη απόλαυση είναι!!!!!!! Έχει καλομάθει στην αγκαλιά αλλά κι εμείς θέλουμε να τον κρατάμε αγκαλιά…… άσε που όταν έχει πονάκια ή γκρινίτσα…… ούτε στην αγκαλιά ηρεμεί!!!!!! Κοιμόμαστε ακόμη στο μεγάλο κρεβάτι….. ανάμεσα σε μαμά+μπαμπά…… κι όποιος “κάνει το λάθος” να τον νανουρίζει & να του βάζει πιπίλα…… “την πάτησε”…… του γραπώνει το χέρι!!!!!!

Έχει αρχίσει να στρώνει πολύ στον ύπνο του αφού υπάρχουν βραδιές που θα τον ταΐσουμε κατά τις 10,30-11 κι επιτόπου θ’ αποκοιμηθεί…… ως το πρωί!!!!! Υπάρχουν όμως και μέρες που μέχρι τις 5 το πρωί δεν κλείνουμε μάτι!!!!!

Με τα δοντάκια έχουμε φοβερές ενοχλήσεις και μπόλικη γκρινίτσα…… αλλά λίγο η αγκαλίτσα…… λίγο το ζελεδάκι που μας σύστησε η Παιδίατρος…… λίγο τα μασητικά που δεν τα πιάνει μόνος του αλλά τον βοηθάμε…… ανακουφίζεται κάπως……

Τώρα στις Γιορτές θα πάμε Χριστούγεννα στις Νονές μας & Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στα πεθερικά……. Η μάνα μου εξακολουθεί να με πρήζει με την γκρίνια της (κι εγώ εσάς…… που δεν μου φταίτε σε τίποτε!!!!) κι έχω αρχίσει πλέον να την αποφεύγω….. γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά!!!!!!! Είμαι κουρασμένη κι έχω παραμελήσει τον εαυτό μου……. τον άντρα μου….. το σπίτι μου…… ένεκα του μπόμπου μου…… δεν θ’ ασχοληθώ και μαζί της!!!!!! Είναι ο μόνος άνθρωπος που λέει πως με καταλαβαίνει αλλά δεεεεννννν…….

Εγώ εξακολουθώ να βγάζω γαλατάκι για το ντολμαδάκι μου….. 4-5 αντλήσεις την ημέρα & κάθε άντληση ένα γεύμα σχεδόν….. μπορεί και παραπάνω!!!!! Πίνω καθημερινά τη μπυρίτσα μου….. και τα χαμομηλάκια μου και Δόξα Τω Θεώ….. παρόλο που ο μικρός έχει να αγγίξει βυζί τουλάχιστον 2 βδομάδες……. μια χαρά καλύπτω τα γεύματά του!!!!! Έχω πάψει κι εγώ πια να τον πιέζω για μεμέ…. αφού δεν θέλει τέλος…… πίνει το γάλα μου στο μπιμπερό το ίδιο είναι!!!! Κι όταν αρχίσουμε τις κρεμούλες θα αποθηκεύω κιόλας λογικά!!!!! Όσο έχω γάλα πάντως θα του δίνω του μικρού μου…… είναι γλυκειά κούραση!!!!!! Και πάλι έχω φραγμένους πόρους αλλά δεν πτοούμαι!!!!!

Γίναμε και 4 μηνών στις 5 του μηνός και προσπαθούμε να μάθουμε να καθόμαστε……. τον βάζουμε συνέχεια μπρούμυτα για να στηρίξει το κεφαλάκι καλύτερα….. αλλά είναι τεμπελάκος….. προτιμά να το κόψει στον ύπνο παρά να πιεστεί να σηκωθεί στους ώμους του!!! Θα γίνει κι αυτό…… πού θα πάει….. εκεί που ξετρελαίνεται πάντως είναι το γυμναστήριο της Ficher Price!!!!!! Μπορεί να είναι με τις ώρες εκεί!!!!!! Αλλά και πάλι δε θέλει καθόλου μπρούμυτα…… βαριέται…..

Αυτάάάά!!!!!!!!

Σας έγραψα πάλι την εκθεσούλα μου!!!!!!!!

Θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά……. να μην ξαναχαθώ…….

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!! Και στα νινάκια σας!!!!!!!

Υ.Σ.: Θυμόσαστε που σας έλεγα πως η Γυναικολόγος που με παρακολουθούσε θα έβγαινε σε άδεια??? Ξέρετε ποια είναι??? Αυτή που συνελήφθη προχθές….. για εκβιασμό+δωροδοκία!!!!!! Φαντάζεστε τι σοκ έπαθαααααα………..

καλημερα κοπελιες μια χαρα ειστε ολες καλα....εμεις το ξενυχτι το παμε καθημερινα χθες μας πηγε 3,30 με 7 αφηστε....δυσκολες καταστασεις....δεν ξερω....και δεν την ηρεμουσε τιποτα.....

οσο για τις κρεμουλες τα παμε τελεια χθες το απογευμα εφαγε κανα 40γρ ρυζαλευρο και σημερα 80γρ..τελεια δεν περιμενα τοσο γρηγορα να τρωει....να δουμε τωρα με το ξενυχτι πως θα το κοψουμε τα νευρα κ η νυστα ειναι χαλια....θελω κ εγω πολυ να βγω βολτα αλλα ποτε τα μικρα ποτε η δουλειες ποτε η διαθεση οποτε ειμαι μεσα

Τι κάνετε κοριτσάκια??Ησυχία σήμερα!!! Εμείς καλά, πήγαμε στο πάρτυ της βαφτισιμιάς μου αλλά ο μικρός τωρα μου ανέβασε λίγο πυρετο και εχει πολύ βήχα και πνίγεται ο καημένος. Του εδωσα ντεπον και σιροπακι για βηχα κι αυριο παιδίατρο. Ουτε στον βρεφοκομικό θα τον στείλω, θα ερθει η μαμα μου να τον προσέχει. Μακαρι να του περάσει κι να εχουμε ένα ησυχο βράδυ.

Πιπίτσα στρώνετε σιγά σιγά ε???Αντε να μην χάνεσαι.

Ιφιγένεια αρχίσατε κι εσείς κρεμούλες????

Α δεν σας εγραψα, φάγαμε κι εμεις για πρωτη φορά χθες και τρελλάθηκε...μου έσπρωχνε το κουταλι να μπει στο στόμα και νευρίαζε οταν σταματούσα!!Τπυ άρεσε πολύ!!!! Χθες έφαγε πιο λιγο και σημερα περισσότερο δεν ξέρω πως να το υπολογιζω.

Σας φιλώ όλες! Καλό βραδυ και φιλάκια στα μαγουλάκια των μικρών σας!!! :lol:

θα βαζεις συγκεκριμενη ποσοστητα νερο για να ξερεις ας πουμε εμενα η μικρη σημερα 3 μερα κ εφαγε (60γρ νερο+τη σκονη)γυρω στα 80γρ φρουτοκρεμα κ απογευμα (90 νερο+σκονη)γυρω στα 110 ρυζαλευρο..παμε τελεια μονο στον υπνο χαλια

Ιφιγένεια χορταίνει με τόσο ή της δίνεις και γάλα??Εγώ επειδή δεν ηξερα αν χροταινε του έδινα και γάλα μετά από κάποια ώρα και το έπινε. Βασικά χθες ήπιε 120μλ γαλα μετά απο μια ωρα που έφαγε κρέμα και σήμερα 90μλ.Αρα σημερα χορτασε περισσότερο ε???

Α και κάτι άλλο,...ο παιδίατρος μου έιπε μετά την κρέμα να του δίνω λίγο νερό να πιει.Νερό μπορεί να πιει γενικά ή μονο μετά τις κρέμες???

Αρχίσατε και φρουτοκρεμα εσείς????Φουτο άρχισες?

λοιπον για να τα παρω απο τη αρχη αυτα μου ειπαν αλλα πανω κατω αυτα κανω και στα 2 μουπαιδια

λοιπον ξεκιναν τωρα πρωι φρουτοκρεμα και απογευμα ρυζαλευρο τον αλλο μηνα θα μπει χορτοσουπα και τον επομενο κρεατακι για μεσημεριανο στον 6 μηνα μπορεις να δινεις αντι για ρυζαλευρο ολες τις υπολοιπες κρεμες εκτος εκεινη που εχει μελι μετα το χρονο καποιες λενε μετα απο 8 μηνες και το γιαουρτακι στους και στο χρονο ξεκινας αυγο κ ψαρι αυτα.τωρα για το νερο δινεις μεχρι το χρονο νερο βρασμενο μετα κανονικο φυσικα μετα απο καθε γευμα θα δινεις νερακι τα μωρακια διψανε οσο πιει μια γουλια μια εγω της μικρης μου της δινω παντα οσο πιει γυρω στις 2-3 ρπυφιξιες ισα ισα να μαθαινει τωρατο πρωι ας πουμε εφαγε μετα απο τη φρουτοκρεμα της στηθος ποσο δεν ξερω το απογευμα λογο εξαντλησης(δεν κοιμαται καλα)εφαγε μονο κρεμα και κοιμηθηκε αλλα σε γενικες γραμμες τρωει μετα τη κρεμα απο 10 λεπτα εως και μιση ωρα αναλογα παντως η παιδιατρος μου ειπε θα σταματησω να δινω γαλα οτανθα τρωει γυρω στα 180γρ κρεμα αντε βαρια 200...τωρα για τα φρουτα το καλυτερο ειναι τα φρεσκα ξεκινας με μπανανα 2 μερες μετα μηλο 2 μερες μετα αχλαδι και μετα απο κανα 10 με 15 πορτοκαλι και τον επομενο μηνα βαζεις ολα τα φρουτα που θελεις...απλα εμενα ο μεγαλος μου ποτε δεν εφαγε φρεσκια κρεμα δεν την ηθελε παντα τον δοκιμαζα σε τακτα χρονικα διστηματα αλλα δεν οποτε εφαγε σκονη οι καλυτερες κ απο μυρωδια κ γευση ειανι νουνου και γιωτης εχουν και το γαλα ειναι τελειες.τωρα στη μικρ δινω σκονη μερχι να μαθει να τρωει και μετα θα την ξεκινησω με φρεσκα φρουτα μετα και βλεπουμε αλλα ο μεγαλος μου εχει ενα χρονο μου τρωει φρεσκα φρουτα καθε μερα ποτε μπανανα ποτε μηλο και παει λεγοντας(στην εγκυμοσυνη του ειχα φαει ολα τα φρουτα για να καταλαβεις μαρτιο ετρωγα πεπονι κ καρπουζι δεν αφησα φρουτο που να μην το εοχα φαει)

οτι αλλο θελεις εδω ειμαι οταν μπορω βεβαια

πιπιτσα μου σαν συμβουλη σου λεω δεν κανει να πινεις μπυρα καθεμερα κι δεν σε βοηθαει να αυξησεις το γαλα σου η μαγια κανει πουτην παιρνεις με βιταμινες σε συγκεκριμενη δοσολογια κ διαρκεια ειχα αναρτηση αθρο εδω μεσα

Κάναμε τα εμβολιάκια μας το ένα επαναληπτικό!!!!!!

Έκλαψε ελάχιστα το ζουζουλίνι κι αφού είχε ήδη τσιμπηθεί απ' τη βελόνα......

Έχουμε φτάσει τα 6.850 (εξού κι οι ενοχλήσεις στη μέση μου!!!!!!)

Τώρα είναι κολλημένος πάνω μου και λαγοκοιμάται..... κατά τις 11 πρέπει να φάμε....... βασικά μόλις τελέψω το άρμεγμα......

Μας είπε μιά ξαδέλφη μας χθες να έρθουνε για καφεδάκι με τη θεία της.....

Τους είπαμε πως έχουμε εμβόλιο να το αποφύγουμε αλλάάάάά.......

Μέχρι στιγμής δεν έχουνε τηλεφωνήσει....... νυστάζωωωωωω........

Θέλω μόλις τον ταϊσω & ρευτούμε να την πέσουμε!!!!!

Ιφιγενειάκι μου μπύρα άνευ αλκοόλ πίνω μόνον!!!!!! Και σχεδόν κάθε μέρα...... την ψιλοβαριέμαι κιόλας για να είμει ειλικρινής!!!!!!

Μαράκι μου......... πολύύύύύύ γόης ο Στέφανος!!!!!! Πωωω πωωω βλέμμα!!!!!! Έλιωσαααααα.......

Δεν σας είπα και το άλλο μανούλες!!!!!!!

Χθες κάναμε σπουδαία πρόοδο στο να σηκώνουμε το κεφαλάκι (που βαριέέέέται....... προτιμάει να κοιμηθεί όταν τον βάζουμε μπρούμυτα!!!!!!) αλλά και στο να καθόμαστε (δεν του αρέσει καθόόόόλου...... τσαντίζεται!!!!!!)

Αυτά!!!!!!!!!!

Τί καλούδια τρώτε σήμερις???

Εμείς έχουμε κοτόπιτα από χθες βράδυ & θα φτιάξω και κανένα ζυμαρικούλι με σαλτσούλα........

Καλημέρεεεεεεεεςςςςςςςςςςς.........

κοριτσακια μου καλημερα. τι κανετε?

ειμαι λιγο στον αντρα μου και ειπα να σας πω ενα γεια!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα αγγελουδια σας ακομη καλυτερα.

εμεις εχουμε θεμα με τον μπεμπακο μου. βγαζει συνεχεια γαλα. σε καθε γευμα μπορει να βγαλει και 4-5 φορες. αλλάξαμε 10 γαλατα τον τελευταιο καιρο κ ακομα βγαζει. του βαζω μεσα κ ρυζαλευρο και παλι βγαζει. δεν μπορω αλλο τον λυπαμαι. εχει 1 μιση μηνα τωρα. Ο γιατρος ειπε οτι δεν φαινεται να εχει κατι. Γιατι η ψυχουλα μου?? θα τον ξαναπαω παλι αυριο ή μεθαυριο....

Ουφφφ....

Κατα τα αλλα ξεκινησαμε φρουτα και δεν του αρεσουν. Καθε κουταλια ξινιζει την μουρη του. Βαζω μεσα μια κουταλια φρουτοκρεμα σκονη και την ψιλοτρωει ετσι....

Αυτα απο μας.... Ειμαι πολυ στρεσαρισμενη κατα τα αλλα. εγω δεν εχω δουλεια...δυσκολα τα πραγματα οικονομικα οπως ειναι η κατασταση.... μεσα στο αγχος και την καταθλιψη. κλαιω συνεχεια...

τεσπα...ελπιζω να ειστε ολοι καλα. Σας στελνω πολλα φιλια!!! και στα νινακια σας φιλακια στην μασχαλιτσα να ξεκαρδιστουν λιγακι!!!

Γεια σας κορίτσια, σας έβαλα καινουργια φωτογραφία να δείτε που μεγαλώσαμε και καθόμαστε πλέον.

Μάχη μου μην στεναχωρίεσαι με το μωράκι. Μήπως τρώει λάιμαργα; ίσως πρέπει να τρώει σπαστά το γάλα του; Ουτε εμένα του αρέσουν τα φρούτα, δοκίμασαμε μήλο, μπανάνα, αχλάδι και σ ολα κατεβάζει τα μούτρα του και κλαίει. :( Δεν ξέρω γιατί.

Πιπίτσα καλωσόρισες

Εμάς σήκωσε άλλο σύστημα - κακό -΄τωρα. Κάθε νύχτα η ωρα 5 ξυπνά και θέλει να παίξει :? αλλά οχι μόνος του θέλει να κάθομαι δίπλα του στην κούνια και να με βλέπει. Με το που φεύγω σπαράζει. Δύο φορές δεν αντέξαμε και το βάλαμε στο κρεβάτι μας. Με το που το ΄βαζουμε αυτόματα γυρίζει και μ αγκαλίαζει και έγω μπορέι να κλείσω τα μάτια μου -και όποτε τα ανοίγω αυτός είναι κανονικά ξύπνιος - ήσυχος - και με βλέπει κατάματα. Μόλις κοιμηθεί το βάζω στο κρεβάτι του.

Σήμερα πήγα να το βάλω στο κρεβάτι του και ξύπνησε και σπάραζε παλι!!!!!! ευτυχώς δεν πήγα δουλειά και έτσι κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα μέχρι τις 10!!!! Το βιβλίο που διαβάζω λέει ότι στους 6-8 μήνες είναι έντονο το σύνδρομο του αποχωρισμού. Εμάς κλαίει πάρα πολύ οταν δεν μας βλέπει και έχει γενικά ιδιοτροπιάσει, ίσως βγάλουμε δόντια, δεν ξέρω.

Εκτός σπιτιού είναι το καλύτερο παιδακι του κόσμου :lol:

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω αυτά που γράψατε, θα επανέλθω

φιλιά

Καλημερα μανουλες!!τι κανετε?

Μαρακι πως ειναι ο Στεφαναος σημερα?Εχει ακομη πυρετο?Περαστικα σας γλυκια μου,ευχομαι να μην ειναι τιποτα!

Μαχουλα μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: Επιτελους ειδαμε σε φωτο το αγγελουδι σου κ ειναι κουκλοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!Μην αγχωνεσαι για τις γουλιτσες που βγαζει,κ εμενα μεχρι πριν λιγες εβδομαδες βγαζανε συνεχεια,οσο μεγαλωνουν στρωνουν ;) Θα τα πουμε κ τηλ/κως αλλα μη μου στενοχωριεσαι (λεω εγω που κ στον υπνο μου ακομη κλαιω πολλες φορες!!!!)Οσο για τη δουλεια,ειναι πονεμενο θεμα...Υπομονη κοριτσακι μου!Κι εγω ψαχνω ανεπιτυχως βεβαια,κ οσο για το δικαστηριο κ την αποζημιωση με τον μακακα που με ειχε απολυσει ακομη τιποτα,σας ειχα πει.Φλεβαρη του 2013 η δικη!!

Παρασκευη μου διδυμουλα κι εσυ???Τι καλα!!Οι μικρες μου οντως δε μοιαζουν καθολου,ουτε εμφανισιακα ουτε σε χαρακτηρα!!Σοβαρη η μεγαλη κ χουζουρα,υπερκινητικη κ μες στο γελιο η μικρη (στη φωτο με τη γκρι φορμιτσα).

Για τις κρεμουλες που λετε εμεις ξεκινησαμε ρυζαλευρο την πρωτη εβδομαδα,φρουτοκρεμα τη δευτερη,χορτοσουπα την τριτη κ κανονικα την τεταρτη εβδομαδα μας ειπε να προσθεσουμε κ κρεατακι αλλα επειδη ηταν αρρωστες τωρα το προσθεσα.Παραπονο δεν εχω,τις τρωνε ολες κ πολυ καλα,ιδιως το μεσημεριανο μεχρι να δωσω την επομενη κουταλια ακουω συνεχεια ''αααααα''!Βεβαια στη φρουτοκρεμα η Κλειω μου εχει ενα θεματακι κ βαζω μια κουταλια φαριν λακτε κ ετσι την τρωει πιο ευχαριστα.Α!Επισης κοψαμε το ρυζαλευρο κ δινουμε φαριν λακτε το απογευμα.

Κατερινακι πες μας μολις σου απαντησουν απο αμαζον γιατι κι εμενα το ιδιο μου κανει,δε χρεωνει εξοδα αποστολης αλλα στον τελικο υπολογισμο βγαζει μεγαλυτερο ποσο απ'οτι κανουν οι πανες.

Χρυσταλλενη ο μπεμπακος ειναι παιδαρος!!!Πρεπει κ εγω να τις βαζω να καθονται,ιδιως την Κλειω μου που ειναι τεμπελιτσα αλλα δεν προλαβαινω!Το Ελενακι μου παλι δε μασαει πουθενα,ενα λεπτο την αφησα εχθες κ την βρηκα κατω απο την τραπεζαρια του σαλονιου!Αναρωτιεμαι...μηπως μπουσουλαει στα κρυφα??????

γεια σας κοριτσια!!! ειστε ολες καλα βλεπω, η καθεμια βεβαια με τα προβληματα της!!!

αααχχχ κοριτσια ημασταν αρρωστοι και ο αντρας μου κι εγω σημερα, κ πριν λιγο το μωρο γκρινιαζε του εβαλα θερμομετρο κ ειχε 37.9.... βεβαια τον τρωνε κ τα ουλα του (στον πεμπτο μηνα ειμαστε), κ δεν ξερω αν κολλησε απο μας η ειναι απο τα δοντια!!!!

δεν του εδωσα ντεπον κοιμηθηκε μολις του εβαλα φαρμακο για τα δοντακια.. αχ.. αγχωθηκα!!! κατα τα αλλα τα ιδια!!! φιλια σε ολες σας κ στα ομορφα παιδακια σας!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια!

Ο Μιχαηλ μες στην γκρινια το πουλακι μου.Εχθες το βραδυ ειδαμε και παθαμε να τον κοιμησουμε.Τον ριχα θηλασει,τον πηρε ο υπνος και τρομαξε απο 3 φτερνισματα του αντρα μου και δεν ξανακοιμοταν.Ρε τι συμπληρωμα προσπαθησα να του δωσω,τιποτα!Τι αγκαλια και νανουρισμα,τιποτα.Τον σηκωνω καποια στιγμη μηπως ρευτει,κανει ενα ρεψιμο βγαζει μια μεγαλη γουλια και οπως κουνιοταν μου δινει 2 κουτουλιες στα χειλη μου(μιλαμε οτι ζαλιστηκα) και ματωνουν,αν εχει το Θεο του, τα ουλα μου.Και μεσα σε ολα γελουσε το σκατουλι με το χαλι μου.Τελικα τον ξαναθηλαζω,ηταν γυρω στη 1 το βραδυ πια και κοιμηθηκε εως τις 5.30 το πρωι.Ουφ!Πολυ γκρινια ατες τις μερες και ολη την ημερα ρε παιδι μου.

Μαρακι κουκλι ο Στεφανακος!Καλη αρχη με τις κρεμουλες.Εμεις σε 1 μηνα ξεκιναμε τελικα.

Τινκερμπελ περαστικα σας.Ας ηταν ο πυρετος απο τα δοντια....Μην αρρωστησει μερες που ειναι...

Φιλακια σε ολες!

Τι κάνετε κοριτσια μου? Εμεις ταλαιπωρημενοι...ο Στεφανος μου ειναι αρρωστος.Εχει πολύ βηχα κ μυξουλες.Μου ανεβαζει πού κ πού πυρετο αλλά ευτυχως μεχρι 38.3.Τον πηρα παιδιατρο κ ευτυχως το στηθος ειναι καθαρο οποτε γλυτωσαμε προς το παρον τις μασκούλες.Πινουμε σιροπάκι,σταγονες για τη μυτούλα κ μια κρεμούλα για εντριβες.Κι εννοειται φυσιολογικο ορο συστηματικα! Ευχομαι να περασει συντομα.Αυριο θα μεινω στο σπιτι μαζι του αφου ετσι κι αλλιως στις 10 θα εχουμε απεργια.

Τινκερμπελ περαστικά και σε εσας. Ευχομαι να μην κόλλησε ο μικρός.

Μαχη μου κουκλάκι ο γιος σου! Μην στεναχωριεσαι...ξερω ειναι δυσκολες οι συνθηκες πια για δουλεια..ελπιζω να βρεις κατι συντομα.

Σοφακι μου ειναι καλύτερα οι μικρές σου? Μια χαρα η διατροφή σας!

Χρυσταλλένη θέλει παιχνιδακια ο Αντρεας σου ξημερωματα? Φαση ειναι κ θα περασει...υπομονη μονο!

Πιπίτσα μου ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια!Βαλατε εμβολιο ε?μμμμ κοτοπιτα!!!!

Εμεις κοτοπουλάκι...

Τόνια μου τι τρελλη φωτο ειναι αυτη??/ :D:D Ελπιζω να ειστε καλυτερα απο γκρινια.

Ιφιγενεια μου σε ευχαριστω πολύ για ολες τις πληροφοριες!! :D

Οι αλλες τι κάνετε?

αχου μωρε ποτε θα γινει καλα ο Στεφανακος να ηρεμισει...εμεις εδω κλασικα μπλα μπλα την ημερα ριχνει κατι τσιριδες πριν παει γι αυονο το βραδυ αλλα ολα καλα...χιχι..εχει αρχισει να θελει να σηκωνεται και τα καταφερνει μεχρι τη μεση και θελει πιο πολυ και νευριαζει ποιυ δεν μπορει...βιαστικια πολυ ο Χριστοφορος αργισε να τα κανει αυτα ειχε και μεγαλο κεφαλι και δεν μπορουσε με τιποτα...μας εχει τρελανει κανονικα ετσι ειδικα οταν μιλαει πεθαινω..χιχι...τις εδωσα γαλα με το μπιμπερο την παρασκευη το δικο μου μεν αλλα με μπιμπερο καιδ εν το πηρε με τπτλ..ουρλιαζε το εφτηνε πωπωω τιο τραβηξααα ολο το γαλα σχεδον το εφτυσε κι τωρα θελω να την μαθω να πινει με μπιμπερο λιγο..αυτυα και απο εμααςςς εμεις παμε για εμβολιοσ τις 23..

Καλημέρα κορίτσια μου

Ο γίοκας δεν ξύπνησε στις 5 σήμερα!!!!Κοιμάται ακόμα!Ενθουσιάστηκα αλλά ας δούμε τι θα γίνει και αύριο.

Σοφίτσα μου τι κουκλίτσες οι κοράκλες σου. Καλά εσείς ξεκινήσατε κανονικά φαγητάκι. Εμείς είμαστε στο ρυζάλευρο που λατρεύουμε και στα φρούτα που κάθε φορά που τρώει κλαίει, από που πήρε αυτό το παιδί; εγώ λατρεύω τα φρούτα. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Τινκερπελ μου περαστικά σας ελπίζω να σαστε καλύτερα σήμερα.

Μαράκι μου ο Στεφανούλης πως είναι; Πάλι καλά που είναι και η απεργία σήμερα και θα κάτσεις σπίτι.

Ξυπνήσαμε τα λέμε μετά

Καλημερα ομορφες!!!!

επιστροφη στη βαση μας μετα την περιπετεια μας..

τελικα το ζουζουνι μου ειχε μεση οξεια ωτιτιδα γι'αυτο και το καημενο ηταν τοσο χαλια τις τελευταιες μερες...

Την παρασκευη εφυγα σφαιρα απο το γραφειο και το πηγα το παιδι στο νοσοκομειο..η καλλιεςργεια ειχε βγει καθαρη αλλα η παιδιατρος μας ειπε πως δεν μπορει να εντοποισαει κατι και καλυτερα να παμε το παιδι νοσοκομειο να κανουμε πιο εξειδηκευμενες εξετασεις..

ξαναμαζεψαμε τσισακια και φυγαμε..

πηγαμε εκει να σπαραζει στο κλαμμα, ευτυχως περασαμε παααρα πολυ γρηγορα- πεσαμε σε πολυ καλο τιμ- και τον εξετασε παιδιατρος οχι καποιος ειδηκευομενος...αφου του πηραν και αιμα πηραν και τα τσισακια και επειδη ουτε αυτη εβλεπε κατι μας εστειλε σε παιδοΩΡΛ και μετα ειπε θα βγαζαμε ακτινες και θα καναμε υπερυχο εαν ουτε αφτος εβλεπε κατι..

ο ΩΡΛ παιδια του εβαλε ενα ειδικο χωνι μεσα στο αυτι και ξεκινησε να καθαριζει...το ποσο υγρο και ποση κυψελιδα εβγαλε απο το αυτι παιδια...

αμεσως ηρεμισ ετο ζουζουνι μου,..,,

τωρα παιρνει αντιβιωση./.την οποια ουτε να τη φτυσει...

και εγινε παλη το τρισχαριτιμενο χαμογελαστο μωρακι μου!!!

επισης τις τελευταιες μερες μας εχει τρελανε στις τουμπες..ηδη γυρηζει απο μπρουμητα ανασκελα πολυ καλα και του αρεσει αλλα εγω ανισυχω

Καλημέρα κοριτσια. Τι κάνετε?Ευχαριστώ για τα περαστικά. Σήμερα έμεινα κι εγώ στο σπιτι με τον Στεφανάκο μου.Ευτυχως πυρετο δεν μου ανέβασε σημερα, εχει ομως αρκετό βηχα. Προσπαθω τώρα που ειμαι στο σπιτι να οργανωθω για τη βαφτιση. Κοιτάζω για κλοουν να απασχολήσει τα παιδάκια μιας και θα ειναι μεσημέρι, να εχουν κατι να περάσει η ώρα τους ευχάριστα. Ετοιμασα και την πρόσκληση, και μου μένει να την εκτυπώσω και να την κόψω και μετά κορδελίτσα και τέλος. Την Κυριακή έχουμε δημοτικές εκλογές στην Κύπρο και μιας και ανέβω στο χωριό να δωσω προσκλήσεις σε κάποιους συγγενείς να τελειώνω και μ'αυτό.

Εσείς τι κάνετε??

Εύη μου η μικρή σου είναι τρέλλα!!!

Χρυσα μυο ταλαιπωρηθήκε το μικρό σου ε??Περαστικά σας. Τις ωτιτιδες τις φοβάμαι κι εγώ πολύ κι ευχομαι να μην της ζησω!!! :lol:

Χρυσταλλένη μου πηγαινεις δουλειά τωρα???Δεν ξύπνησε ο μικρός σήμερα???Ούτε ο δικός μου...κοιμόταν απο τις 9 χθες μέχρι τις 6 το πρωί. Του έβαλα ένα λεπτό μαξιλαράκι για να είναι πιο ανασηκωμένος τώρα με το βήχα και κοιμηθηκε μια χαρά!

Οι υπόλοιπες πού είστε???

Αχ μαρακι με τον μεγαλο τις χωρτασα....αλλα αυτη ειχε τελειως διαφορετικη συμπτωματολογια και πονουσε το καημενουλι μου τζαμπα 2 ημερες..

ευτυχως ολα καλα..

εγω αχω σχεδων τα παντα ετοιμα γι ατη βαφτηση εκτος απο τις μπομπονιερες...

περιμενω να κανει σημερα η αυριο ο πεθερος μου την εγχειρηση χολης για να μοιρασω τα προσκλητηρια και να παραγγειλω τις μπομπο...

δεν θα κανουμε τιποτα εξτριμ δεδομενο οτι και η πρωτη ξαδελφη μου και κουμπαρα μου ειναι χαλια...

πηγα την ειδα την κυριακη να δοσω και το δωρακι στο βαφτηστηρι μου και εχουν πεσει τα μαλια της και εχει ενα προσωπο απολυτης δυστιχιας..

αμφιβαλλω αν θα ξεπερασει αυτη τη φορα..ολες αυτες οι χημειοθεραπιες την εχουν καταβαλλει πολυ..με το ζορι περπαταει

καλημερα κοριτσια τι μου καντε?σες μου ηθελα να σου πω οταν κλαιει το μωρο η ο μεγαλος κ δεν ξερεις απο τι θα ακουμπας το πισω μερος του αυτιου αλλα χαμηλα κατω και θα το κουνας με το δεικτη(εκει που κουμπωνει το σκουλαρικι για να καταλαβετε)αν εχει πονο στο αυτακι απο ωτιτιδα μολις το ακουμπας εκεινο θα τσιριζει εγω απο νεογεννητο μεχρι και το γυμανασιο υπεφερα απο ωτιτιδα καθε 1με 2 φορες τη βδομαδα καθε βραδυ εκλαιγα σπαρακτικα την ειχα τεντωσει τη μανα μου αλλα για πονος και κλαμμα ακομα κ μεγαλη υπεφερα πολυ μετα σταμτησε ετσι....ηθελα να σε ρωτησω για τη βαφτιση ωραια.κριμα για τη κουμπαρα σου τι να πω καποια στιγμη σταματανε να λειτουργουν τα παντα στον ανθρωπο κ οσο κ να προσπαθεις τιποτα δεν γινεται κ δεν αντιδραει ο οργανισμος κριμα...

Χρυσα μου εγώ τις παρήγγειλα σημερα τις μπομπονιέρες, με την συμφωνη γνώμη των νονών βέβαια. Θα ειναι κερί στρογγυλο που θα ειναι ζωγραφισμένο σαν μπάλα ποδοσφαίρου.Οταν ειναι ετοιμη θα σας βάλω φώτο.Εχω ένα δειγμα στο σπιτι αλλά είναι σε άλλο χρώμα.

Πολλά μαζεμ'ένα σου ήρθαν κι εσένα. Περαστικά και στον πεθερό και στην ξαδέρφη.

Ιφη το εκανα αυτο με το αυτακι- καμμενη απο τον Χριστοφορο εχω πλεων εμειρια- α΄λλα δεν επιασε..ηταν πολυυυ βαθεια απο τη μεσα μερια του τυμπανου, ουτε οι παιριατροι το εβλεπαν να βγαλουν διαγνωση χρειαστηκε ο ΩΡΛ να καθαρισει πολυυυ καλα ολο το αυτι - εβγαλε πολυυυ πραγμα- και μετα το ειδε, και αφου εγινε εξεταση του υγρου για στρεπτοκοκκο- αρνητικο ηταν αλλης μορφης αεροβια βακτηρηδια- μας εδωσανα ντιβιωση. Ειχε και λιγο αναβεσμενα απο το φυσιολογικο για την κατασταση του λευκα και ηταν μεταξυ του να του κανουν εισαγωγη η οχι ..

τεσπα

Ο πεθερος θα κανει χολη..ελπιζω σημερα λαπαροσκοπηκα..απλα επειδη εκανε προσφατα και το μπαιπας ειναι λιιιγο επιφοβος για επιπλοκες..

η ξαδελφη -κουμπαρα δυστιχως εχει καρκνο του ενδομητριου και κανει χημειοθεραπιες, εκανε ομως και μεταστασεις και το σηκωτι της δεν ειναι και πολυ καλα..οποτε ειναι σε πολυ πιο δυσκολη κατασταση...

εχει και 3 π[αιδιακι το μικρο μολις 5 χρονων και ειναι 36 χρονων...

KALHMERA KORITSAKIA MOU!!!!!!!!!

XATHIKAME LIGO ALLA EIMASTE KAI PALI EDW!!!!!!!!1

O MPEMPOULIS MIA XAROULA...OUTE GRINIES OUTE TIPOTA FTOU FTOU

TSIRIZEI MILAEI XAMOGELAEI KAI MAS EXEI PAREI TA MYALA!!!!!!!

ESEIS PWS EISASTE??

APO YPNO MOU KOIMATAI KATA TIS 7-8 KAI KSYPNAEI KATA TIS 12-1 GIA MAM KAI META KSANAKOIMATAI MEXRI TIS 5:30..AMA TON KRATOUSA STON APOGEYMATINO YPNO KSYPNIO LETE NA KOIMATAI PARAPANW APO TIS 5:30??????ALLA PWS NA TON KRATISW????AFOU NYSTAZEI O KAIMENOULIS...?????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...