Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

κοριτσια γενικα ποσες ωρες κοιμουνται εμενα ας πουμε σημερα ξυπνησε 9,30 εφαγε και μετα ξανακοιμηθηκε 2 για μια ωρα(αφου πριν την εβαλα στο κρεββατι 2 φορες γιατι γκρινιαζε νυσταζε κοιμοταν κ στο τσακ ξυπνουσε)και μετα κοιμηθηκε παλι απο πολυ γκρινια 6,30 και ξυπνησε 8,30 τωρα για βραδυ ελπιζω να κοιμηθει κατα τις 11,30 με το θεμα υπνου θα σκασω οτι ναναι ειναι το τελευταιο καιρο χωρια το χουι το βραδυνο τι να πω..

οσοσ για το γαλα την δοκιμαζω κ ξεν αν δεν κοιμαται κ γκρινιαζει αλλα δεν ειναι χορτατη

οσο για το νουμ παμε για το 4αρη μου φαινεται σε λιγο στα παμπερς

οπως εχω αναφερει εγω παιρνω απο βουλγαρια παμπερς τα επωνυμα και παιρνω ας πουμε 5αρη για το μεγαλο και εχει μεσα 60 με 65 13ευρω για τη μικρη 80φευγα τεμαχια παλι ιδια τιμη

ελπιζω παντως οταν αρχισουμε τις κρεμουλες μηπως στρωσει η μικρη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χρονια πολλα ανδρονικη!!!και οσο για τις λιμπερο και εγω το παρατηρησα!εακτο φορες τις βγηκαν απεξω!!ακομη το 2 φοραει?αχ μωρε,θα σου μεγαλωσει αποτομα η μικρη!εμεις 3αρι!ηρεμησε η μικρουλα σου!τι καλα!ενταξει την γρινια απο τα ουλα δυστυχως δεν μπορουμε να την αποφυγουμε!

κατερινα τι κανεις??αχ δεν βλεπω μυστικα της εδεμ,τωρα εχουμε κολλησει με τον αντρα μου και βλεπουμε μια ξενη σειρα μυστυριου-θριλερ,αφηστε στερηση θα παθω οταν τελειωσει.χθες ειδαμε 5 απανωτα επεισοδια και σε λιγο επεται συνεχεια!!!!κατερινα εχουμε κ το ιδιο ριλαξ!τον καημενουλη σου τι τραβηξε!ολο βολτες κανετε ε?εγω να πω την αληθεια φοβαμαι να την πηγαινω σε καταστηματα με κοσμο μη αρπαξει καμια ιωση.

τονια μου εμενα δεν τρομαζει με κανεναν ηχο προς το παρον,ειναι σε νιρβανα!φουρνος να γκρεμιζεται τιποτα αυτη!αλλα ειναι πολυ φυσιολογικο!πως ειναι η μεση σου?την προσεχεις καθολου?μιλα με καποιον ειδικο για το γαλα σου πρωτα να σε κατατοπησει.

ιφιγενεια εμενα αυτο το διαστημα κοιμαται πολυ,μεσο ορο 15 ωρες στο νερο.για πες για τα παμπερς,πως τα περνεις απο βουλγαρια?πολυ καλη τιμη εχουν!

χριστινακι καθολου απιθανο να βγαζει δοντακια,εδω της ιφιγενειας μας εβγαλε 2 παρακαλω!!!

αυτα κοριτσακια μου!σας αφηνω να δω τα θριλερ μου!!!καλο βραδυ!

καλησπεεεεεεεεεερααααααα....κατερινακι κ εγω εκλαιγα :lol::lol::lol: κ ολο με ρωτουσε η μεγαλη,μαμα γιατι κλαις κ γιατι πεθαναν κ γιατι δεν εβλεπαν μπροστα κ γιατι κ γιατι.........ευτυχως το τελος θα το εχει βραδυ κ θα το δω με την ησυχια μου ;););)

κοριτσια αυτο με τους ηχους νομιζω πως τα περισσοτερα μωρα το εχουν....εμας τρομαζει αν πας απο πανω της ξαφνικα κ ειναι αφηρημενη...τοτε κατεβαζει τις τσαχιλες κ καποιες φορες μπορει κ να κλαψει :(:(:(

εμενα η μικρη ακομα καποια βραδυα μου κανει νουμερακια...εκει που ξυπνησουσε 5-5.30....καμια φορα ξυπναει κ στις 2 κ μετα παλι στις 6....αντε να δουμε ποτε θα το κοψει....ασε που δυο βραδυα τωρα μας κανει το εξης....την περνω την θηλαζω την βαζω κοιμισμενη στο κρεβατακι της...σε πεντε λεπτα εχει ανοιξει τα ματια κ πιανει εναν αμανε αλλο πραγμα :lol::lol::lol: μας τραγουδαει μεσα στην νυχτα ή την πιανει η παρλα :lol::lol::lol:κ για κανενα τεταρτο εχει αυτο το σκοπο...της δινω πιπιλα για να αποκοιμηθει αλλα τιποτα,την πεταει κ συνεχιζει την παρλα....κ εμεις ριχνουμε το γελιο...στο τελος αφου ολοκληρωσει το κονσερτο της αποκοιμιεται....αφου δεν κλαιει κ κοιμαται μονη της ας τραγουδαει... ;););)

κ εμεις το Νο 3 φοραμε εδω κ αρκετο καιρο....τωρα μου τελειωνουν τα παμπερς κ εχω μια μεγαλη λιμπερο...θα δω μηπως μου κανει νερα :?:?:? παντως πιο ευχαριστημενη ειμαι με τα μπεμπιλινο κ αυτα θα συνεχισω...οταν βγαζει προσφορες η παμπερς επειδη εχω κ κουπονια θα περνω κ απο αυτα...κ σημερα πηγα μαρινοπουλο κ δεν ειχα το κουπονι μαζι μου..θα μου εβγαινε 12 κ κατι η μεγαλη....αλλη φορα!!!!

σοφακι τι αλλο να πουμε.......υπομονη,οσο σου εχει απομεινει δηλ....ευχομαι οσο μεγαλωνουν να ηρεμησετε...λιγοι μηνες εμειναν...θα μεγαλωσουν,θα περασουν κ οι ιωσεις κ θα ειστε μια χαρα...σας φιλωωω

ααααααααα καλε θα ξεχνουσα.........ΝΙΚΟΛ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!

καλο βραδυ!!!!!

Παρασκευη μου συγνωμη που δεν σου απαντησα στο μνμ στο fb,αλλα τελικα σηκωθηκα εκεινη την ωρα να τον βαλω για υπνο.Τα ιδια με τη μεση μου.Ειναι και το καθισιο ρε γαμωτο.Τοσα χρονια δουλευω αδιακοπα και δεν εχω συνηθησει να καθομαι,φανταζομαι οτι παιζει κι αυτο ρολο.

Εμεις τωρα θα αρχισουμε να φοραμε 4αρι στις πανες.Εχω λιγες 3 νουμερο και μολις τελειωσουν ανοιγω τα καινουρια.

Τα μυστικα της εδεμ ουτε εγω τα βλεπω.Μου αρεσει ομως παρα πολυ το καινουριο με τον Μπεζο,εχει πολυ γελιο.

Ο μικρος παιζει τωρα με τον μπαμπα του.Θα τον θηλασω σε λιγο και να δω θα κοιμηθει.....

μανουλες εδω και εγωωω...αχ τι καλο αυτο με τις πανες..εγω τωρα παιρνω και απο το λιντλ..τις αγοραζα και στο χριστοφορο αλλα σε πιο μεγαλη ηλικια και πηρα να δοκιμασω και ειναι μια χαρα και απο τωρα...εμενα παιδιαα μια χαρα κοιμαται το βραδυ και την ξυπναω εγω στις 4 το πολυ 5 αμα με παρει ο υπνος να φαει γιατι τρωει 7 γευματα και θελω να τα εχει φαει το πολυ μεχρι τις 11 μια φορα δοκιμασα να την αφησω να δω και ξυπνησε στις 7.30 και μετα εφαγε τελευταιο γευμα στις 3 ...οποτεεε λεω ποτε ξαναα..ξενο δεν εχω δωσει να σας πω μια χαρα τρωει και κοιμαται με το δικο μου απλα αμα βλεπω οτι θελει και αλλο δινω και το αλλο στηθος..μια μερα ηθελα να βγαλω με θηλαστρο να εχω ενα γευμα..και βαρεθικα..πιο ευκολο ειναι πλεον να τρωει απο εμενα...τελευταια το βραδυ τρωει ξαπλωμενη παλια δεν το ηθελε ολο κλωτσαγε...τωρα τρωει και κοιμαται και εγω ειμαι πιο ξεκουραστη απο το να ειμαι ορθια ολη την ωρα...ασε Γιελις οι πανες και τα γαλατα ειναι μεγαλο κλεψιμο...μαφια σκετη..σημερα διαβασα οτι θα πωλουνται απο 1//1/12 τα γαλατα και στο σουπερ μαρκετ και οτι θα εχουν 20%εκπτωση..ελεος πια με τοοσα λευτα μας εχουν ξεκανει...σας φιλωω

ευχαριστω σισακι μου πολυ..............βρε εχει πολύ πλάκα το μωρό σας...αν τραγουδαει μια χαρα ειστε εμενα στριγγλίζει μέχρι να ματωσουν τα αυτιά μας :lol::lol:

Ιφιγενεια και εμεις απο ρυθμούς χάλια είμαστε...ενταξει κοιμαται αν δεν εχω κόσμο στο σπίτι κατα της 10:00 αλλα ξυπνάει συνέχεια και θέλει στήθος για να κοιμηθεί.......2-3 φορες μες στη νυχτα..και ξυπνάει για τα καλά κατα της 8:00 αλλα όλη μέρα δεν κοιμάται ...κατι μισαωρα...και φυσικά όταν είναι ξυπνιος τον έχω συνεχεια στα χερια.............

Κατερινακι μου τα καταφεραμε τελικα είδες?????? :):) σε ευχαριστω κοριτσακι μου και για τις ευχες σου κ για την καλή σου πρόθεση να βοηθήσεις.............οσον αφορα τις τσιρίδες...το δικό μου να ακούσεις θα τρελαθείς..........πολύυυυυυυυυυυυ δυνατα..........

tonia μου να είσαι καλά κοριτσακι μου.....και εμενα τρομαζει έτσι ακριβως....κ με θορυβους και αν δεν με δει απότομα...

γεια σου κισκα μου...

beboulino μου χιλια ευχαριστω και εσένα ..σου στελνω πολλα φιλάκια...νόμιζα οτι γιορταζαμε μαζί..χρόνια πολλά όπως και να έχει....εστω κ 6 μέρες μετα...οτι επιθυμεί η καρδούλα σου.

titina μου τιποτα δεν αποκλείεται...μπορεί να είναι κ δοντακια.........

καλα με τα γάλατα είναι απίστευτο ότι δίνουμε τόσα χρήματα και τα γάλατα απο 6 μηνων κ μετα στα σουπερ μαρκετ είναι τόσο πιο φθηνα....εγω με το θηλασμο γλύτωσα καποια χρήματα αλλα κ πάλι ....ελπίζω να γίνει απο 1-1-12....κορίτσια οι daipers ειναι φθηνες και καλές 35 κομματια 6 ευρω....και είναι πολύ καλές...

Κατερινα ουτε εγω βλεπω Μυστικα της εδεμ...

Τονια περαστικα με την μεση σου!και εγω εχω δισκοκηλη και υποφερω κατα καιρους!

Ιφιγενεια εμενα κοιμαται το βραδυ κατα τις 9μιση-10,ξυπναει κατα τις 7 τρωει και αναλογα τα κεφια ή ξανακοιμαται ως τς 10 ή ξυπναει και μετα ξανακοιμαται κατα τις 10 για καμια ωριτσα.Το μεσημερι αλλη μια ωριτσα και το απογευμα παλι για λιγο.Αλλα μετα τις 6 δεν την αφηνω να κοιμαται παρα μονο για μερικα 10λεπτα.Γενικα δεν την κοιμιζω στην διαρκεια της ημερας,μονο αν γκρινιαξει και καταλαβω οτι ειναι απο νυστα...

Παρασκευη σ'ευχαριστω για τις ευχες!Και εσενα δεν σου αρεσουν οι λιμπερο;Χαλια...Απογοητευτηκα ενω τοσο καιρο τις επαιρνα,τωρα συνεχεια διαρροες...

Μιχαελα δεν εχω δοκιμασει μπεμπιλινο,ειναι καλες;Και εμενα ξυπναει καμια φορα την νυχτα και μουγκριζει και οταν παω να της βαλω την πιπιλα κουναει το κεφαλι περα δωθε! :lol: Μαχη δινουμε για να την βαλει! :lol:

Ευη καλησπερα!

Νικολ σ'ευχαριστω για τις ευχες!

Παω να δω λιγη τιβι και να κοιμηθω,καληνυχταααα!!!

καλησπερα κοριτσια!! ελπιζω να σας βρισκω ολες καλα κ τα παιδακια σας δηλαδη!!

εμεις πηγαμε σημερα κ καναμε τα 2 εμβολια μας και επεσε πολυυυυυυυυυυ κλαμα!!! ειμαστε 8.100 κιλα και 68 εκατοστα!! κοντζαμ αντρας το καμαρι μου!!!

διαβασα τοσα πολλα που ειλικρινα δε θυμαμαι τι να προτοπω!!

εγω παιρνω τις libero απο την αρχη κοριτσια κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη και απο τιμη κ απο διαρροες. του φοραω εδω κ λιγο καιρο το Νο4 βεβαια, του ηταν λιγο μεγαλο αλλα ετσι δεν εχω διαρροες!! τωρα του ειναι καλουτσικο!!

εμενα κοιμαται σιγουρα 12ωρο κατα μεσο ορο απο τις 12 μεχρι τις 12 συν το μεσημεριανο υπνο που κανει, λιγο καμια ωρα κ κατι μισαωρα απο δω κ απο κει!!

και μενα οταν νυσταζει τριβει τα ματακια κ ειναι τοσο γλυκουλης! αααχχχ!!!

καλα κανεις κοπελα μου κ να μη δεχτεις καθολου επισκεψεις. για το καλο των παιδιων ειναι, οποιος δεν το καταλαβαινει μη σκοτιζεσαι κιολας!!

εμενα ο μπεμπης οταν τρομαζει κολλαει σαν το σπαιντερμαν πισω, σαν αφισοκολληση!! τι να σας λεω πολυ γελιοοοοο λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

νικολ μου πολυχρονη να χαιρεσαι τη γιορτη σου κ οτι επιθυμεις να σου ερθει!!!!

για οσες βγαζουν δοντακια σιγα σιγα, οπως κ εμεις, πειτε μου να σας στειλω τη συνταγη σε προσωπικο μηνυμα, μην κανω κ διαφημιση!!!

beboulino κ nikol σε σας τη στελνω τωρα που τη θελετε!!

Α!!! δε σας ειπα.. απο τον αλλο μηνα μαλλον ξεκιναμε κρεμουλα κ φρουτακια!! αχ εχω ηδη αγχωθει!!!

συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα ειχα να σας πω πολλα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εύη, παρασκευη, ιφιγενεια, σισι, γιεληζ, τονια, κατερινα, τιτινα κ οποια αλλη ξεχναω καλο σας βραδυ κοριτσαρες!!!!

Καλημερα ομορφες!!!!

Αχ παιδια ο τιτλος μας παει γαντι...χτες μεχρι τις 11:30 ηταν μεσ αστην τσιριδα και την τρελη χαρα..

το καημενο..ποσο χαιρετε οταν παιζουμε μαζι του...

αλλα εχουμε και τον μεγαλο που απαιτει προσοχη!!!

Σημερα εξακολουθω να ιεμαι καπως χτες εκανα μια κοτοσουπα με σκετο ζωμο και ριζακι..και σημερα εχω πιει μονο ενα ελαφρυ τσαγακι αλλα ΟΚ...

νομιζω πως ενα καυτο μπανιο και ενας 10ωρος υπνος θα με στρωσουν!!!

Tinkerbell σε ευχαριστω για τη συνταγή....μεγαλωσε το μαναρακι σου.....και εμείς ξεκιναμε τον αλλο μήνα κρεμούλες......1 μήνα νωρίτερα απο οτι υπολόγιζα...μόλις πάει 5 μηνών......

Cesiliaκι καλημέρα.............10ωρος υπνος :shock: αχ ...........πάνε αυτα......... :D

αχ δεν ξερω χθες ας πουμε κοιμηθηκε 12,15 με 12,30 κ με ξυπνησε 8 για φαγητο κ τωρα ξανακοιμαται εμενα αν δεν κοιμηθει για μεσημερι γκρινιαζει τωρα αυτο θα ειναι ποτε στις 4 ποτε στις 5 ποτε στις 6 αναλογα με τοποτε θα παρει αποφαση να κοιμηθει αφου την βαζω για υπνο λιγο πριν νυσταξει πολυ κ αν κοιμηθει καλως αν οχι ξεκιναειη γκρινια κ μπορει να παρει ωρες τι ναπω....

παει ο αδερφος μου και μου αγοραζει παμπερς απο καταστημα εκει μια φορα το μηνα καποιος που πηγαινει μπορει να του ζητησεις να σου φερει....εγω αγοραζω οπως κ στον μεγαλο ετσι κ στη μικρη και παμπερς κι λιμπερο και μπαιμπιλινο τα παιρνω ολο σε προσφορες η με κουθπονια κ το πολυ να εχω αγορασει 12 ευρω τη συσκευασια..πχ ειχε προσφορα ο μαρινοπουλος τα παμπερς 14 ευρω ειχα και κουπονια των 3 ευρω και τα πηρα 11 και παει λεγοντας...

οσο για τα γαλατα στη μικρη δοξα το θεο μηδεν χρηματα για γαλα αλλα στον μεγαλο παρολο που τον θηλαζα δεν χορταινε και για ενα χτονο επαιρνα ειδικο αντιαναγωγικο και πληρωνα 25 τη συσκευασια εδινα 100 και το μηνα μονο για σκονη....

δενξερω εσας παντως η μικρη μου αν την κρατας αγκαλια σε καθιστη σταση και της δωσω τα χερια απο ξαπλωμενη σταση σηκωνεται μονη της και καθεται στον κωλο της εχει 2 μερες θελει να καθεται στον κωλο της της λεω δεν εισαι ετοιμη αλλα εκει γκρινια γιατι θελει να κατσει αμα την βαλω παναγιτσα χθες την εβαλα στο καρεκλακι του φαγητου κανα 20λεπτο μεσα στη χαρα μετα την εβγαλα δε κανει ακομα να ζοριζεται η μεσουλα αλλα το θελει πολυ ο μεγαλος μου αρχισε να ακθεται γυρω στους 6 μηνες η μικρη απο 4,5 ψιλοκαθοταν αλλο τωρα αφηστε....

Γειά σας κούκλες! Τι κάνετε?

Τόνια ψιλό γαζί μας δουλεύει ο Κερεμ!!! :lol::lol::lol::lol:

Όταν θηλάζω και πάει να τον πάρει ο ύπνος αν μιλήσω λίγο πιο δυνατά πετάγεται και ο Κερεμ... νομίζω είναι φυσιολογικό..

Για το ξένο γάλα, θα έλεγα να μην βιαστείς.... μπορεί να κάνει αύξηση παραγωγής ο μικρός.

Χριστινάκι βγάζει δοντάκια ο μπέμπης?? Άντε με το καλό!!!

Και ο Κερεμ βάζει χέρια στο στόμα, πιπιλάει κιόλας καμιά φορά το δαχτυλό του.... δεν πειράζω καθόλου, ας εκφραστεί το μωρό όπως θέλει!! :lol::lol:

Κατερινάκι πεστάααα!! Ολόκληροι άντρες και να τους περνάνε για κοριτσάκιαα!!!Αν είναι δυνατόν!!!

Νικάκι έχει και το δικό σας νούμερο σε ΠΟΛΥ καλή τιμή!! Δες http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Size-Mini-Nappies/dp/B003P2UTSS/ref=sr_1_1_sns?m=A3P5ROKL5A1OLE&ie=UTF8&qid=1323252608&sr=8-1

Ιφιγένεια ο Κερεμ κοιμάται 11-12 ώρες τη νύχτα και καμιά 1,5-2 ώρες σπαστά (30 λεπτα 20- λεπτα κπλ) στη διάρκεια της ημέρας... μόνο το Σάββατο και χθές κοιμήθηκε για μεσημέρι απο 1,5 ώρα...

Παρασκευή ποιά σειρά βλέπετε??? για πές!!! Και εμάς μας αρέσουν τα θρίλερ πολύυυυυυ!!!

Μιχαέλα τραγουδιάρα σας βγήκε η μικρή εεεε??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εύη μου πολύ σωστά το είπες Μαφία!!! Μας κλεβουν κανονικάα!!!

Τάνια πολύ μεγάλωσε ο μικρός!! Ολόκληρος άντρας έγινε!!! Φτού φτού!!!

Χρύσα τσιρίζει και ο δικός σου?? Ε ρε γλέντιααα!!! Και ο Κερέμ ειδικά το απόγευμα πρός βράδυ ξεφεύγει τελείως!!! :lol::lol::lol::lol:

Αυτο με το δαχτηλο..ειναι αφασια..

χτες τον τραβαχα φωτο και βιντεο που καθοταν στο ριλαξ και μασουλαγε τον αντιχειρα η τον δεικτη- αναλογα με τα κεφια- και προσπαθουσε να σηκωθει..καλε σοβαρα καθοταν στο ριλαξ και προσπαθουσε να σηκωθει και να νευριαζει..και να γρυλιζει και να τσατιζετε..μετα επιασε την κουβερτουλα απο κατω και την μασουλαγε..

αλλα παιδια..ειναι τοοοσσσοο τελεια σε αυτη την ηλικια..

οποτε κοιμαται ο μεγαλος και εχω το φρι τον ρουφαω στα φιλια

KALHMERA KORITSAKIA TI MOU KANETE EMEIS KALA STOLISAME EXTHES!!!!!!!!! :D:D:D:D

KAI EMENA KORITSIA POLY TA XERIA TOU STO STOMA TOU EXEI ...XAMOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!

KAI TA VAZEI KAI KATW APO THN SALIARA KAI TRWEI KAI THN SALIARA MAZI.... :lol::lol::lol::lol:

TI PLAKA POU EXOUN TA ATIMA!!!!!!MAS EXOUN TRELANEI!!!!!!!!

ALLA OTAN VAZEI TA XERAKIA TOU STO STOMA EXEI ENA YFOS EYXARISTISEIS ....PWPWWWWWWWW !!!!!!!!!

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;

μια νυχτα κολαση ειχαμε..

ο μικρος χαλια..με τον που τον εβαζα στο κρεβατακι τεντονοταν και εκλεγε...

πηρα ουρα σημερα το προι για γεννικη και καλλιεργεια προληπτικα καθαρα αλλα νομιζω οτι τον ποναιε η κοιλιτσα του..

ποσο τον λοιπηθηκα..

ολο αγκαλιτσα ηθελε..τελικα κοιμηθηκε αγκαλια ολη νυχτα..το μαναρακι μου..εγω φυσικα απο το αγχος και την ανυσιχια δεν κοιμηθηκα καθολου

Εσεις τι κανετε;;;;

εγω φυσικα σερνομαι απο την αυπνια

Cesiliaki Μου ευχομαι να μην εχει τίποτα το μωρακι σου....μπορεί κατι να το ενοχλούσε....αγκαλίτσα εμεις κοιμόμαστε κάθε βραδυ.........ο πιο ωραίος και κουραστικός! ύπνος της ζωής μου.........

και εμεις μερικά βραδυα είμαστε πολύ ανησυχοι...με κλάματα κ.λ.π. αλλα πάλι κοιμόμαστε μια χαρά...

μολις βρεις χρόνο τρεχα για υπνο.......είναι απαραιτητος για να εχουμε ενεργεια.....

καλημερα σε όλα τα κορίτσια..........

Kαλησπερα κοριτσια!Τι κανετε;Εμεις καλα!Πηγα για καφεδακι με φιλες μου σημερα και ξεφυγα λιγο!Αφησα την μικρη στον αντρα μου.

Χρυσα περαστικα στον μικρουλη!Ευχομαι να μην εχει τιποτα!

Γιελιζ οι πανες απο τ Αμαζον απ'οτι ειδα εχουν μεταφορικα...Και ειναι αρκετα....Δεν συμφερει...

Οι υπολοιπες τι κανετε;Που χαθηκατε;

Γειά σας κοριτσάκια!

Έχω μια φίλη μου απο Θεσ/νίκη εδώ απο χθές και γιαυτό χάθηκα...

Νίκη μου αν πάρεις πάνες για πάνω απο 25 λίρες δεν έχει μεταφορικά.... απλά πρέπει να επιλέξεις το free super saver delivery πρίν ολοκληρώσεις την παραγγελία... Τώρα ήμουν στο αμαζον και το τσέκαρα...

Εγώ παρήγγειλα 6 κούτες και δεν πλήρωσα καθόλου έξοδα αποστολής. ;);)

Χρύσα μου περαστικά στο ζουζουνάκι σου!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε??

Πολύ νέκρα έπεσε στο ποστάκι μας...

Σας φιλώ όλες!

Γεια σας φιλεναδες...που χρονος βρε Γιελιζ μου ..για ιντερνετ εγω στο face μπαινω απο το κινητο οταν θηλαζω..τι να κανω ειναι το πιο ευκολο..αυτες τις μερες εκανα ενα σωρο ετοιμασιες μελομακαρονα κουραμπιεδες..ηθελε το παιδακι μου..πρωτη φορα εκανα να σας πω γιατι μια ζωη δουλευα αυτες τις μερες ..τωρα με τη μικρη δεν παω σε event μονο μαγαζι..οποτε..λεω ας κανω..αλλα τα εχω παιξει μαγαζι φτιαξιμο βιτρινα και τετοια..σπιτι δουλειες μωρο παιδι και ολα τα υπολοιπα..απο τσιριδες και εμεις αλλο τιποτα..ειδικα το βραδυ ρε παιδι μου..τωρα ξανα εκανε μυξουλες και τσιριζει οταν σκουπιζω την μυτη..γενικα αμα στραβωσει με κατι τσιριζει κανα μισαωρο και δεν μπορουμε με τπτ να την ηρεμισουμε...ελεοςςς...Νικολ μου ολα καλα να πανε με την αδερεφουλα σου και χρονια πολλα...αχχ τι αλλα..διαβαζα τοση ωρα και ξεχασα εχω και τη Μιλα να ουρλιαζειι πφφφ...σας φιλω πολυ πολυυ

γεια σας κοριτσακια μου!

σημερα ημασταν μες στην γκρινια,εχω ενα κεφαλι καζανι,επιτελους κοιμηθηκε και μπηκα!

νικη μου αλλο πραμα ε?καφεδακι με τις φιλες αξια ανεκτιμητη!αυριο θα παω και εγω και πολυ χαιρομαι!

γιελιζ μου η σειρα που βλεπαμε ειναι το harpers island,το χετε δει?ειναι 13 επεισοδια με φονους!και κλασικα ψαχνεις να βρεις τον δολοφονο!καλη ηταν μου αρεσε!την ειδαμε σε 2 βραδια,μας ταδωσαν ετοιμα καποιοι φιλοι!και τωρα στερηση...βλεπουμε και μια ακομη σειρα με ζομπι το dead walking τωρα ειμαστε στην 2η σεζον και περιμενουμε να μπει το επεισοδιο,παιζεται κυριακη στην αμερικη και εδω βγαινει δευτερα αλλα τωρα μας το αργησαν πολυ!α και ενα ακομη αναλαφρο πολυ το terra nova,δεν λεει και πολλα αλλα βλεπετε!

κισκα πως βγηκαν οι κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα σου?θελω συνταγη αν σου πετυχαν!!!περσι εκανα και ηταν σκετη αποτυχια!πολλες σκοτουρες εχεις ε?τι μαγαζι εχεις?απορω πως τα καταφερνεις ολα αυτα!μπραβο σου!

σεσιλια μακαρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις!περιμενουμε νεα!

χριστινα,νικολ,τονια,τανια(θελω και γω την συνταγη),σισυ,ιφιγενεια πολλα φιλια!

Παρασκευη μου απο το ιντερνετ τις βρικα θα στα γραψω μολι μπορεσω γιατι κλασικα εχω στο χερι τη Μιλα...το μυστικο νομιζω ειναι 1....λεει 1 κιλο αλευρι αλλα θελει πολυ λιγοτερο μις και με τους ξηρους καρπους σφυγγει η ζυμη..ουρλιΑαζει παλιι

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...