Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

Diosaki πάλι θα μας τρελάνεις με το πανεμορφο μουτρακι του Κερεμ............ψυχή μου.... :D

Chrystalleni μου πως πάει ο θηλασμός τώρα που τρωει κ κρεμούλες> δεν κόβεται το γάλα? μεγαλώστε......αγάπη μου και αυτος ο κούκλος............

Tinkerbell το τι εχω τραβήξει το ΣΚ με το μικρό με τα ούλα του δεν περιγραφεται ειδικα΄το Σάββατο.....γκρίνια και κλαμα όλη μέρα και εγω με το μωρό στα χέρια ΟΛΗ μέρα, μαγείρεμα με τον μπέμπη ...μου κοπήκαν τα χέρια...........απο διάβασμα δεν προλαβαίνω καθόλου........

του βαζουμε μια αλοιφούλα, αυτη που μου γραφει η Ιφιγένεια αλλα οταν κλαίει...κλαίειι και ντεπόν δεν θέλω να δίνω συχνά μόνο στα πολύ δύσκολα............

sisi όταν είναι να αλλαξουν πάνα το παιζουν ξένοι........... :roll: τα μούτρα :lol:

τιτινακι μου σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εδω και γω!!!!!!!!!!!

νικολ συγχαρητηρια για την αδελφουλα σου!!!να χει μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

αχ αυτα τα δοντια,πολυ ταλαιπωρουνται τα ζουζουνακια μας!!!

σημερα η φουσκουλιτσα μου κοιμαται ολη την ωρα,μενει ξυπνια καμια ωριτσα και ξανα νανι!!!μεγαλωνει το μπουμπουκακι μου!!!

γιελιζ ειναι για φαγωμα ο κερεμ!!!αχ αυτη η γλωσιτσα!!!

μαρακι πως να μην κουραζεσαι????πιστευω παντως οτι σιγα σιγα θα βρεις τους ρυθμους σου με δουλεια και νινακι!

σισυ βοηθεια της!μπραβο το κοριτσακι σου!και πιο πολλα μπραβο στον μικρακι σου που χεσε τον μπαμπα!!!χαχα!!ετσι λενε ελα μωρε ξερω εγω και μολις αρχισουν πολλα μαζι πελαγωνουν!!!τι πλακα εχουν!το καλο ειναι οτι εχουν αυτοπεποιθηση!

κισκα σε ξεκουρασε η μικρη ε?φανταζομαι με 2 παιδια,απορω πως τα καταφερνετε και εσυ και η σισυ και η ιφιγενεια με 2 μικρα!μου φαινεται βουνο κ μονο που το ακουω!!!!

επιτελους στολισαμε και εμεις!!!η μπεμπα εβαλε το πρωτο στολιδι στο δεντρο,τι πλακα ειχε!!και το τελευταιο στην κορυφη με την βοηθεια του μπαμπα!κοιτουσε τα λαμπακια με ανοιχτο στομα!!!χχ!

φιλακια σε ολες!!!

συγχαρητηρια νικο μου για την αδερφη σου ολα καλα να πανε...πηρε τη θετικη ενεργεια μας

παρασκευη οταν εχεις ενα σου φαινεται βουνο οταν εχεις δυο σου φαινεται το ενα παιχνιδι οταν εχεις 3 τα δυο παιχνιδι και παει λεγοντας...χεχε..το καλο ειναι οτι μεγαλωνουν γρηγορα και ειναι αλλιως ας πουμε εμενα που ειναι 2,5 ο μεγαλος τωρα λεω ειμαστε απαραπολυ καλα ανετα σε ολα και δεν μαλωνουμε πολυ καταλαβαινει αρχιζει τρωει μονος του βγαζει ρουχα μονος και παει λεγοντας...υπομονη....

Γειά σας κούκλες!!!

Νικόλ μου δεν μπορείς να φανταστείς πόοοοοοοοσο πολύ χάρηκα για την αδερφούλα σουυυ!!! Να έχει μία τέλεια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι και να κρατήσει ένα υγιέστατο μωράκι (αγοράκι πήγα να γράψω! :D:D:D ) στην αγκαλιά της!!! (η και 2) Αχ πολύ χάρηκα!!!

Σας ευχαριστώ όοολες κοριτσάκια μου για τα καλά σας λόγια για το αγοράκι μου!!! Σε λίγο δεν θα με χωράνε οι πόρτες!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τέτοια κουκουβάγια μάνα είμαι.... :lol::lol::lol::lol:

Για τη νινίδα που λέγαμε εμείς είχαμε το λαδάκι της Frezyderm αλλά το ελαιόλαδο κάνει πολύ καλύτερη δουλειά.... και το αμυγδαλέλαιο επίσης!

Μαράκι περαστικά σααας!! Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι λίγο κοριτσάκι!

ΑΑΑ σήμερα γιορτάζει ο νατρούλης σου? Χρόνια του πολλάαα γεμάτα υγεία αγάπη και ευτυχία!! Να τον χαίρεστε, με τον Στεφανάκο σας!!!

Μια χαρά είναι τα κιλάκια του Στεφανάκου και το ύψος του άψογο!! Άντε με το καλό να ξεκινήσετε κρεμούλες!!! Εσείς θα μας περάσετε, ζηλευώωωω!!! :lol::lol::lol::lol: Αχ ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και εμείς!!!

Νίκη μου όντως είναι δύσκολη η διατροφή που κάνεις....κουράγιο! Σου έδωσε κανένα συμπλήρωμα ο γιατρός?

Και εγώ τον κάνω κάθε μέρα μπάνιο τον Κερεμ, εκτός απο τις μέρες που κάνουμε εμβόλιο.

Μιχαέλα τον έχεσε κανονικά τον άντρα σου η μικρή εε??? :lol::lol::lol::lol: Πολύ γέλασααα!! Έτσι να μάθουν ότι τα μωρά δεν είναι μόνο αγκαλίτσες φιλάκια και παιχνιδάκια!!

Χρυσταλλενη 6 μηνών εε?? Πώ πώ ! Πώς πέρασε βρε κορίτσια ο καιρός!! Δεν του άρεσε το μήλο του Ανδρέα σου ε? Αν το κάνεις με μπανάνα μήπως το φάει καλύτερα? Ένα ένα σου είπε να δίνεις τα φρούτα? Και ξεκινήσατε με ρυζάλευρο? Εμάς μας είπε να ξεκινήσουμε με φρούτα... και όχι ένα ένα... 3 φρούτα μαζί... :?:?:?:?

Χρύσα χάρηκες το μωράκι σου ε?? Τι καλάαα..

Χριστινάκι χόρτασε βόλτες ο μικρός εε?? Μπράβο του! Είδα τις φωτό απο τις βόλτες και είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΣ!!!!

Παρασκευή Τάνια Τόνια Εύη Ιφιγένεια Κατερινάκι και όλα τα κοριτσάκια πολλά φιλάκια στα πατουσάκιαααα!!! (Των μωρών σας! :lol::lol::lol::lol::lol: )

καλησπερουδιααααααααααα...νικολ μου το καλυτερο δωρο για τις γιορτες σας ηταν αυτο....να πανε ολα καλα,ειναι πολυ τυχερη...της κληρωσε λαχειο...μακαρι την κοπελα...να εχει μια πολυ καλη εγκυμοσυνη μεχρι τελους.

γιεληζ κ εγω με τα φρουτα ξερω ενα ενα στην αρχη για να δουμε μηπως κ εμφανισουν κατι του τυπου αλλεργια....για καμια εβδομαδα,μετα ολα μαζι....

κ ελεγα κ εγω τι ειναι αυτο που αχνοφεται προς ξανθη :?:?:?:? η κουκουβααααααα γιεληζ :lol::lol::lol::lol:

οπως τα λες ειναι ιφιγενεια....το πρωτο μας φαινεται βουνο,μετα συνηθιζουμε...αν κ μεταξυ μας,πρεπει να το εχω ξαναπει...περισσοτερο με κουραζειη μεγαλη παρα το μωρο ;);)

παρασκευη η μπεμπα σου φετος βαζει τα στολιδια αλλα του χρονου.....θα τα βγαζει :lol::lol::lol: ωρε κατι γλεντια που θα εχουμε του χρονου τετοια εποχη....η μεγαλη μου ποτε δεν πειραξε τιποτα...η μικρη θα δειξει :?:?:?

νικολ οπως τα λες ειναι....στην αρχη ολα τα ξερουν αλλα μετα....εξαφανιαζολ...τωρα παλι καλα,ειναι πολυ καλος,ολα τα κανει...στην μεγαλη δεν πολυ ασχολουνταν...μια φορα τον ειχα αφησει μονο μαζι με την μεγαλη(οταν ηταν μωρο) κ ειχαμε παει για ψωνια με την μαμα του....κ η μικρη τα ειχε κανει κ τι εκανε ο αθεοφοβος....φωναξε τον πεθερο μου να αλλαξει το μωρο :shock::shock::shock: τωρα ομως ειναι τελειος διαφορετικος....κολλημενος με την μπεμπα :D:D:D ερωτας ειναι η αιτια :lol::lol::lol:

παω να δω μπλακαουτ.........καλο βραδυ!!!!

ααααα δεν σας ειπα....απο βδομαδα θα παω στο νηπιαγωγειο κ θα κανουμε με τα παιδακια κουλουρακια.....σημερα μας ειπε η δασκαλα τωρα για τις γιορτες να κανουμε ή να δειξουμε κατι στα παιδια...κ εγω απο βδομαδα θα παω με υλικα κ θα πλασουμε κουλουρακια...φανταζεστε τι εχει να γινει :?:?:?:lol::lol::lol::lol:

φιλιααααααααα!!!!!

καλησπερα σε ολες σας κοριτσια!!

καλα Diosa (απο το Διονυσια μηπως;;) η φωτο του μικρου ειναι απαιχτη!! εχει τρελη γλωσσιτσα!!! κουκλακι σωστο φτου φτου!!

Νικολ μου αυριο παω παιδιατρο, θα μου δωσει μου ειπε συνταγη να τη δωσω στο φαρμακοποιο να μου φτιαξει κρεμα για τα ουλα που θα κανει δουλεια, αυτη η ετοιμη(δε θυμαμαι το ονομα) μου ειπε δεν κανει τιποτα κ το ντεπον δεν κανει συνεχεια, εγω δηλαδη καθολου δεν του εχω δωσει ευτυχως!!!

Αν θελεις να σου στειλω τη συνταγη ισως βοηθησει!!

πολλα συγχαρητηρια στην αδερφουλα σου να παει καλα η εγκυμοσυνη της κ να το κρατησει η τα κρατησει στην αγκαλιτσα της σε λιγους μηνες!!!

σισι πολυ γελασα με το σκηνικο!! χιχι καλα του εκανε!! για να δουν τι τραβαμε κ εμεις οι μαμαδες!!!

ιφιγενεια μακαρι κι εμεις να τα καταφερνουμε το ιδιο καλα με το ενα κ αργοτερα κ με 2 ζιζανια!!!

κοριτσακια σε ολες ευχομαι καληνυχτα δε θυμαμαι να γραψω για ολες ειναι πολλα!!!!

φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!

eυχαριστω κοριτσαρες μου για τις ευχούλες σας, να είστε καλά κ εσεις κ τα μωράκια σας......... :D

Αχ Ιφιγένεια μου πολύυυυ θετική ενέργεια μας φέρατε................ :D μακια

Tinkerbell μου ευχαριστως να μαθαινα τη συνταγή μπας και....... ;)

DIOSAκι μου λες να πάμε για αγοράκι(α) πάλι?????? ....για να δούμε ..εγω σε εμενα περίμενα αγορακι πριν μείνω εγκυος...διαίσθηση................όχι οτι θα με χαλαγε το κοριτσακι ...τα λατρευω όλα...

paraskevi μου και εγω απορω πως γίνεται με 2....εδω με 1 και πελαγωνω........

Καλό βραδυ κοριτσαρες μου

σισακι μου λαχείο λόττο πρωτο...και όλα τα τυχερα του κόσμου....λίγο πριν την εμμυνόπαυση κ λέγοντας της ο γιατρός ότι μάλλον θα χρειαστεί δότρια.............κλάμα εγω...........και ξανα σήμερα κλαμα αλλα για καλό............ευχαριστω ματακια

Νικολ μου Χρονια πολλα!!!!!!

το καλυτερο δωρακι πηρες απο την αδελφη σου!!!!

Πολυυ χαρηκα!!!!

Ολα καλα να πανε και ας ειναι οτι θελει αρκει να ειναι γερο δυνατο και να μην ταλαιπωρηθει.

Πολυ χαιρομαι οταν ακουω τετοια νεα!!!!

Εχουμε κανενα αλλο που να γιορταζει σημερα;;;;

η Νικη μας ειναι Ανδρονικη αν θυμαμαι καλα..

Εμεις ειχαμε ενα βραδυ αφιστε τα να πανε...

ξυπνησα κατα τις 1 και εκανα εμετο αλλα ημουν ηδη χαλια απο πριν..

ειχα πλυνει και το μπανιο χτες το απολυμανα κλπ κλπ...και λερωσα τη λεκανι..

ο Ο φυσικα χαμπαρη δεν πηρε ο καημενος απο την κουραση..

κατα ις 5 ξυπνησ εο μεγαλος..μεσα στη γκρινια..

του εκανα γαλα...δεν το ηπιες..εγινε μουσκεμα...ξανακοιμκηθηκε..

το προι μετα ξυπνησε μεσα στη γκρινια..απιστευτα νευρα και αντιδραση...

Και το μικρακι παιδια..ειναι τοσο καλο το γλυκουλι μου....αχ παιδια..δεν ξερετε ποσο τον χαιρομαι

Γιελιζ ειπαμε ...ο Κερεμ ειναι face of the year..μιλαμε..ειναι απιστευτη φατσα!!!!

kalhmera koritsakia!!!!!!!!!!!!!

nikol mou xronia polla polyxronh na xairese thn oikogeneia sou kai ton mpempoulh sou!!!!!!!

exei poly omorfo dwraki!!!!!ektos apo to gioka sou se ligo kairo tha ginei kai theia!!!!!!!Ti teleia!!!!!!!!

kai emeis twra perimenoume 3 mwrakia!!!!!!!!ena ths xaderfhs tou antra mou kai ta alla 2 apo 2 files mas!!!!!!!to ena einai koritsaki ta alla 2 akoma einai nwris den exoume mathei!!!!!!Ti wraia tha gemisoume mwrakia!!!!!h xara ths zwhs!!!!!!!ti omorfa!!!!!!!

emena o mpempis hsyxoulis eiaidoxa ton theo ftou ftou ftou!!!!!!!Olo gelakia einai!!!!!!!!

allaxame kai gala twra pinei to humana to 1 kai mia xara paei ....kai twra arxise pali na kanei kitrina kakakia!!!!!!!!!telika to gala htan pou ta ekane toso prasina!!!!!!!!!

nikol μου χρονια πολλα οτι επιθυμεις καλη μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο η αδερφη σου....

εμεις ακουμη παλευουμε με το θεμα υπνου εχει κανα2-3 μερες κοιμαται 11,30 αλλα εχει κανα 4-5 μερες μου ξυπναει τη νυχτα ποτε 4 ποτε 5 ποτε 6 τρωει κανονικα κ αν δεν περασει 1,5 ωρα δεν κοιμαται αχ δεν ξερω θα σκασω ενω εχει καποια βραδυα κοιμαται σερι τα πιο πολλα μου ξυπναει μου φαινεται πως ετσι θα μου πηγαινει για πολυ καιρο παμε 5 μηνες κ ακομη τιποτα

Cesiliaκι μου σε ευχαριστω πάρα πολύ.......... :D γιατι κοριτσακι μου εκανες εμετό? ευχομαι περαστικά...

titinaκι μου περιμένω πολλα μωράκια απο φίλες...αλλα της αδελφούλας θα είναι το σούπερ δώρο...ευχαριστω για τις ευχες κοριτσακι μου...κούκλος ο μπέμπης και εδω...........φτου φτου φτου..

Ιφιγένεια μου σε ευχαριστω μαναράκι μου...ευχομαι να αλλαξει ο μικρούλης σου συνήθειες και να κοιμαστε περισσότερο...ξερω τι είναι να μην ξεκουραζεσαι ουτε το βραδυ........περνάνε κ φάσεις μωρε δεν πιστευω να στο κρατήσει.......θα δεις...

Καλημερα γλυκες μου!Εχω χαθει τελειως μιας κ οι ιωσεις που μας ταλαιπωρουν δε λενε να περασουν με τιποτα.1μιση μηνα τωρα τα κοριτσακια μου ταλαιπωρουνται κ κυριως η μικρη μου.Για υπνο δε το συζητω,πολυτελεια πια να κοιμηθουμε εστω κ 3 ωριτσες σερι,ειμαι σε απελπιστικη κατασταση...Αυριο εχουμε εμβολια αλλα δεν το βλεπω να κανουμε παλι ετσι οπως ειμαστε.Εκοψα κ οοοολες τις επισκεψεις σπιτι κ ας με πουν υστερικη,πρεπει καποια στιγμη να συνελθουμε.

Δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα,ευχομαι να ειστε ολες καλα κ τα μωρακια σας επισης.

Νικολ μου χρονια πολλα γλυκια μου,να χαιρεσαι το αγορακι σου κ την οικογενεια σου!Απ'οτι καταλαβα ολα πηγαν καλα με την αδερφουλα σου ναι?Να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι κ ολα να πανε τελεια!

κ εμενα γιορταζει ο καλος μου σημερα κ εννοειται πως δε θα κανουμε γιορτη,πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια,αλλα θα ειμαστε οι 4 μας,ακομη καλυτερα ;);) ουτε ενα γλυκακι δεν προλαβα να του φτιαξω,ουτε καν να αγορασω :(:(

Σας φιλω ολες κ ελπιζω να καταφερω κ να σας διαβασω κ να τα πουμε αναλυτικοτερα καποια στιγμη!

Γειά σας μανούλες!! Τι κάνετε?

Νικόλ μου χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου, γεμάτα υγεία και ευτυχία!!Να χαίρεσαι και να σε χαίρονται όσοι αγαπάς!! Με το καλό να έρθει και το ανιψάκι σου!!

Συμπεθερούλα μου να χαίρεσαι και εσύ τον αντρούλη σου!! Πάντα γεροί και ευτυχισμένοι να είστε!!!

Περαστικά στα κοριτσάκια σου... πολύ στεναχωριέμαι που είναι άρρωστα... :(:(:(:( Εύχομαι πολύ σύντομα να γίνουν καλά... καλά έκανες που έκοψες τις επισκέψεις!! Δεν είναι εποχή για επισκέψεις αυτή.. σας φιλώ και τις 3!!

Χρύσα μου περαστικά σου... μήπως κρύωσες και γιαυτό έκανες εμετό?

Ιφιγένεια μήπως περνάει άλμα η μικρή?? Κουράγιο!!

Μιχαέλα πολύ γέλασα με αυτό που είπες!!!Αρχισα να φαίνομαι και απο εκείι??? πώ πώωωω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλό κουράγιο στο νηπιαγωγείο!!! :lol::lol:

Τάνια δεν είναι Διονυσία το ονομά μου...Γιελήζ με λένε.. το νικ είναι άσχετο.. :D:D:D

Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα γιατί μπήκα στα γρήγορα για να σας πώ ότι το Αμαζον άρχισε στέλνει pampers...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTYW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE και είναι πολύ καλή η τιμή στο συγκεκριμένο "μοντέλο"...τις έχουν σε προσφορά και δεν χρεώνουν έξοδα αποστολής!!

Εδώ οι συγκεκριμένες κάνουν 19€ οι 54.

Πάω να παραγγείλω!!!

Τα λέμε μετά φιλάκιααααα!!!

Βack to work σήμερα, καλά κάτσαμε, 3 μέρες.

Σήμερα πήγαμε στο καρδιολογικό κέντρο το μικρό με τον άντρα μου, δεν ξέρω αν σας το χα πει αλλά μια τρυπούλα στην καρδούλα (φύσημα)που συνήθως κλείνει όταν γεννηθεί το μωρό εμας δεν είχε κλέισει και πήγαμε τώρα στους 6 μήνες να το δούμε. Σχεδόν έκλεισε, αν και αν έκλεινε τελείως θα μουνα πιο ήρεμη. Ο γιατρός λέει ότι συμβαίνει και ότι σίγουρα θα κλείσει. Θα το ξαναδούμε όταν το μωρό μου θα ναι δύο χρονών

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας με τη πρόσκληση.

Κίσκα μου είναι απλά Πρίγκηπας.

Σεσίλια μου πολύ καλη η ιστοσελιδα που μου στειλες

Τιτίνα μου εχουμε το ίδιο θέμα ε;;; θα βαφτίσεις ένα πρίγκηπα και θα παντρευείς ένα βασιλιά

Νικόλ μου να ζήσεις και ότι επιθυμείς. πλέον και λόγω δουλειάς θηλάζουμε μόνο το πρώι και ίσως και το απογευματάκι, αλλά έχει μειώθεί παρα πολυ. Από τους 4,5 μήνες που άρχισα να δουλεύω έγινε η ζημιά. Συγχαρητήρια και στην αδερφούλα σου και με το καλο.

Διόσα μου μας είπε για 4 μέρες το ίδιο φρούτο, αλλά επειδή δεν του άρεσε το μήλο χθες του δωσα μπανάνα, στο μεταξύ όταν έτρωγα εγώ και ήθελε την μπιμπιλουσε, χθες που την έλιωσα με το ζόρι την έφαγε. Απ το μπαμπά του πήρε, εγώ τρωω πολλά φρούτα. Σήμερα θα του ξαναδώσω μπανάνα και βλέπουμε. καλύτερα ενα ενα για να δεις αν έχει αλλεργία το μωρό ποιο φρούτο το πειράζει.

χχχ

Ax βρε Σοφακι μου τι ταλαιπωρία...φανταζομαι κ για σενα κ για τα μωρά....καλα κάνεις κ εκοψες τις επισκέψεις...είναι η εποχή επικίνδυνη για ιωσεις..............σε ευχαριστω για τις ευχούλες σου ..ναι ναι εγκυούλα η αδελφούλα μου...είμαι πολύυυυυ χαρούμενη.

DIOSAκι μου χίλια ευχαριστώ.................. :D:D

οσον αφορα τις πάνες εγω του βάζω πλέον τις νταϊπερς που είναι πολύ καλές, επώνυμες και φτηνές....

Chrystalleni όλα καλα θα πάνε μην ανησυχείς (οσο μπορείς)... σε ευχαριστω κοριτσακι μου κ εσένα....σε ρώτησα για το γάλα γιατι ακουω που θηλάζουν πανω απο χρόνο κ σκεφτόμουν ότι αφου τρωνε κ αλλα πραγματα τα μωρά δεν κόβεται το γάλα?????????? μαλλον μειώνεται αλλα παραμένει λίγη ποσότητα.........

φιλάκια κοριτσακια ..κ εγω δεν θα γιορτασω γιατι ο μπεμπακος με θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ.... :D το τερατακι............

νικολ χρονια σου πολλα,να σε χαιρονται η οικογενεια σου και ο μικρουλης σου!

σοφακι ακομη ταλαιπωρουνται οι μικρουλες σου?πω πω βρε καλη μου τι τραβατε.ευχομαι γρηγορα να το ξεπερασετε και να επανελθεται δυναμικα!οσο για τις επισκεψεις δεν θα σελεγα υστερικη καθολου,εσυ ξερεις τι τραβας με 2 αρρωστα κουτσουβελα,αστους αλλους να λενε,μην ακους κανεναν!να χαιρεσαι και τον αντρα σου!

γιελιζ καλη προσφορα μας βρηκες!!να μας τα λες αυτα,ευχαριστουμε!!εμας μας βολευουν!

κρυσταλλενη μου και γω οταν γεννηθηκα ειχα φυσημα και δεν μου φυγε τελικα και ειμαι πολυυυυυυυ καλααααααα να μην ανυσηχεις καθολου για τον μικρουλη σου!

χριστινα25 σου βγηκε ζωηρουλα η μπεμπουλα σου?χχχ!!οχι που λενε οτι τα κοριτσακια ειναι καλα και βολικα!!!μπαρουφες!

ιφιγενεια μου υπομονη!ευχομαι να στρωσει γρηγορα η μικρη σου για να ξεκουραστεις και εσυ!

εμεις ειμαστε πολυ καλα,η μικρη χθες και σημερα ειναι σαν να μην εχω μωρο,κοιμαται πολυ οπως και τρωει πολυ αυτες τις μερες και δεν εχει καθολου γκρινια!γλεντιααααα!!!!!!εχει πλακα που οταν θελει να κοιμηθει τριβει τα ματακια της και με τα 2 χερακια και κοκκινιζουν τα φρυδια της.μου δειχνει αμεσως οτι ειναι ωρα για νανι!

φιλια πολλα σε ολες!!!

Έκανα την παραγγελία μου και ήρθα...

Χρυσταλλενη μου λογικό μου φαίνεται να τα δίνεις ένα ένα τα φρούτα για να ξέρεις τι το πείραξε αν το πειράξει κάτι... η γιατρός μας δεν έχει την ίδια άποψη μάλλον.

Παρασκευή μου το ίδιο ακριβώς κάνει και ο Κερεμ όταν νυστάζει...τρίβει τα μάτια και κοκκινίζουν τα φρύδια του!!! Πολύ γέλιο!!! Ο Κερεμ όσο κάνει αυτό χτυπάει με το κεφάλι του και το μεμε μου!!! Αυτό σημαίνει ότι και πείνασε και νύσταξε!!! Αν πεινάει πολύ προσπαθεί να πιάσει το μεμε πάνω απο τη μπλούζα!!! Προχθές το έκανε και στον άντρα μου!!! Εψαχνε και σε αυτόν βυζί για να πιεί γάλα!! :lol::lol::lol::lol::lol: Σου λέει το παιδί αφού έχει η μαμα μπορεί να έχει και ο μπαμπάς...κάτσε να το ελεγξω!!!

Μπράβο τη μικρή σου που είναι ήσυχο μωράκι!!!

Όσο για τις πάνες είναι πάααρα πολύ καλή η προσφορά!! Συμφέρει πολύ!! Εδώ μας πιάνουν τον κ@λ@ κανονικά!!! Είναι πανάκριβες!!

Καλησπερα!Δεν σας διαβασα!Μπηκα να πω χρονια πολλα στην Νικολ μας!να εισαι παντα καλα κοριτσακι!Και με το καλο το μωρακι της αδελφης σου!Πολυ χαρηκα που εμεινε αμεσως εγκυος!

Παω να κοιμηθω λιγακι και τα λεμε μετα!Φιλακιααααααα!!!

Γεια σας κοριτσια καλησπερα!

Νικολ χρονια πολλα για τη γιορτουλα σου και με το καλο να γινεις θεια.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα μεχρι το τελος.

Γιελιζ μου τι κανεις;Ο Κερεμ εγραψε παλι!Τι φωτο ειναι αυτη με την Γλωσσιτσα εξω;Μας κοροϊδευει κιολας!!!

Αυτες τις μερες κοριτσια εχει πολυ καλη προσφορα τα Pampers στα carfoure.Πηρα τα 56 τεμαχια 14 και κατι,δεν θυμαμαι ακριβως.Ειχε 4Ευρω εκπτωση.Ισχυει μεχρι σημερα.

Ηθελα να σας πω και κατι για να δω αν το κανουν και τα δικα σας παιδακια.Ο Μιχαηλ τρομαζει παρα πολυ σε καποιους ηχους,ακομα και με την δικη μου φωνη εαν μιλησω πιο δυνατα.Εχθες τον θηλαζα και χτυπησε η πορτα μου και φωναξα ,ναι,για να δω ποιος ειναι και εβαλε κατι κλαμματα....Ειδα κι επαθα να τον συνεφερω.Ειναι πολυ ευαισθητος και παραπονιαρης.Νομιζει μαλλον οτι τον μαλωνω.Ετσι τουλαχιστον νομιζω.Τρεμει του καημενου το κατω χειλακι και κλαιει με ενα παραπονο!

Τα δικα σας μωρα το παθαινουν;

Εντομεταξυ εχει αρχισει ο κυριος και πειναει παραπανω και το βραδυ δεν μου καλοκοιμαται.Εχθες μου ξυπνησε στις 3 για φαϊ.Θα δω πως θα παει γιατι και την ημερα τρωει καθε 2 ωρες ,εδω και μια εβδομαδα και αν ειναι θα του αρχισω συμπληρωμα.Εσεις τι λετε;

Αδελφη ψυχη ( Νικη ) τι κανεις;Η μπουμπου σου;

Μαρακι,Κατερινα,Χριστινα,Ευη,Παρασκευη,Τανια,Ιφιγενεια,Χρυσα,Χρυσταλλενη,Σισσυ πολλα φιλακια!

Χρυσταλλενη μην αγχωνεσαι με το φυσημα,δεν ειναι κατι σοβαρο.

YELIZ MOU KAI EMENA ETSI KANEI O MIKROS OTAN NYSTAZEI TRIVEI THN MOURH TOU KOKKINIZOUN TA MATIA TOU KAI TA FRYDIA TOU!!!!!!!!!!(TA OSA EXEI TELOS PANTWN... :lol::lol::lol: )EXEI POLY PLAKA...EINAI ANOIXTOXRWMA TA MWRAKIA MAS GIAYTO KAI KOKKINIZOUN ETSI!!!!!

TONIA MOU MILA ME TON GIATRO SOU GIA TO SYMPLHRWMA KALYTERA!!!

SOFAKI MOU TALAIPOROUNTE TA MIKROULIA SOU MWRE????EYXOMAI NA EINAI GRHGORA PERASTIKA KAI YPOMONH SE ESENA!!!

KALA O MIKROS OLO TA XERIA MESA STO STOMA THELEI NA EXEI KAI OLO TOU TA VGAZOUME GIA NA MHN MATHEI TO XERI...ESEIS TA AFHNETE??????

SHMERA KITAKSA TA OULA TOU TA KATW KAI EXEI SAN 2 ASPRA..OXI STHN KORHFH LIGO PIO PISW LETE NA ARXISE APO TWRA DONTIA??????DEN NOMIZW........LOGIKA THA EIXE KAI GRINIA!!!!!

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε??

Νικολ μου χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα κουκλα μου!!!!!!!!!!Να χαιρεσε τους αντρες σου κ οτι καλυτερο να εχετε με υγεια κ αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ !!!!!!!!θΑ ΓΙΝΕΙς ΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!

εΙΔΕς?ΕΜΕΙς ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ..Κ ΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΘΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!!!!!!!

Χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!

Νικακι μου τι κανει η μικρουλα σας??

Γιελιζακι οντως καλη προσφορα τα παμπερς μολις θελησω θα πραγγειλω κ γω απο αμαζον!!!Ο κερεμ ειναι αντρακι καλε..δεν μοιαζει με κοριτσι!!!Κ μενα με ρωτανε?κοριτσακι ενα?κ απαντω σας μοιαζει αυτος ο αντρακλας για κοριτσι???Ε μα!!!

Χριστινιω κ μενα βαζει τα χερακια στο στομα απο 2,5 μηνων..δεν κανω κατι..τον αφηνω γιατι τον τρωνε τα ουλα του μωρε!!εδω κοιμαται κ οταν ειναι να ξυπνησει λιγο πριν ολο το χερακι βαζει στο στομα!!!!!!

Μαρακι μου καυτερα ειναι Στεφανακος σου?

Σοφακι μου καλα κανεις κ δεν δεχεσαι κοσμο αφου δεν καταλαβαινουν!!Αχ κοπελ μου συνεχεα σε σκεφτομαι..αντε να συνελθουν οι μικρες σου να ηρεμησετε λιγο..

Τονια μου σε λιγο θα ξεκινησετε κρεμουλες κ θαστρωσει..κανε υπομονη..αν μπορεις..εφοσον δινει αποκλειστικα μητρικο μην το αλλαξες τωρα για λιγο ακομη..μετα θα ναι πιο ευκολα για σενα..θα χορταινει κ θα κοιμαται..

Εμας 4-5 μερες τωρα ξυπναει 3-4 κθελει να τονπαρω αγκαλια μου να κοιμηθει...τον παιρνω κ γω για 30λ με μια ωρα μεχρι να κοιμηθει καλα καλα κ μετα τον ξαναβαζω στην κουνια..θελω να πιστευω πως ειναι μια φαση κ αυτη λογω δοντιων..

ΑΑ καναμε εμβολια χτες 2!!!Δυο τσιμπηματακια το μαναρακι μου..πλανταξε..με μια τσιριδα αλλο πραγμα μας ακουσαν ολοι!!!!!!!!

Μετα τον πηγαμε πρακτικερ..3 ωρες ο κακομοιρης δεν εβγαλε μιλια,,τον ταισα εκει κ εκεινος ολο χαζευε!!Γενικα ειμασταν ολο εξω γυρισαμε στις 22 το βραδυ κ μετα ειχε μια γκρινια τρελλη..εφαγε μονο 100μλ κ κοιμηθηκε το γλυκο μου!!!

Τωρα οταν κλαιει τσιριζει τοσο δυνατα που με ξεκουφαινει!!!!Εχει πολυ δυνατη φωνη!!Λετενα μου βγει τραγουδιστης? :D:D:D:D:D

εμεις ακομη να στολισουμε..ευελπιστω να τελειωσουν ως Δευτερα οι μαστοροι με την κουζινα να μαζευτει το σπιτι κ να στολισουμε απο βδομαδα...Βεβαια με τον καινουριο χρονο θα τελειοποιηθει που θα μπουν τα προσθετα ντουλαπια..

Λεγαμε10 μερες δουλεια κ εχουν περασει 2,5 βδομαδες κ ακομη!!

Δεν θυμαμαι τιαλλο διαβασα..

Φιλακια μανουλες!!!!!!!!!!!!!

Σας διαβασα και ηρθα!

Μιχαελα,ειδες πως αλλαζουν οι αντρες; :lol: Μια χαρα ο καλος σου!Εμενα δεν την αλλαζει την μικρη αμα κανει κακα αλλα κανει οοοολα τα αλλα οποτε οκ. ;)

Συμπεθερα μου περαστικα στον Στεφανακο!ξεκουρασου λιγο.Μην κανεις τοσες ετοιμασιες,δεν χαθηκε και ο κοσμος να παρετε απο εξω να φατε οταν θα εχετε παρεα στο σπιτι. ;)

Τανια,θα ηθελα την συνταγη με την αλοιφη!

Χρυσα μου περαστικα!Και οντως Ανδρονικη ειμαι,γιορταζα τις προαλλες. ;)

Χριστινα ο μικρος ειναι τελειος με το σκουφι!Αληθεια,γιατι επινε υποαλλεργικο γαλα;

Ιφιγενεια κουραγιο με το ξενυχτι!Σε καταλαβαινω γιατι το περασα και εγω αλλα τωρα εστρωσε η μικρη και κοιμαται!

Χριστινα 25 που εισαι;Σε χασαμε!

Σοφουλα περαστικα στις μικρες σου!Οσο για την γιορτη μην στεναχωριεσαι.Ουτε εμεις καναμε τιποτα φετος,δεν μπορω να κανω ετοιμασιες με την μικρη.Ασε που βγαινει και απο το προγραμμα της οταν εχουμε κοσμο.Και εμεις οι 3 μας περασαμε τις γιορτες μας!

Γιελιζ μονο αυτες τις πανες στελνει Ελλαδα;Γιατι για εμας ειναι τεραστιες! :lol:

Κρυσταλλενη μου φτασατε κιολας 6 μηνων!Το φυσιμα δεν ειναι τιποτα,μην ανησυχεις.

Παρασκευη τι κανεις;Τι καλα που ειναι ηρεμη η μικρη σου!

Τονια,αδελφη ψυχη καλα ειμαστε!Εγω λιγο κουρασμενη απο την διατροφη αλλα οκ...Και εμενα η μικρη τρομαζει με καποιους ηχους και μπορει να κλαψει.Νομιζω ειναι φυσιολογικο...

Κριμα για τις πανες,δεν προλαβα να παω σ/μ,δεν το ηξερα... :( Τωρα βαριεμαι να ντυθω για να παω! :lol: Το βραδυ και εγω πλεον της δινω ξενο,γιατι μονο ετσι δεν ξυπναειι την νυχτα...Τα αλλα γευματα θηλασμο.Νομιζω πως δεν της φτανει ομως πια το γαλα μου τις τελευταιες μερες... :roll: Αλλα δεν θελω να δινω την ημερα συμπληρωμα,μην μου μειωθει το γαλα.θα την βαζω συχνοτερα.Παντως τωρα ειναι μια χαρα,βγαζει γουλιτσες αλλα οχι οπως πριν.Λιγη γκρινια εχει απο τα ουλα,συνηθως το βραδακι.Αλλα κοιμαται σερι,μονο καμια φορα μουγκριζει κατα τς 3,της βαζω πιπιλα 2-3 φορες και ξανακοιμαται ως τις 7.Μια χαρα!

Στο μεταξυ εχω θεμα με τις πανες...Ενω ημασταν μια χαρα με τις λιμπερο,τωρα εχουμε συνεχεια διαρροες!καθε φορα που κανει κακα της τρεχουν απο τα πλαγια και αλλαζουμε φορμακια!Ξαναπηρα παμπερς και ειναι πολυ καλυτερα αλλα πανακριβες βρε κοριτσια...Θα κοιταξω να παρω και εγω απο το αμαζον αν εχει τις new baby...Ακομα το 2 φοραμε...

Κατερινακι πως πηγατε με το εμβολιο;Ειναι καλα ο μικρος;

Καλα ειναι Νικακι μου με λιγη γκρινια κ αγκαλιτσες!!!

Ρε κοριτσια τσιριζει πολυυυυυυ δυνατα!!!!!!!!!Με εχει ξεκουφανει :D:D:D:D:D:D:D !!!!!!!

Ειδατε μυστικα της εδεμ?Τι κλαμα εριξα....με Νταιζη Χρηστο...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...