Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

Τάνια μου όλο του φιλάω τα μαγουλάκια και με μαλώνει ο άντρας μου πως δήθεν δεν του αρέσει του μικρού μου!!!Μάλλον ζηλεύει!!!!

ΑΑΑ ξεχασα να σας πω, χθες που πήγαμε για εμβόλιο τον ζυγισαν και ειχε βάλει μονο 170 γρ!!! :o:o Στεναχωρέθηκα...η αληθεια ειναι οτι πίνει μονο 150μλ και τις τελευταίες μέρες κι αυτά με το ζόρι.Πολύ σπάνια πίνει 180.Ειναι 7670γρ. και 67εκ υψος! Βεβαια ο γιατρος μου ειπε ότι τωρα δεν θα βάζει τοσο βάρος όσο πριν αλλά και πάλι πολύ λίγο είναι... :roll: Οταν κλείσουμε 5 μηνων θα αρχισουμε και κρεμούλα.Δηλαδή σε λίγες μέρες...

Αντε σας αφηνω γιατι άρχισε πάλι την γκρίνια, μου τραβαει τα χερια απο τον υπολογιστή!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλησπερα κοριτσια!Χαθηκα,το ξερω.... :oops:

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!Δεν καναμε κατι στην γιορτη μου,η μικρη αυτες τις μερες εχει φοβερη γκρινια...Μαλλον την τρωνε τα ουλα της.Στολισαμε δεντρο και της αρεσει να βλεπει τα φωτακια.Το σπιτι εγινε χαλια με τα στρασακια και καθαριζα μετα!

Για τον θηλασμο που λεγατε εγω αν φτασω στον 6ο με τοση στερηση απο φαγητα θα ειμαι υπερευχαριστημενη!Δεν νομιζω να αντεξω παραπανω...Ηδη μου λειπουν πολλες τροφες...Αλλα η μικρη ευτυχως ειναι μια χαρα τωρα.

Νινιδα ειδα πολλη λιγη πριν λιγες μερες,λετε να της βαλω κατι;Τι λαδακι βαζετε;

Για τα ουλα τι κρεμουλα σας ειπε ο γιατρος;

Τανια καλωσηρθες στην παρεα μας!

Γιελιζ ο Κερεμ ειναι αντρακλας!Ποιος τον ειπε κοριτσακι; :evil: Η φωτο τελεια!!!

Ευη,πολυ γελασα με την τζαμποσακουλα. :lol:

Χριστινακι γιατι τον κανεις καθε 3 μερες μπανιο;Εγω καθε μερα την κανω αλλα και παλι μου βρωμαει γαλατα και της αλλαζω 200 φορμακια την μερα! :lol: Ασε που αν δεν την κανω κλαιει.Ξαλαφρωνουν τα μωρακια με το μπανιο.Μονο τα μαλλακια της κανω μερα παρα μερα.Εσεις κοριτσια καθε ποτε τα κανετε μπανακι; :roll:

Συμπεθερα περαστικα στον Στεφανακο.Κρυωσε;Μην στεναχωριεσαι για το βαρος,συμβαινει καμια φορα να μην εχουν ορεξη.

Κρυσταλλενη να χαιρεσαι τον Αντρεα σου,εστω και καθυστερημενα.Χρονια του πολλα.

Δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα,ηταν παρα πολλα! :lol:

Μιχαελα,Χρυσα,Πιπιτσα,Παρασκευη,Τονια και σε οοολα τα κοριτσακια πολλα φιλακια!

εγω κοριτσια καθε βραδυ τον κανω μπανιο, απο την αρχη τον εκανα κ ετσι το εχει μαθει μη σας πω οτι το περιμενει κιολας! οταν αρχιζω να τον γδυνω αρχιζει τα χαχανα! τα ξαλαφρωνει πολυ το μπανακι κ κοιμουνται σαν πουλακια μετα! τους κανει καλο αυτη η καθημερινη ρουτινα νομιζω..

λαδακι στο σωμα κ στο κεφαλακι προδερμ! κ δεν εχουμε νινιδα!

καλως σας βρηκα beboulino!! κουκλιτσα η μπουμπουκα σου!!!

ανυπομονω κ εγω να στολισω να τον βλεπω τον μπουλουκο να κοιταει τα λαμπακια...!!!!!!! :D:D:D:D

na mai παλι τιτινα κιοιταξε μπορεις να κανεις συνδυασμο πχ μισες ετσι μπομπο και μισες αλλιως παντως σε βολευεουν σαν χρωματα...σιγουρα τα ουλα την ενοχλουν γι αλλο δοντι δεν νομιζω ακομη αλλα μαλλον αυτα σπρωχνουν κι αλλο

οσο για το βαρος φρεναρουν φανταζεστε καθε μηνα κιλο ποσο θα γινοταν στο χρονο?15 κιλα?

για το μπανιο τα κανω καθε 2 μερες το καλοκαιρι καθε μερα ο μεγαλοςμου δεν βγαινει του γεμιζω τη μπανιερα του και καθομαστε 20 λεπτα φανατζεστε καθε μερα....

νικολ μου βαζε μουτνιζαλ 2-3 φορες τη μερα δεν εχει κατι σε κορτιζονη και το παιρνεις χωρις συνταγη

εγω κοριτσια καθε βραδυ τον κανω μπανιο, απο την αρχη τον εκανα κ ετσι το εχει μαθει μη σας πω οτι το περιμενει κιολας! οταν αρχιζω να τον γδυνω αρχιζει τα χαχανα! τα ξαλαφρωνει πολυ το μπανακι κ κοιμουνται σαν πουλακια μετα! τους κανει καλο αυτη η καθημερινη ρουτινα νομιζω..

λαδακι στο σωμα κ στο κεφαλακι προδερμ! κ δεν εχουμε νινιδα!

καλως σας βρηκα beboulino!! κουκλιτσα η μπουμπουκα σου!!!

ανυπομονω κ εγω να στολισω να τον βλεπω τον μπουλουκο να κοιταει τα λαμπακια...!!!!!!! :D:D:D:D

Kαι εμενα τα ιδια!Εχει συνηθσει καθε βραδυ να την κανω μπανιο και αν αργησω λιγο κλαιει!Λες και εχει ρολοϊ!Ξερει πια πως το βραδυ κανουμε μπανιο,τρωμε και κοιμομαστε!Απο τοτε που γεννηθηκε μονο 2 μερες δεν εχει κανει μπανιο και αυτο λογω δικης μου κουρασης...

εγω καθε 2-3 μερες την κανω..στην αρχη την εκανα καθε μερα και τρομαξα να την κανω καλα απο τις μυξες..το καλο ειναι οτι δεν προχωρισαν μεσα πολυ ηταν μονο στη μυτη αλλα και μονο που δεν μπορουσε να αναπνευσει και γουρουνιζε η κακομοιρα και δυσκολευοταν το βραδυ...ε φτανει..και μου ειπε η γιατρος ας την τωρα το χειμωνα μην την κανεις καθε μερα..επειδη ομως κρυωνει κιολας δεν την βαζω τωρα στο μπανακι..βαζω το σφουγγαρι μεσα στο νυπτηρα και την ξαπλωνω και τρεχει η βρυση πανω της και ετσι ειναι ζεστη και της αρεσει ο Χριστοφορος και αυτος 2 φορες τη βδομαδα..με γεματη μπανιερα και παιχνιδι και νερομπιστολα και τετοια..το καλοκαιρι μερα παρα μερα για να μενει το αλατι επανω και να μην αρρωσταινει το χειμωνα...

Νικη για εσενα,το ιδιο σχεδιο σε πρ.ριο βγαινει σε διαφορα σχηματα..μακροστενο,τετραγωνο,τετραγωνο 2φυλλο και ορθογωνιος φακελος που ανοιγει και ειναι πρ.ριο και εχει κορδελα στο πανω μερος...σου βαζω ενα αλλο σχεδιο για να καταλαβεις πως ειναι...

post-1349-13873938254044_thumb.jpg

post-1349-13873938254194_thumb.png

post-1349-1387393825437_thumb.png

post-1349-13873938254517_thumb.jpg

post-1349-13873938254629_thumb.jpg

μπεμπουλινο οποιοδηποτε λαδακι βαζεις στο κεφαλακι και για τα ουλα τη mudisal βαζετε μια ταγονα και επαλειψη στα ουλα τα δροσιζει καπως...

Kαλημερααα!

Αχχ,Ευη ειναι τελειαααααααα!!!Προσκλητηριο θα κανω ενα για γαμο και βαφτιση οποτε δεν παει να βαλω την Hello Kitty νομιζω...Κριμα... :( Η μπομπο ειναι ολα τα λεφταααααααα!

Κοριτσια εγω για να μην κρυωνει οταν την κανω μπανακι επειδη ειναι και βραδυ εχω αναμενη την κεντρινη θερμανση και αναβω και αεροθερμο στο δωματιο της.Μετα την ντυνω αμεσως και της κανω τα μαλλακια με το πιστολακι.Και την χωνω στοον υπνοσακο της.Μεχρι στιγμης δεν μου εχει κρυωσει...

μπεμπουλινο οποιοδηποτε λαδακι βαζεις στο κεφαλακι και για τα ουλα τη mudisal βαζετε μια ταγονα και επαλειψη στα ουλα τα δροσιζει καπως...

Ιφι εμενα μου εδωσε ο γιατρος μια αλοιφη για τα ουλα οραμιλ...Δεν την ηξερα,ειναι ομως με φυτικα μεσα,δεν εχει χημικα.Απλα στο τελος στα συστατικα λεει ενα παραμπεν και γι'αυτο δεν της εχω βαλει ακομα...

για τα ουλα την μουντισαλ θυμαμαι και εγω απο το Χριστοφορο αν και ημουνα τυχερη μολις τον επιασαν εβγαλε δοντια και δεν ταλαιπωριθικαμε αλλα με τη μικρη εχω θεμα την πιανει ωρες ωρες και δεν φτανει που χωνει μεσα και τα 2 χερια..γκρινιαζει ουρλιαζοντας κιολας

΄Τι κάνετε κοριτσια?Εγω περιμένω το παιδάκι μου να ξυπνήσει, να του δωσω το γάλα του και να ετοιμάσω γλυκά για αυριο. Ηδη εφτιαξα μια σοκολατινα γιατι το μεσημέρι ειχα κόσμο στο σπιτι. Γενικά είμαι πολύ κουρασμένη τις τελευταίες μέρες.Ξυπνώ το πρωί και είναι σαν να μην κοιμηθηκα καθόλου...δεν εχω καθόλου αντοχές.Κι ο μικρος μου πολύ γκρινια και χθες και σήμερα. Αστε που μου έκανε 3-4 φορές εμετό που ουσιαστικά δεν ήταν γάλα αλλά σαν μύξες από το στόμα!μπλιαχ!!! Εντος βδομάδας θα πάμε μάλλον παιδίατρο. Πριν ηθελα να κλαίω...δεν ηρεμούσε με τίποτα, κοσμος στο σπιτι και να προσπαθώ να ετοιμάσω φαγητα...Θέλω να κοιμηθώ , να ειμαι ολη μερα στο κρεβατι για μια μέρα, γίνεται???? :roll::roll:

Συμπεθέρα κι εγώ κάθε μέρα τον κάνω μπάνιο εκτός από σπάνιες φορές που θα πάμε το βράδυ κάπου και δενθέλω να τον βγάλω ζεστό έξω...Εκτος αν κανονισω το πρόγραμμα και τον κάνω πιο νωρίς.Κι εμένα ενθουσιάζεται με το μπάνιο εκτός οταν ειναι να τον ντύσω.... :lol::lol:

Μπράβο στη μικρή σου [που έστρωσε!!!

Ευη τέλεια τα πράγματα που έβαλες...

Πάω να ταϊσω τον μικρό...πολλά φιλιά σε όλες!

καλησπερα κοριτσια....σας γραφω στα βιαστικα κ οτι θυμαμαι γιατι η μεγαλη φωναζει να κανουμε παζλ...πριν ξυπνησει η μπεμπα κ δεν προλαβουμε ;););) αυτο με το γαλα το εχουμε κ εμεις...ετσι κ κοιμαται σερι αρκετη ωρα αρχιζει κ κλαει με δακρυα πριν ακομα ανοιξει καλα καλα τα ματια :lol::lol::lol: στην αρχη νομιζα οτι κατι παθαινε κατι ατον υπνο της...αλλα μολις την εβαζα στηθος ρουφουσε με λαιμαργια κ αναφιλιτα...πρωτη φορα ειδα μωρο να κανει σαν τρελο για γαλα :lol::lol::lol: η μεγαλη μου ποτε μα ποτε δεν εκλαψε γιατι πινουσε :?:?:? εμας αρχιζε τωρα κ γνωριζει φατσες κ αν καποιον δεν τοξερει αρχιζει τα παραπονιαρικα κλαματα :(:(:(

κ εγω καθε βραδυ την κανω μπανιο...κ οπως λεει κ η νικη μεσα στο δωματιο μεχρι να αλλαχτουμε της βαζω κ το αεροθερμο...εγω δε κυκλοφορω με το σουτιεν,δινομαι μουσκεμα :D:D:D την μεγαλη μεχρι 1,5χρονων την εκανα καθε μερα,χειμωνα καλοκαιρι...μετα τον χειμωνα μερα παρα μερα...η αληθεια αν μαθουν μετα μονα τους το περιμενουν...εμενα κ τα δυο χαλαρωνουν κ πεφτουν ξερα ;););)

παω για παζλ....τα ξαναλεμε το βραδακι...

καλε τι ερημιες ειναι αυτες αποψε? :?:?:? μαρακι μου λογικο ειναι να νοιωθεις κουρασμενη....ολη μερα σχολειο μετα σπιτι κ παιδι....το ανυσηχιτικο θα ηταν να εισαι οκ κ ντουρα :lol::lol::lol: δεν νομιζω να υπαρχει γυναικα που δουλευει κ οταν παει σπιτι να ειναι χαλαρη,ξεκουραστη κ να κοιμαται ολη μερα κ να εχει κ ενα παιδι...τουλαχιστον...μεταξυ μας...εγω προσωπικα ξερω μια :evil::evil::evil: αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτη...

γιεληζ για αλλη μια φορα ο κερεμ ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!ειναι πολυ μουτρο :D:D:D

σημερα το πρωι πηγαμε εκκλησια με την μεγαλη κ την κοινωνισα...αντε βοηθεια μας :lol::lol::lol: μετα ηρθαμε σπιτι με την κουμπαρα μου κ μια φιλη για καφεδακι κ κους κους....την μπεμπα την αφησαμε στο σπιτι το πρωι με τον μπαμπα....κ ναι ναι επιτελους.....τον εχεσε πατοκορφα :lol::lol::lol::lol: του ελεγα καθε φορα ελα να την αλλαξεις μια φορα για να το ξαναθυμηθεις,θα χρειαστει καμια φορα....ελα μωρε μου λεει,το ξερω,γραμματα θελει? :lol::lol::lol: η μπεμπα του το φυλαγε σημερα.....τρεις φορες του τα εκανε....δεν προλαβαινε να βαλει το παμπερς κ απο πισω αμολουσε....μεχρι κ το φανελακι της λερωσε....κ ξυπνησε με μια πεινα που δεν προλαβαινε να την αλλαξει κ το φανελακι κ την αφησε με το λερωμενο :shock::shock::shock: ευτυχως γυρισαμε πανω στην ωρα γιατι αλλιως η μπεμπα θα βρωμουσε σαν βοθρατζης :lol::lol::lol::lol: παω να δω κανενα εργακι........καλο βραδυ!!!

καλησπερα σε ολες σας! αααχχχ τι γκρινια κ αυτη με τα ουλα.. απο χτες βραδυ εχει γινει εντονο! μασαει τα παντα μεχρι κ το χερι μου!! αφου πηρα τον παιδιατρο να μου πει για κρεμουλα, κ μου ειπε να του δωσω ντεπον σε εντονη γκρινια αλλιως να παω αυριο απο κει να μου δωσει μια φτιαχτη η τη συνταγη να τη φτιαξω εγω, δεν πολυκαταλαβα! σας εχει τυχει κατι παρομοιο;; μου ειπε οτι δε συστηνει του φαρμακειου, τωρα δεν ξερω γιατι!

τελος παντων, εγω δεν του εχω δωσει, του δινω τα κρυα μασητικα κ περιμενω να μου πει αυριο!!

σας καληνυχτιζω τωρα, παμε για μπανακι φαγακι γκρινιτσα κ υπνο!!!

φιλια σε ολες κ τα παιδακια σας!!!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Εγω απ την Πέμπτη είμαι σπίτι τελείωσε η αντικατάσταση και τώρα σπίτι με το μικρό μέχρι να με ειδοποιήσουν για κάτι άλλο. Κλείσαμε 6 μηνών !!! Μεγαλώσαμε. Τρώμε το ρυζάλευρο μας που μας αρέσει πολύ. Δοκιμάσαμε και φρούτο χτες, μήλο, δεν του άρεσε καθόλου κατέβασε τα μούτρα του. Είχε πολύ πλάκα.

Το σαββατο λογιάσαμε την ξαδερφούλα μου και τραγουδούσαμε και ο Ανδρέας μου τραγούδησε περισσότερο απ΄ολους.

Γιελίζ μου τέλεια φωτογραφία του κούκλου σου.

Πεπουλίνο μου μια χαρα τα πας με το θηλασμό, εκανες πολλές θυσίες με το φαγήτο.

Μαράκι μου περαστικά σας. Βάζουν πιο λίγο πράγματι. Εμένα όταν είναι με τη μαμά μου τρώει λιγότερο. Περιέργο. Με μένα τρώει σταθερά και με λίγο πρίσιμο 4-4.50 γεύματα των 200 και το ρυζάλευρο μας το μισό γεύμα είναι θηλασμός το πρωί τώρα που είμαι σπίτι. κάνε υπομονή αντιλαμβάνομαι την κούραση σου. Θα κλείσετε σύντομα και θα πάρεις ανάσα.

Εύη τέλεια τα πραγματάκια που μας εβαλές να δούμε. Και εγώ σκέφτομαι για τις προσκλήσεις , το θέμα μας είναι ο μικρος πριγκηπας και έλεγα η πρόσκληση να ναι κορώνα, καμια ιδεά κορίτσια;;;;; Είπαμε να τις κάνουμε μόνοι μας αλλά δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να τις ετοιμάσω πρίν τα χριστούγεεννα για να μπορέσω να καλέσω κόσμο μέσα στις γιορτές.

καλημερααααα...εδω και εγω...στο 1 χερι η Μιλα...στο αλλο ο υπολογιστης...σημερα κοιμηθικα μεχρι τις 11..η Μιλα ετρωγε και κοιμοτανε και με αφησε να κοιμηθω...Χρυσταλεννη μου μικρος πριγκιπας η απλα πριγκιπας?

KALHMERA KORITSIAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

EDW KAI EMEIS GYRISAME APO TO EKSOXIKO...TELEIA HTAN O MPEMPOULIS EKANE POLLEEEEEEES VOLTOULES!!!!!!!!

CHRYSTALLENI MOU KAI EGW PRIGIPA THELW NA EXW THEMA.....H SKETO KWRONA!!!!!!!!!

THA EINAI KAI GAMOVAFTISH KAI H KWRONA THA EINAI KAI GIA TOUS 3 MAS ...DEN EINAI TELEIWS PAIDIKO...EPISIS MOU ARESEOUN POLY KAI TA AEROSTATA SAN MPOMPONIERES OPWS EXW PEI!!!!!!:))))))))

Κρισταλλενη δες για προσκλητηρια και εδω

http://www.blade.gr/data/home.php?cat=985&page=6

Χριστινιω εσυ ως Αθηναια μπορεις να παρεις τα της βαφτισης απο την Adorex, ειναι πολυ οικονομικα και τα αεροστατα που θε ςνομιζω τα εχουν

Κρισταλλενη δες για προσκλητηρια και εδω

http://www.blade.gr/data/home.php?cat=985&page=6

Χριστινιω εσυ ως Αθηναια μπορεις να παρεις τα της βαφτισης απο την Adorex, ειναι πολυ οικονομικα και τα αεροστατα που θε ςνομιζω τα εχουν

Κοριτσακια μου γλυκά είμαι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ η αδελφούλα μου είναι έγκυος χοριακή 78 [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

τα καταφερε με την 1η εξωσωματική............αχ Θεούλη μου αυτο ήθελα για την γιορτή μου........

μόλις ηρεμήσω θα σας διαβασωωωωωωωωωωωωωωωωω............

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...