Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ax κοριτσια κι εγω θυμαμαι περσι τετοιο καιρο ειχα ηδη καθυστερηση και σαν αυριο πρωι πρωι ειχα κανει το τεστ εγκυμοσυνης.Ειχε βγει θετικο αλλα αχνο.Το απογευμα ειχα παει στο γιατρο μου για υπερηχο και δεν ειχε φανει ουτε ο σακος.

Μεγαλωνουν τα μωρακια μας γρηγορα.Ηταν μικρο σπορακι και τωρα τον κραταω στην αγκαλια μου και μου χασκογελαει συνεχως.

Με τα σαλια και εμας χαμος γινεται.Το χερι ολο μεσα στο στομα και τα μανικια συνεχως μουσκεμα.Με τον θηλασμο πολυ καλα παμε,οποτε συνεχιζω ακαθεκτη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παλη ημουν 99% σηγουρη οτι ημουν εγγυοςκαι δεν περιμενα ουτε την καθηστεριση...

εκανα τεστ στις τουαλετες του γραφειου και πηρα τον αντρα μου να του το πω γιατι και αυτος ηταν σηγουρος...

οποτε μετα ακουσαμε καρδια την 7η ευδομαδα

μανουλες τι κανετε????

τανια πολυ ομορφο το μωρακι σου,ενας κουκλος!!!

και μενα η δικια μου πλεον κοιμαται πολυ καλα σαν τον δικο σου!τωρα κοιμηθηκε και θα ξυπνησει αυριο στις 8,παντα 12ωρο συνεχομενο.ε καμια φορα εχει και τις στραβες της αλλα ενταξει ειναι βολικο παιδι!

αχ κοριτσια χθες ηρθαν τα πεθερικα μου ειχε να τους δει 2 βδομαδες και πατησε κατι κλαματα,δεν σταματουσε μεχρι να τους συνηθισει.πλεον αναγνωριζει και θελει τον χρονο της!

και γω μονη μου ειμαι δεν εχω κανεναν μωρε να μου την κρατησει,εχω να βγω απο το σπιτι ουυυυυυυυυυυυ απο το τελευταιο εμβολιο.θα μου στριψει σε λιγο!θλω να παω καμια βολτα με τις φιλες μου λιγο να ξεσκασω νανεβω και λιγο ψυχολογικα.ο αντρας μου δουλευει απο το πρωι ως το βραδυ,ακομη δεν εχει γυρισει και περμενω πως και πως την κυριακη να ειμαστε οικογενειακα!δυσκολα ειναι ετσι μωρε,εγω ζοριζομαι λιγο!καλα που εχω και τις ετοιμασιες για την γαμοβαφτηση και λιγο ξεχνιεμαι!

νικολ ευχομαι γρηγορα ναρχισει να κοιμαται και ο δικος σου!9η χοριακη???μπραβο ρε νικολ πολυ χαιρομαι για τις μανουλες που δυσκολευτηκαν και τα τελικα τα καταφεραν!εμενα μουρθε απλοχερα και δεν μπορω να νιωσω πληρως τις αγωνιες σας.

μαρακι κομμωτηριο ε????μεγεια το μαλλι!!!

σημερα κλεινουμε 4 μηνες!!!οταν ειχα καθυστερηση τον νοεμβριο ελεγα θα ηταν απο την νηστεια των χριστουγεννων-νηστευω παντα και το παθαινω,εκανα το τεστ στις 14 μερες!!!!!!ηταν κατι που δεν περιμεναμε

με τιποτα/ετρεμα πανω απο το τεστ.τοτε κανονιζαμε τον γαμο μας που θα γινοταν 2/7/11 αλλα αμεσως τον ακυρωσαμε!αχ τι ωραια συναισθηματα!!!καρδουλα ακουσαμε στον πρωτο υπερηχο,ημουν 3 εβδομαδων και αντι να κλαψω εγω εκλαιγε ο καλος μου!!χχχ!

η παιδιατρος εμενα μου ειπε οτι θα σταματησουμε αποστειρωση στους 6 που θα μπει κουταλακι!2 μηνες ακομη!!!ααα!!!και 2 μηνες που θα κοιμαμαι με την μικρη μου ακομη(δεν εχω χωρο στην κρεβατοκαμαρα και κοιμαμαι μαζι της στο παιδικο της) και μετα θα ξαναγινω συζυγος!!χαχα!!!

σας φιλω οοοοολες!!!!μπορει να ξαναμπω αργοτερα!

κοριτσια εδω και εγω τοσο πτωμα που δεν μπορω ουτε να γραψω..ναι κοριτσια η τρελη γυρναει μπρουμιτα για να εχω συνεχεια το νου μου..εχει και κολλημα να χωνει τη μουρη της στις κουβερτες και φοβαμαι μην σκασει...ο γιος μου αργησε να το κανει αυτο το εκανε καπου περιπου στους 7 μηνες ειχε τοοσο μεγαλο κεφαλι που απο το βαρος δεν μπορουσε αφου τον βαζαμε να κατσει και απο το βαρος επεφτε μπροστα τον εβαζα στη στρατα και χτυπαγε το κεφαλι μπροστα..ποσες φορες επεσε οταν μαθαινε να περπαταει απο το βαρος..τοσες μεχρι που σταματησε να περπαταει...και δεν ηθελε καν να ακουμπαει τα ποδια στο πατωμα ουρλιαζε..μονο αγκαλια...η νινιδα εμας ειναι σαν λεπι...μπλιαχχ..βαζω λαδακι και κανω με τη χτενα..θυμαμαι η παλια γιατρος μου ειχε πει να μην την πολυ πειραζω αλλα τωρα αυτη που εχω δεν την ρωτησα...ωχχ ποναει η πλατη αα καλα δεν σας ειπα..η κορη μου την εχει δει να μιλαει με μια τζαμποσακουλα..το τι λεει δεν λεγεται..την τραβιξα βιντεο και θελω να το φτιαξω με υποτιτλους και να το ανεβασω θα πεθανετε στο γελιο..χιχι..φιλακια σε οολα τα μπουτακια

καλησπερα κοριτσια..........χαχα ευη μαλλον τα κοριτσια μας μας βγηκα πολυλογουδες :lol::lol::lol::lol: εμενα σημερα εκανε μαλλον ερωτικη εξομολογηση στον....σαββάς....ω ναι στον σαββάς :lol::lol::lol::lol: ειχαμε παει επισκεψη στο νονο της μεγαλης κ βλεπαμε με την μαμα του τον ερωτα κ τιμωρια....κ απο εκει που καθοταν ειχε κολλησει στην τηλεοραση,ηταν στο πορτ μπεμπε κ επειδη ειναι πιο ψηλο απο το ριλαξ εβλεπε στην τηλεοραση....κ μου το που εμφανιζεται ο σαββας αρχισε τα τραγουδια :lol::lol::lol: θα ηθελα να ξερα τι ελεγε....ριξαμε το γελιο :lol::lol:...μου φαινεται θα την βαζω στο πορτ μπεμπε μπας κ χαζευει τιποτα

πωπω κοριτσια εγω σαν προχθες....29/11 ειχα την τελευταια που περιοδο....χρονισαμε κ ακομη δεν μου ηρθε :D:D:D οντως ειναι πολυ ωραιες οι στιγμες αυτες....οπως λεει κ η συμπεθερα κ εγω ημουν σιγουρη οτι ειχε συμβει...στις 9/12 ειχα παρει το οκ απο τον ενδοκρινολογο κ βουρ...δεν αφησαμε την ευκαιρια...ειχα παραγγειλει κ τα hometest....ειχα βιαστει να τα κανω...καπου κοντα στα χριστουγεννα κ ειχαν δειξει αρνητικα κ τα δυο...κ μετα την πρωτοχρονια πηγα για χοριακη κ ηταν θετικη....

σαν χθες θυμαμαι που σας ρωτουσα για αυτα τα τεστ αν ειναι αξιοπιστα....ωραιες μερες....

τι να πω εσενα με τον Σαββας εμενα με την τζαμποσακουλα αυτα ειναι...εγω αργο ακομα...ειχα καταλανει οτι ειμαι εγκυος του 06 Ιαν...και εκανα τεστ την επομενη μερα κυριακη ητανε αλλα ειχα ενα τεστ στο σπιτι να μην τρεχω..χιχι και δεν ειχα καθυστεριση αλλα ημουνα τοοσο χαλια που ηξερα οτι ειμαι λεω το πολυ πολυ να βγει αχνο θετικο...καλε τι αχνοοο μπαμ εκανε οτι ημουνα

Αχ βρε kiska μου να σαι καλα ελιωσα στα γελια με το μηνυμα σου!!!

ευχαριστω πολυ παρασκευη για τα ωραια σου λογια! χαιρομαι που κ η δικια σου κοιμαται καλα!

εγω τον μικρο τον εχω στην κρεβατοκαμαρα μου γιατι δεν εχουμε αλλο δωματιο, κ του βαζω μαξιλαροθηκη και αν δεν την βαλει στη μουριτσα του, πανω απο την πιπιλα δεν αποκοιμιεται!! ναι μη φοβασαι που βαζει τη μουριτσα της στις κουβερτες, αφου μπορει κ σηκωνει το κεφαλακι της ξερει πως βολευεται! ετσι μου λεει ο παιδιατρος μου: ασε το παιδι να κοιμηθει οπως το βολευει!!!

εγω 17 δεκεμβρη ειχα κανει το τεστ αλλα καθολου δεν το περιμεναμε ομολογω! ουτε κατα διανοια!! ηταν εντελως τυχαιο κ ειχα παθει τοοοοοοοοοοοο σοκ!!! γι' αυτο δεν εχουμε κ δευτερο δωματιο! αφου το τεστ το πηρα ενω ειχα καθυστερηση ουτε κι εγω δε θυμαμαι ποοοοσο καιρο. δεν ειχα κ σταθερο κυκλο κ δεν ειχα πολυανησυχησει! βεβαια ουτε στιγμη δε σκεφτηκα να το ριξω, ουτε να το πω δεν μπορω. το αγγελουδι μου!!!!!!!! ;);):)

και αφου να σκεφτειτε εκανα το τεστ κ δεν το πιστευα! 3 τεστ πηρα για να πειστω! κ μετα πηγα στο γυναικολογο γιατι ειδα κ αιμα ειχα κ αποκολληση κ εκατσα κ ξαπλα τους 3 πρωτους μηνες! αυτα απο μενα!

οποτε ευχαριστω το Θεο που μου εδωσε ετσι απλοχερα το νινι μου κ ευχομαι σε ολες τις κοπελες που θελουν τοοοοοοοοοοοσο πολυ ενα παιδακι να τους το δωσει ο Θεούλης το ιδιο απλοχερα...

δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο τη μητροτητα!!!!!!!!!!

Γειά σας κούκλες!! Τι κάνετε?

Κοίμησα τα αγόρια μου έκανα ένα μπανάκι και είπα να δώ τι κάνετε....ξυπνήσαμε 11 η ώρα σήμερα και τώρα το μάτι γαρίδα!!! Ήρθαν και επισκέψεις στίς 12 παρά και εγώ ακόμα ήμουν με τια πυτζάμες! Ρεζίλι έγινα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΄

Βλέπω όλες είστε μια χαρά!! Χριστινάκι και Νικόλ μεγάλωσαν τα αστεράκια σας πολύυ!! Μπράβο σας!!!

Νικόλ μου δεν παίρνουν συνέχεια το ίδιο βάρος τα μωράκια που θηλάζουν.. μην ανησυχείς καθόλου... μια χαρά είναι το αντράκι σου!

Μιχαέλα είδα τις φωτό στο φεις και είναι 2 κούκλες τα λουλουδάκια σου!! ΤΕΛΕΙΕΣ!!! Να τις χαίρεστε!!! και το δέντρο σας πολύ ωραίο!!

Τάνια καλώς ήρθες στην παρέα μας,να χαίρεσαι το αγοράκι σου... πάντα γερό και καλότυχο να είναι!! Είναι πανέμορφος, φτού φτου!!

Μαράκι με γειά η ανανέωση!!!! Τι έγινε με το εμβόλιο? Το κάνατε? Μακάρι να μην έκλαψε καθόλου ο Στεφανάκος!!

Εύη μπράβο τη Μίλα που άρχισε τα extreme sports απο τώρα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και το κουτσομπολιο με τη τζαμποσακούλα βλέπω συνεχίζεται μια χαράα..... :lol::lol::lol::lol::lol: Περιμένουμε το βιντεάκι!!

Τόνια μου και εμένα μου είχε φανεί ότι μοιάζει στον μπαμπα του ο Μιχαήλ τώρα που κοιτάω την φωτό μου φαίνεται ότι σου μοιάζει και εσένα.... πάντως αλλάζουν πολύ τα μωρά... συνέχεια...

Για τη νινίδα που λέγατε εγώ βάζω λαδάκι πρίν το μπάνιο και μετά τον χτενίζω με βουρτσάκι με τρίχες... και φεύγουν όλα... τώρα πια δεν έχουμε καθόλου...

Παρασκευή μια χαρά κοιμάστε και εσείς!! Μπράβο!! Και εμείς απο τις 11-12 μέχρι τις 11 -11:30 κοιμόμαστε και πολύ το χαίρομαι!! Αρκεί να μην έχουμε επισκέψεις πρίν βγάλουμε τις πυτζάμες!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ είχα κάνει το τεστ στις 30/10 και είχα αχνό θετικό... 3/11 η χοριακή... και στις 4/12 ακούσαμε καρδούλα... αχ πώς πέρασε ο καιρός.... τότε νόμιζα ότι δεν θα περάσει ΠΟΤΕ!!!!

Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα κοριτσάκια μου... θα τα πούμε αύριο!! Όνειρα γλυκά σε όλες τις μανούλες και όλα τα μωράκια!! Φιλάκιααα!!

kalhmera koritsakia mou!!!!!!!!!!!

emena exthes koimithike 9:30 kai ksypnise 5:30 ekane elaxisti grinitsa endiamesa alla tou evaza pipila kai hremouse!!!!!!!!!!!!

evi mou kai emena etsi einai h ninida tou san lepia.......kai emena me anetrixiazei ligo ...giati einai gemato to kefalaki tou....kai egw tou vazw ladaki kai ton kanw me thn vourtsa!!!!!!!!!elpizw na fygei grhgora!!!!!!!!!!!!

egw testaki eixa kanei 28 dekemvriou.....to anakoinwsa amesws stous goneis mou kai sta petherika to anakoinwsame thn prwtoxronia sthn allagh tou xronou.....den fantazeste ti akolouthise.......poly syginish apo olous!!!!to kalytero dwro pou tous kaname!!!!!!!!!!!!!!

ti omorfes stigmes...ma poso grhgora perase o kairos!!!!!!!!!!! :D:D

emeis shmera fevgoume gia to eksoxiko pali!!!!!!!!!pame sto tzakaki mas!!!!!!!! :D:D:D

ante na azevw pali tou mwrou ta pragmata... :?:?:?:?

eviiiiiiiiii perimenoume to videaki eimai sigourh tha exei poly plaka!!!!!!!!!!!

tonia kai emena nomizw pws sou moiazei o mikros se aythn thn ftografia!!!!!!!

tania mou na xairese to kouklaki sou!!!!!!!!!!!!!einai toso yperoxo na eisai mhtera...na se koitane eyta ta matakia kai na lampoun kai na liwnoun otan ta koitas kai esy!!!!!ax......kai ayta ta gelakia kai ayth h athootita pou exoun einai to kati fovero!!!!!!

kai emena mou hrthe grhgora to mwraki mas kai eyxaristw poly ton theouli giayto!!!!!

kalhmera κοριτσια τι μου κανετε?για την νινιδα με 2-3 φορες που το εκανα εφυγε αμεσως και στον μεγαλο μου ετσι απορω γιατι σε εσας δεν εφυγε δοκιμαστε να τα αφησετε μια μερα με το λαδακι και ειχαν κ πολυ τα παιδια μου...

αχ εμενα παλι 2μερες παλι αρχισε να μην κιομαται πολυ ειχε καμια βδομαδα κοιμοταν 11 με 11,30 και ξυπνουσε 10 το πρωι...τωρα παλι κοιμαται αργα χθες μας πηγε 1 δεν κομοταν και μου ξυπνησε 5,15 και δεν κομοταν μεχρι τις 6,30 και προχθες το ιδιο και το μεσημερι παλι 5 κοιμηθηκε αρχισε παλι τα ιδια τι να πω...

καλημερα κοριτσια μου!!

χριστινα να περασεις τελεια στο εξοχικο.ζηλευω!!

τελικα την ματιαξα την δικια μου!κοιμηθηκε χθες στις 8 ως συνηθως και ξαφνικα ακουω στις 9 αου αου αου!ειχε ξυπνησει και ειχε βγαλει την πιπιλα την κρατουσε και προσπαθουσε να την βαλει,καθομουν και την κοιτουσα μεχρι τι ωρα θαντεξει πολυ γελιοοο!! :D:D:D και τελικα ξανακοιμηθηλε στις 11αααααααααααα και μιση!ηθελε παιχνιδι η κυρια,καλα της λεω για απογευμα κοιμηθηκες?και γελουσε!

γιελιζ σας πιασανε στον υπνο!!!!!μια χαρα κοιμαται και ο κερεμ!μπραβο!!!

να περασετε ολες ενα υπεροχο σαβ/κο!!!!

PARASKEVOULA GEIA SOU!!!!!!!HTHELE PAIXNIDAKI H MPOUMPOU SOU E???????

AYTO ME THN PIPILA EXEI POLY PLAKA...KAI EMENA TO KANEI ALLA OXI POLY SYXNA AKOMA...

EGE EIMAI xristina demirtzoglou-kesati

se epsaksa kai den se vrhka giati?exeis kanei rythmisei na mhn se vriskoun?

Γειά σας κούκλες!! Εδώ και εμείς!!

Ο Κερεμ στο βυζί... κλασσικά!! :lol::lol::lol: Πάλι με ένα χέρι γράφω!

Χριστινάκι καλά να περάσετε!!!

Ιφιγένεια μήπως βγάζει και άλλο δοντάκι η μικρή σου??

Παρασκευή ήθελε παιχνιδάκια η ζουζούνα σου ε??? :D:D:D:D:D

Ναι μας πιάσανε στον ύπνο, λίγο νωρίτερα αν είχαν έρθει θα είμασταν στο κρεβάτι!! :D:D:D:D

Ευτυχώς μια χαρά κοιμάται το παιδάκι μου... φτού φτού!! Μαζί του κοιμάμαι και εγώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ούτε εγώ σε βρήκα στο φεις...

diosakiiiiiiii hsyxos o kerem mpravo tou kai o dikos mou etsi hsyxoulis einai!!!!ftou ftou mono otna erthei h wra na faei ginete xamos!!!xaxaxaxa

ifigenia mou eyxaristw poly gia to link!!!!!!ayta ta aerostata thelw na kanw mpoumpounieres!!!!Mou aresoun poly alla thelw na ta kanw se syndiasmo me kwrones...tha tairiazei arage?

χριστινα σε βρηκα!αχ δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος.ουτε εσυ γιελιζ?μηπως επειδη ταρχικα ονοματος και επιθετου ειναι κεφαλαια? Paraskevi Lapatina,οι ρυθμισεις μου ειναι οκ.θα το δω παλι

κοριτσαρες μου καλημέρα.....εμείς δεν είχαμε καλό βραδυ χθες.........ο μπέμπης ξύπνησε 3 φορές με κλάματα και λυγμούς....δεν ήθελε στήθος...μετα απο λίγο ήθελε...τεντωνόταν έβαζε το χέρι στο στόμα και εκλαιγε..............μου φαίνεται τραβαει μεγάλο πόνο το παιδάκι μου με τα ούλα του..τωρα τον κοίμησα για να μαγειρεψω κ να μαθω τα νέα σας...............

Diosaki μου δεν τρεχει τίποτα...το εχω παθει κ εγω........ :D ουτε καν δεν ειχα χτενιστει ....φρικιο ....

ο Κερεμ ξέρει απο καλό γάλα.. :D φτου φτου το παιδάκι...........

Ιφιγενεια μου ...μπορεί να είχε καμια ενοχληση μωρε το μπεμπάκι.........ευχομαι να ήταν μόνο για μια μέρα..............

ωχ κλάμα..........έφυγαααααααααα

1

\00200 ,,,,,,,,,,,,,΄βμ' ΄

Όχι δεν χάζεψα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα παραπάνω που βλέπετε τα έγραψε ο Κερεμ... :lol::lol::lol::lol::lol: τον έχω στην αγκαλιά μου και προσπαθεί να φτάσει τα πλήκτρα... και τον σήκωσα για να τα φτάσει και άρχισε να βαράει τα πλήκτρα και με τα 2 χέρια!!! και σας έγραψε αυτά!! :lol::lol::lol: Έχει πολύ γέλιο!!

Χριστινάκι και ο Κερεμ όταν πεινάει τσιρίζει!!! :lol::lol::lol:

Παρασκευή πάω να σε ξαναψάξω!!

Γειά σου Νικόλ μου, περαστικά σας!! Τον ενοχλούν τα ούλα του ε? αχ ψυχούλα μου!! Μήπως αν έπαιρνες καμιά αλοιφή να του βάζεις θα τον ανακούφιζε??

Και εγώ αχτένιστη ήμουν!!! :lol::lol::lol::lol:

Ο Κερεμ ναι, όταν πρόκειται για γάλα δεν παίζεται!! :lol::lol:

γεια σας κοριτσια! κ εμενα ο μπουλουκος μου οταν πειναει γινεται χαμος!! κλαιει κ με τα ματια θεοκλειστα κ παει το δακρυ συννεφο!! μολις φτανω με το μπιμπερο απο πανω κ του λεω "δημητρη" ανοιγει τα ματια κ ξερογλειφεται!!!

εχουνε πολυ πλακα τα ζουζουνια!

νικολ μου μηπως να πεις στον παιδιατρο να σου δωσει αυτη την αλοιφη που λενε τα κοριτσια;; ειναι κριμα κ για το μπεμπη κ για σενα να ταλαιπωρειστε!!

εμεις αργησαμε λιγο να κοιμηθουμε περιπου 12.30 γιατι ειχε πιασει κουβεντα με το αρκουδακι του τον πελαργο τον ειχε βαλει στο προσωπακι του και γελαγε δυνατα κ του ελεγε γγγγγγγγγγγγ

γγγγγγγγγγγγγγγγ ξερετε αυτες οι απιθανες φωνουλες που βγαζουνε!!!!

τωρα τι του ελεγε ενας Θεος ξερει!!!

τωρα κοιμηθηκε λιγο κ παω να φαω κι εγω!!!

yelizakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ti fatsoni trello einai ayto????????yperoxh fwtografiaaaaaaaaaaa epatha plakaaaaaaaaaa kai glwsitsaaaaaa!!!!!!!!xaxaxaxa theos o kerem theos!!!!!!!

mathainei na grafei kiolas e?????axaxaxxa ayta einai!!!!!!!!!

kai emena kanei ggggggggggggggg synexei ti plaka pou exoun.....

kala me trellane prn apo ligo gyrise o antras mou apo thn douleia kai me to pou ton eide kai arxise na tou milaei o antras mou(enw prin griniaze)tou erikse kati xamogelaaaaaaaaa kai me hxo kiolas...........trelethikeeeeeeeeee........afou zhlepsa mhn sas pw....axaxxaxaxaxa tou lew ti egine emas mas varethikes??????den mas xamogelas??????hthele ton mpampa tou mwreeeeeeeee :P:P

Φιλενάδες μου τι κάνετε? Εμεις καλά είμαστε...καναμε χθες το εμβολιο κλαψαμε πολύ λιγο μέχρι που τον πήρα αγκαλιά.Το απογευμα ειχε πολύ γκρίναι και σήμερα μου ξύπνσηε αρρωστούλης πάλι. Ειναι μπουκωμένος και εχει μυξούλα. Ελπιζω να μας περάσει σύντομα. Νιωθω κι εγώ τόσο κουρασμένη.Κι αυριο το πρωι θα εχω μαστορες να φτιάξουν κάτι με τον άντρα μου, βασικά θα κλέισουμε το ένα μέρος της βεράντας. Και το βραδακι θα ετοιμάσω γλυκά γιατι θα κεράσω τη Δευτερα για τη γιορτη του άντρα μου. :roll:

Εγω κοριτσια σαν σημερα ειχα κάνει τον πρωτο μου υπέρηχο...θυμάμαι καθε στιγμη της εγκυμοσυνης με λεπτομέρειες..χαραγμενες αναμνησεις στο μυαλό!

Ευη μου τη μικρη σου πρεπει να την στειλεις για διαφημιστικό του τζάμπο! :lol:

Χριστινάκι ο μικρος σου ειναι κουκλί...κ ξανθούλης!

Γιελιζ τι τρελλή φωτο ειναι αυτη!!! :lol:

Τάνια καλώς μας ηρθες κ να χαιρεσαι το κουκλί σου!

Νικόλ μου τι κάνετε?πώς ειστε με το κρυωμα?

Ιφιγενεια λες να βγαζει κι αλλο δοντι η μικρή?

Μιχαελλα, Χρυσα, Τονια,Π

αρασκευη, Χρυσταλλένη κι ολα τα κοριτσια πολλα φιλια! Δεν με αφήνει ο Στεφανος μου να σας γραψω αλλα...σορρυ!!!!

να σαι καλα μαρακι! τι ωραια μαγουλα ειναι αυτα oh my goddddddd!!!

πιστευω να τα δαγκωνεις ολη μερα!!! να χαιρεσαι κ τον αντρα σου κ περαστικα σας!!!!!!!

κι εγω τα θυμαμαι ολα της εγκυμοσυνης..!!! ωραιες στιγμες!!!

α ξεχασα να σας πω! τι ειναι αυτο το πραγμα με τους μπαμπαδες;; εμεις τα φροντιζουμε ολημερις κ οληνυχτις κ μολις τον βλεπει λες κ το βασανιζα νιωθω!!! τι λατρεια!!!!

ενταξει αστειευομαι οπως καταλαβαινετε! παντως πλακα πλακα εμεις τα γενναμε εμεις τα μεγαλωνουμε μπαμπα λενε πρωτα!! ααααααααχχχχχχχχχ!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...