Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

καλησπερα κορτσουδια.......καινουργιο μελος στην παρεα?καλως ηρθες τινκερμπελ...να χαιρεσαι τον πριγκηπα σου!!!

βλεπω θυμηθηκατε τα παλια........η αληθεια εγω δεν επερνα μερος σε κατι τετοιες συζητησεις....ημουν πιο καινουργια αλλα το ονομα της μαρινιως μου ειναι γνωστο....κ αυτη που λεει η ευη... η χουανα η παρθενα :lol::lol::lol: το θυμαμαι...ειναι κ πιο προσφατο...

καλε τι κουκλια που ειναι τα αγορια της παρεας μας...για τα κοριτσια δε εξιπακουεται :lol::lol::lol: εγω νομιζω γιεληζ πως κοριτσι να ηταν ο κερεμ παλι τετοιος γλυκας κ μπουρμπολυθρα θα ηταν....

αααααααα ρε συμπεθερα τωρα που το λεμε,τον γαμπρο ακομα δεν το εχουμε δει....για βαλε μια φωτο να τον θαυμασουμε :lol::lol::lol:

ευη για την νινιδα που λες κ η δικια μου τωρα εχει αρχισει κ κανει...κατι πολυ ψηλα σαν πιτιριδα....η δε μεγαλη δεν ειχε καθολου απο μωρο κ εμφανισε στα δυο...κ οχι απλα ψιλα αλλα ολοκληρα κομματια...τρομαξαμε να τις καθαρισουμε το κεφαλι...μπορεις με μια χτενα να τις τα χτενιζεις ελαφρα με αναποδη φορα....οσο ξεκολανε θα φευγουν αλλιως μην τα πειραζεις...θα φυγουν καποια στιγμη

καλα χριστινα ο γιος σου ειναι πολυ φατσονι...μουτρο,μουτρο :D:D:D

σημερα επιτελους ΣΤΟΛΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!! αλλα εχω ενα σπιτι βομαβαρδισμενο...μονο το δεντρο προλαβαμε κ καναμε μεταξυ υπνου κ θηλασμου :lol::lol::lol: τωρα ολα ειναι σκορπια κατω :?:?:? αλλα το δεντρο το αναψαμε ;););) αυριο εχω μεγαλη φασινα :evil::evil::evil:

καλο βραδυ κορτσουδια.........ΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ευχαριστω για το καλωσορισμα sisi2007. τυχερη εισαι που στολισατε, εμενα λειπει ταξιδι ο αντρας μου και βλεπω να στολιζουμε σε καμια βδομαδα γιατι ολα ειναι στο παταρι!!

γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!

τινκερμπελ καλως ηρθες!!!να τον χαιρεσαι τον γιο σου!εγω γεννησα 2 αυγουστου την κορουλα μου!!!

κισκα απο τωρα σου γυρισε μπρουμητα??θα τρελαθω!!!φανταζομαι τι πλακα θαχει!αλλα ναι ειναι να φοβασαι,δηλαδη σου γυρναει το βραδυ στον υπνο της??φοβηθηκα τωρα.....θελει προσοχη!αραγε τι λενε οι παιδιατροι,κανει να τα αφηνουμε μπρουμητα πλεον?θα ρωτησω και την δικια μου στο επομενο ραντεβου.βεβαια η μικρη μου δεν εχει γυρισει ακομη και μαλιστα οταν την βαζω μπρουμητα ουρλιαζει,δεν της αρεσει καθολου!ειχα ρωτησει την παιδιατρο μου γιατι νομιζα οτι πρεπει να καθονται μπρουμητα κατα την ημερα για να δυναμωσουν οι μυες της ραχης και να μπουσουλησουν και μου ειχε πει να μην σκαω και να μην την πιεζω καθολου,θα τα κανει ολα οποτε θελει αυτη.

σισυ μεγεια το δεντρο!!!και καλες δουλειες!!

να σας ρωτησω,σας δωσανε οι παιδιατροι σας αυτο το τζελ για τα δοντακια??αχ κοριτσια ειναι η δευτερη μερα μεσα στη γκρινια,θα τα φαει ολα,ποναει πολυ η καημενουλα μου.μαλλον θα την παρω αυριο τηλεφωνο να την ρωτησω.

καλε ποιος ειπε οτι ο κερεμ φαινεται για κοριτσακι?χχχ!!μπαμ κανει ο αντρακλας!!

χριστινα ειναι κουκλος κουκλος κουκλος!!!φτου φτου φτου!!!να τον χαιρεσαι!!!

τονια φιλιαααααααα!!!!!!!!ο μιχαηλ σε αυτη την φωτο που χεις τωρα σου μοιαζει πολυ!τυχερη!!!

πως πηγανε τα εμβολια σας?κλαψανε τα μωρακια?

καλο μηνα σε ολες μας και καλες γιορτουλες ναχουμε,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!συγκινηθηκα τωρα!

καλο βραδυ!!!

παρασκευη μου ευχαριστω! κι εσυ να σου ζησει η κορακλα σου!!! εμενα στην αρχη δεν καθοταν καθολου μπρουμυτα, τσιριζε, και ξαφνικα, μια ωραια μερα πριν καλα καλα γινει 3 μηνων, δεν κοιμοταν πουθενα παρα μονο μπρουμυτα!!! ακομα δηλαδη! τη μερα κανει εναλλαγες, γκρινιαζει δηλαδη οταν βαριεται και τον πηγαινω απο ανασκελα μπρουμυτα κ το αντιστροφο! αλλα κοιμαται αποκλειστικα μπρουμυτα!!

ναι ναι εχω παιδι με αποψη! (περηφανευομαι και λιγο..)

δεν του εχω πει ακομα για τζελ του παιδιατρου, αλλα τρωει και τα 2 μαζι τα χερια ο μικρος μου! κ εμβολια τωρα θα κανουμε τριτη φορα, θα πλανταξουμε παλι!!

Tinkerbell1 καλώς ήρθες στην παρεούλα μας..και άλλο μωρακι.......... [smilie=blob1.gif] στην παρέα...έχουμε 5 μέρες διαφορα......

Γυρισαμε απο εμβόλια....στο 1ο δεν εκλαψε καθόλου στο 2ο χαμός..πόνεσε το φαρμακο....απο κιλάκια πήραμε μόνο 250... :( το ειχα καταλαβει δεν ειχε ορεξη το ζουζούνι με τοση γκρίνια απο τα δοντακια...ύψος 55,5..... ευχαριστούμε diosaki μου............

paraskevi μου Τζελ του βαζω στα ούλα ..αλλα δεν ξερω αν κανει κατι.....όταν κλαιει του βαζω...

απο οτι βλεπω όλα τα μωρακια λίγο πολύ ταλαιπωρούνται με τα ούλα τους...ευχομαι όχι για πολύ.

Σαν καληνυχτίζω πάω για υπνο με το μωρακι μου...............μακια

55,5 ?????????????? τι εγραψα μωρε..............65,5..και βαρος 7200...........αχ μου αδυνατισε το παιδι κ πέρναμε 1 κιλό κ ήμουν μες στην τρελή χαρα..............ευχομαι να μην φταινε τα μεμέ μου...........

ναι ταλαιπωρουνται αυτο καταλαβαινω κι εγω! μια οι κολικοι μια τα δοντια....

δυσκολο ξεκινημα στη ζωη!!! χιχι!!

να μας ζησουνε λοιπον! εμεις την τριτη θα παμε στο γιατρο.

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κανετε?Σας γράφω απότο σχολείο, έχω επισκέψεις γονέων και ως συνηθως δεν ήρθε κανείς!! :lol: Εχω μέρες να σας γράψω...Την Τεταρτη ειχα παεικομμωτηριο κι ανανεωθηκα , μετά με το γιο μου στο σπιτι...Χθες το βραδυ ειχαμε συνεστιαση με το συνδεσμο γονεων του σχολείου οποτε και πάλι έτρεχα. Τον μικρο τον αφησα με τον άντρα μου και δεν κοιμοταν με τιποτα, μεχρι που ηρθα να τον πάρω αγκαλιά εγώ!!!Εκανε μια χαρά που με ιδε το γλυκό μου.... :D:D

Δεν σας διάβασα καθόλου, δεν προλαβα! :( Σημερα πάμε για εμβόλιο..Θα ερθει κι η μαμά μου κι αν ειμαι καλά θα πάω να παρω καποια πραγματα για το σχολείο που χρειάζομαι...Μου ηρθε περιοδος κι ολο τρεχω τουαλέτα,ε χω αυξημενη ροη...Παντως μου ηρε ακριβως στις 28 μέρες!!Ελπιζω να συνεχισει ετσι ωστε να μην εχω στη βαφτιση...

ΑΑΑΑ πρεπει να τρεξω και για τη βαφτιση...ουφ!!!

Σας φιλώ όλες και θασας διαβασω άμεσα!!!

Καλημερα!!!

Τινκερμπελ κουκλος ο γιςο σου!! Να σου ζησει...

Συμπεθερα ειχα βαλει ενα αναλυτικο φωτορεπορταζ στο φεισ..αχ..το εχασε μου φαινετε!!!!

θα σου βαλω μια καλη αμα σε δω μεσα για να μη την κρατισω πολυ!!!!

Τι κανετε;;

Νικολ μην ανισυχεις..τα μωρα που θηλαζουν αποκλειστηκα βαζουν πολυ βαρος το πρωτο τριμηνο και μετα τρεναρουν αρκετα..εμενα εκει που εβαζε 1,5 κιλο το μηνα εβαλε 600 γραμμαρια.

Παντως εαν εξακολουθεις να ανισυχεις ρωτα τον παπαβεντση στο φεισ η τη Βικυ στο ειμαι μαμα

Ευακη μου σοβαρα;;..τσαουσα η Μιλα...

εμενα γυρναει στο πλαι και κανει τουμπεσ στο πλαι..απο ανασκελα μπρουμητα δενε χει γυρησει ακομα- αντρας παιδι μου..κλασσικος μπουνταλας..

Για τη νινιδα εμεις νινιδα δεν καναμε..καναμε ομως εκζεμα και ειχε και στο τριχωρο της κεφαλης- μοιαζει με νινιδα- εμεις ομως χρειαζομασταν εξειδηκευμενη κρεμα γι'αυτο και την καταπολεμισαμε

Καλημερααααααααααα!!!

Τινκερμπελ ειναι φοβερος ο γιος σου!Για να σου πω την αληθεια εγω νομιζα οτι ηταν μωρακι απο επαγγελματικη φωτογραφιση.Εαν δεν μας το ελεγες δεν θα το πιστευα.5/8 ηταν η πιθανη μου ημερομηνια,αλλα τελικα γεννησα 20/7.Να σου ζησει!!!!

Παρασκευη μου να σε φιλησω,εισαι η πρωτη που λες οτι μου μοιαζει ο Μιχαηλ.Εχει σιγουρα το πονηρο μου βλεμμα :) αλλα κατα τ'αλλα νομιζω οτι μοιαζει στον μπαμπα του.Θα αλλαξει πολλες φορες μεχρι να μεγαλωσει.

Ο Μιχαηλ δεν μπορει να γυρισει ακομα μονος του μπρουμητα και καλυτερα γιατι θα ειχα αγχος το βραδυ που κοιμαται.Εκεινος κοιμαται πολυ ανασκελα.

Νινιδα δεν μου εκανε.Μονο κατι σπυρακια με υγρο μου ειχε βγαλει καποια στιγμη για κανα μηνα.Απο τοτε τον λουζω με το σαπουνακι της Φισαν και του φυγανε και δεν ξαναβγαλε.Δεν αξιζει τελικα να δινουμε χρηματα για ακριβα προϊοντα,τουλαχιστον αυτο με συμβουλεψε η παιδιατρος μας η οποια ειναι και μητερα 2 μικρων παιδιων και μαλιστα το ενα ειναι 4 μηνων και το ψαχνει πολυ το θεμα.Ενα απλο σαπουνακι για το κεφαλακι και το προσωπο του μωρου,ειναι οτι πρεπει για το ευαισθητο δερματακι τους.Εγω παιρνω της fissan αυτο που εχει επιπλεον γαλακτολευκωμα.

Χρυσα τι κανεις;καλημερα!

Μαρακι μου καλα ειστε;φιλια στον Στεφανακο σου.

καλημερα κοριτσια τι μου κανετε?

εμενα παλι μου αρεσουν πολυ τα χριστουγεννα κ οσες φορες ακουσω το λαστ τηνιδια χαρα κανω παντα σαν να τα ακουω πρωτη ο αντρας μου παλι τα κανει ολα απο αγγαρεια αφου κ τα τραγουδια μου τα εκοψε στη μεση δεν ηθελε να ακουμε 3 ωρες αυτα...

τιτινα κουκλος ο μικρος σου και ξανθουλης φτου φτου

αχ στο γιο μου κοριτσια οταν ηταν χρονων τον εβγαζα εξω στη πλατεια και μου λεγανε κοριτσακι ειναι?ελεγα τι μου λενε δεν φαινεται?χωρια απο τα ρουχα τα αγοριστικα απλα ειχε γλυκια φατσουλα σαν κοριτσι...ξερετε τη λενε στις σερρες αν το πρωτο γλικο φαιρνει θα κανεις κοριτσι αν οχι παλι αγορι ετσι μου λεγανε οτι θα κανω κοριτσι επεσαν μεσα...

οσο για τη νικολ μου ναι κοπελαρα μου θυμαμαι πολυ καλα που μιλουσαμε κ ποτε δεν σε ξεχνουσα....ειδικα οταν εμαθα οτι εμεινες εγκυος χαρηκα πολυ γιατι θυμαμαι τη λαχταρα σου αχ οταν σκεφτομαι το διαστημα που εκανα να μεινω εγκυος στο γιο μου κλαιω γιατι το ηθελα πολυκαι αργησα κ λιγο να μεινω αφηστε...τρομερα συναισθηματα

οσο για τα παλια ποστ με ταφαικ μονο την κοπελα τη μικρη τη φοιτητρια που ειχε κανει 2 παιδια και τη μια ηταν εδω και τη μια παρισι μονο θυμαμαι γιατι απαντησα κανα 2 φορες απλα με ειχε παραξενεψει που ειχε πει στην αρχη σπουδαζουμε ελλαδα με τον ανατρα μου και μετα απο κανα 6μηνο ειπε οτι σπουδαζουν παρισι αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι τοτε ειχα γεννησει τον μικρο κ λεω δεν θα καταλαβα καλα αλλα την ειχα ρωτησει κ μου ειχε πει οχι λαθος καταλαβες

Καλημερα Τονια!!!!!

καλημερα Ιφη!!!!

Τονια μου ειναι γεγονος οτι ακριβα κλπ ειναι μουφα..

διαφημιστηκαν πολυ τα φρεζιντερμ ..εμενα ουδεποτε που αρεσαν

για το καθημερινο ντουζακι των παιδιω χρησημοποιω το fissan bagnieto και στο λουσημο της απιβιτα τα σαμπουνα

Για το νινακι πηρα το αφρολουτρο της βελεντα αλλα το πηρα σ επολυ καλη τιμη οποτε ηρθα στα ισια μου

νικολ μου μεγαλωσε ο μικρος μια χαρα...

εμενα εκανα κ τα δυο νινιδα κ πολυ λαδι κ κοντρα χτενισμα με πολυ λεπτη χτενα εφυγε μετα απο 2-3 φορες

καλημερουδιαααααααα....επιτελους μπορω να πω οτι συμμαζευτηκα λιγακι....ειναι ολα στην θεση τους ;););) κοιμαται κ η μπεμπα κ ειπα να μπω για μια καλημερα πριν παω να παρω την μεγαλη απο τα νηπια........

συμπεθερα αν μπορεις βαλτηντο βραδυ που μπαινω κυριως.....

νικολ μην στεναχωριεσαι για το βαρος,οπως τα ειπε η χρυσα ειναι....εφοσν ειναι μεσα στα πλαισια τα κανονικα μην αγχωνεσαι...αν δεις οτι συνεχιζει ετσι μιλα με το γιατρο σου...δεν νομιζω να φταινε τα μεμε σου :lol::lol::lol: κ εμενα η δικια μου ολο τα χερια τα βαζει στο στομα...κ ο μπαμπας της που την παιρνει αγκαλια τον μασουλαει....εγω ελεγα οτι πινουσε αλλα καταλαβαμε οτι την τρωνε τα ουλα...εχουν φουσκωσει λιγο κ σε καποια σημεια ασπριζουν....

θα σας βαλω βιντεακι με την μικρη που ρουφαει τον μπαμπα :D:D:D

μαρακι καλο εμβολιο.........

τινκερμπελ κ εγω οπως λεει κ η τονια δεν θα το πιστευα οτι η φωτο ειναι αληθινη :shock::shock::shock: κουκλακι ο μικρος...αληθεια ποιο ειναι το ονομα σου?

.......σνιφ δεν μου ανεβαζει το βινταεκι ειναι μεγαλο :(:(:( ξερει καμια πως να το κανω για να το ανεβαζω?ειναι απο το κινητο τραβηγμενο.

καλημερα κοριτσια, τανια ειναι το ονομα μου. ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! και ολα τα μωρακια κ παιδακια που βλεπω ειναι πανεμορφα!!

τονια, βλεποντας το παιδι σου, (να σου ζησειιιιι) εχω κι εγω την εντυπωση πως σου μοιαζει, οχι καπου συγκεκριμενα π.χ. εχει τη μυτη σου, απλα νομιζω σου φερνει, ισως η εκφραση!

κι εμενα κοριτσια μολις φαει κ ρευτει αρχιζει κ μου μασαει τον ωμο. τωρα τον εβαλα στην κουνια του κ μασαγε ενα αρκουδακι!

ποτε σταματαμε να τα ρευουμε αραγε;; οταν αρχισουν κρεμες;;

εγω που λετε με προδερμ τον εκανα μπανιο στην αρχη κ τωρα με φρεζιντερμ, λατρευω τη μυρωδια του! με αυτο τον κανανε κ στο μαιευτηριο κ μου αρεσει πολυ....

Καλημέρα μανούλες.....

Τάνια μου είναι αστέριιιιιιιιιιιιιιιιιι το μωράκι σου......φτου φτου είναι πολύυυυυυυυυ όμορφο.....να το χαίρεσαι......... :D

Νινίδα κοριτσακια ο μπέμπης δεν έκανε...στο 1ο λούσιμο είδα κάτι άσπρα μετα τίποτα....και πλενομαστε με προίοντα κίκο και φρεζυντερμ.........

Η γιατρος χθες μου είπε να σταματησω αποστείρωση μπουκαλιών μόνο θηλές και πιπίλες αλλα για μένα δεν έχει νόημα ....τα βάζω όλα για να είμαι σίγουρη...ε τον άλλο μήνα θα τα σταματήσουμε όλα αφού θα ξεκινήσουμε και κρεμούλες....απο του χρόνου ο μπέμπης θα τρωεεεεεεεεει :D

ευχαριστω κοριτσακια μου για τα σχόλιά σας...η αλήθεια είναι ότι τα 250 γρ. που πήρε είναι καθετη πτωση σε σχέση με αυτα που έπαιρνε.....και θυμάμαι πολύ καλά ότι είχε τόση γκρίναι που δεν ήθελε τίποτα όυτε τα μεμε όυτε ξενο γάλα........εχει 2-3 μέρες όμως που με στραγγίζει και πίνει ξένο 200 άρια.........για να δούμε ............

KALHSPERA KORITSAKIA MOU!!!!!!!

TANIA MOU KALWS HRTHES STHN PAREA MAS!!!!!!!O GIOS SOU EINAI KOUKLOS...!!!!!!!!!!!!!!NA SOU ZHSEI!!!!!!!

EMEIS PHGAME EXTHES GIA TO EMVOLIO THSMINIGITIDAS DEN EKLAPSE POLY MONOOTAN TON TRYPISE KAI META OLA KALA MOLIS TON PHRA AGGALITSA ;););););)

PHGAME 6100 KAI 61 PONTOUS KAI EPITELOUS EXOUME KAI VIVLIARIO...MAS VRHKE O GIATROS!!!!!

MOU EIPE SE 2 MHNES THA ARXISOUME THN KREMA...GIA APOSTEIRWSH DEN RWTHSA....

NINIDA EMENA MOU EXEI KANEI PARA POLY KORITSIA....AFOU PIANW TO KEFALAKI TOU KAI EINAI POLY SKLHRO STHN KORYFH...THA TON KANW MPANIO KATHE MERA TWRA ANTI KATH 3 MERES KAI ELPIZW NA TOU FYGEI GRHGORA......EGW EXW TO AFROLOUTRO SAMPOUAN THS CHICCO MOU ARESEI PARA POLY PWS MYRIZEI...

THS FREZZYDERM TON EKANAN STO MEEYTIRIO MPANIO KAI OPOTE TO MYRIZW(GIATI EXW ENA MIRKO DEIGMATAKI...)PWPW MOU ERXONTE TOSES POLLES ANMNHSEIS...EINAI APISTEYTO PWS MIA MYRWDIA SOU KSYPNAEI TOSA SYNAISTHIMATA!!!!!!!!

AAAAAAAAAA DEN SAS EIPA TO KORYFAIO...EXTHES O MIKROS META TO EMVOLIO EFAGE KAI APO THN 8:30 POU KOIMITHIKE KSERETE TI WRA KSYPNISE???????????6:30 TO PRWI.....DEN MOU TO EIXE KSANAKANEI KAI ME ENTYPOSIASE GIATI EGW PERIMENA NA MOU KANEI GRINIA APO TO EMVOLIO..ALLA FTOU FTOU SUPER EINAI!!!!oUTE PYRETO OUTE TIPOTA!!!!!!!!!!!!

Σαν σήμερα χοριακή 178.............................αχ Θεούλη μου είχα λυποθυμήσει...σοριάστηκα στα πατώματα..............η 9η χοριακή θετική...................

Τιτινάκι ευχομαι να σκρατήσει αυτους τους ρυθμούς.

Το καναμε χθες το απόγευμα, δεν μπορώ να πω ότι κοιμηθηκε πολύ ..κλασικά ξυπναγε για θηλασμό και ξανα ύπνο...θηλασμό ή πιπίλα ...γιατι κοιμάται σε 2 λεπτά........ήταν ήσυχος το πρωι που τον άφησα στη γιαγια...και με πολύ όρεξη για γάλα...δυστηχώς - ευτυχώς έχει πιει 470 μέχρι στιγμής απο οτι μου είπαν..........χαίρομαι και λυπάμαι γιατι θέλω ακόμα 2 μήνες τουλάχιστον να τον θηλάσω.................

αυτες οι στιγμές δεν θα ξεχαστούν ποτε απο το μυαλό μου.....όντως....φανταζομαι ισχυει για όλες μας........

πυρετο ευτυχως οχι μεχρι στιγμής......

φευγω πάω στο απιδί μου μπας κ προλάβω να του δώσω δικό μου γάλα...εχω ενημερώσει...τερμα το ξένο έρχομαιιιιιιιιι....................

αχ κοριτσια εγω σταματησα το θηλασμο, δεν ειχα κ πολυ τον τελευταιο καιρο, κ μετα μου σταματησε τελειως, αδιαθετησα κ κανονικα.. ενταξει, θηλασε 3 μηνες γεματους και κατι, πηρε αρκετα αντισωματα νομιζω!!! αλλα δεν θηλαζουν καθολου, ετσι δεν ειναι;;;

μαλλον ειμαι τυχερη με το γιο μου γιατι κοιμαται κανονικα το βραδυ, αναλογα το τελευταιο γευμα του 10-11 η 12 η ωρα και ξυπναει το πρωι κατα τις 10 η 11 η 12!!!

να δουμε τωρα με τα δοντακια τι θα κανει!

ναι.. τιτινα μου δικιο εχεις.. πως με μια μυρωδια σου ερχονται τοσες πολλες αναμνησεις.....

εμας 6 μηνων μας ειπε θα κοψουμε την αποστειρωση! δηλαδη εχουμε ακομα 2 μηνακια!!

ποσο κοιματαιιιιιιιιιιιιι :shock:

αχ εμεις ξυπναμε 3 φορες το βραδυ για μεμε κ το πρωι κατα της 8 για τα καλά..........

μια χαρα θήλασες...κ εγω θα το τραβηξω οσο πάει ...μη νομίζεις κ εγω δεν ειχα απο την αρχη πολύ .....το παλεψα οσο δεν παει...υπήρχαν κ μερες που δεν προλαβαινα να φορεσω σουτιεν.

παντως μπραβο σου! ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να δωσουμε στα παιδια μας!!

ναι κοιμαται αρκετα δοξα το Θεο!!!

δε θα την παλευα αλλιως, δε εχω και καθολου βοηθεια ειμαι μονη οποτε νομιζω οτι ετσι αντισταθμιζονται τα πραγματα!!!

αλλα λεω, δεν πειραζουν τα ξενυχτια γιατι θα μεγαλωσουν κ θα μας λειπουν αυτα καλη μου νικολ.....!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...