Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

Ειπα να εγαινιασω την γιορτινι σεζον με την αναλογη αμφιεση!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ ναι..ετσι ειμαι παιδια...

δεν ειμαι φαν του συφερτου των Χριστουγεννων..αλλα φετος θα κανω πετρα την καρδια μου....θα βαλω Χριστουγεννιατικη μουσικη στο σπιτι - οχι το last christmas δεν το αντεχω αλλο- και θα στολισω το δεντρο μαζι με το καμαρι μου.....το κολονακι του σπιτιου..

μετα θα κανω τρισαγιο σε οσες μπαλες σπασουν :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ καλά θα κάνεις!!

Το last christmas πάλι θα βαρεθούμε να το ακούμε παντού... στη τηλεόραση στο ραδιόφωνο σε καφετέριες σε μαγαζιά σε κινητά.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: λές και δεν έχει άλλα τραγούδια Χριστουγεννιάτικα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

KALHMERA KORITSAKIA MOU!!!!!!!!!!TI KANETE ????????EMEIS POLY KALA O MPEMPOULIS KOIMATAI KAI EGW PINW KAFEDAKI...XIXIXIIXIXI!!!!!!

KALO MHNA NA EXOUME KAI TIS PIO OMORFES GIORTES!!!!!!!!!

EMEIS SHMERA PAME GIA TO DEYTERO EMVOLIO TIS MINIGITIDAS.....MAKARI NA MHN TALAIPORITHEI POLY O GLYKOS MOU!!!!!!!!!!!!!

KORITSIA KAI EMENA EDW KAI KAIRO O MPEMPIS PRASINA KAKAKIA KANEI.....

SHMERA TOU EVALA PRWTH FORA KOKKINO FORMAKI KAI EINAI GIA FAGWMA TOU PAEI POLY TO XRWMA!!!!!EINAI KAI POLSKA....DWRAKI APO THN GIAGIOULA MAS!!!!!!!!!11

post-11182-13873938250535_thumb.jpg

Ναι ρε συ!! Έχει ένα σωρό ωραία τραγουδάκια!!

Καλημέρα Χριστινάκι!! Κούκλος ο μπεμπάκος σου,ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!! Εγώ του δικού μου του βάζω πολλές φορές κόκκινο και όλο με ρωτάνε αν είναι κοριτσάκι!! :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Χριστινιω..θα το κονεις μοντελο το καμαρι σου :lol::lol::lol::lol:

Για τα πρασηνα κακα να μιλησεις με τον γιατρο σας, μπορει να ειναι απο πολλα πραγματα

Ρε Γιελιζ..ε οχι και κοριτσακι ο Κερεμ!!!!

καραμπινατο τεκνο αντρακλας δυο μετρα..οχι και κοριτσακι!!!!!!!

Χαμογελο..οοολλλααα τα λεφτα αυτο το παιδι!!!!!

ma einai theoooooooooooos me ta kokkina mou erxete na ton fawwwwwww eidika otan gelaeiiiiiiiiii xanomaiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

sigoura montelo tha ton kanw afou me to pou shkwnw thn kamera h to kinhta na ton vgalw apo toses fwto pleon koitaei kateytheian ston fako!!!!!!!!

e oxi kai koritsaki o kerem mas!!!!!!!!!!!!!!!mpam kanei...afou einai ANTRAKLAS!!!!!!

GIA TA KAKA TOU EXW PEI KAI DEN MOU EXEI PEI KATI ANHSYXITIKO...ISWS EINAI APO TO GALA POU PINEI THA TON RWTHSW PALI SHMERA!!!!!THA MAS ALAXEI KAI TO YPOALERGIKO SHMERA SE KANONIKO!!!!!!!

SAS VAZW KAI XAMOGELAKIAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

post-11182-1387393825259_thumb.jpg

post-11182-13873938252652_thumb.jpg

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ κοριτσάρες μου.....

φτου φτου Χριστινακι είναι υπέροχο μωρό....... :D

Ο Κερεμ κάνει μπαμ για αντρακι ............................ποιος μπερδέυτηκε καλέ? το κόκκινο δεν είναι μόνο για κοριτσακια....να ήταν ροζ θα το καταλάβαινα........... :)

Και εμεις σήμερα έχουμε εμβόλιο το 3ο μας..........αχ πάλι θα πονέσει το μωράκι μου...είναι κ διπλό ρε γαμώτο................

Νικολ μου καλημερα!!!

Σημερα σε ενα αλλο θεμα θυμηθηκαμε τα παλια..καναμε ανασκοπιση..

και θυμηθηκα επιτελους απο ποτε σε ξερω..

οταν πρωτογραφτηκα στο μαμι..υπηρχε ενα θεμα "Συμπτωματα Εγκυμοσυνης"..εκει διαβαζα τα δικα σου..εκει ειχα πρωτογραψει και μετα μονο σας διαβαζα δεν εγραφα..

τοτε εκει εγραφε και η Ιφηγενεια μας

φυσικα απο τοτε υπηρχαν τα γνωστα βλαμμενα με τις χαζομαρες που γραφανε

Ax Cesiliακι μου εγω είμαι εδω μέσα απο τότε που ξεκίνησα προσπάθειες για μωράκι....απο το 2008 ..σε 1 μήνα κλείνω 4 χρόνια......... :D με την Ιφιγένεια γράφαμε τους μήνες που προσπαθούσαμε........πω πω συγκινούμε που τα θυμάμαι........

TI WRAIA POU EINAI OTAN DIAVAZOUME TA PALIA TA POST...KAI EGW MPAINW KAI TA DIAVAZW KAPOIES FORES KAI SYGINOUME PARA POLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EGW NOMIZW CECILIA OTI SE PROTOGNWRHSA TOTE POU FVOMOUN NA KANW TO TEST KAI OLES NOMIZATE PWS EIMAI APO AYTES POU LENE PSEMATA....PERASMENA KSEXASMENA OMWS!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P

Αχ νικολ...θυμασαι;;;

ρε συ αυτο λεμε..πολλες κοπελες δεν γραφουν πλεων...

και μερικες τις συμπαθουσα παααρα πολυ...

εγω γραφτηκα τον Σεπτεμβρη του 09..

εμ Χριστινακη..ειμασταν καμμενοι απο χερη προσφατα ..

ειδικα εκεινη η μαρινιω μας ειχε κανει οοοολλεεςςς ανω κατω...

αφου και κοπελε ςπου πιστεψαν οτι ειναι υπαρκτο προσωπο στο τελος ειχαν τοσο πολυ τσατιστει που ειχε μπει και ξαναγραψει..

μετα απο καποιο διαστημα θυμαμαι ειμασταν καχυποπτοι με το παραμικρο..

δε μας αρεσε αυτο..αλλα δε μας αρεσε και να μας κοροιδευουν στα μουτρα μας..ειδικα κοπελε ςπου προσπαθουσαν ειχαν ατυχιες κλπ και χαιρτοντουσαν με καθε νεα ανακοινωση εγκυμοσυνης

Δεν γραφουν όντως...ελπίζω να είναι απασχολημένες και όχι απογοητευμένες.........εχω ψαξει κατα καιρούς καποιες κοπέλες που επικοινωνούσαμε.....καποιες τις έχασα........

Αυτη τη μαρινιω..κατι μου θυμίζει.................. :?

Πολύ αρρωστο να γραφεις ψεματα εδω μέσα.........

PRAGMATIKA POLY ARWSTO NA MPAINEI KAPOIOS EDW MESA KAI NA GRAFEI PSEMMATA...........

DEN KATALAVAINW TON LOGO NA MPOUN SE AYTHN THN DIADIKASIA..TELOS PANTWN...

ONTWS KAI EGW THN EIXA PISTEPSEI THN MARINIW....KAI MILOUSAME KIOLAS KOITA NA DEIS....PWPWPWPWPW!!!!!!!!!!DIAVASA MOLIS TA PALIA MOU POST KAI POLY SYGINITHIKA EIDA KAI TIS MARINIWS.....KAI TSANTISTIKA!!!!!!!!

Νικολ μου ναι..αυτο λεω και εγω..μακαρι να ειναι απασχολημενες στο να ντρεχουν πισω απο τα ζουζουνια τους!!!

Τι να σα ςπω ρε παιδια..και θυμαμαι πως εκεινο το πρωτο ποστ που συμμετειχα..οταν ηταν εκει η μια η δεκαπενταχρονη..η αλλη η 14 χρονη..ειπα ελεος....

μετα θυμηθηκα και το Τζασπερακι που ειχε γινει παλη χαμος..

ε μετα και αλλα σφαξηματα..

ΟΚ...αλλα το θεμα ιεναι πως πλεων εχουν μινει πολυ καλα ατομα εδω που γραφουν..και τις χαζομαρες τις πιανουν με τη μια..

Αλλα ηταν πολυ σπαστικο..

κοπελες να καιγονται να αγωνιουν..και αλλος να το εχει δει σαν παιχνιδιακι..

βλαμενα

Γεια σας και παλιιι!!!

Νικόλ και Χριστινάκι καλό γιατρόο!!!

Νικόλ εύχομαι να μην πονέσει καθόλου το μαναράκι μουυ!!!!

Χριστινάκι έχετε και εσείς εμβόλιο σήμερα? Αν ναι το ίδιο εύχομαι και σε εσάς!!

Και εσείς φωτομοντέλο θα το κάνετε ε? Και εμάς ο μπαμπάς μας έτσι λέει!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο για το ότι περνάνε τον αγοραρό μου για κοριτσάκι συμφωνώ μαζί σας!!! Αν είναι δυνατόν!!!! 2 μέτρα άντρας να τον περνάνε για κοριτσάκι!!! χιχιχι

Ωραίο θέμα ανοίξατε!!!

Χριστινάκι οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ σε πέρασα για Fake στην αρχη... :oops::oops::oops::oops::oops: Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν βλέπω να γράφουν με κεφαλαία και με Greeklish νομίζω ότι είναι Fake :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλό ε? Δεν ξέρω πώς μου έχει κάτσει αυτό...απλά έτσι μου βγαίνει!!!

Σου ζητώ δημόσια συγγνώμη!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Όπως λέει και η Χρύσα είμασταν καμμένοι και υποψιαζόμασταν με το παραμικρό!!

Αχ η Μαρινιώ... εγώ δεν την πρόλαβα πολύ... αλλά την θυμάμαι και θυμάμαι τι μπάχαλο είχε γίνει...

Εγώ έγινα μέλος τον Νοέμβριο του '09 είχα καθυστέρηση και εκεί που έψαχνα για συμπτώματα ανακάλυψα το mammyland και έγινα μέλος για να πάρω γνώμες και εκεί έμαθα και τι είναι και η χοριακή... :lol::lol::lol::lol:

:D:D:D:D diosaki mouuuuuuuuuuuuuuuu(eides grafw me mikra twra na mhn ginei pareksigish pali...)xaxaxaxaxaxa egw fovamai aytes pou vazoun polles fatsoules....xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa asteievomai fysika!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: mhn mou zhtas sygnwmh logiko einai sthn arxh na pistepseis kati tetoio...kalytera na mhn eimaste eykolopistes giati ontws exoun ginei polla!!!!!!!!

mazi graftikame....kai egw noemvrio tou 09 :D:D:D:D:D

kai emeis emvoliaki shmera axxxxxxxx poso ton lypamai re gamwto alla prepei ti na kanoume......

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ MAMMYLAND ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ 2011, ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ!!! ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ, Κ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ... ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ, ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ!!!

Τινκερμπελ το πρωτοκολο απαιτει να παρουσιαστεις!!!! :lol::lol::lol:

Πλακα κανω!!!

καλωσηρθες στην παρεαμας.

Ποτε γεννησες τι εχεις;;;;;;;;;

Εμενα παντως τωρα που καναμε τη δευτερη δοση του πενταβακ κιχ δεν εβγαλε...εμ βεβαιαμε τοσο λιπος...στη μπουταρα

καλως σας βρηκα ολες! ειμαι καινουργια κοριτσια περιπου 2 εβδομαδες κ ακομα ψαχνομαι, καταλαβαινετε!!! γεννησα 05/08/11 και εχω τον πριγκηπα μου!!!!!!!!! απιστευτο πραγμα.... καθε μερα και μεγαλυτερα συναισθηματα!!!!!!!!!!!!

φιλεναδες εδω και εγωω καλε τωρα που λετε για τα παλια ποστ...θυμαστε προσφατα και καλα μια που εμεινε εγκυος ...και ηταν παντρεμενη και παρθενα γιατι δεν μπορουσε να κανει σεξ??με τον αερα εμενε εγκυος..μια Μαρια...τι μαριγω τι μαρια το ιδιο προσωπο ειναι μα τι χαζοοο...δεν εχουν τι να κανουν με τη ζωη τους...να σας πω για τη νινιδα τι κανετε??εγω λαδακι βαζω και απλα αμα δω πιτυριδα τι κανω με τη βουρτσα τπτ αλλο στο Χριστοφορο θυμαμαι απο μονη της εφυγε αλλα λεω ας ρωτησω μηπως πρεπει να κανω και τπτ αλλο

φιλεναδες ξεχασα να σας πω η μουρλη η κορη μου γυρναει μπρουμιτα και καθε τοσο τη νυχτα ξυπναω να δω να την αλλαξω..φοβαμαι μην σκασει η τρελη..ο Χριστοφορος αργισε να το κανει αυτο...ειχε και μεγαλο και βαρυ κεφαλι και το καταφερε με πολυ δυσκολια δεν μπορει να ξαναγυρισει ανασκελα αλλα το μπρουμιτο το κατεχει..

α ξεχασα! νινιδα δεν εχει αλλα καθε βραδυ μετα το μπανιο του βαζω λιγο λαδακι στο κεφαλουκι του! λαδακι ξερω κι εγω οτι βαζουνε στη νινιδα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...