Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

Κατερινάκι μου μια απο τα ιδια κι εμεις με τα δόντια..ακομα κι οταν τον κάνω μπάνιο με τις σαπουνάδες βάζει τα χερια στο στομα και γελάει κιόλας!!!! :lol: Αλλα τον ενοχλούν πολύ... :roll:

Με το καλό ο γάμος και το μωράκιτ ης αδερφής σου...

Πολύ όμορφη και πρωτότυπη μου η διακόσμηση για τη βαφτισή σας...

Α και για τις φωτο του Στεφανάκου μου εννοείται θα σας τις βάλω όταν μου τις δώσουν!

Συμπεθέρα μου και η νύφη μου βγάζει δοντακια???Δυσκολη φάση για τα παιδάκια....

Αστε που ο δικος μου εδω και λιγες μερες καθε φορά που μας βλέπει να τρωμε, κλαιει και θέλει να τον πάρουμε αγκαλια, να καθεται μαζί μας στο τραπέζι και του τρέχουν τα σάλια...Πολύ τον λυπάμαι!! Υπομονή 2 βδομάδες ακόμα κι αρχίζουμε κρεμούλα!

Λοιπον σας αφηνω...μαγείρεψα και περιμένω τους κουμπάρους μας για φαγητο..πολλά φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κατερινα με τοκαλο να γεννησει η αδερφη σου..

αχ πηρα τη μικρη να κοιμηθουμε μαζι το μεσημερι κοιμηθηκα 2 ωρες δεν αντεχα να γκρινιαζε και αλλη μερα

αυτα της μαμ πρωτη φορα τα ειχα παρει απο φαρμακειο πιστευω αν τα ζητησεις τα φερνουν μετα πουλανε στα τζαμπο προιοντα της μαμ αυριο θα παω να δω αν εχει το μασητικο τις πιπιλες σιγουρα και μετα στο σαιτ το ιδιο απο εκει και περα ισως σε λητω η κουκου αναλογα τη παραγγελνουν αλλα γενικα αν ζητησεις κατι στο παραγγελνουν καποια κατσηματα

καλησπερα...........επιτελους κοιμηθηκε...ειχε μια γρινια αλλο πραγμα κ φυσικα ΤΟ ΜΑΤΙ...το πουλακι μου ταλαιπωρημενο ηταν...το απογευμα ηρθε η νονα μας να μας δει κ την χαρηκε τοσο πολυ που λογικο ηταν να ειναι ματιαγμενο....εδω κανενας δεν το βλεπει κ παλι ματιαζεται....

νικη εγω μαμ πιπιλες ειχα στην μεγαλη μου....ειναι λιγο πιο ακριβες σε σχεση με τις νουκ αλλα εχουν απιθανα σχεδια...τις βρισκεις σε ολα τα φαρμακεια κ στα τζαμπο.....

μαρακι αρχιζεται κιολας κρεμες :shock::shock: τι καλα,αντε με το καλο,καλη αρχη....οταν τα μωρα φτασουν στο σημειο να εχουν τα τρια γευματα ειναι οτι πιο ξεκουραστο....αρκει βεβαια να τα τρωνε....γιατι εγω με την μεγαλη σε καθε γευμα εδινα μαχη...το χειροτερο μου :?:?:?

κατερινα προχθες που εψαχνα για μπομπο βρηκα ενα κειμενακι για προσκλητηριο με θεμα την ζουγκλα...θα στο βαλω...αν το βρω...

αααα μαρακι κ ενα σχετικο με την μπαλα βρηκα κ σε θυμηθηκα....τα βρισκω κ σας τα βαζω....

μαρακι------>Εμένα που με βλέπετε παίζω μεγάλη μπάλλα

και φαίνομαι στο γήπεδο σαν μύγα μες στο γάλα.

Και τώρα που βαπτίζομαι και θα' χω τ' όνομά μου,

θα υπογράφω τελικά και τα συμβόλαιά μου!

κατερινα---->

επιτελους το βρηκα....κατερινα ειναι ο κωδ.80

http://www.appeler.gr/texts/2/keimena_v ... tisis.html

βρηκα ομως για σενα συμπεθερα αυτο:

http://www.miocanto.gr/el/product/bapti ... on/b105-el

Μιχαελα μο τι ωραια κειμενακια!!!!Κ αυτο για την ζουγκλα πολυ μου αρεσε!!!!!!!!!Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!

Οσο για το ματι κ μενα συνεχως ματιασμενο ειναι..αφου ειναι οανεμορφα τα μωρακια μας μωρε γι αυτο κ τα ματιαζουμε!!!!

Σας ευχαριστω γιατις ευχες για το ανηψακι που ερχεται!!!!!!!!!!!!

Σημερα ηρθε η κουμπαρα μου με τον μπεμπη τη 6 μηνων..του βαλαμε αντικρυστα ο μεγαλος το κοιταγε προσπαθουσε να τον χαιδεψει κ ο δικος μου ανοιγε το στομα κ προσπαθουσε να του βουτηξει το χερακι με μανια!!!! :D:D:D:D:D Ειχαν πολυ γελιο κ τα δυο!!!!Κοιταζοντουσαν καλα καλα..τι να σκεφτονται αραγε???

Παω να την πεσω κ ελπιζω να κοιμηθει ησυχα αποψε!!!

Καληνυχτα μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KALHMERA KORITSAKI TI KANETE??????EMEIS KALA EIMASTE PRWTH TOU MHNOS PAME GIA TO DEYTERO EMVOLIAKI...KAI THA MAS ALLAXEI KAI TO GALA!!!!!!GIA NA DOUME...

O MPEMPIS EINAI MES TA KEFIA OLA MAS KANEI GELAKIA KAI FONOULES KAI EXOUME TRELATHEI!!!

VRHKA STO LHTO AYTA GIA TA DONTAKA POU PSAXNATE ISWS NA EXEI KAI AYTO TO KREMASTO POU EVALE KAI H IFIGENIA!!!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmS ... 102&pid=40

Καλημερα!

Εχθες καναμε το 3ο μας εμβολιο.Εχουμε λιγο γκρινιτσα αλλα γενικως καλα.ειμαστε 6950γρ και 66εκ. υψος.

Τα ουλα μας δεν ειναι πολυ πρησμενα,αλλα εχουμε πολλα σαλια και τα χερια φυσικα ολη την ωρα ειναι μεσα στο στομα.και οχι μονο,Βαζουμε διαφορα στο στομα μας οπως πανακια,μασητικα,τα δικα μου χερια,τα χερια του μπαμπα του..........

Απο μασητικο εχω παρει προς το παρον την Σοφι την καμηλοπαρδαλη και αυτο απο το mothercare.Αυτο που λεει νεα χαμηλη τιμη.

http://www.mothercare.gr/catalog/MOTHERCARE.pdf

kαλημερα κοριτσαρες μου...ευτυχώς χθες ήταν μια σχετικά καλή μέρα για τον μπέμπη...λίγη γκρίνια..........

της ΜΑΜ προϊόντα, τα βρήκα στο Jumbo , τώρα γύρισα απο εκει μιας κ του πήρα άλλες θηλές με 3 τρύπες και άλλες πιπίλες 4+....

την Σοφι απο που την πήρατε? amazon?

Γειά σας κούκλες!!! Τι κάνετε??? Χάθηκα πάλι... έχει κολλήσει ο άντρας μου και βλέπουμε έργα ονλινε... έχουμε συνδέσει το λαπτοπ στη τηλεόραση και έχουμε γίνει σαν σινεμά!!! :lol::lol::lol::lol:

Σας διαβάζω όμως απο τι κινητό!!

Νικόλ μου περαστικά σας!!!

Τόνια περαστικά σας επίσης, για το εμβόλιο!! μεγαλώσατε πολύυυυ!!φτού φτού!! Το απόγευμα έχουμε και εμείς εμβόλιο! το 4ο!

Νίκη μου πολύ χάρηκα που δεν βρέθηκε αλλεργία στη μικρή σου!! Μαμά και κόρη είστε 2 κούκλες στη φωτό!!! Φτου φτούυ!!

Μαράκι το ίδιο κάνει και ο Κερεμ στο μπάνιο!! Βάζει τα χέρια στο στόμα, του τα βγάζω τα ξαναβάζει και μετά ξεκρδίζεται! Μάλλον νομίζουν ότι είναι παιχνίδι και χαίρονται!! :lol::lol::lol: Όσο για τη φωτογένεια και ο μπαμπάς μας (το ψώνιο) το ίδιο λέει... θα γίνει λέει φωτομοντέλο ο γιός του!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μιχαέλα μου θύμισε μου λίγο την ημ. βάφτισης για να την συμπληρώσω στη λίστα... το διάβασα που έγραψες για Μαιο (αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν θυμάμαι ημερομηνία!

Κατερινάκι να μου φιλήσεις τον κούκλο σου, που άρχισε να κοιμάται τόσες ώρες σερί!!!

Ο Κερεμ άρχισε να κάνει διάφορα και έχουμε χαζέψει όλοι!!! Τον φιλάω στο μάγουλο μετά του δίνω το μάγουλο μου και λέω φίλα τη μαμά και κολλάει το στόμα του στο μάγουλο και βγάζει και ήχο όπως εγώ όταν τον φιλάω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Λιωνώωωωω!!!

Μετά του λέμε πόσοι Κερεμ υπάρχουν και λέμε ενας Κερεμ υπάρχει και αυτός σηκώνει το δάχτυλο (δείκτη) και δείχνει ότι είναι ένας ο Κερεμ!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: (το ψώνιο)

Κορίτσια που θηλάζετε, μέχρι πότε σκέφτεστε να συνεχίσετε?

Γιελιζ!!!!!

απαιχτος ο Κερεμ...μα τι παιδι!!!!

εγω θα θηλζσω σηγορα μεχριβ το χρονο πρωτα ο θεος...μετα βλεπουμε

Συμπεθερα τελειο το προσκλητηριο!!!!

αλλα εχουμε κανει αυτο

http://www.blade.gr/data/home.php?cat=9 ... 7496&sl=CY

Γειά σου Χρύσα μουυυ!!! Ευχαριστούμε πολύυυυ!!!!! Και τα δικά σου παιδάκια είναι ΚΟΥΚΛΑΚΙΑΑΑ απίστευτες φατσούλες!!!

Και ο μικρός σκέτο θρεφταράκι!!!! :lol::lol::lol::lol: Φτού φτού φτού!!!

Και εγώ θέλω να θηλάσω μέχρι να ξαναπάω στη δουλειά... θα είναι 15 μηνών ο Κερεμ...Ρώτησα, γιατί λένε (κάτι ξερόλες που έχουμε εδώ) ότι μετά τον 6ο μήνα το μητρικό γάλα δεν προσφέρει τίποτα στο παιδί κ άλλα τέτοια χαριτωμένα και μου έσπασαν τα νεύρα!!

ΑΑΑ τώρα που σε "είδα" Χρύσα το θυμήθηκα!! Πέρσι τέτοια μέρα 29/11/2010 είχες ανοίξει το ποστάκι μας!!

Κλείσαμε 1 χρόνο κορίτσιααααααααααααααα!!!! Χρόνια μας πολλάααααααααααα!!!!! :D:D:D:D:D:D

ΑΑΑ!!!!!!!!!

Χρονια μας πολλα κοριτσια!!!!

γερες να ειμαστε...και οσες το επιθυμουν...συντομανα γραψουν και σε αλλο παρομοιο ποστακι!!! ;);););)

Αχ τετοιες χαζαμαρες :lol::lol: λενε και φουντωνω

τονΧριστοφορο τον θηλασα μεχρι 19 μηνων..

παντως αμα θες δες εδω http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%C ... %BF%CF%8D/

Καλαο μικρος μας πηγε 7800 και 65 εκατοστα...το γομαρακι :lol::lol::lol:

κιχδεν εβγαλε στο εμβολιο...

Χρύσα πάρα πολύ ωραίο το λινκ!! Διάβασα λίγο και μάρεσε πολύ!! Ευχαριστώ πολύυυ!!!

Λέω να το κάνω μια εκτύπωση και να το κολλήσω στον τοίχο να το διαβάζουν όσοι έχουν αντίθετη γνώμη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γομαράκι εεεε??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πολύ μεγαλώσατε μπράβοοοοο!!! Και μπράβο του που δεν έβγαλε κιχ!!!

Τονια μου μεγαλώαστε κι εσείς....

Μιχαέλα μου αυτο το κειμενάκι θα βάλω στην πρόσκληση!!!Προσθεσα και δικά μου και το ολοκληρωσα...θα το βαλω να το δειτε!

Χριστινάκι εχετε κι εσείς εμβόλιο αυτη την βδομάδα?Κι εμείς την Παρασκευή!

Γιελιζ ο μικρος σου είναι φοβερος!!! κι ο δικος μου γυρνάει το μαγουλο για να τον φιλάω και ξεκαρδιζεται στα γέλια...ασε που γαργαλιέται και μολις τον φιλησω στην κοιλιά γελάει!!! :lol:

Να συνεχισεις να θηλαζεις και να μην ακους κανενα!

Χρυσα πολύ μεγάλωσε ο μικρός σου!!!! Μπράβο σας!!Τελεια η πρόσκλησή σας!!!

Να ζησει το ποστάκι και το παρεάκι μας κορίτσια μου!!!Αντε να ξαναφουσκώνουν οι κοιλιτσες!! :lol:

Κι εγώ σαν σημερα είχα πάρει το πρώτο θετικό τεστ μετά απο 2 αρνητικές χοριακές και τρια 4 αρνητικά και 15 μέρες καθυστέρησης!!Κι ομως ήμουν έγκυος!!!Πώς πέρασε ο καιρός ε???

Γειά σου Μαράκι!!! Ευχαριστουμεε!!

Άχ όσο μεγαλώνουν αρχίζουν και επικοινωνούν πιο πολύ τα μωράκια μας!! Φαντάζομαι τον Στεφανάκο τι φατσούλα θα είναι όταν σου κάνει όλα αυτά!!! Το μαναράκι μου!!!!

Και ο Κερεμ γαργαλιέται στην κοιλίτσα!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο για τον θηλασμό αυτό ακριβώς που λές θα κάνω!!! Απλά μου τη σπάει που όλοι έχουν άποψη για όλα!!!

ΑΑ και ηπεθερά μου εδώ και 5 μήνες δεν έχει βαρεθεί να ρωτάει, κάθε φορά που έρχεται αν δίνουμε νερό στο μωρό και όταν της λέω όχι να λέει ότι δεν κάνει και ότι πρέπει να του δώσω νερό!!! Μα κάθε φορά!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Πολύ γρήγορα περνάει ο καιρός Μαράκι!!!

Αλλά αν μου έλεγες τώρα ότι πρέπει να περάσουν 9 μήνες για να γεννήσω θα μου φαινόταν ότι δεν θα περάσει ποτέ!!!!

Καλησπερα...σας γραφω απο το κινητο γιατι ο αντρας μου εκανε καταληψη.γιεληζ στισ 20μαιου ειναι...σημερα πηγε κ η νονα μασ στο γιατρο...εχει τελικα ενα σπορακι κ ολα ξεκινανε καλα.για την βαφτιση μολις θα κλεινει τον 7ο.θα σασ βαλω κ εγω φωτο το προσκλ που εφτιαξα να μου πειτε...για την ωρα φιλια!

Μιχαέλα τη συμπλήρωσα!

Μια χαρά τα νέα της νονάς!! Καλή συνέχεια να έχει!! Πάντως τα μονοζυγωτικά δίδυμα φαίνονται πιο μετά απο τα δυζυγωτικά... Εμάς έτσι είχε γίνει... πήγαμε για τον πρώτο υπέρηχο και φαινόταν 1 στην επόμενη επίσκεψη ήταν 2!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας αφήνω και εγώ κοριτσάκια!! Πάω να φάμε και να ετοιμαστούμε να πάμε για το εμβόλιο!

Φιλάκιααααα!!!

να μαστε εγω τη σοφη την πηρα απ εδω

http://www.sophiegiraffe.gr/index.php?d ... egory_id=2 μου βγηκε με τα μεταφορικα 19 και σε μια μερα ηρθε

για το θηλασμο σιγουρα για χρονο πιο μετα δεν ξερω στο μεγαλο 13 μηνες μετα πηρα χαπια

σε 10 μερες που κλεινουμε τους 5 μηνες θα τρωμε ρυζαλευρο και φροτοκρεμα καο μολις κλεισει 6 φαγακι...

εχουμε νεα να τα ακουει η νικολ η γκρινια που λεγαμε?βγαλαμε 2 ομορφα δοντακια μαζι εξου κ η γκρινια τις 15 μερες τωρα....τι αλλο γραψατε δεν θυμαμαι

ουπς εσκασαν κιολας τα πρωτα δοντακια? :shock::shock::shock: μπραβο βρε ιφηγενεια αντε καλο κουραγιο τωρα....παρα πολυ νωρις η μπεμπας σας..βιαζεται να φαει μπριζολα :lol::lol::lol::lol:

γιεληζ λες να παει τον αλλο μηνα κ της ερθει κατραπακια? :o:o:o τωρα ειναι στην 6η εβδομαδα κ ηδη ακουσανε κ καρδουλα σημερα που πηγε.....λογικα δεν θα ακουγοταν ακομα μια...λεω τωρα εγω,δεν εχω ιδεα απο διδυμα :?:?:? κ μαλλον αυτος θα ειναι μπεμπης...απο τους χτυπους κ μονο ειχαν μεγαλη διαφορα στην ιδια εβδομαδα που ειχε παει στην κορη της.....στην μικρη ειχε 150 κ τωρα 110....γιεληζ καμια εκτιμηση :lol::lol::lol::lol:

σημερα ειχαμε το 2ο μας μαθημα....θεμα οι εξαρτησει κ τα ορια...δεν καταλαβαινουμε πως περναει η ωρα...ειναι πολυ ωραια....παω να βαλω την μαγαλη για υπνο κ θα σας βαλω κ το προσκλητηριο που ελεγα...σημερα ειμαι μονη σοτ σπιτι...ο αντρας μου βγηκε μετα απο πολυυυυυ πολυυυυυυυυυ καιρο για μια μπυρα...σημερα μου ειπε κ το εξης ωραιο....νομιζω πως ειμαι ερωτευμενος με το μωρο :?:?:? κ εγω νομιζω πως θα χρειαστουμε κ πανες ακρατειας... :lol::lol::lol::lol: η αληθεια ειναι οτι αυτη τη φορα δεν παιζεται ο ανθρωπος...ειναι κολλημενος με την μπεμπα...συμμετεχει πια σε ολα μα ολα....μονο δεν ετυζε να την αλλαξει ακομα...αφου καθε τριτη που φευγουμε με την μεγαλη μου του λεω αν θελει να αφηνω την μπεμπα στην μαμα μου ή την πεθερα μου κ μου λεει ΟΧΙ!!!αν θα εχω δουλεια κ λειπω τοτε ναι....στην πρωτη μας δεν ειχε καμια σχεση....μαλλον ηταν χαμενος κ καθολου συνηδιτοποιημενος....

σας βαζω την φωτο που ελεγα....ελπιζω να φαινεται γιατι την εβγαλα απο το σκανερ....αυτο ειναι κατι σαν μακετα....θα ειναι τυπωμενο σε ασπρο χαρτι κ θα το κολλησω σε χαρτονακι καρο κομενο στο ιδιο σχεδιο....κ θα κρεμεται με κορδονι κ κορδελες απο την μπομπονιερα που θα φτιαξω...βρηκα κ φιγουροκοπτη σε σχεδιο πεταλουδας κ θα κρεμασω κ μικρες καρω πεταλουδιτσες στην μπομπο καθως κ χαντρουλες....σαν ιδεα το εχω στο μυαλο μου αρκει να μου πετυχει...οταν παρω τα υλικα θα φτιαξω ενα δυο σχεδιακια που εχω σκεφτει να μου πειτε κ εσεις....

post-13071-13873938243146_thumb.jpg

Μιχαέλα μου τέλειο το προσκλητήριο!!Πολύ μου άρεσε!!!

Γιελιζ μου οντως πολύ φατσούλα ο Στεφανάκος μου...κι ολο μες στη γλύκα!!!

ΑΑ κι αυτο που λες για το νερο, με ρωτησαν και μένα πολλοι.Τσαι πίνει το παιδάκι μου, αλλά νεράκι οταν αρχίσει κρεμούλες...

Ιφιγένεια έβγαλε 2 δοντάκια η μικρή??Καλά κατάλαβα??Τα ΄πρώτα δοντακια στην παρέα??? :D:D

Οι άλλες τι κάνετε??Εμένα γκρινιαζε πολύ σημερα...ηθελε απο τη μια να κοιμηθει αλλά δεν κοιμοταν...Τον έκανα μπάνιο και ενω αλλες φορες πεφτει ξερός έμεινε ξύπνιος μέχρι που του έδωσα το γάλα του και πριν απο λιγο κοιμηθηκε...

Κι εγώ μοναχούλα σημερα, βγηκε κι ο δικός μου σε ταβερνάκι με ένα φιλο...Θα κάνω κι εγώ κατι πράγματα για το σχολείο και μετά ύπνο!!

Πολά φιλιά σέ όλες!

μαρακι κ εμεις σημερα κ χθες ειναι λες κ εχει υπερενταση....κοιμαται κατι τεταρτα κ μετα ξυπναει...κ η φαση ειναι οτι τεντωνεται να ξεπιαστει λες κ κοιμοταν ωρες ατελειωτες :lol::lol::lol: κ τωρα μου ηρθε μηπως την επηρεαζει ο καφες φιλτρου που πινω εδω κ δυο μερες...επινα νες ντεκαφεινε κ δεν ειχαμε θεμα...κ επιδη τελειωσε ειπα να το ριξω στον φιλτρο...μωρε λες :?:?:? αυριο στοπ να δουμε αν θα εχει διαφορα....

για το θηλασμο κ εγω σκεφτομαι να τον συνεχισω μεχρι κ το καλοκαιρακι....βεβαια αν παω δουλεια δεν ξερω κατα ποσο θα καταφερνω να βγαζω...αλλα οσο εχω θα του δινω κ ας περνει κ συμπληρωμα...μεχρι να αρχισει να εχει τα τρια γευματα ειναι λιγο το ζορι...μετα θα εχει δυο φορες γαλα,αντε κ απο καμια ισως μεσημερι....οποτε λεω τουλαχιστον για 9 με 10 μηνες....

αχ σημερα μιλουσαμε στο σεμιναριο για τις εξαρτησεις...παντως ειδους...με την αρνητικη παντα σημασια της λεξης...κ η ψυχολογος μας ειπε οτι η μοναδικη εξαρτηση που υπαρχει στο κοσμο με μονο θετικες επιπτωσεις κ στις δυο πλευρες ειναι....της μανας με το βρεφος!!!!τελειο?η μονη εξαρτηση που δεν βλαπτει κανεναν κ τιποτα!!!!

ουπς μολις μπηκε ο αντρας μου....καλα τι μπυρα εξπρες ηταν αυτη? :lol::lol::lol::lol: σιγουρα θα τον πειραξε η καπνα....απο τοτε που εκοψε το τσιγαρο δεν την αντεχει....

αντε καλο βραδυ!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...