Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο17! H τσιρίδα πάει σύννεφο!! :)

Recommended Posts

γεια σας κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!τι κανετε???χαθηκα για τα καλα.ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα νινακια σας!!!βαλατε και νεες φωτο,επαθα πλακα με τα μικρακια,μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα ζουζουνακια σας!!!αρχισατε και δουλεια καποιες,αχ!!!

μαρια δοξα το θεο που δεν χτυπησατε,ουφ!!!τι να κανεις ακομη και να προσεχεις συμβαινουν αυτα δυστυχως.

titina το κανες το τατουαζ???θελουμε φωτο οπωσδηποτεεεε!!!θα κανω και εγω μαζι με τον αντρα μου αλλα ακομη δεν εχουμε βρει κοινο χρονο να παμε μαζι.παντως η σκεψη ειναι ιδια με το δικο σου.κουκλος ο γιος,φτου φτου φτου!!!εχουμε και το ιδιο πετσετοκουκλακι απο τα ικεα!!!

νικολ περαστικα βρε!!!ευχομαι και τα 2 εμβρυακια να ναι γερα και πολυ δυνατα!!!

βλεπω ειστε ολες σε αναζητηση βαφτηστικων και καποιες και γαμου...τελεια πολυ χαιρομαι!!!και γω στην ιδια φαση βρισκομαι!!!

κατερινα επιτελους λυθηκε το θεμα με τον παπα και τον πολιτικο!!μπραβο μπραβο!!!και οπως σου ειπε και ο παπας θα πατε ναναψετε κερακι για το ταμα,πολυ ωραια!!!

εμεις γαμοβαφτηση.κλεισαμε εκκλησια,κετερινκ,σταυρο-στεφανα θα μου κανει ενας φιλος μουχε κανει και τις βερες και ειμαι πολυ ικανοποιημενη,οτι σχεδια θελω και με οση φαντασια θελω,μπομπονιερα παιδικη θα κανω εγω κρεμαστρα μεταλλικη που μπαινει στην πισω πλευρα της πορτας πανω ψηλα θαναι με 2 σχεδια ενα για αγορακια και ενα για κοριτσακια,μαλλον αεροστατο και φορεματακι αντιστοιχα δεν εχω καταληξει ακομη.θα τους μεινει κιολας και μου βγαινει αρκετα οικονομικα ετσι πως θα τις φτιαξω.τι αλλο?ρε κοριτσια βοηθειστε με λιγο,σκεφτηκα να κανω πχ 80 κομματια παιδικες μονο για τα παιδακια και ναχω την γαμπριατικη για τους μεγαλους,επισης χωνακια με ζαχαρωτα που θα τα κανω μονη μου,sissy αν εχεις καμια φωτο με αυτα που εκανες στειλε να παρω ιδεες!!!και ενα γλυκο παστακι για ολους,ειναι καλα??πειτε μου την γνωμη σας!!!!και μετα οτι θαχειι το κετερινκ,θαναι fingerfood.

ααα!!!ψαχνω και για καροτσακι με μαλλι της γριας και βρηκα ενα σαιτ που τοχει για 1ωρα 250 ευρω,ελεος!!!μηπως να ρωτησω κανεναν πλανοδιο στην παραλια αν θελει να ρθει???χχχ!!δεν εχω να χασω τιποτα!!αν ξερει καμια για θεσσαλονικη να με βοηθησει...

λοιπον η μικρη μου τωρα!!!καναμε το 2 εμβολιο πριν 10 μερες και πλανταξε στο κλαμα,πρωτη φορα την ακουσα ετσι,ποσο στεναχωρηθηκα :(:( ειμαστε 7100 και 67,5 ποντους!!!ναναι γερη μεγαλωνει πααααρα πολυ γρηγορα,ε μαλλον θα σταματησει απο τον επομενο μηνα η τοση αναπτυξη,ετσι ειπε η παιδιατρος!θελει να καθεται αλλα δεν την αφηνω και κατσουφιαζει,παιζει παρα πολυ με το γυμναστηριο,νευριαζει με τα μασητικα γιατι τα θελει στο στομα και της φευγουν απο τα χερια,δεν νιωθει ακομη πολυ!!!η καλη μου!!!την ενοχλουν παρα πολυ τα ουλα,σαλια παντου,κοιμαται παρα πολυ καλαααα,9 το βραδυ με 9 το πρωι φτου φτου φτου,παναγιτσα μου ας το κρατησει!!!βεβαια εχουμε και τις γκρινιες μας,κλαματα ανευ λογου και αιτιας κτλ..ξερετε!!!

ουφ τοσο καιρο πουχω να γραψω ολοκληρο κατεβατο σας εβαλα!!!να σται καλα ολες και πολλα φιλακια στα μωρακια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παρασκευη τα πραγματα γενικα εχουν σφιξει και ειμαι υπερα για τα παιδια βαφτιστικες για τους μεγαλους του γαμου και το γλυκακι μια χαρα μην σκας μια χαρα μεγαλωσε και το μωρακι σου τελεια φτου φτου

μαρια ξεχασα να σου πω αμαν κοπελα μου ποιος σας ματιαξε ευτυχως δεν ειχες τρεχαματα.θα σου βαλω φωτο για ιδεα τα εκανε η νονα μας ολα μαρεγκες χωνακια και αγορασε τις καραμελιτσες και τα αφροζαχαρωτα που τα λεω εγω

παντως αν βαπτιζα τωρα τον γιο μου θα διαλεγα κατι τετιο δεν υπηρχε τοτε

http://www.123-mpomponieres.gr/p.KOUTI- ... 24810.html

αυτο το σαιτ εχει φοβερα πραγματα και για αγορα και ιδεες

στη μικρη ηθελα κατι τετοιο αλλα δεν εχω χωρο και εστι πηρα πρακτικο ξυλινο κουτι*4τεμ

http://www.123-mpomponieres.gr/p.KOUTI- ... 49900.html

Καλημερα!!!

Ιφη το ελξης το ξερω..

επισεις το 123 μπομπονιερες ειναι ενα στενο πιο κατω απο τη μαμα μου και το εχω επισκευτει, ειναι ωραιο μαγαζι αλλα οχι εχειε κει το εξει και η ADOREX πολυ πιο φτινα εαν θελεις να τα φτιαξεις μονη σου, οπως και η http://www.nuovavita.gr/nv/index.php

Καλα Ευη τι αλλο θα εφτιαχνες εκτος απο hello kitty ...αμα ηταν κατι αλλο θα νομιζα οτι εισαι αρρωστη... :lol::lol::lol:

KALHMERA KORITSAKIA MOU!!!!!!!!!

EYXARTISTW POLY GIA TIS PLHROFORIES SAS!!!!!!

SKEFTOMOUN KAI EGW MHPWS KANW TIS MPOMPONIERES MONH MOU!!!!!!

THELW NA FTIAXW AYTES POU EINAI KREMASTES...http://anthiagallery.blogspot.com/2011/ ... _1403.html KATI TETOIO!!!!!!H AYTES POU EINAI AEROSTATA PPOU MOU ARESOUN PARA POLY http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=7001 KAI NA FTIAXW KAI TA MARTYRIKA MONH MOU H SE PARAMANA H SE VRAXIOLAKI GIA TO XERI!!!!THA MOU VGEI POLY AKRIVA LETE????????

SAS VAZW KAI FWTOGRAFIA ME TO TATOUAZ MOU POU EKANA EXTHES NA MOU PEITE AN SAS ARESEI!!!!!!

post-11182-13873938154219_thumb.jpg

Kαλημερα!!!

Χριστινα το τατου ειναι φοβερο!!!!Η μπόμπονιερα αεροστατο μου αρεσει πολυ,ειναι μια απο τις επιλογες μου.

Ακομα δεν εχω καταληξει πιο θα ειναι το θεμα της βαφτισης.Ελεγα ή αεροστατα ή τα γλυκα,με πολλα ζαχαρωτα ,γλειφιτζουρια,καραμελες και καροτσι που θα κανει λουκουμαδες.Μαλλον σε αυτο θα καταληξω.

Νικολ μου τι κανετε;Ευχομαι να εχουμε καλα νεα απο την αδελφη σου.

Ιφιγενεια πολυ ωραια τα βαφτιστικα σας.Γενικα με τα κοριτσιστικα τρελενομαι.Τα πλεκτα παπουτσακια θεϊκα!!!!

Κατερινα ευτυχως ξεμπερδεψες με τις εκκλησιες.Εγω τωρα να δω τι θα κανω.

Μαρακι μου προσεχε!Μονο που σκεφτομαι την τρομαρα που θα πηρες..........

Παρασκευη καλημερα.Ολα πολυ ωραια με τις ετοιμασιες σας.Δεν αξιζει να ξοδευουμε πολλα,καλα το σκεφτηκες με τις μπομπονιερες.

Χρυσα,Ευη καλημερα!

Η Γιελιζ που χαθηκε;

Ευη μου φυσικα και κανει, οχι μπμπονιερες ετοιμες, υλικα να φτιαξεις μονη σου, ειχαμε παρει στον Χριστοφορο τα ασημενια ροδια απο εκει

Χριστινω ωραιο τατου..μεγεια...

οσο για τις μπομπ..να ξερεις πως οι κρεμαστες ειναι λιγο δυσκολες στο φτιαξημο χρονοβορες, γιατι πρεπει να δενεις ενα ενα κουφετακι..αλαλ ειναι πολυ ωραιες

Mαράκι μου μάνα μου ρε. Εφοβήθηκατε. Κάτι τέτοια φοβάμαι όταν περπατώ να μην γλιστρύσω και κτυπήσει το μωρό. Πάντως αντίδρασες και προστάτευσες το μωρό, είδες τα αντανακλαστικά της μάμας για το μωρό της;;;;

Νικόλ μου και Κατερίνα ευχαριστώ που με καθησυχάζετε. Περάσαμε πολύ άσχημα μετά το εμβόλιο. Κοιμήθηκε το μωρό μου και όταν ξύπνησε σπάραζε. Για άπειρες ωρες έκλαιγε το καημένο. Η παιδίατρος που την πήρα μου πε οτι μάλλον το μωρό έχει πονοκέφαλο και γι αυτό. Ούτε στους κωλικούς δεν έκανε έτσι. Αφού ήμουν έτοιμη να αρχίσω να κλαίω και εγώ μαζί του. Μόλις του έδωσα καλπολ ηρέμησε. Εγώ δεν του έδινα γιατί δεν είχε πυρετό, κακώς βέβαια γιατί τον ταλαιπώρησα άγρια.

Τιτίνα μου και εμάς το θέμα μας είναι ο πρίγκηπας και στα παιδάκια θα δώσουμε κουμπαρά κορώνα παρα παρα πολύ ωραίο. Του αγόρασε η νονά μας απο Αθήνα αλλά το βρήκα και στο ιντερνετ.

http://www.e-vaftisi.gr/index.php?dispa ... t_id=29871

Εμείς θα στολίσουμε τον κουμπαρά με κορδέλα και και κουφέττα να κρέμονται

NAI ISWS EINAI PIO XRONOVORES OI KREMASTES ALLA EINAI TOSO OMORFES!!!!!!

ALLA KAI TO AEROSTATO MOU ARESEI PARA POLY....VEVAIA DEN DERW ANA THA TAIRIAZEI ME TO THEMA KORONA...ALLA ENTAXEI DEN EGINE KAI TIPOTA!!!!! :P:P:P

PANTWS KAI EMENA EKANE MIA TRELLH GRINIA META TO EMVOLIO.....VASIKA MOLIS TOU TO EKANE META APO LIGO TON PHRE O YPNOS ALLA STIS 12 KSYPNISE KSAFNIKA KAI ARXISE KATI KLAMATA...KAI LEW EGW THA PEINAEI TOU FTIAXNW GALA KAI DEN TO HTHELE ME TIPOTA.....E DEN MPOROUSAME NA TON HREMHSOUME ME TIPOTA!!!!!!!!!!POSO STENAXWRIOMOUN....ALLA ME TO POU TOU DWSAME NTEPONAKI OLA MIA XARA!!!!!KAI EPESE KAI KOIMITHIKE!!!!!!!!

για τα μαρτυρικα εγω το εψαξα και αυτα που ηθελα να τα κανω σε παραμανα μου εβγαιναν σχεδον το ιδιο για να τα αγορασω...πχ απο τα μαρτυρικα τα ροζ που εβαλα εκεινα που εχουν το καπελακι μου βγηκαν 30 ευρω τα 50 πολυ καλη τιμη...στο κωνσταντινο το λαχανι μου ειχε βγει 1 ευρω το τεμ.αλλα ειπαμε ηταν πολυ πιο ακριβα τοτε.τωρα για τις μπομπο αναλογα τι θα βαλει η καθε μια εχει κ στα τζαμπο μικρο πραγματακια για να τα κανετε παιδικες μπομπο και ολα τα υλικα οπως και κουτακια πολυ φτηνα.ξερετε που πουλανε ρολο περυτιλιγματος αυτο το διαφανες που βαζουν σε λουλουδια γλυκα ποτα και παει λεγοντας?

ποτε λετε να στολισετε δεντρο?εγω λεω η αυτο η το αλλο σαβ/κο.περισυ το ειχα ηδη κανει φετος με τα τρεχαματα τωρα αρχισα να το σκεφτομαι οτι πρεπει να το κανω αφου κ ο αντρας μου με ρωτησε πως κ δεν στολισες?αλλες χρονιες με πρηζεις απο νωρις χαχαχα

Γιεάαα σας μανούλες!! Τι κάνετε??

Χάθηκα... είχε πρόβλημα η σύνδεση μας και σερνόταν... μπήκα κανα 2 φορές να σας γράψω τις προηγούμενες μέρες και με πετούσε συνέχεια... :?:?:?:? Τώρα είναι κάπως καλύτερα... ενδιάμεσα σας διάβαζα απο το κινητό (αλλά απο εκεί δεν δεν μπορώ να συνδεθώ, δεν ξέρω γιατί... στο FB μπαίνω κανονικά...τέσπα)

Θα σχολιάσω όσα θυμάμα... :roll::roll::roll::roll:

Νικόλ μου καλή επιτυχία εύχομαι στην αδερφούλα σου!! Όλα να πάνε τέλεια και να αποκτήσει ανιψάκια το ζουζουνάκι σου!!

Μιχαέλα μου με το καλό να φέρει στον κόσμο ένα και δύο υγιέστατο-α μωράκι-α η νονά σας!! Να έχει μία τέλεια εγκυμοσύνη!! Τέλεια η φωτό στο προφίλ σου!!!

Μαράκι μου τη τρομάρα πρέπει να πήρες!! Μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει κάτι... περαστικά σας!!!

Συλλυπητήρια για τον φίλο σας!! Είναι πολύ άδικο να χάνονται τόσο νέοι άνθρωποι... :(:(:(

Γιώργο μου περαστικά σας! Ταλαιπωρήθηκε το μωράκι σας... και εσείς... Είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις βοήθεια απο κανέναν... χαίρομαι που βρήκατε λύση και ηρεμήσατε!

Χρυσταλλενη μου περαστικά σας και εσάς!! Μην στεναχωριέσαι για το γάλα... μια χαρά τον θήλασες τόσους μήνες... με το καλό να ξεκινήσετε κρεμούλες.

Κατερινάκι χαίρομαι που βρέθηκε λύθηκε το θέμα με τη βάφτιση... με το καλό να γίνει....

Παρασκευή μου πολύ μεγαλώσατε εσείιις!!! Μπράβο σας!! Ολόκληρη κοπέλα έγινε η μπέμπα σου!!! :D:D

Εύη μου κάνατε και εσείς εμβόλιο... περαστικά σας... Μια χαρά τα κιλάκια τις Μίλας!! Μεγάλωσε!!

Χριστινάκι ΤΕΛΕΙΟ το tattoo!!!! Με γειάαααααααα!!!΄

Ιφιγένεια πολύ χρήσιμα τα άρθρα! Ευχαριστούμε! Και οι φωτό απο την βάφτιση τέλειες!!!

Τόνια τέλειος ο Μιχαήλ στη φωτό του προφίλ σου!!

Χρύσα, Πιπίτσα, συμπεθέρα και όλα τα κοριτσάκια φιλάκιααααα!!!!

Γεια σας κουκλιτσες τι κανετε?

Εμεις σημερα λιωωωωσααααμεεεεεεεεεεεεεεεε στον υπνο 23,30 - 9 το πρωι και τον ξυπνησα εγω για να φαει..μετα φυγαμε κ ξανακοιμηθηκε στο αμαξι μεχρι τις 2,30..δε ξυπναγε ..εφαγε κ τωρα εχει ορεξουλα!!!βεβαια σημερα χανει ενα γευμα ..

Μαρακι μου τι τρομαρα πηρες?Αχ κ γω ποσο φοβαμαι που εχω τοσα σκαλια στο σπιτι..Αχ Παναγιτσα μου φυλαγε μας!!!

Χριστινιω τελειο το τατου!!!!!!!!!!!!!!

Ιφι πολυ ωραια τα πραγματακια σας!!!

Εμεις θα χουμε θεμα ζωακια ζουγκλας οπως το δωματιο του!!

Παρασκευη μεγαλωσατε πολυυυυυυ!!!!!!!!Καλες ετοιμασιες!!!!!!!!!!!1

Γκρινιαζει θα τα πουμε μετα!!

Φιλιαααααααααααα

κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

τι κανετε;χαθηκα τελειως αλλα δε σας ξεχασα.με εχουν απορροφησει τα νινακια μου κ δε θελω στιγμη να τα αφηνω.ολες μου ειστε καλα απο οτι διαβασα κ τα μωρακια σας επισης/

εμεις εχουμε μεγαλωσει παααααααααααααρα πολυ,ειμαστε κοτζαμ κυριες.αυριο παμε για το 3ο μας εμβολιο κ περασαμε τα 7 κιλα.ολα καλα.κοιμομαστε 10-7 σερι κ σα να μου φαινεται οτι αρχιζουμε να θελουμε φαγακι κανονικο γιατι οταν βλεπουμε τη μαμα να τρωει μας τρεχουν πολλα σαλακια.τα αμπου....ντου............γκ ααααααααααααου πανε κ ερχονται

φιλακαι πολλα κουκλιτσες μου.καλα χριστουγεννα να εχουμε ολες.σφιξτε γερα τα μωρακια στην αγκαλιτσα.μας τα φερε ο αη βασιλης εγκαιρως :D

επιτελους νομιζω πως καταληξαμε σε ημερομηνια κ μου εφυγε το αγχος....στις 12 Μαιου ερχεται τελικα ο αδερφος μου κ θα την κανουμε 20....ουφ!!!

παρασκευη τις μελισσουλες δεν τις ειχα βγαλει φωτο αλλα αν αξιωθω στα κοντα θα κανω μια πεταλουδιτσα κ θα σου βαλω φωτο...θελω κ εγω να δω πως φαινονται...

οι κρεμαστε ειναι πολυ ωραιες αλλα μπερδευονται κ ζορισεσαι στο μοιρασμα....εγω μαλλον θα τις κανω στεφανακι κ μαζι με το προσκλητηριο θα τα βαλω σε κουτακι...ακομα το δουλευω..θα κανω καμια δοκιμη να σας βαλω φωτο να μου πειτε γνωμες....μετα τις γιορτες θα παραγγειλω κ τα υλικα για να τα εχω.

καλα χριστινα το τατου ειναι απλα φανταστικο!!!!οτι πρεπει για το πριγκηπα σου!!!!αληθεια δεν ποναει?μπραβο ρε θηριο.

kalhmera koritsakia!!!!!!!!!!!!!!!!!

sissy mou e entaxy ponese alla egw eimai kai ligo anaisthith me tous ponous ....to eyxaristithika....einai mi ektonwsh kai ayth!!!!!xxaxaxaxaxa

na kanw mia xazh erwthsh??????les oti tha valeis thn mpomponiera mazi me to prosklhtirio mazi...pws ginete ayto??????afou thn prosklish thn dinoume prin thn vaftish??????????

τωρα πλεον για οικονομια δινουν προσκλητηριο και μπομπο μαζι αντα να δωσεις πχ σε μια οικογενεια 4 στη βαφτιση δινεις τωρα μια σε καθε οικογενεια με προσλητηριο το κανουν πολυ εγω π[αλι εκανα το κλασσικο ατομο κ μπομπο και σε αυτες τις περπτωσεις πλεονβγαζουν μια σταλιτσα προσλητηρια δεμενα μαζι σαν μικρη καρτουλα ευχων παλι για οικονομια

Και εγω το εχω δει..

καλα μερικοι σε βαφτησεις δεν τρογωνται με τιποτα..

αντε να παρει ο καθενα ςαπο μια μπομπο..μερικοι ειναι που ο καθενας παιρνει απο 2-3, πολυ ασχημο αυτο

το εχω δει σ εβαφτησια και το λεω

ο αδερφος μου οταν βαφτισαν τη μικρη ειχα πατουσακι και πιπιλα σβαροφσκιειχε κανει κανα 300 και δεν εμεινε καμια και κοσμος 150 το πολυ...ετσι εγω στις βαφτισεις μου εφτιαχνα 300 και εβγαζα στην εκκλησια μονο 150 τις αλλες ηθελα να τις δωσω δε υποχρεωσεις

τι κανετε μανουλες??

χριστινα τελειο το τατου,πολυ πολυ ωραιο!!!!!

αυτο που κανουν πολλοι πλεον εδω στην θεσσαλονικη ειναι το εξης: μπομπονιερα και προσκλητηριο μαζι οπως λεει και η ιφιγενεια για οικονομια.συγκεκριμενα πριν 1 μηνα που βαφτησε φιλη μου τον μικρο της μας εφερε στο σπιτι το προσκλητηριο που ηταν τυλιγμενο μεσα σε γυαλινο μπουκαλακι με κορδελιτσες κτλ και στον πατο ειχε smarties σε ζελατινη.μου φανηκε πολυ καλη ιδεα στις εποχες μας.και οταν πηγαμε στην βαφτηση ειχε παστακι για ολους και συν γλειφιτζουρια μεγαλα για τα παιδακια.ετσι πηγε απο ενα σε καθε οικογενεια!!!και δεν παρεξηγει και κανεις!!πρωτοτυπη ιδεα!!μου αρεσε πολυ προσωπικα!

κοριτσια εδω και εγω μια στα γρηγορα γιατι θα ταιζω τη μικρη..καλα αυτο με τις μπομπο δεν λεγεται...το βλεπω συχνα..πρωτο ατομο που παιρνει η καντηλαναυτισα...παιρνει καμια 10αριααα χωρις να σκεφτει ποσες εχει η γυναικα...και αμα κανετε μπομπο με διαφορα σχεδια βοηθεια σας θα παρουν απο ολα...δεν ξερω γιατι λες και τα κρατανεε...ενα σχεδιο και καλο..και αντε το πολυ μερικες για παιδια που θα δωθουν μονο στα παιδια..επισης παιζει και το αλλο...βαζεις στο τραπεζι στην θεση του καθενος και τελος..και αμα εχεις κοσμο που δεν θα ερθει λες τοτε ο κοσμος που ειναι για τραπεζει να παει κατευθειαν εκει θα χαιρετισουμε εκει και μονο οσι δεν ερθουν να χαιρετισουν στην εκκλησια και να παρουν μπομπο...εγω το λεω και το εχουν κανει πολλοι πελατες μου δεν παει αλλιως..να εχεις κανει υπολογισμο και μετα να μενεις απο μπομπο...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...