Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΩΡΟΥ


Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας, ο μικρουλης μου ειναι 10,5 μηνων και απο 7 μηνων του δινω 4 γευματα τη μερα, στην αρχη 4 φορες τη μερα γαλα. Τωρα πινουμε γαλα πρωι βραδυ γυρω στις 11 φρουτα και το μεσημερι το φαγητο του, κρεας,κοτα,ψαρι τρωει τα παντα δεν εχω προβλημα. Ολοι μου λενε οτι τον ταιζω πολυ λιγο και οτι πρεπει να του δινω κ κατι το απογευμα αλλα η παιδιατρος διαφωνει, δεν με αφησε να του δωσω καθολου ετοιμες κρεμες και τωρα μου ειπε να του δινω ψωμι τυρι κ ντοματα για απογευματινο.Το μωρο δεν εχει βγαλει ακομα δοντια κ δεν μπορει να τα μασησει καλα κ τρωει πολυ λιγο. Ειναι 9400 γραμ. ποια ειναι η γνωμη σας? να του δινω απο μονη μου κρεμουλες το απογευμα η κανενα μακαρονακι η να ακουσω την παιδιατρο??Σας ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να του δίνεις γιαουρτάκι ή αυγουλάκι αν έχετε ξεκινήσει ή τοστάκι όπως σου πε η παιδίατρος.Και δόντια να μην έχει μπορεί να το μασήσει.Και γω έδινα και δίνω 5 γεύματα την ημέρα και απογευματινό.Από το μεσημέρι μέχρι το βράδι δεν πεινάει;;;Και μόνο με γάλα αντέχει όλη νύχτα σερι;Δίνε του κατά τις 18,30-19,00 κάτι από τα παραπάνω.Τι φοβάται η παιδίατρος μη γίνει παχουλό;;;Ντοινγκ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μου δειχνει οτι πειναει ουτε κλαιει αλλα μολις δει το γαλα του κανει σαν τρελος απ τη χαρα του, δεν γινεται ετσι θα του δινω 5 γευματα οπως ειπες γιαουρτακι αν και μου ειπε η ππαιδιατρος μονο πρωι το γιαουρτι η τοστακι σιγα σιγα, αυγο δεν μας αφηνει ακομα να του δωσουμε ουτε χυμο πορτοκαλι . Εχει μια εβδομαδα που αρχισα να του δινω να τρωει απογευμα χωρις να τη ρωτησω και βλεπω οτι κοιμαται κ περισσοτερο το βραδυ. Στις αρχες που του εδινα κ ετρωγε παραπανω με μαλωνε οτι θα κανω το παιδι χοντρο κ οταν λεω παραπανω εννοω 5ο γευμα. ευχαριστω παρα πολυ ειναι το πρωτο μου παιδακι κ ακομα μαθαινω γιαυτο ρωταω αλλες μανουλες που ξερουν καλυτερα απο μενα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ εγώ νομίζω ότι μπορείς κάτι να του δίνεις άσχετα αν ακόμα δεν εβγαλε δοντάκια!Πάντως για τις κρέμες συμφωνώ με την παιδίατρό σου...όχι έτοιμες!!!!!!!!!!!!Είναι μέσα στη ζάχαρη ....!!!!!Καλύτερα δίνε του ένα γιαουρτάκι κ άμα το βαρεθεί πρόσθεσε κ κανένα φρουτάκι!

Μια χαρά κιλά έχει το παιδί...Να σου ζήσει καλή μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα θα κανεις να του δινεις και 5 γευμα. Το παιδακι μπορει να μην το δειχνει αλλα ειναι για το καλο του. Απο την στιγμη που πινει ξενο γαλα δωστου και κρεμες σκονη. Ο μεγαλος μου ετσι τον μεγαλωσα και τωρα ειναι μια χαρα. Θα βαρεθει τα ιδια και τα ιδια ο μικρος.

Ειμαι της αποψης οτι ακουμε τον γιατρο μας αλλα εχουμε και κριση για να αποφασισουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα συμφωνησω με τα κοριτσια.....ειναι πολλες ωρες απο το μεσημεριανο του μεχρι το βραδυ...μπορεις να του δινεις λιγο τραχανο ή κουσκουσακι...γιαουρτακι,αυγο ακομα κ λιγο ψωμακι με τυρι ή κασερακι κ ας μην εχει δοντια...μια χαρα θα το μασησει...οσο για το χοντρο...αν το παιδι ειναι μια χαρα στα κιλα του κ η καμπυλη αναπτυξης ειναι στα επιτρεπτα ορια...τι προβλημα υπαρχει...κανε αυτο που πιστευεις εσυ καλυτερα...οι παιδιατροι πολλες φορες λενε γιατι ειναι υποχρεωμενοι να πουν...εμεις σαν μανες ξερουμε καλυτερα τα παιδια μας....να σου ζησει,να ειναι γερο να το χαιρεσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχετε δικιο κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα ακολουθησω τις συμβουλες σας να ειστε ολες καλα κ να χαιρεστε τα αγγελουδακια σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H αληθεια ειναι πως οι κρεμες ειναι αρκετα παχυντικες κ ισως γι'αυτο στο λεει η γιατρος σου. Δοκιμασε αν δεν θελεις κρεμες κ γιαουρτια απογευμα να δινεις φρουτακια κ το πρωι γιαουρτακι με κανενα μπισκοτακι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως από κιλάκια είναι τέλειος ο μικρός σου! Ο δικός μου είναι 18 μηνων και είναι τα ίδια κιλά! Παρόλο που του δίνω απογευματινό, μια τοστάκι, μια κέικ δικό μου, μια φαρίν λακτέ, μια γιαουρτάκι! Μεγαλώνοντας όμως μου το έκοψε σχεδόν το απογευματινό, υπάρχουν μέρες που δεν τρώει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...