Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
!Ισως κ για γκομενος! ;)

τσακ, το πιάσαμε εκεί να εστιάζεις στο γκόμενος, αν τον βλέπεις σαν γκόμενο όλα θα είναι πολύ καλά θα δεις........θα είστε μια χαρά ;) είδες όταν ψάχνεις πολύ κάτι βρίσκεις ;)

εγώ, από όλα όσα είπες θα πήγαινα στην μαμά μου :)

ωραίο το τικεράκι, ....... εμείς φεύγουμε ,πάμε να πάρουμε - επιτέλους - το φως για το φαναράκι-λατέρνα!!!! :)

Λενάκι δεν χάλασε το παστίτσιο φάτο.....όπως λέει και η Αφρο, λίγα βακτήρια πάνω κάτω :lol::lol::lol::lol::lol: πόσα έχουμε φάει, ουυυυυυυυ

σας φιλώ :-*:-* και σας χαιρετώ!!!

Δημοσίευση

Να το φαω λες ε? Μαλλον θα το φαω και ο θεος βοηθος! 6 ωρα ο μικρος ε? Και εμενα σημερα ηθελε

να σηκωθει απο της 7παρα, με το ζορι τον ξανακοιμησα μεχρι της 8:30! :D

Να ανοιξω το επομενο τρενακι? Μονο βρειτε μου τιτλο γιατι δεν στροφαρω σημερα. :roll:

Αργυ δεν θα πατε πουθενα τωρα που εχει ο Λ. διακοπες?

Δημοσίευση

νεο τρενακι!

καλημερα!

συμφωνω με Σσσιω κια οποια αλλη συμφωνει μαζι της!

δεν θα κλαψουρησω αλλο....αλλα οταν- αν φτασει με το καλο η ωρα να γεννησω θα ενυσχησετε για τον τοκετο....εεεεε φανταστικες φιλεναδες μου?

γιατι ως τοτε δε βλεπω να περνω μισθο!

Αναστασια ολα πρεπει να περφερονται γυρω απο τον μπαμπα της Α?

ο δικος σου κυκλος?

οσο για τα κοινα που κανουμε ολοι....

χμμμ εμεις ως τωρα δεν εχουμε κανει τιποτα απο ολα αυτα!

και ναι να ντυθεις φτιαχτεις και να υποδεχτεις την κορακλα σου!

ααααα κια γιατι εβαλες πανα στην Α?

ας αφηνες τον κυριο να τα περασει και λιγο αυτος!

συπεθερα 20 ειναι τα δοντια...κατι δεν κανει καλα στο μετρημα!

Αφρο μια απο τα ιδια και το δικο μας βραδυ...

η Μ-Ι καπου πονουσε....δεν ειχε ακριβες σημειο...

κλαψουρηζε ενω κοιμοταν...

τη πηραμε στο κρεβατι μας....(σημ. εδιωξε εμενα)

κατα τις 3 επεσε απο το κρεβατι και χτυπησε...απο την τρομαρα μου χτυπησα το ποδι μου στο καγκελο του μονου κρεβατιου....

μετα ζητησε να κοιμηθω εγω μαζι της....εεεεε με εδιωξε καμια ωρα μετα ,,,,και κοιμηθηκα στον καναπε!

απο το πρωι βλεπω τα των παρελασεων... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::?::?::?::?::?::?::?::?::?::roll::roll::roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @το χοντρό μπιζέλι τι να σου πω ρε κορίτσι! Δεν ξέρω τη φάση αυτοί οι γιατροί.. αν και με είχε προειδοποιήσει η γυναικολόγος μου για το τι μέλη γενέσθαι ο συγκεκριμένος πάλι δεν είναι το ίδιο.. όσο προετοιμασμένος και να είσαι όταν ακούς διάφορα δεν παύουν να σε επηρεάζουν.!!! Και εγώ σήμερα κλείνω αισίως την 37η εβδομάδα και η μικρούλα μας είναι μια χαρά.! Ελπίζω κι εγώ να κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα γιατί θέλω να γεννηθεί αφού βγει και ο Φεβρουάριος.. να είναι ανοιξιάτικο μωρό.. και εννοείται να πάρει όλες τις εβδομάδες της. Βέβαια με αυτό το γιατρό που έχουμε θα δίξει πως θα πορευθούμε.. ελπίζω να μας διαψεύσει όλους η μπουμπού και να κρατήσει μέχρι το τέλος και να ρθει τόσο φυσικά και ανόδυνα που θέλω έτσι να του μπω στο μάτι.. 😅 Εννοείται να είμαι οκ εγώ και να μην έχω κάποιο θέμα με την πίεση, οπότε οι αριθμοί της αυχενικής και μόνο να αποδειχθούν μια μπούρδα για την προεκλαμψία.  Και εγώ έχω αρχίσει να βαραίνω αρκετά πλέον.. δεν κάνω απολύτως τπτ όλη τη μέρα και παρ' όλα αυτά είναι σαν να έσκαβα 10 στρέμματα βαμβάκι. Ξυπνάω το πρωί και είμαι πιο κουρασμένη από ποτέ.. φαντάσου να είχα και ένα ακόμη μωρό στο σπίτι που θα έπρεπε να φροντίσω.. δεν ξέρω πως θα την πάλευα, αλήθεια. Όσο σκέφτομαι ότι έχω άλλα τόσα εμβρυάκια στην κατάψυξη που με περιμένουν και έχω σκοπό κάποια στιγμή στο μέλλον να τα αξιοποιήσω με πιάνει τρόμος.. 🤣 Λέω εδώ τώρα χωρίς παιδί στο σπίτι και με πλήρη φροντίδα της μάνας μου πως είμαι.. όχι να έχω και ένα μωρό ακόμη... αλλά έχει ο Θεός! Ας έρθει η μικρή με το καλό, να αρχίσουμε σιγά σιγά να βρίσκουμε τα πατήματα μας, να κάνουμε και την μετακόμιση μας με την ησυχία μας και όλα θα ρθουν. 
    • Από τότε που πήραμε την αντιβίωση ναι εμεινα γρήγορα έγκυος  αλλα είχα θέμα και εγώ με την προλακτινη εκτός από το μικρόβιο που βρέθηκε στο σπερμα Οπότε κάναμε θεραπεία και για τα δυο μετά από 1,5 μήνα τα καταφέραμε.. και προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο μέχρι τότε.. τώρα τι έφταιγε από τα δύο δεν ξέρω.. μπορεί και τα δύο  τωρα ειμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι.. οι επόμενες 2 εγκυμοσύνες ήρθαν από τον πρώτο μήνα προσπαθειών χωρίς να πάρουμε κάποια άλλη θεραπεία 🤷🏻‍♀️
    • Εμένα αναγκαστικά μου είπαν λάμπα όλη τη μέρα.. δεν την είδα καθόλου και δεν μπορούσα να θηλάσω 😢 οπότε και συνεχίσαμε σπίτι με δύο μπουκάλια τη μέρα μετά από τον θηλασμό μέχρι να το κόψουμε σιγά σιγά το ξένο. Όμως μου κοιμάται καλά μόνο με αυτό.. με τον θηλασμό είναι δύσκολα! Τρώει συνεχώς και δεν κοιμάται στο λίκνο της σχεδόν καθόλου. Μόνο το βράδυ ένα τρίωρο που δίνω το ξένο μήπως και ξεκουραστώ και όλη μέρα γκρίνια! Ρε κορίτσια έτσι θα είναι;;;;😢🫣
    • Ναι θα εισαι πιο ήσυχη..αλλο κιολας να προσέχεις γενικα απο μονη σου κ αλλο να έχεις το διαβήτη να σε πιέζει πολυ, να υπάρχουν πολλες απαγορευμένες τροφές κλπ.. ολα καλα τωρα, θα προσέχεις σε νορμάλ πλαίσιο κ θα σαι πιο χαλαρή κατά τ άλλα σ αυτη την εγκυμοσύνη 🙂
    • Καλησπέρα!! Εγώ απ ότι έχω δει 2 μήνες που χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας,  την επόμενη μέρα εξασθενεί η γραμμή.  Και ανεβαίνει απότομα η ορμόνη και πέφτει μετά το ίδιο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...