Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ρε κοριτσια το ξερει..μα τι λεμε τοοοοοοσο καιρο τι???? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

και το χειροτερο ειναι ο κωστας που τσαντιζεται μαζι μου που του λέω να πεις την μανα σου πως εκανε βλακεια που ειπε η γιατρος..μην την στεναχωρησει..πλακα μα ςκανει μωρε~?????? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Βενη!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μα ειναι δυνατων!!!

χανει λαδια;;;;;

απαραδεκτηηηηηη

Πες και γτου αντρα σου ποσο επικινδυνο ειναι...και αμα δεν θελει ναστεναχωριετε...να μη το παιζει "καλη γιαγιακα"...δεν το κανεις αποαποψη....ειναι θεμα υγειας..και μαλιστα σοβαρο!!!!

Με τα δικα μας προσκλητηριαβ τι κανατε;;;;

Ειμαι λιγο μεσα στα νευρα...

χτες ηρθε η θεια μου...και τιμου λεει..η ξαδελφη..ξερετε..αυτη της οποιας το μωρο ειναι 27 ημερες πιο μεγαλο απο τον Γιαννακη...εχει ηδη δωσει στο παιδι κομματακιμπανανας να γλυφει...του δινει πουρε μηλου να συνηθηζει λεει το κουταλακι και τηνβ εχει δωσει και μια πατατα απο το φαγητο τους...μαγειρεμενο κανονικα με λαδιααλατια κλπ...

και ερωτω...παει καλα ο κοσμος;;;;

η εγω ειμαι ανισορροπη..

ρε παιδια...απο τωρα;;;;

Γι'αυτο και οι δυο μεγαλες της ειναι σαν αγελαδες καλοθρεμενες και ειδικα η μικρη ειχε χοντρο προβλημα οχι μονο δυσκοιλιοτητας αλλα πεπτικο γεννικα.

Επισης...πηγα σημερα να αλλαξω κατι ρουχα που μας φεραν...δεν το συνηθιζω αλλα ενεκα η κριση...ενεκαοτιεχουμε παααρα πολλα ρουχα "καλα" για τον μικρο ειπα να το κανω..

ρε παιδια...οι Ελληνικες εταιριεςγια ποιον ραβουν;;;..τι πατρον ειναι αυτα;;;

πηρα φορμες για 3-4 χρονων του φοφο..και αμφιβαλλω πολυ αν ο πισινοςτου θα χωραει στο παντελονι...ποσο πια χαμηλοκαβαλα..και αντε..ολοσωμα μπορω να βρω μεχρι φετος..για πιο μεγαλα απο 3 χρονωων δεν εχει που να κουμπωνουν απο κατω...

Και δε μου λετε...στο χερκατ συμμετεχουν και ταμεια ;;;;;;

Δημοσίευση

αι καλα χρυσα!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

φοβουνται μηπως γινει κακοφαγο???? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

δευτερα τριτη το αργοτερο θα εχεις δειγμα

τωρα τα σχεδιαζει.. :)

πηρα lidl φορμες 10ε φλις δεν τρελαθηκα αλλα για σουρ φουρ καθε μερα μια χαρα θα ειναι..μα 10ε? :)

Δημοσίευση

Στο περιζητητο δεν τα εβρισκα ολα που ηθελα. και πηρα τα μισα απο ebooks αλλα θα τα παραλαβω εγω απο το μαγαζι τους στο Αιγαλεω και τα αλλα απο την Πρωτοπορια αλλα ειναι +3 ευρω το κουριερ και +2 ευρω η αντικαταβολη...= 5ευρω :evil::evil:

Χρυσα ..σαφως και δεν παει καλα ο κοσμος ρε...μα τι ερωτηση ειναι αυτη;;;; :lol::lol::lol:

Εμενα να δεις οι φιλες μου αγχος που το χουν αν θα πιει ο Φωτης αγελαδινο γαλα και ποτε θα αποθηλασω..και οταν τους ειπα οτι δεν με νοιαζει καθολου μονο στο εκτελεστικο αποσματα δεν με εστησαν...οταν τους ειπα οτι η υπερβολικη καταναλωση γαλακτος στα νηπια προκαλει αναιμια και χοληστερινη με κοιταζαν σαν ουφο.

Ναι..συμμετεχουν και τα ταμεια...ηθελα να ξερα γιατι δεν μας λενε την αληθεια;;; :cry::cry:

Δημοσίευση

Βένη υπό αυτές τις συνθήκες καλύτερα να πήγαινε παιδικό, το πολύ να μην τον τάιζαν!!! :?

Χρύσα γιατί ακόμη φοράει ρούχα που κουμπώνουν από κάτω? :o:o:o:o:o σε τέτοια ηλικία? και αναρρωτιέσαι αν υπάρχουν για πάνω από 3 ετών? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

συγνώμη αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο!!!! :lol::lol::lol::oops:

πού είναι το πρόβλημα να κατεβάσεις το παντελονάκι? τι να πούνε και τα κοριτσάκια που έχου να κατεβάσουν και καλσόν? :roll::roll::roll::roll:

μου λέει ο άντρας μου "άντε το 50% του χρέους διαγράφηκε" :o:o:o:o , του λέω αυτό κατάλαβες εσύ? και έχεις σπουδάσει και οικονομικά? :shock::shock::shock::shock: , αυτά ακούει στο ραδιόφωνο ....... και πήραν τηλέφωνο και κάτι Έλληνες και είπαν ότι ακόμη και πλήρης διαγραφή του χρέους να υπάρξει με τέτοια κυβέρνηση προκοπή δεν βλέπει ο τόπος!!!! :!::!:

πάμε να ετοιμαστώ να πάμε μια βόλτα, αν τα καταφέρουμε γιατί τα παιδιά είναι μέσα στην άρνηση και μου την δίνει πολύ αυτό!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Γιουχου εντελως..

καιμετα αναρρωτιουνται για πολλα

α για το αγελαδινο γαλα εγω δεν μιλαω πια...στου κουφου την πορτα...

Μα θα γινει μολις 4 μηνων την Τριτη...ελεος το καημενο..

μου λενε..μα αφου κοιταει λαιμαργα και θελει...και..ξερει τωρα τοβζανιαρικο τι εστι μπανανα μη χεσω.....

Εγω οταν λεω πως ο Χριστοφορος εφαγεστερεες αφου εκλεισε 6 μηνων και μπηκε στον ευδομο :o:o:o:o

τστστσσ..ντροπη...

αντε να τους εξιγεις τα περι αλλεργιας

Αχ Βενακη...ναι κακοφαγο το καημενο...

διαγνησμο με τον Παγκαλο θα κανει για τοποιος εχει τη μεγαλυτερη κοιλια

Αχ ωραιαααα..τελεια και με ταβ προσκλητηρια

ΑΑ!!!

Παναγιωτα και Μιτσακι...τα δικα σας δωρα της βαφτησης θα τα στειλω με την κουνιαδα μου...γιατι θα σπασουν αλλιως και φοβαμαι..κριμα ειναι.

Βενη και εσεις φετοςβ το ιδιοσετακι θα παρετε...

της Αναστασιας και της Ιουλιας ειναι στρην ντουλαπα και τις περιμενουν

Αχ..θα ξυπνισει αυτο το παιδι να θηλασει;;;..κοντευω να εκραγω

Αργη τα θελω γιατι ετσι οπως παιζει η μεση του ειναι παντα ανοιχτη και αυτο μελλοντικα μπορει να διημουργησει προβλημα.

Οσοκαινατου βαζω μεσα το φανελακι....παντα βγαινει με τα χαμηλοκαβαλα παντελονια

Δημοσίευση

χρυσα εγω εχω απο τα μαρκς εντ σπενσερ ,ειναι 97 εκατοστα ο Μ και του ειναι ακομα ανετα ...το τελευτεο νουμερο 1,5-2 ετων ...ποιο μεγαλα δεν θα βρεις .

αλλιως βαλε πιομακριες μπλουζες η σαλοπετες .

Δημοσίευση

http://www.mothercare.com/Boys-Grizzly- ... ed-tab-3-5

εγω λεω αυτα

Τωρα εχουμε τα ηλικιας 2-3...μετα απο αυτο τετοια εσωρουχα δεν υπαρχουν

το κλασσικο φανελακι με ενα υπερβολικα χαμηλοκαβαλο παντελονι σε ενα πολυ ζωηρο παιδι, αφινει εκτεθημενο ενα πολυ μεγαλο μερος της μεσης

βραχυπροθεσμα δεν εχει καμια επιδραση παρα μονο αματρεχει εξω χωρις καταλληλο μπουφαν-κρυωνει

μακροπροθεσμα ομως η εκθεση της μεσης σε "δροσερες""θερμοκρασιες διημουργει θεματα με νεφρα σπονδιλικη στιλη..κλπ κλπ

Δημοσίευση

Βένι πολύ στεναχωρέθηκα ρε γαμώτο :evil::evil::evil::evil::evil: απαράδεκτη δεν ξέρω τι άλλο να πώ........ εγώ πάντως θα την ξέχεζα κανονικά, σόρρυ κιόλας αλλά αν δεν της τα πείς χοντρά και το περάσεις στο ντούκου το πιο πιθανό είναι να το ξανακάνει ;)

Χρύσα δυστυχώς αυτά που λές περί διατροφής τα ακούμε όλοι νομίζω σε καθημερινή βάση και ιδίως την φράση: "κι εμείς τι πάθαμε που μεγαλώσαμε έτσι" έχω βαρεθεί να την ακούω!!!!!!!!!!

Ποιάς εταιρίας ρούχα πήρες? γιατί εγώ έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα, όλα μας έρχονται φαρδιά γιαυτό και λατρεύω τα mayoral που έχουν στενή γραμμή

Γωγώ έκανα αποτρίχωση μόνο πόδια αν και είχα σκοπό να κάνω και μπικίνι αλλά πέθανα στον πόνο και δεν το τόλμησα (1η φορά έκανα αν δεν το καταλάβατε) :oops::oops::oops::oops:

Μα πείτε μου αλήθεια δεν πονάτε?? μηπως την βρίσκεται κιόλας? :lol::lol:

Η εγώ είμαι τόσο κότα??????????? :o:o:o

Αργυρώ τσάμπα την έχασε την γιορτούλα αλλά δεν πειράζει, έχει χρόνια μπροστά της.........

Σήμερα είχαν κι ο Μιχάλης γιορτή και είχε ποίημα αλλά δεν μπόρεσα να πάω γιατί είχα δουλειά και στεναχωρέθηκε το αστέρι μου :(:(

Δημοσίευση

κατάλαβα Χρύσα......αλλά αυτά τα φανελάκια είναι για παιδιά με πάνα, αν δεν φοράει πάνα πώς θα το ανοίγει και θα το ξανακλείνει? :?

τι νούμερο φοράει ο Φωφός?

Δημοσίευση

Νατασα ηταν energino φορμες.

μη νομιζεις..πανε τα παχη και τα καλη του φοφο.εχει λεπτινει αρκετα...

Το θεμα ειναι οτι ειναι χαμηλοκαβαλα πολυ..αλλιως και αυτουνου παρα πολλα ρουχα του ειναι φαρδια

Και μετα αναρωτιονται γιατι δεν παιρνουμε Ελληνικα αλλα ψωνιζουμε απο Ζαρα και Η&Μ...

Ρε συ...ΟΚ η διατροφη..ο καθεναςκανει οτι θεωρει σωστο για το παιδι το...και οχιμονο στο θεμαδιατροφη...αλλα το μωροδεν ειναικαν καλα καλα 4 μηνων...ελεος...πατατα απο δικο μας φαγητο;;;;..δωστου και πητογυρο αμα ξερογλυφετε!!!

Ασχετο...να παινευτω λιγο για τον χοντρουλι μου...περα απο 7250..ειμαστε και 63 ποντους και δεν θα κανουμε αλλο αερολιν..μονο το φλιξοταιν για αλλες 3 -4 μερες τουλαχιστων να υποχωρησει αρκετα ο βηχας γιατι δεν

Και επισης...ο φοφος...ωτιτιδα...

ειναι γεμματος βλενα και μυξα- την οποια με την καμια δε με αφινει να καθαρισω και εχω δυο επιλογες...η θα παρει αντιβιωση τωρα...η μολις κανει κριση και ανεβασει πηρετο

Αργη αφου τοσκατιαρικο ξανακυλησε στην πανα...τι να τον κανω;;;...

τωρα φοραμε το 2-3, τουειναι λιγο ανετα και τον χειμωνα τον βγαζουμε..αλλα και παλη τα παντελονια αυτα ειναι υπερβολικα χαμηλοκαβαλα και του χρονου ελπιζω να μην παχυνει πολυ κα γινει χοντροκολης

Παω να τον ξυπνισω...κοντευει νακλισει 4 ωρο υπνο

Δημοσίευση

περαστικά τους :x

και εγώ δεν ξέρω τι σκέφτονται οι σχεδιαστές των παιδικών ρούχων.....είχα πάει στον ΖΑΡΑ πιο παλιά για να αγοράσω για τον Λ. και είδα ότι είχαν μόνο ρούχα σε χρώμα μαύρο :o:o:o:o ε όχι να φορέσω στο παιδί μαύρα ρούχα!!!! :shock::shock::shock::shock: δεν πήρα....

και τι ςπροάλλες αγόρασα καλτσάκια για την Ρ. και είχε 3 ζευγάρια το ένα ροζ, το άλλο άσπρο και το άλλο τι χρώμα λέτε? πράσινο-λαχανί :o:o:o:o δλδ με τι να τις συνδιάσω αυτές τις κάλτσες? με τι ρούχα για κοριτσάκι? δεν ξέρω πώς σκέφτονται!!!! :?

Δημοσίευση

Kαλησπέρα μανουλίτσες!

Είχα πολύ διάβασμα, :-B δεν πρόλαβα να μπω καθόλου χθες, ήμουν στο τρέξιμο!

Σας διάβασα, εκτός των τελευταίων 2-3 σελίδων, αργότερα όμως!

Ό,τι θυμάμαι....

Καταρχήν, σας ευχαριστώ πάαααρα πολύ για τις πολύ πολύ γλυκές ευχές σας!!! :x:x:x

Όλες και μία προς μία!!! :YMHUG:

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας, τα παιδάκια σας, να 'στε καλά και να έχετε πάντα υγεία, χαρά και δύναμη, μ' αυτά που έρχονται... :evil::?

Επίσης, χάρηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τα νέα της Βίκυς μας, εύχομαι και τα σημερινά (αν δε τα 'χει ήδη γράψει) να είναι επίσης πολύ πολύ καλά και στο τέλος να εορτάσουμε πανηγυρικά!!!!!! :D:D:D

Επίσης, χωρίς να θέλω να φλυαρήσω, θέλω μόνο να πω σχετικά με την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτησή σας περί εθνικισμού, νεοέλληνα κλπ... Ότι συμφωνώ 100000% με κάθε ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ λέξη της Σίσσυς!!!

Αποτυπώνεις ωραιότατα τις σκέψεις μου.... Σ' αγαπώ Σισσάκι!!! :x:lol:

Τώρα που το θυμήθηκα... Στις έλυσα τις απορίες, στη φωτογραφία!!! :lol:

Επίσης, σε γενικές γραμμές συμφωνώ και με το Χρυσουλοσυμπεθεροκουμπαράκι μου :P και με την Μαρία! ;)

Επίσης, συμφωνώ και με την ρήση της Γωγούς, σχετικά με τους ΠΑΣΟΚους!!! Είναι στην καράΚΟΣΜΑΡΑ τους ρε π@@στη μου@!!!!! :evil: (συγγνώμη κιόλας!) Δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί τους, ζουν σε άλλη πραγματικότητα, αρνούνται να ανοίξουν τα μάτια τους, πιστεύουν ακράδαντα ότι ό,τι έγινε έγινε γιατί "μαζί τα φάγαμε" και τα μέτρα είναι αναποφεύκτα, είναι μέτρα εξυγίανσης, είναι μέτρα για μια καλύτερη ΕλλάδΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :o:shock::evil:

(συγγνώμη για την έκρηξη, αλλά θυμήθηκα τις ατελέσφορες -πλέον- συζητήσεις με την -κατά τα άλλα πολύ αγαπητή μου- κουμπάρα!!!) :lol:

ΕΠΙΣΗΣ... σκάω!!! :))

Συγχωρέστε με, δεν θυμάμαι άλλα κι έχω βαλθεί να συνεφέρω το σπίτι σήμερα.

Πήρα και τα δείγματα απ' τις φωτογραφίες της βάπτισης και τα dvd, :D άλλαξα και κάτι δώρα!! Χαμός!!

Παρεπιπτόντως, χθες έλαβα και το δωράκι σου ΠΑΝΑΓΙΩΤοσυμπεθεράκι μου!!!! :x:x:x ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ, είναι πολύ όμορφο και πολύ πρακτικό!!! :D

Σας φιλώ γλυκά κι ελπίζω ότι θα επανέλθω αργότερα για τα υπόλοιπα! :-*

Δημοσίευση

Χρύσα εγώ αγοράζω ένα νούμερο μεγαλύτερο τα φανελάκια και τα βάζω μέσα από το βρακάκι για να μην βγαίνουν τόσο εύκολα.

Όχι ότι δεν βγαίνουν πάλι (ιδίως του Μιχάλη) αλλά είναι λίγο καλύτερα, ευτυχώς τα κορίτσια έχουν καλσόν και πιάνουν καλύτερα το φανελάκι.

Αργυρώ εγώ τρελαίνομαι για λαχανί έχω πολλά ρούχα στην Έλενα

Με τζιν παντελόνι δεν μπορείς να τις βάλεις, ή με φόρμες?

Δημοσίευση

Νατασούλα έχει μία μπλούζα με πρασινάκι και ένα τζιν που έχει πράσινες ραφές, έτσι τα φοράω.....φόρμες τα παιδιά δεν φοράνε έξω......ούτε καν στο σπίτι, μόνο η Ρ. φοράει κολάν, ο Λ. φοράει τζιν, είναι η αδυναμία του!!! :?

Μιτσάκη περάσατε όμορφα χθες?

καλό συμμάζεμα :roll::roll::roll:

πάμε Γιώτα :roll::roll::roll::D

Δημοσίευση

Εγώ δεν μπορώ Γιώτα, πρέπει να ετοιμάσω πράγματα.....αύριο το πρωϊ αναχωρούμαι :D

Δηλαδή Αργυρώ αν το τζιν δεν έχει πράσινες ραφές δεν πορείς να βάλεις πράσινες κάλτσες? :?:?:?

Δημοσίευση
επίσης Νατασούλα δεν πιστεύω να πάρεις μαζί σου και πυτζάμες :P8-}8-}8-}8-}:lol::lol::lol:

καλά να περάσετε :D:x

Με παρεξηγείσατε νομίζω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σαφώς και θα πάρω................. αυτά που αρμόζουν στην περίπτωση και είναι ξεχασμένα στο βάθος της ντουλάπας 8-)8-)

Ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας :x:x:x:x:x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...