Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λένα μια χαρά ο μπεμπάκος, έτοιμος για την μεγάλη έξοδο :D:D:D να γνωρίσει τον αδελφούλη :x

Αφρο μήπως νόμιζαν όυι από το υπόγειο μπορείς να ανέβεις στο σπίτι? !! :!:

Νατασούλα με το άλλο ζευγάρι που θα πάτε ταιριάζετε?

είναι πολύ σημαντικό, εμείς είχαμε πάει κρουαζιέρα Τουρκία και νησιά Αιγαίου και μετανιώσαμε που δεν πήγαμε μόνοι μας ή δεν πήγαμε με κάτι άλλους φίλους που είχαμε Ισπανούς, που είναι πολύ καλοί για παρέα και ευέλικτοι.....πήγαμε με ένα άλλο ζευγάρι και η γυναίκα μια καταστροφή....τι να σας λέω..... :evil::evil::evil:

Φρανίτα βγήκες τελικά? πώς πέρασες, ωραία? :)

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

επίσης στην τάξη του ανηψιού, στο νήπιο, είναι και 6 Αλβανάκια και της είπε ότι τουλάχιστον το ένα δεν θα πάει στην γιορτή της εθνικής επετείου.....λογικό, ούτε εγώ θα το έστελνα!!! :?

Νατασούλα πώς είναι η Έλενα με την διάρροια ξανα έκανε? :?:

Δημοσίευση

Καλημέρα,

αχ δεν περνάει η μέρα σήμερα........

Αργυρώ το ζευγάρι που θα πάμε μαζί μένει στο δίπλα διαμέρισμα από το δικό μας, έχουμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα αλλά για χαβαλέ και διασκέδαση είναι σούπερ. Έχουμε ξαναπάει μαζί.

Χθες στο καφέ ωραία περάσαμε αλλά ήταν λίγο, ελπίζω να καταφέρουμε να ξαναβρεθούμε με την Γιώτα.

Η Μάρθα μας έφερε και τα προσκλητήρια, τα οποία έκανε μόνη της, και είναι πανέμορφα.

Ο Παντελάκος είναι για ζούλιγμα......... και καθόταν τόσο ήσυχος

Λενάκι θα προσαρμοστεί με τον καιρό η Ειρήνη, όλα τα παιδάκια τελικά θέλουν τον χρόνο τους.

Άφρο φαντάζομαι τρομάρα που πήρατε........ ευτυχώς που τα βρήκατε τελικά.

Λένα μια χαρά ο μπέμπης, πήρε και θέση τέλεια

Αργυρώ μίλησα με την παιδίατρο προχθές και μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι γαστρεντερίτιδα και μπορεί να είναι από το αντισταμινικό σιρόπι που μας έδωσε και το κόψαμε. Χθες έκανε 1 φορά το πρωϊ, ελπίζω να μην ξανακάνει

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Αργυρώ ήθελα να σου πω και ξέχασα. Στο σχολείο της Ι έχουνε και ένα κοριτσάκι από Τουρκία. Πολύ χαριτωμένο και οι γονείς πολύ καλοί! Έχει συμμετάσχει από πέρυσι σε όλες τις γιορτές και δραστηριότητες του σχολείου, μόνο που δεν έχει ποίημα γιατί δεν μιλάει ελληνικά. Συμμετέχει όμως στα σκετς και στα θεατρικά. Μάλιστα τα Χριστούγεννα που έκαναν σκετσ τη Θεία γέννηση έκανε το αγγελάκι..

Βέβαια κάθε φορά πλαντάζει στο κλάμα το καημένο γιατί δνε καταλαβαίνει αλλά οι γονείς το βάζουν να συμμετέχει... Μου έκανε εντύπωση να σας πω την αλήθεια γιατί δε γνωρίζω πολλούς Έλληνες-χριστιανούς που θα επέτρεπαν στο παιδί τους να συμμετέχει σε εθνικές γιορτές της Τουρκίας ειδικά..ή σε αναπαράσταση πχ με θέμα τον μωάμεθ κλπ κλπ

Δημοσίευση

Καλημερα!!! :D

Με ξεκανε χθες βραδυ ο Γ. πρεπει να ξυπνησε τουλαχιστον 5 φορες για πιπιλισμα :twisted: Ειμαι ρακος και πρεπει να κανω και Παστιτσιο. Παω να το αρχισω και τα λεμε μετα. Φιλια!

Δημοσίευση

καλημερα !!!πιανω σημερα και απο το σπιτι !!γιουπι !!!

αργυρο μου οχι δεν νομιζω να σκευτηκαν κατι τετειο γιατι ετσι κι αλλιως μπηκαν απο την κεντρικη εισοδο και θα μπορουσαν να ανεβουν πανω στους οροφους ,οι αποθηκες ειναι κατω στο υπογειο που ειναι και τα αυτοκινητα .Απλα πρεπει να μαθουν να κλειδωνουν την κατω πορτα της εισοδου γιατι ετσι οπως την αφυνουν οποιος θελει να μπει και ξερει μπενει ,αν κλειδωσει δεν θα μπορουν .....αλλα πρεπει να το κανουν ολοι αυτο .

αργυρο εμεινα με αυτα που επαθε ο ανηψιος σου :o

νατασουλα καλα να περασεις .

μαρακι καλημερα.

παναγιωτα καλημερα .

λενα καλημερα ...μιαμ παστιτσιο .

ο μικρος μου φτιαχνει σιγα σιγα αλλα κοιματε μαζι μου ....και πρεπει να κανω το αγαλμα μην κουνηθω και ξυπνησει .....

τι εγινε με την αποφαση χθες ....δεν εχω δει ακομα ειδησεις ...με πριζει ο Μ ....

Δημοσίευση

Νατασούλα ωραία τότε και για το ταξίδι και γι ατην Έλενα, μόνο που έχασε την γιορτή η καημένη :roll::roll::roll:

Μαρία εγώ, αν ήμουν στην Τουρκία για δουλειά, 1ον. θα πήγαινα μόνη μου, όχι με την οικογένεια και 2ον. αν πηγαίναμε όλοι μαζί, όχι δεν θα τα έστελνα να συμμετέχουν σε καμμιά θρησκευτική ή εθνική εορτή (ειδικά αν αφορούσε και την Ελλάδα), αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι οι Τούρκοι που είναι στην Λάρισα είναι φιλικοί και δεν θα έκαναν τίποτα που να προκαλεί, έτσι τους έχουν δασκαλέψει πριν έρθουν εκεί!!! :!:

οι Τούρκοι αυτοί δεν εργάζονται στο ΝΑΤΟ? στο αεροπορικό κομμάτι? :!:

έλα εδώ να δεις τι γίνεται με τους Τούρκους......

Δημοσίευση

Καλημέρα....Τι κάνετε κοριτσάρες;;;Καφέδες διαβάζω, προσκλητήρια και ζηλεύω... :roll::roll::roll:

Θουυυυ τι προσκλητήρια έφτιαξες ρε;;;; :roll::roll::roll: Για πες....Βάλε καμια φωτο... :x:x:x

Συμπεθέρααααα πολύ χάρηκα με τα νέα σας για τον παίδαρο... :D:D:D Αντε λίγο έμεινε ακόμα..Και μετά θα σου κλείσω θέση στο Δαφνί μαζί με μενα και την Τονια.... :lol::lol::lol::lol:

Γιωτίνι πήγες πατρίδα ρε;;;Τέλειααα..Καλά να περάσετε..Πώς ήταν τα κοριτσια μας;;;; :lol::lol:

Τόνιιιαααα που είσαι μωρή;;;;;Σου φόρεσαν ζουρλομανδύα;;;; :lol::lol::lol:

Βικάκι εγω είχα κάνει την εξέταση επειδή ο ξαδερφός μου νοσεί....Επομένως ο μπαμπάς του (αδερφός του μπαμπάκα μου) είναι φορέας...Για να είναι ο θείος φορέας λογικά ήταν κάποιος από τους παππούδες..Μπορεί να ήταν και ο πατέρας μου και να μην το ήξερε... :roll::roll::roll: Κι έτσι το είχα πει στο γυναικολόγο και με είχε παραπέμψει στον Παγκαλο και είχα κάνει την εξέταση...Σε κεντρο γενετικής είχα πάει..Αίμα μου πήραν και μου έβγαλαν τα αποτελέσματα...Και είχα πληρώσει και 300 ευρώ... :o:o:o Αλλά χαλάλι...Αφού βγήκαν τα αποτελέσματα, αρχίσαμε ελεύθερα με τον Γ. :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Κι εγώ θέλω να κάνω την εξέταση και στις 2 για να δω αν είναι φορείς αλλά αργότερα...Πάντως ο ξαδερφός μου που έχει κυστική αν και είναι σχετικά σε καλή κατάσταση, τρβάει μεγάλα ζόρια.... :(:(:(:( Πολλά προβλήματα, πολλές θεραπείς από μωρό... :cry::cry:

Χρύσα ναι..Εχεις δίκιο...25%..Νόμιζα περισσότερο... :roll::roll::roll:

Φρανιτάκι είσαι θεά ρε... :lol::lol::lol::lol:

Εράκι μου καλά ο Κωστάκης;;;;; :x:x:x

Αφροοο θα σε τσουρομαδίσω μωρή.... :twisted::twisted::twisted: Που θα μου πεις χρονια πολλά για την μπέμπα μου... :lol::lol::lol::lol: Πότε έρχεσαι;;;;;

Λενάκι θα προσαρμοστεί η Ειρηνούλα..Μην αγχώνεσαι...Όλα καλά θα πάνε..Ο Γιώργης;;;; :D:D

Σήμερα ετιμασα την Ιω για το σχολείο με τα ρουχαλάκια της παρέλασης... :D:D:D:D Όχι επειδή είναι κόρη μου, αλλά ήταν καρακουκλάρα....Σαν πριγκίπισσα.... :x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Αφρο μιας και ρωτησες

50% !!!!

Αουτσ.....

και συνεχιζω...

Λενα μου τελεια ρε με τον μπεμπη!!!Σαν κουκουτσακι θα τον φτυσεις.

Πως πατε με τον Βήχα;;;;

Θου καλα λεει ρε η Γωγω..βαλε καμια φωτο απο τα προσκλητηρια.

Εγω μαλλον δεν θα πηγαινα σε εθνικη γιορτη των Τουρκων...μα τι να γιορτασω;;τη σφαγη των Αρμενιων ή τη σφαγη των Ποντιων;;;

Και αυτο που γραφω δεν ειναι καθολου εθνικιστικο.... :evil::evil: ειναι καθαρα ιστορικο στοιχειο!!!!!

Σε εθνικη γιορτη της Πολωνιας ομως θα πηγαινα.

Καλα χθες τι επαθα ρε κοριτσια...Ο μικρος εφαγε για πρωτη φορα ντοματουλα και εκανε αλλεργια... :shock::shock::shock: Μεχρι να το εκδηλωσει ομως εκλαιγε σπαρακτικα για καμια ωρα... :cry::cry::cry: Νομιζαμε οτι ηταν τα δοντακια του μεχρι που ειδαμε τις κοκκινιλες...

Μετα του εδωσα Αταραξ...αλλα πολυ κλαμαααααααααα......

Αφρο παλι καλα κοριτσαρα μου για τους δισκους..Ρε συ εγω θα τους επαιρνα στο χωριο πάντως.

τα βιβλια ακομη δεν ηρθαν.... :twisted:

Δημοσίευση

παναγιωτα σου ηρθαν τα παραμυθια ?περιμενω αναφορα :lol::lol::lol::lol: απο που τα αγορασες ? εγω απο περιζιτιτο αγοραζω ,αχ δεν κρατιεμαι να παω να ξανα παρω .... 8-}

γωγω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: σαγαπαω :x

βικη εγω εξεταση για το στιγμα εκανα και στις δυο ....στην δευτερη εκανα γιατι το χαρτι της πρωτης εγκ χαθηκε και ο γιατρος ηθελε να ειναι σιγουρος ....αλλα μονο εγω ,δεν ειχα και δεν εκανε ο Κ .

Δημοσίευση

ναι εκεί εργάζονται..

λοιπόν θέλω να φτιάξω μπισκότα βουτύρου και να τα κάνω με ζαχαρόπαστα πανω...

αν θυμάστε όπως είχα στη βάφτιση της Φ.

Έχετε να προτείνετε καμιά συνταγή για αφράτα κουλουράκια βουτύρου για παιδάκια?

Επίσης θέλω να παρω κουπ πατ για να φτιάξω..είδα ένα σαιτ..έχετε να προτείνετε τίποτα?

50% Άφρο

Με τις υγείες μας

Δημοσίευση

Λενάκι στείλε κανένα κομμάτι και από δω με DHL ή UPS :roll::roll::roll::roll:

Αφρο έκλεισε η συμφωνία 50% κούρεμα :?

εδώ δεν είδα οι ειδήσεις τι λένε για να σας πω, αλλά πρωί πρωί διάβασα σε ελλ. σάιτ ότι στο εξωτερικό μιλάνε για πτώχευση της χώρας και ο τζέφρευ δεν λέει τίποτα, οπότε το άρθρο καταλήγει "καληνύχτα κ. Παπ" :?

Λενάκι αυτό με το πιπίλισμα δύσκολο, εγώ θα του αφαιρούσα το στήθος και τον έκανα βόλτα ή κάτι θα έβρισκα, θα του μιλούσα κιόλας και θα του έλεγα "ή θα πιείς γάλα ή θα κοιμηθείς"....να δώσεις πιπίλα τώρα είναι μεγάλος, αλλά αν είναι να ηρεμήσεις λίγο, δεν του δίνεις? :?

εσύ τι κάνεις? πώς το αντιμετωπίζεις?

καλημέρα σας

Δημοσίευση

Γωγώ πήγες τελικά σε εκείνο το πάρτυ?

Μαρία εγώ, ως γνωστόν, δεν είμαι της ζαχαροπλαστικής, οπότε δεν...... :roll::roll:

Γωγώ αν ήταν κάποιος από τους 2 σας φορέας δεν θα κάνατε παιδιά? :?

Θούλη ο Ντόντος από σένα πήρε τα καλλιτεχνικό του ταλέντο :D

Δημοσίευση

Αρτζι φυσικά και θα κάναμε ρε παιδιά...Αν ο ένας είναι φορέας, δεν υπάρχει πρόβλημα...Στη χειρότερη περίπτωση να είναι και το παιδί φορέας...Αν έχουν και οι δυο υπάρχει πρόβλημα...Εγώ έκανα λόγω κληρονομικότητας την εξέταση και αν ήμουν φορέας που ευτυχώς δεν ήμουν, θα έπρεπε να κάνει και ο Γιώργος εξέταση..

Πάντως από ότι ξέρω πλέον είναι υποχρεωτική η εξέταση γιατί πλέον η κυστική ίνωση εμφανίζεται με την ίδια συχνότητα που εμφανίζεται και η μεσογειακή αναιμία... :?:?:?:?

Στην παρουσίαση του προγράμματος πήγαμε προχθες..Καλά ήταν...Ενώ κάνω δίαιτα, έφαγα 4 γλυκά... :oops::oops: Ήταν τέλεια....Δεν μπόρεσα να αντισταθώ... :lol::lol::lol::lol: Είδα και όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές προσωπικότητες... :ymsick::ymsick::ymsick:

Αφροοοο μωρή για κυστική ίνωση λέμε..Λύσσαξες με την αναιμία... :lol::lol::lol: Πότε έρχεσαι;;;;; :roll::roll::roll:

Μαράκι καλημέρα... :x:x:x

Νατασούλα έκανες αποτρίχωση;;;;; ;););):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρε κορίτσιααα όλες αγοράζετε παραμυθια...Εγώ μόνο τα κλασικά έχω πάρει..Χιονάτη, 3 γουρουνακια, 7 κατσικάκια, κοντορεβυθούλη...Αυτά που λέτε τί είναι;;;; :roll::roll::roll::roll: Προετοιμάζει ας πουμε τα παιδιά για τσίσα κλπ;;;; :roll::roll::roll:

Α, όλοι στο εξωτερικό όντως μιλάνε για χρεοκοπία και ο Παπανδρέου λες και ζει σε άλλον πλανήτη καυχιέται για την επιτυχία της αποτυχημένης κυβέρνησης του... :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

καλημερα!!

συγνωμη αλλα εχω κατι νευραααααα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

η πεθερα μου εδωσε μπισκοτα μιραντα στον μικρο δεν μου το ειπε και της ξεφυγε εδχθες :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ο μικρος ως γνωστον κανει αποχη απο γαλακτοκομικα :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

μιλησα με την γιατρο και τσατιστηκε και μου ειπε να μην της το ελεγα καθολου και πηγαμε πισω εχει παλι γαλακτοκομικα στον οργανισμο του και να συνεχισω οτι εκανα και να μην την εμπιστευπμαι

καλα παει καλα ο κοσμοες μωρε????? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ειμαι ετοιμη να την παρω να την ξεχεσω αλλα οοοοοοχι θα τα πωβ στον κωστα που μου ελεγε ελα μωρε και τι εγιονε???δεν θα ξαναδωσει!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ναι γιατι θα τον ξανακατησδει νομιζει????? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

αι σιχτιρ πια κλαιω απο τα νευτα μου ελεος πια με την ανευθυνοτατηα ελεος!!!

υγ γωγω η μικρη ειναι ονωτς καρακουκλαρα με τα της παρελασης :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Δημοσίευση

Βένηηηηη :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλά ρε πούστη μου τόσο μαλακισμένη είναι;;;Εχετε ταλαιπωρηθεί τόοοοοοοοοσο πολύ με αυτό το θέμα και τώρα που πάτε τόσο καλά, η πεθερά σου έκανε αυτή τη μαλακία;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και φέρνει πάλι πίσω το παιδί.... :evil::evil::evil::evil::evil: Καλά μωρή πως κρατηθηκες και δεν την έβρισες;;;;Πας καλά;;;Παρτην και ξέχεσε την...

Δηλαδή τι ήθελε να κάνει;;;Να το παιξει αυτή καλή γιαγιά που δίνει στο "στερημένο" το εγγονάκι μπισκότα ενώ η "κακιά" μαμά δε δίνει;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σορρυ κιόλας που μιλάω έτσι, αλλά είναι σοβαρό θέμα υγείας... :cry::cry::cry::cry:

Δημοσίευση

etsi einai ρε γωγω ετσι!!!

θα τα ακουσει ο κωστας ομως..και βασικα με τρωνε τα φιδια..εχει ξαναδωσει αραγε???? και τΙ???

καλα προτιμω να τον κραταω εγω παρα να τον στελνω και να μην ξερω τι του τιδεινει..

αλαλ δενεινα ιδικαιο..αμα το ειχε κανει η μανα μου θα γινοτανε της ποπης, θα μας ακουγαν μεχρι την γερμανια..τωρα δεν μπορω να πω πολλα πολλα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ρε αφρο σορρυ συλληπ[ητηρια για τρον παππου σου.. :oops:

Δημοσίευση

Τι να σου πω ρε κοριτσακι...Είναι απαράδεκτο και εντελώς ανεύθυνο.... :evil::evil::evil: Δε σκέφτεται ότι αφορά στην υγεία του παιδιού;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Είναι δυνατόν τώρα που έχει πάρει τα πάνω του το μαναράκι μου να δίνει τέτοιες βλακείες;;;Δηλαδή φτου κι από την αρχή;;; :roll::roll::(:(:(:(:(

Δημοσίευση

αρε Βενη ......απλα να της το πεις πολυ σοβαρα οτι το παιδι εχει αλλεργεια και με αυτα που κανει το παει πισω και οτι σε κανει να μην την εμπιστευεσε .ουτε να φωναξεις ουτε να τσακωθητε σοβαρα και αυστηρα .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...