Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ερη κ εγω ετισ ξερω για τα νυχια, αυτο που λεει η νατασα

προφανως το κανει απο ανασφαλεια επειδη του λειπει η πιπιλα

θα ψαξω κ εγω να βρω κατι μπας κ σε βοηθησω μιας κ απο προσωπικη πειρα δεν ξερω

νατασα σιγα καλε μην εφαγες ενα κιλο παιδακια μονη σου!!!

εκτος κ αν ηταν σκετο κοκαλο!

αχ το κεικ εγινε παααααααααααααρα πολυ νοστιμο!!

αφου κ ο αναστασης που δεν του αρεσουν εφαγε μισο κομματι!

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Magdουλι μου ποσο σ'αγαπω κ μ'αγαπας!!! :D:D:P Ευτυχως που εχεις χαζεψει λιγο και μπορουμε να μιλαμε κ να συννενοουμαστε αλλιως -τρελλη επιστημονα- θα μιλουσες μονη σου! :-B:-B:-B

Καλα κανεις κ εισαι τσατισμενη με τη Γωγω!Τετοια που ειναι!!!! :lol::lol::lol::lol::P:P:P:P

Γωγω αν μου παρεις gps εσυ θα παψω να σε διαβαλλω!!!! :P:P:P

Καλε κοριτσια...Καλησπερα!Κατευθειαν στο ψητο μπηκα! :D Ειναι που ΜΟΛΙΣ καθισα..Την τυχη μου.11 μμ! :o Επειδη ο μπαμπας της ηρθε στις 9 και επρεπε να φαει,να παιξουν να κανει μπανιο η Α!....Τι να πεις?Μην πεις τπτ και ασε το πατοφτυαρο να κοιμαται Αναστασια! :P:geek:

Ελευθερια γνωριζομαστε??Κατι μου θυμιζει η...κολοκυθα αλλα εσενα δε νομιζω να σε ξερω! :P:P:P:P:P

Θα σου προτεινω μια σουπερ λυση...ετσι για να σπασουμε τον παγο της πρωτης γνωριμιας!Βαψτου τα νυχια με κοκκινη οζα(ή αλλιψς μανό-δεν ξερω κ απο που εισαι! :P )...εχει κ ειδικα που πικριζουν..Τιγκα στο χημικο!Μην ανησυχεις! ;):lol::lol: Και αν θελεις κ αλλες τετοιες υπεροχες συμβουλες...Να ερχεσαι πιο συχνα στην παρεα!!!!! :D:D:D:D

Σισσιω μου εισαι καρα-ψυχακιας?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ε...πες!Σοβαρα ησουν θυμωμενη ή κανεις χιουμορ????

Παπιομανα τι εφαγες ειπες???Σκετο κρεας απο σουβλακι???Γιατι δεν πηρες κ καμια πιτουλα?λιγο τζατζικακι????Καμια πατατα? :lol::lol::P:P

Λενα μαιμουλενα τι εχεις???Η Ιουλια που ειναι?μιλησατε μηπως????

Νατασα θα σου πω απο τηλ...Πως εισαι?Καλυτερα???Ρε θα στη ματιασουμε την φαμιλια!!!!

Σκατουλες!Μαπα ειναι ολοι τους οικογενειακως!Ο Δ γκομενιαζει κ χαρτοπαιζει,η Νατασα ειναι αλκοολικη κ λιγακι νιτσα-νιτσα(που-τα-...) :lol::lol::lol: ,η Ειρηνη...ειναι ΘΕΑ και η Δαναη...Επισης ΘΕΑ!(για τα μωρα δεν μπορω ουτε για πλακα να γραψω ψεμα τωρα!)...!!!!! :lol::lol::lol: (φτου φτου!)

Ενταξει...δεν αντεχω...Θα σας το πω!Την λατρευω την Αννυ!Χαιρω πολυ,Αναστασια!!!!

Σημερα εχει πει τα απειρα πετυχημενα!

Σηκωσε το δαχτυλακι σε μια φιλη μου και της ειπε με σοβαροτητα "δικιο εσ(χ)εις!",

ελεγε "Α!κοιτα τι ε(χ)σει η μαμα(στο μπαμπα της)" και οταν την ρωτησε τι ειχα,εβαλε το δαχτυλο στα χειλη,κοιταξε προς τα πανω σαν να σκεφτοταν και ειπε "κατσε α (σ)κεφτω"!!!

Και ειπε και στον πατερα της "μπαμπα ταματα να μιλαας!Με κουλασες!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ενταξει,αγνοηστε με!!!Ειναι θεα και την καμαρωνω!!!! :oops::D:D:D

Α!Αυριο θα παω στη Χρυσα!Σας καλω ολες :P:P:P:P:P:P ...Ναι!Και εσας "επισκεπτες"!!!! :lol::lol::lol::lol: (οτι να'ναι!!!τυχερηηηη Χρυσουλα!κανε πως εισαι αρρωστη για να μην ερθω! :lol::lol::lol: )

Δημοσίευση

ααα νατασα αυτο απο τον μητρικο θηλασμο εψαχνα κ εγω!!

καλα πολυ γελασα κ με τις 2 σας!!!!!!!!!!!! αλκοολες!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ρεσυ αναστασι τι τελεια που ειναι η αννυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

με την ιουλια οχι εχω μερες να μιλησω..

Δημοσίευση

Αχ τα ξέρω ρε παιδιά όλα αυτά και γι αυτο αγχώθηκα με το που το κατάλαβα.. αλλά πραγματικά νομίζω ότι ειναι απο την πιπίλα..γιατι γενικά απο τότε έχει αρχίσει και βάζει οτιναναι στο στόμα του.. Απο χθες που του είπα να μην τα τρώει... Δεν τα τρώει!!! :shock: Θα δουμε όμως πως θα πάει.. σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..

Δημοσίευση

ερη ποσο καιρο εχει που κοψατη την πιπιλα κ που το κανει?

ισως ειναι απλα μια μεταβατικη περιοδος μεχρι να το συνηθισει τι να πω

μην αγχωνεσαι παντως! δωσε καποιο περιθωριο κ το ξαναβλεπεις!

Δημοσίευση

Να μαι και εγω βραδυατικα...Διαβασα τπολυ βιαστικα τις 4 τελευταιες σελιδες, δεν τα συγκρατησα ολα...

Ειδα τη Μαγδα!! Μπαινε οποτε εχεις χρονο καλε!!

Ερη δεν ξερω να σου πω για τα νυχια...παντως κ εγω νομιζω πως ειναι φαση κ θα το κοψει...μην ανησυχεις...

Αναστ στην ερωτηση για το μπλογκ..Νομιζω εξαρταται και απο τη φυση του μπλογκ τα σχολια..Προσωπικα πιστευω πως ολοι θελουν να τους διαβαζουν, αλλιως γραφεις κ ημερολογιο στο σπιτι, δεν το βαζεις στο διαδικτυο.Τα σχολια ειναι μια "αποδειξη" ας πουμε πως καποιος σε διαβαζει..

Στο μπλογκ ξεκινησα πιο πολυ να γραφω γενικοτερο προβληματισμο οχι για τη ζωη μου, εξαρταται λοιπον ο καθενας τι ειδους μπλογκ θελει..Εχει κ τοσα πολλα!

Εγω εκει που θελω, ειναι να εχουν αναγνωσιμοτητα τα αρθρα στο tvxs και στο insider. Εκει αλλωστε τα επιλεγουμε παντα με βαση τι θα ηθελε ο κοσμος να διαβασει.Εγω πχ προτεινω 4-5 θεματα κ ο αρχισυντακτης κανει την τελικη επιλογη.

Λοιπον ακουστε τωρα τι γινεται στο κτηριο που μενω κ δεν ξερω τι να κανω...Στο κατω διαμερισμα εμεναν κατι Λιβυοι, οι οποιοι παντα μου φαινονταν παραξενοι..τεσπα..Εφυγε η πρωτη γυναικα του λιβυου και αυτος εχει κ δευτερη γυναικα, μια ρωσσιδα νεαρη (αυτος ειναι 60-65) κ εχουν κ ενα κοριτσακι 2 χρονων...Λοιπον απο τοτε που ηρθε η ρωσιδα με το κοριτσακι το ακουω να κλαιει κ να ουρλιαζει ΚΑΘΕ βραδυ κ καθε μερα..Ειναι τραγικο..μιλαμε κλαμα ΟΛΗ μερα σχεδον κ τα βραδυα βαζουν την τηλεοραση δυνατα κ μετα ακουω φωνες κ στριγγλιες...Στο μεταξυ το κοριτσακι δεν πολυβγαινει απο το σπιτι..Επισης ακουω κ τη ρωσιδα που του φωναζει στα ρωσικα..Ειναι κ αντιπαθητικη αυτη...Ειμαι σιγουρη οτι κατι του κανουν του παιδιου..Εχουν 2 σωματοφυλακες ντοπιους (καλα παιδια) κ ειναι συνεχεια μεσα...Δεν αντεξα κ ρωτησα τον σωματοφυλακα γιατι κλαει το παιδι συνεχεια...Μου ειπε σημερα πως η μανα του το χτυπαει ολη την ωρα..Του λεω γιατι, μου λεει ειναι τρελλη..Δεν ξερω τι να πιστεψω..Αυτη το δερνει, κανας αλλος, κανουν τιποτα αλλο???? :?:?:? Το θεμα ειναι πως καθε βραδυ βαζουν τηλεοραση τερμα κ το μωρο ουρλιαζει κατω..Τα ιδια και μεσα στην ημερα...Πηγα και του χτυπησα την πορτα, δεν μου ανοιξαν...

Τι αλλο να κανω?? Δεν υπαρχουν εδω υπηρεσιες κ τετοια, ουτε αστυνομια, μην το σκεφτειται καν, εδω ειναι Ουγκαντα....Σκεφτηκα να μιλησω κ στον ιδιοκτητη, αλλα σιγα τι θα κανει κ αυτος...

Μεχρι κ ο Σεμπ ρε παιδια μου λεει, μαμα παλι κλαει το κοριτσακι...

Τι να κανω??????

Δημοσίευση

γεια σας τσουπρες! :D:D

εδω ειμαι καλε!σας διαβαζω καθε μερα!δεν εχω ομως συνηθως χρονο να σχολιασω..

ειμαστε πολυ καλα,ο γιωργος δευτερη εβδομαδα συνεχομενη στον παιδικο χωρις να εχει αρπαξει καμια ιωση,φτου φτου,βαζουμε βεβαια καθε μερα ορο στη μυτη καλου κακου γιατι μετα την ωτιτιδα φοβαμαι πολυ για υποτροπες..

δεν κλαιει,περναει καλα,ολα μια χαρα!

φρανι αναστατωθηκα με αυτο για το κοριτσακι..εκει ειναι ουγκαντα οπως λες..κ μαλλον ειναι δεμενα τα χαρια σου κ μπορει να βρεις τον μπελα σου..αλλα σιγουρα το παιδι πεφτει θυμα κακοποιησης,σωματικης,ψυχικης..

δεν ξερω ειλικρινα τί θα εκανα.. :(:(:(

βικυ η αμνιο θα βγει σιγουρα τελεια!!θα το δεις!!ειμαι απολυτα σιγουρη! ;)

καλοριφερ εμεις αναψαμε απο την προηγουμενη εβδομαδα!

αναστασακι η αννυ ειναι τελεια! :D

εγω οπως πολυ καλα ξερεις,δεν ανηκω στο κλαμπ των ευλυγιστων-ευπροσαρμοστων! :lol::lol:

παρακαλω πολυ να τοποθετηθω στην ιδια ομαδα με την παναγιωτα! :lol::lol:

μα ειλικρινα αν ημασταν στην ιδια πολη θα καναμε-δηλ. δε θα καναμε :lol::lol: ,πολυ καλη παρεα!απο..μακρια βεβαια με τα ασυμμαζευτα σπιτια μας! :lol::lol:

δε σχολιαζω αλλα γιατι μετα θα με πιασει ο οιστρος κ θα εχω τον ασυμμαζευτο!

καλο βραδυ σε ολες!φιλακια!

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααα!!!! :D:D

εγω οπως πολυ καλα ξερεις,δεν ανηκω στο κλαμπ των ευλυγιστων-ευπροσαρμοστων! :lol::lol:

παρακαλω πολυ να τοποθετηθω στην ιδια ομαδα με την παναγιωτα! :lol::lol:

μα ειλικρινα αν ημασταν στην ιδια πολη θα καναμε-δηλ. δε θα καναμε :lol::lol: ,πολυ καλη παρεα!απο..μακρια βεβαια με τα ασυμμαζευτα σπιτια μας! :lol::lol:

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

θα καναμε παρεα με τηλεπαθεια ρε... :lol::lol::lol: Παντως πραγματικα κ αι οι χαρακτηρες μας μοιαζουν αλλα και οι χαρακτηρες απο τα παιδια μας!!!!

Χαιρομαι που ο Γιωργος τα παει καλα!!!!!

Συμπεθερα Νατασα....καλε εμεις να δεις πως ταιριαζουμε... :lol::lol::lol::lol: μμμμμμμμμμ

Λοιπον εγω οταν δουλευα ξυπναγα παντα 2 ωρες νωριτερα, συμμαζευα το σπιτι,εκανα μπανιο,ετρωγα πρωινο. εκανα και καμια δουλεια εξτρα και μετα εφευγα για δουλεια....οτι εκανες και εσυ δηλαδη.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ερη..μηπως του λειπει η πιπιλα ρε συ;;δε νομιζω να εχει αγχος σε αυτη την ηλικια.

Α για τις επισκεψεις στο σπιτι που λετε.Λοιπον να ξεκαθαρισω οτι δε με νοιαζει που ειναι ακαταστατο και αν θα με παρεξηγησουν.Ουτε που μου περναει απο το μυαλο....

Αλλα

1) εχω 2μιση χρονια αυπνη και σερνομαι κυριολεκτικα πια

2) το μωρο θελει συνεχεια αγκαλια

3) ο Ν. ουρλιαζει, τρεχει πανω κατω, εκσφενδονιζει πραγματα και γενικα δεν καθεται πουθενα.Επισης αν ερθει αλλο παιδακι και καταλαβει οτι το χει σε δυναμη ..δεν το αφηνει καθολου σε ησυχια.

οποτε προτιμω να πιω τον καφε μου καπου εξω και να μιλησω σαν ανθρωπος.

ΑΝαστασακι δωσε πολλες πολλες ευχες στη Μαρια. Η Αννυ σου πραγματικα ειναι χαρα Θεου!!!!

Στις κουμπωμενες συγκαταλεγεις και μενα;;; :oops::oops: Κοιτα εγω με το διαδικτυο εχω γενικα ενα θεματακι....Απο κοντα ομως ειμαι χυμα παιδι ρε!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τα υπολοιπα πιο μετα γιατι το πρωτοκολλο τωρα λεει μαγειρεμα... :P:P

Δημοσίευση

Kalhmera!μπηκα να δω μηπως η Χρυσα -εκανε πως- αρρωστησε!!! :lol::lol:

Φραγκισκα μου επαθα σοκ με το κοριτσακι...Αχ μην το αφησεις...δες τι μπορεις να κανεις...δλδ εκει δεν υπαρχει καποιος νομος εστω κ αγραφος για την κακοποιηση??? :(:o:o

Ιουλιακι κ Παναγιωτα θα σας χαρακτηρισω σαπιες μπανανες!!! :lol::lol::lol: Σας καταλαβαινω αλλα δεν ταιριαζουμε σε αυτο...Βεβαια Παγανιωτα μου,αν ειχα τα παιδια σου μπορει κ εγω να ημουν αλλιως..Ομως κ παλι δε σε κοβω για το πιο "ευελικτο" ανθρωπο του κοσμου!!! :lol::lol::lol: Ακου να ξυπνας 2 ωρες νωριτερα!!!! :P λουζερ!!!!!! :lol::P

Τζουλια γραψε τιποτις παραπανω καλε!!!!!Μου ελειψες!

Η Τονια μου που να'ναι???Θελω να μαθω εξελιξεις με το γαλα της μικρης...

Ρε κοριτσια η Ειρηνουλα του Λενακιου δεν ειχε γενεθλια τωρα στα κοντα???Ή τα μπερδεψα???

Σας φιλω...παω σιγα σιγα να ετοιμαστω!

Δημοσίευση

Σαπια μπανανα δε λες τιποτα.... :lol::lol::lol::lol: .Μη σου πω και σαπια ντοματα...(εγω ..οχι η Τζουλ)... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλα οχι για την Ιουλια διαφωνω με τον τιτλο...Ειπαμε ειναι η "Μιςς Ξεδιπλωνω_Το_Ταλεντομου_εν ευθέτω χρόνω".

Ευελιξιαααααααα;;;; :-?:-? Ιντα νε δα ρε κοπελι;;; :lol::lol::lol:

Αληθεια η φιλτατη Τονια που ειναι;;;Πω πω φανταζομαι οτι τωρα αρχιζει τα ζορια και η μικρη.

Και μενα μεχρι 6 μηνων ησυχος ηταν.Μετα ζωηρεψε.

Φραν ο αντρας σου που δουλευει και στον ".." τι προτεινει ;;;δεν υπαρχει ουτε εκει καποιος αρμοδιος για τετοια θεματα. Παντως ειναι φρικη !!! :cry::cry::cry:

Μαρια απο τη συμμετοχη του κοσμου απογοητευτηκες;;;;

Η Ειρηνη νομιζω οτι καπου τον Νοεμβριο εχει γενεθλια.νομιζω....

Δημοσίευση

Αναστασι εισαι λιγο Μητσοτακης;;;;;;

Καλημερα!!!!!

Ο μικρος ειναι αρρωστος..θα παω γιατρο 11 θα ειμαι πισω..

αν δεν φοβασαι μηπως κολλησει η Αννυ ελα

Ανεβασε πηρετο και εχει εναν απαισιο βηχα που ειναι σαν γαυγησμα

γμτ...αν χρειαστει αντιβιωση θα φουνταρω..

εχει και πολυ μηξα που ειναι καφετι χρωμα

Καλορηφερ εμεις αναβουμε εδω καιμια ευδομαδα

Δημοσίευση

χα!Δε σας το'πα οτι θα δηλωσει ασθενεια η Χρυσα???χαχαχαχαπεραστικα του μικρουλη!!!

Δεν ξερω...μαλλον δεν πρεπει να ερθω...Και για εσενα κ για εμενα...μην εχει γκρινιουλες κλπ κ εσυ εχεις κ εμας στα ποδια σου...

Παναγιωτα μου :lol::lol::lol: ντοματουλα σαπια!!!!!! :P

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσακια!!!!!!!!!!!

Είμαι στη δουλειά και βαριέμαι....πρέπει να διορθώσω κατι τιμολόγια που έκανε λάθος ο νυχτερινος μας και κάτι δουλειές της προισταμένης μου που λειπει και χαζεύω.....δεν έχω όρεξη καθόλου..

Χθες βράδυ με ποιάσαν και τα κλάμματα απ την κούραση :(:( είμαι 20 μέρες με 2 ρεπό μόνο,δεν προλαβαίνω να κάνω τπτ,ούτε το μωρό μου να χορτάσω:(:(,τρέχω σαν τρελή και έχω και έναν άντρα που με βοηθάει πάρα πολύ με τα πάντα...τι σκατά ρε γμτ..

Αντε να περάσει ο καιρός να σταματήσω...

Φρανίτα μου είμουν που είμουν χάλια, με αποτέλειωσες και εσύ....είμαι και στη δουλειά και έκλαιγα πρωι πρωί.......

τι μπορείς να κάνεις ρε γμτ,ούτε πρόνοια να υποθέσω δεν υπάρχει ε;

Νομίζω πάντω ότι εφόσον συμπεριφονται έτσι στο κοριτσάκι,δεν καταλάβουν τπτ ακόμη και να τους μιλήσεις...τι ζώα Χριστέ μου,άχρηστοι :twisted::twisted::twisted:

Χρύσα μου περαστικά σας ρε!!!!!!Μακάρι να μην είναι τίποτα!!!!!

Αναστασία έλα εδώ για καφέ ρε ;);)

Έρη μου δεν ξέρω για πιπίλα να σου πω,αν του έλγε όμως ότι αυτό που κάνει δεν είναι όμορφο δεν θα καταλάβει λες;Βλακεία είπα;

Παναγιώτα μου σε καταλαβαίνω σε αυτό που λες,δεν έχει πλέον αντοχές,το ζω με μια ξαδέλφη μου που είναι 3,5 χρόνια άυπνη....πακέτο είναι..κάνε κουράγιο μανούλα,θα κοιμηθούν που θα πάει ;);)

Νομίζω ότι και εγώ δεν είμαι ευέλικτη,δεν το έχω πολυσκεφτεί,με αγαπώ πολύ μάλλον,δεν έχω κουσουρια :lol::lol::lol:

Ιουλία απεργούμε;;;;;Ξεκουράσου λοιπόν κοριτσακι!!!

Μαράκι γιατί χαλάστηκες στην πορεία;

Δημοσίευση

Καλημέρα τσούπρες!!! :D

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, αν και είχα όρεξη για πάρλα!!! 8-)

Έχω γυναίκα :D γιατί το σπίτι μετά τη βάπτιση, είναι κ@λος!!!! :oops::lol:

Ένα μόνο θα πω και θα σωπάσω για πάντα... (θα θέλατε!) :P

Μαρή Αναστασί... ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ :?:=))=))=))=))=))=))

Και κάτι ακόμα...

Φραν... :(:(:(:(:(:(:(:( Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις... :(:(:(

Πρόσεχε όμως!!!!

Αν υπάρχει λύση... ό,τι μπορείς... Αλλά με προσοχή!

Καθάρματα!!!!!!!!!!!!! [smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif]

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

μόλις γυρίσαμε από το σχολείο :D και ο Λ. μαζί,.......σηκώθηκα νωρίτερα σήμερα 10λεπτά για να μακιγιαριστώ σωστά!!! :lol::lol::lol::lol: πήγαμε και η Ρ. μαζί και κάθησε πολύ καλά η γλυκιά μου :D:x:x:x δεν έκανε τίποτα, πήρε ένα βιβλίο και διάβαζε, μετά μου έδινε το ψαλίδι :x:x:D , όλα καλά ...... το φαναράκι-λατέρνα μας έχει πάνω χήνες, γρασίδι, ουρανό και εγώ η έξυπνη έκανα λάθος και κόλησα τον ουρανό κάτω και το γρασίδι πάνω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το πήραμ εσπίτι όμως και θα το διορθώσω ;) κανείς δεν το κατάλαβε, μόνο εγώ αφού είδα ότι όλα τα φαναράκια ήταν ίδια εκτός από το δικό μας!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παντού διαφέρουμε :D:D;);););):lol::lol::lol::lol::lol:

καλά ήταν, γνωρίστηκα και με την μαμά του διπλανού του Λ. και θα έρθει στο σπίτι μας να παίξουν κάποια μέρα....γνωρίστηκα και με την Γιαπωνέζα, η οποία ήταν μόνη της η καημένη και δεν πολυκαταλαβαίνει γερμ. και μιλούσαμε αγγλικά....και στο τέλος ήρθαν και τα παιδιά μέσα και μας είπε η δασκάλα ότι μπορούμε να τα πάρουμε σπίτι όσοι θέλουν, έτσι ήρθε και ο Λουκάκος μου μαζί μας!!! :D

αυτά.....δεν διάβασα ακόμη τα νέα σας......μόνο να πω στην συμπεθέρα την Καναδή για τα νύχια: και εγώ τα "τρώω" εννοείται δεν τα καταπίνω απλά τα κόβω με τα δόντια, για αυτό και δεν έχω και μανικιούρ!!! :?

και από όσο ξέρω αυτό είναι ένδειξη άγχους, αγωνίας, ανασφάλειας και δεν ξέρω αν είναι και κληρονομικό!

στην περίπτωση του Κωστή μπορεί να είναι ο αποχωρισμός από την πιπίλα, να του στοίχησε, πώς την έκοψε ξαφνικά? μόνος του ή πιέστηκε?

σε εμάς τους ενήλικες υπάρχει λύση: βάζεις ένα μανό με ένα υγρό που η γεύση του σε αποτρέπει να το ξανακάνεις.......αλλά αυτό δεν είναι για παιδιά.....περίμενε λίγο και αν συνεχίσει μπορείς να του εξηγήσεις ότι δεν είναι καλό να "τρώμε" τα νύχια μας!!! ;)

να υποθέσω ότι δεν τα καταπίνει ε?!!!! :!::!::!:

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Γέλαγα με το χτεσινοβραδυνό παραλλήρημα της Αναστασίας και μετά διάβασα το μήνυμα της Φρανίτας με το κοριτσάκι και πάγωσα... Φραν αν είσαι σίγουρη ότι το κακομεταχειρίζονται κάτι πρέπει να κάνεις ρε συ... αλλά τι? Τι δουλειά κάνει αυτός? Του έχεις μιλήσει ποτέ?

Με το πρωϊνό ξύπνημα εγώ ήμουν ανέκαθεν Νατάσσα :P Δεν παίζει να χάσω δευτερόλεπτο πολύτιμου ύπνου για κάτι τόσο ασήμαντο όπως το πρωϊνό, μπάνιο, χέ...μο κτλ :lol: Και ειδικά αν έχω πολύ πρωϊνό αναγκαστικό ξύπνημα -όπως πρωϊνή πτήση- μόνο που δεν κοιμάμαι με τα ρούχα που θα φύγω :lol:

Έρη την πιπίλα την έκοψε μόνος του? Μήπως δεν ήταν έτοιμος?

Σύμφωνα με ένα από τα άρθρα που έβαλε η Λόβι ο αδελφός μου έχει σοβαρές αγχώδεις διαταραχές και χρειάζεται ψυχοθεραπεία :? Τρώει τα νύχια του - από παιδί νομίζω - και καπνίζει κι όλας. Να του το πω? :P

Κατερίνα τι κάνεις? Μια χαρά βλέπω ε? :P:lol: ΈΛα υπομονή... Για πόσο ακόμα θα δουλεύεις? Δε θα σταματούσες? :roll:

Δημητρούλα να σας ζήσει το κοριτσάκι σας. Πώς τη βαφτίσατε? Όλο μικρόβιο τη λες κι έχω χάσει το όνομα...

Σισσιώ σταμάτα να τσακώνεσαι με τη Χαριλί

να για τις μπογιές! :lol:

Χρύσα περαστικά!

Ωπ! Να κι η Αργυρούλα! Καλημέρα :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...