Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μιτσάκι τι δεν έχεις καλέ? αυτό έρχεται μαζί με τα windows!!!! κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτό θα έχεις δεν μπορεί!!! :!:

Να και το μαγαζάκι που σου έλεγα Χρύσα, άλλες φορές έχει πιο ωραία σετ τσαγιού στην βιτρίνα!!! :)

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ενα τετοιομαγαζι θελλω στη γειτονια μου!!!!!!!

να πηγαινεις ναπινεις ενα τσαγακι η ενα καφεδακι σε μια τετοια cosy ατμοσφαιρα να ηρεμεις!!!!!!!!!!

Βενη μ'αρεσει που ηθελα να σε παρω και τηλ το ΣΚ...

Μπραβο που περασατε τελεια...πιο πολυ χαρηκα για τον Φιλιππακο!!

Βικυ να ξες οτι περιμενουμε......ολα καλα θα πανε!!!!

Αμην Παναγητσα μου

Δημοσίευση

Καλημερά,

Είμαι πολύ προβληματισμένη με την Έλενα…….. δεν ξέρω αν φταίει μόνο ο παιδικός αλλά έχει ξεφύγει τελευταία και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Τις τελευταίες μέρες έχει σταματήσει να λέει ότι δεν θέλει να πάει παιδικό και έχει αρχίσει να μου λέει και κάποια πράγματα που κάνουν εκεί όπως τραγουδάκια κλπ. Αλλά κατά τα άλλα έχει γίνει πολύ ατίθαση, λέει όχι στα πάντα δεν θέλει να κάνει τίποτα με κανέναν εκτός από εμένα (νομίζω ζηλεύει και τον Μιχάλη, που ασχολούμαι με το διάβασμα περισσότερο μαζί του), έχει αρχίσει πάλι και ξυπνάει τα βράδυα και το μεγάλο μου θέμα είναι με την τουαλέτα. Δεν θέλει να πηγαίνει στην τουαλέτα. Χθες έκανε τσίσα στις 15:30 το μεσημέρι και το βράδυ που ετοιμαζόμασταν για ύπνο να μην θέλει με τίποτα να κάνει, να μου λέει έκανα στην γιαγιά (το μεσημέρι) και δεν έχω άλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20 λεπτά για να την καταφέρω να κάνει τσίσα…………… βγαίνω κι εγώ εκτός ορίων μετά και φωνάζω…………. Σήμερα το πρωϊ τα ίδια, την ξυπνάω την πάω στην τουαλέτα και να μου λέει δεν έχω έκανα το βράδυ, δεν ξέρω πια τι να κάνω…………………..

Βίκυ καλά αποτελέσματα να έχεις σήμερα.

Αργυρώ να χαίρεσαι το Λουκά. Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να είναι.

Λένα για ωδείο μπορείς να κοιτάξεις και μέσω του Δήμου, έχει ο Δήμος Παύλου Μελά δημοτικό ωδείο που λειτουργεί μέσω της Δ.Κ.Ε.Σ. ΙΡΙΣ δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν τμήματα νηπίων αλλά δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις . Αυτό είναι το τηλ 2313302968

Τόνια δεν μας είπες το ήπιε το γάλα η μικρή?

Αναστασία και Νατάσα τα τσούξατε καλα ε?????????

Αναστασία τι κάνεις με τα βραδυνά ξυπνήματα? Δίνεις μεμέ ή όχι?

Δημοσίευση

Καλημέέέέρα!

Τί κάνετε;;;;

Νυστάζω πολύυυυυυυυυυ.............

Κοιμήθηκα αργά και κουτουλάω.........

Δήμητρα ρισπεκτ!!!!! Μα 6.20;;;;; Ήρωας!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αργι 100 ευρώ το χρόνο εννοούσα!!!! :lol::lol::lol: Καλά που το επισήμανες!!!!

Στα μπαρ φυσικά και επιτρέπεται το κάπνισμα. Και μένα μου τη δίνει πολύ που γυρνάω σπίτι και βρωμοκοπάω αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου. Εδώ δεν υπάρχει ελεγκτικός οργανισμός. Δεν μπορεί να σε γράψει κανείς. Μόνο η δημοτική αστυνομία είναι αρμόδια αλλά 'κλείνει' στις 9 το βράδυ οπότε δύσκολο να γράψει ένα μαγαζί στις 12 το βράδυ.... :lol::lol::lol:

Για γέλια είμαστε πραγματικά....

Βένη τί καλά που ξεκίνησες ρε συ! Μπράβο! Άντε να ξεφεύγεις και λίγο! Στη Χανθ κάτε πότε πάτε; Πόσο πληρώνετε;;;

Χρύσα θα σε τηλ...

Αναστασία τρελαίνομαι για την Α να μου λέει το 'κουβουβάκι μου'!!! Θεά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Νατάσα μου λες να μην περνάει καλά στον παιδικό; Κάπως θα έπρεπενα της βγει η ένταση ρε συ. Με το θηλασμό πώς τα πάτε; Επέστρεψε στο στήθος;

Πάω να πνίξω τον καημό μου στο μηλο κέικ που έκανα χθες! Θα φτιάξω και μια κούπα τσάι!!!!!

Τα φιλιά μου και την καλημέρα μου!

Δημοσίευση

Naτασούλα και ενώ έχει πιεί υγρά δεν πάει τουαλέτα? αλλά ούτε και πάνω της κάνει.....τα κρατάει? :o:o:o

τι να σου πω δεν ξέρω, εγώ είμαι της άποψης (και ας μην γίνεται στην δικιά μου οικογένεια!) ότι ο ένας γονιός πρέπει να ασχολείται με το ένα παιδί και ο άλλος με το άλλο.....χθες και μένα η Ρ. με έβγαλε από τα ρούχα μου, αν και της έδωσα ένα τετράδιο για να ζωγραφίσει, δεν παύει να ενοχλεί τον Λ., να του μιλάει κ.λπ., κάποια στιγμή που πήγε να φάει το γιαουρτάκι της ο Λ. έγραφε μια χαρά μόνος του, με το που ήρθε η Ρ. άντε πάλι ...... έχει και αυτή δίκαιο όμως γιατί θέλει να είναι κάποιος και με εκείνη!!!

Δημοσίευση

Αργη εμειςαυτο κανουμε..ο Ο ως επι το πλειστων ασχολειτε μετο φοφο..και εγω με τονμικρο...

αλλαχτες τον λοιπηθηκα τον φοφο...ασε πουμου λειπει κι'ολας...και ημουν μαζι του..καμια σχεση...ηρεμο παιδι...ολοαγκαλιτσες ειμασταν...πολυ τον χαρηκα..τομαναρακι μου...καιτοπ βραδυ τον κοιμησα εγω...και μου εκανεαγκαλια..καιεκεινη την ωρα βρηκε να πεινασει τομικρο..και ενωποτε δεν ζηταει ναφαει...δωστου γκρινιαααα

το ενα ναεχει αναγκητην αγκαλια της μαμας...και το αλλο το γαλα της

Νατασουλα σε νιοθω απολυτα..δυσκολεςκαταστασεις..αλλα θα ξεπεραστουν

Δημοσίευση

Νατάσα όταν την ρωτάω πως περνάει στον παιδικό μου λέει καλά, άρχισε να μου λέει και τα τραγουδάκια που μαθαίνουν και σταμάτησε να λέει ότι δεν θέλει να πάει στο σχολείο, άρα φαντάζομαι ότι περνάει καλά. Μπορεί βέβαια να πιέζεται και να κουράζεται, δεν ξέρω τι να σκεφτώ πραγματικά............ Στο στήθος ναι επέστρεψε, άρχισε να ζητάει και το απόγευμα και την νυχτα όταν ξυπνάει ενώ έτρωγε μόνο 1 φορά το βράδυ πριν κοιμηθεί, δεν της αρνούμαι γιατί βλέπω ότι είναι ζορισμένη ;)

Φάε ένα κομμάτι κεικ και για μένα :D:D

Αργυρώ ναι τα κρατάει για πολλές ώρες και όταν αποφασίσει να πάει συνήθως δεν προλαβαίνει και τα κάνει στον δρόμο. Δεν θέλω όμως να τα κρατάει τόσες ώρες, θα πάθει τίποτα.

Να ασχολείται ο κάθε γονιός με ένα παιδί δυστυχώς δεν γίνεται γιατί ο Η δεν έχει σταθερό ωράριο, όλη την προηγούμενη εβδομάδα γυρνούσε μετά τις 21:00 οπότε εγώ πρέπει να ασχολούμαι και με τους 2

Χρύσα μάυτήν την ελπίδα ζώ:roll::roll:

Δημοσίευση
Τώρα θα μου βρεις και το καλώδιο της φωτογραφικής για να περάσω και τις βαφτισιακές;;;;;;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μήπως είναι εκεί στο συρτάρι του γραφείου?!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

δεν ρωτάς και την Β. σου? :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μόνο 2 έβαλες καλέ? :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

να σου πω από εδώ διότι εσύ θα τις βγάλεις μετά!!! :roll::roll::roll:

η μεγάλη μια νιαζιάρα κούκλα, πανέμορφη και΄ίδια εσύ!!! :D:D:D φτου φτου

αι το μικροβιάκι, πρώτη φορά βλέπω όμορφο μικρόβιο!!!! :lol::lol::lol::lol: κουλίτσα :x:x

Δημοσίευση
εγώ να σου πω την αλήθεια θα της έβαζα πάνα και θα περίμενα πότε θα ήταν έτοιμη, δεν έχω αντοχές για τέτοια πράγματα ........ αφού το κοριτσάκι δείχνει ότι δεν είναι έτοιμο ακόμη....δεν το βρίσκω κακό ούτε και πισωγύρισμα!!! :!: .....είναι μόνο 2 ετών!!!.....κάποια παιδάκια τα καταφέρνουν και κάποια όχι, τι να κάνουμε? :?:

Nai βρε Αργυρω μου...κ εγω τη θεωρω μικρη.Αλλα το οτι 1 μηνα+ 1 βδ τα εκανε στο γιογιο και ειχε ελαχιστα(πραγματικα ελαχιστα) ατυχηματα δε δειχνει οτι ΕΙΝΑΙ ετοιμη???Δλδ σκεψου τη Ρεα σου σε 2 βδ ξαφνικα να αρχισει να τα κανει πανω της.Τι θα υποθεσεις,οτι δεν ειναι ετοιμη ή οτι ειναι πισωγυρισμα κ εχει να κανει με τη δικη σου -ισως- συμπεριφορα?Γτ εγω θεωρω πως εκανα κ κανω λαθος στην πραξη της αυτη...δλδ τη μαλωνω,φωναζω(οχι παντα βεβαια αλλα εχω ξεφυγει αρκετες φορες)...Τωρα την εχω "τιμωρια"...Δλδ της ειπα πως δεν θα παμε πουθενα,ουτε στις γιαγιδες κλπ...Και απ'τη μια με θεωρω ηλιθια που αντιδρω ετσι,απ'την αλλη εχω σκασει...με αφηνιαζει γτ ξερω οτι μπορει να τα κρατησει.Δεν της φευγουν ποτε σαν να εσπασαν τα νερα.Λεει "θα κανω κακα(τσισα) πανω μου" με κοιταει,χαμογελαει κ τρεχει ΜΑΚΡΙΑ απο εμενα κ φυσικα απο το γιογιο-τουαλετα!

Σορρυ αλλα μπηκα για να σας πω για αυτο κ ειδα το ποστ της Αργυ κ με επιασε η πολυλογια επι του θεματος...

Δημοσίευση

Αχ!!!!

Αναστασι welcome to the club!!!!

Ξες τι εκανε οφοφος...κατουρουσε και κοιτουσε κατω!!!!..και μετα ερχοταν και ελεγε..εκανες τσισ...και γελουσε

Συμπεθερα κουκλες καιοιτρεις...φτου φτου..καλε εσυ εισαι πετσι και κοκκαλο!!!!!!!

Ρεπαιδια...γιατι στη μανα μου καιστην πεθερα μου τα ρεβθια βραζουν σε κανενα 20 λεπτο και εμενα εδω και μια ωρα και δεν...

Οτε βουβαλι ναβραζα

Δημοσίευση
το μεγάλο μου θέμα είναι με την τουαλέτα. Δεν θέλει να πηγαίνει στην τουαλέτα. Χθες έκανε τσίσα στις 15:30 το μεσημέρι και το βράδυ που ετοιμαζόμασταν για ύπνο να μην θέλει με τίποτα να κάνει, να μου λέει έκανα στην γιαγιά (το μεσημέρι) και δεν έχω άλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20 λεπτά για να την καταφέρω να κάνει τσίσα…………… βγαίνω κι εγώ εκτός ορίων μετά και φωνάζω…………. Σήμερα το πρωϊ τα ίδια, την ξυπνάω την πάω στην τουαλέτα και να μου λέει δεν έχω έκανα το βράδυ, δεν ξέρω πια τι να κάνω…………………..

Αναστασία τι κάνεις με τα βραδυνά ξυπνήματα? Δίνεις μεμέ ή όχι?

Ουφ!Σε νιωθω-οπως καταλαβατε- για το θεμα τουαλετας!Μια αρνηση ρε γμτ...Γιατι???Και η μονη απαντηση που μου ερχεται ειναι πως το κανουν σαν αντιδραση σε κατι που τις ενοχλησε...Πιθανοτατα κατι καναμε ή δεν καναμε εμεις...Δεν ξερω Νατασα μου...Κ εγω σκασμενη ειμαι..

Γαλα δεν της δινω το βραδυ...βασικα-αααλλη πατατα αυτο- ακολουθησα τη συμβουλη σας να της δινω τα ξημερωματα αλλα νομιζω πως ηταν μεγαλο λαθος.Η Αννυ δεν καταλαβαινει αν ειναι ξημερωμα ή αν ειναι νυχτα...οποτε ετσι δεν καταλαβε πως "δεν πινουμε γαλα τη νυχτα".καταλαβε οτι καποιες νυχτες(ξημερωματα αλλα ειναι σκοταδι) μου δινει η μαμα οποτε ας συνεχισω να ζηταω! :?

Τωρα δεν της δινω αν δεν εχει εξω φως οποτε να το πιασει το νοημα...

Δημοσίευση

Δεν είναι μανούλα μου, ψάξε λίγο καλύτερα!!!!! :lol::lol::lol:

Ανέβασα κι άλλες ωρέ, πήγαινε!!!

Χάρη σ' εσένα!!!!!!!!!! :D:D:D

Αλλά πρέπει να μου βρεις το καλώδιο, γιατί στη βάφτιση ήμουν πραγματικά κουκλάρα!!! :lol::lol::lol:

Αναστασί μου, εγώ δεν θα της ξανάβαζα πάνα! :roll:

Νομίζω ότι θα ήταν πισωγύρισμα. Ίσως κάνω και λάθος, αλλά προσωπικά, θα έκανα ΠΟΛΥ υπομονή...

Και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!! Το φαντάζομαι ότι σε φέρνει στα όριά σου, και παρότι δεν το πιστεύω ότι ΕΣΥ παρεκτρέπεσαι :P θα σου θυμίσω ότι είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και λεπτό το ζήτημα!!! :roll: Νομίζω ότι όντως είναι έτοιμη, αλλά πρέπει να το πάρεις εσύ αλλιώς.... ;)

natasoula μου, χαίρομαι πολύ που πάει καλύτερα η Ε με τον παιδικό! Μην αγχώνεσαι μωρέ για τα υπόλοιπα, νομίζω ότι κάπου πρέπει να τους βγει η "ένταση"... Στη Β ήταν άνευ προηγουμένου το κόλλημα πάνω μου!!!!!! Μιλάμε, μου είχε γίνει στρείδι!!!!!!!! :shock: Αλλά σιγά-σιγά κι ως τα Χριστούγεννα όλα μπήκαν σε ρυθμό!!! ;)

Χρυσουλάκι! :D Δεν θυμάμαι τι ήθελα να σου πω!! Σε φιλώ!!!!!! :D

Δημοσίευση

Οκ και επισημως σας επρηξα στα ποστ!!! :lol::oops:

"Μινιιιιιιι,βοησ(θ)α με μινιιιιιι!Ζε χωλαω,δωθε μου το σελι(χερι) σου να με βοσησεις!!!!Αααααα Μινι!!!!Χαληκες που ηθα!Με βοσησες!Τοοοοοθο πολυ θ'αγκαπαω!!!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εντω μεταξυ αλλου λεει θ κ αλλου Σ! :?

Χρυσα με εφτιαξες για τσαι καλε!!!! :D:D Εσυ στη φαση που εισαι ειναι λογικο να μην εισαι περιποιημενη...εγω ομως με ενα παιδακι σε αυτη την ηλικια...θα μπορουσα!Ειναι να το'χεις ομως! ;)

Βενετια ανανεωμενη σε ακουω!!!!! :D:D:D ]

Δημητρουλι τι ωραιες φωτο!!!!!!Κουκλακια ειστε!Η μικρη αλλαξε πολυ!!!!Ομορφη παραμενει αλλα διαφορετικη!

Η Β τρελλο φατσονι!!!!!!

Σ'ευχαριστω για τη γνωμη σου!!!! ;) Προσπαθω να συγκρατηθω γμτ αλλα...δεν ξερω γτ δεν βρισκω υπομονη... :oops::(

Νατασακι κοβατασι το λεει(κρεβατακι!!!!)!!!Εμενα μ'αρεσει που της ειπε της Ειρηνης ναερθετρε κλπκλπ και στο τελος λεει "καταλαβες Ειληνη"? :lol::lol::lol::lol: Και φανταζομαι η Ειρηνη ηταν σαν να της μιλουσαν κινεζικα!!! :lol:

Αυτα?Δε θυμαμαι!

Δημοσίευση

kalimera koritsia .!!!

mpika apo ton adefo mou na sas pw ena geia kai oti mou lipsate polu polu .

xthes to bradu eida thn argi ston upno mou kai thn gwgw sas eixa kalesei olles kapou alla mono autes eida kathara alla oles hrthate .

pernaw kala ,exei polu krio kai o mikros den koimate kathoulou eukola .

den mporo na diabaso ti grapsate einai para pola .

euxomai naste kala olles .

me thn panagiota thn thouli kai thn bikh milame kai matheno oti kala eiste oles .

filakia.

Δημοσίευση

Καλως το κοριτσι μας απο τα Τρικαλα!!! :D:D

Καλημερα όμορφες.Τι κανετε;;;;

Εγω ξεβρωμιζω και απολυμαινω με χλωρινη....

Βίκυ μου να πανε ολα τελεια.θα τα πουμε ...σε φιλω.

Ομορφες τα τσουξατε ε;;; [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] Πολυ καλα κανατε ..αλλα νοιωθω οτι δεν μας τα πε ολα η Νατασα... :-w:-w:lol::lol:

Χρυσα δες εδω..

http://www.faretra.gr/index.php?option= ... Itemid=111

εγω πηγαινα στο Petite Fleur.. αλλα επινα σοκολατα... :oops::oops:

Αν καμια φορα βρεθεις στα μερη μας να παμε!!!!

Αργυρουλα στα πε η Αφρο απο μονη της. :lol::lol:

Μαφιν μπορεις να κανεις και με κλασσικο σοκολατενιο κεικ απλα να το βαλεις στα ειδικα φορμακια!!! δες εδω ενα σοκ.κεικ.

http://www.argiro.gr/%CE%93%CE%BB%CF%85 ... E%B1%CF%82

Αναστασια μου ολο θελω να σε ρωτησω και ολο το ξεχναω..Η Μαρια γέννησε;;;

Σορρυ που δεν σχολιαζω τα παντα... :oops::oops: σας σκεφτομαι ολες σας!!!!Φιλακιααααααααα!!!!

Δημοσίευση

Αφρο κι εμάς μας έλειψες ;)

Συλλυπητήρια και για τον παππούσου, να ζήσετε να τον θυμάστε

Δημητρούλα είστε όλες κουκλιτσες, η δε Βασιλική τρελή φατσούλα, η πονηριά και η σπιρτάδα φαίνεται!!!!!!!!

Αναστασία τί να πώ υπομονή, αν έχεις αντοχές μην κάνεις πισωγυρίσματα, για την Έλενα λέω ότι είναι άντίδραση από τον παιδικό κι ελπίζω σύντομα να ΄στρώσει, για την Άννυ δεν ξέρω τι να σου πώ, μήπως άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά σας? δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ........

Όσο για τον νυχτερινό θηλασμό δεν ξέρω τι να πώ κι εμείς ξανακυλήσαμε. Είχε πάνω από ένα 3μηνο που το είχε κόψει και ξανά τα ίδια. Ένα βράδυ της είπα δεν έχει θα πίνεις μόνο το βράδυ πριν κοιμηθείς, κατέβασε τα μούτρα και μου λέει: "τώλα θύμωσα, φύγε από το βεβάτι μου" της λέω δεν θέλεις να κάνουμε αγκαλίτσα? "οχι φύγε", έφυγα και κοιμήθηκε μια χαρά μέχρι το πρωϊ. Λέω μια χαρά τελειώσαμε και με αυτό. Έλα όμως τπου το επομενο βράδυ όταν της είπα ότι δεν έχει άρχισε να κλαίει και να χτυπιέται και να μην σταματάει με τίποτα και αυτό συνεχίζεται σχεδόν κάθε βράδυ........Ουφ δεν ξέρω πια τι να κάνω

Δημοσίευση

γειααααααα σας!!

καταρχας σας ευχαριστω ολες για τις ευχες!!

σημερα εχουμε επετειο, το ειχα γραψει μετα τις 12, τοτε το ειχα προσεξει!

νατασα τι ωραια που περασατε!!!!! μπραβο παντα τετοια!!

ωστε κροκοδειλακιας η αναστασι εεεεεεεεε???? κ φαινεται κοριτσι του χυμου!

αχ αν μπορεις για το ωδειο πες μου!!! ευχαριστω πολυ!! :x

κριμα για τη μικρη.. ακομα μωρε αλλεργια?? στεναχωρεθηκα..

στη χανθ παμε καθε τριτη μια ωρα, βγαινει το 4μηνο 160 ευρω (θυμαμαι καλα βενι?)

κροκοδειλακια :lol::lol: μη στεναχωριεσαι καλε για την αννυ κ την πανα

ειναι αρχη ακομα, ειναι κ πολυ μικρουλα η καρδουλα..

απλα οταν τα κανει επανω της, δαγκωσε τα χειλια σου κ πες της "δεν πειραζει την επομενη φορα θα τα κανεις στο γιογιο, ενταξει? αφου εισαι εξυπνο κοριτσι, ξερεις οτι εκει κανουμε τα τσισα κ τα κακακια" κατι τετοιο τελοσπαντων

εμενα πριν λιγο καιρο που μου τα εκανε πανω του 3-4 φορες τα τσισα ετσι του ελεγα

χρυσα κουραγιο κοριτσαραααααααα!!!

σε διαβαζω κ κατι με πιανει.. σα να διαβαζω τον εαυτο μου μετα απο κανενα τριμηνο :shock:

αν σε παρηγορει κ εγω με ενα παιδι καπως ετσι κυκλοφορω, σαν το λετσο... ουφ

μιτσακι μια χαρα με τη διατροφη εσεις!

αργυρουλα δεν ξερω τι "παραθυρακια" εχουν κανει αλλα με τη νοοτροπια που εχουν εδω...

οταν ηταν ο τολης γερμανια κ πηγαινα αν κ καπνιζα ΠΟΛΥ τοτε πραγματικα απολαμβανα το ποτο μου-το φαγητο μου-τον καφε μου! καμια σχεση!! αλλα ειμαστε ετη φωτος απο κατι τετοιο..

βενι δε μπορεις το βραδυ???????????ααααααααα κ εμεις τι θα κανουμε σημερα στην επετειο μας?? :lol::lol::lol::lol::lol: ναι θα τα πουμε το σκ!! αντε να δουμε ποτε θα παμε αυτο το κινεζικο!!! το λεγαμε κ με την ιουλια!

νατασουλα κ εμενα μου το κανει αυτο με τα τσισα μερικες φορες. αλλα στονανασταση πιανει αν του πω οτι αν δεν παει αυτος θα παει ο τολης κ επειδη ειναι μεγαλος θα του σπασει το γιογιο κ παει τρεχοντας

τωρα για τα αλλα φανταζομαι οτι ειναι καποια μεταβατικη περιοδος (υποθετω) βλεπει οπως λες κ εσενα να ασχολεισαι πολυ με τον μιχαλη.. την βραδινη πανα την κοψατε ε? αφου δεν κατουραει τοσες ωρες δεν τα κανει πανω της μετα? ποτε θα τα πουμε καλε?

αφρο καλοπερνας κοριτσαρα ε? κ εμεις σε σκεφτομαστε!

παναγιωτα πως εισαστε κοριτσακι?

Δημοσίευση

τι κανετε?δε διαβασα ακομα..77ειμαισ τεναχωρημενη ξενυχτισμενη..απογοητευμενη..ολα μαζι

καταρχας χθες κατουρηθηκε νωρις το βραδυ ο θοδωρης..κ το αφησα μπας κ στεγνωση κ δε το καταλαβει :lol: αλλα ατυχησα...ξυπνησε με κλααααααααααααααααααααααααααααμαααααααααααα

κ του εβγαζα τις πυζαμες κ να κλαιει να ουρλιαζει οτι τις θελει τις πυζαμες κτλ κτλα εγω να ειμαι ηρεμη..για πολυυυυυυυυυ ωρα ημουν κουλ..να κλαει νσα το ακουει ολο το τετργωνο..ωχ λεω παλι θα ακουστουμε

οπου παω να το βαλω καλτσες..κ παταει ενα δυνατο να λεει μπαμπααααααααααααααααααα

σηκωνετε ο αντωνης.το φωναζει κ να γινετε ενα κακος χαμος..στο τσακ ηταν να τις φαει

σχεδον 2 ωρες να κλαει να θελει γαλα να θελει να ερθει μαζι οπου στο τελος τον καταφερε το αντωνη κ ηρθε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

μετα απο ξενυχτι σηκωθηκαμε για σχολειο..πηγε ολα καλα..

παω με τον μικρο οαεδ κ ανακαλυπτω ως εχει απεργια τη πουτανα μου μεσα..να κλαει σε ολη τη διαδρομη ο μικρος..ρε παιδια ουτε δεκατο δευτερολεπτου σε καθετε κατω..θελει αγκαλια..κ δε ειναι δοντια

ειναι ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΑ..μολις το περνω μοκο...

πηγα λογιστρια κ ανακαλυψα οτι μετα το φεβρουαριο ταμειο δε μπορω να βγω :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ειμαι να σκασω...βγαινω 2 φορα κ δε συμφερε με τη καμια..ασε που ειναι για 6μηνο αυτη τη φορα..

ερχομαι σπιτι να μη καθετε κατω ο μιρκος..παμε βολτα...

παμε να παρουμε το θοδωρη κ σε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολο το δρομο να κλαει θελω το παγουρινο μου..μια το φερνει μια το ξεχναει στο σχολειο..εγω να μη δινω σημασια..ερχομαστε σπιτι...

ακουει οτι εχω μουσικη περνει κ με κλεινει το λαπ τοπ κ εκει θολωνω(γτ συχνα το κανει)κ με 3 δημοκρατικες κινησεις πηγαινει πακετο στο δωματιο του :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

να κλαινε κ τα δυο..μες τη γκρινια..μας βλεπει κ πιο πριν η διπλανη..κ με λεει χαρας το κουραγιο σου...

παιδια εχω ενα πονοκεφαλοοο..κ καμια ορεξη...το σπιτι ειναι μες τη βρωμια κ δε εχω κουραγιο..κ φδιαθεση..

να θες να πας καπου κ να μη εχεις που να πας κ να λες..τι σκατα μονη ειμαι φυτρωσα?????????? :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσίευση

Geia και παλι! :D

Παναγιωτα μου γεννησε η Μαρια!!!Στις 7 του μηνα!!!Ηρθε η μπεμπουλα!!! :D

Λενα,Αφρο,Βενετια,Νατασα,Θουλη(δ σε διαβασα) κ σε ολες φιλια!!!Παω να δω γκευς ανατομι να χαλαρωσω λιγο!

Δημοσίευση

Θουλη :(:(:(:(:(:( Ολα μεσα στο προγραμμα...θα μεγαλωσουν,που θα παει και θα τα παρατησεις να πας στις μπαχαμες με τον αντωνακη σου....Ομως αυτο το "δεν εχω πουθενα να παω,φυτρωσα?" με πεθανε... :(:(:(:(

Σε λιγους μηνες θα ερχεσαι σε μενα!...Μεχρι να βρω δουλεια..ε τοτε θα ερχεσαι στη δουλεια!

Δημοσίευση

Θούλη υπομονή, τι άλλο να πούμε?

αυτές τις μέρες όμως σε θυμήθηκα και είπα ότι όλος ο κόσμος ακούει μόνο 2 μαμάδες να φωνάζουν εμένα και την Θούλη!!!! :o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα πολύ γέλασα με αυτό που λες στον Αν. για το γιογιό και τον Τόλη!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

πάω να κάνω τα μάφινς 8-)

Βίκυ τι έγινε? για πες!!! σε βλέπω ονλάιν.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...