Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα

προς το παρον θα σχολιασω μονο για τη βικυ

κοριτσαρ μην ανησυχεις τοσο, καταλαβαινω οτι τρελαινεσαι στη σκεψη οτι κατι εχει το μωρακι σας

αλλα ειναι απλα μια ενδειξη, απο τη στιγμη που η αυχενικη κ οι εξετασεις σου ειναι καλες δεν υπαρχει λογος τοσο μεγαλης ανησυχιας

κ στην αναγκη κανε αμνιο..

προσπαθησε να ηρεμησεις σε παρακαλω...

κ αυριο που θα πας για τον επαναληπτικο β επιπεδου μακαρι να μην το ξαναδειτε, να εχει εξαφανιστει

Δημοσίευση

Καλημέρα! :x

Απόψε κοιμηθήκαμε επιτέλους λίγο καλύτερα! Για να δούμε πως θα πάμε και σήμερα, γιατί μέχρι χθες το βράδυ ήταν χάλια από βήχα, φλέμματα και βραχνάδα το μικρουλάκι μου! :(

Ίσως την πάω στη παιδίατρο σήμερα!

Μακάρι να γλιτώσουμε την αντιβίωση! :roll:

Μαρία, σιδερένια η γιαγιάκα σου! Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα, να περάσει κι η παλιοίωση και να επανέλθει πλήρως!!!

Αργυρούλα μου, εννοείς για το τραπέζι; Αυστηρώς οικογενειακόν+τις κολλητούλες μου, 2 εκ των οποίων ήρθαν απ' το εξωτερικό για τη βάπτιση!!! :D 35 άτομα σύνολο!! Τον έπεισα!!! χιχιχι!!! ;)

Αυτό με την τουαλέτα το κάνω κι εγώ... Σε στιγμές που θα ήθελα όσο τίποτα άλλο να μείνω μόνη... το παίζω δυσκοίλια!!!! :lol: (όχι πως δεν είμαι!) :evil::P

Επίσης, κι εγώ λατρεύω το τζάκι... Μπορώ να κάθομαι να το κοιτώ με τις ώρες.... Τη φωτιά και τη θάλασσα... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Λενάκι μου καλό, γιατί έτσι; :? Ο μικρός; Σε ξεπάτωσε; :?

Βικάκι, σε σκέφτομαι πολύ, όλες σε σκεφτόμαστε!!! :x:x:x Όπως το είπε η Τόνια, θα αγωνιούμε μαζί σου αυτές τις 10 μέρες και μαζί πρώτα ο Θεός θα πανηγυρίσουμε για τα θετικά αποτελέσματα!!!!!!! ;) Μη το προδικάζεις, μην απελπίζεσαι, κάνε μία προσπάθεια να χαμογελάσεις!!!! Άσε τη γλωσσού σου να σε παρηγορήσει, αυτή είναι το καλύτερο γιατρικό!!! :x

Και μη μας ξαναπείς συγγνώμη... Ο,ΤΙ σου 'ρχεται, να το γράφεις!!!!!!!!!!!!

Σισσάκι μου, έστω καθυστερημένα, σου απάντησα!!! :oops::oops::oops: Χίλια συγγνώμη!! Μέσα στο κακό χαμό του σκ, δεν το άκουσα, μετά το ξέχασα κλπ!!! Το 'χω αυτό με το κινητό... Μπορεί να κάνω 2-3 μέρες να θυμηθώ ότι κάποιος με πήρε ή μου έστειλε μήνυμα... :oops: Θα το θυμηθώ όμως!!! :lol:

Θουλάκι, χαίρομαι που περάσατε καλά, πάντα τέτοια!!!!! :D

Τρώω τα εναπομείναντα oreo cupcakes!!! 8-}:@):@):@)

Βίκυ, τώρα το είδα!!! Καλή επιτυχία γι' αύριο!!! Είμαστε κοντά σου!!! :YMHUG: Χαίρομαι πολύ που είσαι λίγο καλύτερα! Να δεις που όλα θα πάνε καλά!!! Μη σκέφτεσαι αυτό το άτιμο το μετά, μπορεί να μην έρθει ΠΟΤΕ.... ;)

Δημοσίευση

σαφώς και το "μετά" είναι το δύσκολο, αλλά ας δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις......όλες οι υπόλοιπες που έχεις κάνει μέχρι τώρα είναι καλές ε?

και πάλι καλά αποτελέσματα :x

Δημοσίευση

Καλημέρα! :|

Είμαι στη δουλειά και πονάααααω... :cry: Πότε θα πάει τρεις να πάω σπιτάκι μου να κουκουλωθώ.

Αυριο αρχίζω μαθήματα! :D Θα κάνω Εβραϊκά. Έχουμε και στάση εργασίας αύριο και με βόλεψε μια χαρά. ;)

Μαράκι τί κάνει η γιαγιά;

Βίκυ θα κάνεις όλες τις εξετάσεις και σκέψου θετικά. Χαίρομαι που είσαι κάπως καλύτερα.

Επιμένω να προσπαθήσεις να το απομονώσεις στο μυαλό σου το μετά.

Αν θες να το συζητήσουμε, αν νομίζεις οτι θα σου κάνεις καλό, τότε είμαστε εδω.

Μητσάκι γλυκό, μη ζητάς συγγνώμη καλέ και δε χρειαζόταν να απαντήσεις, αφού τα είπαμε απο εδώ. Δεν είναι εποχές να χρεωνόμαστε ασκόπως! ;)

Άσε μαρή κάτω το ΟΡΕΟ!!! :lol::lol::lol:

Λενάκι καλημέρα! :)

Θα επανέλθω!

Δημοσίευση

τώρα κάτι άσχετο:

πόσες φορές την εβδομάδα καθαρίζετε την λεκάνη της τουαλέτας?

χθες είχε ένα ρεπορτάζ στην τιβι και έλεγε πού υπάρχουν τα περισσότερα βακτήρια και είχε μια λίστα με κινητό, πληκτρολόγιο, γραφείο γυναίκας-άνδρα, λεωφορείο (ή τραμ ή μετρό) λεκάνη τουαλέτας, εκκλησία (οι καθολικοί έχουν ένα ποτηράκι νερό, βουτάν το χέρι και το βάζουν στο μέτωπο), ψυγείο, βιτέξ και τέλος το φιλί.......και τα λιγότερα βακτήρια βρίσκονται............στην λεκάνη της τουαλέτας!!!! :o:o και τα περισσότερα.........στο φιλί!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Μαράκι είδες;;;

Η γλώσσα του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! :lol::lol::lol:

Γιατι αν νομίζεις οτι θα πεινάσω είσαι πολύ γελασμένη! Απλώς θα αλλάξω στρατόπεδο! :lol::lol::roll:

Τη λεκάνη την καθαρίζω κάθε μέρα ή μέρα παραμέρα λόγω παιδιού. Ρίχνω και χλωρίνη μέσα μια φορά τη βδομάδα!! Μη με κράξετε!!! Δε μπορώ να την αποχωριστώ!

Το ψυγείο;;; Μα πως;;; Αφου οτι βαλω μεσα στο ψυγείο πρώτα το πλένω. Χρησιμοποιω γυάλινα τάπερ.

Μη μου λες τέτοια!!

Δημοσίευση

μια γρηγορη καλημερα κοριτσακια μου γιατι σελιγο δεν θα μπορω θα πλακωσει το αφεντικο... :(:( σπανια αργει τοσοπολυ...... καθεται απεναντι μου και με ανοιχτη την πορτα του οπότε καταλαβαίνετε.. :twisted: μπορω να σας διαβαζω αλλα όχι και να γραφω γιατι αν δεν εχω κατι συγκεκριμενο να κάνω... δεν μπορει να ακουγεται ενα γρηγορο τσουκου τσουκου :lol::lol: στον υπολογιστη..

ελπίζω να μου στε όλες καλα...πηγα να σας διαβασω το σκ και εκει που χαζευα ...εσβησε το λαπιτοπι από μπαταρία...και ο φορτιστης ήταν καπου καταχωνιασμένος... η μικρουλα μου είναι ακομη αρρωστούλα..την ειχα παει την παρασκευη στο γιατρό με φωνη ..όχι παπιας..αλλα νταλικέρη...!!!!και βηχα και μυξουλες...και μου πε λαρρυγιτιδα..ιωσουλα...και ενω της κάνω μασκουλα αερολιν ακι πινει σιροπακι μουκοσολβάν..το βραδυ παλι μου βηχε και σημερα ειχε κατακότρινες εκκρισεις...αφου μιλαγαμε στο τηλ και μ ου πε το πουλακι μ ου...μαμα βαζω κιτινα... :(:( ελπίζω να γινει καλα...αλλα ξερω ότι παλι όταν θα παει παιδικο κατι θα τσιμπήσει πάλι...

εβαλα σιδερακια στα κατω στραβοδοντακια... :D:D και με πληγιασαν πολυ εβγαλα δυο αφθες...και πηγα κυριακατικα στο ιατρειο της...κατι μου βγαλε και ειμαι λίιιιγο καλύτερα..αλλα είναι ζόρι...ξερω ξερω μπρος τα κάλλη... ;);) υπομονη βρε παπιομανααααα..

Βικακι μου δεν ξερω ακριβως τι εγινε με το μωρακι σου..αλλα ευχομαι όλα να πανε καλα..καλα αποτελεσματα....και μην αγχωνεσαι ... πολλα φιλακια ...και ολα θ απανε ΚΑΛΑ!!!!!!!!!

Δημητρούλα μου καλοφώτιστη η μικρουλα σου...αν και στεναχωρηθηκα που δεν με καλεσες... :(:( αλλα δεν πειραζει...εγω ξερεις πόσο σε συμπαθω...

ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεε... :twisted::twisted: \

σας φιλω όοοολες....

Δημοσίευση

Κάρολ βάλε λιγο κεράκι στα σιδεράκια που γρατσουνάνε ή καμιά τσίχλα :mrgreen:

σε λίγο θα αρχίσω να στέλνω το τηλ μου σε όποια θεσσαλονικιά (ή και Αθηναία) θέλει να βρεθούμε

σίγουρα τι ωρα θα φτάσουμε κλπ κλπ θα σας το πω εν καιρώ 8-)

Δημοσίευση

Δημητρούλα μου καλοφώτιστη η μικρουλα σου...αν και στεναχωρηθηκα που δεν με καλεσες... :(:( αλλα δεν πειραζει...εγω ξερεις πόσο σε συμπαθω...

Kalημερα τρελαρα μου!!! :x:x:x

Καλε εβαλε ολοκληρο θεμα στην ομαδα η κοπελα!!!!Ολες μας καλεσε!!!Ακομη και τις Θεσαλλονικιες!!! :lol::lol::lol:

Τι κανεις;;Εμεις με γαστρεντεριτιδα ολοι και τα μικρα + λαρυγγιτιδα!!!Ασε... :(:(

Ο Νικολας ειναι και αυτος με εισπνεομενα!!!!

Καλημερα τσουπρες μου!!!Καλη εβδομαδα!!!!

Σερνομαι.....κολλησα και εγω τελικα γαστρεντεριτιδα.

Παω να σας διαβασω κουτσα κουτσα..εχω και ενα σωρο δουλειες.

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Κουμπαρα σου εστειλα πμ...να μη στα ψαλλω και απο εδω!!!

Εισαι σοβαρη;;;..μη μου στεναχωρεις το βαφτηστηρη...σε εφαγα κακουργα

Παναγιωτα μου περαστηκα...δυσκολο και ολοι μαζοι..εσεις ρε παιδι μου οικογεννειακως αρρωστενετε!!!!!!

Μαρακι εγω εγω τηλ..αλλα κανωνηστε τον καφε καπου με παρκινγκ....και αν γινετε προι....

Ερη χτες εκανα μπορσ και εβγαλα φωτος...μενει μονο να ολοκληροσω την μεταφραση με την ιστορια του και εισαι ετοιμη...

Ανασταση θα σε τηλ σε λιγο

Παω να βαλωπλυντηριο καιεοανερχομαι!!!

Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απαραδεκτη....Μιτσακι μουυυυυυ/...να σας ζησει η Εφουλα!!!

Καλοφωτηστη...γερη δυνατη...χωρις βηχα και μηξες..και φυσικα να αγαπαει την πεθερα της...εμενα δηλαδη :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα μαρι παπιομανα...-καταρχας περαστηκα...καταδευτερον...βαλεκερι στα δοντια..μια χαρα δονταρες ειχες..τι να τα κανεις τα σηδερακια;;;;;-δεν ειδες εκτος απο το θεμα στην ομαδα...τοσες φορες τα ειπαμε και απο εδω...αχ...δε μας παρακολουθεις...δε μας παρακολουθεις

Δημοσίευση

πάσο φιλενάδες μου... αφου ξερατε ότι δεν ειμαι πολυ ενεργη μαμμυ-παπιομανα....μην με μαλωνετε... :(:( εγω καλα καλα δεν εμπαινα στο μαμμυ..η αληθεια ειναι δεν μπηκα και στην ομαδα...νομιζα οτι θα χε στειλει πμ..

σορυ Δημητρουλα μου :x:x:YMHUG::YMHUG: αντε κανονίστε καφεδακι αθηναιες μου φιλεναδες να σας δωωωωωωωωωωωωω περιμενωωωωωωωω κουκλίτσες μου όμορφες...ξερετε ποσο μα πόσο σας αγαπωωωωωωωωωωωωω....και ας χανομαι λιγακι....για να σας λειπω βρε το κανω... :lol::lol:

περαστικα σας Παναγιωτα μου γλυκια...πω πω φανταζομαι ταλαιπωρια...ειδικα και για το μικρο μωλε μωρουλινι σας....σε φιλω γλυκαααααααααααα

χρυσουλινι μουυυυυυυυυυυυυυ τα φιλια μου στα δυο σου αντρακια...

αναστασια μου...θουλαρα μου...νατασουλες μου και οποια αλλαη ξεχνω...σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Δημοσίευση

Εφαγα ενα τοστ και καθομαι να σας γραψω.

Απο τοτε που κολλησε ο Ν. γαστρεντεριτιδα εκανα και εγω ειδικη διαιτα (μονο ψωμι,ρυζι,τσαι,κριτσινια) και ετσι την περασα παρα πολυ ελαφρια..μονο πυρετο και πονοκεφαλο εκανα.Παλι καλα.

Την Παρασκευη πηγα τον Ν. σε μια αλλη παιδιατρο και του βρηκε ακροαστικα ασθματος.Μας εδωσε εισπνεομενα για 10 μερες.

Τωρα θελω να παω και το μωρο γιατι και αυτο εχει βηχα ακομη και ταλαιπωριεται.

Η μητερα μου εφυγε χθες .

Μητσακι μου ευχαριστουμε πολυ για την προσκληση αλλα εγω το βλεπω πλεον αδυνατο να παω οπουδηποτε. :(:( Αν μπορεις στειλε μου σε παρακαλω τη διευθυνση σου για να σας στειλω το δωρακι για το Εφακι σας!!! :):)

Εχετε χαιρετισματα και απο την Αφροδιτη!!!Της εχετε λειψει ολες.

Το Σαββατο πεθανε ο παππους της. :(

Βίκυ μου σε σκεφτομουνα ολο το ΣΚ αλλα ημουνα τοσο κομματια για να σε παρω... :oops::oops::oops: Ποτε εινει η αμνιο;;;;

Αργυρω για σενα...

ειναι η επανεκδοση με τον Φαμελο....εμενα οταν ακουω αυτο το τραγουδι μου φευγουνε ασυναισθητα τα δακρυα....

Σισσακι μου περαστικα αγαπη μου!!Καλη αρχη αυριο κοριτσαρα μου!!!Πω πω σε ζηλευω ρε...να ερθω και εγω σε καμια διαλεξη;;; :D:D

Χρυσα μου εσεις τι κανετε;;Πως την παλευεις;;;;

Τονια εμ δεν την ακουγες τη σπιτονοικοκυρα !!!! :lol::lol::lol: τωρα θα ησουνα μια κυριαααααααααααα........

Γωγω μου το τι γελιο εριξα με την καρτα και το "μαλάκα που θα την αγοραζε".... :lol::lol::lol::lol:

θα σε τηλ να τα πουμε μωρε.φιλακια

Δημοσίευση

Σισσάκι, περαστικά καμάρι μου!!! [smilie=sad4.gif]

Καλά που το 'πες για τα εβραϊκά! :!:

Είδες, είπαμε, αργώ λίγο, αλλά δεν λησμονώ! =))

Είχα ρωτήσει τον άντρα μου και μου είχε πει ότι είχε κάνει, αλλά τα βιβλία/σημειώσεις (δεν θυμάται τι ακριβώς έχει) τα έχει στο χωριό, στο πατρικό του. Το ερχόμενο σ/κ που θα πάμε, θα το κοιτάξουμε, καλά που μου το θύμισες!!! :oops::lol:

Καρολινάκι, να μάθεις να είσαι συνεπέστερη στο τρενάκι μας, γιατί χάνεις τα σημαντικά!!! [smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif]

Χαίρομαι που σε συνέτισαν οι συμπεθέρες μου, ευχαριστώ κορίτσια!!! :D:x

Ρε σοβαρά τώρα, πολύ κρίμα που δεν το είδες έγκαιρα, ειδικά αν μπορούσες να έρθεις, θα χαιρόμουν πολύ! Αλλά δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό να σου στείλω πμ, γιατί εκτός απ' την ανακοίνωση στην ομάδα, το συζητούσαμε εδώ μέρες!!! ;) Sorry!! :oops:

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές! :D Περαστικά στο παπάκι σου, τα ίδια και το μικροβιάκι μου!! :?

Παναγιωτούλα μου γλυκιά, περαστικά και σε σένα και σ' όλη τη φαμίλια!!! Πραγματικά, εσάς κάθε φορά σας ταράζει οικογενειακώς!!! :?:!:

Άντε να γίνετε/-ουμε γρήγορα καλά, να κανονίσουμε καφεδάκι σπίτι μου, να με αποζημειώσετε για την απουσία σας!!!! :D:mrgreen:

Χρυσουλάκι... :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Καλέ, είπατε άλλα τόσα ώσπου να ποστάρω!! :shock: Μετά!

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου εμειςκαλα...δοξα το Θεο...

Πηγαμε βολτα με τον μικρο..πηραμε δαχτυλομπογιες χαρτονια κλπ να εχει με τι να ασχολειτε ο ΧΡιστοφορος γιατι με επρηξε

Δημοσίευση

Μπραβο Χρυσα μου!!!

Εγω εχω πολλα θεματα με τα παιδια... :(:(

Ο μικρουλης συνηθως κλαιει ολη την ωρα και δεν ξερω τι να κανω...

ο Νικολας οταν ειναι σπιτι το μονο μελημα του ειναι πως θα χτυπησει το μωρο... :?:? ουτε θελει να ζωγραφισουμε, ουτε να κανουμε χειροτεχνιες..πεταει τα παιχνιδια του οπου να ναι, μια ασυνενοησια γενικοτερααααααααα..... :?:?

Χθες σκεφτομουνα οτι αν τα ηξερα ολα αυτα θα εκανα το πρωτο παιδι στα 29 και το δευτερο στα 34.Να εχουν 5 χρονια διαφορα....Αλλα που να τα ξερεις ολα.... :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Παναγιώτα ευχαριστώ για το τραγουδάκι, πολύ ωραίο και έτσι ;):-*

περαστικά σας οικογενειακώς!!!

Μιτσάκη επιλέγεις την φωτό και πατάς μεταμόρφωση.....δεν είναι δύσκολο!!!! ;)

Χρύσα έχουμε ένα μαγαζί στην γειτονιά μας, στον πεζόδρομο, που πουλά μόνο τσάι......όλων των ειδών έχει και τραπεζάκια, το καλοκαίρι τα βγάζει έξω.......πουλά και σετ τσαγιού, πάρα πολύ όμορφα, αφού, να φανταστείς - αν και δεν είμαστε του τσαγιού - έλεγα να αγοράσω ένα γιατί μου άρεσε πολύ!!!! ;) .....και κάθε φορά που περνώ από έξω, σε σκέφτομαι......!!!!! :roll::roll::roll::roll: είναι ένα πολύ ωραίο μικρό μαγαζάκι, με πολύ ωραίο στυλ!!! :):x

Δημοσίευση
Να εχουν 5 χρονια διαφορα....Αλλα που να τα ξερεις ολα.... :roll::roll::roll:

η καλύτερη διαφορά είναι τα 3 έτη, όπως τα δικά μου!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

εγώ σας τα ΄λεγα!!! ;) εσείς δεν ακούγατε!!!!

Δημοσίευση

Παναγιωτακαι εγω γι'αυτο τα πηρα

Για νααπασχολω με καποιον τροπο τον Χριστοφορο...αλλιως...

Αμαδεν απασχολειτε με κατι..παει πχ και τραβαει ταπαιχνιδια απο το ριλαξ....

οποτε εχωκοψει διαφορα σχεδια και σημερα θα ζωγραφισουμε μια Ελληνικη σημαια και θα φτιαξουμε ενα σπιτακι ...εμεχρι τοτε ελπιζω να ερθει ο μπαμπας μας

Πηραμεκαι τεμπερες και πινελα...θα του φορεσω μια ποδια και θα τον αφισω να μουντζουρωνει ..αλλιως μετις ταρζανιες που κανει...δεν μπορω να ανισυχω συνεχεια για την ασφαλεια του

Ο μικρουλης γιατι κλαιει;;;;

εμας ο Γιαννακης πουκαι που γκριναιζει..αλλα γεννικα φτου φτου ειναι ισυχος

μετα βεβεια δεν ξερω τι θα γινει

Αργρω τι τσαγια πουλαει;;;;

εχει dallmayr, Haas&Haas, Gschwendner;;;;

αμα εχειθα σου στειλω λεφτα να μου παρεις...

εγω παιδια λατρευωτοκαλο τσαι....κυριως τα fruit infusions...ειδικα τα haas& Haas..ειναι.απαιχτα

Ο μικρος ειναι ξαπλωμενος στοβ κρεβατο του φοφο και "μιλαει" στα ζωακιαστον τοιχο...εχει πολυ γελιο...οι ηχοι που βγαζει ειναι τελειοι

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...