Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!Τι κανετε?

Εμεις μια χαρα.

Δε σας εχω διαβασει(εμεινα στο μνμ της θου για την απολυση αλλα μου ειπε η Νατασα τα υποιλοιπα)...Ειπα να σας χαιρετισω μπας κ δεν προλαβω!

:x:-*:-*

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια...

κολλησε και ο πατατουλης μου γαστρεντεριτιδα...κανει εμετο το γαλα :(:( τι να του δωσω;;;

φρουτα και λαχανικα δε μπορω να του δωσω, το γαλα με το που θηλασε το εβγαλε...τι να του κανω να φαει;;;

η μαμα μου λεει ρυζακι ή πεπονακι.... :?:?:?

Δημοσίευση

καλημέρα!

Παναγιώτα περαστικά σας...δεν ξέρω τι θα έδινα μωρέ δώστου λίγο ρύζι για το στομαχάκι :(

Πεπόνι δε ξερω αν δίνουν? Και που θα βρεις??

Λοιπόν χτες ενώ πήραν απόγευμα τη γιαγιά την είχαν σε αναμονή τόσες ωρες και μεις νομίζαμε οτι εγχειριζόταν. Τελικά μπήκε κατα τις 10 και κατα τις 11 την έβγαλαν. :D Όλα καλά πήγανε! Σήμερα θα φάει κανονικά και πρωινό. Εντάξει θαύματα δεν περιμένουμε αλλά προς το παρόν όλα καλά.

Ρε τρελές δεν τολμώ να πω κουβέντα. Είπα ΘΑ κάνουμε τρίτο σε καμιά 2ετία μας βλέπω να ξεκινάμε να είμαστε καλά. Τώρα δε βγαίνω ..Ανοιξα νέες πληγές (μεταπτυχ)..σιγά σιγά αλλά θα ήθελα πολύ ;)

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Μαρία περαστικά στην γιαγιά όλα καλά θα πάνε θα δείς

Παναγιώτα περαστικά, εγώ νομίζω το γάλα είναι καλύτερο......

Ρε τρελοκομείο Μαρία πεπονάκι ζυμαρικό εννοεί η Παναγιώτα όχι φρούτο

Καλημέρα Αναστασία, σε χάσαμε.........

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol: και εγώ φρούτο νόμιζα, τι πεπονάκι ζυμαρικό είναι αυτό? :o:o:o:o:o

Παναγιώτα περαστικά και στον πατατούλη τώρα.....μην τον πιέζεις για φαγητό, δώσε του το γάλα του άντε και ρυζάκι, αλλά μην τον πιέζεις :x

Μαρία είπες πάτε για 3ο, όχι ΘΑ πατε για 3ο!!!! ;) έχει διαφορά!!!! :lol::lol::lol::lol:

καλή ανάρρωση στην γιαγιά!! :D

Κάνει ένα κρύο έξω άλλο πράμα, για γάντια και σκουφάκι είναι!!! :?

σήμερα έρχεται και ο άντρας μου :)

Θούλη να θυμάσαι άσε τους άλλους να είναι σε γκρίνια, εσύ όχι και όλοι γρήγορα θα σταματήσουν!!! ;)

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Εξω εχει ομιχλη και ολοι ξυνουν τα αυτοκινητα τους γιατι πιασανε παγο!!! Καλο χειμωνα επισημως!!! Μιλαμε εχει ΤΟ κρυο!! Ο Γ. σημερα εχει τρελη γκρινια. Ξυπνησε 7 και δεν εχει σταματησει να γκρινιαζει. Τωρα παιζουνε μεσα με τον μπαμπα τους αλλα παλι ψιλογκρινιαζει!

Χθες ειχε ρεπο ο Π. και ειμασταν ολη μερα εξω. Με τα παιδια και μονη μας! Ωραια ηταν.

Αργυ παλι καλα που προλαβες τα ελκηθρα. Εγω ειπα να παρουμε στο Π. και με στραβωκοιταξε. :twisted: Ε δεν το συνεχισα...κρυο και εκει ε?

Μαρια χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με την γιαγια! Και εγω δεν ξερω ποιο το πεπονακι ζυμαρικο :D

Παναγιωτα συνεχισε να του δινεις γαλα, ειναι το καλυτερο. Παρε και τον παιδιατρο και ρωτα τον τι αλλο μπορεις να του δωσεις. Περαστικα σας!

Συμπεθερακι που εισαι ωρε? :(

Δεν θυμαμαι τι διαβασα χθες. Τα λεμε μετα.

Δημοσίευση

Λενάκι δεν μας είπες πώς τα πήγε η Ε. στον παιδικό, έδειρε κανέναν? :lol::lol::lol::lol::lol:

κρίμα που δεν πήρατε, αν τελικά πάρετε τα παιδιά θα το χαρούν πολύ και ο Γ. σου, αν έχετε και καμμιά ανηφοριά για καταβάσεις είναι ότι πρέπει!!! :D

το ΣΚ είπαν ότι θα ανέβει λιγάκι, αλλά από βδομάδα......μπρρρρρ!!!! :!:

Μιτσάκι σε βλέπω ονλάιν, τι θα γίνει αύριο τελικά? έχουμε αγωνία :roll::roll::roll::roll:

τα γλυκάκια τα παρήγειλες?

Δημοσίευση

Kαλημέρα τσούπρες!

Έχω καμιά 10ρια σελίδες να διαβάσω! Αμφιβάλλω αν θα προλάβω!

Τρέχω με τις τελευταίες λεπτομέρειες της βάπτισης, η οποία θα γίνει -πρώτα ο Θεός- κανονικά!

Πόσο χαίρομαι που θα σας δω κι από κοντά, όσες τα καταφέρετε! :D

Χθες πήρα και μία απίστευτη σύγχιση με τον γείτονα από κάτω, ο οποίος -νομίζω σας το είχα ξαναπεί- έρχεται κάθε 3 και λίγο να μου κάνει παρατήρηση... γιατί αναπνέω!!! :evil::evil::evil: Με το πρόσχημα ότι κάνουμε θόρυβο (για να καταλάβετε τον παραλογισμό, τις μισές φορές, έτυχε να έχω ΜΟΛΙΣ μπει μέσα στο σπίτι, κι αυτός να ισχυρίζεται ότι τις προηγούμενες ώρες γινόταν ΠΑΝΙΚΟΣ!!!) :shock: μου χτυπάει κάθε τόσο το κουδούνι. Εγώ μέχρι πρότινος, ευγενέστατη σε σημείο μ@λ@κ@, ώσπου χθες..... :!::!::!: Ποιος είδε το Θεό και δε τον φοβήθηκε!!!!!!! :evil::evil::evil: Τον πήρε και τον σήκωσε!!! Δε τον έβρισα, αλλά ουρλιάζοντας, του είπα να μη τολμήσει να μου ξαναχτυπήσει το κουδούνι, γιατί έχω κάθε δικαίωμα να ΖΩ μέσα στο σπίτι μου και δεν κάνω τίποτα περ/ρο απ' αυτό! "Είναι Πέμπτη", μου λέει "το ξέρεις;" κι εγώ του απαντώ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;" :evil:

Συγγνώμη που σας τα πρήζω, αλλά ζω τον ΑΠΟΛΥΤΟ παραλογισμό και ρε γ@μ@το, πραγματικά κάθε φορά με ταράζει!!! :evil: Κι επειδή ΠΑΡΑήμουν ευγενική ως τώρα, χθες έμεινε κάγκελο, δεν το περίμενε κι εγώ το ευχαριστήθηκα!!! :ymdevil::ymdevil::ymdevil:

Σταματώ και ξεκινώ τις άπειρες δουλίτσες μου!

Το μικροβιάκι είναι καλύτερα, προχθές έφτασε μέχρι 37,5 ο πυρετούλης, ευτυχώς όχι παραπάνω. Από βήχα βέβαια πάμε καταπληκτικά, αλλά ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτερα!! :mrgreen:

Σας φιλώ γλυκά ΟΛΕΣ :-*:-*:-* κι αν μπορέσω αργότερα θα επανέλθω!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

ρε τρελες...το πεπονακι ειναι περιπου σαν το κρυθαρακι...στο πιο κοντοχοντρο

Δωσε τετοιο Παναγιωτα...η αστρακι...με λιιιγο παταταουλα.

Περαστηκα ρε συ...το καημενουλι!!!

Καλε ειπαμε...κοριτσι ειναι...θελλω να βαφτισω κοριτσακι!!!

λενα κριμα :(:(:(

Ρε παιδια ο φοφος τα παει καλα ΜΕΣΑ στον παιδικο...κοιμαται κλπ..αλλα καθε..μα καθε προι εχουμε τον Ξανθοπουλο που κλαιει..αφιστε που αυτη που παραλαμβανει τα παιδια καθε προι την κοβω για Χιτλερ...τον μαλωνει...τον ρωταω τι σου λεει..."να μη κλαισ" απανταει...

και γεννικα σε καποια θεματα ειναι λιγακη αυστηροι..

και ΟΚ το καταλαβαινω γιατι περα απο καποια πραγματα πρεπει να τους μαθουν και να φερονται σωστα...πχ να μη χτυπανε με τα κουταλια το τραπεζι κλπ..αλλα το να μαλωνει καποιοςαλλος το παιδι σου εκτος απο σενα...σου ρχετε καπως..τεσπα....αμα δεν περνουσε καλα οφοφος η ηταν δυστυχησμενος..πιστευω θα το ειχα καταλαβει...για την ωρα δεν λαμβανω τετοια μινηματα

Νατασουλα απο χτες που τα ειπαμε προσεχω ολα τα λεοφωρεια...

οσα ειδα σημερα-για ευνοητους λογους δεν λεω ονοματα- ειχαν ζωνες 5 σημειων στα παιδια

Καρολινακη μου γλυκο και παραπονιαρηκοοοοοοο!!!!!!!!!

φιλακια πολλα!!!!

Τι αλλοηθελα να πω...ξεχασα

εδω θα ειμαι...φιλια

Μιτσακη.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ..κατουρηθηκα απο τα γελια...

καλα του εκανες...ε μα ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΙτσάκη και άμα είναι Πέμπτη δεν κάνεις φασαρία? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ποιές μέρες πρέπει να κάνεις φασαρία? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε και ο Άγιςο φοβέρα θέλει!!!! :roll::roll::roll::roll:

με το καλό αύριο, όλα να πάνε καλά :x:x

να και το πεπονάκι! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Χρύσα μια χαρά ο Φωφός :D ....αν δεν περνούσε καλά θα σου το έλεγε πιστεύω :? .... αλλά και οι νηπιαγωγοί θά πρέπει να είναι λίγο αυστηροί αλλιώς δεν γίνεται, θα επικρατήσει αναρχία!!! :?

Δημοσίευση

ΚΟιτα δεντο συζητω..

μα και να μη μου το ελεγε το παιδιακι που ειναι δυστηχησμενο και δεν περναει καλα το καταλαβαινεις...το στο καλο..μανα του ειμαι...δε θα ενιωθα οτι κατι δεν παει καλα;;;

Μια χαρα ειναι..απλά ειναι φυσιολογικο να προτιμαει να κατσει σπιτι οπου τον χαιδευουν ολη μερα

Καιγια την αυστηροτητα σε λογικαπλαισια συμφονω..οπως ειπα πρεπει να μαθουν και μια στοιχειωδη πειθαρχεια και τροπους συμπεριφορας...στο σπιτι πχ ειποιος ειναι ο κανονας και αμα τον κοιταξεις λιγο εντονα..συμαζευετε...στο σχολειο εχει πολλα παιδιακια..με διαφορετηκους κανονες στα σπιτια τους απο ταοποια θα παρει καποια καλα...και δυστιχως και καποια οχι και τοσο καλα στοιχεια

Δεν ξερω..σας εχω πει πωςκραταω μικρο καλαθι...βλεπω παιδακια χαρουμενα και γονεις ευχαριστημενους...εχει αλλους 3 σταθμους εκει γυρω...εναν στα 3 μετρα μαλιστα..αλλα οι περισσοτεροι τον προτιμουν και δεν ηταν στο ΕΣΠΑ...θα δειξει

Δημοσίευση

Γελάς Χρυσουλάκι, με τον πόνο μου; :P

Ξέρεις τι σκέφτομαι μ' αυτόν εδώ; Αυτό που λέει ο σοφός λαός... Απ' τον κακό συγγενή ξεφεύγεις, απ' τον κακό γείτονα ποτέ!!! :?

Αλλά δεν θα το βάλω και μαράζι... Άλλωστε ίσως είναι και λίγα τα ψωμιά μας εδώ... :roll: Έχω αρχίσει και σκέφτομαι σοβαρά (ποιός εγώ;):roll: αν υπάρχει ελπίδα μετανάστευσης, προς Αγγλία μεριά!

Κι όσο τους αντιπαθώ... Κι ο από κάτω, ο στριμμένος γείτονας, Άγγλος είναι!!! :evil:

Αργυρούλα... :x Το επιχείρημά του περί Πέμπτης, ήταν ότι και καλά είναι εργάσιμη η επομένη και θέλει να κοιμηθεί!!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ!!!!!!! :evil: Η ώρα ήταν 9.30!!!!!!!! :evil: Σημειωτέον ότι βάζει μουσική στη διαπασών και τραγουδάει στις 2-3-4 τα ξημερώματα και μας έχει ξυπνήσει επανειλλημένως!!! [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

Επίσης, για να καταλάβετε το μέγεθος του παραλογισμού, είχε έρθει στις 6 η ώρα το απόγευμα Σαββάτου (και καλά τον πείραξε χθες, η εργάσιμη μέρα) :evil: να μου ει ότι ΟΛΟ το μεσημέρι ακούγεται σαν να πέφτουν έπιπλα!!! Για την ιστορία... είχα μπει στο σπίτι, μόλις μισή ώρα πριν και το παιδί κοιμόταν!!!!!! :shock::shock::shock:

Σας μιλάω για τον Mr Heckles απ' τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!! [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] Τον θυμάστε; :lol:

Ένα πράγμα σκεφτόμουν χθες... Ε ΡΕ ΓΩΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!! :evil::lol::lol::lol:

[smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=director.gif]

Συγγνώμη που φλυαρώ τόσο, και λέω τα δικά μου, αλλά για άλλη μια φορά με σύγχισε!!! Νομίζω όμως ότι θα κάνει αρκετό καιρό να ξανανέβει, μετά από το "λούσιμο"!!!!!!!!!! :ymdevil:

Δημοσίευση

καλημέρα,μα πόσα γράψατε? :shock::lol: Μητσακι εισαι Θεα!καλα του είπες!!! Χρύσα αμα κανω κορη θα μου την βαπτίσεις? παντως μεταξύ σοβαρου κ αστειου το είπα σε ενα κολλητο αδελφικο φίλο ,αμα κανω 2ο αν θελει να το βαπτίσει κ μου είπε οτι ήδη έχει ένα κ φτάνει :shock: οκ επεσα λίγο απο τα σύννεφα γτ ειλικρινά δεν το περιμενα ,απ΄την άλλη έχω μια κρυφή υπόνοια (το εχω σκοτωσει) ότι ήταν τσιμπημενος μαζί μου κ ίσως για αυτό να μην θέλει ,τεσπα ,το θεμα είναι ότι αμα κανω δευτερο μαλλον θα διαλέξω γ νονο τον αδερφο μου,αυτό που δεν μου αρέσει δηλ ,να κανω κουμπαριό με αδέρφια... :? ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη το βαπτίσαμε! :lol::lol::lol::lol: ήθελα να πω κ εγω προχθές πυ ρωτούσατε ,ότι κ εμείς μαλλον με ένα θα μείνουμε :?:cry::cry: Μαρθα χάρηκα πολύ που έχει παλι δουλειά ο Α,σε σκεφτομαι!παω να σας διαβάσω! :geek:

Δημοσίευση

Μιτσακι...αυτο ακριβως σκεφτηκα...χωρις πλακα...τα φιλαρακια..

Και σκεψου οταν πεθανει να σας κληροδοτησει τις παλιατζουρες του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαιρομαι που το ποντικι ειναι καλυτερα!!! και που θα γινει η βαφτηση!!!

Ψαχνω παπλωμα για τον φοφο...

υποαλλεργικο

Γιωτινι σε σκεφτομον...με τετοιο ψωφοκρυο...παρε μπουφαν μαζι σου..

φυσικα και θα στο βαφτισω...κανε εσυ κοριτσι...

2 βαφτηστηρια εχω εγω και 1 ο Ο..ολα αγορια...

εγω κορη δεν αξιωθηκα να κανω...οποτε

Μεγεια τα παπουτσια..καλοφορετα

Ασε..και εγω ποιαν θα κανω κουμπαρα....λιγο νευρα εχω αλλα ΟΚ

και εχω και τη μανα μου...ελα μωρε...μια μερα ειναι...εμ δεν ειναι...μια ζωη ειναι

Δημοσίευση

Καλημέρααααα..Πάλι άρρωστοι... :(:(:(:( Η Ιω όλη νύχτα γκρίνιαζε μες στον ύπνο της και το πρωί ξύπνησε με 38,4... :?:?:?:(:(:( Ρε πούστη μου κεφάλι δεν έχουμε σηκώσει από τότε που άρχισε παιδικό... :evil::evil::evil:

Α, σας είπα ότι την Τετάρτη τις πήγα και τις δυο σε έναν παιδίατρο του ταμείου μας και τις εξέτασε;;;; :roll::roll::roll: Ιωση ρινίτιδα μας είπε και ότι είναι καθαρές...Μας έγραψε ένα σκασμό φάμρμακα, ακόμα και για την μπέμπα και φυσικά δεν τους έδωσα τίποτα... :D:D:D

Σήμερα πήρε ο Γ. τον παιδιατρο μας και του είπε να πάρουν και οι δυο μουκοθιόλ... :?:?:? Η Ιω έχει ξερόβηχα και καθόλου μύξες και η μπέμπα βήχα με φλέγματα και πολλές μίξες... :?:?:?:?

Και αναρωτιέμαι εγώ..Πως θα πάμε αύριο στη βάφτιση;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Μόνη μου με βλέπω να έρχομαι... :roll::roll::roll:

Μιτσάκιιι καλά του έκανες του μαλάκα...Ακου εκεί είναι Πέμπτη... :evil::evil::evil::evil:

Παναγιωτάκι περαστικά ρε..Τι να σου πω για τη γαστρεντερίτιδα;;;; :roll::roll::roll: Ο,τι χειρότερο είναι... :?:?:?

Θουυυυ και Μαρία θα πάτε για 3ο;;;;; :o:o:o:o:o:o Μωρή Θουυυυυ πας καλά;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Θα γεννάς συνέχεια για να δεις μήπως βγάλεις κανένα ήσυχο παιδί;;;;; :lol::lol::lol:

Μαράκι περαστικά στη γιαγιά...Ευχομαι να έχει γρήγορη ανάρρωση...

Λενάκι τι λες ρε τώρα για το ζευγάρι;;;;; :(:(:(:(:(:(:(

Λενάκι εκ Γερμανίας όλα καλά η Ειρηνούλα με τον παιδικό;;;;

Νατασούλα καλημέρα... :x:x:x

Χρύσα κι εμένα μου κακοφαίνεται αν μαλώνουν άλλοι τα παιδιά μου, αλλά οκ... :?:?:?

Αρζτιιιι ρε όλα τα βρίσκεις... :lol::lol::lol:

Είστε τρελές;;;Σας κακοφαίνεται που δουλεύουν μέχρι αργά;;;;;;; :o:o:o:o Ο Γ. που πάντα δούλευε έτσι;;;;;

Πάει 10 για δουλειά και γυρίζει 9.30 το βράδυ....Και 2 ΣΚ το μήνα έτσι δουλεύει...

Και θέλετε να σας πω τι ώρες δουλευε όταν ήμουν έγκυος στην Ιω και μέχρι το καλοκαίρι;;;;;;

Ξυπνούσε 4.30 το πρωί, έφευγε 5.30, 6 η ώρα έπιανε δουλειά στον Παπαδάκη, μετά πήγαινε κατευθείαν στο δελτίο και γυρνούσε στις 9 το βράδυ, έτρωγε και κοιμόταν...Δεν τον έβλεπα καθόλου.... :roll::roll::roll: Αφού δε χωρίσαμε τότε, δε θα χωρίσουμε ποτέ... :x:x:x:x:x

Έπαιρνε βέβαια 1.500 ευρώ παραπάνω, αλλά δε γινόταν να συνεχίσει...Του είπα "δε με νοιάζουν τα λεφτά...Εγώ τον άντρα μου θέλω..." :roll::roll::roll::roll::?:?:? Κι έτσι σταμάτησε... :?:?

Δημοσίευση

Μαρια να σαι καλα ρε ..πολυ γελασα με το πεπονι... :lol::lol::lol:

Μητσακι και με σενα γελασα ρε...κοιτα μην παρεις καμια μαϊμου και σας την κλεψει... :lol::lol::lol:

Κοριτσια ουτε με κυαλια δεν θα δω τον παραδεισο.. :oops::oops: Απο το πρωι εχω σκεφτει και εχω πει και φωναχτα ενα σωρο κακιες για την πεθερα μου... :oops::oops::oops:

Αν και τα περισσοτερα ισχυουν.... :evil::evil::evil::evil:

Ενα θα σας πω μονο...Ανθρωπος που λεει οτι ντρεπονταν για τους γονεις του επειδη ηταν μεγαλοι εεεεεεεεεε δε μπορει ...εχει θεμα κατωτερωτητας..ετσι δεν ειναι;;;; :roll::roll::roll:

Γεια σου Χρυσα μου!!!

Γεια σου Γιωτα!!τα αθλητικα ειναι μεγαλα ή οι μπαλαρινες;;;;

Μωρη χακερ Αργυρω :lol::lol::lol: Το βρηκες τελικΑ το πεπονακι...Βασικα το λενε ετσι γιατι μοιαζει με κουκουτσια απο πεπονι.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...