Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν10


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!

ΜΑΡΙΑ 12 Κ ΔΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

muriam μου καλορίζικο το νέο ποστάκι!!!!!!

ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές και ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

Φιλάκιααααααααααααααααα

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

muriam μιας που έρχεται και η σειρά μας και είμαστε και πρωτάρες.........βρήκα νομίζω κάτι χρήσιμο....

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ:

Είναι βέβαιο ότι μία συγκεκριμένη απάντηση δεν μπορεί να δοθεί. Με το πέρασμα των ημερών και ενώ η ημερομηνία για τη γέννηση του παιδιού θα πλησιάζει θα υπάρξουν κάποια σημάδια προειδοποίησης για το ξεκίνημα του τοκετού.

Τα σημάδια αυτά είναι τα εξής:

•Οι ωδίνες της μήτρας

•Η αιματηρή βλένη

•Η ρήξη του θυλακίου

Ο τοκετός χωρίζεται στον ψευδή τοκετό και στον πραγματικό τοκετό.

ΨΕΥΔΗΣ ΤΟΚΕΤΟΣ:

Προηγείται του πραγματικού τοκετού. Δεν καταλήγει στη γέννηση του παιδιού. Χαρακτηριστικό σημείο του ψευδή τοκετού είναι οι ωδίνες της μήτρας που δεν είναι τακτικές δεν διαρκούν πολύ και γίνονται αισθητές στο κάτω μέρος της κοιλιάς και κοντά στις βουβωνικές χώρες. Εάν λοιπόν αυτές οι μικροωδίνες που θα αισθανθεί η γυναίκα παραμένουν ακανόνιστες δεν αυξηθούν και δεν ρυθμιστούν ούτε σε ένταση αλλά και ούτε σε διάρκεια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσουν και να εξαφανιστούν έτσι όπως ήρθαν. Αυτό σημαίνει ότι ο τοκετός θα ξεκινήσει μετά από μερικές ημέρες ή και μερικές εβδομάδες. Πάντως, η κάθε μέλλουσα μητέρα θα πρέπει να ξέρει ότι η εμφάνιση αυτών των ωδινών στο τέλος της εγκυμοσύνης που λανθασμένα θα την κάνουν να πιστέψει ότι ο τοκετός έχει ξεκινήσει έχουν κάποια ιδιαίτερη σκοπιμότητα που συμβάλλει αναμφίβολα στην εξέλιξη του πραγματικού τοκετού. Αυτές οι ενοχλήσεις είναι εκείνες που θα προετοιμάσουν τη διαστολή του εσωτερικού στομίου της μήτρας, θα κατευθύνουν τη θέση ,τη στάση και την προβολή του εμβρύου στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για το λόγο αυτό αυτές οι ωδίνες της μήτρας ονομάζονται προπαρασκευαστικές.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ:

1) Οι ωδίνες της μήτρας:

Χαρακτηριστικό σημείο του πραγματικού τοκετού είναι οι ωδίνες της μήτρας που γίνονται ρυθμικές με αυξανόμενη ένταση και διάρκεια, που εμφανίζονται σε σταθερά χρονικά μεσοδιαστήματα τα οποία γίνονται όλο και μικρότερα ενώ η ένταση που έχουν οι ωδίνες όλο και αυξάνονται. Η γυναίκα αισθάνεται τον πόνο αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος δηλαδή στη μέση και τείνει να μεταφέρεται προς τα εμπρός δηλαδή στη κοιλιά της. Όταν οι ωδίνες αυτές φτάσουν στο σημείο να έρχονται κάθε 10 λεπτά για αρκετή ώρα τότε ενημερώσετε το γιατρό σας ή τη μαία σας. Τα στοιχεία του πίνακα που ακολουθεί μας βοηθούν να καταλάβουμε πότε έχουμε πραγματικό και πότε ψευδή τοκετό.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΤΟΚΕΤΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Πραγματικός τοκετός - Ψευδής τοκετός

Διάρκεια συστολών προοδευτικά αυξανόμενη - Ακανόνιστη ένταση συστολών

Σταδιακή αύξηση της έντασης - Ασθενής ένταση χωρίς αύξηση

Θέση συστολών: Γίνονται αισθητές στη μέση και μετακινούνται προς τα εμπρός - Γίνονται αισθητές στη μέση και μετακινούνται προς τα εμπρός

Αλλαγή ανάλογα με την κίνηση: Οι συστολές συνεχίζονται, παρά την κίνηση - Οι συστολές σταματούν όταν η έγκυος αλλάξει θέση ή μετακινηθεί.

2) Η αιματηρή βλένη:

Ένα άλλο σημάδι που δηλώνει ότι η ώρα του τοκετού είναι κοντά είναι η εμφάνιση βλένης που περιέχει και ίχνη αίματος .Πρόκειται για ένα βλεννώδες κάλυμμα που φράζει σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το στόμιο του τραχήλου σαν πώμα για να προστατεύσει τη μήτρα και το έμβρυο από μόλυνση. Με την έναρξη της διαστολής του τραχήλου ,αφού ο τράχηλος θα αρχίσει να ανοίγει και να διαστέλλεται η παχύρρευστη βλένη ξεκολλά. Η βλένη αυτή είναι αιματηρή γιατί σπάνε στο σημείο αυτό του τραχήλου κάποια τριχοειδή αγγεία και αιμορραγούν .Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι εάν έχει προηγηθεί κολπική εξέταση από το γιατρό ή τη μαία 1-2 24ωρα πριν την εμφάνιση της αιματηρής βλένης τότε πιθανόν αυτή να οφείλεται στην εξέταση και όχι στο γεγονός ότι ο τοκετός πλησιάζει. Όπως και να έχουν τα πράγματα να ενημερώσετε το γιατρό ή τη μαία σας.

3) Η ρήξη του θυλακίου:

Θυλάκιο ονομάζουμε τα υγρά του αμνιακού σάκου που βρίσκονται μεταξύ της κεφαλής του εμβρύου και του τραχηλικού στομίου. Το θυλάκιο πιέζει τι τραχηλικό στόμιο μαλακά και το βοηθάει να ανοίξει γλυκά και ομοιόμορφα και όχι σκληρά και οδυνηρά. Επίσης το θυλάκιο προστατεύει το έμβρυο από τον κίνδυνο της μόλυνσης. Η ρήξη μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ακόμη και στον ύπνο και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο άλλο σύμπτωμα. Η γυναίκα θα νιώσει να ρέει από τον κόλπο της είτε συνεχώς είτε λίγο λίγο ένα υγρό αραιό χωρίς ίχνη αίματος. Αυτό είναι το αμνιακό υγρό που υπάρχει μέσα στο σάκο όπου βρίσκεται το παιδί. Όταν η γυναίκα αντιληφθεί τη ρήξη του θυλακίου θα πρέπει να ελέγξει τη μυρωδιά και το χρώμα των υγρών γιατί αυτό αποτελεί σημαντική πληροφορία για την κατάσταση του εμβρύου μέσα στη μήτρα της. Πολλές έγκυες μπερδεύουν το αμνιακό υγρό με τα ούρα. Αυτό συμβαίνει γιατί στο τέλος της εγκυμοσύνης το κεφάλι του μωρού πιέζει την ουροδόχο κύστη της γυναίκας με αποτέλεσμα να αισθάνεται μία σχετική ακράτεια ούρων. Δεν είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσουν. Ενώ το αμνιακό υγρό τρέχει ασταμάτητα, τα ούρα κάποια στιγμή σταματούν. Επίσης το χρώμα του αμνιακού υγρού είναι λευκό ενώ των ούρων είναι κιτρινωπό και έχει τη χαρακτηριστική οσμή. Ένα τεστ που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τη διαφορά είναι η χρήση λεπτής σερβιέτας. Όταν πρόκειται για ρήξη θυλακίου κάθε φορά που θα αλλάζετε σερβιέτα θα είναι συνεχώς βρεγμένη ενώ όταν πρόκειται για ούρα θα είναι στεγνή. Σε κάθε περίπτωση ειδοποιείτε τον γιατρό σας ή τη μαία σας. Όταν η γυναίκα διανύει το πρώτο στάδιο του τοκετού και δεν έχει γίνει ρήξη του θυλακίου τότε κάνουμε εμείς τεχνητή ρήξη θυλακίου για να βοηθήσουμε και να συντομεύσουμε το χρόνο του τοκετού. Τα σημάδια έναρξης τοκετού μπορεί να εμφανιστούν είτε ξεχωριστά είτε σε συνδυασμό.

;);)

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσιααααααααααααααααααααα καλοριζικο λοιπον το 10 το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

με πολλα μωρακια να ερχονται σ'αυτο το ποστακι!!!!!!

αντε κοντευουμε κοριτσακια μου!!!!!!!

τωρα εχουμε σειρα μαρια 12 , δωρα , μυριαμ , νασια , εγω.....!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι καλα!!!!!!

φιλεναδες σας αφηνω παω να ξαπλωσω γιατι ποναω πολυ κ εχω πολλες συσπασεις απο χθες το βραδυ!!!!!

τα λεμε μετα!!!!!

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααααααααααααα γεννησε το μαρακι μας???????????????

να σας ζησει κοριτσαρα μου, παντα γερο δυνατο κ ευτυχισμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια τι κανετε??

εγω εχω τα νευρα μου, πηγα με τον αντρα μου στο νοσοκομειο να μου γραψουν την αδεια ( η τελευταια μου μεχρι τη νομιμη) κ ενω ειχαμε ραντεβου περιμεναμε εκει 2.5 ωρες!! ε ελεος ρε πουστη τι μου κλεινεις ραντεβου!! κ μετα οταν μου την εγραφε (εγω ημουν κομματια) ειχε αρχισει κ με πονουσε η κοιλια μου κ την κρατουσα κ μου λεει μεσα στην ειρωνια ααα μη σε βλεπω να κρατας την κοιλια σου γιατι θα αρχισουν οι συσπασεις στ ααληθεια

βλαμμενη γυναικα.. τσατιστηκα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε Λενάκια τι μ@λ@.....νη ήταν αυτή!!!!!!!!!!!!!

Να βρεθεί κάποιος να την πλακώσει στο ξύλο!!!!!!

Είναι και γυναίκα!!!!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted:

Ηλιαννάκι μου έχεις συσπασούλες ε;;;

Εμένα με πονάει η μεση μου σήμερα.........

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΑ 12 ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΠΑΣΟΥΛΕΣ ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ Ε?Κ ΓΩ ΕΙΧΑ ΛΙΓΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

ΛΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΛΑΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

ΝΑ ΠΩ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΝ ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΡΟΣ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ Κ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια!

Πω πω, πότε φτάσαμε στο δέκα; Καλορίζικο, με πολλά γεννητούρια!

Γέννησε η Μαρία; Να τους ζήσει, καλή λοχεία να έχει η κοπέλα και την περιμένουμε να μας αφηγηθεί την εμπειρία της!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί είχα στείλει ένα άρθρο για δημοσίευση σ' ένα από τα καλύτερα επιστημονικά θεολογικά περιοδικά της Ελλάδας και το δέχτηκαν! Τώρα πρέπει να στρωθώ στη δουλειά, γιατί πρέπει να κόψω από παντού για να μείνει το μισό, γιατί είναι τεράστιο.

Λένα, τι να πω για τη γιατρό...;

Μαρία (12), όταν παραθέτεις κάτι, βάζε και από πού το πήρες, γιατί μια φορά είχε χρησιμοποιήσει μια κοπέλα κάτι άρθρα από έναν ιστότοπο, κι ενώ είχε βάλει όνομα συγγραφέα, μας την έπεσε ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας, ότι κλέψαμε τα άρθρα του και ότι θα κινήσει νομικές διαδικασίες.

Δε θυμάμαι τι άλλο γράψατε, σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα Μαρία μου δε το ήξερα!!!!!!!!!!

Άλλη φορά θα προσέχω τι σας επισυνάπτω!!!!!!! ;)

Τις πληροφορίες τις διάβασα απο την ιστοσελίδα του κ. Παράσχου (Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Εξειδικευμένος σε προβλήματα υπογονιμότητας και εξωσωματικής γονιμοποίησης. )

Ζητώ συγγνώμη αν δημιουργησα κάποιο πρόβλημα άθελά μου!

:shock:

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό μεσημέρι φουσκίτσες και καλορίζικο το Νο10!!!!!!!!! Νομίζω ότι σ'αυτό θα έχουμε κάμποσα γεννητούρια.....Μαρία12, Ηλιαννάκι, Μύριαμ, εγώ.......με το καλό να έρθουν όλα βολικά!!

Τελικά το κατάφερα το σπανακόρυζο που παρολίγο να ξεχάσω να το φτιάξω :shock: και το αποτέλεσμα???????? Η κόρη μου η τσαούσα έφαγε ψωμί με τζατζίκι :o:o:o Τί κρίμα......κι έγινε πολύ ωραίο...... :ymsigh:

Γέννησε το Μαράκι?????? Τί καλά!!!!!!!! Να σας ζήσει κοπέλα μου, να είναι γερός και καλότυχος ο μπεμπούκος και να τον χαίρεστε!!!!!!!!!! Καλή λοχεία να έχεις!!!!!!!!! Θα σε περιμένουμε να μας αφηγηθείς κι εσύ την εμπειρία σου!!!!!!!!!!!! Φιλάκια να του δώσεις στα πατουσάκια!!!!!!!

Άννα Μαρία συγχαρητήρια για το άρθρο σου που δημοσιεύτηκε!!! Το παιδικό δωμάτιο προχωράει?????

Συμπεθερούλα μου πάλι δουλειές??????? Κουρασμένο θα μου τον βγάλεις τον γαμπρό μου καλέ.......κάτσε λίγο να ξεκουραστείς!!!!!!!! Δουλειές το πρωί, καφεδάκι το απόγευμα......μετά απορείς που έχεις συσπάσεις και πονάς!!! Εγώ ούτε τα μισά από σένα δεν κάνω και γίνομαι πτώμα.......βέβαια έχω την ζιζανιοκτόνα μου να με ξετινάζει......

Μαϊμουδάκι αγενέστατη αυτή η τύπισσα...δεν της απάντησες τίποτα?????? Νομίζω ότι δεν θα κρατιόμουν και θα της έλεγα κάνενα....γαλλικό!!!!!!!!!

Ηλιαννάκι μου καλή ξεκούραση φιλεναδίτσα!!!!!!!

Μάλλον μόνη μου είμαι μεσημεριάτικα ε????? Τί να κάνω....τώρα κοιμήθηκε το θηριάκι μου......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσιααααααα καλοριζικο το Νο10 και με ενα πονο στα κοριτσια που γεννανε τωρα στα κοντα.Εμενα με κοβω γυρω στο 14 με 15 νομιζω καπου εκει!!Ελπιζω να μην γεννήσετε και εξαφανιστείτε ολες.... :lol::lol:

Νασιουλα εδω ειμαι να σου κανω παρεουλα.Πριν συμαζευα κι εγω τα πραγματακια της μπεμπουλας.Εβγαλα απο τις συσκευασιες τις πιπιλες της,την χτενα,βουρτσα,ψαλιδακι κτλ τα εβαλα σε ενα ομορφο φουξια καλαθακι....το ιδιο και τα σκουφακια,τα καλτσακια και τα χωρισα στο συρταρι,αλλα αν δεν ερθει η συρταριερα δεν μπορω να ξεκινησω να πλενω!!Και γενικα επαιζα με αυτα.Σημερα πηρα 2 κουβερτουλες,μια πλεχτη και μια λιγο σαν πολυ ελαφρυ παπλωματακι,αυτα που τα ξαπλωνουν και πανω τα μωρα ή τα σκεπαζουν στο καροτσι.Τι θερμοκρασια πρεπει να εχει το σπιτι οταν ερθουν τα μωρακια?κοντα στους 21 με 22 νομιζω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειμαικ εγω νασιουλα μου!!!!!!!

τελικα δεν κομηθηκα :(:( , ηρθε ο αντρς μου απο την δουλεια κ κοιμηθηκε αυτος!!!!

αχ με εχει πιασει κ ενας πονοκεφαλος συν ολα τα αλλα!!!!

αννα μαρια μπραβο συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!!!

νασιουλα μου η μικρη ουτε που το ακουμπησε το σπανακοριζο , ε???τελικα καλαθα εκανες κ θα το ξεχναγες!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασάκο γύρω στους 20 βαθμούς....αλλά μην αγχώνεσαι γι'αυτά.......αν τελικά γεννήσεις στην Γενική (το λέω ειδικά για την Γενική γιατί δεν ξέρω τί κάνουν στις άλλες κλινικές) κάποια στιγμή θα σας φωνάξουν όλες τις λεχώνες και θα σας κάνει ενημέρωση για όοοοοοολα αυτά ο παιδίατρος της κλινικής!!! Έπαιζες με τα πραγματάκια της φραουλίτσας ε????? Τί ωραία.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια να σας ρωτησω εσας που ειμαστε στο μηνα μας, εσεις εχετε υγρα απο κατω????? :?:

γιατι εγω κ λιγες μερες εχω αρκετα :roll::roll::roll:

γεια σου αναστασια μου, τι κανεις??? επαιζες με τα πραγματακια τηςμπουμπους ε???αχ τι καλα!!!!!!!

ναιη θερμοκρασια πρεπει να ειναι εκει γυρω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάντως έχω αρκετά υγρά Ηλιαννάκι μου και μάλιστα ορισμένες φορές είναι πολύ έντονα κίτρινα....ο γιατρός μου πάντως που με είδε προχθές μου είπε ότι είναι τα φυσιολογικά της κύησης......

Πολύ όμορφες οι κουβερτίτσες!!!!!!!!!!! Φαντάσου και την φραουλίτσα μέσα!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλιανακι μου καλα ειμαι εσυ πως εισαι?Με το ζορι κρατιεμαι να αρχισω να πλενω αλλα θελω και μερος να τα βαλω μετα!!

Νασιουλα αν δεν μου σπασουν τα νερα,που λογικα Βεροια θα γεννησω τοτε ετσι ειπαμε για γενικη κλινικη. Μονο εμας ενημερωνει ο παιδιατρος?οι μπαμπαδες δεν τα ακουνε?Γιατι ο δικος μου ειναι και ξεροκεφαλος και αν δεν τα ακουσει απο το γιατρο κανει του κεφαλιου του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:D:D:D:D:D geia sas koritsakiaaaaaaaa kaloriziko kai ayto to postaki mas!!!!!!!!tha exoume polla genitouria kai se ayto!!!!!!!!!!!!!!!

kale ti wraia pou einai twra pou genname oles siga siga!!!!!!!!!gemisame mwrakiaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

maraki mouuuuuuuuuuu na sou zhsei o kouklos sou koritsi mou geros kai kalotyxos se olh tou thn zwh na einai!!!!!!!tha se periemenoume gia tis leptomeries kalh loxeia na exeis!!!kai na mas filiseis ton mikrouli!!!!!!!!!

anastasia mou teleia einai ta kouvertakia sas!!!!!!!!!!!!

hlianna mou kai egw ota hmouna stis meres mou eixa para polla ygra!!!!einai fysiologiko........erxete o xrhstakossssssssssss!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P

milisa kai me thn aggelikoula to prwi sto facebook einai kserelamenh me ton gioka ths 2900 genithike to montelaki ths....htan poly psila kai den eixe oute ponakia oute diastolh giayto kai h kaisarikh...moiazei ston mpampa tou o mikroulis...ayrio tha vgei apo thn klinikh kai tha mpei otan vrei xrono na mas ta pei kalytera!!!!!!!!stelnei ta filakia ths se oles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P

eyxomai se ola ta koritsia me to kalo kai me enan pono!!!!!!!!kai na mhn mas ksexaseteeeeeeeeeeeeeee theloume enhmerwsh otan genisete

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία μου νομίζω ότι επιτρέπεται σε όποιον μπαμπά θέλει να ακούσει να είναι μέσα στην αίθουσα που γίνεται η ενημέρωση.......αν θυμάμαι καλά δηλαδή!!!!!!! Αλλά σε ενημερώνουν για πάρα πολλά πράγματα.......για την υγεία του μωρού (καλά αυτό έτσι κι αλλιώς περνάνε κάθε μέρα κι από το δωμάτιο και ενημερώνουν τις μανούλες)......για την καθημερινή του φροντίδα (θηλασμό, μπανάκι, γεύματα κτλ.)......και στο τέλος απαντάει και σε απορίες ο παιδίατρος!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα Μαρια μην αισθάνεσαι ασχημα...ίσα ίσα σε ευχαριστώ που με ενημέρωσες!!!!

Δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν και αυτά με τις δημοσιεύσεις!!!!

Πολλά συγχαρητήρια για το άρθρο σου!!!!!!!!!!! ^<img src=^'>

Αναστασία μου ωραία τα πραγματάκια της φραουλίτσας σου!!!!!

Με γεια!!!!!!

Ηλιαννάκι και εγώ μερικές φορές έχω αρκετά υγρά!!!!

ΑΧ!!!!Μπράβο στην Αγγελικούλα μας!!!!!!!!!

Μια χαρά ο μπέμπης της 2.900!!!

Αν θυμάμαι καλά τελευταία φορά ήταν κάπου 3100 και κάτι ...έπεσαν κοντά!!!!!

Να είναι γερό!!!!!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!!!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωχ κοριτσια λετε να σκασει μυτη πριν τις δυο βδομαδες?????ετσι το κοβω μαλλον με ολα αυτα που εχω...!!!

αναστασια μου πολυ ωραιες οι κουβερτουλες σας!!!με το καλο να σκεπασουν τη μικρη φραουλιτσα!!!!!

χριστινα μου τι καλα για την αγγελικουλα μας!!!θα περιμενουμε να μας τα πει!!!!!!

η φατσουλα σου τι κανει??????πως ειναι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Γκουντ μορνινγκκκκκκκ εβρι μπαντι!! Καλημέρα κορίτσια μου. Επιτέλους σήμερα μετά από πολλές μέρες δεν χρειάστηκα αποσυμφοριτικο  μύτης και χάπια για να μπορώ να λειτουργώ. Την πάτησα άσχημα με κρύωμα και ήμουν κρεβατωμενη.  @Elli13 αρχηγέ μου λιωνωωωω. Λιωνωωωω. Είδα την φωτό και συγκινήθηκα πολύ...αυτό το πλασματακι το ξέρουμε από όταν ήταν κύτταρο ακόμη..αχ υπέροχα συναισθήματα ❤️.  Διάβασα ότι μπόρεσα. Καλή επιτυχία @marinamanoulitsa ξέρω ότι είσαι ένα βήμα πριν το όνειρο σου! Πιστεύω δε σένα και σε αυτόν τον μήνα!  @Kate1992 χαχαχα πέθανα με το σχόλιο σου!! Ναι μαρή εσένα περιμένω εννοείται και βέβαια θα σε πιεσω να μείνεις έγκυος χθες για να πάρω και εγώ σειρά! Χαχαχ κανόνισε την πορεία σου. Μόνο αυτό σου λεω!! @Mpourmpouloεμείς τα λέμε φυσικά και εκτός, αλλά σου στέλνω και από εδώ μια ❤️🤗 @marilouuκαλή σου επιτυχία κορίτσι μου!! Όλα θα σου πάνε υπέροχα ❤️.  @Elk μου αγαπημένη δεν ξέρω κάτι γι αυτό που είπες..όμως σου στέλνω μια ❤️. Τόσο καιρό οπότε μπαίνω πάντα βλέπω πόσο βοηθητική είσαι απέναντι σε όλες μας εδώ! Πάντα εδώ για τις απορίες μας!!    Εγώ κορίτσιαπ μου σήμερα θα πάω για έναν δεύτερο υπέρηχο. Την Δευτέρα ήταν η 7η μέρα του κύκλου μου και είχα ένα ωοθηλακιο 15 χιλιοστά . Αυτή τη φορά ίσως να μη με έπιασε καλά η κλομιφαινη και λόγω κρυωματος. Πρώτη φορά συμβαίνει να κάνω με χάπια μόνο ένα ωοθηλακιο! Ο γιατρός προγραμμάτισε την σπερματεγχυση για την Μ.Δευτερα.  επειδή όμως εγώ αγχώθηκα ότι μπορεί μέχρι τότε να σκάσει ζήτησα να με ξαναδεί και σήμερα θα ξαναπάω. Αγχώνομαι μην τυχόν και γίνει η ωορηξια μου την Κυριακή που είναι κλειστά τα κέντρα και δεν προλάβω να κάνω την σπερματεγχυση 
    • Καλημέρα! Να ακούσετε το γιατρό σας! Με το καλό το μωράκι σας και μια καλή εγκυμοσύνη εύχομαι!
    • Καλημέρα σου! Να ακούσεις τον γιατρό σου, όσο δύσκολο κι αν είναι! Εννοώ στο να κάνεις υπομονή! Να ξέρεις γενικά θα έχεις άγχος αν όλα πηγαίνουν καλά! Κι αν κάτι δεν πάει, όπου και το απευχομαι, δεν είναι στο χέρι μας να κάνουμε κάτι! Το ότι είναι πίσω στις μέρες δεν σημαίνει απολύτως κάτι κακό! Μπορεί να είχες καθυστερημένη σύλληψη! Κάνε υπομονή και την προσευχή σου και σε 2 εβδομάδες να πας να δεις το παιδάκι σου και σου εύχομαι όλα να είναι καλά!!
    • Καλημέρα κορίτσια!! με το καλό κορίτσι μου καλή αρχή και αυτήν η φορά να είναι η τυχερη σου 🙏
    • Είναι να έχεις την κάμερα στο χέρι όλη την ώρα για να μείνουν οι συζητήσεις 😂😂😂 νομίζω είναι η πιο ωραία τους ηλικία…. Γιατί καταλαβαίνουν και αυτά ότι επικοινωνούν και προσπαθούν να μας εντυπωσιάσουν κάθε μέρα και πιο πολύ! Ε μωρέ και καβγάδες στο παιχνίδι είναι…εμένα μαλώνει με τον άντρα μου.,, μαμά ο μπαμπάς μου είπε αυτό μαμά ο μπαμπάς δεν μ αφήνει να πάρω το παιχνίδι… ειλικρινά νομίζω ο άντρας μου έγινε πιο μικρός από το παιδάκι μας 😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...