Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟΣ-ΒΑΡΟΣ


Recommended Posts

geia sas koritsia!kserw exete akousei polles fores gia to themataki mou alla sas parakalw apantiste mou giati tha skasw apo ti stenaxwria mou.

exw ena gio 4 minwn.ton thilazw apokleistika.peripou 2 minwn ekopse ta vradina geumata.diladi koimotane apo tis 9to vradu mexri 7 to prwi.mexri kai simera koimatai mexri k tis 8.einai isuxos,vrexei 5-6 panes tin imera kai genika den exoume kanena provlima.mou deixnei diladi oti xortainei.OMWS ton proigoumeno mina pire mono 400 grammaria kai auton 590.to thema einai oti parolo pou oi kampules tou einai ok an kai pire ligotero varos ap oti tha eprepe me vasi ta ;egomena tis paidiatrou, i idia epimenei na tou dwsw sumplirwma afou ton exw thilasei prwta vevaia gia na min ellatwthei i roi.kai an den to thelei na ksekinisoume kremes..

to mwro mou den prepei na akousw re koritsia?

sas euxaristw!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να πεις στη παιδιατρο να παει να κουρευτει!!!!! :P κι εμενα 5 μηνων πηρε μονο 200 γραμμαρια παρολο που πινει απο μπουκαλι (δικο μου γαλα) και ξερω ποσο τρωει!!!

Και ο μεγαλος μου γιος 9 μηνων ηταν 7,5 μονο κιλα παρολο που επινε ξενο γαλα!!! ή μαλλον τοτε δεν επινε καν,το ειχε κοψει κι ετρωγε κρεμες πρωι βραδυ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε καλε μια χαρα ειναι το βαρος!!!

κ ο δικος μου-πρωην παιδιατρος- τα ιδια μου ελεγε κ με ειχε βαλει στο τριπακι να αρχισω κρεμες κ ξενο γαλα κλπ

καθε μηνα ενα κ εναμησι κιλο πρεπει να παιρνουν τα παιδια???

για σφαξιμο θα τα παμε????

αντε μη στεναχωριεσαι, συνεχισε αυτο που κανεις, τα πας περιφημα! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην ακους τι σου λεει μια χαρα ειναι το παιδι καλε κ εμεις πηραμε τωρα το καλοκαιρι 200 τον ενα μηνα κ 300 τον αλλον κ??????? ολα μια χαρα κ τωραειναι σχεδον 7 μηνων κ ειναι 7,5 κιλα

τι θα τα κανουμε καλε τα παιδια μας σουμο????

συνεχισε οπως εισαι τωρα κ μην ακους βλακειες κ αγχωνεσαι μια χαρα τα πας

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το βάρος του μωρού είναι σούπερ.

Ηδη έχει διπλασιαστεί (και κάτι παραπάνω) κάτι που έπρεπε να γίνει μέχρι τον 6ο μήνα και εσείς είστε μολις 4.

Συνέχισε με τον θηλασμό και μην φοβάσαι καθόλου, να σκέφτεσαι ότι κάνεις το καλύτερο για το μωράκι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με τα κορίτσια , οπότε δεν τα επαναλαμβάνω.

Όμως θελώ να σταθώ αλλού.

Αν κατάλαβα καλά πέρα από συμπλήρωμα με ξενο σου προτείνει η παιδιατρός και εισαγωγή στερεών/κρεμών από τώρα;;;; :shock::shock::shock:

Μηπως ειναι καπως νωρίς; :roll::roll::roll:

Αν το ψαξεις θα δεις πως μετα τους 6 μηνες γίνεται η εισαγωγή στερεων, και φυσικά δεν υπάρχει κανένας ιατρικός λόγος να δωσεις κρέμες εμπορίου, αλλά ανετα μπορείς να ξεκινησεις όταν ερθει εκείνη η ώρα με φρούτα και λαχανικά.

Σ'αυτό το σαιτ http://pediatros-thes.gr/?page_id=216 λέει τα παρακάτω

Τα μωρά μπορούν να λάβουν στερεά τροφή όταν

Έχει ωριμάσει το έντερό τους στην πέψη και απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων (οπωσδήποτε μετά τους 4 μήνες)

Έχουν τουλάχιστον διπλασιάσει το βάρος τους από τη γέννηση

Μπορούν να κρατήσουν όρθιο το κεφάλι τους και να κάτσουν με υποστήριξη

Μπορούν να συντονίσουν τη μάσηση και την κατάποση

Μπορούν να κινήσουν τη γλώσσα τους πίσω-μπρος, δεξιά-αριστερά και άρα δέχονται την τροφή που τους δίνετε με το κουταλάκι και δεν τη βγάζουν βίαια με τη γλώσσα

Προσπαθούν και καταφέρνουν να πιάσουν διάφορα αντικείμενα

Δε φαίνονται απόλυτα ευχαριστημένα μόνο με το γάλα

Διεγείρονται από τη μυρωδιά ή την όψη των φαγητών στο τραπέζι

Σε ορισμένα μωρά (νευρολογικά προβλήματα, εντέρου, γαστρεντερίτιδες, αλλεργιες) ο παιδίατρος θα συστήσει η εισαγωγή στερεών τροφών να γίνει αργότερα

Ο σωστός χρόνος απογαλακτισμού πρέπει να καθοριστεί με τη βοήθεια του γιατρού σας, ο οποίος μπορεί να αξιολογήσει καλύτερα την πρόοδο και τις ανάγκες του μωρού σας.

Καλή συνεχεια και καλούς θηλασμούς.

Υγ. Κοιμάται σερί από τις 9 ώς τις 8 την άλλη μέρα;; Ζηλεύωωωωωωωωωωωω :((:((:((:((

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενα θα σου πω θηλασα, αποκλειστηκα 5 μηνες... το παιδι γεννηθηκε 3370 και 5 μηνων ηταν 5,900. εγω τι πρεπει να λεω... και μεχρι τωρα δεν εχει κοιμηθει κανενα βραδι σερι...στο 4ωρο ξυπναει.

Μια χαρα ειναι το παιδακι σου και δεν χρειαζεται συμπληρωμα... μην ακους βλακειες.

εμενα εβαζε 200-300 καθε μηνα μετα τον 3.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mια χαρα ειναι το μωρακι σου. Πηγαινε και σε αλλο παιδιατρο να τον δει. Εμεις παρακαλαμε να κοιματε την νυχτα τοσες ωρες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sas euxaristw kai pali.nai mou eipe oti an den pairnei to mpoukali tha tou ksekinisoume kremes..an einai dunaton.afou tis lew to paidi xortainei kai koimatai toses wres..k to vradu alla kai mesa sti mera..kai mou leei epeidi arkeitai s auto pou tou dineis..akoute pragmata...

ax koritsia ta xw parei sto kranio...

re koritsia sigoura den eimai egwistria?kserw gw?ola pernane apo to mualo mou...apo tin alli skeftomai oti to idio to mwro mou den tha mou pei re mana den xortainw me to gala sou..kala oxi etsi alla me ton tropo tou..xaxaxa...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάλιστα..... Διαβάζοντας όλα αυτά έχω αρχίσει και ανησυχώ για τη δικιά μου αλλά για ακριβώς το αντιθετο. Αύριο κλείνει τους 2 μήνες γεννήθηκε 3.970 και τώρα είναι 6.200!!! :shock:

Πρόγραμμα δεν έχει φτιάξει ακόμη, άλλοτε το βράδυ κοιμάται σερί 5 ώρες και άλλοτε ανά 2 ώρες ξυπνάει. Γάλα παίρνει μόνο το δικό μου όχι συμπλήρωμα και όλοι μου λένε ότι το παιδί είναι παχύ για την ηλικία του και να του κόψω. Ο παιδίατρος μου επισήμανε ότι είναι κάποια γραμμάρια παραπάνω αλλά δεν μου ανέφερε κάτι για πρόγραμμα, παρά μόνο όσο θέλει όποτε θέλει η μπουμπού :? Τελικά ο καθένας λέει ότι θέλει, αντε να καταλάβεις τι είναι σωστό για το παιδί!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

melitenia mou katarxin na sou zisei i korakla.

to mwraki sou gennithike outws i allws megaloswmo opote einai logiko na sunexizei na einai..ki o anipsios mou pou einai 2 minwn akrivws to idio varos me ti dikia sou exei kai trwei mono tis mamas to galataki.einai polu mikro gia na tou kopseis geumata..kala sou eipe o paidiatros..afou den trwei kseno den xreiazetai na agxwnesai!apla malllon den tha fate kremes emporiou otan ksekinisete sterea giati einai paxuntikes!na xairesai pou to galataki sou einai toso threptiko k min akous kanena..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα ξύπνησα πολύ καλά αλλά παρατήρησα ότι το στήθος μου κάπως ξεπρηστηκε - εξακολουθεί να είναι γεμάτο και να πονάει στην αφή αλλά δεν είναι πρησμένο όπως τις προηγούμενες μέρες. Οπότε κάπως άρχισα ν ανησυχώ, έκανα και τη μ*****α να γκουγκλαρω και με κυρίευσε το άγχος. Οπότε έστειλα μνμ στο γιατρό ο οποίος με πήρε πίσω κατευθείαν και μου Μ έβαλε στη θέση μου 😅😅 μου είπε πως αν δεν υπάρχει αίμα ή καφέ εκκρίσεις να μη τρελαίνομαι, αλλά καλά έκανα και τον ενημέρωσα για την ηρεμία μου περισσότερο 🙏 είπα να το γράψω κι εδώ για οποία χρειαστεί να το ακούσει ❤️ Κατα τ αλλά μίλησα και με την άλλη κολλητή μου η οποία κατενθουσιαστηκε και η χαρά της μου έδωσε πολύ θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Το μικρό μπιζελακι είναι ήδη τόσο αγαπητό σκέφτομαι και χαϊδεύω την κοιλίτσα μου 🤰🏼 ξέρω ότι κάποιοι δε συμφωνούν με τις ανακοινώσεις τόσο νωρίς, κι εγώ έτσι έκανα πέρυσι στην παλινδρόμη, αλλά δ αυτή την εγκυμοσύνη που το ξέρουν οικογένεια και κολλητές πραγματικά παρατηρώ ότι με βοηθάει να γεμίζω με θετική ενέργεια και κατευνάζεται το άγχος 🙏 είναι κάπως λυτρωτικό να έχω όλη αυτή τη στήριξη κι αγάπη ❤️
    • Ευτυχώς δεν έχω πολλά πάνω κάτω ακόμα και θα κανονίζω να γίνουν σε μέρες και ώρες που δε θα έχει πολύ κόσμο! Δεν ξέρω. Μου είπε να τα ξανά πούμε μετά τις 28 εβδομάδες. Αλλά τότε θα είμαι Αθήνα. Τεσπά δεν πειράζει... Ότι χρειαστεί θα κάνω για την μπεμπούλα μου! Θα δω τι θα μου πει και η καινούρια γιατρός όταν με δει αλλά τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια είναι η αλήθεια! Και μάλλον επειδή είναι το 1ο μου παιδάκι και σε προχωρημένη ηλικία είναι λίγο υπερπεοστατευτικός!!! 
    • Καλά αποτελέσματα το ξέρω ότι δεν θα έχω τουλάχιστον να μην έχει ξεφύγει πολύ😅 δεν ξέρω ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα γιατί έχω και άλλες εξετάσεις όποτε λογικά θα μου τα στείλουν όλα μαζί 
    • Είναι ταλαιπωρία το ταξίδι και όσο περναει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο δύσκολο είναι η αλήθεια Ωχ γιατί σου είπαν όχι για το μπάνιο στην θάλασσα ;    εγω τον καινούργιο γιατρό δεν τον ρώτησα αλλά ο παλιός μου είχε δώσει το οκ στην πρώτη εγκυμοσύνη τουλάχιστον..για αυτήν δεν ρώτησα θέλει τον άλλο μήνα που θα πάω να το ρωτήσω  και εμείς έχουμε ζεστουλα, σκόνη λίγη για την ώρα δεν με ενοχλεί 
    • Ωωωω άντε καλά αποτελέσματα να έχεις!!!να μας πεις την εμπειρία σου κ τα αποτελέσματα (δεν ξέρω αν βγαίνουν αμέσως)
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...