Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο16! Γεννητούρια Τέλος!!!!

Recommended Posts

KALHMERA KORITSIA MOU EDW EIMASTE KAI EMEIS!!!ARWSTH KAI EGW TONIA MOU THN ARPAKSA RE GAMWTO KAI EGW TREMW MHN KOLISW TO MPEMPI....PHRA VITAMINES C PHRA KAI MASKA GIA TO PRWSOPO KAI O MPEMPIS ME KOITAEI KALA KALA OTAN THN FORAW....EYXOMAI NA GINOUME GRHGORA KALA...THELW NA TON FILISW KAI NA TON ZOULIKSO KAI DEN MPORW.....AFHSTE POU ME AYTHN THN MASKA SKAWWWWWWWW !!!!!!!!

KATERINAKI MOU TI PERASE MWRE TO MWRAKI SOU!!!!!!FANTAZOMAI SE TI KATASTASH THA VRISKOSOUN....AX MAKARI NA MHN KSANAPERASEI TIPOTA O MIKROS OSU KAI NA EINAI GEROS APO EDW KAI PERA!!!!!KAI OLA TA MWRAKIA MAS!!!!!!!

TELIKA NAI FTHINOPORISE GIA TA KALA...POLY PSIXROULA EXEI!!!!!!!!

PWPW ANTE NA KSANAKATEVASOUME TA XEIMWNIATIKA PALI....KAI EIMAI SIGOURH PWS DEN THA MOU ARESEI TIPOTA KAI DEN THA MOU KANOUN KIOLAS...MONO ENA TZIN MOU KANEI PROS TO PARWN APO TA PANTELONIA MOU!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερούδια κοπέλες και Γιώργο

Μαράκι θα χετε ως θέμα το ποδόσφαιρο. Δεν το περίμενα καθόλου. χεχεχεχε.

Τόνια μου περαστικά σου, μεγαλώσατε πολύ ψηλό το μωράκι σου.

Τιτίνα μου περαστικα και σε σένα.

Ναι φθινόπώριασε και είναι ωραία, έβρεχε ψες, ήταν τέλεια. Σήμερα θα πάμε για τη δεύτερη δόση εμβολίου - σταγόνες όμως- γαστρεντερίτιδας.

Χθες πήγαμε στο χωριό του άνδρα μου γιατί ήταν το πανηγύρι τους. Έκαναν περιφορά του Αγίου και έπαιζαν τις καμπάνες και πέρασαν και απ το σπίτι του άνδρα μου. Ο μικρός παρακολουθούσε εκστασιασμένος ενθουσιάστηκε χαμογελούσε και μέσα σ ένα λεπτό λες και τον επίασε κρίση. Δεν ξέρω τι έπαθε, άλλαξε ύφος και ξεκίνησε ένα σπαρακτικό κλάμα με λυγμους. Οτι και αν κάναμε δεν σταματούσε. Του μιλούσα, τον νανουριζα, του τραγουδούσα, δοκίμασα να το βάλω στο στήθος μήπως και ηρεμήσει τόσο χειροτέρευε. Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Με το που με έβλεπε και εμένα και το μπαμπά του να προσπαθούμε να τον ηρεμήσουμε τόσο εξοργιζόταν. Αφού πήγε 30-45 λεπτά κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου απ την εξάντληση και μ ένα πολύ παραπονούμενο βλέμμα. Η φάση ήταν ότι στην πεθερά μου είχε κόσμο για τραπέζι και όλοι, αντι να μας αφήσουν ήσυχους να ηρεμήσουμε το μωρό πηγαινοέρχονταν στο δωμάτιο και ρωτούσαν τί έχει λες και εμείς ξέραμε.

:evil::evil: Η πεθερά μου έβγαλε το συμπέρασμα ότι μας το ματιάσανε και το ξεμάτιασε.

Όταν ξύπνησε ήταν άλλος άνθρωπος χαμογελαστός, ευτυχισμένος. Αγχωθηκα η αλήθεια.

Άντε ξυπνήστε και οι υπολοιπες.

καλημερουδιαααααααααα...ξυπνησαμε,φαγαμε,αλλαχτηκαμε κ τωρα κοιμομαστε.στειλαμε κ την αδερφουλα μας στο σχολειο κ τωρα η μαμα απολαμβανει το φραπεδακι της...αφου εκανε κ μερικες δουλιτσες....

περαστικα στα αρρωστα κοριτσακια κ γρηγορα να γινεται καλα...εγω τρεμω την ωρα που θα μου κουβαλησει η μεγαλη τιποτα απο το σχολειο.κ ειδικα τον αλλο μηνα που αρχιζουν οι ιωσεις...μακαρι να κρυωσει ο καιρος γρηγορα να σκοτωσει τα μικροβια,να μην κολλησει κανενα μωρακι κ να εχουμε ενα ησυχο χειμωνα.εμεις εχουμε πρωτο εμβολιο αρχες νοεμβρη κ ευχομαι να μην γινει τιποτα κ χτυπησουμε πισω.αν κ ο παιδιατρος μου ειπε οτι τα μωρα που θηλαζουν δεν κολλανε τιποτα...πρεπει να ειναι κανενας καραμοηνατος ιος για να κολλησουν.χαρακτηριστικα μου ειπε οτι πιο πολυ θα εχω αρρωστη την μεγαλη που παει σχολειο παρα το μωρο...μακαρι να εχουμε ενα ησυχο χειμωνα γιατι περυσι με τα νοσοκομεια ηταν φρικη.

εμεις σημερα εχουμε λιακαδα αν κ το πρωι εχει μια ψυχρα....τις δυο προυγουμενες μερες εβρεχε.χθες εβγαλα κ τα χειμωνιατικα της κορης μου...δεν ξερω τι να της φορεσω...το πρωι φευγει με κρυο κ μετα που βγαινουν εξω στην αυλη γινεται μουσκεμα.σιγα σιγα θα αρχισω κ με τα δικα μας.

αρχισαμε ηδη να μιλαμε για βαφτισεις...αχ τι καλα...αντε να λεμε κ ιδεες...εμεις λεμε για τελη μαιου με αρχες ιουνιου...αν δεν εχουμε τιποτα ευχαριστο απο την νονα μας(βαλανε μπρος για το 2ο)...κ αναλογως ποτε θα ερθει ο αδερφος μου απο τα ξενα.αλλα ηδη αεχω αρχισει να την σκεφτομαι...θεμα,χρωμα κ αλλα τετοια.

Καλημερα!!!

περαστηκα στα στα αρρωστα μωρακια και μαμαδες!!!

Συμπεθερα κουκλα η νυφουλα μου...φτου φτου!!!!

Μαρακι μια μερα διαφορα...χιχιχιχι...λεμε 7 γιατι θα τον βγαλουμε Ιωαννη και γιορταζει..αλλα ακομα δεν ειναι σηγουρο..ακομα δεν εχω αποφασισει για νονο-νονα...

Παω να σηδεροσω!!!

καλημερα συμπεθερα.........χαθηκαμε...σε τρεχουν οι αντρες σου?ο μεγαλος ακομα δεν τον πηραν παιδικο?

ειπες σιδερο.......ουπς εχωκ εγω κατι λιγα :?:?:?

Καλημέρα Γιώργο μου!Τι κανεις?? Όντως τελεια η μυρωδια της βροχης!

Χριστινάκι κι εσύ άρρωστη??Περαστικά σου!!

Χρυσταλλένη μου εμ τι θα είχαμε??? :lol::lol::lol: Ηθελα κι εγώ πριγκηπα στην αρχη αλλά μετά βρηκα ωραία πραγματα με ποδοσφαιρο κι ειπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικο!! :D

Μιχαέλα μου να της βαζει ένα ζακετάκικι ας το βγάζει μετά..

Καλό σιδερο Χρύσα μου!

Μεγάλο θεμα τα ρούχα...εδώ στο σπιτι εχει ψυχρούλα τώρα, αφού κι εγώ κρύωσα και του εβαλα μακρυμάνικο.Θα σκάσει λέτε??Στο μεταξυ με πήρε ο άντρας μου ότι μια υπεραγορά έχει προσφορά πάνες ναννυς 50% έκπτωση! Δεν του βάζω ναννυς αν κ τις ειχα δοκιμασει στην αρχη...Λεω να πάω να πάρω..είναι καλή ευκαιριά

Χρυσταλλένη και Γιωργο στον Ορφανιδη ειναι η προσφορα!

Ασε συμπεθερα..Βεγγος!!!

Ο μεγαλος παει παιδικο...εχει πολυ καλη προσαρμογη δεν εχω παραπονο...το μαναρι μου

Ειχαμε βεβαια την πρωτη μας ωτιτιδα...ευτυχως ελαφρια

maraki mou kalimera entaxi emis voleftikame me aftes tou lidl einai poli aporroftitikes kai stin timi 10 evro. ;);) nannies eixame dokimasi otan mas edosna stin kliniki digmata den mou aresan katholou. me ta huggies mexri tora imastan happy an thes na ta dokimaseis alla ta exoun 18 evro ta 76 .

...με αυτην την αλλαγη του καιρου , το μωρακι μας παλι εκανε πυρετo ψες 2 εβδομαδες περασαν απο την ημερα που ειχε αρρωστησει και να παλι τα ιδια εχουμε δεν μπορω να καταλαβω πως καθε λιγο αρρωστα ., προσεξα οτι εκει στον σταθμο του βγαζουν τι κλατσες , ψες το ντυσαμε με εποχιακα με μακρομανικο και σημερα ετσι το πηραμε στον σταθμο της ΤΟΝΙΣΑΜΕ να μην του βαλει κοντομανικα ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ. :( :( ευχομαι αυτην την φορα να την γλυτωσουμε. εχω σπασει με καποια πραγματα εκει στον σταθμο βρε παιδια ειλικρινα δηλαδη ουτε και τα βασικα δεν γινονται σωστα! :twisted:

Γιωργο μην μου λες τετοια γιατι κι εγω οσο σκεφτομαι οτι θα τον στειλω στον σταθμο... :(

Ποσα παιδακια εχει εκει? Αν ειναι πολλά ευκολο να αρρωστησει...

Περαστικα του κι ευχομαι να του περασει συντομα!

Οι ναννυς ουτε κι εμενα μου αρεσαν ιδιατερα αλλά κι οι huggies μου φανηκαν χοντροκομμένες.Βαζουμε λιμπερο κ παμπερς.Σημερα δοκιμασα μια απο το lidl που την ειχα σε δωρο που μου εφεραν κ μου φανηκε καλη.

μαρακι εγω στην πρωτη μου κορη χρεισιμοποιουσα απο τα λιντλ κ ημουν πολυ ευχαριστημενη.κ πανω στο χρονο φορουσαμε τα βρακακια πανες...πολυ βολικες κ αλλαγμα στο αψε σβησε...

Καλημερααα διαβασα οσα νεα μπορουσα...για κακακια ειδα...βαπτισεις και παιδικους...απο κακα εμεις μια χαρα παμε δεν εχω παραπονο...και απο φαι αλλο τιποτα...την ημερα μπορει να φαει και ανα μια ωρα ανα 2 ανα τρεις...οπως της ερθει...το βραδυ ομως δεν μπορω να πω..χτυπαει 5ωρο...το μονο θεμα που εχουμε ειναι με την πιπιλα..δεν την πολυθελει...θελει στιθος και εγω δεν θελω να εχει το στιθος πιπιλα...της ερχεται αναγουλα νευριαζει τραβαει μαλλια,μαγουλα...αμα δει και αποδει...τελικα βαζει πιπιλα...αλλα μεχρι να ξανακοιμηθει ...ειναι η ωρα να ξαναφαει..τουλαχιστον δεν κλαιει..απο κολικους τιποτα ακομα αν και ειναι νωρις..ειμαστε στις 2 βδομαδες οποτε εχουμε καιρο...ο Χριστοφορινος παει σχολειο και κατα τον Νοεμβρη νομιζω θα κανει το εμβολιο της γριπης για να μην κολλησει κατι και κολλησει και η μικρη μετα...αυτα..σας αφηνω και ελπιζω να βρω χρονο να ξανα μπω..μιλαμε πολυ τρεξιμο...ουτε να φαω εν μπορω...αφου νυσταζω τοσο που σκεφτομαι τι ειναι καλυτερα να κοιμηθω η να φαω....αχχχχ

Τι κάνετε κορτσούδια μου????

Εμείς καλά είμαστε…… ο μικρός κάνει νάνι στο ρηλαξάκι του αν και σε λίγο θ΄αρχίσει να νιαουρίζει…. αλλά είναι πολύ πονηρός ο σκατούλης…. άμα τον έχω δίπλα μου & του μιλάω όλα καλά…. άμα τον αφήσω (κι ας κοιμάται!!!!) και δε με δει κοντά του (ή δεν ακούσει τη φωνή μου αφού συνεχώς του μιλάω να ξέρει πως είμαι εκεί!!!!) βάζει τα κλάματα!!!!

Απόψε πάλι δεν κοιμηθήκαμε!!!! Ο μικρός ξεκίνησε να τρώει κατά τις 1 (1η νύχτα του δώσαμε δικό μου γάλα!!!!) κι έφτασε 3…. και δεν ήθελε με τίποτε να κοιμηθεί!!!!! Το μάτι γαρίδα!!!! Εγώ κουτουλούσα…. ο μπαμπάς κοιμότανε…. τα νεύρα μου τσατάλια!!!! Ώσπου κάποια στιγμή ήρθε τον πήρε & ξαπλώσανε μαζί στο κρεβάτι!!!! Σε λίγα λεπτά είχε ξεραθεί ο μπέμπης…. βρε… βρε… σαν πολύ τον έχουμε καλομάθει με φαίνεται!!!!

Εχθές την ώρα που ο μπέμπης έκανε νανάκια στο κρεβάτι μας (αχ ο πασάκας μου θέλει τις άπλες του!!!) ο μπαμπάς πήρε την κάμερα & πήγε να τον απαθανατίσει (γμτ…. ξέχασα να δω μήπως ήθελε κι η πάνα του μπαμπά άλλαγμα!!!!!) κι εγώ όμως δεν πάω πίσω!!!! 850 φώτος την ημέρα τον βγάζω!!!!

Έχω μειώσει αρκετά τ΄αρμέγματα…. αφού με αδειάζει σχεδόν συνέχεια το νινί!!!!! Έτσι…. να το

ξεφορτώνομαι σιγά-σιγά το σκασμένο που με πονάει!!!!! Χθες κοιμόμασταν μέχρι τις 2 το μεσημέρι!!!! Όλες αυτές τις ώρες ήμασταν αγκαλίτσα με το νινί κι όταν μου κλαψούριζε του έβγαζα το βυζί φόρα-παρτίδα & θήλαζε….. κι ο σκατούλης…. θήλαζε…. αποκοιμόταν…. του γαργαλούσα αυτάκια να ξυπνήσει να συνεχίσει το μαμ αφού με το ζόρι θήλαζε 5΄κάθε φορά…. ελάχιστο δλδ…. μου έσκαγε γελάκι & συνέχιζε τον θηλασμό…. όλο αυτό έγινε πάμπολλες φορές…. κι όταν ξύπνησε για τα καλά πια το μεσημέρι…. ήπιε κι από το μπιμπεράκι….. φαγανό το μανάρι μου….. φτου-φτου…. να μου στρουμπουλέψει!!!!!

Το θέμα με τα κακάκια μας εξακολουθεί… πάλι χθες δεν έκαμε καθόλου αλλά σήμερα πρωί-πρωί…. αφέθηκε!!!! Λέμε τελικά να του δίνω κάθε πρωί να πίνει χαμομηλάκι…. κακό δεν είναι…. έτσι δεν είναι???? Του βάζω κι ελάχιστη ζαχαρίτσα και μία χαρούλα το πίνει!!!

Ωραία δρόσισε ο καιρός…. αχ να μείνει έτσι…. αλήθεια πώς τα ντύνετε τα νινάκια σας??? εμείς είμαστε τώρα στο σαλόνι…. έχουμε 27,4 βαθμούς (έχω θερμόμετρο χώρου κι εδώ και στην κάμαρα) και του έχω φορέσει 1 κορμάκι…. η Παιδίατρος μας είχε πει ως 27-28 βαθμούς είναι τέλεια θερμοκρασία & να τον έχω μόνο με την πάνα του… αλλά τώρα έχει ψύχρα…. δεν πιστεύει να σκάσει….. εεεε…..

Πολλά τα νέα σας…. ότι θυμάμαι θα σχολιάσω….. ΟΚ????

Μιχαέλα μου όλες περνάμε μία περίεργη φάση τώρα….. είναι και οι ορμόνες στη μέση…. μην ακούς κανέναν κι ασχολήσου μόνο με τα κοριτσάκια σου!!!!!! Μια χαρά μανούλα είσαι!!!!!! Μην ακούω χαζάάά!!!!!!!! Και με γεια η τουαλέτα!!!!

Ντιοσάκι μου….. κι εμένα χάκερ προβλέπεται να γίνει ο μικρός…. μόλις τον παίρνω αγκαλιά κι αρχίζω να χαζεύω στο ιντερνέτι…. γαρίδα το μάτι του κι αμέσως ηρεμεί!!!!! Όσο για τα σελτεδάκια…. έχω φάει συντριβάάάάνι!!!!!! Ουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Nikol μου ο μικρός σου είναι πολύύύύύύ φάτσα!!!!! Γέλασα πολύ με την ομπρέλα!!!! Ανυπομονώ κι εγώ για τον 3ο μήνα εάν όντως ισχύει αυτό με τα πονάκια…… να ηρεμήσει ο μπουμπούκος μου…. εμένα δε με νοιάζει…. το νινί να μην ταλαιπωρείται!!!!!

Αχ Κατερινάκι μου περαστικά σας καλό μου!!!!!! Πω πω ταλαιπώρια το μπεμπάκι μωλέέέ!!!! Να μην ξαναταλαιπωρηθείτε κοριτσάκι μου ποτέέέ!!!!!!!! Σιδερένιος ο κούκλος σου!!!!!

Ξεκαρδίζεται ο κούκλος σου Μαράκι μου???? Κι εμένα κάποια στιγμή…. ξεράθηκε στα γέλια μέσα στον ύπνο του!!!!!! Κάποιο ωραίο ονειράκι θα έβλεπε φαίνεται…. έχω παρατηρήσει τις τελευταίες 2-3 μέρες πως την ώρα που θηλάζουμε…. γαντζώνει το βυζί μην του φύγει!!!!!! Αλλά έχει σκληρά νυχάκια!!!!! Μήπως πρέπει ν΄αρχίσω να του τα κόβω???? Αρχίζεις κι εσύ να κοιτάς για τη Βάπτιση…..

Chrystalleni μου ωραία η σκηνή που περιγράφεις με το περιστρεφόμενο…. φαίνεται να το ευχαριστιέται ο Αντρέας σου!!!!!! Οι θηλές πονάνε άμα τις αφήσω πολύ ώρα χωρίς άρμεγμα ή άμα είναι λαίμαργος ο μπεμπούκος μου & μου τις πληγώνει!!!!!! Όταν πρωτοξεκίνησα το θήλαστρο προσπαθούσα ν΄αρμέγομαι τουλάχιστον 8-10 φορές στο 24ωρο όποτε προλάβαινα βέβαια!!!! Τώρα το έχω μειώσει στις 5-6 αλλά βάζω πολύ πιο συχνά & για περισσότερη ώρα τον μικρό στο στήθος!!!!! Καλύτερα…. αυτός είναι κι ο σκοπός μας άλλωστε…. να μάθει το νινί το στήθος καλά & να ξεφορτωθώ το θήλαστρο!!!!!! Να μπορώ να πάω και μία επίσκεψη σας άνθρωπος… όχι τώρα που κουβαλάμε 800 τσιμπλέκια μαζί μας!!!! Μπιμπερό…. θήλαστρο….. θερμαντήρα…. απαπαπα!!!!!

Γιώργη με το καλό η Βάπτισή σας!!!!! Χειμερινή…. εεεεε…. θα είναι ξεπεταρούδι για τα καλά ο Χρυσοβαλάντης σας ως τότε!!!!! Κι εγώ λατρεύω αυτόν τον καιρό….

Μαράκι μου να χαίρεσαι τη βαφτισιμιά σου!!!!!! Περάσατε καλά στο party???? Αααααχ….. κι εγώ θέλω πολύ να βαφτίσω 1 παιδάκι!!!!! Χρόόόόνια τώρα…… μα δεν έτυχε ακόμη!!!!!!! Εμάς την ερχόμενη εβδομάδα έχει γενέθλια η ανιψιά μας…. δεν ξέρω αν σκοπεύει να της κάνει party η συννυφάδα μου αλλά το πιο πιθανόν είναι να μην πάμε…. η μικρή πηγαίνει στο Νηπιαγωγείο & θα έχει πολλά παιδάκια εκεί…. φοβάμαι για τον μπέμπη μου!!!!

Έλα βρε Χρύσα μου!!!!! Και σε σκεφτόμουνα!!!!!! Χάθηκες έτσι ξαφνικά….. περαστικά κορίτσι μου στον Χριστοφοράκο σου!!!!!! Σιδερένιος!!!!! Είναι καλύτερα τώρα ο κούκλος σου????

Βλέπω κοριτσάκια μου όλες χειμωνιάτικες Βαπτίσεις θα κάνετε!!!!!! Εγώ πάλι θέλω τον Μάη…. να Βαπτιστεί ο….. μικρός μας να προλάβω κι εγώ να χάσω μερικά κιλάκια!!!!! Αφού την καλύτερη δίαιτα με κάνει το γιαβρί μου!!!!!! Έχω ήδη χάσει 2 από τα προ-εγκυμοσύνης!!!!! Το θέμα μας το έχω ήδη διαλέξει!!!! Στρουμφάκι!!!! Τον αποκαλώ συνέχεια έτσι τον γιόκα μου!!!!! Άσε που έχω κι αδυναμία στο συγκεκριμένο παιδικό!!!!!

Τόνια μου….. περαστικά σου κοριτσάρα μου!!!! Υπομονή με τη μάσκα…. τα ξέρω από τη συννυφάδα μου…. κι εμείς έχουμε το 1ο μας εμβόλιο σε 2 εβδομάδες….. οπωσδήποτε θα πάμε μαζί με τον μπαμπά μας γιατί εμένα θα με πιάσουνε τα κλάματα…. πώς να κάνω το νινί να μην πονέσει???? Μπαααααα……

Τιτινάκι μου περαστικά σου μικρούλα μου!!!!! Κι εγώ τρέμω μην κρυώσω….. δυστυχώς αρρωσταίνω πολύ εύκολα το χειμώνα…. ας μην μου έμοιασε σε αυτό το νινί μου!!!!! Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο φάρμακο….. ναι…. φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι!!!!! Εγώ προσωπικά το σιχαίνομαι…… αλλά πρέπει να πίνω αφού πίνω και σίδηρο!!!!

Chrystalleni μου είναι δύσκολη φάση…. να κλαίει το νινί να μην ξέρεις το γιατί & να μη μπορείς να κάνεις τίποτε!!!! Δε νιώθεις σα να χάνεις το μπούσουλα???? Όταν είναι ο καλός μου εδώ… ΟΚ…. αλλά σαν είμαι μόνη μου…. τα παίζω!!!! Φοβάμαι το κάθε τι!!!! Ααααα…. ναι το θυμήθηκα…. οι πεθερές όλο συμπεράσματα βγάζουνε!!!!

Εύη μου….. πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!! Υπομονή…. θα στρώσουνε τα πράγματα!!!!!

Αααααα….. δε σας είπα…. μου τηλεφωνήσανε νωρίς το πρωί από….. αχ δε θυμάμαι τώρα πώς μου το είπανε…. τέλος πάντων…. να μην πολυλογώ…. πως έρχεται σύμβουλος υγείας (κάπως έτσι μου το είπε) και μας φέρνουνε λέει και βιβλία με συμβουλές για το νινί…. τους είπα πως δεν θα είμαι εδώ…. έχει βουήξει ο τόπος κι εδώ στο ΜΑΜΜΥ υπάρχει θαρρώ αντίστοιχο θέμα…. περί πλασιέ δεν πρόκειται???? Πιστεύω το έχετε ακούσει κι εσείς…. εννοείται…. δεν ανοίγω την πόρτα μου πλέον σε κανέναν…. δεν είμαι μόνη μου πια…. έχω το παιδάκι μου!!!!!

Σήμερα γιορτάζει η κουμπάρα μου (Ξανθίππη) και μία παλιά πολύ καλή μας φίλη (Πολυξένη) με την 1η έχουμε κόψει παρτίδες εδώ και χρόνια (ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί τελικά) αλλά σκέφτομαι να της τηλεφωνήσω στη δουλειά…. με την 2ην έχουμε να μιλήσουμε 1 χρόνο…. είχαμε παρεξηγηθεί κάποτε αλλά δειλά-δειλά ξαναμιλάμε πού & πού χωρίς να μοιάζει να έχει χαλάσει κάτι την παλιά φιλία μας!!!! Θα της τηλεφωνήσω το βράδυ στο σπίτι…. πέρυσι στη Γιορτή της ήταν έγκυος στο 2ο μωράκι της…. και τις 2 τις ξέρω κοντά 20 χρόνια και με πονάει που έχουνε γίνει κάπως τα πράγματα…. καμιά δεν ξέρει για τον μπεμπούκο μου….

Το απόγιομα έχει βολτίτσα στο S/M!!!!! Θα πάρω φύλλο & κοτόπουλο & τυριά τριμμένα να φτιάξω κοτοτυρόπιτα…. τη λιγουρεύτηκα!!!!! Αν τι θυμηθώ θα περάσουμε από τον Οπτικό μας να μου σφίξει λιγάκι τον σκελετό στα γυαλιά…. γιατί μάλλον ξεχείλωσε από τα κιλά της εγκυμοσύνης…. είχε παραστρογγυλέψει το πρόσωπό μου!!!!

Αυτάάάά!!!!!!! Η έκθεσή μου έλαβε τέλος!!!!! Μάκια σε όλες!!!!!!

Πιπιτσα βαλε τη συνταγη με την κοτοτυροπιτα,..νοστιμη ακουγεται!

Γιατι βαζεις ζαχαρη στο τσαγακι?Νομιζω δεν κανει.... :?

Μιχαελα μου πραγματι οι πανες βρακακι ειναι πολυ ευκολες!

Ευη μου αφοι κοιμαται εστω 5ωρο το βραδυ ειναι πολυ καλα!

Βρε Πιπίτσα, εγώ είμαι η φιλόλογος εσύ γράφεις εκθέσεις;;;; :lol: Σου βάζω άριστα που προλαβαίνεις και τα σχολιάζεις - σύμβουλεύεις. :D:D

Ούτε εμένα μ αρέσουν τα nannys, πολύ χοντροκομμενα τα βρίσκω. Γιώργο το μέγεθος 2 huggies το βρήκα σχεδόν 10 ευρώ και το μέγεθος 3 11,50. Νομίζω όμως ότι στην Πάφο δεν έχετε υπεραγορά ΜΕΤΡΟ. Βέβαια είναι προσφορές μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Όταν ακούω για τέτοια πράγματα με σταθμούς χαίρομαι που έχω τους γονείς μου να μένουν από κάτω.

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!! Τί μου κάνετε?

Χάθηκα, το ξέρω, αλλά έχω πρόβλημα με το laptop, μου κολλάει συνέχεια. Για απόσυρση το βλέπω.

Περστικά σε όλες τις αρρωστούλες.

Η μικρή έχει φτάσει αισίως τα 6200γρ. και 61εκ.

Κοιμάται όοοοοοολη τη νύχτα και είναι γενικά πολύ-πολύ καλό μωράκι. Ελπίζω να παραμείνει έτσι.

Εμείς πάμε για βάφτιση τον Νοέμβρη και το θέμα μας θα έιναι μάλλον βατραχάκι.

Χρυσταλλένη μου να χαιρεσαι σιγουρα!Μεγαλη βοηθεια οι γονεις οταν ειναι διακριτικοι κ σεβονται καποια πραγματα.Εισαι ευχαριστημενη με τα huggies? Στο μετρο εχει προσφορα?Ποσα??

Ελις μου με το καλο η βαφτιση.Μπραβο στην ομορφουλα σου που δεν ταλαιπωρει τη μαμα.

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε;Εμεις σαραντησαμε!Πηγαμε χθες στην εκκλησια και μετα για καφεδακι.Η μπεμπα δεν πηρε χαμπαρι τιποτα,κοιμοταν!Και προχθες ειχαμε παει παλι βολτα στο κεντρο και για καφε και παλι χαμπαρι δεν πηρε! :lol: Το βρηκα το κολπο τωρα,την κοιμιζω και βγαινουμε!

Προχθες παλι μου εκανε αυτο,το να θελει καθε μια ωρα να φαει...Ευτυχως τωρα εστρωσε παλι.Μαλλον περναει αλμα αναπτυξης.Ειναι συνηθισμενη συπεριφορα αυτη στην εβδομαδα που βρισκομαστε,απ'οτι διαβασα.

Τι ωρα ξυπνανε τα μωρακια σας βρε κοριτσια;Εμενα μετα το γευμα των 6 το πρωι,δεν ξανακοιμαται... :? Το μεσημερι πια ξανακοιμαται.

Στο ρηλαξ ποση ωρα τα αφηνετε

;Αρχισα και εγω να την βαζω αλλα μου φαινεται πως στραβωνει το σωματακι της...

Κατερινακι τι τραβηξατε βρε κοριτσακι;Περαστικα στον μπεμπακο,σιδερενιος!

Χριστινα,Τονια περαστικα!Και σε οσα μπεμπακια ειναι αρρωστουλικα!

Πιπιτσα,μην βαζεις καλε ζαχαρη στο χαμομηλι! :o:shock: Δεν κανει να συνηθιζει το μωρο στην ζαχαρη...

Ευη ειναι πολυ μικρουλα η μπεμπα σου και ειναι λογικο να θελει μανουλα και στηθος και οχι πιπιλα.Και εμενα ετσι ειναι αλλα της το δινω οποτε το ζητησει,την λυπαμαι,δεν θελει πιπιλα...

Συμπεθερα,Κρυσταλλενη,Ελλη,και στα υπολοιπα κοριτσακια πολλα φιλακια!

Γειά σας κοριτσάκια!! Τι κάνετε?

Είχα κόσμο αυτές τις μέρες και δεν πρόλαβα να μπώ...

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι!

ΓΕΙα σας .............

δυστυχώς πιο πολυ σας διαβαζω κ γραφω λιγότερο αφου κραταω πάντα τον μπέμπη στο αλλο χερι κ θηλαζει.........κλαιει οληηηηηηηηηη μερα ..ησυχάζει μόνο αν τον βαλω στήθος με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα ...τον κοιμίζει το στηθος αλλα οταν τον ακουμπήσω ριλάξ....το ματι γαριδα....

και αρχίσαμε να αηδιάζουμε το ξενο γαλα...κ να θελει με μανια το δικο μου............καλο μεν ...αλλα δεν φτανει....αρα κακο αυτο.....

Κατερινάκι περαστικά σας!!! Φαντάζομαι πόσο φοβήθηκες! Ευτυχώς είναι μια χαρά το μωράκι σου!! Αυτό έχει σημασία! Εύχομαι πάντα καλά να είναι και να μην ξαναπεράσετε τέτοια αγωνία!

Νικόλ μου ακριβώς έτσι, όσο περνάει ο καιρός μας περιμένουν ακόμα πιο ωραία πράγματα! ;);)

Μαράκι και εμένα όταν τρώει μου τσιμπάει το μεμέ! :lol::lol: και κάποιες φορές το ζουλάει άλλες φορές ρίχνει μπουνίτσες! γενικώς κάνει διάφορα με το μεμε!!! :lol::lol::lol:

Μιχαέλα μου πολύ χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι!! Μπράβο!! Εννοείται ότι είσαι η καλύτερη μανούλα για τα παιδάκια σου!!

Με γειά την τουαλέτα!! Μπορεί να πονούσε η κοιλίτσα της και γιαυτό να έκανε έτσι!

Πιπίτσα άντε να έρθει η πεθερά να σε ξεκουράσει λίγο! Για την ζάχαρη συμφωνώ με τα κορίτσια.. δεν κάνει να δίνουμε στο μωράκι! Αφού δεν του προσφέρει τίποτα...

Χρυσταλλενη μου άρχισε να κάνει κολπάκια ο μικρός σου ε? Φαντάζομαι τι γέλιο έχει με όσα κάνει!! Ο δικός μου τώρα τελευταία όταν τον αλλάζω κρατάει τα πόδια του πάνω μόνος του χωρίς να του τα κρατάω και περιμένει να του βάλω τη πάνα! :lol::lol: μερικές φορές το καθυστερώ επίτηδες και κάθεται με τα πόδια σηκωμένα και περιμένει!! Έχει πολύ πλάκα!!

Γιώργο μου περαστικά σας! Δύσκολο πράγμα να βλέπεις το μωράκι σου άρρωστο! Εμένα πονάει η ψυχή μου και μόνο που το σκέφτομαι! Άντε με το καλό να αρχίσετε τις κρέμες!! Α θέλουμε και φωτό απο την πρώτη σας απόπειρα!! :lol::lol::lol:

Εμείς χρησιμοποιούμε τις Pampers Active Fit Dry Max... είμαι πολύ ευχαριστημένη. Χθές ο Μαρινόπουλος τα είχε σε έκπτωση 15,50€ τα 54...

Μαράκι να χαίρεστε τη βαφτισιμιά σας! Πολύχρονη!!

Χρύσα μου μας έλειψες! Περαστικά στον Χριστοφοράκο σου!

Όσο για τη λίστα μόλις κάτσω στο λαπτοπ θα το φροντίσω... να μου πείτε ημερομηνίες και θα τη συμπληρώσω!

Τόνια μου μια χαρά ο μπεμπάκος σου!! Μεγάλωσε πολύ!!! Μπράβο! Είσαι αρρωστούλα ε? Περαστικά σου κοπέλα μου!

Μαράκι και εδώ έβρεχε 2 μέρες και είχε αέρα και δροσία αλλά σήμερα πάλι ήλιο! Ευτυχώς δεν καίει όπως πρίν... Εύχομαι να βρείς καλές τιμές στην κοπέλα που θα πάτε! Τέλειο το θέμα ποδόσφαιρο για την βάπτιση! Πολύ μου άρεσε!

Χριστινάκι περαστικά σου!! Για τα ρούχα μην ανησυχείς.. σε λίγο καιρό θα σου κάνουν όλα!

Μιχαέλα τα ίδια πράγματα για τον θηλασμό και τις ιώσεις μας είπε και η δικιά μας γιατρός!

Για τα ρούχα.. η γιατρός μας είχε πεί αν έχει 25-26 βαθμούς με κορμάκι... όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία αφαιρούμε.... Εγώ τώρα 2 μέρες που δρόσισε λίγο του έβαλα κοντομάνικο κορμάκι και καλτσούλες τίποτα άλλο...

Εύη μου θέλει μεμέ το μωράκι σου γιατί θέλει να νιώθει εσένα... Εγώ θα έλεγα πρώτα να φάς και μετά ύπνο! :D ...Καλό κουράγιο

Ελισάβετ μεγάλωσε πολύ η μικρή σου!!! Μπράβοοο!!

Νίκη μου μια χαρά κόλπο έχεις βρεί για να κάνετε άνετα τις βόλτες σας!! :lol::lol:

Μπορεί η μπέμπα σου να αυξάνει την παραγωγή γιαυτό να θέλει τόσο συχνά γάλα...

Ο δικός μου ξυπνάει 8-8:30 και μετά ξανακοιμάται 9-11

Στο ρηλάξ δεν τον έχω πολλές ώρες.... όλη μέρα δεν ξεπερνάει τη μία ώρα συνολικά... Δευτέρα που θα πάμε για το εμβόλιο θα ρωτήσω και τη γιατρό να μου πεί.

Μισή ώρα δεν με άφηνε να μπώ!!!! 2η φορά που το κάνει σήμερα!!! Ευτυχώς είχα αντιγράψει όσα έγραψα γιατί θα τα έχανα :shock::shock:

Γιελιζ,ο μικρος σου δεν ξυπναει πια την νυχτα για να φαει; :shock:

Αμα ρωτησεις τον γιατρο σου για το ρηλαξ πες μου γιατι και εγω νομιζω δεν κανει να μενει εκει πολλη ωρα τωρα που ειναι μικρη...Θα ρωτησω και τον δικο μου αλλα σε ενα μηνα θα ερθει πια.

Το κολπο με τπν υπνο το κανω γιατι εξακολουθω να μην νοιωθω ανετα να θηλασω δημοσια. :oops: Ασε που οταν πειναει χαλαει τον κοσμο!Τι καφε να ευχαριστηθω ετσι...Προτιμω να κοιμαται. :lol: Οταν μεγαλωσει και καταλαβαινει θα κανουμε τος βολτουλες μας σε κουνιες κλπ να βλεπει και κοσμο και αλλα παιδακια.Σε 1-2 μηνες,μεχρι τοτε υπομονη!

Νίκη μου την τελευταία εβδομάδα ξύπνησε μόνο μία φορά τη νύχτα... παλιότερα ξυπνούσε πιο συχνά.

Θα σου πώ τη Δευτέρα για το ρηλάξ.. εμάς μας είχε πεί μέχρι να 40τήσει το μωρό όχι ρηλάξ... για το πόση ώρα μπορεί να κάτσει δεν το είχαμε συζητήσει.

καλησπερααααααααα...μολις κοιμηθηκαμε κ η μεγαλη βλεπει σκουμπι ντουυυυυυ...ο αγαπημενος της :D:D:D:D πριν μπω για μπανιο ειπα να πω μια καλησπερα......

πιπιτσα θα σου πω κ εγω ΟΧΙ στην ζαχαρη...ρωτα κ τον παιδιατρο....κ σου ευχομαι σιγα σιγα να το κοψεις το θηλαστρο κ να το εχεις μονο για οταν χρειαστει να λειψεις εσυ...οσο περισσοτερο θηλαζεις,τοσο πιο πολυ γαλα θα εχεις...ο νομος της προσφορας κ της ζητησης!!!

νικη τα μωρακια μας ειναι ακομα πολυ μικρα οποτε λογικο ειναι να ξυπνανε την νυχτα...κ η δικια μου τοσο ξυπναει...μονο οταν την κανω μπανιο κ κοιμηθει κατα της 8.30,ξυπναει περιπου 12.30...μετα ανα 2,5 ωρες πρωι κ βραδυ...το καλο ειναι οτι μολις φαει,κοιμαται αλλα η ολη διαδικασια με θηλασμο κ αλλαγμα μας περνει 1,5 ωρα οποτε φυσικα κ νυσταζει κ κοιμαται.οσο για το δημοσιο θηλασμο σιγα σιγα θα το ξεπερασεις...εγω ακομα δεν βγηκα εξω για να δω πως θα μου ερθει,αλλα στο σπιτι οταν ερχεται κοσμο (γυναικες) θηλαζω κανονικα ενω πινουμε καφεδακι.

στο ριλαξ εχει τυχει κ την εχω βαλει καποιες φορες τωρα τελευταια που ηταν λιγο ανυσηχη κ κοιμηθηκε κιολας...αλλα οσο μπορω το αποφευγω...γιατι η μεγαλη μου ειχε μαθει κ μεχρι 1,5χρονων για μεσημερι κοιμοταν μονο στο ριλαξ.

εγω ρε κοριτσια απο τοτε που γεννηθηκε την εχω με αμανικο φανελακι κ ενα μακρυμανικο φορμακι,ψιλο βαμβακερο...μονο προχθες που ειχε αρκετη ψιχρα βαλαμε ενα πιο χοντρο φορμακι.την σκεπαζω με την πανα κ μονο το βραδυ με μια ψιλη κουβερτουλα.βεβαια ολα τα παραθυρα μερα νυχτα ειναι στην ανακλιση κ γενικα το σπιτι μας ειναι πολυ δροσερο...κ η ιδια δεν φαινεται να δυσανασχετει.

αχ γιεληζ τι καλα που κοιμαται ετσι σερι ο μικρος σου...εμας η μεγαλη μεχρι 9μηνων ξυπνουσε την νυχτα μια τουλαχιστον φορα για γαλα...βεβαια μετα ανακαλυψα γιατι :?:?:? οταν την καναμε μπανιο κ ετρωγε το τελευταιο γευμα,επινε μονο 60,μετα βιας 80μλ γαλα...μιλαμε για πανω απο 6 μηνων...ε επομενο να μην χορταινε κ την νυχτα ξυπνουσε κ επινε αλλο τοσο...κ μετα πουρνο πουρνο παλι τα ιδια...εκανα λοιπον κ εγω το εξης πειραμα κ επιασε...οταν την εκανα μπανιο δεν της εδινα γαλα.κ ουτε κ η ιδια το ζητουσε...κατα της 11-11.30 που πηγαινα για υπνο της εδινα στον υπνο ενα μπουκαλι γαλα κ επινε μεχρι κ 150μλ....κοιμοταν σερι κ μετα εγω το πρωι κατα της 6.30 της εδινα αλλο ενα μπουκαλι παλι στον υπνο της...κ ξυπνουσε καλες 9-9.30...εεε μετα το καθιερωσα το κολπο κ επιτελους κοιμομουν ;););)

εγω αυριο θα κατεβω μασουτη που εχει τα μπειμπιλινο με 40% εκπτωση,εχω κ κουπονια,οποτε θα γεμισω ενα αυτοκινητο πανες :lol::lol::lol:

κοριτσια ωραια τα θεματακια σας,βατραχακι κ στρουμφακι...πολυ ομορφα....εγω σκεφτομαι να παιξω με τις αποχρωσεις του ροζ κ μωβ απαλο κ λευκο.κ σαν θεμα για αρχη σκεφτηκα τις γατουλες...εχουμε ακομα καιρο,θα ψαχτω.

αυτα τα ολιγακ απο μενα.....παω για μπανιο τωρα που κοιμηθηκε για τα καλα η μικρη.απο της 9 παρα σας γραφω κ ολο μουρμουριζε κ ξυπνουσε....μεχρι που πατησε ενα μεγαλο με το συμπαθιο ρεψιμο κ ηρεμησε....μα τι κακο κ αυτο να μην ρευεται ευκολα.

καλο σας βραδυ κ ονειρα γλυκα ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!

Kορίτσια μπήκα και εγώ να σας καληνυχτίσω.

Διόσα μου αυτό που περίγραφες με τα πόδια στον αέρα το κάνει και ο δικός μου, αλλά δεν αντέχει για πολύ γιατί εγώ όταν άλλάζω πάνα κινούμαι πολύ χαλαρά δεν βιάζομαι :lol::lol:

Εμείς - μην μας ματιάσω - έχει 2-3 εβδομάδες που κοιμόμαστε όλη τη νύχτα, περίπου απ τις 10 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί. Δεν θα μπορούσα να μαι πιο ευτυχισμένη γι αυτό. Πάνω κάτω με το που κλείσαμε 3 μηνών. Η παιδιάτρος μου πε σήμερα που πήγαμε ότι αφού το μωρό κοιμάται τόσες πολλές ώρες το βράδυ, την μέρα όποτε θέλει να του δίνω γαλατάκι (εγώ του χα ψιλοβάλει πρόγραμμα και τρώγαμε ανα τρίωρο)

Μεγαλώσαμε, είμαστε 64 cm και 6.890 βάρος :D:D:D

Καληνυχτούδια σας

χχχχχχχ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ σαν αύριο 25/11/2023 (ανήμερα της γιορτής μου) έφευγα για Ολλανδία μόνη μου... και γύρισα στις 2/12/2023 +1 χωρίς να το γνωρίζω ακόμα! Είσαι πολύ μπροστά... Εγώ σκέψου 17/11/2023 είχα ΤΕΡ (επετειακή ήταν η περσινή!!!)😂😂😂
    • Εγώ θα τη βάλω στο βρεφονηπιακό κι από εκεί και μετά υπάρχουν πολλές υποψήφιες "γιαγιάδες" εδώ που έχουν ξετρελαθεί με την Ισμήνη-Μαρία και θέλουν να με βοηθήσουν!!!  Την Τρίτη πάμε πάλι για εμβόλιο! Ελπίζω κι εμένα να έχει πάρει κοντά στα 500-600γρ. όπως την προηγούμενη φορά. (Θυμίζω 17/10 4500γρ. και 8/11 5050γρ.)...
    • μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...