Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ


Recommended Posts

Εχω μια μπεμπουλα 25 ημερων που θηλαζει αποκλειστικα.Το προβλημα μου ειναι πως να θηλασω δημοσια...Το ξερω οτι ειναι χαζο αλλα ντρεπομαι να βγαλω εξω το στηθος μου και να θηλασω σε δημοσιο χωρο...Δεν γινεται ομως να μενουμε και κλεισμενες μεσα στο σπιτι!Εσεις τι κανετε για να θηλασετε διακριτικα;Χρησιμοποιειτε μαρσιπο;Εχετε βρει καποιο αλλο τροπο να θηλαζετε διακριτικα;

Επισης,η μικρη στην διαρκεια του θηλασμου σταματαει 2-3 φορες για ναρευτει και μετα συνεχιζει.Αυτο μου φαινεται δυσκολο να το κανω σε δημοσιο χωρο.Καμια φορα μου πνιγεται κιολας και πρεπει να την σηκωσω αμεσως ορθια.Πως να τα κανω ολα αυτα χωρις να μεινω με το στηθος εξω;Ντρεπομαι... :oops::oops::oops:

Περιμενω την βοηθεια σας.Ευχαριστω! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπουλινο μη στεναχωριεσαι θα τον παρεις τον αερα. ξεκινα τωρα που ειναι ακομα καλοκαιρι κ τα ρουχα ειναι πιο ευκολα. Αν φορας τιραντα, ριξε στον ωμο σου μια πανουλα (αυτα τα σεντονακια τα μικρα) κατεβασε τη τιραντα και τοποθετησε το μωρο στο στηθος. Αν θελεις για αρχη κρατησε την , αλλα μολις μπει το μωρο στο στηθος κρυβεται και δεν φαινεται γιατι ειναι το κεφαλακι του επανω (ειναι πολυ μικρουλι ακομα). Οταν θα σηκωθει ξανατραβας την πανουλα στο στηθος σου και ξανα το μωρο. Ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι το εγραψα.

Απλα θελω να σου πω να μην ντρεπεσαι καθολου ειναι το πιο ομορφο πραγμα στο κοσμο να θηλαζεις. Και ολοι οι αλλοι γυρω να πανε να κουρευονται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ συνήθως έριχνα ένα σεντονάκι από πάνω ή μια πάνα όπως σου έγραψε η gioulaki

Άλλος τρόπος είναι να φοράς κάτω από την κανονική σου μπλούζα ένα μλπουζάκι με τιραντα σαν φανελάκι.

Θα ανεβάζεις την μπλούζα και θα κατεβάζεις το φανελάκι οπότε θα μένει εκτεθειμένο μόνο το σημείο του στήθους που θα μπαίνει το μωρό και δεν θα φαίνεται τίποτα. Κάπως έτσι είναι και οι μπλούζες θηλασμού.

Κατάλαβες ή σε μπέρδεψα περισσότερο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικάκι σου απαντάω και εδώ...

Μπορείς να πάρεις μπλουζάκια θηλασμού.. είναι πολύ βολικά...και καλύπτει απο μόνο του το στήθος σου μόλις το σηκώσεις αν πνιγεί ή για να ρευτεί!

Επίσης είχα δεί αυτά... https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_13?url=search-alias%3Daps&field-keywords=breastfeeding+cover&sprefix=breastfeeding αλλά δεν είχα δώσει σημασία γιατί με τις ζέστες θεώρησα ότι δεν θα αντέχουμε και εγώ και το μωρό να σκεπαζόμαστε... αλλά για τον χειμώνα είναι ότι πρέπει!!

Και μην ντρέπεσαι καθόλου!! Δεν κάνεις κάτι κακό!! Το μωρό σου ταιζεις!! Εγώ αφού ξεπέρασα το κόλλημα που είχα να ντρέπομαι να θηλάζω μπροστά στον μπαμπά μου έχω γίνει εντελώς "ξεδιάντροπη" :lol::lol::lol::lol: όπου και να είμαι το πετάω έξω και ταιζώ το μωρό!!

Να ντρέπεται αυτός που θα σε κοιτάει και όχι εσύ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!

μια αλλη λυση που κανω εγω και θηλαζω παντου ειναι ενα απαλο φουλαρι μακρυ και πλατυ το μαγκωνα στην ραντα της μπλουζας η αν δεν ειχα ραντα γυρω απο το λαιμο μου,και σκεπαζα το κεφαλακι της!!!βολικο και μοδατο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεννησες και εσυ Ροδιτομανούλα; Να σου ζησει η μπέμπα και καλούς θηλασμούς.

Εγώ συνήθως φοράω άνετη μπλούζα και όταν είναι να θηλάσω πρώτα ξεκουμπώνω το σουτιέν βάζοντας το χέρι είτε από το λαιμό της μπλούζας ή από κάτω (πλέον δεν φοράω σουτιέν θηλασμού έξω οπότε απλά κατεβάζω το κανονικό) και μετά ανεβάζω τη μπλούζα και τοποθετώ το μωρό στο στήθος. Φαίνεται λίγη κοιλίτσα έτσι αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Όταν τελειώσει ο μικρός κατεβάζω την μπλούζα να μην φαίνεται τίποτα και αφού φροντίσω τον μικρό πρώτα (π.χ. να ρευτεί), μετά κουμπώνω/ανεβάζω το σουτιέν.

Τώρα το καλοκαίρι ήμουν πιο "ξεδιάντροπη" και απλά φορούσα μια κρουαζέ μπλούζα και όταν έρχεται η ώρα του θηλασμού με μία κίνηση του αντίθετου χεριού (δεξί χέρι/αριστερό στήθος) κατεβάζω μπλούζα και σουτιέν και κρατάω το στήθος με την παλάμη/χούφτα μου μέχρι να πιάσει ο μικρός. Μετά με την ίδια κίνηση ανεβάζω σουτιέν και μπλούζα μαζί. Φυσικά έτσι φαίνεται μεγάλο μέρος του στήθους αλλά καλοκαίρι είναι και μαγιό να φορούσα το ίδιο θα φαινόταν.

Στη θέση της πάνας μπορεις να χρησιμοποιήσεις ό,τι υπάρχει εκείνη τη στιγμη διαθέσιμο: σεντονακι, ζακετούλα, εσαρπα, παρεο κλπ. Εννοείται μην κουκουλώσεις το μωράκι, δεν χρειάζεται, απλά σκέπασε το στήθος μέχρι το στοματάκι του μωρού.

Τώρα αν δεις ότι "κολλάς" τις πρώτες φορές, όπως εγώ τρομάρα μου, πάντα υπάρχει η λύση του αυτοκινήτου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει η μπεμπουλα σου γλυκια μου!!!! :-*

Κι εγω στη μικρη μου ντρεπομουν, αλλα το εκανα καποιες φορες ... :oops::oops: τωρα στο δευτερο θηλαζω οπου σταθω κι οπου βρεθω... :lol::lol: πιο πολυ θηλαζα δημοσια στις διακοπες, που ειμασταν συνεχεια βολτες!!!!!!! Κανεις δε γυρισε ποτε να με κοιταξει παραξενα!!! Εγω φοραω ανοιχτα μπλουζακια, βγαζω το στηθος μου διακριτικα απο πανω, ενω εχω μπροστα το μωρο κι ολα καλα!!!! :-*

* Ρεββεκακι μου γλυκο τη ζουζουνα ειναι αυτη;;;;;;;;; :x:-*:x:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα

εγω ειχα μαζι παντα ενα σεντονακι και το εριχνα πανω απο τον ωμο μου

αφου ειχα βαλει το μωρο στο στηθος

βεβαια να σου πω την αληθεια και σεντονι να μην εβαζα δεν φαινοταν τιποτα

γιατι ειναι το κεφαλι του μωρου και σκεπαζει το στηθος,τουλαχιστον το δικο μου που ειναι μινιον..

κανεις δεν καταλαβαινε οτι θηλαζε ,νομιζαν οτι την κοιμιζα!

επισης ρουχα θηλασμου δεν αγορασα ποτε,χαλαρες μπλουζες και κανονικο σουτιεν η μπουστακι καλυτερα..

να σου ζησει και καλους θηλασμους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ αφήστε τα σεντονάκια και τις πάνες και θηλάστε ελεύθερα! Είναι το πιο φυσικό πράγμα στο κόσμο! Εγώ έχω θηλάσει παντού, ακόμα και στο μετρό με τρεις άγνωστους γύρω μου. Εντάξει, λίγο άβολο ήταν αλλά σιγά μην άφηνα το μωρό μου να γκρινιάζει! Πρέπει κάποτε η ελληνική κοινωνία να ξεπεράσει τον βλακώδη συντηρητισμό της στο θέμα του θηλασμού!! (και σε πολλά άλλα θέματα αλλά αυτό είναι αντικείμενο άλλης συζήτησης... ;) )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πες τα,Δάφνη!συμφωνώ απόλυτα και ακολουθώ ανάλογη τακτική σε μια πόλη όπως τα Χανιά, έχω θηλάσει στο αεροπλάνο, σε καφέ, σε εστιατόρια,σε πλατεία,παντού!!εννοείται πως είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο κ -όπως λέει κ η μαμά μου-κανένας άνδρας δεν βλέπει ερωτικά μια γυναίκα που θηλάζει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...