Μετάβαση σε περιεχόμενο

6ΜΗΝΩΝ ΠΙΑ, ΚΡΕΜΕΣ, ΦΡΟΥΤΑ, ΒΑΦΤΙΣΙΑ !!!!!!!!!

Recommended Posts

λοιπον κοριτσα ετοιμαστειτε !!! μετα το σπιτακι απο το Γιουλακι, δοκιμαστε οπωσδήποτε αυτη τη συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/l ... skota.html

ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ κ θα ξετρελαθειτε ! προσοχή ομως θελουν πολύ λιγο ψησιμο ! :geek:

τελικα το μεσημερακι ΤΖΙΦΟΣ ...ενα 20λεπτο κοιμηθηκε το παλικαρακι μας κ ξανα προς το παιχνίδι + την γκρινια τραβά... μαλλον εχει δοντι παλι... :?

βρε froggy για πες για το αγχος αποχωρισμού γιατί κ γω το υποψιαζομαι τον τελευταίο καιρό...

βαλε κανενα αρθρο (λινκ) γιατι μια - δυο φορες που εψαξα πεταχτά στον ιντερνετ δεν βρηκα κατι που να με καλύπτει...

εχει λιγες μερες (λιγοτερο απο μηνα ;) που δε πα να ειμαι διπλα του στην κουνια για να αλλαξω γρηγορα γρηγορα κ να τον παρω αγκαλια κλπ κ εκεινος ΛΥΣΣΑΕΙ στη φωνή κ στη γκρινια... κ αλλα τετοια δηλαδή, που πριν δεν εκανε... :roll:

αντε φιλενάδες καλη μας ξεκούραση :x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 898
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια καλημέρα!!! Τι μου κάνετε?

Εμείς είμαστε πλέον 8 μηνών!!!!! Ζήτωωωωωω!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Από θέμα κρυολωγήματος πάμε καλά δόξα το Θεό!!!! Να χτυπήσω ξύλο!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Μαρία μου την εκτύπωσα την συνταγή με τα Λεμπκούχεν να τα κάνω το ΣΚ και θα σου πω αν πέτυχαν!!!!

Εγώ σήμερα έχω βγάλει να μαγειρέψω ψαρονέφρι με προσούτο δεν ξέρω τι θα βγει θα σας ενημερώσω!!!!

Σήμερα θα βγούμε βόλτα το απογευματάκι στην πλατεία να δει τα φώτα και να αλλάξει λίγο παραστάσεις γιατί την έχω κλεισμένη μέσα και γκρινιάζει ο άντρας μου!!!!

Χτες το βραδάκι την άφησα στη μάνα μου και πήγαμε με τον άντρούλη μου για καφεδάκι!!!! Αχ μου έχει λείψει αυτό να βγαίνουμε έξω, αλλά την σκεφτόμουνα συνέχεια τη ζουζούνα μου λες και μου έχει κάνει μάγια!!!! Δεν το πίστευα ότι θα το περνούσα αυτό ΠΟΤΕ!!!!! Αστείο δεν είναι???

Εν τω μεταξύ άσχετο αλλά έχω καθυστέρηση.... ο άντρας μου βέβαια με διαβεβαιώνει ότι δεν είμαι έγκυος!!!! Για να δούμε τι θα ξημερώσει!!!!

Αυτά τα ολίγα ήταν τα νέα μας!!!! Θα σας κρατάω ενήμερες!!!!

Φιλάκια πολλά σε σας και στα όμορφα μουτράκια σας!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εμεις βγηκαμε βολτουλα σημερα.αναψαν το δεντρο κ τον εφερε ο αντρας μου στη δουλεια,αφου το μαγαζι μου ειναι στην πλατεια.χασαμε βεβαια τα βεγγαλικα,αλλα χαζευε τοοοσο πολυ το δεντρο,το καρουζελ,τον πανικο απο κοσμο που ειχε.σαν ζαβλακωμενο ηταν το καημενουλι.

παλι σημερα δεν εφαγε..το φαγητο του το εφαγε δηλαδη λεει η μανα μου,αλλα φρουτα πολυ λιγο κ μπισκοτοκρεμα το απογευμα 2 κουταλιες με κλαμα.κ μεχρι τις 22:00 που τον ταισαμε δεν γκρινιαξε καθολου.μα καλα,δεν πειναει αυτο το παιδι?μονο με το αυγο παθαινει υστερια κ θελει κ αλλο.θα τον παω την αλλη εβδομαδα στο γιατρο να τον ζυγισει.να δουμε αν θα εχουμε πιασει τα 8 κιλα..

αυριο εχουμε τα μνημοσυνα..3μηνα του πεθερου μου κ 6μηνα της πεθερας μου..θα τον ξυπνησω πρωι να παμε στο χωριο του αντρα μου.

αυτα..αντε καληνυχτα σας!!

καλημερα μανουλες!!! τι κανετε? ειπα να ερθω να πω ενα γεια, αυτες τις μερες δεν ημουν και πολυ στα καλα μου και δεν ειχα καθολου ορεξη για τιποτα αλλα ευτυχως αρχιζει να μου περναει.... λοιπον τα νεα μας, πηγαμε γιατρο, απο κιλα δεν καναμε τιποτα... πηρε 200 γραμ με το ζορι αυτο το μηνα. η παιδιατρος λεει καλα ειναι για ενα τετοιο παιδι... τοσο υπερκινητικο και με την κ...αλλεργια.

καλα εεεε την τρελανε την παιδιατρο, την ωρα που πηγε να τον εξετασει αρχισε να τις παιζει παλαμακια και τρελαθηκε.... μου λεει ποσο ειπαμε οτι ειναι??? 8 της λεω :lol::lol::lol: και ειχε μεινει αφωνη...αλλα λεει ειναι 10 και δεν κανουν τιποτα.....

τα κιλα του ειναι 7130 :(:( αχ αχ πως θα ειχα τοσο αγχος για τα κιλα δεν το περιμενα με τιποτα...

Μαριεκεν τι ειναι αυτο το λαντουριστο ( ετσι νομιζω πως το ειχες γραψει, αν θημαμαι καλα) αν μπορουμε να το φαμε και μεις...

μου ειπε και μενα να δωσω κροκο αυγου αλλα ασπραδι στους 11 μηνες.

αυτα τα ολιγα. φιλακια πολλα

Κορίτσια καλημέρα!!!!

Spirtouli σας μπέρδεψα λίγο εεεε? Λαντουριστό = Ντάκος :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά βρεγμένο παξιμάδι με ντοματούλα και γλυκιά μυζήθρα και λίγο λαδάκι!!!! Ξέχασα ότι λαντουριστό το λέμε μόνο εμείς εδώ!!!!!

Σήμερα έχει φοβερή μέρα και θα βγούμε βολτούλα στη παραλία!!!! Χτες το απόγευμα την βγάλαμε στη πλατεία να δει τα φώτα αλλά έκανε πάρα πολύ κρύο και γυρίσαμε γρήγορα σπίτι!!!!

Το μεσημέρι που θα κοιμηθεί θα την αφήσω στον άντρα μου και θα πάω σουπερ μαρκετ και μετά θα ασχοληθώ με τα ωραία γλυκά που μου δείχνετε!!! Θα κάνω την τούρτα με τη ζαχαρόπαστα και τα λεμπκούχεν!!!

Θα σας πω αύριο το πρωί που θα ξαναμπώ τι έγινε τελικά!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

καλημερα!!γυρισαμε απτα μνημοσυνα κ ξεραθηκε.γκρινιαζει στο αυτοκινητο κ με το που τον εβαλα στην κουνια γυρισε πλευρο κ κοιμηθηκε.τον κοινωνησαμε με την ευκαιρια.ειχε πολυ γελιο.ερχεται κ ο ψαλτης να του κρατησει το κεφαλι.κρατηστε τον καλα,μου ελεγε ο παπας.οχι λεω παππουλη,μην τον κρατατε καθολου στα χερια κ στο κεφαλι,νευριαζει.απλως φερε το κουταλι κοντα κ δεν χρειαζεται τπτ αλλο.ανοιγει το στομα του ορθανοιχτο μολις δει κουταλι.μονο μια φορα βεβαια.μετα στομα ερμητικα κλειστο!μη παχυνουμε κιολας...

τι ορεξη εχετε για γλυκα κ τετοια...ουτε που περναει απτο μυαλο μου.εδω λεω πως να αποφυγω το μαγειρεμα,οχι να το ριξω κ στα γλυκα..να ειναι καλα η νυφουλα μου που εχουν οι γονεις της ζαχαροπλαστειο κ οτι θελουμε το παιρνουμε απο εκει!

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εμεις ευτηχως καλα και λεω ευτηχως γιατι πολυ μας αγαπησαν οι ιωσουλες φετος....τελοσπαντων...να ρωτησω εσεις το αυγο ποτε το δινετε>?μετα την φρουτοκρεμα ?πριν? η το απογευμα?και πως με ψωμι η σκετο?απο κιλα εμεις φτασαμε τα 9500 ποντους ομως δεν ξερω αυτο την αλλη βδομαδα που θα παω στην γιατρο.....

9500 κιλα ε??μπραβο,μπραβο!!εχω κατι νευρα με το σκατουλι..εκλαιγε κατα τις 3,του βαζω να φαει,ουτε να το ανοιξει το στομα.κλαμα κ υστερια.τον βαζω στην κουνια,ξεραθηκε στον υπνο.κατα τις 5 παρα ξυπναει με ουρλιαχτα,δεν ησυχαζε με τπτ.ε,λεω,θα πειναει.του ζεσταινω το φαγητο,μιση κουταλια κ κλααααμα.του εδωσα πια γαλα κ ησυχασε λιγο.τι να κανω πια?μονο με γαλα θα τη βγαζουμε?λυπαμαι τοσο κρεας που πεταμε καθε μερα..

Γειάς σας κοριτσάκια!! :PΜαράκι ρίξε μια ματιά..http://www.paidiatros.com/children/Separation-anxiety/!

Μαριεκεν λατρεύω τον ντάκο,μπορώ να τρώω κάθε μέρα!!

Κ μεις θα κοινωνήσουμε αύριο,αλλά κ ένας εξορκισμός δε θα έβλαπτε :mrgreen::lol: Πόλλα νεύρα για μωρό τι να πώ??Όλη την ώρα είναι όρθιος πιάνεται από παντου,μα δεν κουράζετε?Σήμερα ωραία μέρα βολτάραμε πάλι!Χτες του έδωσα ξένο γάλα βράδυ κ πρωί κ ολα καλά,είχαμε ήρεμη νύχτα.Για να δούμε πως θα πάει σήμερα..

Spirtouli μιλάμε περμένω πως κ πως να κάνει τα πρώτα του παλαμάκια και να μη σταματάει! :ymapplause::ymapplause:

Αυτά από εμάς!Φιλιά! :P

καλημερουδια κοριτσια !!!

βλεπω οτι σχεδον ολα τα μωρα της παρεας επιασε αυτη η εκλειψη - πανσεληνος ε;;!

κ μεις προχθες το βραδυ ειχαμε τρελό πανηγύρι... κοιμηθηκε 8 μμ σηκωθηκε 1 πμ κ χοροπηδαγε ως τις 4 !!! κοιμηθηκε 4 πμ κ σηκωθηκε 7 παλι ορεξάτος !!! εμεις σερνόμασταν ... τελικα τον πηγαμε ολη μερα βολτα με το καροτσι στο κεντρο κ τουλαχιστον δεν γκρίναζε... επιστρεψαμε κατα τις 5 σπιτι κ περασε ενα διωρακι περιπου κ αρχισε να ζηταει υπνο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ετσι κ ηρεμήσαμε λιγακι...

χθες παλι ανησυχο βραδυ αλλα καλυτερο απο το προχθεσινό...

παντως εχει υιοθετήσει ΠΟΛΥ γκρινια τον τελευταίο καιρό... απαπαπααααα.... αυτη η μουρμουρα δεν παλέυεται...

α οσο για αποθηλασμό... δεν ειμαι ετοιμη ... καθε φορα που λογω του κρυωματος "πηδαει" γευμα εγω καταθλίβομαι... μη γελατε ! αρα θα το τραβήξω λιγο ακομα... (λιγο!) :mrgreen:

παντως froggy πολύ χαίρομαι που πετυχαινει το νυχτερινο ξενο γαλα ! μπραβο ! :ymapplause::D

ευχαριστω για το λινκ :x:x

αλληλουια,αλληλουια!!!εφαγε ο καλλικαντζαρος!πως ομως?τρωγαμε εμεις κατα τις 2 κ γκρινιαζε,ειχε φαει στις 12 τη μιση φρουτοκρεμα με πολυ κλαμα κ αρχισε να του δινει η μανα μου μπροκολο που τρωγαμε εμεις.γλυφοταν!με την ευκαιρια που ετρωγε του εκοψα μεγαλα κομματια το κατσικακι του,ενα καροτο κ μπροκολο.του το εδινε η μανα μου με το χερι της κ εφαγε μεχρι που εκλειναν τα ματια του κ κουτουλαγε!μηπως τελικα δεν θελει λιωμενα ουτε με το πιρουνι που τα κανω η θελει με το χερι?ο βρωμυλος,το βλαχακι που θα τρωει με τα χερια!

συγχαρητήρια ρανια !!!

καλε ξεχασα να σας ρωτήξω ! οσες ειστε Αττική, θα ερθετε το Σάββατο στο Metro Mall (μετρο Αγ. Δημητρίου) για μαμαδοσυναντηση ;; οργανωθηκε μεσω facebook απο καποιες κοπελες που ειναι κ στο μαμυ :D

εγω ειμαι πολύ κοντα κ λεω να παω :x θα ρθει καμια απο δω :?::?::?:

Κορίτσια καλημέρα!!!! Τι κάνετε?

Σαββατοκύριακο δημιουργικότητας!!!!! :lol::lol::lol:

Λοιπόν το Σάββατο έκανα τα Λεμπκούχεν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!! Κάντε τα είναι απίστευτα εύκολα και πανέμορφα!!!! Για τα Χριστούγεννα είναι ότι πρέπει!!!! Εμένα έχει η ανιψιά μου γενέθλια το Σάββατο και θα της τα κάνω για δωράκια!!!!!

Την Κυριακή προσπάθησα να κάνω την τούρτα με τη ζαχαρόπαστα αλλά τζίφος!!!!! :cry::cry::cry: Ούτε το κέικ μου πέτυχε ούτε η ζαχαρόπαστα!!!! Αλλά δεν πειράζει τρώγεται ωραιότατα για πρωινό!!!!

Αυτά με τα οικοκυρικά....

Η μπουμπού μου είναι μια χαρά ευτυχώς, αλλά χτες αρρώστησε ο αντρούλης μου!!!! Μύξες βέβαια αλλά είναι χάλια και φοβάμαι μην μου την κολλήσει!!!! Σήμερα έκατσε μαζί της σπίτι και με την πεθερά μου αλλά έχω ένα φόβο μην την κολλήσει και τρέχουμε Χριστουγεννιάτικα!!!!

Αυτά τα ολίγα ήταν τα νέα μας!!!!

Από περίοδο ακόμα τίποτα.... Λέω να πάω να πάρω ένα τεστ να τελειώνουμε... Θα σας πω αν έχω νέα!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!

καλημερα κοριτσια τι κανετε? βλεπω οι περισσοτερες ειστε βιαστικες για το δευτερο νινι....! μαρικεν μου μαλλον εχω χασει επεισοδια, τι ακριβως ειναι το Λεμπκούχεν ?

9 ιανουαριου γυρναω στην δουλεια κ πολυ το σκεφτομαι :cry::cry: απο την μια για να παρηγορηθω σκεφτομαι οτι θα αλλαξω παραστασεις κτλ αλλα απο την αλλη δεν θελω καθολου :cry::roll::cry:

θα πατε πουθενα στις γιορτες? εμεις παιζει να παμε ονειρουπολη δραμμας (μονο με την κορη) για ενα βραδυ μονο...! πανε οι καλες εποχες....!

γεια σας κοριτσια!αρρωστησε παλι ο μικρος...μυξα πολυ.δεν τολμαμε να το βγαλουμε εξω βραδυ κ κρυωνει.τι πραγμα ειναι κ αυτο?χτες ειχαμε παει για μπιριμπα με τον αντρα μου κ γυρνωντας αργα ειδα τη μανα μου με το μικρο αγκαλια.εκλαιγε πολυ.βουλωνε κ η μυτουλα του,του εδωσα ντεπονακι,ρουφηξαμε μυτη κ κοιμηθηκε.τωρα τα ιδια παλι.

σημερα του βραζω λιγες πενες.λεω να κοψω κ το κατσικακι σε μεγαλα κομματακια κ να το βαλω σε ενα πιατακι να παιρνει μονος του με το χερι.θα γινει χαλια αλλα μηπως ετσι φαει καλυτερα.

μαριεκεν κανε ενα τεστακι να δουμε τι παιζει!εμενα μου εφυγε ο μεγαλος "καημος' για 2ο αμεσα.οχι πως δεν θελω,αλλα σκεφτομαι πως θα ειναι πολυ ζορι.

κων/νε,στην ονειρουπολη πρεπει να ειναι τελεια ε?ποσο ζηλευω!!εμεις εδω εννοειται!εξαλλου η δουλεια μου θα ειναι τοσο φουλ εκεινες τις ημερες που απο τωρα σκεφτομαι πως θα τα βολεψω να τον αφηνω σχεδον ολη μερα αλλου..θα χτυπησω 10ωρα παλι..καλα,μακαρι να εχει τοση δουλεια να ξελασπωσουμε λιγακι.σημερα μου εφυγαν 700 ευρω πρωι πρωι με τους παλιολογαριασμους.

ρανια δεν εχω ξαναπαει αλλα απο τις περιγραφες νομιζω οτι θα ναι καλα.....!

ρε συ μου φαινεται πολυ περιεργο που δεν τα θελει αλεσμενα.... εμενα ουτε κατα διανοια να μην του τα αλεσω! :roll::roll::roll: παρεπιπτωντως βγαλαμε κ αλλο δοντακι 5 εχουμε τωρα :D

ρε συ,εδω του λιωνω με το πιρουνι μπανανα κ αχλαδι κ δεν τα καλοτρωει.αν του δωσω καπακι μετα μπανανα η αχλαδι στο χερι ερχεται κ κοβει κομματες.μπουσουλαει,παιζει κ ξαναρχεται κ για αλλη μπουκια!

Κορίτσια καλημέρα!!!!

Κωνσταντίνε τα Λεμπκούχεν είναι κάτι μπισκοτάκια Χριστουγεννιάτικα που τα ανέβασε η maria+fotis!!! Είναι φοβερά!!!!

Όσο για το θέμα της εγκυμοσύνης έκανα τεστάκι και δεν είμαι... Πάλι καλά δλδ γιατί δεν θα το άντεχα!!!Εδώ λέω αμάν και πότε θα αποθυλάσω να βγω να πιω ένα ποτάκι και να ήμουν πάλι έγκυος.... Αλλά αν καθόταν τι θα έκανα???Anyway, πάλι καλά!!!!!

Εμείς δεν θα πάμε πουθενά θα περιμένουμε να έρθει ο Αϊ Βασίλης στην Ιεράπετρα!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!

καλημερα - ολη μερα - περα για περα :lol::mrgreen:

τι μου κανετε ;; Κωνσταντινος ομορφο το Αγιοβασιλακι σας :) τι δουλεια κανεις (αν επιτρεπεται;;)

εγω ακομα θελω 2ο νινι αλλα εχει προτεραιοτητα τουτο δω :x που ακομα πνιγεται στη μυξα :cry:

κ δεν μπορει να πιει γαλα ...ευτυχως που τρωει στερεες γιατι αλλιως ;; θα εμενε πεινασμενο το κακομοιρακι......... μιλαμε τραβας τραβας με το ξεβουλωτηρι κ τελειωμο δεν εχουν αυτες οι μυξες!

ετσι ειναι σε ολες σας (οποιες ειναι κρυωμενα) ;;;

σημερα αισθανομαι αρκετα κουρασμενη... που να τον παω βολτα ;;; ωι ωι...

Καλημέρα κ αποό μένα!!Μαρία και μεις μύξες φουλ! :evil: Τ ο χειρότερο όμως είναι ο βήχας,όχι όπως την προηγούμενη φορά αλλά κ πάλι να βλέπω το μικράκι μου να βήχει σαν παλιόγερος δεν το αντέχω.Πήγαμε στον γιατρό μας έδωσε πάλι σταγόνες ζιρτέκ κ θα τον παρακολουθούμε μην κάνει πυρετό ή δύσπνοια.Τέλεια δηλαδή.Αυτή η υγρασία πιστεύω τα κάνει όλα!

Από φαί καλά πάμε,το γάλα μας το πίνουμε ,θέλουμε να τα πειράξουμε όοοολα,και το τελευταίο μας κόλπο είναι να σηκωνόμαστε όρθιοι κ να προσπαθούμε να πέσουμε ομαλά με τον ποπό!χαχαχα! :lol: Το κάνει συνέχεια..είναι πολύ προσεχτικός,φοβάται μην πέσει ο χεζαρούλης! :!::!:

Α παρήγγειλα από amazon μωρομάντηλα παμπερς sensitive 12καδα 9.43 λιρες.Το βάζω για όποια ενδιαφέρεταιhttp://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B004U9TL66/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1323772910&sr=1-1

Φιλιά πολλά!

Γεια σας κοριτσάκια! περαστικά στα μωράκια και να πάνε απο'κει που'ρθαν οι παλιομύξες!!!

δεν προλαβαίνω να πω πολλά, γιατί θα φύγω για δουλειά... μα τι είναι κ αυτό φέτος? όλο δεν προλαβαίνω. σας φιλώ! froggy ευχαριστούμε για το λινκ! μην ξεχάσω! Μαράκι εσύ έβαλες τα λεμπκούχεν?

βρε κοριτσάκια κάντε μου μια πάσα όποια μπορεί τη συνταγή, γιατί με τόσες μέρες που κάνω να μπω, χάνομαι λιγάκι με τις σελίδες. μήπως τα κάνω κ εγώ την Πέμπτη που "γενεθλιάζει" ο ανηψιός! Μάκια!!!

γεια σας κοριτσια !!!!!!!δεν την γλιτωσα αρρωστησα και γω δεκατακια πονολαιμο βραχναδα σαν του νταλικερη :lol::lol: και πινω αντιβιωση τελικα...η μικρη μου παλι μυξες αρκετουτσικες οχι βεβαια σαν την αλλη φορα που πνιγοταν και τελικα ξερναγε ,της τραβαμε με το ρουφηχτηρι ,που να ναι καλα οποιος το ανακαλυψε και πινουμε για3 με 4 μερουλες φενιστιλ σιροπακι το οποιο κανει θαυματα μετα την πρωτη μερα,α!εφτιαξα κουραμπιεδες και μελομααρονα μαζι με τα ζουζουνακια μου γινανε τελεια αλλα η κουζινα ηταν λες και επεσε βομβα 3 ωρες την καθαριζα αλλα χαλαλι το ευχαριστηθηκαν και αυτα αλλα και εγω.........παω να την πεσω γιατι μολις κοιμηθηκαν.........ciao!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

σας ειπα ποιο ειναι το αγαπημενο παιχνιδι του γιου μου ? η ηλεκτρικη κουζινα (παιχνιδι) της κορης μου....

στο master cef θα τον στειλω...!

μαρακι ειμαι διοικητικος υπαλληλος στο δημο!

τι αλλα νεα ρε κοριτσια?

ελα τα μπισκοτακια με το γλασσακι :

http://www.sintagespareas.gr/sintages/l ... =relsinpar

κ καλη επιτυχια !

α χαλαρα δηλαδή Κωνσταντινος :) !! αντε με το καλο να επιστρεψεις :geek:

εμεις πηραμε παραταση (ο αντρας μου δηλαδή) για να εργαστει αλλο ενα 6μηνο με προσωρινή διαταγή δικαστηρίου στο Ικα (διοικητικός) κ ετσι θα ησυχασουμε για λιγο ακομα... ας ελπισουμε κ για ενα θετικο αποτελεσμα αργοτερα :roll::x

εχω αρχισει κ γω να ξανασκεφτομαι να ψαχτω για μαθηματα Ισπανικων... ειχα κατι προτασουλες απο φιλες μου που το σκεφτοντουσαν καιρο, δεν ξερω... μου εχει λειψει η δουλειά (κατατασσομαι κ γω στους εργασιομανείς!) αλλα ακομα νομιζω οτι δεν μπορω να αναλαβω κατι εκτος του μικρου... ειναι κ το μυαλο μου "σουπα" ακομα απο τα νυχτερινα ξυπνηματα...

Α! σημερα ηταν μια καταπληκτική μερα απο αποψης στερεων τροφων :x θηλασε πρωι, μετα φρουτο, μετα μεσημεριανο, μετα θηλασε κ αποκοιμηθηκε για μεσημερακι, απογευμα εφαγε λιγο παιδικο γιαουρτακι, θηλασε για βραδυ + αποκοιμηθηκε :x:x:x:x:x:x

very very NICE :x:x:D

καλησπερα σας!ειμαστε οοολοι αρρωστοι..ευτυχως ο μικρος ειναι καλυτερα απο ολους μας.εγω ειμαι πολυ χαλια.αυτος ο βηχας με εχει τρελανει.κ εννοειται δεν αναπνεω καθολου απτη μυτη.να δω πως θα τη βγαλω κ τη σημερινη βραδια.

κατα τα αλλα τα ιδια..με το ζορι να φαει,μπισκοτοκρεμα δεν εφαγε καθολου,του εδωσα βανιλια τελικα κ εφαγε γυρω στα 100 μλ.ατελειωτο παιχνιδι,υπνος 3 μισαωρα μεσα στην ημερα,μπουσουλημα γυρω γυρω ολο το σπιτι...ααα κ σημερα αφηνει συνεχεια τα χερια του κ στεκεται αρκετα δευτερολεπτα ορθιος.κ βγαζει μια κραυγη ευχαριστησης που εγω τη λεω "κατσε κατω απτη μπαρα" κραυγη!

αυτα..καληνυχτα σας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...