Μετάβαση σε περιεχόμενο

6ΜΗΝΩΝ ΠΙΑ, ΚΡΕΜΕΣ, ΦΡΟΥΤΑ, ΒΑΦΤΙΣΙΑ !!!!!!!!!


Recommended Posts

καλημερουδια! τι κανετε?? λολλακι περαστικα σας! ειναι δυσκολη αυτη η εποχη για τα μωρακια. δεν ξερεις πως να τα ντυσεις κ την πατας μωρε... ετσι δεν κρυωνουμε κι εμεις συνηθως?? φορμα εξοδου ουτε εμεις πηραμε... πηραμε ομως ενα ωραιοτατο κοκκινο χοντρο μπουφανακι! ;)

σημερα εχουμε κ γιατρο για μετρησεις αλλα και εμβολιο... εχω κ ενα αγχος που αρχισε να μου ξαναβγαζει τις γουλιτσες... αντε να παμε να δουμε τι θα μας πει... :?:?

λογικα απο αυριο αρχιζουμε κι εμεις σουπιτσες.. θα του αρεσουν αραγε?? θα φανει...

κατα τα αλλα καλα. χτες ηταν σχετικα ανησυχος ολη μερα, δε μπορουσε να κοιμηθει ευκολα, γκρινιαζε για υπνο και στο μισαωρο ξυπνουσε. δεν ξερω γιατι... να ερχεται κανενα καινουριο δοντακι???

ενα σωρο αποριες εχω σημερα να ρωτησω το γιατρο αλλα κλασικα εκεινη την ωρα τις μισες θα τις ξεχασω... :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 898
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερουδια!!!!!!!

κων/νε και να θηλασεις ποτε δεν εισαι προστατευμενη απο μια ενδεχομενη εγκυμοσυνη γιατι δεν ξερεις ποτε μπορει να εχεις ωορρηξια.... το ειχα ρωτησει εξ αρχης στο γιατρο γιατι ειχα ακουσει περιπτωση που εμεινε εγκυος ενω θηλασε....

αααααααααααα κουτακι αρχισε το Μαρακι μας ;);) ειπα και γω, μπαςςςς αλλα μπαααααα... μια χαρα ειναι βρε το τσιχλακι σου, δεν εχει αναγκη απο σκονες... μακαρι να επινε και ο δικος μου γαλατακι αλλα τωρα δυο μερες παλι εχει φαει ενα σκαλωμα με το γαλα και δεν το θελει καθολου... παλι στο υπνο τον πιανω για να πιει λιγακι, ευτυχως που τον αγαπαει τρελλα τον υπνο :lol::lol: ( εε να παρει και κατι απο την μαμα ;);) )

εσυ κων/νε σταματησες τον θηλασμο??? πολυ δυσκολο πραμα ο αποθηλασμος... το εχουμε ξαναπει, θελει γερα νευρα!!!!

δεν μου λετε, εχω ενα αλλο προβλημα τωρα... λιγο πριν αποθηλασω αρχισε να τραβαει τα αυτακια του... :shock::shock: μετα το σταματησε και τωρα το εχει ξαναρχισει... το κανει και κανενα αλλο αυτο?? η σοφουκι το ειχε πει πιο παλια απ' οτι θημαμαι... πως θα του το κοψω???? :roll::roll:

αυτα... σας ζαλισα πρωι πρωι. φιλακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σπιρτουλακι καλημερα. πραγματικα ο δικος μου τραβουσε τα αυτακια του-κι ακομα τα τραβαει δλδ- ομως μονο οταν νυσταζει.. :shock::shock: ειναι το σημαδι του για να μου πει να τον παω για υπνο! ;) τραβαει τ αυτια του, ξυνει το κεφαλι του και σε τελευταιο σταδιο τριβει τα ματια του... (ασχετο αλλα οταν τριβει τα ματακια μου ρχεται να τον σκασω στα φιλια :D:D:D ). εσενα το κανει σε ασχετες στιγμες απο οτι καταλαβα εε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

Κι εμενα τριβει τα ματακια της οταν νυσταζει και μετα βαζει τα χερια στα αυτια σαν να μην της αρεσει αυτο που ακουει. Μετα αρχιζει να τα τραβαει κιολας :lol::lol::lol:

Αντε Μαρακι με το καλο να αποθηλασετε σιγα σιγα!!!

Σπιρτουλι εφοσον αρχισε να τρωει τα υπολοιπα μην ανησυχεις. Τις βιταμινες τις παιρνει και τα κιλακια θα μπαινουν απο εδω κ περα συνεχεια.

Φορμα εξοδου δεν πηραμε ουτε κ εμεις, αλλα απο τη βαφτιση μαζεψα ενα σωρο παλτο, μπουφαν κ ζακετες.Εχω και κουβερτακια πολλα οποτε νομιζω ειμαστε καλυμμενοι.

Τεση εγω την βγαζω βολτα, την ντυνω καλα και βουρ. Στις παγωνιες τι θα κανουμε δηλαδη δεν θα τα βγαζουμε τα μωρα? Να συνηθιζουν λιγο κ το κρυο. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gioulaki συμφωνω κι εγω οτι τα μωρα πρεπει να εγκλιματιζονται και αν ειναι ντυμενα καλα, γιατι να μην κανουν κι αυτα τη βολτα τους?? θυμαμαι απο τις πρωτες κι ολας μερες που ειχα γεννησει, ο γιατρος μου τονιζε ποοοοοσο καλο κανει στα μωρα ο καθαρος αερας. θυμαμαι επισης που μου ελεγε οτι ακομα κ καταχειμωνο να ειναι, καθε μερα απαραιτητα πρεπει να ανοιγω πορτες κ παραθυρα εστω για ενα λεπτο και να αεριζεται καλα ολο το σπιτι. μπουφανακια κ βολτιτσες λοιπον!! να περναει και η ωρα μωρε κοριτσια... εγω αμα κατσω σπιτι 2-3 μερες χωρις να βγω καθολου, μου ρχεται να βαλω τις στριγκλιες!! αντιθετως, ακομα κ μεχρι το σουπερ μαρκετ να παω, νιωθω καλυτερα...

παω να ετοιμασω την τσαντα του καροτσιου μας, να δω τι θα του βαλω, και να τον ξυπναω σιγα σιγα... σε μια ωριτσα εχουμε ραντεβου... θα επανελθω το μεσημερι με νεοτερα απο τις μετρησεις μας ;)

ελπιζω να φανει κυριος και στο σημερινο εμβολιο... για να δουμε... :?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κοριτσόπουλα

εννοειται πως κ τον χειμωνα θα βγουν βολτα αλλα τουλαχιστον εγω με βροχή κ λυσσασμενο αερα που ειχε εδω κ δυο μερες δεν την βγαζω με τπτ...αποκει κ περα η καθε μια πραττει αναλογα κ με το που μενει-καιρικες συνθηκες κλπ... ;););)

το φορμακι εξοδου νομιζω οτι ειναι καταλληλο για αυτην την ηλικία,δεν νομιζω να παει σε μεγαλυτερα παιδακια...ας πουμε του χρονου τετοιον καιρο θαμαστε 1μιση χρονων περιπου με πιθανοτητα να περπαταει ή να κανει αποπειρες... :lol::lol: θαχει πολυ πλακα να προσπαθει να περπατησει κ ναναι ντυμενη χιονανθρωπος :lol::lol:

λαχανοσουπα σημερα για την μικρη κπρωτη φορα της εβαλα κ μπροκολο :?:? για να δουμε θα το φαει ή θα παει ολο στα πατωματα απο το φτυσιμο :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη επιτυχια Τεση. Θελω κ εγω να της δοκιμασω μπροκολο αλλα φοβαμαι οτι θα τρεχουμε μετα απο το πολ υ σκ@$ο :lol::lol::lol::lol::lol::lol: με τι αλλο θα το δωσεις? Ριξτε ιδεες για συνταγες κ χημειες με τα φαγητα. Το δικο βαρεθηκε τα ιδια μου φαινεται. Αυριο θα της δωσω μοσχαρι με κρεμμυδι κ αρακα.

Τα φορμακια εξοδου κ εμενα μ'αφρεσουν (ασχετα που δεν εχω) απλα βρισκω αρκετα βολικα τα μπουφαν.

Που μενεις Τεση? Βορεια? καλα νομιζω οτι αν πιασουν τα κρυα τα πολλα με βροχες και αεριδες θα ειναι αρκετα δυσκολες οι καροτσαδες, μονο αν ειναι να παμε σε συγκεκριμενο μερος.

Συνταγες κοριτσια,γραψτε τι τους δινετε να παιρνουμε ιδεες. Αληθεια μελιτζανα κανει να φανε? :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιουλακι εγω λαχανικα δεν εχω προσθεσει αλλα μονο φασολακι και μετα θα βαλω μαιντανο ή σελινο μου ειπε και αργοτερα το μπροκολο...αλλα μπορεις να αλλαξεις το κρεας. βαλε κουνελακι, κατσικι ή αρνι, δεν περιοριζεσαι στα κλασικα μοσχαρι-κοτα. εμενα για το κουνελακι κοβει φλεβα :lol::lol::lol: και ειναι και πολυ καλο κρεας...

και γω σημερα που εχει λιγο ηλιο με δοντια θα τον παω καμμια βολτα μεχρι το σουπερ μαρκετ να δει λιγο κοσμο και να παρει καθαρο αερα γιατι με αυτη την απιστευτη βροχη δυο μερες δεν τον εβγαλα εξω και εχει φρικαρει το ζουζουνι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια,

μαρακι το νουλακ ειναι για μτα τον 6 μηνα κ δεν ειναι σκονη, οποτε αποψη μου δωσε αυτο.

σπιρτουλι ακομη θηλαζω πρωι βραδυ κ τα υπολοιπα γευματα φρουτο- φαγητο - κρεμα.

εγω ας πουμε εχω απ τον τριτο μηνα κανονικοτατα περιοδο... :cry::cry: γινετε κανονικα η ωορηξια παρολου που θηλαζω, η μαρια ομως δεν εχει ωορηξια ... εδω κ τοσους μηνες, εκτος κ αν τον μηνα που εκανει ελευθερο της ερθει περιοδο, ακριβως οπως τα ανελυσε παραπανω.... ;);)

βασικα μαρακι ειχα διαβασει οτι αν θηλαζεις αραια πανω απο 4 ωρες διαστημα στους 2 θηλασμους τοτε σου ερχεται περιοδο, εσυ τον θηλαζεις ολη την μερα?

εμενα οντως τον 3 μηνα ηταν που ετρωγε 4 φορες το 24ωρο με μεγαλο διαστημα μεταξυ των θηλασμων... οποτε μου ηρθε κανονικοτατα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hello :)

Κωνσταντίνος αυτό δινω, το Nestlac το παστεριωμένο για μετά τον 6ο μήνα... θηλάζουμε τουλάχιστον 6 φορες την ημερα και 3 τη νύχτα οποτε γι αυτό και σκεφτομαι οτι μεχρι να αντικαταστήσω ολα τα γεύματα θα εχει μεγαλώσει κι αλλο ωστε να μην εχει πρόβλημα αφού δεν θα δωσω σκόνη (που ειναι πιο ενισχυμένη) ;)

ελπιζω και γω μηπως ξεκινησει η περιοδος μου σε κανα μηνα που θα κανουμε λιγοτερους θηλασμούς, θελω τοτε να προγραμματισω και τεστ ΠΑΠ κλπ κλπ :roll: (και νινι χιχιχιχι :lol: )

α! Κυριακή βαφτίζει η αδελφή μου που ειναι στα καλοκαιρινά μωράκια 2011 εδώ στο μαμυ :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο η βαφτιση του ανηψιου μαρια :)

γιουλακι ναι μενω βορεια και εχουμε και μεγαλο αλλά και βαρυ χειμωνα ;) οταν δε αρχιζουν οι ιωσεις...δεν σταματουν με τπτ...περσι που ημουν εγγυος όλα τα κόλλησα,γριπες,γαστρεντεριτιδες όοοτι θες

το μπροκολακι πηγε καλα και ελπιζω να την βοηθησει γτ ειναι δυσκοιλια...

αυριο θα κανω μοσχαρακι με φασολακια και θα βαλω μεσα λίγη πατατουλα κ καροτακι κ ενα φυλλαρακι μαιντανο... :lol::lol: συνταγη πρωτη λοιπόν-μοσχαρακι με φασολακια

συνταγη δευτερη-μοσχαρακι βραστο με πατατα,καροτο,κολοκυθακι κ φυλλαρακι σελινο

τα ιδια πανε και με κοτοπουλο

επισης αρακα με κοτοπουλο(με μοσχαρακι δεν θα μαρεσε ο αρακας,πολυ βαρυ νομιζω)

λαχανοσουπα:πατατα,καροτο,κολοκυθι,λιγα φασολακια και λιγο μπροκολο - αυτο φαγαμε σημερα

σκεφτηκα να της κανω και σπανακι καποια στιγμη αλλα θα ρωτησω πρωτα την ντοκτορ

την ρωτησα για ψιλοκομμενη ντοματα στο φαγητο κ ειπε οχι ακομα...πιο μετα

γιααα πειτε κι εσεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελεια ιδεα τον αρακα θα τον δωσω με κοτοπουλο. Μαιντανο κ κρεμμυδι βρασμενο βαζω σχεδον παντα. Μαιντανο νομιζω η Κωνσταντινος μου το προτεινε και επιασε. Οπως καταλαβαινετε σας κλεβω ιδεες :lol::lol::lol::lol:

Τα φασολακια φρεσκα ή κατεψυγμενα? Τα ξεφλουδιζετε καλα? Και ο αρακας παραβρασμενος? Στο αλεσμα δεν αφηνει φλουδα αν δεν ειναι πολυ μαλακος? :?

Δωστε(συμβουλες) και σωστε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!πολλα νεα εχω,αλλα εχω κ ενα πλυντηριο να απλωσω πριν ερθουν 2 φιλες που περιμενω.

λοιπον,χτες πηγαμε αθηνα για τον ορθοπεδικο με τον αντρα μου.τα ιδια μου ειπε κ αυτος,να προγραμματισω να το χειρουργησουμε.αχχχχ,πως το σκεφτομαι.μαλλον θα το αφησω λιγο ακομα μεχρι να μην αντεχεται αλλο.θα δω κ σε εναν αλλο ορθοπεδικο εδω στην πολη μου.καλα,περασαμε τοσο ωραια με τον αντρα μου.πηγαμε ειδαμε τους κουμπαρους μας (που εχουν διδυμακια κ θα βαφτισουμε το κοριτσακι).πολυυυυυ ζορι τα διδυμα!μπραβο σας οσες εχετε,τι να πω!κ ηταν κ πολυ ησυχα.ειναι 4 μηνων κ περα απτο οτι εκλαιγαν καπου καπου πολυ σιγανα,δεν κουνιοντουσαν καθολου.δεν το αλλαζω με τον δικο μου βεβαια που φερνει τα πανω κατω!!ειχαμε κλεισει ξενοδοχειο για μετα,αλλα μας την εδωσε οταν πηγαιναμε κ αποφασισουμε να παμε λουτρακι (ΚΑΖΙΝΟ!!).εχω μια τρελα απιστευτη.οποτε φτασαμε 12:30 τη νυχτα,ηπιαμε,παιξαμε,χασαμε οοολα μας τα λεφτα,μειναμε με 70 ευρω κ κοιμηθηκαμε 2 ωρες μεσα στο αυτοκινητο μεχρι τις 7 που ξεκινησαμε για το χωριο του αντρα μου,οπου καναμε μια σταση να ξανακοιμηθουμε!στις 12 ημουν σπιτι στο μπουμπουκο μου!

σημερα του δωσαμε πρωτη φορα πατατα-σελινο-κολοκυθι-καροτο.στη μεση περιπου αρχισε να κανει το στομα του οπως οταν θελουμε εμετο!πολυ γελιο!το κανει κ με την κρεμα αυτο απτην αρχη.αα,κρεμα(βανιλια) αποφασισα να μην του ξαναδωσω,δεν τη γουσταρει.δεν νομιζω πως οφελει κ πουθενα.ετσι του δινω κ το απογευμα φρουτο.τα τρωει μια χαρα.του βαζω καμια κουταλιτσα βανιλια μεσα για να πηξει συνηθως.αυτα θυμαμαι για τωρα

φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιουλακι εγω φασολακια πηρα φρεσκα...τα πιο μικρα διαλεξα που ειναι κ τα πιο τρυφερα κ απο γνωστο μου που ξερω οτι δεν τα ραντιζει.

κρεμμυδι δεν βαζω καθολου...δεν μου τπτ η ντοκτορ...δεν πεφτει ολιγον βαρυ? :lol::lol: θα μας ζουρλανουν στο πριτς πριτς με το κρεμμυδι :lol::lol::lol:

σημερα μια φιλη μουπε κολπο για να πινει νερο...επειδη δεν το επινε καθολου εβαλα μεσα λιγο μαραθο...τελειο...το ηπιε ολο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι νέα στη παρέα και ελπίζω να με καλοδεχτείτε!!!! Το κοριτσάκι μου έκλεισε τον 6ο την προηγούμενη εβδομάδα, θηλάζει αποκλειστικά έχουμε ξεκινήσει τη βανίλια και τη φρουτόκρεμα και την Παρασκευή ξεκινάμε και το μεσημεριανό!!! Ελπίζω να τα πάμε καλά γιατί με τη βανίλια και τα φρούτα δυσκολευτήκαμε λιγάκι αλλά τώρα ευτυχώς όλα καλά!!! Όσο για τις βόλτες που λέτε παραπάνω είμαι κι εγώ υπέρ, εννοείται ότι θα βγαίνουμε έξω το χειμώνα γιατί αλλιώς πάει θα έρθει η τρέλα!!!! Εμείς βέβαια εδώ έχουμε και σύμμαχο τον καιρό (ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΚΡΗΤΗ = ΗΛΙΟΣ)!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες mariekenκαι γω πριν λίγες μέρες μπήκα στην παρέα!Λατρεύω Κρήτη!!Κορίτσια σχετικά με τα φαγητά.Εγώ έδωσα αράκα μαζί με πατατα κολοκύθι καρότο μοσχάρι και χτες πρόσθεσα κ ένα φύλλο σπανάκι.Χτες το βράδυ όμως έκλαιγε,εδειχνε ότι πονούσε η κοιλίτσα έριξε μερικες.. :mrgreen: .Δεν ξέρω μήπως τον πείραξε,σήμερα παντως δεν έβαλα για να δούμε..Θέλω να δοκιμασω κ κολοκύθα,έχει πολλές βιταμίνες αλλά κ γλυκοπατάτα!Βόλτες τον χειμώνα εννοειται,εχω πάρει και ένα ποδόσακο της wallaboo με γόυνα μέσα κ περιμένω τα καλά κρύα για να τον βάλουμε στο καρότσι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες Marieken να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!

Ιεραπετρα ε? Αχ εκει δεν εχετε χειμωνα καλε,οποτε μια χαρα σας βλεπω αλή σε μας της βορειας Ελλαδας. Κ αντε καλα εδω στη Θεσσαλονικη δεν ειναι τοσο τραγικα. Αλλά Κοζανη, Καστορια, Γρεβενα κτλ. Εκει να δεις χειμωνα.

Ευχαριστω Τεση θα ψαξω για μικρα φασολακια σημερα κιολας. Οχι το κρεμμυδι δεν ειναι βαρυ. Το βραζω και πολυ κ σχεδον λιωνει. Μη φανταστεις λιγο βαζω ξερεις τι ωραια γευση που δινει?

Να σας ρωτησω κατι? ή εχω ξαναρωτησει? :roll: δεν θυμαμαι.

Οσες θηλαζετε πως δινετε κρεμα εφοσον μεσα εχουν γαλα?

Καλημερα σας ειπα ? δεν σας ειπα... ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερούδια ! πεταχτηκα για κουρεματακι σημερις, αφού λογω των απεργιών ειναι ο μπαμπας μας σπιτι :x

καλώς μας ήρθες Marieken ! να χαίρεσαι το παιδάκι σου :mrgreen:

εμεις Γιουλάκι οπως υποψιάζεσαι ...δεν τρωμε κρεμες τετοιες χιχι :lol: (λογω "κολληματων" μαμας)

αλλα πειτε μου κι εμενα, που μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία τις προάλλες : πόσο μεσημεριανό τρωνε τα μωρά σας (σουπες) ; ενα πιατακι παιδικό ; μερικές κουταλιές ;

γιατί εμενα μολις τρώει 3 - 4 κουταλιές μετά αρχίζει να τα σπρώχνει προς τα εξω (μπλιαχ) ;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια κ καλως ηρθες μαρικιεν!

ετοιμαζομαι για δουλεια,εχω να παω απτη δευτερα κ καπως μου φαινεται!

μαρια εμενα δεν μου ειχε πει ο γιατρος ποσο χορτοσουπα να του δινω.ετσι χτες πρωτη μερα του εβαλα μια πολυ μικρη πατατα,μισο καροτο,μισο κολοκυθι κ ενα κλωναρακι σελινο.στο τελος ενα κουταλακι λαδι.εφαγε το μισο περιπου κ λιγο παραπανω.πιστευω σημερα θα φαει περισσοτερο.πάντως εχω σωθει απτους εμετους.δεν κανει καθολου με τα φρουτα κ τη σουπα!με την κρεμα εκανε,ηταν κ ενας λογος που του την εκοψα κ του δινω φρουτα κ το απογευμα.απο φρουτα παμε πολυ καλα.σημερα εφαγε ενα μηλο,ενα αχλαδι κ μια βανιλια.αρκετα θεωρω.μπανανα δεν του εχω βαλει ακομα..αυριο.

αα,κατι ασχετο,δεν θυμαμαι αν μου ειχε πει ο γιατρος για λεμονι στη σουπα.νομιζω πως ναι.εσεις βαζετε μετα λεμονι η μονο λαδακι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες μαρικεν να χαιρεσαι το μωρακι σου....

λοιπον γιουλακι το οτι θηλαζουμε δεν σημαινει οτι εχει δυσανεξια στο γαλα το μωρο αρα γιατι να μην του δωσουμε κρεμα, γιαουρτακι, μπισκοτο κτλ?

μαρακι εγω κανω φαγητακι για 2 μερες κ βαζω μια μεγαλη πατατα ή 2 μικρες , ενα κολοκυθακι , 1-2 καροτα, 100-120γρ κρεας ,3-4 φασολακια (μεγαλα) λιγο σπανακι , λιγο σεληνο κ το χωριζω στα δυο ,βγαινει ενα μπολ τιγκα στο φαι κ το τρωει ολο κ δεν του φτανει κιολας μη σου πω....

απο φρουτο βαζω μπανανα, αχλαδι , ροδακινο κ το τρωει ολο επισης (κ δεν του φτανει),

απο κρεμα του κανω 200μλ νερο κ την τρωει οληηηηηη.... οποτε οπως καταλαβαινεις θηλασμο μονο πρωι βραδυ.....

ρανια λεμονι μπορεις να βαλει για να γινει πιο νοστιμο, εμενα επειδη το τρωει κ χωρις δεν βαζω κ βαζω μονο λαδι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κι απο μας! εγραφα ενα σωρο κ σβηστηκαν!! :(:(

λοιπον...εν συντομια...τα νεα απο το γιατρο...

ο μπεμπαρος μας ειναι 9400 και 72 υψος!! αντρακλας σωστος!! :x:x

σημερα εφαγε πρωτη φορα χορτοσουπα... κοντεψε να κανει εμετο!!! καθοοοολου δεν του αρεσε!!! καθολου ομως!! ηταν μια μικρη πατατα. 1 καροτο, 1 κολοκυθακι και μισο κρεμμυδι.

μετα λιγο ελαιολαδο κ λιγο λεμονακι. στεναχωρεθηκα λιγο η αληθεια αλλα ελπιζω σιγα σιγα να φαει.

επισης σημερα το απογευμα θα φαμε και πρωτη φορα φαριν λακτε. για να δουμε κ απο κει...

κατα τα αλλα ειναι μια χαρα ειπε ο γιατρος αν και στο εμβολιο χαλασαμε τον κοσμο ολο απο το κλαμα!! :?

ρωτησα για μπισκοτοκρεμες κτλ αλλα ο γιατρος ειπε οχι. με τετοιο βαρος που εχει, ολα αυτα του ειναι αχρηστα και μονο περιττες θερμιδες θα του δωσουν. γιαουρτακια κ μπισκοτακια απο τον αλλο μηνα...

αυτα τα νεα μας. σας χαιρετω να μαζεψω λιγο το χαμο γιατι το βραδυ θα ερθει να μας δει ο νονος μας!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας!!! καλως μας ηρθες Μαριεκεν!!! γιναμε 2 τωρα η κρητικοπουλες στο ποστ :D:D εγω ειμαι απο ηρακλειο!!!

σοφουκι τι μπεμπαρος ειναι αυτος πραγματικα!!! να τον χαιρεσαι!!!

κρεμμυδι βαζω και γω στο φαγητο του και ειναι μια χαρα! εμενα που εχει και προβλημα με το στομαχι και ολα ειναι οκ.

Ρανια λενε οτι μολις αρχισουν τα μωρα τις στερεες, σταματανε και οι αναγωγες...

βρε κων/νε τρωει αρκετα το κουκλακι σου βλεπω, ζωη να χει!!!!

Μαρια μηπως να του εβαζες και λιγο κρεατακι του τσιχλακου μηπως και του αρεσει καλυτερα??? εμενα μου ειπε απο το πρωτο γευμα να βαλω κρεας και η παιδιατρος και η γαστραντερολογος. του βαζεις και λιγο λεμονακι να το κανεις πιο νοστιμο??

εμενα σημερα ετρωγα ψωμι και ειχε απλωσει το χερακι να μου το παρει και αρχιζε να γκρινιαζει εντονα γιατι δεν του το εδεινα και οταν το πλησιασα κοντα στο στομα του, πηγε να το φαει :shock::shock::shock:

απαπαπα αρχισε να ζηλευει το φαι, το σπιρτουλακι μου :x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερούδια ! Χρόνια πολλά σοφούκι ! να χαίρεσαι τον μπεμπαρο !

βρε κορίτσια... πείτε μου τη γνώμη σας... εμενα γιατί τρώει μονο 2 - 3 κουταλιές και μετά τελος ; για να μην πω οτι αν του ξαναδώσω την επόμενη μερα ΜΠΟΡΕΙ να μην φαει ουτε μία κουταλιά;;!!

ωχ κ να πω κ το "καλύτερο" ...εδώ και 3 μερουλες ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ή πινει πολύ λιγο το απογευμα... προτιμά να μεινει νηστικός !!! αλλα σε αυτό μπορεί να φταίει και το κρυωμα του ε; σημερα ειναι καλύτερα ευτυχώς ! για να τον δώ το απογευμα με το μπουκαλάκι ...χιχι ;)

αχ μας πηρανε στρατουλα ψες ! και εκεί που τον βαλαμε μεσα και την κοιταζε και παρακολουθούσε...εβαλε ξανφικά τα κλαματα :cry: !

θα τον ξαναδοκιμάσω σημερα μηπως ηταν τυχαίο γιατί στην αρχή εδειχνε να του αρέσει...! :roll:

ΥΓ: το ψιλοσκεφτόμουν κι αυτο σπιρτουλι... θα το δοκιμάσω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια!!! Μαρακι μου φανηκε περιεργο στην αρχη που ειπες οτι του αρεσε το ξενο....τοσους μηνες πινει το δικο σου, ειναι απολυτα φυσιολογικο να μην του αρεσει το ξενο...αλλα μπορει να ειναι και τυχαιο. τι να σου πω...

να ρωτησω..... κανει να τα βαζουμε να στηριζοντε στα ποδαρακια τους απο τωρα??? ο δικος μου μια χαρα του αρεσει οταν τον εχω ορθιο και παταει αλλα δεν ξερω αν κανει :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • μηπως καθυστερήσει να μου τα στείλει...και γεννήσω και δεν τα έχω...πιο πολύ για το πως θα βγω απο την κλινική χωρίς κάθισμα 🤷 θα πρέπει αναγκαστικά να αγοράσω μετά!
    • Καλησπέρα και καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Εγώ έχω μία άλλη περίπτωση συγγενούς ανωμαλίας, έχω δίκερο μήτρα που είναι χωρισμένη σε 2 κοιλότητες. Όσους γυναικολόγους είχα επισκεφθεί μου έλεγαν ναι θα κάνεις παιδί αλλά θα έχεις 2-3 αποβολές μέχρι να ανοίξει λίγο η μήτρα! Ταλαιπωρη΄θηκα αρκετά και άλλαξα 4 γιατρούς μέχρι να καταλήξω στον τωρινό. Στο μεταξύ είχα 4 αποβολές και ανακαλύψαμε και μία αδυναμία στο σπέρμα. Εν τέλει έχω τώρα την κόρη μου, 15 μηνων, με φυσική σύλληψη! Είμαι τώρα 40 ετών, ελπίζω να σου έδωσα θάρρος!!!
    • Καλησπέρα @AGAPOULLA1993! Το αντιμετώπισα κ εγώ αυτό με την μικρή μου. Διήρκησε λιγο παραπανω απο χρονο , μετα σταδιακά τα προσθέσαμε κ τώρα στα 2.5 έτη τρώει τα πάντα.  Ως προς τον θηλασμό ναι , δεν έτρωγα τίποτα που να περιέχει έστω κ ίχνη. Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά μετά είναι μια συνήθεια. Εμείς θηλασαμε μέχρι τα 2 έτη,  οπότε όπως καταλαβαίνεις το περάσαμε μαζί!! Σου στέλνω μπόλικη δύναμη και υπομονή!! 
    • Άντε ωραία ξεκινήσατε και εγω τώρα λέω αύριο να κάτσω να τα ξεδιαλέξω να βγάλω αυτά που θα χρειαστώ για τους πρωτους μηνες γιατί τα έχω λίγο μπερδεμένα όλα μαζί καλοκαιρινά χειμωνιάτικα δεν τα έχω χωρίσει 
    • Και εγω δεν έχω πάρει μπιμπιλινα καθόλου και μερικά αλλά πραγματακια που θα χρειαστώ  γιατι αγχώνεσαι μήπως τελικά δεν σου τα στείλει καθόλου και ψάχνεσαι τελευταία στιγμή ; Γιατί αν σου τα στείλει και αργότερα δεν σε πειράζει ένα καθάρισμα θα θέλουν μόνο  αλλα να πω την αλήθεια και εμένα μου έστειλε η ξαδέρφη  μερικά πράγματα πληρωσα μεταφορική να έρθουν στο χωριό και τελικά ήταν άχρηστα πχ το κάθισμα του αυτοκινήτου ήταν για πέταμα αγόρασα άλλο τελικά και μερικά ακόμα που μου έστειλε τα πέταξα έκλαψα τα λεφτά που έδωσα στην μεταφορική 😕
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...