Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω παντως λατρευω τα μπουρμπουρισ!!!!

τετοια λατρεια που αμα ημουν πλουσια θα εντηνα τα παιδια μονο ,με μπερμπερι,Τομι χιλφινγκερ, Ρακφ λορεν, τρουσαρντι και Καλβιν Κλαιν.

Μη με πει κανεις ψωνιο.,..ειμαι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σαρογιωτινη μου αγαπημενο γουελκομ μπακ...μου ελειψαν οι ατακες σου

Εγινες σαν τοπαλιοκραση;;;;..Μαγηκο Βουνο η Κτημα Λαζαριδη;;;;;;

Φιλια...σε περιμενω να ετρθεις να παμε σταρμπακσ για καφε και ψωνια!!!!!

Δημοσίευση

Παναγιωτα τελεια τα ρουχα!

τα δικα σου?

του Ν?

οσο για την πεθ...μαλλον θελει να ειναι το επικεντρο...αλθεια θα παει να φτιαξει τα μαλλια της?

ετοιμαζεται να λαμψει στη βαφτηση?

ποτ γυριζεις για δουλεια?

Δημοσίευση

τι κανετε ?

εγω ψωωφισα στις δουλειες ....

και εχω και τον Κ να με πριζει με βλακειες :twisted:

αλλαξαμε κλειδαρια στην πορτα και μετα σκουπισα σφουγκαρισα ,πριν ειχα παει και σουπερ μαρκετ εκανα και το μπαλκονι ,απλωσα και ρουχα ...θηλαζω ξεσκατιζω και βαζω για υπνο ....ψωφισα μιλαμε ...α ναι και μαγηρεψα ....και με πριζουν και απο πανω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

α!!! και κατι που το λετε ολλες να σας απαντησω ...

καλε πως να παω η να παμε στα Τρικαλα ,ο Κ δουλευει δεν εχει αδεια και τι θα βρησκει σπιτι οταν γυριζει απο την δουλεια ? ποιος θα του μαγηρευει -πλενει -σιδερωνει ,ποτε θα δει τα παιδια να παιξει να κανει οτι πρεπει και αυτος σαν μπαμπας ? τον οκτωβρη που θα φυγει σιγουρα ?

Δημοσίευση

Μυρίστηκα Σαυροπηγκουινάκι?????? Γιωτάκι μου καλωσηρθες πολύ χάρηκα! :x:x:x

Εχεις γεννέθλια?? Χρονια πολλα κοριτσάρα μου!

Εδω να κάτσεις ναι? ;)

Βενάκι χρονια σας πολλά και σε σας, να ειστε ευτυχισμένοι! συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, κάθε παιδι ειναι διαφορετικό και έχει διαφορετικούς χρονους. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με παιδιά με πιπίλες ή με πάνες.

Οταν ειναι έτοιμα θα τα κόψουν. Η πίεση μονο αντίθετα αποτελέσματα θα φέρει.. :(

Ρε συ Ποντικάκι συγνώμη εγώ δεν σου ευχηθηκα για τον γιο σου, να ζήσει ευτυχισμένο το παιδι, να ειναι πάντα γερό και να τον χαιρεσαι! :D:D

Μητσάκι μου καλή τύχη και απο μένα! :D

Πολύ ωραία τα ρουχάκια Παναγιώτα! Με το καλό η βάφτιση. :oops:

Τι ασχημα ρε συ αυτα τα genpets? Ελεος με τις μαλακίες τους Γκρέμλινς.Δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσουν τέτοια πράγματα. :shock::o

Φραν ετσι σε θέλω ψυχραιμη! Ευτυχως που έφυγε το φίδι. :?

Χρυσα και λέγαμε που ησουν χθες. Μια χαρά ο Φοφος με τον παιδικο.. όλα τα πρώτα ειναι σχετικά κακομαθημένα βρε συ..

Βικυ τοσο γρηγορα αποθηλασατε? Μπορει να της γυρίσει και να σου ζητάει σε λίγο συνέχεια!

Αργυρώ τέλειες οι φωτογραφίες των παιδιών και η μικρή με το στέμα Κουκλαρα!!!

Αφρο δεν πειράζει, πας τον Οκτώβριο. Κριμα για τα λεφτά..

Αχ εχω και εγώ δουλειές σημερα, ερχεται το βράδυ ο ξάδερφος του Βαγγ απο την Αυστραλία, εχει δουλειά μια βδομάδα στη Βοστώνη, θα μείνει εδώ για το σκ και μετά θα πάει Βοστώνη..

Δεν ξέρω τι σκατα να φτιάξω, θα έρθει βράδυ ο άνθρωπος και μετά απο 22 ώρες ταξίδι..

φιλάκια σε όλες

Δημοσίευση

Καλησπερα!! Να μαι παλι να μην ξεχνιομαστε!

Βενη ηθελα να σου πω να μην σκας...Εγω ΔΕΝ εχω καν αρχισει εκπαιδευση τουαλετας και ειναι 28 μηνων το σεμπινι...οκ αγορασα ενα γιογιο και οπως το πηρα ετσι εμεινε...Βαριεμαι να αρχισω, κατα βαθος ελπιζω να ξυπνησει ενα πρωι, να κατεβασει την πανα και να αρχισει να κατουραει στη λεκανη..Σύντομα ομως, όχι αφου κλείσει τα 19!!! :shock:

Τωρα και να μου πει καποιος πω πω τι τραγικο δεν εχεις κοψει πανα κλπ κλπ...θα τη/τον γραψω στα χεσμενα παμπερ του σεμπ! Ελα βρε μην στεναχωριεσαι!

Ετσι μου ελεγεαν εμενα με τα αλεσμενα..αλεθα μεχρι 19 μηνων και μου την ελεγαν συχνα σε στυλ..αα εμενα ο βρασιδας τρωει κανονικα απο 6 μηνων (ναι κ στο χρονο χτυπουσε και σουβλακια!)..Δεν ιδρωνε το αυτι μου...ενα πρωι, 19 μηνων το σεμπινι σπρωχνει το πιατο μακρια και απαιτει κανονικο φαγητο, αυτο ηταν...

Καλα δεν νομιζω να γινει το ιδιο με την πανα , αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια :mrgreen::mrgreen:

Απο Σουηδια ακομα ακρα του ταφου σιωπη..θα δουμε..Αν με παρουν θα παει απευθειας παιδικο, τοτε τι θα κανω με την πανα..δεν ξερω ειλικρινα..μαλλον θα με βριζουν στη ΣΟυηδια και μπορει να φερουν και καμια ψυχολογο να μας ψυχαναλισει για να βρει τι φταιει (τιποτα, απλα η μαμα ειναι ΤΕΜΠΕΛΑ!)

Αυτα..παω να πιω ανθρακουχο νερο..εσκασα...Εφαγα ενα μπεργκερ με μανιταρια και μου επεσε βαρυ...

Σας φιλω κουκλες!

Δημοσίευση

ευχαριστω για τις ευχες σας!! :):):)

τονια & κοριτσια βοηθεια!!!!!

η κουμπαρουλα μου που γεννησε χρησιμοποιει το νοσοκομειακο θηλαστρο και κανει αντλησεις καθε 3ωρο. εχει μπολικο γαλα ολα καλα και αισθανεται ασφαλης που μετραει ποσο πινει η μπεμπα....

αμα δεν την βαλει στο στηθος λετε να της κοπει? εγω νομιζω οχι απλα αυτη θα παιδευτει με τις αντλησεις..εσυ αυτο δεν εκανεις απο την αρχη? καθε ποτε αντλεις?

παναγιωτα η πεθερα τι να πω??? :evil::evil::evil::evil:

αφρο υπομονηηηηηη ξεκουρασου τωρα τουλαχιστον! :)

φραν τι κανεις????? :)

και εμενα τα μπερμπερις μου την δινουνε αλλα αυτο ειναι διακριτικο ποτε ειναι ωραιο! μεγια σας!!

τωρα να πω την γνωμη μου για τις μαρκες...

για να αγοραζα τον μικρο μαρκες βαρβατες θα επρεπε η δικια μου ντουλαπα να ειναι ισαξια..

δηλ. δεν μπορει εγω να φορα ζαρα και το παιδι ferre!!!!!!!! και μου την δινει και πολλοι το κανουνε και εχω και δικους μου φιλους μαλιστα και τρελαινομαι!!!

ολο κλαιγονται για τα λεφτα δεν εχουμε δεν φτανουνε κοβουνε απο εδω κοβουν απο εκει και παπουτσια στα παιδια μονο πραντα και στα δωρα μονο απο το lapin για να φανουν! και τα ρουχα τους απο λαικη!!!

δεν με πειραζει η λαικη, η αντιστοιχια μου την δινει!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

:lol::lol::lol::lol::lol: φρανιτα διαβασα τωρα για την σουηδια, την πανα και τους ψυχολογους!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μετα τα 19 θα παει στρατο ρε ας μαθει εκει!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: μαχι με τον φιλιππο!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!

σας ελειψα??? :D :D

σημερα μεσημερι γυρισαμε απο αλεξ, τα περασαμε ετσι κ ετσι..

καταρχην φυγαμε απο το πατρικο του αντρα μου αρον αρον γιατι το σπιτι ηταν ΤΙΓΚΑ στις κατσαριδες!

οταν σας λεω τιγκα, εννοω φισκα, φουλ, γεματο, πως αλλιως να το πω...

εμπαινες στην κουζινα κ εβλεπες στην ξεφτιλα καμια 15αρια να τρεχει!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: πατησα εναν ΚΑΒΓΑ με τον αντρα μου φυγαμε..

μειναμε σε εναν ξαδερφο του αντρα μου, ναναι καλα τα παιδια, παρολο που δεν ηταν σε φαση να μας φιλοξενησουν, μας περιποιηθηκαν σαν τα ματια τους, πολυ τα αγαπω αυτα τα παιδια..

εγιναν κ αλλα που δεν ειναι της παρουσης, αλλα ετσι κ αλλιως δε σας ενδιαφερουν :P , οποτε δε σας τα γραφω, βενι δε σου ειπα ουτε τα μισα!!!!!!!!!!!!!

χιλια συγνωμη αλλα δεν εχω καθολου ωρα να σας διαβασω, παω στο παιδικο να τελειωσω κατι δουλειες που εχω αφησει στη μεση, στο σπιτι γινεται ΧΑΜΟΣ!!!

εχω ερωτηση να κανω

οταν με το καλο θα γεννησω θελω να εχω νοσοκομειακο θηλαστρο στο σπιτι

με τον ανασταση νομιζω δε θα καταφερνω να θηλαζω κανονικα το μπεμπη η τουλαχιστον να βγαζω γαλα να του το δινει ο τολης

ειναι καλο να το εχω απο οταν γεννησω στο σπιτι?

απο που θα το βρω?

εχει διαδικασια για να το νοικιασω?

μωρη βενι το πληρωσες τελικα το ιντερνετ δεν αντεξες αλλο ε?? :lol::lol::lol:

μου λειψατε αστερακια μου!!! σας φιλω!!

Δημοσίευση

λενα καλε με μπιμπικιασες παλι με τις κατσαριιδες :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

καλα κανατε και φυγατε.. ;)

να με παρεις αυριο θα ειμαι σπιτι να με πεις!! :D:D

για το θηλαστρο εχω στοιχεια για ameda που πηρε η κουμπαρα μου το πηρε αυθημερον..εγω θα ελεγα να γυρισεις με το καλο να δεις πως παει και μετα να παραγγειλεις..

με μια μερα δεν παθαινεις κατι.. απο την medela νομιζω εχει σειρα... :?

Δημοσίευση

Βένι αν ακολουθεί το πρωτόκολλο αντλήσεων και αντλεί μόνο με νοσοκομειακό δεν θα μειωθεί η παραγωγή.

Λένα τόσο χάλι αστην Αλεξανδρούπολη????????

εγώ θα σου προτείνω να μην πάρεις θήλαστρο. Ποιός σου είπε ότι με το θηλαστο θα χρειάζεσαι λιγότερο χρόνο? Και εκτός αυτού θα έχεις τον κίνδυνο να πάθει σύγχιση και μετά να μην θέλει το στήθος και να είσαι όλη την μέρα με το θήλαστρο αγκαλιά :roll::roll::roll::roll: Το πόσο ταλιαπωρία είναι θα σου πεί καλύτερα η Τόνια

Φρανίτα πολύ ψύχραιμη σε βρίσκω, εγώ πάντως τα φίδια ούτε σε φωτογραφία δεν θέλω να τα βλέπω............τα σιχαίνομαι :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

Δημοσίευση

ναι ρε λενα..και εγω τον θηλασμο πιο ευκολο απο οτι το θηλαστρο τον βλεπω..

μπιμπερο αποστειρωση κτλ κτλ μπελας..αυτο που λεω στην κουμπαρα μου.. ;)

ενω το μεμε εξω και τρωει και τελος..παιρνει και ενα σλιγκ να μπορεις να κινεις χερια και σωθηκες!! :D

Δημοσίευση

καλε ναι, δε διαφωνω...

αλλα ο αναστασης τα βραδια ακομα ξυπναει κ ερχεται μαζι μας... ουφ :?

φοβαμαι μην ξυπναει απο τον μπεμπη (αν κ γενικα δεν ξυπναει ευκολα) κ μετα δε μπορει να κοιμηθει

κ ποιο θα πρωτοηρεμω κλπ κλπ ενω αν εχω αντλησει ηδη γαλα θα σηκωνεται ο τολης (λεω εγω τωρα ε?) να το δινει στον μπεμπη...

εχω αγχωθει παρα πολυ με το θεμα του θηλασμου, ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα αποτυχω οτι δε θα μπορεσω να κανω τιποτα

ρεσυ νατασουλααααααα τι κανετε??

τελειωσατε με το δωματιο????

βενι θα σε απρω αυριο, μη φρικαρεις ομως :lol::lol::lol::lol:

θα σας ελεγα να ερθετε ρε κοριτσια για εναν καφε αλλα το σπιτι ειναι μπουρδελο...

θα αλλαξουμε τα επιπλα στο παιδικο (διακοσμηση, δε θα παρουμε αλλα) θελω να καθαρισω τα παντα, να μαζεψω ολα τα σχολικα σε κουτες, να ετοιμασουμε κουνιες κλπ κλπ κ γινετια Ο χαμος!

Δημοσίευση

Κι εμενα το ιδιο παραθυρο μου πεταει!!!! :twisted::twisted::twisted:

Λενακι κατ'αρχην χιλιες φορες να θηλαζα 42 φορες τη μερα(χωρις πονο ομως ε;! :? ) παρα αυτο που περασα με το θηλαστρο!!!!! ουτε για αστειο μη το σκεφτεσαι!!!!!! :o:o:o

Και γιατι να δινει ο Τολης το γαλα στο μωρο και να μην αναλαμβανει τον Ανασταση;;;; και το ιδιο ειναι να σηκωνεσαι να περιμενεις να ζετσαθει το γαλα απο το μπουκαλι,οπου θα εχει ξεξηπνησει ηδη το μωρο ή να πετα το βυζο εξω να το συνδεεις και να αποκοιμιεται αμεσως;;; ;)

Αν κανεις ολα αυτα που εχεις μαθει ολο αυτο το καιρο εδω και απο τη Πατσουρου δε προκειται να αποτυχεις! αρκει βεβαια να μη πονεσεις τοσο πολυ και μη σου κατσει μπεμπακι σα το δικο μου που γουσταρε μπουκαλι καργα!!!! :?

Αλλα κι εγω αν ειχα τη βοηθεια και τη στηριξη που χρειαζομουν νομιζω θα τα καταφερνα!!!

Βενακι γιατι δε το θηλαζει κανονικα;;;; αν εχει πολυ γαλα και καλυπτει τις αναγκες του μωρου με τις 3ωρες αντλησεις,να συνεχισει ετσι(εγω χρειαζομουν 2ωρες 20λεπτες παρολο που ηταν 1 μηνα κρεμασμενη στο βυζι!)!

Αλλα πρεπει να κανει οπωσδηποτε και μια αντληση μεταξυ 12 και 6 το πρωι!!!

Το καλυτερο θηλαστρο ειναι αυτο που εχω το symphony της medela!!! δεν εχει καθολου διαδικασια να το νοικιασεις! απλως περνεις τηλεφωνο στη klinikum 2107485752 για Αθηνα και 2310316011,317115 θεσσαλονικη!

Ερακι εσυ δε ξερεις τι να φτιξεις βρε;;;; αλιμονο σε μας τοτε!!!!! :lol::lol::lol:

Α καλα Λενα ανατριχιασα με τις κατσαριδες!!!!!! :-o

Φρανι αν σε παρουν Σουηδια και πας,τοτε θα του τα κοψεις μια χαρα μην αγχωνεσαι! ;)

Δημοσίευση

αχ τονια.. ο τολης δε μπορει να τον κανει ζαφτι τον ανασταση..

ειναι κολλημενος πανω μου... αν μπορουσε να τον κανει καλα δε θα το σκεφτομουν τοσο πολυ, αλλα τωρα... με τα τωρινα δεδομενα τουλαχιστον :?

κ φανταζομαι οταν γεννησω με το καλο θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα... τεσπα ειδωμεν!

αν κ πιστευω οτι θα το νοικιασω μια χαρα το θηλαστρο.. :?

ερη τι διαβαζω???? στερηθηκες εμπνευση κοριτσακι μου??? κ εμεις εδω οι ασχετες τι να κανυομε??

τονια δε σου λεω τιποτα, οχι μονο κατσαριδες, το σπιτι κ ολη η οικοδομη ειχε ΚΑΙ ποντικια!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

alhmöera saw

Καλημέρα σας :x(-|(-|(-|

τώρα κάθε μέρα πρέπει να ξυπνάω από τις 6.30!!!! :? ο Λ. πρέπει να είναι στις 7.50 στο σχολείο!!!! :?

σήμερα είπα στην πεθερά να έρθει μαζί μας αν θέλει και είπε ναι!!!! η Ρ. θα μείνει με τον πεθερό σπίτι, δ εν την ξυπνάω!!!

και μένα το βγάζει το παράθυρο, τι είναι αυτό πάλι?!!! :evil::evil::evil:

πάω να ετοιμαστώ, μετά θα διαβάσω τα νέα σας!!!! :|

Δημοσίευση

Καλημέρα,

κι εμένα μου το βγάζει συνέχεια το παράθυρο και μου έχει σπάσει τα νευρα :evil::evil:

Σήμερα επιστρέφει και ο Μιχάλης οριστικά από Καβάλα:D:D

Αργυρώ εγώ ξυπνάω 5:45 :(

Λένα γιατί έχεις αγχωθεί από τώρα και σκέφτεσαι αρνητικά? Περίμενε να γεννήσεις και βλέπεις πως θα είναι τα πράγματα. Μπορεί το νινί να έιναι πολύ ήσυχο να τρώει και να κοιμαται.........άλλωστε δεν είσαι και πρωτάρα, τα κατάφερες μια χαρά και θήλασες τον Αναστάση τώρα γιατί να έχεις πρόβλημα?

Το δωματιό μας είναι σχεδόν έτοιμο, μόνο τα αυτοκόλλητα στον τοίχο δενβάλαμε γιατί περιμένω τον Μιχάλη να τα βάλουμε μαζί :D

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!! :D

Δεν ειπατε πολλα χθες το βραδυ βλεπω...τι εγινε βλεπετε ολες Γκρεις ανατομυ;;;;; :lol::lol:

Εγω παντως το βλεπω ανελλιπως!!! βεβαια τις περισσοτερες φορες με παιρνει ο υπνος στο καναπε πριν τελειωσει... :?

Λενα κιολας τον Ανασταση δε τον θηλασες;;;; βοηθεια απο μαμαδοπεθερα θα εχεις;;;; τις πρωτες μερες θα ειναι δυσκολο πως θα θηλαζεις και παραλληλα εχεις και τον Ανασταση,μετα τους βρισκεις τους ρυθμους..

Εγω δεν ηταν οτι ειχα μονο τον Αλεξ(που εχετε καταλαβει για τι περιπτωση μιλαμε) αλλα το κυριοτερο ηταν ο απιστευτος πονος κι οτι ηταν ενα μωρο που ηθελε να κρεμεται μονιμως απο το στηθος οποτε δεν ηρεμουσε το στηθος μου καθολου,με καθηλωνε ο πονος! :?

Κοιτα αν ολα πανε καλα με το θηλασμο και περασουν οι πρωτες 30-40 μερες που θελει για να εδραιωθει μετα μπορεις να βγαζεις με το θηλαστρο και να δινεις ενα γευμα με μπουκαλι οταν εχεις ζορι! ;)

Αργυ να τη παρεις μωρε τη πεθερα..θελει κι αυτη να καμαρωσει τον εγγονο της πρωτακι! ποτε φευγουνε ειπαμε;;; :lol:

Δημοσίευση

διάβασα τα νέα σας το πρωί και τα ξέχασα, θα τα ξαναδιαβάσω όταν φύγουν τα πεθερικά, θα πάνε να δούνε μια φίλη τους που είναι σε γηροκομείο!!! :? αφήστε που να σας λέω τι γίνεται με τα γηροκομεία και τα παιδιά των ηλικιωμένων!!!! :? .....κάθε συνοικία έχει και γηροκομείο, αυτό τα εξηγεί όλα!!!! :shock::shock: ........δλδ τα παιδιά στέλνουν τους γονείς σε γηροκομεία και δεν είναι και φθηνά, μιλάμε το φθηνότερο κοστίζει 2.000ε τον μήνα!!!!

πάω να ετοιμάσω το πρωινό!!!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!

αχ νατασουλα ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ησυχο το νινι!!!!!!!! αλλα με τα γονιδια του τολη δε νομιζω να βγει κανενα παιδι ηρεμο ησυχο κ βολικο! :lol::lol::lol:

τονια τον ανασταση τον θηλασα 8.5 μηνες σχεδον κ εκανα κ βλακεια που το σταματησα..

πεθερα (ευτυχως-δυστυχως) δεν εχω, η μαμα μου θα με βοηθαει τον πρωτο καιρο τουλαχιστον...

δεν ξερω, εχω πολυ μεγαλο αρνητισμο, ειδικα με το θηλασμο, πιστευω οτι δε θα καταφερω τιποτα, θα ειμαι μια πληρης κ παταγωδης αποτυχια.

σισσιω τι κανεις κοριτσακι? πως παει η μικρη με τον παιδικο???

αργυρουλα ποσο θα κατσουν ακομα εκει τα πεθερικα σου?

αναστασιιιιιιιιιιι τι κανεις κοριτσαρα μου??

Δημοσίευση

Λένα μην αγχώνεσαι βρε, όλες τα καταφέραμε, θα τα καταφέρεις και εσύ είμαι σίγουρη!!! ;):D

να σκέφτεσαι πάντα θετικά για να έχεις και θετικά αποτελέσματα!!! :D

άσε να γεννηθεί το καρπουζάκι πρώτα :D

Αφρο δεν δίνουν ύφασμα στον Κ. για ράψει στολή? η περυσινή δεν του κάνει? :?:

πηγαίνεις και Οκτ στα Τρίκαλα΄, ο καιρός καλός θα είναι :)

με αφορμή αυτό που έγραψε η Νατασούλα για το καινούργιο είδος κατοικίδιου να πω ότι στην Κίνα πουλούν στα μαγαζιά έμβρυα (που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την κύηση) σε γυάλινα μπουκάλια :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: και ο κόσμος τα αγοράζει και τα βάζει σαν ντεκόρ στο σπίτι τους!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Λενάκι με το καλό η βάφτιση αύριο! :D:x

Παναγιώτα μεγάλα μου φαίνονται τα ρούχα :? ....πόσο τα πήρες, δεν μας είπες!!!! δεν θα το πούμε πουθενά!!!! :lol::lol::lol::lol:

αχ σήμερα πήγαμε τον Λ. στο σχολείο και κρατούσε ομπρέλα γιατί ψιλοέβρεχε και του είπα ότι θα πάρω εγώ την ομπρέλα σπίτι και δεν ήθελε να πάω σπίτι, νόμιζε ότι θα μείνω έξω όπως χθες!!!! :? και ψιλογκρίνιαξε και του είπα εντάξει ώστε να μην υπάρεξι πρόβλημα στην τάξη!!!! :?

εν τω μεταξύ είναι μεγάλη αλλαγή στο παιδί το δημοτικό, μιλάμε είναι λες και ξαφνικά ενηλικιώνονται!!!!...παθαίνουν ένα μικρό σοκ στην αρχή.....τα παρατηρούσα όλα και όλα είχαν την ίδια έκφραση απορίας!!!!

Θούλη αν δεν βρέχει το κρεβάτι του ο Ντόντος κάθε βράδυ, μπορείς να του βάλεις και αυτά που βάζουν στους ασθενείς στο νοσοκ. τα μπλε, έτσι δεν θα αλλάζεις σεντόνι κάθε φορά!!! ;)

Συμπεθέρα Βίκυ αποθήλασε η νύφη μου? :D μπράβο....άντε στο επόμενο πάλι!!!! :D

Συμπεθέρα Καναδή το στεφάνι που φοράει η Ρ. στην φωτό το έκανε η πεθερά για τα γενέθλιά της!!! :D

α αύριο έχει γενέθλια η πεθερά!!! :? ....θα πάμε να της πάρουμε δώρο, τι δεν ξέρω.....

φεύγουν ή την Κυριακή ή την Δευτέρα.....!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...